A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Gigi pontos adatot kérek mi az a tökéletes????
Hogy hogy rögtön megmondták??

Nem is mondtad hogy uh is volt!!

Kép?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a fogdokitól! Nem is volt olyan vészes, megcsinálta mindkettőt és injekció nélkül, mivel nem kellett mélyre fúrni. Szóval megkönnyebbültem.

Orsi - nagyon sajnálom, ami a cicátokkal történt, kicsit olyanok ők, mint a családtag, éppen csak nem tudnak beszélni, csak a maguk módján. Tudom milyen az érzés, sajnos! Nagyon a szívünkhöz tudnak nőni!!!!!! :cry: :cry: :cry:

A videót megnéztem, persze végig bőgtem, de szuper!

Gigi - örülök a jó eredménynek!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok, most ne utáljatok, de én még mindig azon aggódom, hogy mennyi a hízás alsó határa ebben az időszakban, mert én még csak 2,5 kg+nál tartok, pedig eszek, és előtte is könnyen jöttek a kilók. Mi lehet a baj velem??? Ez normális??? Féltem a Picurt!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Itt vagyok:) ! Elment párom dolgozni így én is tudok gépezni:)
Hétvégére ráadásul kölcsönkaptam unokaöcsémet aki igazi ördög fióka:D
Nagyon aranyosak a pocis fotók:)

Mozgás:párom amikor nem gépnél volt azon vigyorgott hogy mennyire mozog a pocim:D Egész hétvégén hiperaktív volt a kiscsaj:D de ma elég lusta!

Ami aggaszt az az hogy nem igazán nőtt a pocakom:(

Kérdés:muszáj menni fogdokihoz?

Kép
trzsike

Trzsike - engem a védőnő küldött el először, legalábbis nekem kellett a pecsét a kiskönyvbe és az állapot felmérésből adódóan kellett most visszamennem tömésre, de úgy tudom a terhesség végén is menni kell.

Apropó tömés, el felejtettem megkérdezni meddig nem lehet enni utána, mert ugye érzéstelenítés nem volt. Ők nem mondták, gondolták úgyis tudom. És persze most vagyok farkaséhes!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Terzsike:semmi nem muszály amit a védőnő mond...négyszer el kell menni hozzá hogy kapjál gyest meg egyéb pénzeket,de azon kivül ahova küld vagy elmész vagy nem,ezt te döntöd el...
Én pl kb 6-8 hónapja voltam fogdokinál akkor sem volt semmi bajom,hát most csak azért nem megyek mert a védőnő küld.
De engem nem is küld mert ismer ,tudja,hogy azt csinálok amit akarok...
Vendég

Akkor jó ha nem kötelező,mert én nem szeretem a fgdokit bár valószínű ő sem szeret engem mert eléggé hisztis rohamot tudok tőle kapni:)

Amugy nekem márcsak 5 hely van a kiskönyvemben.Mi van akkor ha betelik?

Kép
trzsike

Sziasztok!

Ma voltunk Apával körülnézni. Először a Soroksári úti Bébi Outlet-ben (nagy rakás szar! Ami nem selejtes cucc, az téli.) aztán meg az Árkádban. Gondoltuk veszünk esetleg 1-2 rugit ha látunk vmi cukit jó áron, de az árak az égben voltak, amúgy meg nem is szerettünk bele egyikbe sem. Na jó, ez így nem igaz, Apa beleszeretett egy 74-es méretű vastag, rózsaszín kis ruhába a Zarában. Én gyanútlanul álltam a pénztárnár (vettem magamnak egy melegítőt) és hozta oda, hogy akkor ez is lesz. Mondtam hogy ha nem túl drága, ok. Erre ő, hogy ne érdekeljen az ára, ez neki annyira tetszik hogy mindenképp megveszi. Még jó hogy blokkolás előtt megláttam hogy 7ezer forint :shock: ... olyan sebességgel vittem vissza az állványra, hogy porzott utánam a padló! Nem hiszem el, hogy ilyen felelőtlen! De magától még egy rohadt pólót is sajnál! Jó, nem kajára kell hála az égnek, de akárhogyis, én belehalnék a tudatba hogy 7ezerért egy olyan ruha amit kb 3 hónap alatt ki is nő a gyerek... vagy nincs igazam? :? :?:

Ja, hoztam nektek képeket!
Előszöris Emma, a kis keresztlányunk. Most 1 hónapos, a képeken még csak 2 hetes volt. Íme:
Kép
Anyával: Kép Kép
Vendég

Manka - általában 2-3 órát szoktak javasolni, de utána is csak óvatosan! Ugye mondtam hogy ki lehet bírni! :wink:
Vendég

Wera:ez a kiscsaj nagyon szép...hihetetlen az a nagy séró :D
Nekem is égett a belem mind a kettővel, volt is hajuk, de ekkora :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Az én férjem is beleesett majdnem ebbe a hibába mint a tied a rugival,csak ő egy eggyüttest akart venni(6 hónaposra valót)
farmer poló pulóver,már nem tudom mennyi volt de sokalottam én is....
Vendég

Manka szerintem a hízás miatt ne aggodj...az is lényeg hogy milyen alkatú voltál elötte.
A nagyon vékonyak pl hízhatnak sokat is az eleve testeseknek állitólag az sem baj ha egy dekát sem híznak...nemtom te milyen alkat voltál
Vendég

És egy mai pocifotó :D : (eddig +4 kilónál tartok)

Kép

Viszonyítási alapnak a 2 két héttel ezelőtti :lol: :
Kép
Vendég

Wera:
Nagyon csini kismama vagy :D

Kép
trzsike

[quote="bárány"]G írta:bárányigi pontos adatot kérek mi az a tökéletes????
Hogy hogy rögtön megmondták??

Nem is mondtad hogy uh is volt!!

Kép?

Bárány
Reggel 6-kor vérvétel, megittam azt a finom szirupot, 8-kor ismét vérvétel... 9-kor már a kezemben volt az eredményeim nagyrésze...
:lol: (kevés az a vizsgálat, aminek nincs eredménye 1 órán belül)...
Akkor felhívtam a doktoromat és megbeszéltünk időpontot és 2-re mentem hozzá...
Vendég

Wera te is a manöken alkatúak közé tartozol...
Tisztára mint valami címlapfotó....
Ti szülés után hordhattok toppot csípőnadrággal én meg majd mint valami kötényhasú tehén...
Anyári szerkóm ilyen nyakig húzott nadrág lesz, piaci férfi pólóval
Vendég

Gigi se az eredményt nem mondtad meg se képet nem raktál :(
Vendég

Akkor a klinikán miért kell mindenre egy hetet várnom???
Most a toxoplazmára várok például...
Vendég

Éhgyomri: 3,6
120 perces: 5,2
Vendég

Wera:neked tették szóvá anyósodék a karod vastagságát???? :D
Mert ha igen akkor add meg az email címüket lefotózom a saját karomat,és átküldöm ,hogy lássák milyen a vastag....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
na joccakát mindenkinek
Vendég

Toxoplazma az lassú... és azt az ANTSZ-ben csinálják...

Hogy miért kell várnod, azt nem tudom... :roll:
Vendég

[quote="gigaboszi"] írta:gigaboszihgyomri: 3,6
120 perces: 5,2

tudtam,hogy az enyém magasabb!!!ezért kérdeztem...
Vendég

Wera - tényleg nagyon csini vagy!

Bárány - 62,5 kg-al indultam, most 65 kg vagyok és 173 cm magas.

Azt hiszem most már tényleg eszem valamit, mert nagyon éhes vagyok és letelt a 3 óra.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Köszi a bókokat, arik vagytok! :oops:

Bari - dobd már ki a hülye görbe tükrödet és vegyél végre egy normálisat!!!! :lol: :lol: :lol: Nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt, nemvagydagadt!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt :D

Wera a tükör haggyán de a mérleg :D :D :D :D

Én is úgy indultam mint Manka de én akkor is tehénnek éreztem magam...a súly amit szerettem 56kg...az utobbi 3-4 évben mentem föl 62-64re és rettentően utáltam :twisted: :twisted: :twisted:
(172)vagyok de lehet hogy egy kicsit nagyobb is mert én ahogy csak lehet összehúztam magam mindíg a mérésnél mert a magasságomat is utálom.... :twisted:
kb 160-163 szeretnék lenni :D Mert itt egy válogatott magas társaság van ugyan,de valahogy a barátnőim mind egy fejjel kisebbek a férjem meg egymagas velem :twisted:
Na jó ennyit a kívánságműsorról!!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:27-kor.
pironya

Sziasztok!

Gigi, gratula a tökéletes eredményhez!!!
Wera, Emma gyönyörű!!! És az a nagy haj!!! :shock: :D Még mindig nagyon csini vagy! Jó sokat nőtt a pocakod! :D
Bárány! Amennyit a képekből láttam, szerintem nagyon csinos vagy!!! És tuti, hogy a párod is nagyon szépnek lát!!! Ez a legfontosabb! Szeresd magad!!!! Nem lehet Veled nagy gond, ha ilyen gyönyörű gyerekeid vannak!!! :wink:
Ma megyek terhestornára. Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Bárány!

Nem kell 10 dolgot felsorolnod,elég lesz 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAAAA,lécccccccciii!

Kép
orsitigris

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:28-kor.
pironya

Szép napot mindenkinek!

Bárány
Engem általában mindenki azzal szekál, hogy híznom kellene... ha az olyan egyszerű lenne :oops: :cry:
Én viszont jól érzem magam a bőrömben... és ez a legfontosabb...
Vendég

Na ezen most estig gondolkodnom kell :D :D :D :D :D :D :D
Orsi 10????ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Pronya tök ari vagy...de ne felejtsd el te is mindíg tehénnek nevezed magad holott mindenki látta a képedet és senki nem látott annak :wink: Ha-ha ezt a labdát jól visszadobtam :D :D

Gigi csinálj te is babapiskótás pudingot...jaj de finom..abból aztán be lehet termelni :D (amúgy szerintem is jól nézel ki minek kéne híznod?)
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:28-kor.
pironya

Magamnak éjszaka mondogatok pozitív dolgokat :D
Leginkább a terhességemmel kapcsolatban...ma pl 2 kor keltem és 6-ig virrasztottam volt időm dumálni magamban
(amúgy normális vagyok a hang is megmondta :D :D :D :D )
Vendég

Jóreggelt!

Orsi: a tegnap feltett videó tündéri! :D

Wera: a hajasbaba nem semmi! Ekkora hajú babát még nem láttam! És nagyon csinos vagy!

Mint ahogy csinosak vagyunk mindannyian, júniusi kismamik!!! :lol: :wink: :lol: :wink: Nálunk csodaszép napsütés van, nagyon jól aludtam, egész álmomban szültem és babáztam, és nagyon jó élmény volt!!! :lol: Úgyhogy nagyon jól indult a napom, jó kedvem van!

Este megyek a dokihoz, hogy rámkukkantson, minden oké, csak a havi egyszeri látogatásomat teszem. Igazából nincs is semmi panaszom, de jó ha megnéz!

Ma pedig megyek fodrászhoz! :lol: Már másfél hónapja nem voltam, úgyhogy ez a mai egy jó kis nap!!! Délután pedig Valentin napra kellene valamit néznem apának. :wink:

almaani
Kép
almaani

Bárány: a baba miatt nem alszol, vagy "csak úgy"?

almaani
Kép
almaani

Almani:csak úgy kipattam a szemem,álltalában 2-kor...de nem a baba miatt,ő álltalában alszik olyankor...fogalmam sincs miért...alapból jó alvó vok.
Kép

Bocsi de ezt meg kell mutatnom pudingos babapiskóta és ez egy hatalmas tál :D :D :D :D :D
Nem is tudom már ki evett a hétvégén...de én azóta kivánom...
Vendég

Sziasztok!
Bárány!Szoval a hang megmondta! :lol:
Megmondhatná azt is hogy legyen már nyugi a fejedbe. :)

Én tegnap voltam fodrásznál,de már marhára untam.Nem is megyek egy darabig.Magamnak szoktam csinálni mert én is fodrász vok,de most valahogy nem volt kedvem.
Tök álmos vagyok mostanában.
Egyfolytába lecsukodnak a szemeim.
Azt kell észrevennem hogy marhára szalad az idö.

Holnap megyek cukorterhelésre.Már marhára várom. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bárány!!!!!!!!!!!
Ez neeeeeeeem ér.Most nekem is kell sütnöm.
Állati jol néz ki!
Mindjárt megörürök. :shock: :shock: :shock:
Nyamnyamnyamnyam! :oops:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:29-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:29-kor.
pironya

Húúú de jó hogy eszembe jutattátok,rég voltam túrni!!!
Moni de jó neked hogy fodrász vagy,én is utálok ott ülni órákat,jó lenne legalább festeni meg melírozni tudnék...
Vendég

Én megyek kicsit vásárolgatni!
Estefelé majd jövök!
Szép napot mindenkinek.
Vendég

sziasztok!

megyek ma a védőnőhöz én is, ide adja a beutalót a vércukor vizsgálatra. Meg gondolom a szokásos dolgok.
Nagyon szépen süt a nap, úgyhogy jó is lesz kimozdulni.

Bárány: a piskótás puding az én ötletem volt a hétvégén :wink: de ahogy írtál róla meg tettél képet most megint megkívántam, ma megint csinálok... :D jó hogy nem kell sütni nagyon hamar kész van... tejszínhabbal...nyam-nyam

Többiek?
Szilva: hogy áll a festés? gondolom szét vagytok pakolva most rendesen nincs időd a géphez ülni. Gyere ha tudsz!

Orsi: sajnálom a cicust.. én nagyon szeretem őket. Elhiszem, hogy szomorú a család, úgy a szívéhez tud nőni az embernek egy ilyen kis állatka.

Majd este jövök!
Puszi mindenkinek

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Kinéztem egy ágyat a neten 20 ezer és bükkfa gyönyörű olyan mint a lányomnak volt anno...
Le is beszéltem a hapival,hogy este elhozzuk...erre mire másodszor telefonáltam a felesége eladta...
Majdnem sírtam.... :(
Vendég

Sziasztok!

Megvan a Hepatitis eredmény, negatív, de nekem kellett felhívni a központot, mert nem küldték ki a leletet.

Na, én is felteszek egy pocifotót, de élőben nagyobbnak tűnik a pocakom. Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
pironya

Húsleves+mákosguba vaníliapudinggal!!!!!!
Nyami! Nagyon fincsi volt!
Bocsi,de most csak ennyi időm volt!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szép jó napot mindenkinek!

Végre letehettem a fenekem.
Megvolt a cukorterheléses.Egyáltalán nem volt gáz és nagyon rendesek voltak,sok citromot tettek bele. :lol:
Egyedül az jött ki szarul,hogy tegnap este voltunk fogdokinál és 18 órától nem ettem.Nagyon éhes voltam már mire a második vérvételre sor került.
Holnap mehetek az erdményért.

A fogorvosnál fogkövet szedtek le és nincs egy lyukas fogam sem,úgyhogy csak egy tömést kicseréltetek még.

Orsi:nagyon megható volt a video,természetesen bőgtem.

Wera:tündéri az a kisbaba és mekkora haja van!Neki már a fodrásznál kellett kezdeni. :lol:
Annyira szép pocid van,neked kellett ez a pár kiló.Csini vagy!

Bogi:neked is milyen kis csini pocid van!

Kép
melike

Köszi Melike!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok. Hüha . Rég jártam erre. Én nem tudok képet felrakni, de ti nem vagytok kövérek az biztos, aki ilyent mond az hazudik. Én 21. hétben vagyok és bő 2 kg minuszban, igaz 97 kg -al kezdtem, most 95 kg vagyok, bár azt hittem hogy hiztam azutobi 1 honapban mert a piocakom az nőt, de a sullyom az változatlan, nekem nem ártana még 2 kg -ot fogyni, de ha nem hizok az is jó lesz.

Kép
Kép
zslebi

Bárány
Nemér ilyen képet feltenni... romokban a konyhám... régi szétszedve... az asztalos meg holnap jön összerakni az újat...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: