A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Időben kaptak észhez. Egy héttel a verseny előtt. Pedig már egy hónapja legalább vagy több is ígérgették, hogy kineveznek valakit.

Kép
flóra 11

De ügyes vagy, Ildó, ezt mind te csináltad! :D :D :D :D :D Én ekkora kaliberű rendezvényt még nem szerveztem, pedig én is szerveztem már elég sok mindent. Klassz csaj vagy! :D :D :D

KépKép
benó

Mindjárt írok,csak gyorsan visszaolvasok. :wink:

Kép
martik77

most írj

KépKép
benó

Felhívtam a Gy.-t, hogy menjen be hozzátok (sms-t írtam neki, de most megerősítettem, hogy nagyon szeretnétek :D ). :D :D :D Nem akartam zavarni, de amilyen izé meg bigyó, majd itthon mondta volna, hogy igen, és ha annyira szerették volna, akkor miért nem hívtál fel. :roll: :roll: Ilyen ám. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Egyébként a válasz az volt, hogy majd meglátja. :D :roll: :wink:

KépKép
benó

Ezt a fiam , a Péter bulizta ki, hogy hivatalos legyen, hiszen ő áll kapcsolatban a kockásokkal. De atöbbi részét mind én szerveztem. Épp ma gondoltam bele, hogy elég jól összejött a dolog. Eredetileg 50 versenyzővel számoltunk, hétfőn záródik le a regisztrációés van 48 versenyzőnk. Tehát nagyon jók vagyunk. :D :wink:

Kép
flóra 11

Jó na írok.Szóval bementünk a városba.Vettem magamnak 2 bugyit,Dömének meg két alsónacit.
Kinéztünk egy ágyat!!!Nagyon jó.Három hét még huzattal megérkezik havi 5 ezerrel lehet fizetni.Ha minden összejön a miénket eladjuk a kolléganőmnek.

Ja és néztünk a bababizibe kiságyat!!Hétfőre ígér a csaj valami szépet.De láttunk egyet6ezerért annyi,hogy matrac nélkül,de az aljára lehet csavarozni ilyen hajlított farészt(vagy mi)ami által olyan mint egy bölcső!!!Tök jó!!

Kép
martik77

Nagyon ügyik vagytok a Petivel együtt. :D :D :D :D

KépKép
benó

A Mártiékhoz menjen be?

Kép
flóra 11

Ja, igen, oda, én is pont az előbb gondoltam rá, hogy esetleg azt gondolod, hogy hozzátok. :lol: :lol: :lol: Nem, nem, nem, oda nem mehet egyedül, ott még ÉN se voltam, oda együtt megyünk + a Heniékkel a nyáron. Megbeszéltük. :D :D :D :D

KépKép
benó

Tényleg most nézem már csak 7 nap a versenyig!!Nagy az izgalom!!!

Benó:Ne piszkáld a Gy-t ha tud úgy is beszalad!!!!

Kép
martik77

Márti, biztos praktikus az ágyikó. De akkor megvárjátok a hétfőt, hogy mit kap még a csaj.

Kép
flóra 11

De jó, Márti! :D :D :D
Tehát a kanapét is lecserélitek? Tök jó! :D :D :D Az mennyi? Vagy inkább ne kérdezzem? :lol:
6 ezerért nem olyan sok a kiságy, matracot meg lehet venni szerintem olcsón. Nem? :wink:

KépKép
benó

Közbe kimosott a gép egy adag ruhát,megebédeltünk.Döme elment matekozni.
Én meg nemsokára lefekszem. :wink:

Kép
martik77

Tudom, megbeszéltük. :wink: Várom is ám!
Emlékeztem, hogy a Mártiról volt szó,csak azért megkérdeztem. :lol:

Kép
flóra 11

Jó, nem piszkálom, na. :wink: :D :D :D

KépKép
benó

Én is megyek mosogatni. :wink: Jó, csajok?

KépKép
benó

Én is beraktam egy adagot mosni,de még mos.

Kép
flóra 11

Megvárjuk mert már amúgy is zárt a csajszi,csak körbeszaladtunk.

Az ágy 52ezer vastag huzattal és nagy ágyneműtartós.Külön-külön kihúzható,szóval ha L.éjszakás csak az egyik oldalt elég kihúzni.
Huzatot is mi választhatunk.
A mi ágyunk 1 éves volt nov-ben azt 25 ezerért akarjuk eladni.Semmi
baja és a kolléganőmnek már régen is kellett volna.

Kép
martik77

Igen,megyünk a dolgunkra.

Pá...

Kép
flóra 11

Oké.Akkor majd később folytatjuk.Pihenj vagy takaríts ahogy jó!!
Majd jövök.Puszi!!!

Kép
martik77

Már a múltkor el is meséltem a Gy.-nak, hogy akkor milyen programjaink is vannak a nyárra:
- július környékén jönnek a Mártiék
- augusztus 1-jén megyünk az Andi (ig.h.) esküvőjére gyerekestül
- augusztusban megyünk a körútra (Heni, Timi, ti)

Megyek mosogatni. :wink:

KépKép
benó

Ügyesek vagytok Márti. Jól megoldottátok a cserét. :wink:

Kép
flóra 11

Aludtam kicsivel többet mint egy órát. :)
Nem is tudom mi lenne ha nem szedném a bogyókat(ami állítólag fáradékonyságra is jó)fel se tudnék kelni egész nap.Vagy olyan lennék mint egy csecsemő?Egész nap aludnék???

Kép
martik77

Helló, én is itt vagyok, én ugyan csak fél órát bírtam fekve (olvastam oldalt). :wink:

KépKép
benó

Nekem jó,mert lefekszek és elalszok. :D
Csak hajnalban nem így történik,mert akkor felébredek és alig bírok visszaaludni. :?

Kép
martik77

Nekem az nagyon ritka, hogy lefekszem és elalszom.
Nem érdekes, csak bírják ki rendesen a gyerekek odabent, ameddig kell és egészségesen, semmi más nem számít. :D

KépKép
benó

Hozok egy kis vizet, ma nem ittam sokat (bezzeg éjszaka állandóan felkeltem).
Viszont nincs már itthon ásványvíz, majd megint fel kell hívnom a Gy.-t, hogy hozzon hazafelé (ha bemegy, szólsz neki? :lol:), én olyat nem viszek, max. 1-2 üveggel.

KépKép
benó

Ez igaz!!! :D

Még ki kell vasalnom L.munkás ruháját,meg Döme haját is meg kell szárítanom,mert ugye a korcsolyán mindenki azt fogja nézni! :D

Kép
martik77

Én se sokat ittam,meg a gyomrom is fájdogál,de az a du alvás miatt.Szólok! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hellótok.Én is vagyok. :D

Kép
flóra 11

Én is aludtam .

Kép
muzsuzska

Na gyorsan megszárítom a haját D.nek de vagyok.

Kép
martik77

Itt vagyok, bocs.

KépKép
benó

Döme haja fontos. :wink: :lol:

Az én srácaim elmentek az apjukkal anyóshoz. F. a szüleinél ajtót csinál a pincénkre. Egyedül vagyok. :(

Kép
flóra 11

Helló!!!

Benó, szólj a nővérednek jelöljön be iwiwen,én nem tudom a férjes nevét.

Kép
muzsuzska

Ezt az egymásra hangolódást. Nézzétek csak meg az utóbbi néhány hsz-t. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Milyen egyszerre mindenki! :lol:

Kép
flóra 11

Ildikó, nem vagy egyedül! :wink: itt vagyunk mi!

Kép
muzsuzska

Az a neve: Bea arcfestés. Ez a férjes neve. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Teregetek, de közben vagyok.

Kép
flóra 11

Jól van na, azért nem kell röhögni!!!!!! :evil: Akkor ne jelöljön be!

Kép
muzsuzska

Döme most megy korcsolyázni? Erről lemaradtam. :roll:
Jó korcsolyázást neki! :D :D
Hogy alszol, Márti? Oldalt, a lábad között valami párnával? Miért fáj tőle a hasad? :wink: :roll:
Csinálok egy kis levest: Zsuzsi :lol: :lol: :lol:: gomba + borsó lesz benne. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Ez van itthon. :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen Zsuzsi, ti vagytok nekem, szerencsére. :wink:

Kép
flóra 11

Nem a férjes nevén van az iwiw-en, legalábbis nem úgy jelenik meg.

KépKép
benó

Megyek, összedobom azt a levest.
Jó lett a sütid, Ildó?

KépKép
benó

Bejelöltem, de ott a férjes neve is, sőt a lánykori is! Heheheh.......

Kép
muzsuzska

Márti, terhesség előtt is ennyire rossz evő, gyomorfájós, gyenge voltál vagy csak a terhesség hozta elő ennyire?

Kép
muzsuzska

Hahó, én is várok rátok!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: