Jó reggelt

!
Minden ünneplőnek utólag sok-sok puszi!!!!
Betegeknek jobbulást! Panka kicsit taknyos, de jár bölcsibe...
Visszaolvasni nem tudtam, ilyen csodaszép időben be sem kapcsoltam a gépet, és éjszakás voltam a héten, nem voltam jó semmire

.
A képek nagyok jók, Emma és Gréti csodaszép csajszik, Henikém, bárcsak ilyen szép lenne már a házunk környéke, nagyon szép, hangulatos és ízléses a kertetek. Apátok pedig igazi pasi, ügyesen meg fogja csinálni

.
A "jó világ" témát sem volt időm betűről-betűre átolvasni, de láttam, hogy említettétek a témát. Nálunk a bölcsi 60 férőhelyes, ami egy ekkora városban röhej. A csana viszont megszűnt, mert nem volt (fizetőképes!) kereslet. Az a durva, hogy van a bölcsiben egy szoba, ami nincs megnyitva, mert nincs pénz rá: tehát még 10 gyereket felvehetnének, ha az önkormányzat támogatná a bölcsit abban, hogy felvegyen még személyzetet stb.
Az ovikkal más a helyzet, oviból rengeteg van, és nem tudok olyanról, akit sehová nem vesznek fel. Nekünk-már írtam- szerencsénk van, mert az egyik legjobb ovi a körzetesünk, ahová fel is vették Pankát, sőt, még olyan extra kérésünk is teljesült, hogy unokatesóval egy csoportba járjon. És most hallottam, hogy az egyik bölcsistársa is csoporttársa lesz az oviban, úgyhogy örülök. Bár a 35 fős csoportlétszámot nagyon durvának tartom, de majd meglátjuk, gondolom nem lesz gond...
Én egyre inkább azt érzem, hogy nem jó ez a világ sem, de nem a középkorral akarom összehasonlítani. Én pl. a 30 évvel ezelőtti állapotot sokkal jobbnak láttam, persze ha nagyon a mélyére ásnánk, és különféle szempontokból is boncolgatnánk, akkor nem tudom...Nekem elegem van ebből a rohanásból, fejetlenségből, bolondok házából, ami a mai világunkat jellemzi. A technika ilyen fokú fejlődése sem tetszik, szerintem túlságosan elkényelmesedünk, nincs már magánéletünk és privát szféránk. Én egyre gyakrabban gondolok arra, hogy lassítani kellene, és tanyára költözni. Persze ez álom marad, mert P nem menne bele, de a szabadnapjainkon mostmár ki fogunk járni, mert egy délután feltölt egész hétre

.
Panka tegnap komplett a nyák napi verssel és ajándék papír szívvel jött haza a bölcsiből...majdnem sírtam, olyan édes volt

!
Szép majálist mindenkinek!!