A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, mi nem régen értünk haza, mind a 2 nagyon elvan, töltök fel pár képet mig várjuk a pizzát 8)

Unokatesónál voltunk Gödöllőn:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Móni, ez nagyon megható volt :-)

Heni, akkor édes kis tündérekkel telt a napod :D

Nagy volt a csönd ma itt...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de mindenkinek nagyon szép anyák napját kívánok utólag is! :)

Olvasom, Gréti is, Ádi is, Panndi-lányok is kitettek magukért. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Bazééé, kicsit megnyomtam az éjszakát, elkezdtem írni az első zárótanulmányt, hogy majd alszunk reggel, erre R. felébredt reggel hét előtt. Rosszat álmodott, felsírt :x

A fene essen bele.

Reggelizni :arrow:

Heni, biztos jó volt Gödöllőn :P

Talán jön ma a szippantós :roll:

Kép
vindolanda

Viranka, képet kérünk :D :wink:

Rugó reggel elkezdett vetkőzni, aztán magától ráült a bilire, belepisilt :shock:
Még csak nem is kellett szólni neki 8)

Kép
vindolanda

Tegnap a tescoban sikerült olcsón alsókat venni neki, 5 db-ot a leértékelt polcom 490 ft-ért adtak. Vettünk két csomagot, fel is próbálunk egyet :roll:

Holnap munkanap.

Rugó Hupikék törpikéket néz éppen. Megyek, felöltöztetem
:arrow:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki, el is tűnök :arrow:

Holnap munkanap, szerdán interjús nap (de most csak itt vagyok, Db-ben), csütörtök munkanap, péntek szünet, szombat viszont vizsganap (akiket kétszer is ki kellett rúgni) :?

Hülye hét.

Azért jövök ám :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo Rugó nagyon ráérzett a bili témára:-) szuper!

Móni köszi, inkább teszveszen keresztül, úgy tuti nem csapnak be.

Irina kis örgögökkel :wink: huncutok voltak nagyon :wink:

Mi 7kor ébredtünk, de Péterek már n7től feküdt csak az ágyban :roll: legalább nem kelt fel.

Heni
KépKép
heni81

Kép

:arrow: nem hagy :)

KépKép
viranka

Szia Heni :D
Tegnap egész nap jöttünk-mentünk, akkor pelenka volt rajta, így biztos hiányzott neki az érzés :roll:

Viranka, köszi :D
Szerintem ez nem is annyira barna :roll:
Tuti 8)

Én mindig barna vagyok, vagyis még nem is volt befestve a hajam. Ha egyszer el kell kezdeni, szerintem a szőke lesz kizárva, mint szín. Meg a fekete, mert akkor tényleg elmehetnék statisztának egy Marilyn Manson klipbe.
Így aztán idősebb koromra marad a barna vagy a barnás-vörös. Majd meglátom, ha odajutok.

Kép
vindolanda

Tettem egy próbát az érettségire az indexen:)

http://index.hu/belfold/2010/05/03/le_tudni_erettsegizni/

Nyolcat el is találtam, szerintem ügyes voltam.

Kép
vindolanda

Rugó levest eszik. Olyan kis nyomott. Hátha elalszik délután. Vagy már este fél nyolckor ágyba dugom. G. csak későn jön haza, az egész napot egyedül abszolválom.

Megint eltűnök, mert egyedül maradtam.

Kép
vindolanda

De azt még le akartam írni, hogy egyik éjszaka egy talicskával kellett aludni, behúzta az ágyba a benti talicskáját :roll:

Le kéne vágni a haját is lassan, kezd borzos lenni 8)

Kép
vindolanda

Vindo!
szerintem bekavart a pirosas függöny :roll: majd lementem a másikat az barna :) :) mert sikeresen kitöröltem kicsínyítés előtt
én meg sem mertem próbálni :oops: úgy elfelejtettem ezeket a dolgokat :oops:

:arrow: oviba,Dede ma mondja el hivatalosan az anyák napi versét :) :) azért tegnap nagyon sokat unszoltam és elmondta :lol: mert titkot tartani azt tud :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Boldog anyák napját nekünk, így utólag is! :)

Vindo!
Szuper, hogy Rugó kezdi a bilizést. remélem, hamar rendbe jön.
5/10 :oops:

Dettyk!
Nagyon szép lány Panka! Kis kedvencem ;)

Lányok!

Csajbulira mit szóltok a május 7-hez (péntek) vagy a május 22-höz (szombat)?

Ildikó
KépKépKép
sense4

B@kker! Mosok és megint nem tettem be a kádba a mosógép csövét :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Áll a víz a fürdőben.

Ma délelőtt voltam beiratkozni az egyik oviban. 2 hét múlva lesz a másik oviban a beiratkozás. Remélem valamelyik sikerül!!! Szorítsatok!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
A mi "asztalnál ülős" képünk:

Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mindenkinél van asztalnál ülős kép? :) Nálunk is :lol:

Kép

Kép

Csak itt Fruzsi még kis tökmag, 7 hónapos :)
Vendég

Panndi , Sense édesek:-)

Panndi esetleg friss fotók?????

Heni
KépKép
heni81

Na most elárasztalak Titeket, bocsi :oops:

Kép Fruzsi első csokis keksze

Kép Zsófi

Kép Picit álmos...

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

jaj de szépek a lányod Panndi:-) olyan jó, hogy elárasztottál minket:-) máskor is tegyél igy!!!!!

én látok némi hasonlóságot Fruzsi és Áronom nézése között :wink: mind a 2 nagyon huncut :D

Heni
KépKép
heni81

Én is rakok szombati képeket, általában igy néz ki Áron az udvar/kert után :
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sense a most hétvége nekem nem jó az biztos.
A héten szedik szét a lakást. Ha minden jól megy péntek szombaton festjük a gyerek és hálószobát. Vasárnap meg takarítok és pakolok az emeleten.
Ráadásul a 22.-ét se tudom :oops: mert mindent hétvégente csinálunk. Már most utálom :?
Pedig én ötletem volt a csajbuli :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na hol van mindenki???????????????????????????,,,

Mi egy órácskát tudtunk csak kint lenni, mivel itt esett.

de elég is volt, mert rengeteg a szúnyog :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Dolgozgatok-dolgozgatok :roll:

Panndi, nagyot nőttek a lányok. Különösen Fruzsi :shock: A kis csokis szelettel 8)

Heni, Áron tisztára olyan, mint Te 8) :lol:

Megyek vasalok ruhát holnapra meg pakolni is kell :arrow:

Mára befejezem, nagyon jól haladtam 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vera küldtem p.ü

Vindo jó munkát!

Csajbulizzatok!

Drukk az oviba iratkozóknak+++++

Sense fürdő rendben van?

Heni
KépKép
heni81

Sense!
Boldog szülinapot :)

én inkább 22ére szavaznék :oops:

Panndi!
az első Fruzskás képre azt hittem Zsófi :shock: hogy kiszőkült :) orrfelhúzós meg nővérkéjének is volt ugye :) :) hihetetlen milyen szépek :) :)

Heni!
mindjárt nézem :) :)
nálunk csak néha esett kicsit,inkább kint voltunk :) :) meg itt volt hug Álmibébivel :) jól néznek ki fiúk :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Micsoda klassz képek!

Olyan szépséges minden gyerek!

Móni: bibliai név :lol:
Vindo: Rugó csúcs ügyes!
Vera: én sem látom igazán barnának..na majd a másik képen! :-)
Sense: +++++++++az ovihoz!

Mi nem jól....vagyis Emma taknyi, köhög, de ez csak a kisebbik baj, továbbra is borzasttóan keveset alszunk. este van hogy ügyesen van hogy alig tudjuk elaltatni...ha le is alszik percekre aztán felriad és anya apa hol vagy??? megint elalszik...és ez így megy....
vasárnap este f10-12 ig aludtunk majd 5-6 ig.:-( közben a műsor. ha hisztizik akkor bepisil, akkor is ha előtte fél óra alatt 3x volt a pisilni....
rengeteg dolog jön neki most össze és nem tudja feldolgozni..gondolom, mi más lehet???
megpróbűljuk a sedatif-ot, csak akkor enm ébred fel ha pisilni kell és becsorog , annyira alszik hogy észre sem veszi hogy mi történ :-(

vmi ötlet????????lassan 2 hónapja tart, nagyon fáradtak vagyunk! :-(

tegnap volt az első napom az új cégnél. :-) tetszik, szuper készség képesség fejlesztő tartós minőségi játékok. hobla.eu
bölcsik, ovik, iskolák....intézményeket kell látogatni. :-(

tegap a kajás meló után menetm 10től a főnökkel...egész nap nem ettem, ittma és persze előtte csak3 órát aludtam, nem tudtam Emmáért sem menni, este f8 ra értem haza, csak kicsit fáradtam el! :-(

teganp este már kínunkba ( nem bírt elaludni, hiszti sírás, bepisi ( előtte 2x volt pisilni fél órán belül ) viburcol kúpot kapott. lenyugodott, 1x kelt pisilni, aztán majd 4 kor, de aludt tovább. csak utálja a kúpokat azt enm akarok minden eset...bár várjuk az ucsó 2 fogát.( még ez is :-( )
hát ennyi van velünk

alig várjuk a költözés, Emma is kezd megbarátkozni a gondolattal ( " ha kinőjük ezt a házat, akkor elköltözünk " Mindne nap arra jövünk haza a bölcsiből :-)

anyáknapja: kaptam orgonát, egy cuki képeslapot a tenyér lenyomatával, és elénekelte az orgona ágát...:-) cuki volt!

pihizek kicsit

:lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense Boldog Születésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense, boldog születésnapot!
Vendég

Boldog szülinapot Sense :D :D !!!!!!!

Mi motoroztunk, bicóztunk kint , de nagyon füllesztő a meleg.

Jaj már Péterke olyan vagányan mászik fel a toronyba a házikón és le is tud jönni :shock: olyan kis ügyes, pedig ez nem rá vall, de ezek szerint amit akar azt megtudja csinálni :D persze Áron is megy fel ezerrel, most még jó, mert nincsen csúszda, körbe van kerités, nézelődnek , élvezik, hogy magasból tudnak lesekedni:-)
szerintem Áron a csúszdázást is megtanulja hamar, aztán remélem megtanul menni is, bár amilyen rohamtempóval elindult, úgy meg is állt :shock: :( sajnálom nagyon, de ő érzi.

Kaqk hát nagyon sajnálom ami veletek történik, nem tudom mi lehet a gond :( nagyon rosszul hangzik :( lehet a fogacskák is közrejátszanak...passz. F :( feküdjetek le vele ti is, hátha úgy biztonságban érzi majd magát és nem fog félni. Most kezdtek el félni is, lehet ez is okozó.

Heni
KépKép
heni81

Hát Heni, azt én sem bánnám, ha Fruzsi menne, sokszor elég nehéz emelgetni csöpp kislányom majdnem 11 kilóját. Pár lépést tud menni, meg ha fogom az egyik kezét sétál, szóval azért alakul :)
Vendég

Heni!
még reggel válaszoltam :) megkaptad? de ma még kapsz levelet

Kaqk!
Bnál most kezdődött pár hete a mindentől félek,anya sötét van félek,mindenért nyafogok korszak :shock: :evil: előbb utóbb kinövi :) Talán tényleg aza megoldás ha vele feküdtök (mondjuk 2-3 napig aztán 2-3 nap szünet) és talán megoldódik :) jó lehet eza meló :)

én meg tegnap berágtam és úgy döntöttem mától nem fogok cigizni :) bakker elég jól bírom,de állandóan iszom :) vagy 3l már bennem van :) s mondtam Mírának,h. előre bocs a hisztiért

KépKép
viranka

Sense! Boldog szülinapot! :) Isten éltessen! :)

Panndi! Hogy vagy??? Hamarosan túl leszel az 1. 12 héten!

Jaj, remélem, nem fog félősködni Samu... Vagy ez mindenkinél előjön? Azért nem szeretném, mert nem tudom, hogyan kezeljem, ha ilyen lesz... Na, mindegy, majd ha így lesz, megoldjuk. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Igen lehet hogy fél, bár nem tudom!
Minidig ellenőriz hogy ott vagyunk e még az ajtóban...pedig pár lépés a szobánk az övétől.....

nem akarom közénk venni, mert így is minig ott akarna aludni...rászokik és utánna sosem tessékelem vissza

KépKép
kaqk
Debrecen

HenI!
küldtem neked pü-t +mélt is :) légyszi a khalily-s mélre válaszolj :)

Vera

KépKép
viranka

Halihó!
Panndi, a lányok varázslatosak! A csokis kép nagyon tetszett Ádinak :-)

Kaqk, sajnálom, minden jót kívánok Nektek!

Vera: szuper lett a frizód! A cigivel meg nagyon ügyes vagy!!!

Móni: hogy vagy, drága? Megkaptad a képeket este?

Maggie???

Na, ma jártam a körzeti oviban. Kiderült, hogy fele annyi hely van, ahány körzetis gyerek menne szeptembertől :shock: És hogy majd bizottság dönti el, melyik gyereket hová rakják a kerületben. Szóval nemcsak bölcsik, de ovik sincsenek, de mindig halljuk, hogy legyen több gyerek. Áh, elegem van az egészből. Indokokat kellett felsorolnom, h miért vegyék fel a gyereket az oviba. Hát azért, mert oda tartozik és mert dolgozunk hétköznap. Nagyszülők? - jött a kérdés. Mondom, dolgoznak, ill. nem lehet rájuk bízni a gyereket, plusz 1,5 órányira laknak tőlünk (majd, ha átköltözünk), de egyébként se ez legyen már a szempont, hogy nagyszülő. Fel vagyok háborodva. Jó hogy nem kellett adakozni vagy könyörögni. Amúgy nem az óvodavezető tehet róla nyilván, csak nem gondolom, hogy még pluszba nekem kellene megindokolni, miért is akarom, hogy a gyerek odajárjon.

Kép
Kép
irina

Kaqk és nem közétek, de mellétek vennétek külön ágyra? úgy is költöztök nemsoká, és nem hiszem, hogy ez befolyásolna bármit is. VAgy te költözz mellé aludni pár napra, megnyugodna szerintem.

Vera ok.

Heni
KépKép
heni81

Heni: sajna sem mellénk nem fér ágy, sem az ő szobájában..de ha férne sem szeretném, inkább állok az ajtób an, egyenlőre ez is elég neki, aztán meg az is ha az ágyból susogunk neki...neki a kis eszére kell hassunk, addig kell mondani neki hogy, it vagyunk és vigyázunkrá, nem kell félnie semmitől, amíg majd el is fogadja és megnyugszik..szerintem nem megoldás a mellé fekvés, és amikor már szeretnénk nem mellé feküdni,?? kezdődik minden előről, mert csak azért nyugszik meg mert ott vagyok, enm azért mert már nem fél..szerintem, de nem tudom, nagyon nem! :oops: :(
azért köszi a segítséget!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk figyu én nem szólok bele, csak saját tapasztalataimból próbálok tanácsot adni.

Emlékszem annó régen amikor én külön szobába kerültem, őrülten féltem :roll: vannak gyerekek akik ragaszkodnak, vagy rosszabb alvó és ébred és fél a sötét miatt. Én is a sötét miatt féltem.

Nekem Péterke végig alszik egész éjszaka, viszont nem volt ez igy mindig. Sokszor feküdtünk mellé , majd ha elaludt ottmaradt. Igy szépen megszokta, hogy ez az ő helye, de ha fél ott vagyunk ha szól.

Picik ők még nagyon.

Próbáljátok megbeszélni vele, hogy pontosan mi is lehet a baj ami miatt egyáltalán ébred. De ha a kúp segitett, lehet fáj valamilye ( foga) Nálunk is csak azóta van nyugodt éjszaka amióta megvannak a fogacskák mind.

Drukkolok, hogy rendeződjön a dolog, mert nagyon kimeritő lehet ez számotokra.

Heni
KépKép
heni81

Sense, Isten éltessen sokáig!
Nagyon cuki Boti és Lotti a képen!
Heni, Peti és Áron is olyan kis fegyelmezetten ül ;-) De azért tényleg látszik, Áronka mekkora huncut...

Kaqk, közben gondolkoztam, elég hasonlóan látjuk a dolgot, mondjuk nálunk a közös alvás nem is működne, Ádi sem volt rá kapható (talán 1-2 betegeskedést leszámítva), mi sem, el sem férnénk. Emmus félős időszaka, remélem, mielőbb végetér, de még eltarthat egy darabit. Talán érdemes lenne tényleg nála aludnod, nekem sem jut jobb eszembe (én is vándorlok még a mai napig, ha Ádi valamiért hiányol a másik szobában -- most itt van egy ágy, de az új lakásban nem fog elférni, nem is akarom vinni, ott matracot fogok az ágya mellé tenni, ha kell, és odafekszem. jobbat nem tudok...) Sok sikert!

Hol vannak a többiek?

Kép
Kép
irina

Itt vagyok, csajok :roll:

Rugó elaludt, most ültem le dolgozni. Illetve babanetezni előbb :oops:

Sense, boldog születésnapot.

Kaqk, nagyon sajnálom.
Én inkább nem is adok tanácsot, mert mi Rugóval nyomulunk egy ágyban :roll: :lol: Én 18 évesen is aludtam anyával, nagyon szerettem :roll:
De a matrac mellé tényleg beválhat.
Azért örökké nem lehettek fáradtak sem.
Előbb-utóbb meg minden gyerek visszaszokik/beszokik az ágyába :roll:

Remélem, hamar túl lesztek rajta.

Esetleg megkérdezhetnétek egy gyerekpszichológust, nem? Hátha tud okosat mondani.

Kép
vindolanda

Kaqk!
no még eszembe jutott vmi :)
Míra és Bálint is mikor mondta/ja h. fél.megkérdem mitől/kitől.Elmondja/ta mi/ki az és megbeszéltük kérje meg menjen el :) ez működött :)

Irina!
röhej.... lehet ország másik végébe kellene költözni,ahol alig van gyerek :) mi a csuda közük van ahhoz,h, nagyszülők vannak/tudnak e segíteni???? így is feszült vagyok,most egy ilyennel állítana elő az ovi,nem biztos h. jótállnék magamért :)

:arrow: csokizni :) :) + lelkileg B. Hp-os vérvételére felkészülni

KépKép
viranka

Irina, a kellemes óvodai beíratásra nem is reagáltam.

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

(Itt is ez a helyzet, én el sem vittem Rugót, csak jövőre, pont ezért. lehetetlen bekerülni az embernek.)

Kép
vindolanda

:arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok!
Köszönöm a köszöntést. :lol:

Kakq!
Botond is fél egy ideje a sötétben. Eleinte nem tudtam, hogy komolyan mondja-e vagy csak az időt húzza az alvás előtt, de inkább komolyan vettem. Viszont mi nem mondjuk neki, hogy ne féljen.
Szerintem a félelmet is meg kell tanulniuk. Nálunk az vált be, hogy éjjel ég az éjszakai fény és mindig elmeséltetem vele, hogy mitől fél.
Ez általában így néz ki:
B: Anya, félek. (felül az ágyban és nézelődik a sötétben.)
A: Mitől félsz?
B: Szörnyektől.
A: hol vannak a szörnyek?
B: Ott, az ablak előtt.
A: Hogy néz ki?
B: Egy kék és egy zöld?
A: Rosszak?
B: Igen
A: Mit csinálnak?
B: El akarják vinni a játékaimat az ő házukba.
A: Jó, akkor ijesszük el őket együtt, és küldjük őket haza anyukájukhoz.
Akkor ő rávilágít a helyre az éjszaki fénnyel,és rá is morgunk :)

Nem a párbeszéd a lényeg, nem azért írtam le. :) CSak hogy beszéljen róla, és közben oldódik a feszültsége. Nálunk ez vált be.

(mondjuk az más kérdés, hogy mindig ott van mellette valaki, amíg elalszik, és sokszor kér i, hogy inkább aludhasson a mi szobánkba. De mi hagyjuk. Majd kinövik. Annyira picik még.)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó éjt lányok! Na, köszi, hogy írogattatok erről a félelem-ügyről, mostmár akkor van egy ksi előképzettségem... Nálatok meg javuljon hamar a helyzet!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :)

Nem vagyok egész nap, délre interjúzni megyek.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Mi már jó sok helyen voltunk ma, Zsófi csanában van, én meg megyek délután dokihoz a kistesó miatt, már várom :)
Vendég

Jó reggelt!

Mi szuperul aludtunk:-) csak megint nem láttam a GK :( Remélem ma sikerül megnéznem a feleségeket.

Péterke igaz f6kor ébredt, de még pihizett f7ig. Már teljesen megszoktam ezt a korai kelést, csak cserébe nem birok este fennenni:-( pedig úgy szeretnék.

Kaqk hogy aludtatok?

SEnse nekem nagyon teccik a párbeszéd:-) jó megoldás:-)

Irina sajna ez HU

Mindenkinek szép napsütéses napot!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: