A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, Petrusnak mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

Móni biztosan rendelünk utánvéttel :wink: májusi hónap folyamán, lehet Veráékkal együtt :D már alakul a helye a csúszdának.

Kakq de helyesek vagytok:-)

Vera jó szépülést!

Vindo csavarogtok?
Gratulálok Rugónak a bilizéshez! Azt mondják, hogy ebben a korban már egyszerűbben megy a dolog, annó keresztfiam is 2.5 évesen egyik napról a másikra szokott le:-)

Csináltam pár kinti képet az udvarról, teraszról, készülődő csúszdás házikóról, a virágaimról. Nálunk még minden csak félkész, alakulóban, de már megvan az elképzelés. Szegény apára az idén is rengeteg munka vár:-( :-) egyszer majd csak minden elkészül....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, szerintem a sok időjárás-változás is okozhat rossz alvást a kicsiknél (meg a nagyoknál is).

Kép
Kép
irina

Fú, Heni, már így is nagyon klassz az udvarotok! Nekem bejön! :-)

Kép
Kép
irina

Irina nálunk is anyu totál lefárad a gyereketől, no de azt videózni kellene, hogy mit csinál velük :shock:

Heni
KépKép
heni81

Irina!
enyhén szólva felháborító,csak sajnos emiatt nem fognak új konyhát/eszközöket venni h. az ételallergiás gyereket ellássák :shock: :roll:
Csak azért kapcsoltam gyorsan B.sípolásánál,mert anno nekem is volt ilyen mikor jó kis keresztallergiám lett agörögdinnye-parlagfű által :roll: még jó múltkor éjszaka is nagyon furán vette levegőt-mint most-ügyeletet hívtam(nem találtam zyrtec cseppet/szemem előtt volt) akkor a dokibácsi írt fel berodual-t és azzal puffogtattam Neki :) bár nem igazán hatott most (mire rájöttem fordítva tartsam a gyógyszert) ezért elmentem gy.orvoshoz :) ennyiből jó h. én is allergiás vagyok :)

Nagyszülők:jó is nem is h. együttlakunk.Rengeteget foglalkoznak Mírával,Bálinttal,de esti rituálét 2 gyerekre nem vállalják be :oops: megértem :) :) De ha Apu épp jól van és itthon vannak akkor nyugodt szívvel itt hagyhatom mind2 kőcöt szeretnek velük lenni :) :) Nekem hatalmas segítségek,sőt mondtam Nagyinak ha Apuval bármi történik Ő marad :) :) bár vannak dolgok amiket másként gondolunk,néha összetűzések is vannak bellőle :) :) de más generáció,ugye Nagyinak nem voltak gyerekei,unokáin gyakorol :) :
)

KépKép
viranka

Irina köszi:-) még ugye a fa burkolat lazúrozása, meg füvesiteni kellene, de előtte kell hozni földet, mert ez csak töltés, meg a garázsig betonozni kellene, meg a ház szinezése az idei nagy terv, mert hátul még áll az állvány a tavalyi szigetelés óta és már nagyon unom :roll:

Vera azért más az, hogy a te szüleid, mert csak jobban meglehet beszélni a dolgokat, nem sértődnek meg mindenen. Nálunk mig itt voltak anyósék horror volt. Mi inkább megoldjuk magunk a gyerekeket is, mert nem szivesen hallgatnám később, hogy mennyit segitettek :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, anyukáinkat kéne összeismertetni, szerintem nagy lenne az összhang ;-)

Megjártuk a Duna-partot, Ádi mindenkinek odaköszönt (de főleg a fáknak, madaraknak), leszedte a pitypangok jelentős százalékát és elfújta. Sokat gyalogolt, viszem most mindenfelé, hogy javuljon az étvágya a sok mozgástól. De így is elég rosszul eszik. Étvágyjavító ötlete van valakinek? Multivitamint, echineát szed, vasat az állandó gyulladás miatt nem merek adni neki.

Kép
Kép
irina

Vera, tök jó, h tudtad, mit kell tenni. :-)
Én mindig becsülöm, ha két v. több generáció együtt tud élni, nem sok példát látok rá. (Amúgy az ellenkezője sem új dolog, S szülei is a nagymamánál kezdték és anyósom finoman szólva sem volt boldog azok alatt az évek alatt. Szóval szvsz nem igaz, hogy csak a mai fiatalok nem tudnak v. akarnak alkalmazkodni. A változás már korábban megindult. :lol: ).
De tényleg az albérletben éreztük eddig a legjobban magunkat, a magunk urai voltunk.

Vindo, mit gondolsz, miért álmodsz a régi házzal? ;-)

Kép
Kép
irina

Vindo, még vmi: már megírtad a genderre az absztraktodat? Eddig törtem a fejem, mivel menjek, aztán most ugrott be, hogy a hazai (magyar, mert ez a központi téma) feminizmuskritizáló vagy -utáló lektűröket, popularizáló könyveket kéne (kritikailag) megnéznem. Van belőle egy pár. :lol: Mondjuk ezeket olvasva akkor az alacsony vérnyomásommal nem lesz gond a nyáron. ;-)

Kép
Kép
irina

Csak berohantam, Rugó homokozik éppen. Hú, mennyit írtatok :shock: Nem tudom vissza sem olvasni.
Majd este.

Irina, elküldtem a héten, vissza is jeleztek.

Miért álmodok a régi házzal???? :roll:

Kinn ordít :arrow:

Kép
vindolanda

Na, bejöttem megint. Szerintem ez jó téma, meg Hozzád illik is :wink:
Vagy esetleg ezeknek a lektűrös cuccoknak a nőképét (bár ezt lehet, már sokan elemezték) :roll:

Már megint hív, be kellene jönni az udvarról.

Gábort nem láttam szerda este óta :roll:

Kép
vindolanda

Ja, hogy félig-meddig ugyan arról beszéltünk, akkor jó :wink:

Bejöttünk. Tömi befelé magában a kenyeret :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Viranka, milyen lett a frizód??? :?:
Más lett a színe? Én is szeretnék eljutni májusban. Böszörményben találtam egy ügyes lányt a múltkor. Nem a legolcsóbb, de csinál közben fejbőr-masszázst is, meg nem kellett utána vágni. Ez nálam elég ritka, amilyen össze-vissza álló és elektromos hajam van :D

Heni, nagyon jó az udvar :P :P :P De tényleg :wink:

Irina, hát mondd meg nekik, hogy nem kell futni a gyerek után, ha motorozik az udvaron :lol:
MIndjárt itt a Vasember 2. Esetleg el kellene lógnom moziba, Rugót meg lepasszolni Gábornak...

Rugó régi-új mániája a talicska-tologatás.
Csak az a baj, hogy amíg ő egy kis műanyag-darabbal nyomul, nekem a nagy vas böhömöt kell tologatnom egy óráig a meggyfák körül. Ja, néha ő is beleül :roll:

Tegnap láttam a teknőst, kimerészkedett a vizes kőre :D

Lassan vége a Diegonak :roll:

Ja, a csanák árát lehetne csökkenteni. Valamennyit ugye vissza lehet majd írni az adóból, gyűjtöm is a havi cetliket, de így, hogy bölcsőde nincsen, ócsíthatnák kissé :wink: Pláne, hogy a gyesnek is vége szeptembertől. Na, panaszkodtam én is :D
Viszont mostanában jár le két hitelünk, így most jó dolgunk lesz. Nyáron meg talán előtörlesztünk a kutatási pénzemből a lakáshitelen, és akkor lecsökkenne a törlesztő-részlet valamennyivel :roll:

G. még alszik.

Ma el kell kezdenem írni a zárótanulmányt. Az elsőt. Van rá 2-3 hetem. Azután egy OTKA-pályázat rám eső részét kell megírnom május legvégéig. Június elején van két hetem, hogy megírjam a második kutatás zárótanulmányát. KÖzben vizsgák, két konferencia stb. Ehhh. :roll: Csak Rugó ne legyen beteg.

DE szépen süt a nap. Biztos ma is tologatom a talicskát pár órát :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !
Minden ünneplőnek utólag sok-sok puszi!!!!
Betegeknek jobbulást! Panka kicsit taknyos, de jár bölcsibe...

Visszaolvasni nem tudtam, ilyen csodaszép időben be sem kapcsoltam a gépet, és éjszakás voltam a héten, nem voltam jó semmire :oops: .

A képek nagyok jók, Emma és Gréti csodaszép csajszik, Henikém, bárcsak ilyen szép lenne már a házunk környéke, nagyon szép, hangulatos és ízléses a kertetek. Apátok pedig igazi pasi, ügyesen meg fogja csinálni :D .

A "jó világ" témát sem volt időm betűről-betűre átolvasni, de láttam, hogy említettétek a témát. Nálunk a bölcsi 60 férőhelyes, ami egy ekkora városban röhej. A csana viszont megszűnt, mert nem volt (fizetőképes!) kereslet. Az a durva, hogy van a bölcsiben egy szoba, ami nincs megnyitva, mert nincs pénz rá: tehát még 10 gyereket felvehetnének, ha az önkormányzat támogatná a bölcsit abban, hogy felvegyen még személyzetet stb.
Az ovikkal más a helyzet, oviból rengeteg van, és nem tudok olyanról, akit sehová nem vesznek fel. Nekünk-már írtam- szerencsénk van, mert az egyik legjobb ovi a körzetesünk, ahová fel is vették Pankát, sőt, még olyan extra kérésünk is teljesült, hogy unokatesóval egy csoportba járjon. És most hallottam, hogy az egyik bölcsistársa is csoporttársa lesz az oviban, úgyhogy örülök. Bár a 35 fős csoportlétszámot nagyon durvának tartom, de majd meglátjuk, gondolom nem lesz gond...
Én egyre inkább azt érzem, hogy nem jó ez a világ sem, de nem a középkorral akarom összehasonlítani. Én pl. a 30 évvel ezelőtti állapotot sokkal jobbnak láttam, persze ha nagyon a mélyére ásnánk, és különféle szempontokból is boncolgatnánk, akkor nem tudom...Nekem elegem van ebből a rohanásból, fejetlenségből, bolondok házából, ami a mai világunkat jellemzi. A technika ilyen fokú fejlődése sem tetszik, szerintem túlságosan elkényelmesedünk, nincs már magánéletünk és privát szféránk. Én egyre gyakrabban gondolok arra, hogy lassítani kellene, és tanyára költözni. Persze ez álom marad, mert P nem menne bele, de a szabadnapjainkon mostmár ki fogunk járni, mert egy délután feltölt egész hétre :D .

Panka tegnap komplett a nyák napi verssel és ajándék papír szívvel jött haza a bölcsiből...majdnem sírtam, olyan édes volt :roll: !

Szép majálist mindenkinek!!
dettyk

Jó reggelt!

sehol senki :roll:

mi már 6.10 kor keltünk :roll: lehet nincsen elég sötét a szobájában, azért ébred korán :roll: nem tudom....
na mindegy , oviból soha nem késnénk el :wink:

kicsit összekapjuk a lakást és irány az udvar :D egész nap kint lehetünk, nem kell főzni sem :D

egész hüvös van még, tegnap délután pedig igazi kánikula volt :shock:

VAlaki megtenné, hogy leirná, hogy kb hogy néz ki egy napi étkezés a csanában, /bölcsiben?

már néha nem tudom, mit adjak enni a fiuknak.

Irina adj béres cseppet Ádinak C vitaminnal, az jól megerősiti az immunját.

Vindo hol vagy?

Heni
KépKép
heni81

Ja majális van :roll: el is felejtettem :oops:

Vindo a talicskázás tök jó lehet, nekünk már van 2 is, de szerintem nem a megfelelő :roll: igy nem tologatják :?

Pannka milyen ügyes, nálunk P csak a pont pont vesszőcskét tudja elmondani, szerintem azt is csak azért, mert cselekvés is társul mellé, egyébként nem érdeklik a versek :roll: lehet még ez nem olyan gond.

Heni
KépKép
heni81

Heni, itt vagyok :D

Figyu, megkeresem a linkjét a csanánknak, fel szokták tenni a weblapra a heti menüt.

Kép
vindolanda

Rugó ezt ette a héten:
[url]
http://www.torpfalva.hu/index.php?menu=etlap[/url]

Mármint amikor ott volt, szóval hétfőn, kedden és csütörtökön.

Kép
vindolanda

Ne izguljatok, Rugó egy verset sem tud elmondani, majd én izgulok helyettetek.

Heni, nekünk van kinti talicskánk és benti is. A bentiben üveggolyókat tologat :lol:

Kép
vindolanda

Heni, 8 órakor reggeliznek, valami kenyér vagy péksüti kakóval vagy kávéval, 10 órakor isznak vmi gyümölcslét vagy teát, néha rudit vagy kekszet esznek, 1/2 12-kor ebédelnek, mikor nyílt nap volt, jó nagy tányér kemény tarhonyát kaptak, utána almát és banánt, hozzá vizet ittak, ébredés után pedig az uzsonna általában vmi kenyér...
Egyébként a mi bölcsinkben majd minden nap főzelék van :shock: , mondjuk nem baj. Panka egyedül a "halas kenyeret" nem szereti 8) .

Néhány kép a kedvenc helymről:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dettyk

Dettyk, itt lazítotok akkor 8)

A múltkor mi is kimentünk a földutakon egy nagyon szép helyre vasárnap délután, G. fedezte fel még korábban, mikor vízinövény- beszerző körúton volt. Olyan csend volt :shock:
Ott üldögéltünk :roll:

Kép
vindolanda

Mondtam Gábornak, hogy az egyik fikuszt ki kellene vinni (növény). Erre Rugó elkezd az orrába turkálni, és odaadott Gábornak egy kis fikuszt :roll:

Játszanak Gáborral, felöltöztetem közben :arrow:

Kép
vindolanda

Eltűnök én is :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt! :x

Kaqk szépek vagytok!!! :)

Vindó ügyes Rugó!! :)

Heni szép a kerted :)

Emese nem baba hanem munka :lol:

Móni te levágtad egyből,hogy mit írtam?

Mi megyünk Fonyódra a kilátóhoz,aztán majális? ez még kérdéses.Aztán itthon girllezés..Ez a mai terv.

Ovi amit írtatok borzalmas.. Szerencsére ebből itt nincs hiány..Csak bölcsiből..

Viranka még véletlenül sem tájékoztattak mi..gyönyörűű :?

Irina remélem hamar rendbe jöttök!!! :) :) A levegő tuti jót tesz Ádinak,nálunk is a fiúk kint vannak a nap nagy részében ( fut is a lakásom,én vagyok velük kint) és annyit esznek és alszanak reggel 8 körül kelnek!!! 6kor szoktak..

Beni megtanult az ő szintjén (majd még csiszolja)tollasozni. Aztán tök sokat akar focizni,jó kis test edzés nekem :D Meg legyőzte saját magát és lóg a gyűrűkön :roll: Ez nagy dolog nála.. :) Domi hisztis,mert nem mindig körülötte vagyunk,mindent el akar szedni a bátyjától,azért is,még akkor is ha épp nem is kell.Hát majd alakul ő is :)
varga tünde

Vindo jót nevettem!

Én meg kitisztítottam az akvárium víztsiztítót,már korán.Most várjuk aát,elugrott egy barátjához felrakni valami ajtót,csak,hogy kerek legyen a nap.. :)

Jó hely Detty!!!
varga tünde

Halihó! Ezt még reggel írtam, azért bemásolom:
Dettyk: Akkor kívánom, hogy a tanyaálmotok egyszer teljesüljön! :-) Nagyon szépek a gyerekek (kicsiket már nem akartam írni, mert Bence már olyan nagy, hosszú fiú)!

Vindo: hát tuti nem fogsz unatkozni ;-) Én OTKA-ból pénzt még sosem láttam, talán majd egy idén indulóból, de az is inkább csak mutiba lesz. :-(

Heni, a Béres-csepp nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni.

Idáig írtam, aztán találkoztunk a helyi majálison Mónival és Grétussal, fotók jönnek hamarosan! :-)

Kép
Kép
irina

Itt vagyok, épp túl az ebéden :wink:

Tünde, egy akvárium-takarítás itt is elkelne :wink:

Irina, egyszer már kaptam egyből pár tízezer forintot, még PhD-s koromban. Ez a mostani három évig fog tartani, több részterületén is szerepelek, elvileg valamennyi bejön belőle. MOndjuk a volt témavezetőm (vagyis akit a védés előtt egy héttel kaptam) pályázata, meg rengeteg ismerős van benne, szóval amúgy is mentem volna, ha kérnek. Remélem, nem csak a legvégén fognak fizetni:)))

Majális: szerintem mi nem megyünk sehová. Én kitakarítottam a fürdőszobát meg a konyhát, mindjárt porszívózok. G. levágta a füvet, és próbál pihenni szerintem, mert az elmúlt egy héten napi 4-5 órától nem aludt többet (éjszakánként), eléggé kivan.
De lehet, délután elmegyünk valahová :roll:

Például sörért :P

Nyomás porszívózni :arrow:

Csajok, jó majálisozást :P

Kép
vindolanda

Irina, mikor Rugó beteg volt, és azt akartam, hogy egyen, sok egészségtelen cuccot kapott, csak hogy fogyasszon. Pl. hamburgert, szalmakrumplit - ezeket még 39 fokosan is megette néha.

Mondjuk, ez nem étvágyjavítás volt, hanem olyan vészmegoldás.

Kép
vindolanda

Mármint Rugó volt 39 fokos, nem a hambik :idea:

Kép
vindolanda

Amúgy sem mérem a hambik hőmérsékletét :roll:

Tényleg megyek porszívózni.

Rugó egy periszkóppal kukkol az asztal alól. Most boldog, mert rájött, hogyan működik 8)

Kép
vindolanda

Azt is hambikhoz adták anno (Happy meal) :oops:

Kép
vindolanda

Tündi, köszi! ;-) Ügyesek a fiúk!!! A reggel 8-as kelés szerintem az ideális. 8)

Szóval szuper volt Móniékkal találkozni ;-) Gréti tünemény volt, mint mindig.
Móni stramm és szép kismama, aki azonban nem hagyja erről meggyőzni magát.
Volt arcfestés, kisvonat, manószínház és kirakodóvásár. Az egyik manólány szerintem a megszólalásig hasonlított Gremesére (el is tátottam a számat), de csak pont addig, a hangja már másmilyen volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ui: Móni, mindet képet, amin rajtavagytok, este elküldöm majd Neked mélen! Puszi!

Kép
Kép
irina

Vindo: hát Ádinál ez a "bármit ehet" dolog nem biztos, hogy jó, de én is adtam neki persze túró rudit, csokis kekszet, ilyesmiket, csak hogy vmit egyen. Szerintem az evési szokások rosszak itthon (szándékosan nem fogalmaztam T/1-ben, mert szerintem nem egészen mi az apjával rontottuk el), ugyanis máshol egész normálisan és normális kajákat eszik. A bölcsiben sosincs rá panasz ilyen téren, ez is gyanús.
Megmértem, szerencsére 12,5 felett van a súlya, azt hittem, sokkal rosszabb a helyzet. Igaz, nyúlott is sokat.
Futok dolgozni, csehül állok.

Kép
Kép
irina

Ui: Nekem nagyon tetszik Rácztól ez a cikk. Sőt, újabban minden tetszik, amit mond, talán mert ugyanazt gondoljuk sok mindenről. 8)
http://nol.hu/lap/hetvege/20100430-diszszinglibol_boldog__terez_anyu

Kép
Kép
irina

ui2: A kedvenc képem lemaradt:
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Irina tényleg jó volt nagyon, hogy találkoztunk :lol:
Gréti élvezte a kompozást, a majálist :lol:
szuperek lettek a képek :lol:
nagyon szuper ahol fogják egymás kezét.
Azt hiszem Báló kezdhet féltékeny lenni 8)
Képzeld, nem aludt cicus :shock:
Karattyolt az apjának, néztek valami fókás filmet én meg kidőltem :roll: :oops:
Se kép, se hang 8)
De nagyon fáradt ám, sokára lesz még este :roll:

Heni szuper az udvarotok :D
bárcsak mi is itt tartanánk már :D

Dettyk ma akartalak köröztetni :lol:
Milyen rendesek az oviban :D
mondjuk itt is megkérdezték az apját cicusnak, hogy van-e játszópajtása akihez ragaszkodna.
Ha igen, akkor ha felveszik igyekeznek majd őket egy csoportba rakni.
Na jót kérdezett :lol:
Mondja, van de a nevére nem emlékszik, valami bibliai :D ennyi, mondta a hölgy ez kicsit kevés :lol:

Tündi ez a butikos, amit már kérdeztem :D ?

Na ja, Irina írja, hogy Ádó alig eszik. Olyan jóízűen evett sültkolbászt kenyérrel, majd bevágott egy müzlit is :lol: :lol:
Öröm volt nézni :D :D

Vindo lassan nekünk is kell kis talicska
valamelyik nap kitalálta, hogy beleül a nagyba és tologassa az apja.
Tegnap meg azt akarta én :roll:
na az nem ment :D
de mindent beledobál és probálja Ő átvinni egyik helyről a másikra :D
Néha Gréti is eszik hamburgert.
A sajtos a kedvence :D

na el valami kaja után nézek, meg iszom egy kávét

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

De szép kőcöket láttam :) :) :)
Heni!
tök jó a kertetek :)

akartam még vmit... jah Vindo :) barna lettem, szőke satírozott csíkokkal :)(képet majd csináltatok Rval,mert hug már hívott küldjek már képet :) ) Báló emiatt (3ÓRÁT TÁVOL TÖLTÖTTEM) úgy felpörgött tegnap este, h. f10kor aludt el :shock: de ki kellett vinnem gyerekszobából mert be nem állt a szája és Míra nem tudott miatta aludni :)

majálist kihagyjuk :( ma volt Keresztpapám emlékére Istentisztelet Budán,ma lenne 87éves a nagyanyám,Apu ma ebéd után sürgősségire ment :( jó kis nap ez a mai :roll:

KépKép
viranka

Mármint én tologassam Őt a talicskában és nem én üljek bele :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Verus: dokihoz nagyon szorítok és megértelek, ha ma nem vagy túl vidám.
Te, Bálint a hajszínedtől pörgött úgy fel, vagy attól, hogy nem voltál otthon? 8)

Móni: Ti voltatok pozitív hatással Ádi evésére szerintem ;-) És hát mint mondtam, a házfalakon belül van elsősorban gondja vele, másutt nagyon konform ilyen tekintetben is.

Kép
Kép
irina

Viranka, sajnálom a napotokat :( . Képet kérünk a hajadról! Hogyhogy barna lettél? Neked olyan jól áll a vörös (is) :D .

Irina-Móni, gyönyörűek a gyerekek, nagyon jók a képek :D !!!!!
Móni, bibliai név :lol: :lol: :lol: .

Irina, köszönöm, valóban furcsa lenne azt olvasni Bencéről, hogy "kicsi", amikor 37-es cipőt kell neki venni :shock: :D . Nagyon jól áll Ádinak az új frizura, igazi nagyfiús :D .
dettyk

Néhány képet még most töltöttem fel a bölcsis nyílt napról, és rakok majálisost is. Kint voltunk bicóval az erdőben, volt arcfestés, lufihajtogatás, lovaskocsizás-lovaglás, kaja stb. Jó volt nagyon, de elfáradtunk :D .
Egyébkét a bölcsiben májusban lesz egy családi kerti-party tombolával, zsíroskenyérrel, légvárral, arcfestéssel stb. Várjuk nagyon, remélem, jó idő lesz :D .
Akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dettyk

Sziasztok! :)

Viranka, jajj, nem jó ez a nap... Remélem, a sürgősségin minden jól alakul...???

Nagyon jók a képek! :) Olyan szépek a gyerekek! :)

Megyek, pakolni kell... Kissé elegem van, akkora a kupi, és semminek sincs helye... Nem is tudom, hol kezdjek hozzá...

Kép
Kép
Kép
zdori

De szupiiiiiiiiii képek!!!!!!!!!!!

Móni mennyi idő mire megjön a csúszda??????????????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Csodálatos nap van ma lányok.
Kicsi lányomtól gyönyörű ajándékot kaptam :D
Elmondta a "titkos verset" amit az apukája segítségével tanult meg.
Ő izgult és suttogott én meg sírtam.
Annyira jó volt hallgatni Őt.
Nem épp ide való ez a vers, nem épp felnőttnek kéne leírni de nekem most ez a legszebb.
Boldog Anyák napját drága barátnőim

Ha én nagy leszek, Te kicsi
tiéd lesz a babakocsi
Én dolgozom, Te játszol
várat építsz, fára mászol
Leviszlek a játszótérre,
lepkét kergetni a rétre,
Boltba is én megyek,
veszek tejet, kenyeret,
banánt is mert szereted.
Hazaérek, ölbe veszlek,
úgy SZERETLEK, ANYUKÁM

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka édesapád hogy van?
A csúszdát ma igyekszem lemérni és beírom a pontos adatokat.

Heni kb 1 hét alatt ért ide
hetente egyszer szállítanak. Az eladó szerint max 10 nap mire ideér.
Ha gondolod átküldöm az emailjét és így kikerülitek a TV-t.

Dettyk szuperek a képek :lol:
Látom Panka is kék viráglány volt mint Grétike :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :)

MIcsoda fotók :)

Boldog anyák napját mindenkinek!

V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szuperek a képek :)

Móni, Gréti aranyos lehetett :)

Zsófi is énekelt nekem reggel, meg adott virágot, Fruzsi is adott virágot, én meg olvadoztam :)
Vendég

Helló, lányok!
Jaj, Dettyk, olyan szép lány ez a Panka! Igazi kis dáma, nem tudok rá jobb kifejezést :-)

Ádi ma a következőképpen köszöntötte a nagyit és engem:
BOLDOG ANYÁK NAPJÁDAT!
Majd:
BOLDOG ANYÁKNAK SZÜLETÉSNAPOT!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: