Sziasztok !
Üdv Ágica , itt minden OK !!! Reméljük veletek is
Klári : Ha marad egy kis ebédetek , majd küldj erre fénypostán , mert én ma még azt sem tudom mit főzzek !
Missi : Sámuel napja van , sok boldogságot a kis kukisnak !!! Mi újság felétek ? Már " rég " nem írtál !
Cuki , Adri : Mi a foghelyzet ? Jobban vagytok már ?
Masi , Csilla : Délután találkozunk, 3/4 5 - kor ott leszek a szülészet előtt , ha nem mosta még el az eső az épületet .
Masi : Beszéltem az önkormányzatnál a szociális osztállyal. Hát mi elég rossz helyen lakunk , mert nem adnak egy árva kanyit sem , csak segélyeket,ha szociálisan rá van szorulva az ember, de ez más kategória , és nem hiszem ,hogy nekünk találták ki .
Friss házasok : Ti mindenképpen másolatot visztek a házassági ak.. kiv-ból , vagy eredetit ?
Lehet,hogy nem ártana egy biztonsági másolat mert az eredetit nem szeretném kiadni a kezemből, de még elvileg bőven érvényes.
Tidi: Fel a fejjel, én is csíkos lettem , hiába volt minden kenegetés , maszírozás .... , remélem nem marad csúnya nyom, de ha igen , hát így jártam. Lényeg a baba, max. egyszer ,ha nagyon menő leszek megyek plasztikáztatni.
Az én körfogatom 107 cm !!! Áprilisban 73 cm volt, de legalább tudom ,hogy nő odabent a kismuki.
Babaszoba: Nálunk kész őskáosz van , a saját cuccok még midig a gyerekszekrényben laknak, remélem hétvégén találunk nekik helyet az ágyneműtartóban . Legszívesebben egyfolytában pakolnék, de még Apa azt sem döntötte el,hogy kell -e pácolni/ olajozni a fenyő bútorokat, mert így nehéz tisztítani .
Addig mosás kizárva, és túl korán nagytakarítást sem szeretnék , mert akkor kezdhetem az egészet előről mielőtt szülök.
Helyzetképek:
Ja és a fali bigyó :
Persze nem egy nagy szám , de én tökre örültem neki. A függöny is ilyen anyagból van ,csíkosban. A legjobban a színek tetszenek, mert ilyen a fal és a lámpák is + jó vidám .