Hahó!
Nálunk is egy szopi egy cici, és ha már nem kér, kifejem ami bennemaradt. Karácsony előtt sok tejem volt, így az ünnepek alatt ellustultam a fejéssel, és nem tudom, hogy ezért-e, de azóta kevesebb volt, így most újra fejek. Mennyiségnövelés érdekében sem árt, de nagyon utálom én is, főleg éjszaka... :S
Ma is két és fél óránként eszik...
Érdekes, nekünk a Libero jött be, a 2-esből még sosem folyt ki a pisi... ebből is látszik, hogy tényleg tök egyéni, kinek mi jön be. Így nálunk átöltözés sincs, csak nagyon ritkán, akkor is inkább, ha sokat bukott. Olyan hányás szaga tud lenni néha
Imádom a kisnacikat, és minden előítéletem ellenére nagyon puhák a kord anyagúak is, nem lehet kényelmetlen szerintem. És mivel van egy-két örökölt rövidujjú póló, aozk alá meg hosszúujjú bodyt adok, tök nagyfiúsan fest benne

Van rugdalozónk is, de nekem ezek jobban tetszenek, illetve pelenkázásnál is könnyebb csak a kisgatyót levenni róla. Nálunk a zokni csak akkor esik le, ha kicsinek bizonyul, ha elég nagy a talprésze és nem túl rövid a szára, azt még nem küzdötte le magáról sosem.
Ma voltunk csípőszűrésen, minden rendben

Örülök, hogy Zsófi is elhagyhatja a terpeszpelust!!!
Hétfőn oltás... de utána egy időre végre leáll ez az orvoshoz-járós időszak.
Nálunk kb. 3 év múlva születhetne a következő bébi, ha minden a tervek szerint alakul, dehát sosem lehet tudni, mi jön közbe, egy párszor már át kellett ütemeznünk az elképzeléseinket, szóval nem lepődnék meg, ha most is így lenne. A kis korkülönbség az elején tényleg nehéz, de utána sokkal jobb, tényleg lekötik egymást, olyan jól el tudnak együtt játszani, mi a bátyámmal végigjátszottuk a gyerekkorunkat (két év van köztünk).
Hűha, le sem merem írni, mennyi idős vagyok, biztos megköveztek...

23 leszek márciusban... ugye azért nem tagadtok ki???

:):):) Mindig úgy képzeltem, hogy hamar lesz gyerekem, és szerencsére úgy hozta az élet, hogy meg is tehettem, és nem csak besikerült, terveztük a bébit a férjemmel
És ha ez vigasztal vkit, az éjszakázás ennyi idősen sem könnyebb ám, élőhalottként zarándoklok a kiságyhoz meg vissza

Pedig a szülés előtt én is nagy éjszakai bagoly voltam...
Blani nagyon cuki, ez az ájulás
Nekem a doki a gyógyszert tanácsolta, ha nem óvszer. Azalia a neve, ezt lehet szoptatás alatt is, de még nem próbáltam, szóval nem tudom, milyen. Azt mondta, vérezgetések lehetnek tőle :S
Friday, biztos nincs semmi gond a 3. mellbimbó miatt, ne aggódj! Igazság szerint én sem paráztam emiatt, látszik az egy gyereken, hogy nincs komoly baja, az már tuti kiderült volna náluk, egy vese-baj nem nagyon szokott rejtőzködni szerintem. A gyerekdoki és az UH-s doki is mondta, hogy ugyan előfordulhat, de elég kicsi rá az esély, inkább csak megnyugtatás ez a vizsgálat.
Nem tudom, lehet-e örökletes az ilyen, de simán el tudom képzelni, akkor meg pláne ne aggódj

A Bors pedig tényleg tök jó név, most is benne volt a kalapban, de már megbeszéltük, hogy ha lesz még fiunk, Bors lesz
Igazad van a sztrájkkal kapcsolatban, vannak dolgok, amikre nincs magyarázat, valahogy csak lesz valahogy, kár a gőzért nagyon kattogni rajta, attól csak rosszabb lehet. Ha éhes, úgyis enni fog. Benénél is minden nyűgre jó a cici, mint Grétának. Nem szívesen hagyom sírni, ha az megnyugtatja, megkapja, akkor mindkettőnknek jobb, ha megnyugszik.
Zsuzsi, próbáld meg esetleg úgy a hasonfekvést, hogy egy keményebb párnára, kicsit emelkedősen teszed Zsófit (mondjuk a térdedre támasztod), nálunk az nagyon bejött, valahogy jobban ki tud támasztani, és több mindent is lát így, mintha a vízszintesen emelgeti 10-15 centire! Ha nem érthetően magyaráztam, nekifutok még egyszer
Krisztina, megértelek, én is álmában vágom, és gyakran kell, mert nagyon nő, és nagyon éles, engem is ki tud vele marni, a saját arcáról nem is beszélve...
Ja, nálunk is beindult a nyelvnyújtogatós, öklöncuppogós korszak

A ti babáitok is fejbevágják magukat néha? Olyan vicces, ahogy kalimpál össze-vissza, homlokon csapja magát, aztán meg meglepődik, hogy hé, ez meg ki volt???

:):)
Szép estét mindenkinek!