Mankababi, az Irish Feet Világfa című előadását fogjuk megnézni március 22-én. A terhességem előtt írszteppeltem az Irish Feetben (nem fellépős, csak hobbi kategória

, és mindenképp látni szeretném őket. Remélem, Gábor kooperatív lesz, és nem fogja idegesíteni a kopogás. Ha rossz lenne, akkor max. lelépünk.
Klasszak a pocakos képek, mindenki olyan csinos

Én egy bálna vagyok hozzátok képest, de mivel nincs friss fotóm, megmenekültetek a szemléltetéstől
Bárány, én főleg éjjel érzem a babámat mozogni. Napközben van, hogy egyáltalán nem. Ne aggódj, mindegyik gyereknek megvan a saját ritmusa. A védőnőm azt mondta, ilyenkor még elég akkor jelentkezni dokinál, vagy náluk dopplereztetni, ha 24 órán keresztül a legkisebb kaparászást sem érzed.
Babuli, tényleg nagyon szép mennyasszony voltál, és az ultrahangos kép is tetszik. A mi 18. hetes UH-fotónkon semmi nem látszott. Kéne már menni 4Dre...Különben én is dolgozom még, szintén ülőmunka, ráadásul csoportvezető vagyok, szóval van stressz, felelősség. De ez utóbbi részét márciustól átadom az utódomnak, és én már csak betanítok pár új kollégát. Viszont fontolgatom, hogy a tervezett áprilissal szemben már márciustól elmegyek szabira. Meglátjuk.
Amúgy megint beigazolódott az, hogy velem minden van valami... a folyásom, ami miatt berongyoltam pénteken az ügyeletre, mérséklődött... viszont tegnap délután nagyon begörcsölt a hasam. Nem lent, inkább a köldököm alatt egy újjnyival, jobboldalon. Ilyen még korábban volt, minden levegővétel fájt. Lefeküdtem, és olyan 15-20 perc után elmúlt, este még színházban is voltunk, és nem jött elő újra. Nem tudom, mi lehetett ez, majd megemlítem a dokimnak legközelebb. Nektek volt már esetleg ilyen?