A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok,

Megjöttünk a hallásvizsgálatról, minden rendben :-) :-) :-)
Nagyon megkönnyebbülem, majdnem elsírtam magam bent.
Mondta a hölgy, hogy épp elromlott a gép és a régivel csinálják meg a vizsgálatot. Erre most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem volt jó a régi műszer? Na jó, már biztosan túlparázom.
Aztán november óta először beszaladtunk a munkahelyemre, megmutattuk Zsófit pár embernek. Furcsa érzés volt, mintha el sem jöttem volna.

Nagyon helyesek a fiúk! Anna csinos mint mindig :-) Kriszti, tegyél képeket nyugodtan, hadd gyönyörködjünk mi is.

Judit, nagyon csinos vagy a képen :-) A szopisztrájkot sajnálom, sok türelmet és megoldódik.

Hulla vagyok, Zsófi este 8-tól éjjel 1-ig ordított kisebb-nagyobb megszakításokkal, éjfélkor már én is sírtam, nagyon kiborultam. Utólag nagyon sajnálom, de már annyira fáradt voltam, mindenem fájt és őt semmivel nem lehetett megnyugtatni. :-( Persze egész délelőtt alszik mint a bunda.

Na, lassan visszaolvasom a tegnap délutáni termést is.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Judit, írok privit a wiw-ről.
Ági, te a képeden ismerősnek tűntél... már kezdtem is gondolkodni, honnan. Na de ha ekkora a korkülönbség, akkor valószínűleg nem ismerjük egymást
:P

Kata, nagyon drukkolok az ortopédiához.

Zsuzsi, király, hogy megszabadultatok a terpeszpelenkától:) Biztos vagyok benne, hogy a hallásvizsgálaton se lesz gond.

Annyi még, hogy te a te szakmáddal/hivatásoddal szerintem kifejezetten fiatal kismama vagy... csodálkozom is, hogy merted ilyen korán bevállalni. Mindenesetre gratula:) és drukkolok "Esztikéhez" és a 40. éves kor körülre tervezett harmadik babához. Nem is rossz ötlet - tényleg megfiatalít.

Enikő, én másfél mellből szoptatok...:) egyet kifogyaszt, a másikkal "megkínálom", abban bőven hagy, de állítólag így több termelődik.
Pár napja ki is fejem a maradékot az elsőből (jó zsíros tényleg, ha csak pár csepp is). Ezt este odaadom neki, úgy tűnik, van rá igény...

Kata, az én mellem nem csöpög, illetve max. néhány csöpp, azért nem érdemes gyűjtögetni. Tényleg alkat kérdése.

Reni, tegnap elsétáltunk az usziig, megnézni a nyitvatartást... Az is "ér"? vagy be is kell menni a vízbe? :P Mindenesetre igyekszem.
tényleg, ti hogy vagytok sétailag? ki tudsz mozdulni a két babával?
Már ezerszer írtam, de Blani imádnivaló:)
Kiváncsi vagyok én is, hogy mire jutottál a szoptatással - az igény szerinti nálunk sem az igazi.

Szilvi, Vick: gyönyörűek a babák!!!
Nekem különösen tetszik a Szilviék rugdalózóján az a zsebből kikandikáló maci:)

Krisztina, tedd fel nyugodtan Anna képeit. Mindig egy szép kis üde színfolt itt a sok szöveg között.

Friday, nagyon a szívemből beszéltél, amikor arról írtál, hogy az a lényeg, hogy nyugodt legyen a gyerek...
A szopisztrájkkal kapcsolatos megjegyzésedben is van igazság:) próbálom lazábban venni. Majd eszik, ha éhes.

Bá, tuti, hogy kihagytam valamit:(

Ja: a hasra tevés nálunk se megy, én ez alapján próbálkozom: (kb. ezt ajánlotta Ági is)
.kismamablog.hu/mozgasfejlodes/mozgasfejlodes-tegyuk-hasra

Szép napot mindenkinek!
M.
monke

Sajnálom az éjszakádat, Zsuzsi:(
Viszont a hallásvizsgálat eredménye :D

Próbálj pihenni te is egy picit, míg ő alszik.
monke

sziasztok!

Visszaolvasni nem nagyon tudtam,csak átfutottam nagyjából,mert Gréta újabban nem hajlandó aludni napközben... :roll: De szerencsére éjjel igen! :P

Szóval megvolt a kontroll a kora osztályon. De inkább el se mentünk volna! Jól felbosszantott a doki. Azt mondta,hogy hall valami halk szívzörejt Grétánál. :shock: És ránézésre sápadt a gyerek. Pedig nem is az. Ja,és Gréta olyan csendben volt,és meg volt szeppenve,hogy már azt vártam,mikor mondja,hogy a hallásával is gond van... De szerencsére ezt nem mondta. Ja,és ő szerinte nem kell terpesz rugi,rendben van a csípője... :) Na,akkor most mondom én,mi baja van szegény gyereknek? Már ő 3. orvos aki eddig látta,bár ő ezt nem hitte el,és eddig senki nem talált nála szívzörejt,ő meg hallja... :twisted: Azt mondta a védőnő.hogy ne is foglalkozzunk vele,ha baj lenne,akkor nem engedtek volna haza. Erre mondta a barátnőm,hogy jobb ha ,messziről elkerüljük a kora osztályt,mert ott még az egészséges gyerekre is ráfogják,hogy beteg. :?

Na,most jól kipanaszkodtam magam... :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja,a sztrájk teljesen megszünt,szerdán reggel meg is jött,és aznaptól minden ok! :D

Babák tündériek!

Zsuzsi
gratula a jó eredményhez! Remélem,most már megnyugodtál végre! :wink:

Kistesó
most biztos,hogy nagyot fogtok nézni,de mi pont a napokban beszéltünk apival a témáról. És úgy döntöttünk,bár még beszélni kell a dokival is,hogy amint lehet,mi szeretnénk újabb babát. Szóval szeptember környékén indul az újabb baba projekt,ha a doki is rábólint! :shock: :lol:

Sajnálom a szopi sztrájkot mindenkinél! Kitartást hozzá!!! :wink:

Cumisüveg
mi sem tudunk inni belőle... :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

HI!

Képek gyönyörűek, babák, mamák, mindenki, imádom nézni, még-még-még!!! :D

Tejsztrájkolóknak irgum-burgum!

Nyugi, nem haragszom senkire aki fiatalabb nálam, hiszen én is 22 vagyok....egy pár éve...jópár éve:wink: :lol:

Dy, milyen tesó témáról beszélsz, még be sem gyógyult a sebed :lol:.
Szívzörejből meg ha van is majd kigyógyul.

Kankalin, régi-új gép, mindegy, az a lényeg hogy minden okés! Örülök, hogy így alakult. ....és igenis el kell vinni, ha valamit tapasztalsz és nem vagy biztos benne, jól tetted hogy mentél.

Petra, 3 nap után kopik :lol: :lol: :lol: , király :lol: ! Akkor a svájciak is így gondolják, mert a lelkemre kötötték, hogy heti max. 1 szer fürdessek :lol: . Milyen védőnő már a Tied? Gáz hogy nem jár ki rendesen vagy mondjuk legalább az elején amikor tán még hasznát is vetted volna :? .

Gigilina, azért mégiscsak felháborítóan fiatal vagy :lol: :lol: :lol: , na de látod én is :wink:

Monke, én is mindig azt gondolom, ha fórumtárs tesz fel képet, hogy tuti láttam már és ismerem. Pl. Téged a gimibe helyeztelek el :D , de aztán mégse.

Traudorka még mindig sehol????

Toldiszilvi, hűtő :? .

Katicat, Mangora receptje alapján készült az a tészta, amit Bors nyújt :lol: . Egy ismerősünk meg is jegyezte, hogy mit csinálok én odahaza, hiszen a gyerek süt-főz :lol: . (megjegyzem takarít és a mosógépbe is be tud pakolni :lol: )

Tegnap megvolt az első integrációs órám. Hihetetlen honnan jöttek ebbe a kicsi városkába emberek: volt Kubából, Sri Lankából, Thaiföldről :shock: , szinte a szomszédból jöttem ide. El se tudták képzelni hol van Magyarország, az iraki nő pedig szerintem ma tuti bújja a térképet, Őt tényleg érdekelte hol lehet :D . Jó volt ismerkedni, jó volt beszélni (már amennyit tudtunk), vidám este volt és naggggyon jó volt hazajönni, Bors a nyitott ajtót és annyira megörült nekem. Ezt néha fontos éreznem, hogy hiányzom neki ha elmegyek.

Kép
Kép
friday

Gyors bejelentkezés csak röviden, mert 5re megyek a nődokimhoz...

Márkkal minden rendben mind ortopédiailag,mind uh ügyileg,nagyon örülök :lol:

Zsuzsi, hála a jó égnek, látod szorítottunk neked nagyon.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Friday
az igaz,hogy még mindig nem tökéletes a sebem,ezért kérjük majd ki a nődokim véleményét! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Tök jó, hogy nem kell már terpeszpelus és a hallásvizsgálaton is rendben volt minden. És igen, jó volt a régi gép! :)

A csinos Anna-képeket várjuk, tényleg. Így legalább lehet ötletet meríteni. ;) Petra csak a legelső rétegig tűri jól az öltözést.
Érdekes. Még nem született meg úgy gondoltam, hogy ilyen picinek mindig tipegőbe lesz, hisz olyan édesek benne és praktikus is. Aztán mikor ráadtam az első nadrág pulcsi kombinációt, majd az első kisruhát megdőlt az elméletem. :)

Zsuzsi: :oops: köszi

dy: sajnálom, hogy minden orvos mást mond! A védőnőnek mi a véleménye? Nem is tudom mit csinálnék ebben a helyzetben, hisz ellentmondanak egymásnak. Talán próbálj a megérzésedre hallgatni, Grétát pedig úgyis figyeled. Látod, ha valami gond van.
Azta! Kistesó már szeptemberben? Tök jó!:)

J.
petra09

Örülök hogy rendben vannak a babák mindenkinek!!!
Ez egy tökéletes babák topikja :D :D

Dy,végül is ha szeptemberben kistesó akkor már 2 év lesz köztük.Mi is így szeretnénk,2-3 év.Csak míg szopik semmiképpen nem akarok terhes lenni.

Judit,én a rugikat is imádom,de csak ami végig patentos,mert ami belebújós azt a mai napig nem tudom ráadni :oops:
A ruhácskák meg szerintem már akkor fognak a legjobban mutatni rajta,mikor totyogni kezd.
Már vásárolnám a nyári ruhákat,csak a mérete miatt nem merem.

Rámlicitáltak megint a hintánál,este 8-kor ér véget,szorítsatok hogy megkapjam.

Kép

Kép
krisztinaa

Judit
a védőnő szerint ha van is valami halk zörej,az valszeg megfázásból ered,mert előző héten hétfőn nézte pont utoljára a doki (családi jóbarát) szóval nagyon alapos, és akkor még nem volt semmi. / hét múlva kell visszamenni kontrollra. Hogy visszamegyünk-e azt még nem tudom... Mindenesetre van egy nagyon jó kardiológus barátunk,elvisszük valszeg Grétust,hogy ő nézze meg.
Ja,és szeptemberben még csak kezdjük a projektet! :wink:
Tudod még nagyon bátran merem vállalni a következő babát,mert oltári nagy szerencsénk van Grétával. Első perctől kezdve csak 1x kelt fel éjjel enni,és már majdnem 1 hónapja átalussza az éjszakákat. Szerencsére nem hasfájós,és nem is sirós..... :P De valszeg ha ezekből már csak 1 nem is nem lenne igaz,akkor még mi sem mernénk vállalni ilyen hamar a kistesót! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Krisztina
én már nem szeretnék szeptemberben szoptatni... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hahó!

Judit, nagyon csini kismama voltál, ha augusztusban ilyen pocakod volt, nagyon vékony lehettél a terhesség előtt... kár, hogy nincs irigy szmájli :)

Móni, azért még ismerhetnénk egymást, ha nem is mondjuk a tanulmányok idejéről :D
A wiw-en én is leskelődhetek? :) Zugolvasó-zugnézegető vagyok :wink:

A kis korkülönbséges tesókról jutott eszembe, nem tudom, hallottátok-e a hírekben, hogy USA-ban született egy ikerpár, az egyikük még 2009-ben, a másikuk már 2010-ben... elég vicces szitu :):)

Judit, ez a védőnő... :? de komolyan, ezzel saját magát minősíti.
Érdekes, hogy nyugatabbra tényleg nem szokás, még felnőtt korban sem a mindennapos fürdés, voltam olaszoknál, németeknél is, hajat gyakrabban mostak, mint fürödtek... :shock: Azért felnőtt korban talán nem ártana... mi magyarok vagyunk ilyen tisztaságmániások :D
Végülis tényleg nem a kosz miatt fürdetünk mi sem minden nap, hanem hogy legalább ez legyen fix napirendi pont, ha más már nincs, és nem utolsó sorban azért, mert iszonyúan élvezi.

Krisztina, nyugodtan hozd mindennap a képeket, jó látni nagyon, hihetetlenül édes kiscsaj :) És nagyon irigykedem, mert nagyon szeretnék egy kislányt, akit én is ilyen imádnivalóan öltöztetnék :) Bár Benével is próbálkozom, van egy pár nagyon nagyfiús szerkója :)

Örülök, hogy a vizsgálatok rendben voltak! Edina, a zörej miatt ne aggódj, ez az égvilágon semmit nem jelent, még ha tényleg lenne is, a babák simán kinövik az ilyet, minden gond nélkül!

Friday, mi volt ez az integrációs óra? Bocsi, ha volt már róla szó régebben, csak kiváncsi vagyok :)
A blogcímeteket esetleg én is elkérhetem? Pláne a képek miatt, kiváncsi vagyok, milyen a Te kis Borsod és Grétád :)

A pelenkás dolgot elszóltam, persze, ez is Murphy, ma reggel kifolyt a kaki... :wink:

Én is büszkélkedek a drágámmal :)
Kép
gigilina

Csak gyorsan jövök, később majd még többet.

Edina
Hangát is 3 doki nézte, mire a negyedik, a mostani hallott szívzörejt. Már másfél éves volt Hanga, elküldött kardiológiára vele. Azt mondták szívultrahang és EKG után, hogy nincs semmi gond. ezek után csak mondta a dokinő, hogy hallja, menjünk vissza kontrollra. Most voltunk valamikor júliusban. Megint uh, EKG, aztán közölték, hogy semmi nincs, nem kell menni többet kontrollra. Gyerekeknél ez nagyon gyakori, legtöbbször nincs semmi gond.

vick
Kép
Kép
ervick

Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok Nekünk :-)

Edina, sajnálom, hogy felbosszantottak a koraosztályon. Biztosan keresni akartak vmi bajt Grétin. Úgy hallotam én is, hogy nagyon gyakori a gyerekeknél, és tényleg nincs vele gond legtöbbször. A Húgomnak is volt annakidején. Nézessétek meg mással is, de biztosan nem lesz semmi gond.

De jó, hogy kedvet kaptatok a kistesóhoz és a sebbel való közdelmed sem tántorított el! Mi drukkolunk!

Ági, nagyon aranyosak vagytok :-)
Úgy gondoltam, hogy ha kislányom lesz, mindig nagyon csini nőcis ruhákba fogom öltöztetni. Egyelőre még a paraktikusságon van a hangsúly. Na mindegy, addig gyönyörködöm Annában, ő mi kis divatdikátorunk :-)

Kata, szívből örülök, hogy minden rendben Veletek! Nőgyógyász? Biztosan ott is, szorítok!

Na, kezdődik az esti sírás, mennem kell. Hátha tudok még jönni.

Zs.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Letettem a gyerekeket, itt vagyok.

Zsuzsi
Örülök, hogy rendben van minden, látod azért így lettél igazán nyugodt.

Krisztina
Rakjad csak a képeket, imádom a kislány ruhákat és Anna olyan szép babuci!

Friday
22 évesként 2 gyerekkel... nem semmi! :lol:
Ugye milyen jó érzés, amikor a gyerek örül, ha hazaérsz? Én is szeretem ezeket a pillanatokat! :)

Jó éjszakát!

vick
Kép
Kép
ervick

Friday elkérhetem én is a blogotok címét?

Köszönöm az iwiw-es priviket. Remélem kapok még ilyet! ;)

Ági: aranyosak vagytok ám nagyon! Olyan jó Neked, hogy ilyen fiatal vagy még! Nem ér!! :)

Friday Neked sem ér! ;)

Nem tudom, hogy jövök-e még, ha nem, akkor jó éjt Nektek!
petra09

Ja! A Párom benézett ma, és megjegyezte, hogy a kosz 3 napig ragad.... azt ő mondta! :) Csak,hogy tudjátok!! :P

Így nár ő is részese lett a beszélgetésnek. :)
petra09

Nőgyógyásználl is minden rendben, de nem tudok ma jönni már,fárasztó napunk volt,soha több ilyen mozgalmasat egy ekkora babával:oops:

majd holnap bővebben, hiányoztok....

jó éjt,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Mi is voltunk tegnap ortopédián, sajna nekünk kell egy kontroll UH, mert a popó redők száma nem szimmetrikus...:? ilyet, mondtam is a fiamnak, h kellett neki ennyi hurkát növesztenie. De én eldöntöttem, h semmi baja és kész.

Amúgy babócik nagyon édesek mind :)

Zsuzsi
És a tiétek tényleg kemény menet minden este :( nem poci fájós Zsófi??

KépKép
KépKép
fleur

Kriszti
++++ remélem meglett a hinta
Sajnálom a mensit :(

Reni
Szőrös overált adok rá és a kabát olyan nagy, h még fel bírom a hátáig húzni. Azt hiszem az a legegyszerűbb, ha csinálunk képeket és felteszem ide.

Kis és nagy korkülönbséges szülők:
Nekem szülő anyám lelépett és apum újra nősült. Anyu (így hívom az új feleséget) nagyon fiatal ahhoz képest. 44 éves. Nagyon jó a kapcsolatunk, imádom.
Apu is nagyon fiatal 52 (nagyon korai gyerek voltam), de vele nagyon sok zökkenőm volt ennek ellenére is. Még most sem mindig értjük egymást, de a durva viták már megszűntek, vagy csak inkább nem beszélünk róla, ha valami nem
tetszik a másikban.
Szóval szerintem a viszonynak semmi köze a korhoz.

Zsuzsi
Örülök, h minden rendben volt.

Fogamzás gátlást: gyógyszer orvosilag nem javasolt nekem sem, én borzasztó beteg voltam tőle. Nekem doki spirált javasolt. Én is kicsit húzódozom tőle, de állítólag már nagyon jók vannak.
És 3-4 évre ez ideális lenne, hormon nélkül.

Na emlékezetből ennyi ment.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,
Ma 5 gyerkőcöm volt. Nagyon jó volt, mert különböző korúak. Blaninál mindegyik idősebb. Az unokahúgom lányai. Még sütit is sütöttünk. Jókat játszottunk, kajáltunk. Estére már kicsit hangosak voltak. Blani és Bibi nincsenek hozzászokva.

Zsuzsi, jó hírek :) Az estéket sajnálom. Nekünk már jobb azóta. Hasfájás volt a folyamatos kajálástól. Ja és én egy kicsit rájátszom az esti alvásra. Napközben átviszem Blanihoz "aludni" és így estére kifárad.

Fleur, megköszönöm, ha teszel fel képet. Nincs így melege Daninak?

Kata, jó sok mindent letudtatok ma. Te is hiányzol nekünk:) Örülök, hogy nálatok is minden rendben van.

Nagyon szépek a babák!
Vick, Vince tiszta anyja :) de tényleg!

Anna ismét nagyon csini. Kriszti, te aztán babázol a szó szoros értelmében:) Miért nem tetszik a harisnya. Olyan édik benne. Én egész nap vigyorogtam, mikor Bibi először volt harisnyában a kis pipaszár lábaival. (no azóta már nem pipaszár) Kipróbáltam most egy nagyon pici zoknit, és csak egyszer esett le. Honnan vettél ilyen kicsi zokniban hosszú szárút? H&M?

Máté baba csupaszem, nagyon szép szemei vannak. Az unokaöcsémre emlékeztet. Ő is Máté, és ilyen kis picúr, vékonyka baba volt. Szóval tiszta Máté alkat :)

Benének meg a szája tetszik nagyon.

Minden kisbaba olyan különleges, nagyon szeretem nézegetni, és bocsi, ha nem mindenkinek írtam, ez kizárólag időhiány miatt van, de minden bébi csodálatos :)

Móni, így nem ér az uszi! Akkor én a lejárt kondibérletem nézegetésével sportolok?
Ja igen, képzeljétek már tornázgatok. Minimálisat, de mégis. A hasfájásom elmúlt, mégsem sérv volt. Kopp-kopp-kopp...

Megyek gyorsan aludni a következő szopi előtt.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Két napig nem tudok jönni és annyit írtok, hogy esélyem sincs végigolvasni, így nem is próbálkozom a válaszokkal :( csak gyorsan jelentkezem!

Valaki összefoglalhatná, hogy mik az események :D

Ami még eszemben van, már nem tudom ki kérdezte, hogy az autóba hogy viszem MArcit! Az új autómban nincs elöl légzsák, így ott tudom elöl vinni, de párom autójában csakhátul tud utazni légzsák miatt (ki kéne köttetni :D, mert így elég szűkösen férünk el az autóban, párom mögött szoktam ilyenkor ülni, ő teljesen hátrahúzott üléssel tud csak vezetni, olyan magas :D én meg alig férek :D)

Azért végigpörgettem és a képeket megnéztem :D A babák és a mamák is gyönyörűek :D:D:D

Ja, és örülök a jó eredményeknek dokiknál :D

Tegnap voltunk a kardiológián, szívzörej tényleg van, de az EKG rendben volt. Azt mondta a doktornő, hogy ez a zörej a babák 60%-ánál előfordul, de kinövik általában, fél év múlva kell visszamenni kontrollra. A műtétet és az altatást nem befolyásolja. De képzeljétek el, nagyon meglepődtem, mert kérte a doktornő a kórházi zárójelentést :shock: Még jó, hogy nálunk volt. Egyenlőre még az összes lelet belefér egy kis tasakba, amiben az oltási könyv van, de egyre gyarapszik és ezek szerint bárhol kérhetnek bármit :shock: Egy idő után talicskával tolhatjuk a papírokat :lol: :lol: :lol:

Utána tegnap délután bevittem Marcit a munkahelyemre. Annyira édesek voltak a kollégák, szájról-szájra terjedt a hír, hogy ott vagyunk és jöttek sorban gyönyörködni. Egymásnak adták a kilincset. És nagyon dícsérték (mertek volna mást mondani :lol: ) De azt mondták, hogy a korához képest nagyon ügyes, hogy már egyedül tartja a fejét, meg hason fekve fordítja a fejét :D

Kriszti, azt hiszem te írtad, hogy Anna hason fekve mindent be akar kapni :D Pedig erőltetni kell, látom Marcin, hogy ellustult. A kórházból hazajövet pár naposan sokkal jobban ki tudta emelni a fejét hason fekve, úgyhogy most mi edzünk :D Mondta a védőnő is, hogy kell a hason fekvés, mert így erősödik a hátizma. Ja, és azt is mondta, hogy fekvésből ülésbe is fel kell húzni őket, ez is erősít! Na ez nekünk nagyon megy, ha pl ki van támasztva a lába és nem tud elcsúszni, akkor van hogy állásba felhúzatja magát :D

Fogamzásgátlásra nekem azt mondta doki, hogy amíg nincs mensi, addig hormonálisan nem lehet, utána visszatérünk rá, hogy milyen lehetőségek vannak. Hallottam valami spirál szerűről, amit szintén feltesznek, de megszűnik tőle a mensi is, egyik ismerősöm ilyet használ és bevált nekik. Majd kikérdezem :D

Tejci: lányok, nekem több van, mint egy hónapja. Már csak kb felesbe kell pótolni. 60 grammnyit szopizik és kb uennyi tápszert eszik meg, de napközben van, hogy kevesebbet, este meg inkább többet. Jövő héten kapok kölcsön elektromos mellszívót, azzal még dolgozunk kicsit a helyzeten! Nagyon örülök ennek a fejleménynek!

Napirendünk kezd szépen beállni, azért így már sokkal könnyebb nekem is, tudok tervezni. De lányok, Marci két napja akkorákat alszik éjszaka, hogy csak lesek. Letettem fél 11-kor és úgy ébresztettem negyed 7-kor, hogy egyen kicsit, mert borul a napirend és nem tudunk időben elindulni :D Na meg szopizni a csöpögő cicit :D Nagyon jó érzés volt egyhuzamban 5-6 órát aludni :oops: Csak a cicim feszült meg folyt nagyon, pár pelust átáztattam a két éjszaka alatt és hajnalban még fejnem is kellett!

Na, megyek mert készülődni kell, megyünk lakásnézőbe Etyekre :D

Szép napot mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Reni
Jó lehetett a sok gyerekes buli :)
Nem nincs melege. Nem öltöztetem be nagyon és ez az overál nem olyan vastag direkt.

Mangora
Örülök, h minden rendben volt Marci szívével.
Meg a tej is tök jó. Lehet egyszer csak már nem is kell pótolni :)

Napirend én már nagyon várom, h valami jobban beálljon. De azért már vannak fix pontok. Mondjuk az esti 5-6 óra rendszeres egybe alvással kiegyeznék és talán ennyivel már meg is elégednék :)

Dani bogyó, ez a kép van a vonalzón is, csak itt látszanak a duci állatkái is :) ő is lassan rájuk kezd hasonlítani :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hi,

A fontosabbját két napja elfelejtem: sajnos azt kell mondjam ne várjatok meg a találkozóval :( . Voltunk a héten Bernben, intéztük az útlevelet és a nőci 3 hónapot mondott :shock:. Ez mondjuk a legrosszabb eset, de nem szeretnélek megváratni Titeket. Aztán ha mégis meglesz írom és hátha összejön majd, max. két tali lesz :wink:

Az integráziós órán "furcsául" kezdtem tanulni, én már csak így hívom a svájci németet. 8)

Mangora, tej-ügy: tényleg szuper hír, gratulálok! Alvó gyereket felébreszteni??? :lol: . Nálunk nem történhet olyan program, ami miatt megtenném :lol: :lol: :lol:.

Katicat, várunk :wink: . Doki-híreknek örülök!

Gigilina, én is félve írok a gyerek alvásáról, mert megfigyeltem, hogy akkor felkel éjjel :lol: . Inkább nem írom és alszom éjszaka 8) .

Monke, súgjál légyszi, melyik nap írtál az ortopédusos látogatásról?

..hmmm, ennyi fért most bele, jó hétvégét Mindenkinek!

Tiszta pelust kérek!!!!!
Kép

Kép
Kép
friday

GHali!!

Gyors leszek,mert ezt a gépet nem szeretem, apárom elvitte a laptopot :(

Reni a zoknikat az ideababaruhat.hu-ról rendeltem,térdzoknik nagyon praktikus.

Anna ma is átaludta az éjszakát,egymás után kétszer!!!Ma már biztosan nem fogja.

Anyukám tegnap megint bejelenetette hogy 2 szatyor rucit vett Annának,pedig már ő is le van tiltva :D Na jó én is lefoglaltam egy párat az egyik oldalon :D

Nem nyertük meg a hintát,az utolsó 1 percbe 10000ft-ot ugrott az ára.Soha többet nem licitálok!!!!

Ma egész délelőtt csavarogtunnk,Anna nagyon jól bírta,aludt!

Kép

Kép
krisztinaa

Tescoban vettem térd zoknit.

vick
Kép
Kép
ervick

Fleur
Dani édes kisfickó! Annyira fiú ő is!

Friday
Mi lesz a csokival ??? :cry: :cry:

Mangora
Hajrá tejcsi! :D Látod mondtam ezt a szívzörejt, nem lesz semmi gond!

Reni
Örülök, hogy kezd rendeződni a dolog Bibivel! Nagyon sokat gondoltam rád!

Hogy irigylek mindenkit, aki tud aludni éjjel! Én is , én is!
Az enyémek váltva keltek ma éjjel. :roll:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Csütörtökön d.u vártam a kazánszerelőt 1-5ig, erre este 3/4 8kor kopog hogy jönne, és 2 órás meló a kazánsavazás.
szó szerint elküldtük a p...ba.
Felhívtam tegnap a szervízet és úgy lecsesztem őket,mit gondolnak, elvileg jövő csütörtökön jön egy másik szerelő, és reggel.

Mangora, köszi a budai egközpontos dolgot,nagyon meg voltunk elégedve velük, amúgyMárk tök édesen viselkedett,utána még bevittük apa munkahelyére, ahol mindenki el volt ájulva tőle és még ikeaba is voltunk.
D.u meg meg visszamentünk a nődokimhoz,megcsinálta a rákszűrést is,írattam gyógyszert,cerazett a neve, de annyi rosszat olvastam róla, hogy meggondolom, kiváltom-e.
Basszus, tej elapadás, mellrák, májrák, testsúlygyarapodás,atyám.

Máté,Vince és Dani nagyon édi bébik, Annácska meseszép ruháit meg Krisztina naponta szívesen csodáljuk!

Szívzörejes bébik, tuti elmúlik.

egyenként nem tudok nektek most reagálni,sajna, Márk ma egész nap nyűgös,megy a hiszti ezerrel, d.u már én is elbőgtem magamat.A tegnapi nap böjtje.

Holnap remélhetőleg hosszabban tudok jönni és képeket is hozok,

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Tőlem is csak egy gyors bejelentkezés, esélyem sincs visszaolvasni. Hulla vagyok. Már 3 napja nem aludt el Zsófi éjfél előtt, teljesen kész vagyok. Szó szerint vonszolom magam. Ha ez így megy tovább, ki fogok bukni. Nem tudom, mit rontottunk el. Délután 4-től mindig ébren van. Napközben is alig alszik.
Már előre félek az estékől. Ha 10-kor elaludna, már kiegyeznék, de egyelőre erre esély sincs.

Egész de. takarítottam, főztem, vendégeink jöttek du., este pedig Anyukámék.

Na, reménykedek tovább, hátha elalszik...

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi,
Bibi is ezt csinálta. Most már örülök, hogy fél 11 körül kidől. Ő is alig alszik napközben és éjszaka is 2 óránként kajál.
Ja és Blani is felkel kakaózni, aztán reggel korán ébred, mert korán kidőlt.

Vick nem vagy egyedül :wink:

Móni, jobb ha ilyesmire rendezkedsz be az éjszakai átalvás terén, max. kellemesen csalódsz, ha pár hét múlva esetleg Dávidka átalussza az éjszakát :) Kérdeztem a gyerekeket, hogy mikortól szeret egy gyerek aludni, lustálkodni. Azt mondták, mikor már iskolás...

Friday babatali svájci csoki nélkül...ne már... inkább várunk kicsit. Hátha azért korábban megkapja Gréti az útlevelet. Szóval fagott...Szupi :) Édi a kis kopi Gréti a képen.

Apropó. Tudtátok, hogy minden kiskorúnak is kell azonosító okmány? Vagy útlevél, vagy személyi. Blaninak van útlevele, de Bibinek még nincs semmi. Ti ezt már kiállíttattátok?

Kriszti, megnéztem a linket, de még nincsenek nyári/tavaszi rucik rajta. Zokni van, de pár zokni miatt nem akarok most rendelni, hátha lesz valami jó vétel még.

Kata, jó sűrű volt a progitok. El is hiszem, hogy el voltak ájulva a kollégák Márktól. Ez a cerazett nem hangzik túl jól.
Én csak itt csendben figyelek, de nekem is kellene valami. Nincs tapasztalatom, mert eddig nem használtam és nem szedtem semmit.

Aztaaa, mekkora Dani :) Kis husi. Jól van tartva :) Blaninak ugyan olyan dagi madara van. Úgy hívja, hogy Bigo, azaz rigó-bigó :) Nagyon szép Lilla haja a kisképen, róla is tegyél fel, hogy lássuk. Rég láttuk már.

Mangora, de jó, hogy megnyugodhattok a szívzörejjel kapcs. Én is megígértem még Blaninál, hogy beviszem a munkahelyemre megmutatni, de elmaradt, azóta már szerintem el is felejtették, hogy ott dolgoztam....
Ti már nagyon felpörögtetek. Mi szerintem várunk tavaszig a jövés-menéssel, most Blani sem nagyon igényli.
Örülök, hogy több a tejci és az éjszakai átalvás szupi.

Nekem kellene gyűjteni a tejcit, mert sokszor spriccel, mint a szökőkút és ez még nem egyenlő azzal, hogy rengeteg lenne, este elkelne a pótlás.

Jó éjt mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Hahó!

Én is csak gyorsan :)
Köszi a priviket!

Friday, én nem mertem elszólni a múlt héten, mikor kétszer egymás után már 5-6 órát aludt egyhuzamban (Murphy engem is üldöz rendszeresen), mégis elmúlt, jött a 2-3 óránként kelés... egyszer csak vége lesz, addig meg kibírjuk valahogy :wink: De én is sárgára irigykedem magam a rendesen alvó babákért :) Én, aki a terhesség végén gond nélkül aludtam 9-10 órát, most 6-nak úgy örülnék, mint vmi egzotikus nyaralásnak... :D

Mangora, grat a tejhez, csak így tovább! A talicskás módszer ismerős, nekem a terhesség végére lett annyi leletem, pedig semmi extra vizsgálaton nem voltunk... vicces volt, mikor kért vmit közüle a doki, tuti, hogy utolsó lett a kupacból az, ami neki kellett :) A zárójelentést jó, hogy mondod, majd észbentartom, ha mennénk vhova.

Friday, Sajnálom a vízumot, és nem (csak) a csoki miatt :wink: :wink: :wink:
És hát a kép... baromi édes a kis Gréta, ekkora grimaszt :wink:
A svájci német tényleg furcsa, naggggyon furcsa :) Remélem jól haladsz azért vele!!

Ma unokatesókat látogattunk, totál be voltak zsongva Benétől (6,7,9 évesek), jó volt látni, babuzsgatták, versengtek, ki foghatja az ölébe :) Nekem azért kicsit fárasztó volt, ilyenkor előjön a tigrisanya ösztön, féltettem, nehogy vmi baja legyen, direkt nem is persze, de véletlenek mindig történhetnek...

Rita, öt gyerek.... minden elismerésem, hogy ilyet bevállalsz :)

Kriszti, grat az éjszakához (nagyon irigy szmájli), de sajnálom a hintát :cry:

Nagyon édes Dani is!
Olyan jó ennyi szép gyereket látni, mindig örül a szívem :)

Remélem már hiszti sincs sehol, és Márk és Zsófi is édesdeden alszanak :)
Na, nem is lett rövid :lol:

Jó éjt Mindenkinek!
gigilina

Rita, azt nem tudtam, hogy feltétlen kell ilyen okmány, csak hogy ha akarunk, lehet... azért ez nem mindegy, köszi, hogy mondod, utánanézünk! A kórházban sem mondták, na meg sehol :x

Kata, a kazánszerelő tényleg menjen a p....ba.. gyűlölöm az ilyet, sajnos egyre több ilyen szerelő van, baromi bosszantó alapjáraton is, egy kisbabás családnál meg pláne. Remélem a másik normális lesz!

Most már tényleg eldugulok, ideje lenne aludni, bár mindjárt kelhetek fel úgyis szoptatni (8kor evett)... :)
gigilina

Hali!!!

Lesz hintánk,csak nem a rózsaszín hanem a dzsungel :D :D
Anna fél 6-kor ébredt és már nem tudok visszaaludni,bár úgy hallom ő sem alszik vmi nyugodtan.

Ma megyünk anyósék ebédre,du meg vendégeink jönnek és még be kellene szorítani egy kis csavargást is,laptopot nézünk,azért mert nekem is kell ha ő dolgozik!!!!Jó kis sűrű nap lesz.

Szép napot mindenkinek.

Az iwiwen engem is bejelölhettek,ott vagyok már egy pár embernek az ismerősei között :) Csak lusta vagyok privit írni :(

Kép

Kép
krisztinaa

HI!

Az ilyen kazánszerelős történetek miatt mindig felmegy az agyvizem :evil: ...

Gigilina: alvást azért annyira ne irigyeld, azt már kitárgyaltuk itt a topikon régen, hogy a fiam viszont nagyon rossz alvó :( . Mióta megszületett nem volt átaludt éjszakánk, míg szoptattam rémes volt, azóta mindig javul, de nem tökéletes. Csak várni tudunk, ill. ezt tartjuk a legjobb megoldásnak a létező gyógyszeres megoldásokat kizártuk.

Katicat, hááát gyógyszer mellékhatások brrrrrrrrrrrrrrrr.

Reni, ha nem utaztok külföldre nem szükséges szerintem a papír a gyereknek.

Munkahelyre látogatásokat irigylem ám, hogy így örülnek babáitoknak és Nektek.

Kép
Kép
friday

Jó reggelt,

Zsuzsi,
nagyon sajnálom az estéket:( Reggel tudsz aludni vele egy picit? Párod hogy bírja?
Küldünk energiát küldeni így az éteren keresztül, és gondolunk Rád - remélem, elmúlik hamarosan ez a periódus!

Dávid se nagyon alszik délután, és este is 12 körül alszik el igazán. Viszont nem igazán sír pár napja, este is nézelődik, cumizgat... néha fel kell venni pár percre.
Na, most hogy leírtam, tuti elmúlik ez az idilli állapot és visszaáll az esti hiszti...

Reni, be vagyok már rendezkedve éjszakázásokra:) és szeretem is. Éjjel ritkán sztrájkol, igazi intim élmény. Bezzeg nappal néha...

Cumiról és igény szerinti szoptatásról: ha Dávid nyűgös, de nem kifejezetten éhes, akkor nemhogy megnyugtatná, ha mellre rakom, inkább zavarja. Vagy nem is kezd el szopni, csak ordít, vagy elkezd, és ez a rosszabb, mert akkor jön a hasfájás, mértéktelen bukás stb. Plusz kilendül a ritmusból, fogalmam sincs, mikor éhezik meg legközelebb.

Ilyenkor a legjobb, amit tehetek vele (rövid távon persze), ha felveszem pár percre, majd leteszem az ágyacskájába, ahol békésen cumizgat. Aztán elalszik vagy megnyugszik és nézelődik.

Fleur, nagyon cuki Dani, és a vonalzódon gyönyörű az az (új?) Lilla-kép. Drukkolunk, hogy ne legyen baj az ortopédián.

Friday, lebuktál.
.max. taníthattalak a gimiben a 22 éveddel:) én mindenképpen várom a csokit!
Az ortopédián 12.-én voltam, és minden rendben, a teljes gyógyulás még pár hét.
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz is, de érzem, hogy ezügyben se lesz baj. Csak előre utálom a gondolatot, hogy megint fel kell ülni abba a qva székbe...

Egyszer régen említetted a Ringatót- megteszed, hogy írnál róla még? Te vitted Borsot, vagy csak mint zenész ismered?

Cerazettel kapcs:
az se lehet rosszabb, mint más fogamzásgátló tabletták (azokra is rá van írva sok agyrém mellékhatás).
Biztos jó a spirál is, meg az injekció is - tényleg az a legjobb, ha az ember ilyenkor az orvosára hallgat, ő ismeri legjobban a hormonháztartását.

Én minden ilyesmitől irtózom egy ideje, azt hiszem, visszatérünk az óvszerre, addig meg Pharmatex. Vagy 2. számú baba?

Edina, hajrá a második baba-projekttel! Nem semmi csaj vagy:)

Vettem Hipp Natal szoptatós teát (DM) - mindenkinek ajánlom, sokkal jobb ízű, mint a magyar változatok (citromfű van benne, az elvileg még nyugtat is picit, az is rámfér:)

Ági, írok neked is privit wiw-ről.. Judit, akkor jelölj is be légyszi:)

Kata, drukkolok, hogy az a kazán megszerelődjön végre.

Krisztina, majd kérünk képet a hintáról!!! Tök jó, hogy sikerült elcsípni.

Szép napot,
M.
monke

Egy tegnapi kép Dávidról
Picit gyűröttfejű, de nézzétek meg azt a hajtincset a fejebúbján...
Imádjuk
:) Kép
monke

Ja meg annyit, hogy

Zsuzsi, nem feltétlenül ti rontottátok el... ne okold magad ilyenekért, próbáld inkább átvészelni, és kész.

Mangora, neked meg én is drukkolok a tejhez.
Azért jóval egyszerűbb lenne, mint ez a szoptatás-tápszerezés egyszerre, nem?

Na tényleg eldugulok.
monke

Móni, az a hajtincs :D Benének is hasonló, felül és két oldalt pici haja van, de a feje teteje és hátul hosszú, elég vicces, az apja már le akarta vágni hajnyíróval :)
Nődokihoz kitartást, nyugtasson az, hogy egy darabig nem kell menni most már... azt a széket nem lehet megszeretni, de még megszokni sem... :(
És hogy érzed, hatásos is a Hipp Natal-tea?

Friday, ez nem hangzik túl jól, sajnálom, hogy Bors ilyen rosszalvó... :cry: Gyógyszereket abszolút megértem, hogy nem használtok, én sem tenném.
egyébként ahogy párnát ért a fejem tegnap 3/4 12 körül, Bene ébredt enni, tudtam én, hogy nem kell hamarabb mennem :D

Nálunk is menő a cumi, tényleg megnyugtatja (úgy szívja néha, mintha az élete múlna rajta, még a kezeit is ökölbe szorítja:)), de jó volt olvasni a tapasztalataitokat, hogy hogy lesz érdemes majd elhagyni a dolgot. Voltunk Stockholmban egy nagy skanzen szerű parkban, ahol a gyerekeknek szánt részen (kölyökállatok voltak pl.) volt egy kút, amibe ezer meg ezer cumi volt bedobva, ott sokan oda mennek megválni a pipától :) Nagyon tetszett az ötlet.

A tesóim és én is nagyon cumisok voltunk, a fogsorunk mégsem szenvedte kárát, azt hiszem, ez is inkább genetika lehet.

Kriszti, grat a hintához! :) Majd hozz képet róla :)
Szép napot mindenkinek!
gigilina

Gyors bejelentkezés az ígért képekkel....

Kép Szerelem első látásra...

Kép Pihenőszékes Márk

Kép Tegnapi vagyány szerkó

Kép Délelőtti szunyóka anya helyén

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Én is novemberben szültem (3. csemetémet), és szeretnék hozzátok csatlakozni. Mikor időm engedte olvasgattalak titeket, és látom, nagyon klassz csapat állt össze. Már talán nálunk is beáll a napirend, így tudnék rendszeresen írni, olvasni.
Remélem befogadtok, hátha én is hasznos tagja leszek társaságotoknak. :)

Kata
bfkata

Sziasztok,

Remélem, mindenkinek jól telik a vasárnap. Anyukámék most mentek el, Zsófi élvezte a társaságot. (Ilyenkor a Húgomnál alszanak Anyáék.) A tegnap este kicsit jobb volt, fél 11-11 között elaludt.
Móni, tudom, hogy át kell vészelni és igenis megcsináljuk :-) Csak néha nagyon nehéz.
Reni, Neked sem lehet egyszerű se éjjel, se nappal. Honnan van ennyi energiád?

Fiús Anyukák, tessék igyekezni, tegnap itt volt Zsófi első udvarlója. Az egyik barátnőmék voltak látogatóban a majd 6 hónapos Dáviddal. Együtt feküdtek az ő játszószőnyegükön és jól eldumáltak a babák, csak tudnánk miről :-) Zsófi a játszőszőnyegre bukott. :oops:

Bfkata, üdvözöllek :-)
Lassan előjönnek a zugolvasóink?

Friday, mi tart olyan sokáig az útlevél kiállításán? Ha nagyon későn tudtok jönni, akkor majd a Ti tiszteletetekre is szervezünk egy talit :-) Nem, nem a csoki miatt. :wink:

Ági, de jó, hogy ilyen fiatal Anyuka vagy :-)

Reni, szerintem is csak akkor kell okmány a babának, ha külföldre akarjuk vinni. Személyit csináltatok majd neki a tavasszal, hiszen készülünk Ausztriába.

Mangora, örülök, hogy megnyugtattak a szívzörejjel kapcsolatban. Tejgyarapodás :-) Éjszakai átalvás :-) és irigysmiley :-)
Etyekre lakást nézni? Lemaradtam valamiről?

Kata, a kávéfőző nagyon jó, finom a cappucinoja :-) Igaz, kicsit macerás az elkészítés + a takarítás, de megéri.

Krisztina, gratulálok a hintához!

A babák egytől-egyig tüneményesek, mint mindig.

Zs.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

na talán pár perc erejéig ideérek.
Tegnap szörnyű délutánunk volt, fél 2től fél 6ig megállás nélkül sírt Márk, felváltva dajkáltuk, bealtatni próbáltuk,többször mellre tettem, aztán este 8kor úgy kipakolt a drágám, de hogy 4 órán át kínlódott szegény.
Viszont rekordot döntöttünk éjszakai alvásban, már le se merem írni, mert kiközösítetek :lol:
De tudom, bármikor bejöhet a krach.

Zsuzsi, sajnálom az elmúlt napokat, tudom milyen ez a délutáni kínlódás,, el se mozdul az ember a gyerek mellől, mégse jó semmi és már azon jár az agya, vajon elég jó anya-e.
Udvarlás :lol:
De jó, hogy anyudék fenn voltak,örülök neki.

Krisztina, nagyon helyes cuccok vannak az általad írt oldalon, de várok a tavaszi kollekcióig.
Dzsungeles hintáról képet kérünk.
Merre csavarogtatok?
Nálunk Márk szeret csavarogni, a jelmondta:"Mindenütt jó, csak ne legyünk otthon."

Friday, 22?Tyű a mindenit, nálam azért nem tartozol a csitri kategóriába, nem a te félékre gondoltam.
Talival tuti megvárunk, azon a pár héten vagy 1-2 hónapon már nem múlik.
(Én is csokifüggő vagyok)

Móni, nődokinál pénteken én hirtelen azt se tudtam, hogy másszak fel a székbe, pedig aztán nemrég bálnaként meg egyszerűen fellibbentem.
Ja, és tök cikinek éreztem a vizsgálatot,mintha szűzlány lennék kb.
Érdekes.
Dávid séró :lol:
Férjem megkérdezte, hogy ugye Márk haja nem marad ilyen gyér.
Na, kiakadtam persze.

Edina, szívzörej gyanút sajnálom, de tuti múló dolog.Babaprojekt, nem semmi.ti akartok amúgy majd 3.-at?

Reni, 5 kisgyerek, nem semmi és még süti is.Idézném magamat egy korábbi hozzászólásból Az ANYA.Figyi, nálunk mi sem megyünk az én munkahelyemre, eléggé elférfiasodott a légkör, lévén IT munkakör és sok az új kolléga.
De majd februárban afarsangra az előző munkahelyemre.

Fleur, várom már a szerdát.Fényképezőt viszek, vagy ha eljöttök hozzánk utána, akkor majd itt nálunk lekapjuk a két kissrácot.Anyukás dolgot sajnálom :oops:

Többiektől bocs, mennem kell, mert sír utánam a fiatalúr.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Csajok a babák nőnek mint a gomba,nagyon nagyon édesek és tényleg sokat nőttek.

Üdv,új Kata :) Írj sokat!

Ma is volt látogatónk és Babe babtermékeket kaptunk,nagyon örültem neki,mert szeretem nagyon csak nem mindig engedem meg magunknak.

Ma is mozgalmas napunk volt,voltunk nagyiék ,aztán vendégek.

Csajok van vmi jó ötletetek eljegyzési ajándéknak????Most lesz a húgom hivatalos eljegyzése és gőzöm sincs mit ajándékozzunk nekik.Valami nagyon esküvőset szeretnék,azaz azzal kapcsolatosat.

Kép

Kép
krisztinaa

Jó reggelt,

hol vagytok???

Én már túl a vasaláson, 2 adag mosáson, de mindjárt kel Márk, úgyhogy sietek.

Krisztina, www.weddings.hu-n sok jó ötletet talász szerintem.

Nálunk szakad a hó. :lol:

szép napot,

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Sírós, nyűgös este és fél 12-es Zsófi elalvás után itt vagyok Kata :-)

Nagyon ügyes vagy ma reggel, én még csak most reggelizek.

Fleur, Zsófi nem hasfájós, bár tegnap nagyon úgy tűnt, hogy az bántja.
Mit jelent ez a popóredők számára vonatkozó eltérés?
5 óra egybefüggő alvással én is kiegyeznék.

Kérlek, írjátok már le páran, hogy hogy telik az estétek mondjuk 7 órától. Kíváncsi vagyok, hogy nálunk mi lehet a baj.

Itt is szépen esik a hó, nekem meg el kell mennem az okmányirodába. Nincs messze, de hóesésben babakocsival :?
Na, majd még meglátom.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, nálam Márk már 1 hetes kora óta átalussza az éjszakát.
Január elejétől kap este pótlásként tápszert, onnantól nőtt meg az étvágya, tegnap pl. 2 cici kiszívása után 120 ml tápszert még benyakalt és fél 11 körül raktam le aludni, pontban fél 7kor kelt.

Szerinted elég Zsófinak a kaja?Mert azt vettem észre, így hogy Márknak d.u engedek 2 ciciből enni, este meg tápszert is kap, sokkal nyugodtabb.Előtte csak nyüglődés ment egész délután.
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, tömöm a gyereket, a képeken azért látszik, hogy még nem "michelin" baba formájú :lol:
Viszont ha teli a poci és nem is fáj, sokkal nyugodtabb.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Zsuzsi az éjszaka:7 és 8 között pancsi,attól függ mennyire éhes,aztán cici és büfi felváltva 10,11-ig ,de max 11 kor elalszik.Ma pl 11 kor elaludt és reggel 9kor ébredt.

Kata köszi az ajándékinfot,megnézem.

Tegnap a barátnőmék a 7 hónapos babájukkal voltak és ő is 64 cm mint Anna :shock: :shock: :shock: Remélem lesz vagy 180cm felnőtt korában.

Kép

Kép
krisztinaa

Köszi, hogy leírtátok.

Krisztina, tehát akkor Anna sem alszik a fürdés és az elalvás között?

A kajára már én is gondoltam tegnap, de szerintem elég, hiszen jön a mellemből a tej még akkor is, miután abbahgytuk a szopit. Na, majd este megpróbálok többet adni neki, hátha. Köszi!
Kata, Márk ébren van a fürdés és az elalvás között?
Dehogy hisszük azt, hogy tömöd a gyereket :-)
Zsófi tegnap pl. két óránként evett. Basszus, lehet, hogy tényleg éhes?
Már teljesen kivagyok, hogy nem tudom megnyugtatni a gyerekemet. Nappal tündéri, este is és olyan fél 10 körül kezdődik, hogy semmi sem jó.

Krisztina, ne aggódj, a 3 hónapos kor után már nőnek annyira gyorsan a babák.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, az esténk: 5-6 körül eszik (ébredés után), 7 körül szoktunk fürdetni, az majdnem egy óra (csupaszkodással, olajozással, mindennel), a felöltözés végére kicsit már nyűgös, így ilyenkor ölben van, többnyire el is szundít egy fél órára rajtam (azt nagyon szeretem :):) - így kell elkapatni korán a gyereket :):)), de eddig még szinte mindig felkelt utána, és olyan 10-fél11-ig ébren van, közben vmikor még eszik egyszer, 9 körül általában.

Krisztina, esküvőre praktikus ajándékot akarsz? Milyen összegben? Hm-hm, ha csak inkább egy kis figyelmesség, akkor gyűrűhordó párna, fotóalbum, vagy rózsaszoró kosárkák? Vagy összeállíthatod a vmi kék, vmi új... szettet neki. Persze ha akarnak ilyesmiket egyáltalán, egyénfüggő. Nehéz ez :( Ha vmi komolyabb összegben gondolkodtok, esetleg ajánld fel, hogy mondjuk a meghívók árát x összegig ti rendezitek. Akkor mégsem pénzt adsz, de ő döntheti el, mit szeretne. Mi nem kértük, de az egyik kedves barátunk pl. felajánlotta, hogy ha szeretnénk, "rendel" galambröptetés az esküvőnkre.
Jujj, van egy szenzációs cukrászda, itt: http://sugarshop.hu/index.html
De sajna csak Pesten vannak, de iszonyúan szép tortákat csinálnak. Én a testvéremék esküvőjére (ha lesz már végre :)), lehet rendelnék egy ilyet. Nagyon fini sütijeik vannak, ide is szervezhetünk egy baba-mama talit, van játszóház is, persze csak ha már nagyobbak lesznek a gyerkőcök :)

Mi ma voltunk oltáson, sírt, mikor megszúrták, de szerencsére hamar meg tudtuk nyugtani, olyan jó kedve volt előtte, úgy sajnáltam szegénykémet. Remélem láz sem lesz, a védőnő szerint nem nagyon kellene lennie, a mai oltások már mások, mint pár éve, amikor már előre is beadták a kúpot, amit Vick is írt, azt hiszem. Majd meglátjuk, minden rezdülését lesem :)

Lányok, a CundA-ban nagy leárazások vannak, mi bevásároltunk 74-80-as cuccokat, ősszel-télen jól fognak jönni!

Kata, Márk nagyon édes! A szerelem első látásra kép magáért beszél :):)

bfkata, üdv! 3. baba? Milyen idős a másik kettő? És hogy hívják a picit? Mesélj :)

Gyönyörűen esik itt is a hó :)
Üdv,

Ági
gigilina

Nem alsuik max 10 perc szundi a cicin.
Egyébként Anna is sokkal gyakrabban eszik mostanában,szük két óránként cicire kell rakni nappal is.

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: