Sziasztok!
Micsoda klassz képek!
Olyan szépséges minden gyerek!
Móni: bibliai név
Vindo: Rugó csúcs ügyes!
Vera: én sem látom igazán barnának..na majd a másik képen!
Sense: +++++++++az ovihoz!
Mi nem jól....vagyis Emma taknyi, köhög, de ez csak a kisebbik baj, továbbra is borzasttóan keveset alszunk. este van hogy ügyesen van hogy alig tudjuk elaltatni...ha le is alszik percekre aztán felriad és anya apa hol vagy??? megint elalszik...és ez így megy....
vasárnap este f10-12 ig aludtunk majd 5-6 ig.

közben a műsor. ha hisztizik akkor bepisil, akkor is ha előtte fél óra alatt 3x volt a pisilni....
rengeteg dolog jön neki most össze és nem tudja feldolgozni..gondolom, mi más lehet???
megpróbűljuk a sedatif-ot, csak akkor enm ébred fel ha pisilni kell és becsorog , annyira alszik hogy észre sem veszi hogy mi történ
vmi ötlet????????lassan 2 hónapja tart, nagyon fáradtak vagyunk!
tegnap volt az első napom az új cégnél.

tetszik, szuper készség képesség fejlesztő tartós minőségi játékok. hobla.eu
bölcsik, ovik, iskolák....intézményeket kell látogatni.
tegap a kajás meló után menetm 10től a főnökkel...egész nap nem ettem, ittma és persze előtte csak3 órát aludtam, nem tudtam Emmáért sem menni, este f8 ra értem haza, csak kicsit fáradtam el!
teganp este már kínunkba ( nem bírt elaludni, hiszti sírás, bepisi ( előtte 2x volt pisilni fél órán belül ) viburcol kúpot kapott. lenyugodott, 1x kelt pisilni, aztán majd 4 kor, de aludt tovább. csak utálja a kúpokat azt enm akarok minden eset...bár várjuk az ucsó 2 fogát.( még ez is

)
hát ennyi van velünk
alig várjuk a költözés, Emma is kezd megbarátkozni a gondolattal ( " ha kinőjük ezt a házat, akkor elköltözünk " Mindne nap arra jövünk haza a bölcsiből
anyáknapja: kaptam orgonát, egy cuki képeslapot a tenyér lenyomatával, és elénekelte az orgona ágát...

cuki volt!
pihizek kicsit