A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Sziasztok!

Gratulálok az ultrahangosoknak!

Van valakinek elektromos bébihintája?
Nekem nagyon tetszik csak olyan drágák és nem tudom érdemes-e fizetni érte!
Vélemények?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Gydavid,
az 5. hót 17+6-nál kezdjük, a 6. hót 22+2-nél.

Nekünk nincs elektromos hintánk, de nekem is nagyon tetszik.

anabique
Budapest

Melyik típusú hintára gondoltok?
Hinta hinta vagy a pihenőszékes hinta?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Pihenőszékes hinta!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

A katicás jelmezzel régóta szemezek...lehet a végén megrendelem :oops:

Gydavid, szerintem is ez már 5. hónapnak számít.... Sajnálom, hogy semmi javulás, habár sejtettem....

KfNoemi: Köszi, megnéztem, tényleg 49 ezer, de a hordozót nem adják hozzá, azt külön kell/lehet megrendelni 14.500 ért..úgyhogy drágább. És szemétség, mert úgy hirdeti, hogy 3az1-ben, tehát mint az enyémet, de a hordozót külön árulja, vagyis igazából ő a 2az1-ben árusítja (ami 53.500-ba kerül) :? (plusz postaköltség) Én ilyet rendeltem, de az enyém hordozóstól 61 ezer, és nincs postaköltség.
20140901114303

vivcsen,
nekünk van Fisher Price bébihintánk, nem az az akváriumos, egy egyszerűbb verzió. Én nagyon szeretem. Dönthető a háttámlája, így szinte születésétől bele lehet tenni a bébit, olyan, mintha a hordozóban lenne. Zenél, és kicsit ringatja. Nekem nagyon szerették a gyerekeim. Ezt is Ausztriában vettük, átszámítva 25000 volt. Ezt kértük keresztelőre a családtól. (anyósom meghívta a könyvelőjét is, néztünk nagyokat, hogy miért, aztán beállítottak 50.000ft-tal, így lett a nagyobb autós gyerekülésünk :lol: . Azóta összevesztek...kár :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nekem ez tetszene!
Mi a véleményed róla?

http://www.vatera.hu/jatek/babajatek/eg ... 96947.html

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen,
a miénk ilyen, vagyis ehhez hasonló. Szerintem ami nekünk van az egy régebbi modell, de a váza ugyanez. Amit belinkeltél az is jó, de szerintem nem lehet olyan sokáig kihasználni, mint a bébihintákat.

http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fish ... szek_.html

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vasárnapig elköszönök, anyuéknál leszünk, amíg a férjem megpróbál kezdeni valamit a penésszel. Mobilról azért olvasok majd, de arról nagyon nem jó írni. Drukk a hétvégi UH-kra!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon jó ez a hinta :D
Nekünk sosem volt, és valoszínű, hogy nem is lesz... Annyi mindenre kell az idén költeni :(
Autóügyileg hogy álltok? Az elején beszéltünk róla, még voltak páran, akik 6-7 személyes autót szerettek volna...Nekünk muszáj lesz, csak azt nem tudjuk még, hogy miből..Mindenféle típusokat néztünk, kipróbáltunk, jelenleg a Renault grand espace a nyerő...
20140901114303

Nagyon jó a hinta!
Nekem pihenőszékem van.
Nagyon szerettük, csak az a baj, hogy a váz alakja miatt minél nagyobb a gyerek, annál jobban fekszik benne.
Ennek ellenére nagy kedvenc volt.
Én mindenkinek ajánlom! Sok nyugodt percet szerez.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok !

brunhild Autósügy jó téma engem is érdekel nektek most 3 gyerekkel milyen van? Nekün most Astrank szerintem az nem lesz jó :( Mi Ford Glaxiba gondolkozunk vagy Opel Sintra

linacskaKellemes idö töltést és ki kapcsolodást anyukádéknál:)

gydavid Sajnálom hogy ilyen helyzetbe vagy anyukáddal habár nem tudom mi a baj de kívánom hogy hamar rendbe jöjjön minden.Tudom milyen érzés lehet anyukámmal nekem sem felhötlen a kapcsolatom de ez más téma :(

Ámúgy mindenkinek egy kellemes hétvégét kívánok.[/b]

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nekünk akváriumos Fischer Pirc van. mi is a családtól kaptuk mert kb 40000ft. a lassútól az egész gyorsig hintáztatja a gyereket, közben zenél és halak forognak felette. Még az jó benne, hogy elég sokáig használható!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Hát mostmár nem tudom milyen hintát vegyek.Nekem is a akváriumos Fischer Pirc tetszik a legjobban,de az nagyon drága.

Szerintetek milyen a Sulyok Gréta?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Én a múlthéten voltan védőnőnél 20dkg-ot híztam vissza a leadott 2 kilóból.Vagyis még nem értem el a kezdő súlyom.De tuti a következőn már túl leszek rajta. :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

sziasztok!
Egy pár pocokfotó Kép pocak15hetesen Kép pocak20hetesen

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

sziasztok!

szépek a pocakok!
a katicás jelmez tündéri :)
ezek a hinták nagyon szuperek, a Brendonban néztem én is őket. Ebben aludni is tud 1-2 órát?
vivcsen: ha használtan is nagyon drága, az jó, mert akkor később jól lehet eladni :) szerintem jól hangzik! Grétiként is nagyon szép! :)

gydavid: anyukád :( azt tudja már, hogy kislányod lesz?
linácska: de jó, hogy rá tudtad venni a férjedet! :) reméljük csodát művel :)
pusa: tök jó, hogy jelentkeztél! :) azért az UH után jelentkezz, hogy mi a helyzet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.02.25 19:11-kor.

hopihe79
Budapest

és pár amikor Eszterkét vártam Kép Eszterkével 17hetesen Kép Eszterkével 27hetesen Kép Eszterkével 38hetesen szülés előtt pár nappal

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Kép

Kép
mrsleo
Debrecen

Szépek a pocakok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Hemej, most Vectrank van, előtte Astra volt, mindkettő természetesen kombi :) Nagyon szeretjük, jól elférünk benne, a csomagtartója is jó nagy...

Vivcsen, nekem tetszik a Gréta :wink:

Bkrisztike, amikor megláttam az első fotódat, jól meglepődtem, hogy milyen kicsi a hasad..de aztán jött a többi kép :D Azok már rendben vannak :)
20140901114303

Kép

19+5

Kép
mrsleo
Debrecen

Leo, te sem panaszkodhatsz :D

Lassan akkora lesz a hasunk, hogy be sem férünk a képbe Kép
20140901114303

De szép pocakok :)

brunhild, nekünk Espace-unk van, nagyon szeretem, nagyon jó vezetni, kényelmesen elférünk benne, maximálisan elégedett vagyok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

brunhild az Astraba v. Vectraba 3 gyerek ülés el fér hátul???Nekünk is kombink van:)

hemej

Nem tudjátok az eBay-ről szállítanak magyarországra?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Hemej, igen, elfér. Illetve az Astrába nem tudom, akkor még csak két gyerek volt, ki kell próbálni. A Vectrában jelenleg 3 nagy ülés van hátul (nem isofixes, isofixxel nem férnének el!), vagyis amiket már az autó biztonsági övével kell bekötni. Ez kicsit nehézkés, mert nem fér be a kezed, de ha picit előrehúzod addig az üléseket akkor megoldható. Mi nagyon szeretjük ezt az autót, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjuk tovább használni... (nem a miénk, céges autó, ezért okoz gondot egy autó vásárlása, mert ugye nem lecserélünk egy autót, hanem veszünk egyet..)

Vivcsen, van aki szállít, van aki nem..meg kell kérdezni.
20140901114303

vivcsen Mindig fel van tüntve a Német eBay sokszor igen az Angol nem mindig.Eladó válogatja.

brunhild Köszi a választ:)

hemej

JA es mindinkinek szép a pocija :)

Uh ra akik mennek jo mozizást:D

hemej

Sziasztok!
Tegnap lett meg az AFP-m. 1.63, a korrigált 1.76.
Azt hallottam, állítólag ha 1.0-hez van közelebb, akkor nagyobb valószínűséggel lány, ha 2-höz, akkor inkább fiú.
Ti hallottatok ilyet? Nekem úgy tűnt ismeretségi körben, mintha lenne benne valami...
kivancsika
Budapest

[quote="kivancsika"]S írta:kivancsikaziasztok!
Tegnap lett meg az AFP-m. 1.63, a korrigált 1.76.
Azt hallottam, állítólag ha 1.0-hez van közelebb, akkor nagyobb valószínűséggel lány, ha 2-höz, akkor inkább fiú.
Ti hallottatok ilyet? Nekem úgy tűnt ismeretségi körben, mintha lenne benne valami...

Barátnőmnek: 1,2--1,4--1,5 volt az AFP-je, 3 fia van...
Nekem 1,9 volt... lányom lesz...

Kép
mrsleo
Debrecen

kivancsika, nekem sem jött be egyik gyereknél sem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Erről nem hallottam, csak olyanról, hogy a magzat szívveréséből lehetne következtetni a nemére, mert talán a lányok szíve gyorsabban ver :roll: (konkrét példák nem voltak, úgyhogy fogalmam sincs, mi a gyors és mi a lassú :) ), de nem hiszem, hogy bármelyik is igaz lenne :P

Csak férjem ment farsangba a nagyokkal, Nimród nagyon köhög, úgyhogy mi ketten itthon maradtunk.... Részben nem bánom, mert fáradt vagyok, másrészt sajnálom kicsit...
20140901114303

Sziasztok!

Nem volt ma túl nagy forgalom.

Voltunk UH-on. Szerencsére minden rendben van, egészséges a baba. A lepény az oldalsó falon tapad és közelében sincs a méhszájnak. Yeesss!!!

Ami a nemét illeti:

Én: -Doktornő, nekem már van két fiam.
Doktornő:-Három...(és kimerevíti a képernyőn a hihetetlen nagy fütyköst).

Hát ennyi. Most emésztek. :D
jjucuss
Eger

Kiváncsika: Nekem ugyanazon hét ugyanazon napján lett levéve, és 1 század fok eltérés van a kettő eredmény között, és az első fiú, a második leány :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Jucus: akkor hajrá Brunhildék nyomába. :wink:
A lényeg, h egészséges.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Soha! Az első 3 hónapot nem csinálom végig még egyszer.Szörnyű volt.

Az AFP eredményemet én nem tudom, mert itt csak heti 2x 2 óra az, amikor kiadják. Eddig az adott időpontban nem tudtam bemenni, telefonon meg nem mondják meg.

Bori, Borika...olyan tüneményes név...dehát... ( mély sóhaj).
jjucuss
Eger

Jucus: Ezekből a gyönyörű kópé képű fiú gyerekekből kell még egy. :P De viccet félre téve sajnálom, h így alakult. Viszont megbékélsz a tudattal és olyan boldog leszel, meglátod.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

JJucuss, azért szabad gratulálni? :roll: Kép nincs? Megnézném :)
Amúgy soha ne mondd, hogy soha....én is azt mondtam, elég a 3 fiú, ha garantálják, hogy lány, akkor sem vállalnék még egy gyereket... Hát én nem is, vállalt ő engem :lol:
20140901114303

Persze örülök, hogy egészséges. Különleges dolog lehet 3 fiú anyukájának lenni, csak kicsit rossz belegondolni, hogy ő valószínűleg az utolsó baba és nem tapasztalhatjuk meg, hogy milyen egy kislány. Úgy hiszem, hogy mindenki érzi, hogy miről van szó, egyáltalán nem arról, hogy ennek a kisfiúnak nem örülnénk...csak ez most már olyan végleges, olyan életreszóló...

Bár soha nem mondd, hogy soha...ugye Brunhild? :D
jjucuss
Eger

He-he ugyanarra gondoltunk, még nem láttam a kommentedet, mikor az enyémet megírtam.
jjucuss
Eger

Én béna vagyok, nem tudok lementeni képeket.
jjucuss
Eger

sziasztok!

Esetleg véleménye, tapasztalata erről? vagy valami ilyesmiről?? Magáról a márkáról? Hauck
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=43

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó reggelt!

JJucuss
Gratulálok a kisfiúhoz! :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Jó reggelt!

Jjucuss: Én megértelek...és szerintem Klarissza is nagyon átérzi a helyzetedet...

Klarissza, hogy vagy, minden rendben?

Bkrisztike, én is nézegettem (és más is itt), de 3az1-ben változatban, vagyis hordozóval együtt, úgy 60-ba kerül... Olvastunk róla jót és rosszat is...sokan azt mondják a Hauck-ra, hogy nem megbízható márka, de van, akinek nem volt gondja vele. Én is majdnem ilyet vettem.

Ez ugyanaz hordozóstól: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29377?storetype=store&store=43
és ugyanaz máshol, olcsóbban:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=29377&groupid=676&mainid=15
20140901114303

Éppen Klarisszán gondolkoztam én is tegnap este. Remélem nincs baj és csak azért nem ír, mert nehézkes fekve.
jjucuss
Eger

Leo! Köszi. :D

Tegnap azon nevettem, hogy 15 év múlva ha Stumpfék ráérnek akkor csak 2 embert kell beszervezni a kispályás focicsapatba. (Most is kizárták őket, mert nem volt ki a csapat)
jjucuss
Eger

Jó reggelt!

jjucuss én is meg értelek ... de tényleg az a lényeg hogy egészséges és szépen fejlödö baba :)

hemej

jjucuss én is megétrelek.A két lányom után most nagyon kisfiút akartam.
Nem jött össze megint kislányom lesz! :lol:
De azért Gratulálok a kislegényhez! :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: