A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Menion!

Hát nekem Izusnál 14 óra telt el a magzatvíz elfolyásától a születéséig.Szóval Cicóka lassan de biztosan csak megszül már! :wink:

A nyákdugóm meg 1 nappal a szülés előtt ment el,hát most meg tegnap délben...és még egyben.De ez tényleg csak azt jelenti h szülök vmikor :lol: :lol: Na meg nem midenkinek távozik így a nyákdugó,szerintem sokan nem is találkoznakk vele,vagy csak nem tudják h az,mert annyi részletben jön :wink:

Ja és Szilvi!Babás vonalzót de gyorsan!!!!

annus11

Bei drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ezerrel :lol: +++++++++++++++++++

Lehet hogy te is a kiirt időponton szülsz :)

Annus akkor én is tippelek rád :lol: +++++++++++++++++++++++

Menion ne foglalkozz senkivel aki okoskodik :evil: ha a kicsi nem birja szívni akkor csak add cumiból :wink: pl a barátnőm is leszivja és cumiból adja mert nem birja szívni a kicsi lány :wink: és ő még tul is vitte egy héttel :!:

Na jó éjt mindenkinek és remélem reggel majd babahirre jövök :) :) :)

t katinka

hát akkor nekem is ilyen volt szóval nem egyben jött ki valami hogy rá tudjam mondani na az az :D
vonit majd csinálok igen csak nem volt időm rá és én nem vagyok egy technikai zseni

katinka
ok az lesz mert kezd sok lenni a jótanács...

Kép
menion
Budapest

2480gr-ot mértem puccccéran jelentem kérem :lol:
és már egész hörcsögös az arcunk és már tokánk is van és a combink se sáska már hanem egy sportos csirke combihoz hasonló :lol:

Kép
menion
Budapest

Hello Lányok!
Cicóka férje vagyok, jelentkezem a részletekkel. Először is nagyon boldogok vagyunk és nagyon köszönjük a drukkolást, szuperek vagytok! Barnival minden rendben (10-es apgar-t kapott!!) és anyukájával is minden rendben van. Cicóka majd biztos még árnyalja, de azért leírom röviden, mi történt ma ... vagyis ahogy az órát nézem tegnap :lol:
12 körül elfolyt a magzatvíz, fájások nem voltak. Cicóka éppen a karácsonyi ajándékokat csomagolta otthon, úgyhogy szerencsére nyugodt körülmények között jött a PILLANAT! Én a havazás ellenére 20 perc alatt hazaértem, akkor már az egyik barátnő is átjött segíteni, bár ő talán még jobban izgult mint mi :) Aztán szépen lenyugodtunk, összeszedtük a cuccokat és irány a János, közben a szülésznőt értesítettük (úgy fordult vissza vidékről), orvos éppen bent volt. Mivel Barni továbbra se fordult be, műtét lett a vége. Fájások egyáltalán nem voltak. A jó hír, hogy alig ocsudtam fel, már a kisfiam a kezemben volt. A műtét rendben zajlott, ha jól emlékszem, kb. 30 perc alatt vége is lett.
Barni pontosan 14:45-kor született, 2850 gramm lett a súlya és 53 cm hosszú. Azt gondoltuk, 3 kiló felett lesz, ultrahangon már vagy két hete ennyit mértek. Már cicire tették és van huzata a kisfiamnak, szopizással nem lesz gond!
Tettem fel fotókat és videókat a szilagyi pont eu címre, nézzétek meg! Majd igyekszem követni a fórumot és átadom az üzenetet Cicókának.
Lányok mindenkinek kitartást, ilyen problémamentes szüléseket és boldogságot kívánok! Ja és eszerint tényleg bejött a lap teteje babona! Kép Barni és anya
Kép Barni és apa Kép Barni

cicóka

Lányok köszönöm a sok drukkot, remélem segít. Nem vagyok nagyon elkeseredve, hisz tegnap is a drágám olyan táncot vetett a pocakomban. Laci is megnyugtatott hogy mindvégig mellettem lesz. Egyedül Laurám miatt aggódok. Sajna sokat pityereg, és nehezen viseli ezt az egészet. Tényleg úgy van hogy amikor kicsik akkor is megviselheti őket, de amikor nagyocska és már érti mi folyik?... De majd túl éljük valahogy. Most nagyon anyás bújós. És az iskolában is sokszor pityereg, az osztálytársai vigasztalják meg. Megbeszéltem vele ha megszülök, nem kell mennie egy napot. És ha hazajövök akkor is itthon maradhat egyet. Csak a szívem szakad meg. Apa szervez neki programokat, mennek usziba meg moziba, Remélem télapóra hazaérek.

CICÓKA gyönyörűek vagytok nagy gratula neketk. És köszönjük Barni apukának a közvetítést. Mihamarabbi felépülést kívánok Cicókának. Na meg sok tejcsit, és minden jót amit el lehet képzelni. Kép

Menion nagyon szépek vagytok meg skubiztalak titeket, és hogy gyarapodtok már.

Remélem nem kell nekem is sokáig várnaom Palmirára. Na most megyek készülök csóközön.

Annuskám vigyi magatokra nem is bizti hogy te gépközelben leszel. Ugyan elmentettelek, de inkább akkor Lacit megkérem. Ügyes legyél. És gyors szülést kívánok.

Bei már akkor neked sincs sok hátra. Én is izgatott lennék a helyedben. Nemsoká karodban tarthatod. De jó érzés :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Már nem számol a vonalzóm. És teljesen beterített az a két nagy szív. Ezt veszem akkor jelnek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Cicóka: Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Barni nagyon szépséges!

Mi szinte egy napra voltunk kiírva :shock:

Kép
eper74

Cicóka!!!

Hatalmas gratula!!!!Gyönyörűek vagytok!!!!!Szívből gratulálok!!!!Apukának köszönjük a közvetítést!!!Barninak teljesen jó méretei vannak,és ahogy olvasom hamar eléri majd a 3 kilót!Sok tejcit,jó egészséget és további szép karácsonyi készülődést!

Lehet nekem is ajándékot kéne csomagolni? :lol: :lol:

Pancsi!
Drukk h hamar otthon egyetek,vagyis hamar meglegyen Palmira!!!Laurával se lesz gond,majd meglátod milyen okos nagylány lesz!++++++++++++++++

Bei?????

Én megyek mindjárt CTGre meg doki,remélem hamar végzek.....Éjjel most nehezen aludtam el,és bazira fájnak a melleim...úgy be vannak durranva :shock:

annus11

Jó reggelt!!!!!!!!!! :D

Látom,a legszebb hírre jöttem,nagyon aggódtam ám,mert sokáig nem volt hír,de köszönjük a Cicóka-Apukának :D :

Cicóka drága: nagyon örülök,hogy minden ilyen könnyen ment és már a kezetekben tarthatjátok Barnit!!! TELJES SZÍVBŐL GRATULÁLOK, MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÉLETBEN,CSODASZÉP A KISBABÁTOK ÉS AZ EGÉSZ KIS CSALÁDOTOK!!! :) :) :)
Most készítem a gyerkőcöket,illetőleg nagyok már elmentek suliba,most jön Regina és lassan kel Óramű :lol: ,de aztán megkuksizom a többi képet is!

Sok-sok puszi Nektek Cicóka,örülök hogy ügyesen megy a szopizás is,sok-sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78

200as zsepivel nézzétek a videókat!!!!! :lol: :lol: :lol: Én már szétsírtam a fejemet rajtuk :lol:

annus11

cicóka Barni , Barni-apu gratulálunk nektek!
Gyönyörű a kis Barni! :D

Pancsi kitartás, és a kicsi okos lányodnak is!
Nemsokára túl lesztek rajta és együtt lehettek mindannyian! :D
Ja és nekem írhatsz én nem szándékozom menni még szülni úgyhoigy hozom a híreket bárkiről! :wink:

Annus várjuk a híreket! A CTG-ről! :wink:

Bei helyzet???

NA megyek Csanizni, de küldjétek a híreket! A telcsi nálam van! :wink:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok Lányok!!

Cicóka:
Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok Nektek!!!! Gyönyörűek vagytok!!!

És ilyenkor úgy irigykedem, hogy valakinek ilyen férje van, hogy közvetít. Az én uram csak fanatizmusnak és marhaságnak tartja a fórumozást....

Edit:
Örülök, hogy otthon, és annak is, hogy Domi jól fogadta a hugit ;)

Cicus:
Milyen szerencsés vagy, hogy 6 óra után már lefürdetve, megetetve stb... Nálunk olyan 10 órára lesz csend, és Bátony hajnal 2-kor kel, valamint fél 7-kor... Viszont valahogy könnyebb, mint az elsővel :D

Annus:
Hát igen, a nyákdugó után még 2 hét is benne van a pakliban, ha az én lustácska fiamból indulok ki :lol: Mennek a drukkok, hogy azért már kifelé igyekezzen Niki leányzó!

Bei:
Te vagy a következő!!! A laptető eddig mindig bejött!!! Először én voltam laptetős, és én szültem. Utána Cicóka volt laptetős, és meg is szült. Most pedig Te :wink: :lol:
Mennek a drukkok!!!

Pancsi:
Neked is szorítok, hogy minden rendben menjen!

Kriszta:
Jobbulást Neked!!!

Manion:
Ment egy privi

Mi jól vagyunk eddig. Bár az uramat majdnem megfojtottam... Történt ugyanis vasárnap éjjel, hogy becsipogott a légzésfigyelő. Nem riasztott be, de akkor is halál parám lett. Odamentem a gyerekhez, és néztem. Amíg ott voltam becsipogott még kétszer. Láttam, hogy vesz levegőt, ennek ellenére becsipogott. 1 óra leforgása alatt 4-szer csipogott be, bár riasztásig nem jutott. Tiszta ideg voltam. Már ott jártam, hogy hívom a mentőket, amikor azért elővettem a használati utasítást. Felébresztette a zuram, hogy jöjjön, mert ő szerelte össze, és nézzük együtt. Kiderült, hogy van egy érzékenység állító rajta. 0-5 skálán van. A 0 a legérzékenyebb, ami 2-3 mp-es gyenge mozgásra becsipog. Gyárilag 3-as van beállítva, ami 15 mp. Az én uram azt hitte, hogy az a hang érzékenység, ezért letekerte 0-ra... Mióta ismét 3-ason van, nem volt csipogás és semmi. Hát a véreresbe kívántam a férfiakat... Ráadásul vastag takaró volt a háta alatt, ami még inkább tompította a mozgás érzékelést. Úgyhogy a légzésfigyelőnél senki ne állítsa el az érzékenységet kisebbre!!!!!!!!!

Puszi, felsírt. Mennem kell

titokbaba

Cicóka!
Gyönyörűséges a Barni!!!! Megnéztük mi is a videókat. Nem ment nekem sem száraz szemmel...:)
Gratulálunk hozzá, sok-sok boldogságot és tejcsit! Köszi Barni-Apu a tájékoztatást!

Bei!
Laptető (látod Cicókának bejött), nyákdugó...mi kell még? :D

Kriszta!
Jobbulást, remélem meggyógyulsz minél hamarabb!!!

Menion!
Köszi neked is a bókokat! Jajj ez a szopizás, drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. És még mindig ne foglalkozz azzal mások mit mondanak!
És tök jó, hogy Anna baba "hörcsögösödik" . :))

Na, Cicus-boszi! Ki következik??? :)
Julcsival mizu lehet?

Mi ma megyünk az első NST-re, de csak du. 5-re, mert akkor van bent a dokim és a szülésznőm is egyszerre.
Zsófi nagyon helyezkedik, már nagyon kicsi a helye. A fejem is bedagadt,már nem csak a kezem-lábam.
:)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok Lányok! :)
Gyors leszek.

CICÓKA!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A KIS BARNIHOZ!!!! NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!!!! HIHETETLEN, HOGY TE MÉG SZÜLÉS UTÁN IS ILYEN SZÉP VAGY!!! :)

Köszi lányok a drukkokat. Még egyben vagyunk. Az éjszakám elég rossz volt. 2-3 órát nem aludtam az éjjel, mert nagyon fájt a derekam. Na akor az én tippem ANNUS!!!!!!! :D

Délután megyek Uh-ra, majd jövök utána, hogy doki mit mondott a nyákdugóra.

Most meg főzök gyorsan egy kis spagettit. :)

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
bei

Na megvolt a CTG,doki.Minden oké.És még egyben :lol: Amúgy reggel megint távozott nyákdugó darab....

Na most ennyi!Várom a híreket,de látom a többiek délután mennek csak.

annus11

Sziasztok!

Na,leülök kicsit pihenni,mert már szédültem a sok házimunkától! :( Reggel 7-től meg sem álltam...

Olvaslak Titeket és olyan aranyosak vagytok,ahogy tippelgettek egymásra és ahogy mindenki már lázasan izgul és készülődik! :)

Béenn: Cicus- boszi most nem tud tippelni sem,olyan fáradt.
:( NST-hez megy a drukk,egyél majd előtte egy kis csokit! :wink:

Bei: én is azt néztem,hogy Cicóka olyan a képen,mintha a Kismama magazin címlapjára fotózták volna,mint egy modell! :D Uh-hoz drukk!!! +++++++++++++

Titokbaba: én csak a kicsiről beszéltem este 6-7körül,többiek + vacsora,mese,stb. még hátravoltak! :D Ja és 4 éves lánykámnak köszönhetően nyugi nálunk is csak este 10-11 körül van! :roll: Én is kétszer kelek éjjel,illetve Zsófi szopizni. :)
Légzésfigyelő dolgot sajnálom,de annak örülök,hogy rendeződött aztán a dolog!!! Nekünk is volt már így 1-1 apró csipogás és a frász jött rám,na akkor megnézem én is,hogyan van beállítva... (Nekünk AngelCare 401-es van, Nektek?)

Mennem kell etetni !!!

Cicus

Kép
cicus78

Cicóka-CICÓKA APU GRATULÁLOK A KISFIATOK SZÜLETÉSÉHEZ :!: :!:
Nagyon szép kiscsalád és tüneményes a kis Barni.

Bei Annus drukk+++++++++++++++++++

Pancsi neked is drukk és a nagylány biztos ügyes lesz :wink:
Amugy Kinga is sokkal bujósabb mindig engem akar :wink:

Titokbaba sajnálom a légzésfigyelős dolgot de jó hogy végül nem volt semmi gond :wink:
De ezek a férfiak :evil:

Megvolt az Nst minden rendben ment hétfőn kell mennem legközelebb.

t katinka

Katinka!
Örülök h nálad is minden oké!

Olyan nagy a csend lányok,na mi van?Mindenki elment szülni???Csak én maradtam?? :lol: :lol:

És Katáék is otthon vannak,kedden mehettek haza.

annus11

Sziasztok!

Esélytelen visszaolvasnom. Most jöttünk haza a koriból. Minden rendben velünk, bár tejem nem sok van, remélem még beindul. Köszi a gratulációkat.

Cicókával végül is sikerült találkoznom, csak egyszerre voltunk benn!:) Barni nagyon édes pasi.

Majd hozok képeket Kamilláról én is, most megyek fejni.
cedis

Cicóka! Gratulálok, nagyon aranyos Barni! :D

Én meg elköszönni jöttem, be kell feküdnöm a kórházba! :( Vékony a hegvonal, így holnaptól bennt leszek, ki tudja meddig???A doki nem bíztatott semmivel, még egy hétig nem szeretne hozzám nyúlni.
Norbika tök lázas,náthás így kell itthagynom. :cry: Szívem szakad meg.Anyu, Anyós , Fecó össze-vissza intézkednek...hogy mindíg valaki szabin legyen Norbi mellett! Áááhh, nem így képzeltem!Már bőgtem is. :roll: :cry:
Megyek elindítok egy adag mosást, azt se tudom mihez kapjak, még tök sok dolgom lett volna szülésig.A Tgyás igénylést is el akartam intézni előre, de így nem lesz időm már. :roll:
Totál szomorú vagyok, hogy be kell menni ilyen hamar.Nagyon fog hiányozni Norbi. :(
Drukkoljatok nekem hogy ne legyek bennt sokat, és minden oké legyen.
A baba már mérés szerint 3200 gramm, jövő héten betöltöm a 38.hetem, már inkább feküdnék a kés alá.
Puszi nektek és minden jót!
Könnyű szülést és jó egészséget minden soron következőnek!!! :)

Kép
Kép
lovaszkata

Kata!

ja sajnálom h be kell feküdnöd...biztos nehéz lehet,főleg így h beteg a másik otthon.De ne aggódj,minden oké lesz!És remélem h amint betöltöd a 38.hetet megcsászároznak!

Én is attól félek h Niki megvárja a 40.hetet,és akkor nekem is be kell feküdni.Ráadásul ki tudja mikor műtenének.Mondtam is a dokinak h nem szeretnék sokat benn leni,mert a másik gyerek szétszedi a lakást itthon :lol:

Cedis!

nagyon örülök h ti is otthon!!Várjuk a képeket!Tök jó hogy taliztatok odabenn!!!

Pancsival mi lehet?Alig várom a híreket róla!

Meg Sannah is eltűnt,ő is erre a hétre mondta a programozott csaszit...

Titokbaba!
Na nekem ezért nem lesz légzésfigyelőm.Agybajt kapnék tőle :lol: Amúgy igen,az érzékenységét figyelni kell,még jó h időben rájöttetek.És vároma friss képet tőled is!!!

annus11

Cedis: Örülök, hogy otthon vagytok ezek szerint minden rendben van!

Kata: A családod biztos nagyon fog vigyázni Norbira, az orvosod meg rád! Drukkolok, hogy hamar hazamehess és minden rendben legyen!

Olyan furcsa, hogy már a legtöbben babás képeket töltenek fel, tőlem meg ma kérdezte a párom, hogy mikor pocak fotózunk.

Annus: Tényleg sokan eltűntek. Julcsival is mi lehet? Legutóbb azt írta, hogy ezen a héten lesz az orvosa.
Ha esetleg holnap születik Niki, akkor én nyerek a tippelésben :D
Jajjjdejólenne!

Kép
eper74

Csak úgy potyognak a babák!!!!!

Hogy fogok így vissza olvasni?

Gratulálok Barni babához!Gyönyörű kisfiú!
Gyors megnézem a videót mert ébred az én angyalkám is lassan.

hadedit82

Eper :lol: :lol: Felőlem nyerhetsz,bár jelenleg ott tartok h ez a gyerek benn marad :lol: :lol:
Pocak fotót meg csinálj!Nekem is kéne frisset csinálni!

Edit!
Hogy vagytok,mesélj te is!

annus11

Sziasztok!

Bocsánat a nem jelentkezés miatt. Hétfőn voltam NST-n és volt két kiugró eredményem. 190 és 170. Ezért befektettek. Közben csináltak cukor profilt és két eredmény a 13 órás 9,1 és a 18.00 órás 7,2 lett. Nem engedtek haza bent fogtak. Ezek után hétfőn 3szor 2óra hosszat voltam NST-n, meg kedd reggel is de mind nagyon szuper lett. Viszont a cukor miatt nem akartak haza engedni. Aztán anyummal együtt indítottunk egy telefon záport, (dokim helyettesét) melynek az lett az eredménye, hogy sikerült szerdán délután hazajönni a kórházból. A nővérek köcsögök voltak, de sikerült végre itthon vagyunk és még egyben. Viszont pár napja rettenetesen viszeketek még a talpam is hólyagos, a karom is,hasam,...stb.

SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDDEN ANYUKÁNAK AKIK A NAPOKBAN SZÜLTEK!!!

MOST CSAK ENNYIT TUDOK ÍRNI, PUSZI MINDENKINEK!

Kép
Kép
zsanimanó

JA!
MÉG ANNYIT, HOGY MONDTA A DOKIM, HA SIKERÜL KIHÚZNUNK ÉS NEM SZÜLÖK HAMARABB, AKKOR DEC.18 LESZ A TERVEZETT DÁTUM A CSÁSZÁR IDŐPONTJÁNAK.

BPD: 91mm ez NOV.29-ÉN (36/3)volt! :-)
Teszek fel pocak fotót!

Sziasztok!

Kép
Kép
zsanimanó

ÓH Lkata sajnálom hogy be kel feküdnöd és hogy Norbika is beteg :cry: biztos nem lesz könnyű,de vigyáznak otthon rá.
Én is mindig attól félek hogy nem jó valami és be kell feküdnöm :roll: a másik gyerkőc meg itthon :roll: :wink:

Cedis de jó hogy jelentkeztél jó hogy othol vagytok :)
Végül is akkor csak összehoztátok Cicókával :lol:
Majd gyere és mesélj :wink:
várjuk a képeket Kamilláról :!:

t katinka

Sziasztok!

Én is megjöttem a dokitól, a kislányomból másfél hét alatt óriás lett!
Múlthét hétfőn 2900gr-nak saccolta a gép, ma meg 3700 gr-nak. A doki újra is mérte hogy biztos valamit benézett. DE NEM!!! :shock: :shock:

Már nem vagyok teljesen zárt, dokim mondta legyek összepakolva ha bármi van telefonáljak, mert ha kezdek tágulni akkor ez a súkly rásegít! De akár kis is húzhatjuk 14-ig. Meglátjuk!
Én még nem sietnék! De remélem a súlyával kapcsolatban tévednek! :roll:

Lovaszkata most olvasom csak... annyira vékony a heg. Nekem is mondták hogy nem vastag... de befekvéről szó nincs! Remélem nem kell sokáig benn lenned! Kitartás!!!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Zsanimanó!
Befektettek a 190-es kiugró eredményért? Miért? Nem a cukor eredményed miatt?
Csak mert mi most voltunk NST-n és nekünk is volt egy kis mocorgás után , hogy kiugrott 190-re, de a dokim nem mondta, hogy bármi gond lenne az eredménnyel, sőt.
Fel kellett ébreszteni Bogyókát, mert szunyált vagy 10 percig...:)

Bei!
Mizu? Mi volt a dokinál?

Cicus!
Köszi a tanácsot az NST-re. :)
Tudom, hogy szinte lehetetlen, de néha azért próbálj meg pihizni!

Cedis!
Örülök, hogy már otthon vagytok. Majd mesélj, hogy mi volt, hogy volt! Várjuk nagyon!!!!

Lovaszkata!
Drukkolok én is, hogy ne kelljen sokáig bent lennetek! Minden rendben lesz, majd meglátod.

Edit!
Üdv., mesélj, ha ráérsz!!!!! :)

Bogi!
Szép méret! :) De tudod, ez csak sacc.

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

MInden ok volt UH-n BPD: 94mm Fl:77mm 52 centi kb. Mondtam neki a nyákdugót is . Azt mondta, hogy végül is csak annyit jelent, hogy bármikor jöhet a baba. Lehet 1-2 nap vagy 1-2 hét is. Ezt tudtam én is. Na mind1, majd jön,amikor akar. :)

Kata!
Sajnálom, hogy be kell menned a kórházba. :(

Kép
bei

beén oké hogy sacc eddig én nyugtattam evvel mindenkit, de nekem a kisfiam is 4120-al született és 58 cm-vel, eddig azt hittem a kislányom normál méretekkel fog bírni! De úgy tűnik tévedtem!

Bei izgulunk tovább! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Hol van mindenki???
Hányan kaptatok kedvet a hóesésben??? :lol:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Képek egyenlőre nincsenek, mert apánál marad mindig a gép. Este megkérem tegyen fel a gmailre.

Szülésem: egyszerűen minden a lehető legjobban alakult.

Itthon vasárnap délután 199/102 vérnyomást mértem, úgyhogy bementünk megint a kórházba, ahol csak 146/90-et mértek, de mondtam, hogy én már innen nem megyek haza. Éjjel 11-kor arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem. Felálltam az ágyból és azt hittem, hogy bepisiltem. Elmentem a wc-re, majd a nővérpultnál jött egy újabb adag, akkor már tudtam ez nem pisi. A nővér felküldött a szülőszobára, ahol megállapították, hogy valóban a víz folyik, és 1 ujjnyi a méhszáj. Borotválás, beöntés, majd 01.30-kor kezdtek fájásaim lenni, de rendszertelenek voltak, így beszélgettünk férjemmel, meg pihentem a labdán, az ágyon. Igazi rendes fájások 3.30-kor kezdtek jönni, igazán erős és sűrű 04.15-re lett. Kértem az EDÁ-t, de ekkor már nem járt, mert 3 uijjnyinál is nagyobb volt a méhszáj. Dokimnak, csak ekkor szólt a szülésznő, aki éppen, hogy 05.15-re beért a tolófájások kezdetére, ideje sem volt levetkőzni, csak a kezét mosta meg, és már jött is Kamilla 3 tolófájásra ki is bújt. :D
Nagyon ügyes, édes baba, csak akkor sír, ha éhes.
Minden itthoni pici ruhánk is óriási rá. :) De hatalmas étvágya van, sajnos a tejem mennyisége ezt az étvágyat nem követi, így tápizunk is.

Lovaszkata: sajnálom Norbikát, de jobb lesz neked benn, minden ok lesz veletek!

Bei: most már jönnie kell annak a babának!

:P

Boglárka: jó nagy baba lesz akkor, de a gép is tévedhet azért.

Annus: hóesés van: Szánkós szülés? :wink:
cedis

Na reggelt!

Áh,mi a hóesésben csak alszunk!Fél 9 után keltünk Izussal :lol: Éjjel jól aludtam,pedig nem gondoltam volna!Tegnap annyira szarul voltam délután.Voltak fájások,hányinger,fejfájás,szédülés minden.Be kellett üljek egy kád vízbe este 7kor,na ezek után picit jobb lett,majd estére el is múlt minden!
Niki jól megviccel ám...de én ebben úgy elfáradok...minden déltán fájások,kezdem úgy érezni magam mint Titokbaba :lol: Ja megint jött nyákdugó is.Na ennyit rólunk!De ha így halad az időjárás,tényleg szánkós szülés lesz,bár szánkónk nincs :lol: :lol: De majd lelökök itt vmi gyereket róla és kölcsönkérjük :lol: :lol:

Cedis!
Na kérlek,ez tényleg gyors volt neked is!Hogy itt mindenki pik pak megszül!Gratula!!!!

Bogi!
Érdekes ez a súlybecslés...de szerintem majd megtudjuk ha kinn lesznek 8) Igaz nálam nem tévedtek sokat,3,5 kilóra saccolták a végére,végül 3270g lett,de 10 nappal előbb jött.

Bei!
Nyákdugós sorstársam :lol: Akkor várjuk a babákat,bármikor jöhetnek :wink: Szerintem te be fogsz előzni minket!Hajrá!!!!

Katinka!
Hát rám is ez vár ha Niki nem jön!13án be kell feküdnöm :?

Zsani!
Ezt én se értem,mennyire volt magas a baba szívhangja?Mármint h 1 kiugró érték miatt én se hallottam h baj lenne!Csak ha tartósan magas akkor van baj,nem?Azért remélem h minden oké,nehogy a cukrod miatt baj legyen!!!!

annus11

Sziasztok! Még mindig egyben. :( Semmi új hírem nincs.

Annus! Én nem tudom mi lesz, de már nem hiszek abban, hogy én leszek a következő.Szerintem te elöbb jössz.:) Bár már fél lábon is kibírom ezt az 1 hetet, ha inditani kell. Azt mondta doki, ha hétfőig semmi,akkor ugye NST után megcsinálják az EKG-t meg vért vesznek, mert kell az anesztes dokinak, azért ha véletlen császárra kerül a sor tudjon "mindent rólam." Azt mondta más vizsgálat nem lesz. Aztán ha csütörtökig még mindig semmi,akkor megbeszéljük, hogy mikor kell befeküdnöm és indítanak. Nagyon remélem erre nem kerül sor és mondjuk a hétvégén meg lesz, de mondom már nem hiszek benne. :(

Anyu megint a babával álmodott, hogy megszületett és nagyon szép volt a bőre is, meg az arca is, meg kis hurkásak voltak a lábai és 3,60 kg-val született. Biztos szép álom volt. Én már régen álmodtam vele.....

Cedis! Nagyon jó volt olvasni a szülés történeted. Gyorsan meg lett KAmilla. Végül is az erős fájásoktól 2 órára . Az azért jó. :)
Azért így vissza gondolva jó lett volna ha kapsz EDÁt?

Kép
bei

cedis jó volt olvasni hogy flottul megy minden!

annus egyben...
13-ig csak nem húzod, akkor hoyg leszünk 1 hét különbséggel??? Nekem 14 a programozott időpontom!

Erről jut eszembe holnap mindenképp lesz babánk!
Hisz leo-nak holnap van a programozott időpontja!

Bei???

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

A közben Bei is megkerült... akkor várakozás....

Mi elmegyünk kicsit havazni Csanival, de jövünk majd!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

És ne felejtsük el Julcsit,Pancsit és Sannaht se!Kíváncsi vagyok babáznak e már!Vagy mikor fognak :wink:

Bei,Bogi!
Na akkor a végén még egyszerre indítják mindhármunknál :lol: :lol:
Vagyis Beinek indítanak,nekünk meg csaszi :lol:

Ja tegnap azt mondta az uram,h nem érti mit aggódom,ő megmondta h mikor jön.6án,de legkésőbb 7én.Ha meg nem,akkor tévedett :lol: :lol: :lol:
Nálunk az ramis és az apja is Miklós...de én akkorra már itthon akartam lenni,nem pedig szülni :wink: :lol:

Ha eláll kinn minden,mi is lemerészkedünk....

annus11

Bogi!
Akkor sorry, lehet tényleg nagy baba. :)

Cedis!
De jó, hogy ilyen könnyű szülésed volt! Mindenkinek ilyet kívánok és remélem ez a tendencia folytatódik itt a decemberi fórumon! :D
Mondjuk a vérnyomás-téma elég ijesztő lehetett,a miatt csöppet sem irigyellek! De túl vagy rajta. Várjuk a képeket, ha majd lesz időd... :)

Nekem egész jó éjszakám lett volna, ha nem kezd el már megint folyni a vér az orromból az egyik pisilés alkalmával (a 4-ből). Persze nem múlt el most vagy fél óráig...olyankor pedig nagyon nehezen alszom vissza. De reggel bepótoltam és aludtam fél 11-ig!!! Itt csúnya eső esik, nem hó. :( Valahogy jobban örülnék a havazásnak.

Annus!
Miklós nap már csak 3 nap...kibírja addig Niki odabent vajon? :)
(A szánkós témáról mindig az jut eszembe, hogy az én nagymamám tényleg szánkón született...durva lehetett!):)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Béenn!
Komolyan?De durva!!!Mondjuk 10 perc séta a kórház,Izával is besétáltam mikro elfolyt a vizem,most is így tervezem(remélem h tudok még menni akkor :lol: )Szóval ilyen villám szülésem nem lesz.De jól jönne a szánkó h az uram elhúzzon odáig!Mondjuk viccesek lennénk a szülőszobán egy szánkóval :lol: :lol:

Bei!
Neked mennyi nyákdugó távozott?Nekem ma is ment el belőle....tegnap is 2szer,meg ugye kedden.Mennyi van ebből basszus?Izánál nem volt ennyi...

annus11

Sziasztok Lányok,

igyekeztem visszaolvasni, de majdnem lehetetlen, pedig sokan eltűntek (eltűntünk :-))

Cedis: de szuper, hogy ilyen gyors és problémamentes szülésed volt :-) , szerintem mindenki elégedett lenne hasonlóval!

Bei, Annus: Na szép :-) Vajon ki lesz a következő???? Némi nyákdugó nálam is távozott tegnap, de a tegnapi CTG-n semmi de SEMMI méhtevékenység nem volt. Konkrétan 0-4 közötti érték!!! :shock: :shock: Bálintkám majdnem sírt,, mert azt hitte,hogy akkor Petra már nem is fog megszületini!!!!

Szánkós szülés??? Na szép lenne!!! Mi a hegy tetején lakunk, úgyhogy lefelé még megy is valahogy a dolog, de vissza???????

Én még mindig nyomom az ágyat
:? :? , nem tudom,hogy mikor leszek jobban. Szedem az antibiotikumot, c vitamin, sok tea, de ugye a cukrom miatt se gyümölcs, se méz!!!!!!!!!!!! Még a melegvizes fürdőt sem merem megkockáztatni. Állítólag ez a francos baci 3 hét,nnnnnaaaaa, de nekem annyi időm tuti nincs!!! Küldjetek pozitív energiát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tettem föl friss pocakfotót, remélem már nem lesz több kép :D :D

És üzenem mindenkinek, aki túl van a szülésen, hogy a DECEMBERI TOPIK BABÁI EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDENKI IGAZÁN BÜSZKE LEHET A BABÁJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Írt Moncsi!!!!

"Ma 13:23kor megszületett Balázs!3070g és 49 cm.Mindketten jól vagyunk!"

annus11

Krsizta!

Jobbulást!!!
Megnéztem a pocakod,nagyon csini vagy!!!

És megnéztem Doroti babát is,hát tényleg ksi gyönyörű!Tesós kép nagyon szupi!

annus11

Na én is tetem fel pocakfotót!

annus11

MONCSI GRATULÁLOK BALÁZS SZÜLETÉSÉHEZ :lol: :lol: :lol: NAGYON BOLDOG ÉLETET KIVÁNOK NEKTEK :lol: :lol: :lol:

Szánkós szülés itt sajnos nincs hó :roll: :? esik az a fránya eső :evil:

Kriszta laptető :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jobbulást neked
:wink:

Megyek meglesem a képeket.

t katinka

Doroti baba nagyon aranyos :lol: A tesós kép nagyon jó :lol:

Annus,Kriszta szép nagy poci :lol:

Cedis várjuk a képeket Kamilláról.

t katinka

Moncsi gratula Balázshoz. Sok egészséget és tejecskét nektek!

Kép
cedis

Cicóka, Moncsi!

Nagyon nagy gratula mindkettőtöknek, minden elképzelhető jót kívánok nektek és az új kis családoknak! Mielőbbi felépülést, sok-sok tejcsit!

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Moncsi: Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Annus, Kriszta: Nagyon csinos kismamák vagytok!

A babák egyszerűen gyönyörűségesek!

Velem minden rendben, tegnap már karácsonyra készítettem sütiket, amik dobozban elállnak, még csomagolnom kéne.
Mára is egy csomó mindent beterveztem!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
eper74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: