A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Hahó!

Kicsit előre hoztuk a fürdetést, mert apa elment vacsizni a barátaival (jó neki.. :)), így Bogyó már alszik (fél10-10 ált. ébren van). Mondtam is neki, hogy ha emiatt hajnal 5-6-kor elkezd kukorékolni, akkor a szoptatást leszámítva az az ő műszakja lesz... :D

Friday, örülök, ha rendeződött valamelyest a helyzet! Kitartást minden dac-korszakot élő gyerek anyukájának, baromi nehéz lehet... :(
Nekünk pont az ellenkezője van kaki terén: csütörtök óta ma kakilt először, persze így hatalmas mennyiséget. Már kezdtem aggódni, gondolkoztunk is a lázmérő bevetésén, de szerencsére ő hamarabb kinyomta :)
Ha lesz még egy kisfiam, tuti Borsnak fogják hívni :)

Jó, hogy írtad az előkés dolgot, köszi, mert már én is gondoltam rá, de még nem tettem a nyakába. A mieink is tépőzárasak sajnos. Remélem Grétinek hamar elmúlik a sebe!

Krisztina, nálunk az jött be, hogy a pótlást adom először, egy párszor forult elő, hogy volt lefejt tej, és éreztem, hogy nem lesz elég, ami a mellemben van, de ha utána akartam adni, nem fogadta el, csak ha előtte, éhgyomorra. Persze nehezen kap rá a cumira, próbálkoztatok esetleg másfajta fejűval? Hátha az jobban tetszene neki.
Remélem nem lett lázas Anna, sajnálom, hogy ilyen rosszul jött ki :( Nálunk az ilyen alkalmakra időpontot kell kérni, így nincs várakozás, kisbabásokkal szemben az nagyon nem fair :(

Mangora, Marci nagyon édes kis pasi :) Látom, nála is hatott a BCG :)

Mindennap szoktunk sétálni egy órát, de most a szmog miatt nem tudom, holnap kimenjünk-e...
Jóéjt mindenkinek!
gigilina

Hellóka!!

Hu nem semmi volt a mai termést visszaolvasni úgy hogy nem biztos h tudok reagálni!!

A mai napunk nagyon jól sikerült !!!

REggel elmentünk a dm, be elmentünk a dédiékhez és végig aludta az utat, aztán megérkezve kicsit fent volt aztán kajcsi és a dédi büfiztette aztán jól bealudt rajta két órán keresztül! De a dédi papa élvezte ! Aztán kajcsi és után jöttünk haza de jó volt ismét aludt és nem féltem szerencsére, tök jó volt kimozdulni !! Megyünk máskor is!!IMádok vezetni úgy hogy szupi volt vele kimozdulni!

Hu a tgyás ma felhívtam őket mert az egyik kollnőm úgy járt h két hónap után kapta meg mert hiányzott neki vmi de én azt a választ kaptam h ma utalták el ! Juhé!!!! :lol:

Volt a hütőszerelő és kicserélte az alkatrészt ami miatt elvileg bejegesedik de ahogy elnézem még mindig csinálja, úgy hogy lehet h még se ez a baja, a fenébe, majd holnpara jobban kiderül , de rendi volt mondta h ha bármi van hívjuk fel nyugodtan!!!

Sajnos már nincs rá garancia, egy év volt csak!!!

Mi is oltásra 4 én megyünk mert jövö héten nics a dokinéni!

Édik a babás képek!!!

Hát nálunk nem lesz teso, úgy is terveztük és rendeztük be az életünket!!
H
Holnap én is bejelentkezek a fodrászhoz! MÁr végre még a terhesség utolsó hetében voltam , jó rég már! :lol:

Krisztina sajnálom ezt a tejcsi dolgot meg az oltást is, nem értem h egy pici babával miért váratnak ennyit!!! Mi időpontra megyünk!! NÁlatok ilyen nincs???

Mi is a pamperst használjuk és van a dm bonuszba kedvezmény azt hiszem 400 ft, de van benne libero kedvezmény is, én ma már egy párat felhasználtam úgy hogy tök jó ez a bonusz program! :lol:
de még mi is az egy 1 méretet használjuk!

jA HÁT a napirend nálunk is az van h nincs!!
Általában 9-fél 11 között alszik el, ez változó és össze vissza kel így éjjel, de általában, fél 3 fél 4 között , azátn 7 felé vissza alszunk úgy 9 fél 10 ig, egy fix van h 6-7 között pancsi van!! :D
Szerintem is hülyeség ez a napirendes dolog!!

Ja és Friday és Kata köszike a megosztott tapasztalaitokat, hatásos volt amiket kiprobáltam pl a kata a két cici bevált este jobban alszik valamint a friday köszi a filmes ötletet, szopizás téren, !! :D

További szép estét mindenkinek , majd holnap megprobálok jönni!!
Puszi

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!!!

Marci,nagyon édes!!!

Hőemelkedésünk már van 37,8 :( kapott is egy fél kúpot,biztos ami biztos.Viszont a közérzete nem olyan gáz,nyügi egy kicsit de nem vészes.úúúúúúgy aggódom!!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, bízz benne, hogy nem lesz több. Szerintem így, hogy már adtál kúpot is neki, nem lesz gond. Azért az jó, hogy csak picit nyűgi!
Próbálj megnyugodni és pihenjetek, remélem a helyzethez képes nyugodt éjszakátok lesz!

Jó éjt mindenkinek!

J.
petra09

Annyit írtatok, csak átpörgetni volt időm :)
És hurrá bővül a csapat. Zugolvasók tessék előbújni :) :lol:

Csak pár dologra gyorsan amin megakadt a szemem:
Móni nagyon örülök, h minden rendben volt a konzíliumon és hajrá úszás :)

Kata
Majd támogatlak oltás után :)
Hívtalak ma, de nem voltál elérhető. Párom tegnap este ment el a beutalóért azt mondta látott másikat is hasonló névvel :) direkt nem írtam ki. Nem tudom kértetek e már újat. Bocs, de a csajszi nagyon lefoglalt ma később már nem tudtalak hívni.

Tesó vállalás: nekünk most anyagilag még pont jól jött ki mert a régi szabályozás érvényes rám. Bár Lillával a TGYÁS-om lényegesen jobb volt, de ezt tudtam előre.
De az tuti, h mire Dani 2 éves lesz már mennem kell dolgozni. Lehet előbb is, ha számomra szerencsésen alakulnak a dolgok a régi részlegemnél. A döntés mindig nehéz mégis a gyerekekről is szó van...meg arról is, h az én munkám nem 8 órás. Bár rugalmas (már ha uazt csinálom majd) de ha kell akkor 12 óra is. :? :(
Amúgy mi még szeretnénk babát, de ez sok mindentől függ....az biztos, h még egy picit nem vállalok be 2 év korkülönbséggel :lol:

Zsuzsi
Amúgy a kórházban nekünk is volt hallás vizsgálat és vissza kell menni kontrollra hamarosan, mert valami nem tetszett nekik, de én igyekszem nem is gondolni olyanra, h gáz van. Nekem úgy tűnik reagál a hangokra. Igaz nálunk csak a bal fül gyanús....

KépKép
KépKép
fleur

Na itt egy kicsit, most altatom Marcit, de én is csak végigpörgetni tudtam...:(

Ági, üdv neked is, ezt a Karamalz italt hol vetted?
Hogy nekünk mennyi zugolvasónk van :)
Bene is nagyon édibédi :)

Kriszti, ne aggódj, biztos minden rendben lesz!

Tesóval én szeretnék várni, akkorra lenne jó ha jönne, mire Marci 4-5 éves lesz. Nekem is anyagi okokból hamar vissza kell menjek dolgozni, mint Kata is írta. Bár párom már most szeretne próbálkozni, szerinte tudjuk le hamar a kettőt, merthogy annyit szeretnénk... Hááát...

Kaki nálunk kezd beállni,minden nap 1szer jó nagy és mindig délelőtt :D

Napirend nekünk könnyebb, mert tápszert eszik Marci, 1-2 órás különbséggel uolyanok a napok, de mikor valahova menni kell időre, akkor az borít mindent...

Pelenka: mi továbbra is a Huggiest használjuk, még a 2es méretből van másfél csomag, utána jön a 3as :D

Nekem az utóbbi nappokban semmihez nincs kedvem... Pedig takarítani is kellene :(

Na, most ennyire futotta, megyek én is elteszem magam holnapra.

Mangora

Kép
mangora

Jó reggelt!
Én se fogok tudni mindenre reagálni, előre is bocs.

AMi a legfontosabb: kiderült, hogy a mi dokink is említette a könnycsatorna masszírozását is, csak annyira zombi voltam, h. nem figyeltem (apósom mondta tegnap, ő volt ott velünk).
Úh. Judit, Ági, köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet!!!!
De jó, hogy jöttetek, bánja a fene a csokit:)

Mangora, nagyon drága a Marci, rendesen izmos karja van:) Nálunk is beállt az egy nagy délelőtti kaki:)

Krisztina, sajnálom az oltást, szegény kis Anna:( Még jó, hogy utána nem lett magasabb láza és rossz kedve.

Fleur, nem vagy semmi, hogy még egy harmadik gyereken is gondolkozol... én tegnap este úgy éreztem, egy is sok.

Zsuzsi, még nem vagyok 36, de mire visszamegyek melózni, már majdnem annyi leszek:) 2 évet tervezek itthon maradni.
A melóm olyan, hogy most hiába van komoly szakmai tapasztalatom, mire visszamegyek, szinte elölről kell kezdenem, annyit fejlődik az adott szoftver. Ezért nem éri meg egy évre visszamenni két gyerek között.

Én is ismerek testvérpárokat 11 hónap korkülönbséggel, de ezek általában véletlenül csúsztak be, nem tervezettek voltak. Ha tervezi az ember, tuti nem jön össze. Ez Murphy:)

Mi is Pampers-t használunk, néha Liberót is, bár az szerintem is túl merev - de igazából mindkettőből kifolyik néha a cucc. Naponta átlag 3x öltöztetem át Dávidot.

Tényleg, nézem, hogy milyen szép ruhácskák vannak mindig Annán, és a többiek, a kisfiúk is farmerban stb .- hogy bírjátok az öltöztetést? Dávid nem mindig tűri, ezért én mindig a lehető legegyszerűbb ruhát adom rá, hogy gyorsan menjen.

Friday, mesélj, milyen volt nálatok ez a sztrájk, és hogy tudtad kezelni? nálunk már szinte mindennapos, fogalmam sincs mitől van, de nagyon zavar.
Kis naivan azt hittem, hogy a szoptatás megnyugtatja a babákat, hát izé:(

Kata, Fleur, drukkolok nagyon, hogy az oltás zökkenőmentesen menjen!
Tényleg, nektek ugyanaz a vezetéknevetek:)

Pusz
M.
monke

Jó reggelt,

Zsófi ma végigaludta az éjszakát :-) velem ellentében, mert 4 órától nézegettem, hogy nincs-e ébren. Az előzménye az éjszakának az, hogy tegnap 1 órától nem aludt semmit, nagyon nyűgös volt és még ölben sem volt igazán jó neki. Szóval szerintem csak ki volt fáradva.
Valami rosszat álmodtam vele kapcsolatban és 3:30-kor arra riadtam, hogy kikapom a kiságyból és rázogatom, hogy térjen magához. Borzasztó volt.
Lányok, az aggódás két gyereknél oszlik vagy dupla ekkora?

Mangora, Marci még mindig nagyon helyes :-) Egyforma a pihenőszékünk és a szundikendőnk, bár ez utóbbit még Zsófi nem értékeli.

Szilvi, örülök, hogy kikapcsolódtál kicsit. Jó szépítkezést!

1-re megyünk az oropédiára kontrollra. Szorítsatok! Bárcsak megszabadulnánk a terpeszbetéttől! De ha nem, túléljük, csak holnap legyen minden rendben.

Szép napot!
Zsuzsi

Kaki nálunk is napi egy, max. 2, délután. Akkor viszont kicsap a pelusból mindenhol, hiába igyekszem.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, én is mindig a legegyszerűbb ruhát adom Zsófira, rugdalózót és gyorsan begombolom. Vettem két kisruhát, igazai csajosat, már kinőtte :-(

Mi történt tegnap este, hogy egy gyerek is sok volt? Bevallom, néha nekem is vannak hullámvölgyeim. Ezért is szeretnék egy kicsit várni a második babával.

Látod, milyen figyelmes Apósod van :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!
Tegnap nem engedett be az internet, nem tudtam jönni. Megvolt az oltás, és ugyanúgy, mint Annánál: annyira sírt, mint még soha! A szívem majd' meg szakadt!Utána persze keserves sírás volt itthon is, ha a pelenkázóra került. Szerencsére a láz elkerült minket,este mértem neki, 36.5 volt. Éjjel még egyszer megfogtam a kis fejét, de nem volt lázas. Mára jó kedve van, édesen vigyorog, mint eddig.
Egyet kapott a combjába, egyet pedig a fenekébe. Apa nézte, én nem tudok odanézni,annyira sajnálom, hogy biztosan elbőgném magam. Így is majdnem. Annnyiban volt jó, hogy már rettentően álmos volt, és oltás után ahogy kivittük a váróba felöltöztetni már aludt is, mint a bunda.

Friday
Örülök, hogy csillapodott a dacolás! Nálunk is jobb a helyzet, bár ma reggel Hanga megsértődött rám és közölte: Mami unalmas vagy. Hogy ezt honnan szedte nem tudom, de kerekedett a szemem rendesen. :shock:

Kriszti
Vince hetek óta nem hajlandó a cumit a szájába sem venni. Még meg sem hajlandó kóstolni mi van benne, így a lefejt anyatejet sem issza meg. Na nincs is túl sok,szinte mindent megeszik. De elég neki és ez a lényeg.
Vince 61 centi és 5610 gramm volt tegnap. És GYÖNYÖRŰ!!! Annyira imádom!

Gyerekek: Ricsi és a bátyja közt 11 hónap van. Úgy nőttek fel, mint az ikrek. Nagyon jó a kapcsolatuk.
Köztem és a nővérem közt 8 év van, hát nagyon másképp látjuk sokszor a világot. Nem szoktunk veszekedni, de még kisebb koromban voltak viták és szinte egykeként nőttem fel, mert ő 6 évs koromban elköltözött otthonról, kollégista lett.
Ebből okulva gondoltam én is úgy, hogy sokat nem szabad várni a tesók közt,nekem a 3-4 év volt az ideális.

Könnycsatorna: Nekem sajnos sok ismerősömnek viinie kellett a gyerekét csatorna átmosásra,de szerencsére utána teljesen rendbejött a kicsik szeme, azóta sincs gond vele. Azért maga a kezelés elég ijesztő.

Valamiről biztos elfelejtettem írni, de akkor majd jövök megint, ha eszembe jut!
Puszi és szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Hali!!

Túléltük az éjszakát!!!Hajnalra lement a hőemelkedése is :) és még alszik!!!Reggel hallottam valami furcsát a szobájából azt hittem félre nyelt,de kiderült hogy buzgón rotyogtat a drágám,úgyhogy most biztos úszik minden a kakiban
:D

Nekem nem kell átöltöztetni Annát :( pedig jó lenne mert így több ruhát tudnék ráadni :D :D :D
Bírja az öltözést,csak akkor törik el a mécses ha már a 3. garnitúrát vesszük felfelé és az sem tetszik anyának :D :D Lány,úgyhogy szeressen öltözni!!!

Testvérkét mi szeretnénk mindenképpen,úgy 2 év múlva.Abból a megfontolásból,hogy én már 30 leszek áprilisban,mire megszületik 33,már így sem biztos hogy megérem az unokámat :D Túl későn nem szeretnék szülni,mert bizony már most is jobban megviselte a testem mint egy 25 évesnek szerintem.
Persze ha az anyagiak nem engedik akkor nem lesz tesó.
Egyenlőre a fogamzásgátláson töröm a fejem
:)

Szerintem a 3 hós oltásra is viszem anyukámat,jó hogy ott volt.

Kép

Kép
krisztinaa

Szerintetek vissza fog még jönni a hőemelkedés vagy ezzel letudtuk a dolgot???

Vick,persze nekünk is elég a tejcsi,de azért adott egy biztonságot,hogy van mihez nyúlni ha nagyon éhes.Most pihentetem a dolgot,majd ha nagyon kell megpróbálom megint.

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina
Én meg májusban leszek 30. :D Bizony én 25 évesen szültem a lányokat, hát sokkal jobban bírtam mindent! Meg sem kottyant 2 gyerek kihordása meg ellátása sem, most azért az éjszakázás is nehezebben megy.
Örülök, hogy túl vagytok az éjszakán, már végre megnyugszol te is.

Én is gondolkozom a fogamzásgátláson. Nekem a doki a 3 havonta 1 injekciót ajánlotta. Azt mondta, nincs semmilyen mellékhatása, nem lesznek klimaxos tüneteim, de lehetséges, hogy nem lesz vérzésem. De amíg szoptatok, addig ez úgyis tárgytalan.

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

:) Hú, micsoda termés este óta. Csak picit jövök, mert ma egy kiscica kelt fel. :) Én meg alig látok, és kellene végre házimunkázni is.

A Karamalzot Tescoban vettük, 0,33l 199Ft volt.

Örülök, hogy az oltásos babák végül nem lázasodtak be. Gratula! :)

SZép napot Nektek!

J.
petra09

Az alváshiány az tényleg sokkal rosszabb "idősebb" korban.. régen simán végigtanultam egy éjszakát, és reggel mentem vizsgázni. most meg...:((
szóval egy érv a korai gyerekvállalás mellett.

Nekem is 6 évvel idősebb a bátyám, Zoli és az öccse között 16 hónap van - és pont ez a tapasztalatom, mint Vicknek. Mi a tesómmal mondhatni felnőtt korban ismertük meg egymást, Zoliék, mint az ikrek. És a szüleik szerint az első pár év után már könnyebbség volt, hogy ketten vannak, jól elszórakoztak együtt stb.

Vick,

egy barátnőm kapott olyan injekciót- hetekig támolygott tőle fejfájással, hőhullámokkal és vérezgetett is.
Lehet, hogy ez egy extrém eset, de elég riasztó, hogy belepumpálnak az emberre egyszerre annyi hormont, hogy három hónapig is kitartson - és nincs visszaút, nem lehet abbahagyni.

Zsuzsi, szerintem csak az történt, ami nálatok: Dávid nem aludt délután és nyűgös volt rettenetesen. Én meg besokaltam.
Még jó, hogy minden reggel mosolyogva ébred

:P

így most újra megjött az életkedvem.

Szép napot mindenkinek,
M
monke

Mai Anna :) Kép

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Márk tegnap óta rengeteget gügyög, megzabálom, olyan édes.Ja, és pár napja a tükör elé állva is beszégetünk.:lol:

Tegnap tuti volt vmi, Márk szinte egész d.u nem aludt,csak 15-30 percekre.De az éjszakai szokásos nagy alvás szerencsére nem maradt el.
Reggel gyorsan kivasaltam meg mostam, délutánra várom a kazánszerelőt.
Direkt mondtam, hogy csörögjön jóval előtte mielőtt jön, na kíváncsi leszek rá.
Elkezdtem gyűjtögetni a nyári kollekciót Márknak, teszveszről eddig vadiúj c&a-s pólokat és kisingeket vettem, rövidnacik még nem nagyon vannak fenn sajna.

Anna baba megint jól kicsípte magát :lol: Örülök, hogy ma már nem volt láz.Szerintem nem is lesz már akkor.

Marci is nagy vagány kissrác.Jók a képek!

ToldiSzilvi, gratula a nagy kiruccanáshoz!Ügyi vagy!

Zsuzsi, kotyog már a kávé?innék egy cappuccinot...

Lányok, ahogy így olvasgatom ki hány éves, hát eggyikőnk se mai csirke...
Szervezet persze nehezebben regenerálódik és nehezebben bírjuk a gyűrődést, de talán határozottabb irányelvek alapján, érettebben nevelünk, mint a 18-20 éves csitrik.

Én holnap d.u megyek a nődokimhoz, védőnő említette,kérjek spirált.
Na én ettől félek, anyukám anno a tesóm előtt spirállal lett terhes és mivel az uh sehol nem találta spirált, el kellett venni a babát, mert attól tartott a doki hogy esetleg beágyozódott a babába aztán a bébi tök egészséges volt.Na ezek után inkább nem.

Nálunk Márk egész jól bírja az öltöztetést,még a harisnyát is.
De a kiszoknikat nem szeretem, fél perc és lerúgja magáról.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Csajok nektek tiltakoztak a babák a cici ellen....nekem meg megjött :(

Kép

Kép
krisztinaa

ÁÁÁ, sajnálom, Kriszti. Viszont: még jó, hogy Anna nem "sztrájkol"!
Annával és a ruhácskáival viszont mázlista vagy, babázhatsz kedvedre:)

Kata, én mint (majdnem) korelnök itt azért bízom benne, hogy megérem az unokáimat:)))

Nem érzem magam idősnek a gyerekvállaláshoz, a baráti köröm jellemzően most vállalja az első gyerekét - de tény, hogy az éjszakázás nem megy már.

Aranyos lehet a gügyögő Márk:)
Spirál nekem is elég ellenszenves, ez az anyukád története borzasztó:(
monke

Csak abba gondoltam bele,hogy ha Anna 30 évesen fog pl szülni én már 60 éves leszek :shock: anyukám még csak 50 mégis vannak nézeteltéréseink bőven.
Nekem már egy 60 éves elég "öreg" :(

A mostani szopcsi elég furi volt.Elkezdtük az egyik cicit szívott valamennyit aztán elkezdett sírni,és nem kellett neki több.nem tudtam mi baja,rákínáltam a másikat az meg kellett :shock: :shock: :shock: Mi történt????Megkóstoltam....ugyanolyan az ízük :D

Kép

Kép
krisztinaa

Az én anyám 38 évesen szült engem:), számold ki, most hány éves... Szóval megértem.
volt nézeteltérés bőven, de azt hiszem, nem (csak) a kor miatt.

Úgy néz ki, csomó babának van "kedvenc" melle és kevésbé kedvelt. Nálunk a balt csak akkor fogadja el, ha nagyon nyugis. Ezért én újabban mindig a jobbal kezdem, aztán gyorsan átrakom.

Nem az íz miatt:) Nekem azt hiszem, a balból erősebben jön a tej, és jobban meg is telik, nem tud vele mit kezdeni.
monke

Nekem eddig nem tett különbséget,imádta mind a kettőt.Ugye nem fog róla leszokni????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

:) Teljesen biztos nem. Drukkolok, hogy csak múló szeszély legyen!!!
monke

Sziasztok,

Megjöttünk az ortopédiáról, minden rendben. Elhagyhatjuk a terpeszpelust és a tornát :-) :-) :-) Alleluja!!!
Zsófi megint tüneményes volt, csak nézelődött, egy szót sem szólt, más gyerek meg sírt vagy gagyogott. El is keseredtem, hogy az én gyerekem tényleg csendes. Hazaértünk, azóta sikongat, dumál.

Az orvos nekem is a spirált javasolta, mondtam, hogy megbeszéljük itthon. A párom tiltakozik, nem engedi, hogy bármi idegen dolgot belém tegyenek. Így marad a bevált módszer.
Kata, Anyukád története borzasztó. :-(

Régebben mindig úgy képzeltem, hogy szülök két gyereket egymás után, aztán pár évvel később, mondjuk 40 körül egy harmadikat. A párom azt mondta, hogy részéről nincs akadálya :-) Meglátjuk. Kettőt szeretnénk mindenképp, de most nagyon fáradt vagyok. Úgy gondoljuk, hogy 35 éves koromig jó lenne a kistestvér. Addig még van 4 évem. Mindjárt 31 leszek. Egyébként én sem érzem magam öregnek a gyerekvállaláshoz. Igaz, mi nem találkoztunk olyan fiatalon (vagyis én nem voltam olyan fiatal), és korábban nem volt olyan kapcsolatom, ahol ez a kérdés egyáltalán felmerült volna... 4 éve lesz májusban, hogy együtt vagyunk.

Krisztina, nyugi, nem fog leszokni róla. Ma is gyönyörű Anna. Örülök, hogy az oltást viszonylag szerencsésen megúsztátok.
Mestruáció :-(

Kata, kávéfőző megérkezett, de még nem próbáltam ki, leghamarabb holnap reggel tudom megkóstolni.

Na, megyek, hív Zsófi.
Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kankalin79 2010.01.14 15:00-kor.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Gratula hogy sikerült elhagyni a terpeszpellust!!!!
Ügyes kis Zsófid van :)

Most dúlok-fúlok!!!!!!!!!!!!!Rálicitáltak a hintára amit kinéztünk Annának.Már fent van egy ideje,a kutyának sem kellett,már nagyon beleszerettem :x :x :x :x

Kép

Kép
krisztinaa

Hi,

Gigilina, bocsi :oops: , Neked is üdv. tegnap lemaradt :oops: . Mindkét gyerekemnek ott a 3.mellbimbó, de nekem nem mondtak ilyen vese-dolgot :shock: . Basszus, most parázok, pedig elvileg az eszemre kéne hallgatni, hogy nincs semmi bajuk....dehát ilyen ez. Anyósomnak van ilyesmi hege, mi örökletesnek véljük...no, majd utánaszaglászom ennek a témának. Tényleg tetszik a neve a fiamnak? http://hu.wikipedia.org/wiki/Bors_%28keresztn%C3%A9v%29

Ervick, szóval uncsi vagy :lol: . Szinte várom, hogy Bors rendesen beszéljen 8) .

Reni, tegnap egész este azon járt az agyam amit írtál az oltásokról és az ezzel kapcsolatos családi eseményekről. Annyira igaz, senki nem kérdezi, hogy miért, csak kötelező, aztán annyi. Ha valami meg nem stimmel, akkor persze nem az oltásban, hanem a gyerekben a hiba. Tényleg fordítva kéne gondolkozni.

Mangora, képek cukik :D .

Toldiszilva, akkor még tegyél magad mellé egy tál bon-bont, lábakat fel az asztalra, így a tökéletes az esti szoptatás melletti filmes program :lol: .

Fleur, ez a két éves különbség nálunk is kilőve :lol: . Mi talán még egyet kicsit később, hátha nem öregszünk meg. Ahol idősebb korban született baba azokon mindig azt látjuk, hogy fiatalok maradtak. Hát ezért lesz nekünk is akkor (talán) 8) .

Monke, sztrájk...háááát, az van, hogy Borsnál volt ilyen, egy ideig paráztam aztán hozzászoktam hogy délelőtt gyakorlatilag nem evett. Ne értsd félre, nem érzem, hogy nem foglalkoznék a babával, de átestem egy holtponton és azt mondom magamban, "hogyha bajod van tanulj meg beszélni". Persze próbáltam más-más dolgokat kitalálni, de tényleg a fene egye meg semmi összefüggés, semmi magyarázat nélkül oldódnak (vagy éppen nem oldódnak) meg problémák. Én ettől megőrülök, úgyhogy inkább egy idő után legyintek. Gréta pedig annyira más (még), lehet ez a nyugodtság teszi, de Ő ha megmoccan csak cicizek vele egyet és nyugi van. Utána nézelődik, gügyörészik aztán ennyi. Ettől mondjuk napirend nem is nagyon alakul ki, bár az esti az mindig ugyan az: 8-tól10ig (szó szerint) cici, aztán reggel 6-ig csöndes alvás. Nem kell cici nincsen cici. Ennyi.

Napirend: ez nekem is az első gyereknél égető kérdés volt. Nem tudom mostmár hogy jó-e vagy sem hogy az ember akar ilyet. Persze, hogy Borsnak már van, így nem piszkálom meg, de Grétáét hozzá kell(ene) alakítanom. Most azon kísérletezem, hogy semmit nem időzítek, csak Gréta igényét lesem. Napközbeni etetéseket nem is nézem hány óránként van, nem is érdemes, mert össze-vissza. És hogy miért teszem ezt? Mert a legfontosabb a nyugodt gyerek. Ha a gyerek nyugiban van, akkor nyugis az anyuka-apuka, működik az élet (kissé előretekintve a házasság is). Ha az én gyerekem nem kíván napirendet most, akkor nincs és kész.

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Elkezdtem olvasgatni és remélem picit írni is tudok!!

Tej téma még nálunk is tart már vagy 2 hete. Estére mindig kevesebb így nagyjából fél 5-től fürdésig kissebb nagyobb megszakításokkal cicin csüng a drága, majd fürdés után 10-ig ugyan ez! Bár ez utóbbit inkább már úgy gondolom, hogy kezd nála megszokássá válni:( de végülis utánna alszik fél 4-ig!
Pótlást eddig még nem kellett adnom, ill lefejt tejcsivel próbálkoztam, de a cumisüveg nem megy nálunk se:( mikor öklendezni kezdett tőle és hányás lett a vége fel is adtam!!

Lányok!
Minden szopi után fejtek, hogy több legyen a tejcsi?? És mindkét ciciből kell etetni?? Ha 2 óránként fejek mindkettőböl akkor a következő re nem elég és megy a nyügi.
És még mindig úgy megfeszül a cicitek, 2 szopi közt?? Nekem már nem feszes max éjszaka ha hosszabb pihenő van:(

Móni!

Engem 34-évesen szült mamám és hát nálunk is vannak viták:(

Kata!

spirált nekem a mirenát ajánlotta a dokim ez valami gyógyszerrel kombinált 40E körül van.
De igazából én is félek tőle, úgyhogy valószínű más megoldás után nézünk!

Krisztina!

Anna nagyon szép kiscsaj!!

Na mennem kell vasalni.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Engem 21 évesen szült az Anyukám és közöttünk is vannak viták... :-(

Ha nem tudna Zsófi szopizni, nem tudom, mit csinálnék. Egyszer próbáltam vizet adni cumisüvegből, öklendezett tőle. Azért fura, mert neki a mellbimbóm még nem volt a szájában, első perctől kezdve bimbóvédővel szoptatok.

Nekem az orvos kétféle spirált is mondott, az egyik 40e, attól nem jön meg, amíg fent van, ez hormontartalmú, a másik hormonmentes, az 7e körül van.

Nem megy nekünk a hasonfekvés :-( Zsófi mindenre azt hiszi, hogy cici, ami a szájához ér és már szívja is, legyen az pelenka, kanapé, szőnyeg stb. Tegnap rátettem a kanapéra és a lelógó pulóvert vette kezelésbe, ma meg a kabát belsejét :-)

Kriszti, drukkolok a hintához!

Enikő, nekem már nem olyan feszes a mellem, mint kezdetben, max. éjjel, ha hosszabb idő telik el a két szoptatás között.
Én mindig egy mellből etetek, és mindig azt a mellet fejtem ki, amiből etettem. Már nem fejek egy hete egyáltalán. Úgy tűnik, beállt a kereslet-kínálat.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Krisztina,szegénykém.Amúgy fájt a pocid vagy fejed vagy a cicik?

Móni,korelnök :lol:
Anyukám engem 22 évesen szült, így ő fiatal nagymama, de már én se leszek az így a 29 felé tendálva.Ha 3-4 év múlva akarom a következőt,meg hát már kimondottan öreg.
Bár sógornőm 37 évesen szülte az első és egyetlen gyerekét és tényleg megfiatalította őket.

Friday, sajnálom Gréti nyakát.jobb ma már?
Gyönyörűek a képeitek, a hegyeket kicsit jobban irigylem mint a csokit
:lol:
Kedvenc képem amikor Bors mézeskalácsot csinált,hihetelenül édes. :lol:

Zsuzsi,ezek jó hírek,látod.Örülök.Tuti holnap se lesz semmi.szorítunk.

Enikő,csak rendeződik ez a kaja helyzet.A lényeg,hogy elég a tejed.

ToldiSzilvi,nálunk a reggeli első 2 etetésnél elég az 1 cici,aztán már mindkettőből eszik Márk,végül este az utolsó szopinál is elég egy,csak bealtatja magát rajta.

Na,nekiláttam leszedni a karácsonyfánkat,nem is hullot,szép normand fenyő volt,Márk édesen ücsörgött a pihiszékében,a szerelő még mindig nem jelentkezett,pedig külön kikötöttem hogy szoptatok...Ez idegesítő.

Krisztina,milyen hintát néztél?Sajnálom,hogy elhoppolták előled.

Lányok,nektek csöpög a tejci a másik mellből,miközben szoptattok?És összegyűjtitek?
Én 3 hete kezdtem el,addig a betét nyelte el.Most gyűjtöm ilyen aventes kagylóban,borítom a cumisüvegbe,aztán este nekiadom pótlásként még Márknak.

Pelus:a pampers-t kezdem jobbnak találni mint a liberót.egyrészt a 2-esből mindig kifolyt a pisi,másrészt,állandóan megszorította a drágám lábát.

Mi holnap 9re megyünk uh-kra meg csípőszűrésre, gondoljatok ránk.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi,nálunk mindenre rákap márk, a legviccesebb az volt,mikor a 86 éves dédimama ölében elkezdett a cici felé tátogni és nyálazni :lol:

katicat
Szigetszentmiklós

Na felhívtam a védőnőt.Azt mondta azért volt kevesebb tej vagy 2 napja mert megjött ma a mensi és azért is elutasító a cicivel.Remélhetőleg egy pár napig tart.Most fejhetek én is,nagyon utálok fejni!!!!!

Kata még nincs minden veszve a hintával kapcsolatban,csak ránklicitáltak,de még tartom :D :D :D

Kép

Ez az a hinta

Kép

Kép
krisztinaa

Megyek körmöt vágni,elszunnyadt a kisasszony.Nem győzöm vágni neki,nagyon nő!!

Kép

Kép
krisztinaa

Huhh, ettől féltem, hogy mégis lesz mellékhatása az injekciónak. Az a baj, hogy gondolom a császár miatt nem nagyon szeretné doki a hurkot. Ezért mondta, hogy gyógyszer vagy injekció lehet még. A gyógyszerekkel meggyűlt a bajom, mindig lett egy idő után közti vérzésem. Ezért gondoltam, hogy talán az injekció jobb lenne.
Na majd megbeszéljük, ő mit lát a legjobbnak nekem.Bízom benne.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Ott tartok, hogy most már visszaolvasni sem tudok rendesen, pedig olyan jó lenne.
Most kísérletezgetünk a szopival, mert az igény szerinti nem jött be. Majd leírom a fejleményeket.

Látom nagyon ügyi mindenki, hogy már a következő bébin gondolkodtok :) Szupi, én támogatom :)

Móni, korelnök az én vagyok :) (37 májusban), de topikhős még lehetsz, de ahhoz min. 2x el kell ám jutni usziba :)

Az éjszakázásról...Blani az játszotta egyik nap, hogy Hófehérke (úgy vettem észre, hogy engem személyesít meg) elájult, majd felkelt kikapcsolni a tévét és újra elájult. Na ennyit lát belőlem a gyerek éjszaka.

Dackorszak: Szerintem minden egyes szitut le kell meccselni egyesével, mert csak így tisztázódnak a határok. A hétköznapi jelenetek hamar lezajlanak, de mindig lesznek új szituációk, ahol próbálkoznak a gyerkőcök. Hogy érthetőbb legyek: Hiszti volt pl. a mesefilmnézésért, aztán megállapodtunk, hogy napi max. 2. Háromszor volt iszonyatos ordítás a harmadik filmért, aztán többet nem próbálkozott. Nálunk is voltak amúgy sárban fetrengős jelenetek, és nem is gondoltam, hogy a teljes szigor tényleg megnyugtatóbb a számukra, mintha elérik amit akarnak.

Most ennyire futja, jól vagyunk amúgy, Bibi kicsit szörcsög.

Pusssz Mindenkinek
R

Kép
Kép
34372

Na, nagyjából visszaolvastam.
Üdv az újaknak :) Judit és Ági :)
Kriszti, de jó, hogy ti már túlvagytok az oltáson. Tényleg nagyon szépek Annak ruhái. Sajna nekem értelmetlen lenne most venni, mert rengeteg van, de majd Blaninak tavaszra.

Friday, nagyon egyetértek azzal amit írtál, hogy a nyugodt gyerkőc a legfontosabb, de van a cicin kívül még más, ami megnyugtatja?
Ja igen, bevetettük ennek érdekében a cumit Bibinél is, hogy Apa is meg tudja nyugtatni, ha épp nem vagyok ott. (hajat mosok, vagy hasonló)

Fleur, ha a Mai-Tait kabát alá veszed fel, mit adsz rá Danira?

Kata, nekem sem jön be a zoknis megoldás. A talpas kis nacikat szeretem. Én is inkább a praktikus öltöztetés híve vagyok.
Mennyi tejci gyűlik össze? Nekem is be kellene vetnem a tejgyűjtő kagylót. Hol vettétek?

Az életkorról annyit, hogy én is úgy gondoltam, hogy 24 fölött az ember már öreg, aztán valahogy megáll az idő. El sem hiszem, hogy ennyi vagyok.

Most már tényleg megyek...:)

Kép
Kép
34372

Krisztina, nagyon szép a hinta,hajrá...

Reni, én a sógornőmtől kaptam, aventes, ő nem tudott szoptatni egyáltalán és mellszívót, meg ilyen tejgyűjtőt is ő adott.
de a brendon honlapján találtam, bár nem aventes: http://www.brendon.hu/products/list?sea ... agyl%C3%B3

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Csajok nekem a lábas nadrágok nem jöttek be,Anna se perc alatt leszedi magáról.Viszont ha elég hosszú a szára a zokninak és megfelelő méret az rajta marad.

Kép

Kép
krisztinaa

Hahó!

Nálunk is egy szopi egy cici, és ha már nem kér, kifejem ami bennemaradt. Karácsony előtt sok tejem volt, így az ünnepek alatt ellustultam a fejéssel, és nem tudom, hogy ezért-e, de azóta kevesebb volt, így most újra fejek. Mennyiségnövelés érdekében sem árt, de nagyon utálom én is, főleg éjszaka... :S
Ma is két és fél óránként eszik...

Érdekes, nekünk a Libero jött be, a 2-esből még sosem folyt ki a pisi... ebből is látszik, hogy tényleg tök egyéni, kinek mi jön be. Így nálunk átöltözés sincs, csak nagyon ritkán, akkor is inkább, ha sokat bukott. Olyan hányás szaga tud lenni néha :)
Imádom a kisnacikat, és minden előítéletem ellenére nagyon puhák a kord anyagúak is, nem lehet kényelmetlen szerintem. És mivel van egy-két örökölt rövidujjú póló, aozk alá meg hosszúujjú bodyt adok, tök nagyfiúsan fest benne :) Van rugdalozónk is, de nekem ezek jobban tetszenek, illetve pelenkázásnál is könnyebb csak a kisgatyót levenni róla. Nálunk a zokni csak akkor esik le, ha kicsinek bizonyul, ha elég nagy a talprésze és nem túl rövid a szára, azt még nem küzdötte le magáról sosem.

Ma voltunk csípőszűrésen, minden rendben :) Örülök, hogy Zsófi is elhagyhatja a terpeszpelust!!!

Hétfőn oltás... de utána egy időre végre leáll ez az orvoshoz-járós időszak.

Nálunk kb. 3 év múlva születhetne a következő bébi, ha minden a tervek szerint alakul, dehát sosem lehet tudni, mi jön közbe, egy párszor már át kellett ütemeznünk az elképzeléseinket, szóval nem lepődnék meg, ha most is így lenne. A kis korkülönbség az elején tényleg nehéz, de utána sokkal jobb, tényleg lekötik egymást, olyan jól el tudnak együtt játszani, mi a bátyámmal végigjátszottuk a gyerekkorunkat (két év van köztünk).

Hűha, le sem merem írni, mennyi idős vagyok, biztos megköveztek... :) 23 leszek márciusban... ugye azért nem tagadtok ki??? :):):):) Mindig úgy képzeltem, hogy hamar lesz gyerekem, és szerencsére úgy hozta az élet, hogy meg is tehettem, és nem csak besikerült, terveztük a bébit a férjemmel :)
És ha ez vigasztal vkit, az éjszakázás ennyi idősen sem könnyebb ám, élőhalottként zarándoklok a kiságyhoz meg vissza :) Pedig a szülés előtt én is nagy éjszakai bagoly voltam...

Blani nagyon cuki, ez az ájulás :)

Nekem a doki a gyógyszert tanácsolta, ha nem óvszer. Azalia a neve, ezt lehet szoptatás alatt is, de még nem próbáltam, szóval nem tudom, milyen. Azt mondta, vérezgetések lehetnek tőle :S

Friday, biztos nincs semmi gond a 3. mellbimbó miatt, ne aggódj! Igazság szerint én sem paráztam emiatt, látszik az egy gyereken, hogy nincs komoly baja, az már tuti kiderült volna náluk, egy vese-baj nem nagyon szokott rejtőzködni szerintem. A gyerekdoki és az UH-s doki is mondta, hogy ugyan előfordulhat, de elég kicsi rá az esély, inkább csak megnyugtatás ez a vizsgálat.
Nem tudom, lehet-e örökletes az ilyen, de simán el tudom képzelni, akkor meg pláne ne aggódj :) A Bors pedig tényleg tök jó név, most is benne volt a kalapban, de már megbeszéltük, hogy ha lesz még fiunk, Bors lesz :)
Igazad van a sztrájkkal kapcsolatban, vannak dolgok, amikre nincs magyarázat, valahogy csak lesz valahogy, kár a gőzért nagyon kattogni rajta, attól csak rosszabb lehet. Ha éhes, úgyis enni fog. Benénél is minden nyűgre jó a cici, mint Grétának. Nem szívesen hagyom sírni, ha az megnyugtatja, megkapja, akkor mindkettőnknek jobb, ha megnyugszik.

Zsuzsi, próbáld meg esetleg úgy a hasonfekvést, hogy egy keményebb párnára, kicsit emelkedősen teszed Zsófit (mondjuk a térdedre támasztod), nálunk az nagyon bejött, valahogy jobban ki tud támasztani, és több mindent is lát így, mintha a vízszintesen emelgeti 10-15 centire! Ha nem érthetően magyaráztam, nekifutok még egyszer :)

Krisztina, megértelek, én is álmában vágom, és gyakran kell, mert nagyon nő, és nagyon éles, engem is ki tud vele marni, a saját arcáról nem is beszélve...
Ja, nálunk is beindult a nyelvnyújtogatós, öklöncuppogós korszak :) A ti babáitok is fejbevágják magukat néha? Olyan vicces, ahogy kalimpál össze-vissza, homlokon csapja magát, aztán meg meglepődik, hogy hé, ez meg ki volt??? :):):)

Szép estét mindenkinek!
gigilina

Kata, nagyon drukkolok Nektek holnapra. Mindenképp írj majd, hogy mi volt. Minden rendben lesz!
Kazán?

Krisztina, tényleg szép a hinta.

Reni, Blani tündéri lehetett :-) Bibinek jobbulást!

Friday, nagyon szép helyen laktok és nagyon helyes a kis családod :-) Bors pedig nagyon szép kisfiú.

Nekem sosem csöpög a másik mellemből a tej. Szerintem alkat kérdése.

Olyan furcsa Zsófi a terpeszpelus nélkül. Egy előnye volt: ha kifolyt vmi a pelusból, azt megfogta és nem lett olyan az egész ruhája. Na, azért nem sírom vissza, dehogy!!!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ági!

Én most az Azaliat szedem, mondjuk még csak 5 napja, majd beszámolok a hatásról. :wink:

Friday
Átküldenéd a blogodat privátban?Köszi

Vince csak hason tud aludni 2 napos kora óta. Olyan édesen ki tud terülni.És így tud böfizni is, ha kell neki. Éjjel is szoktam hallani. :)

Szép estét és nyugodt éjszakát mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!
Itt alszik rajtam a kis drágám! Beájult, nem sokat aludt ma! Remélem éjjel jobban fog!! :lol:

Most értem csak ide, mai napunk is elég pörgős volt, vagyis csavarogtunk nem bírtam itthon ülni! Ma ismét kimentünk a dm be mert ma kaptak árut , tegnap ki volt fosztva rendesen! Voltunk a boltba és a zöldségesbe, ja meg fodrásznál bejelentkezni, holnap megyek tök rendes a bébi miatt besuvasztott, hmmm kocsival voltunk ismét mert elég szutyok egy idő volt ma de tök jó volt!!

Meg apával voltunk az auchanba addig a mama vigyázott rá, szagelszívot akarunk venni de az auchanba elég gagyig vannak úgy hogy megyünk vasárnap csavarogni 3 ba mert kell vennünk egy szagelszívot, meg a tesco van még betervezve! Olyan rossz így itthon hagyni őt de még nem mertük az auchanba vinni, most szoktatom a kicsi boltokhoz!
Ja meg benézek a c&a mert a dm s kupon füzetbe van 50 százalékos kedvezmény a rucikra, kettő is van !!

A hütő még mindig nem jó, a fenébe, szerelőt felhívtam most át kellet kapcsolni másik módba és holnap hívni, a fene vinné el már egy csomót ráköltöttünk, majdnem újat vehetnék! :evil:
De beszéltük a párommal h írok a cégnek h cseréljék ki ! Nagyon idegesítő! :shock:

Zsuzsi örülök h a Zsófi helyre jött, hess terpeszpelus! :D !! Ja hallás vizsgálat, reggel összenyomtam egy ásványvizes palackot hatásos volt, hallotta nagyon is! ez is proba lehet!! :wink:

Éjjel tök jól aludna csak 4-7 között vmikor rájön vagy a csuklás vagy a sok puki, trotyi ami nem hagyja őt aludni, nem sír csak nyöszörög és pukizik ezerrel!! TEli nyomja a pelust!! ÍÜgyike nagyon , úgy néz ki nem hasfájos!!

Kiprobáltam a colát vagyis annyira mondtátok h megkívántam kiváncsi leszek a hatásásra!!! :oops: :roll:

ÉN nem szedek se gyógyszert se spriált nem tetek fel, marad a megszokott védekezés nem akarom a szervezetemet tönkretenni!!! Nem is lehet nekem gyógyszert szednem ! :(

Kata , Zsuzsi holnalp szorítok nektek, aztán írjatok h mi van!

nálunk is beindult a nyelvnyújtogatós, öklöncuppogós korszak és már kezdi felfedezni az öklét olyan édi,amikor nézegeti, egyik nap csikos polot adtam rá úgy nézte ! imádni való!!!

Teszek fel képet ahogy mentünk most két nap tök dögös volt , !!!

Krisztina, örülök h túl vagytok az oltáson, mensit meg sajnálom, én még nem szeretném, olyan jó nélklüle, és hogy viseled??? Király a hinta, én a teszveszen, vaterán soha nem sikerült semmi licit úgy hogy feladtam!! :cry:

Rucik nálunk minden zoknit lerúg, de a harisnya meg oriási még rá, pedig van 00 is , de cickójáig ér és tök vékony a lába h nem is feszül rá a se combjára semmi, úgy gáz , még nőni kell !

Friday nekem is kell a blog!!Sajnálom a Gréta nyakát, köszi az infót, jaja , bonbon így is napközbe alig eszem és este jön rám az ehetnék, nasizás és még 10 kg plusz van rajtam !! majd lemegy most a szopi a fontos!! Ez a 3 mellbimbó ilyenről még nem is hallottam!!! Biztos nem lesz semmi baj !! :wink:
:wink:

cici sztájk hála istennek még nincs nálunk vagyis nem tapasztaltam!!!
:?

Megkaptam a tgyást, juhé!!! :D

Ma vettem huggies pelust,... kiványsi leszek rá milyen mert akorházba nem igazán vált be, de msot már nagyobb, de a libero nekünk is tök merev!!!

Itt senki sem öreg, mert egy szuper csapat vagyunk!!

Hu ettem tegnap tökmagot, meg néhány szem szotyit mert megkivántam a dédinél ő igen nagy evő... és már tini pattik jöttek a kis drágámon!!

Én anyukám 45 éves, és 18 évesen szült, nálunk is van konfliktus de tök jó azért h ilyen fiatalok apával együtt, sőt a dédiék meg 67 évesek!! :lol: :lol: :lol: Fiatalok! Erre nagyon büszke vagyok!!

Na megyek már túl sokat voltam itt !

Majd még megprobálok jönni, de napközben alig van időm vagyis a kis drágám alig enged, mert reggel általában 7 felé visszaalszunk és 9 10 felé kelünk!!

További szép napot!!

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kép Kép Kép Kép

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi,Máté már nagy fiú!!!Nagyon helyes!!!Tök jó a cipőcskéje is:)

Na igen,a mensi nem vmi jó várhatott volna még.Most este nem volt gond eddig a cicivel,egyenlőre.Még nem alszik,apa paskolja a popsit :D

Kép

Kép
krisztinaa

Akartam képet feltenni, de nem teszi, amit kérek ez a gép. :cry:

vick
Kép
Kép
ervick

Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Sikerült! :D

vick
Kép
Kép
ervick

tündéri huncut kisfiú Máté és Vince is :) Sok női szívet fognak összetörni, az a gyanúm :)
gigilina

Hali!!!

Vince is nagyon nagyon szép,helyes fiú és már mennyit nőt!!!!

Anna átaludta az éjszakát!!!! :D :D :D 11-től reggel 8-ig.
Most viszont annyit evett,hogy bukott egyhatalmasat. :( Be is aludt utána.

Ma is csiniben van.Nem baj ha rakok fel képet??De olyan rossz hogy csak én látom ezeket a gyönyörű ruhákat.Nem baj ha legalább nektek megmutatom?? :(

Egyébként már át kellett öltözni bukás után.

Kép

Kép

Kép
krisztinaa

A ruhácskákat inkább tunikának használom,nem tetszik ha harisnya van rajta,mindig kint van a popsija :D

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, nyűgös nagyon. Lehet miis beálltunk a szopizással küzdők sorában. Olyan mintha éhes lenne, ráveti magát a cicire, majd elengedi. Pedig a balból még utána is spriccel a tej, szóval a mennyiséggel nincs gond. Azt hiszem aminősége változott. :( A lefejt tejet néztem és a korábbiakhoz képest vizes. Na de akkor nem éppen többet kellene ennie, ha nem olyan tápláló? Vagy el sem jut addig, mert nem ízlik neki? De jó lenne belelátni a fejébe....

Tegnap volt itt a védőnő ezelőtt az első héte járt itt. Vicces volt, mert egy több mint hét hetes babánál megkérdezte, hogy megy a fürdetés? Szívem szerint mondtam volna, hogy nem, nem fürdetjük, hisz a kosz három napig ragad, utána már kopik. :twisted:

Bocsánat a nyavajgásért!!

Nagyon aranyosak a babák! :)

És az igért kép: (még szintén pocakosan, augusztusban)

Kép

Tényleg! Nagy pofátlanság, ha meg szeretnélek iwiw-en nézni Benneteket? Már aki fent van. :)
petra09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: