A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

LÁNYOK!!! :wink:

CSAK HOGY TUDJÁTOK ÉN JELENLEG 6-IG A MUNKAHELYEMEN VAGYOK! VISSZAOLVASA KB. 10 HELYEN LÁTOM AZ "N" BETŰS SZÓT!!!!!! EZ NEM MEGNYUGTATÁS! EZ KÍNZÁS.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De, lehet ha eszem, akkor jó lesz. Szétnézek mi van itt benn nekem a hűtiben :roll:

Egyébként köszönöm a hozzászólásokat! (Csak az az "N" betűs....)

Hazamegyek és nekiesek egy üveg "N"-nek.... :shock: :lol: :lol:
baba24

Egyébként igaz Zsuzsi, tényleg már örülök is, hiszen itt himbilimbizik a pocimban a kis pöcsös(-nek a kukija) :lol:

De hidd el nagyon jó lesz megtudni a hosszú várakozás után. Olyan eufólikus volt.... :D
baba24

Andrea!

Köszönöm a gratulációt neked is! :D Nem semmi a sztorid a volt sulis társaddal... :shock:

Egyébként, hogy ennyi mosolygós szmájlit (röhögőset) teszek ki, jobb kedvem van... Tényleg igaz, hogy a nevetés jobb kedvre derít!!! :lol: :lol:
baba24

Baba, még rakj be egy-két földön-fetrenge röhögőset, és még jobb kedved lesz. Kép

Kép
nenoke

Jaj, Lányok, Nektek nem fáj a hasatok, ha egész nap ültök? Én most alig bírtam elmenni a nyomtatóig.

Kép
nenoke

Nenoke
Nekem a derekam szokott leszakadni, ha sokat ülök itt a gép előtt.

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke, az én Babám lázad az ülés ellen! De viccet félretéve nekem mostanában sokszor szokott ülés közben fájni, akkor ki kell nyújtóztatnom magam.

Képzeljétek az előbb punnyadtam a kanapén és éreztem Babácskát. Elkezdtem nézni a pocakomat és egyszer csak megmozdult mármint a (pocakom), akkorát rugott. Én meg elkezdtem örvendni, hogy csinálja még, és most életében először szófogadó volt és még 3* akkorát rúgott! Eddig csak kézzel éreztem, de hogy lássam is, én ma elneveztem ezt CSODÁNAK!

kispiskóta

Nenoke!

Nekem nincsen hasonfekveröhögős. Próbáltam, de nem sikerült. Mondjuk a gépem eléggé régike, itt bent(már nem sokáig, remélem :) ) de azért röhögcsélek ám :lol: :lol:

Egyébként nekem is olyan furcsa érzéseim vannak. Nekem éjjel szokott úgy lenni, hogy alig tudok az ágyból felkelni, mert úgy érzem, hogy a pocimtól az egész altestemen át húz lefelé... :wink: Szuperül leírtam... :wink:
Olyan fájós, elnehezedős érzés. De napközben is szokott.
baba24

De jó Neked, Kispiskóta! De most már nekem is hamarosan tuti mocorogni fog. :D

Én is úgy lefeküdnék, de hát itt sajnos nem tudok. Próbálok valamennyire elnyújtózni a székben, de nem megy. Azt hiszem, hamarosan lelépek, legfeljebb viszek haza egy kis melót. :cry:

Kép
nenoke

De jó kispiskóta!

Láttad? :) Én is én is.... (akarom)

Szivvi!

Nekem is fájt a derekam is, és egy kolleganőm kimaszírozta egyszer, megmutatta hogyan csináljam. Azóta a párom szokta és hatásos.

"feltolja" a "görcsöket" ameddig tudja. Nem kimondottan szétnyomja, hanem eltologatja... :wink: :wink:

A fogalmazókám sziporkázik... Inkább ma csak olvasnom kéne.. :lol:
baba24

Az a felkelős-haslehúzós nekem is szokott reggelenként lenni. Nem az a koránkelős típus a Drága, még jól esne neki kicsit pihengőzni az ágyban. :lol:

Kép
nenoke

Felkelős haslehúzós nekem reggel és, amikor hirtelen pattanok fel valahonnan szokott lenni. Egyébként ez nem keményedés?

kispiskóta

Ja és Szivvi! Attól hogy nincs ott "görcs" attól ott van.. :lol:

Mostmár nekem is olyanokat rúgdos egyébként, hogy kívülről is érezhető. Párom szokta is érezni... Vagy annyira szeretné.. :P De édes. Dumcsizunk a babónak és mocorog... De még nem láttam. Megvan az esti program... Lefekszem, kicsomagolom a pocim, és nézzük...

Tényleg! nekem már a köldököm kezd kifordulni! Meg olyan feszes a pocim. Édes... (mármint a babó...) tényleg nem kéne írnom.
baba24

Baba, kifejezetten szórakoztatóak a mai fogalmazásaid. Ne vedd el ezt a kis örömöt tőlünk. :wink:

Kép
nenoke

Jól van Nenoke! :lol: Akkor még maradok! :lol:
baba24

Hú lányok, látom szótfogadtatok, alig bírtam visszaolvasni :lol:
Kórháznak fizetésban még annyit, hogy a kismamában az volt, hogy ha fizetsz a kórháznak akkor a dokinak már nem kell, mert azt a pénzt ő kapja! :roll: Így akarják visszaszorítani a hálapénzt :roll: (kicsit hülyén fogalmaztam :roll: )

A hasam nekem is húz reggel, meg mikor éjszaka fordulok, Néha már nagyon nehéz.
Ja és képzeljétek, Máté tegnap óta nem kéri a cicit. Na jó hajnalban még jött, de se tegnap déli alvésnál sem az esti lefekvésnél sem ma délben nem kért! Lehet, hogy itt a vége?

Megyek, lehet hogy sütök palacsintát, én sem tudok ma jól fogalmazni :lol: :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

"kicsomagolom a pocit"Kép
ez nagyon tetszett!!!!

kispiskóta

Nekem is húz, sőt sokszor érzem, ahogy követi a hasam a mozgásomat egy kis fáziskéséssel/mint egy hátizsák/
Mi lesz 1/2..hónap múlva?!

Kép
gabi
blur

A hátam nekem is szokott fájni és a forgolódás is egyre nehezebb. Èjjel, mikor megfordulok Babóca is elkezd mocorogni, biztos felébresztem vele és kell helyezkedjen. :lol:
molkata

Brigi! Palacsinta...nyami...
molkata

halihóóó!

már annyi szó esett a paliról, hogy hétvégére én is betankolok nutellából, az tuti!

kata, nagyon szép a pocakod!

nekem is a hátam szokott fájni, de nem csak a napi üléstől, hanem nagyon kényelmetlenül alszom! áttértem egy másik ágyra, de mostmár az sem jó! lehet a szomszédnál van kényelmesebb?, át kellene költöznöm, hátha ott jobb!? :lol:

köszi a gratut a kukihoz, após is megtudta, és...picit elszontyolodott, de felcsillant a szeme, amikor azt mondtuk, hogy ez még nem 100%!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

húúú, mennyit írtatok! nem is tudom visszaolvasni!

szivvi, istenien néz ki az a süti, elküldenéd valamikor a receptet, most kaptam sütőt, de még nem találtam semmi jót...

baba, nekem is vannak rossz napjaim, pl. az én fejem felett kedden cspott össze minden, el is pityeredtem egy kolléganőm és a főnököm előtt :cry:

lynia-

Na lányok! letelt a napom!

Vigyázzatok magatokra! A babókra, apukra :lol: !

Jó éjt! (Majd egyszercsak)

Holnap talizunk!

Baba.
baba24

Emi
http://jamicrecept.uw.hu/
Itt van egy csomó jó recept! Innen szoktam mazsolázgatni!

KépKép

KépKép
szivvi

köszi!!!!

lynia-

Igen, ma is elég bő a termés, lassan elérünk a 100. oladlra!!

Üdv itt Times! Gratu az ikrekhez! Biztos nagyon jó buli,mert két gyerekkel még el lehet lenni a hármas iker viszont egy nagy kitolás! A mútkor láttam egy mózeses hármasikerkocsit. Azt biztos nem lépcsőzteti senki!

Baba, nahát!Gratulálok a fiúhoz!! Lehet, hogy Nenőkének volt igaza és valóban háború volt, vagy csak a forradalomra készülünk :lol: :lol:

Baj van Lányok! Van itthon "N", de én sajtos pogit akarok :cry: És a nagyi nem akar sütni! Fel vagyok háborodva!

Az Ikeás tali,pedig szerintem is jó, nekem tök mindegy melyik,mert a Móriczról hamar ott vagyok mindenhol. Legalábbis ezt hiszem :lol:
Vendég

Na még csak visszajöttem :wink:

Emi ma én is úgy voltam, hogy Brrrr. :roll: De felvidámodtam itt. :lol:

Piskóta!
Igenis ki kell csomagolni, mivel kismamanaci, rajta egy hosszabb rövidujjú, vagy tunikaszerű, rajta pulcsi... Tök jó amikor mutatom valakinek és néz, hogy na, majdcsak meglesz... :lol:

Molkata, Blur!
A fáziskésés nekem is megvan!

Na tényleg megyek!!!
Írjatok sokat, hogy úgy járjak, mint Brigi. (Jó palacsintázást!) :wink:
baba24

Orsi!

Az "N" betűs szó... Még itt vagyok! Most akartam kilépni... :lol: :lol: :lol: Vedd rá a nagyit! Az unokának lesz :lol:

jÓ ÉJT!!!
baba24

Molkatatényleg nagyon helyes a pocid!! Nekem a múltkor a barátnőm (?) megkérdezte, hogy most kitolom-e. Én meg megmutattam neki, hogy akkor milyen!! Tök rosszul esett!!
Undok világ!
Bár tegnap én is éreztem vmi furát. NEm tudom,hogy mit írtatok már a buborékokról,de vmi ugrott bennem,ami után olyan hangja volt a pocimnak,mint amikor arrébb szalad benne a levegő. Most vagy csak az volt, vagy focizni tanul Babus!! :lol: :lol:

Nem is tudtam elaludni,mert egy órán keresztül csak figyeltem hátha lesz vmi!!
Vendég

Baba! A dédunokának!!
Vendég

És bennem van a reménysége 6 ány dédunoka után....
( szó szerint) :lol:
Vendég

Sztem valóban többlet szolgáltatás a választott orvossal szülés. Ha többet dolgozom, én is több pénzt kérek… Még akkor is, ha a Rendező (pl.) nagyon szeretné, hogy én ott maradjak a pótforgatásra....
Inkább a TB rendszer átalakításával többet lehetne levonni a számlánkból, és mondjuk valahol a biztosításunkban jelenhetne meg ez a többlet. (mintha egy bankszámla lenne, és ha túl sokat fordított már rám a biztosító, akkor pakoljon feljebb egy sávval, mint az autóbiztosítás. Több országban sikerült már…)
Reform kell, az tuti!

Hullámok? Hmm, ismerős. Tegnap feltörték a kocsinkat, lakásmizéria, hitelpara, Apasokaktdolgozik hiszti, Ádámegypénznyelő, és egyébkéntishogyanfogoménellátniőt, közben barátnők nagyon betegek, anyám hisztis stb. Valami ilyesmire gondoltál? :D
Mondjuk én vsz ettől a héttől kezdve nem dolgozom többet, talán még időm is lesz, hogy utolérjem magam júniusig.

Annee? Méghogy korai? Én voltam már 14-ére is kiírva! Sztem az első hetek kivételével már most eltűntek a különbségek. Szülés után meg még inkább. 10 év múlva, pedig…

Telki magánkórház én úgy tudom, "csak" kb. 250-300e. De ott nagyon előre be kell jelentjezni.

Jovi! Bocsánat az indiszkrécióért. Akkor nem is kiegyensúlyozott a Párod! :)
Vendég

Hallóóóó!!!

Van itt valaki?
:?

Kép
zsuzsi**

szia Zsuzsi én vagyok!
Vendég

Nem semmi ami otthon folyik.Komolyan mondom örülök neki,hogy nem ott kell szülnöm.Nekem szülésznöm az már van.Meg abban van szerencsém,hogy anyósom a szülészeten ápolónö. :lol: Esti program Nicsak ki beszélt fogom meg nézni olyan rég láttam.Most meg aktuális.Ja kell valakinek iwiw-es meghivó :?:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

De jó, hogy itt vagytok!

Felfedeztem egy új honlapot, ahol vonalzót lehet gyártani:)

http://www.tickercentral.com

Kép
zsuzsi**

KépKellemes estét mindenkinek! Kép

hemej

Zsuzsi
Jó lett!

Bori
Asszem akkor rád fér a pihi!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, ez már másik, most keresgéltem. ez nagyon tetszik: www.justmommies.com

Kép
zsuzsi**

hemej: A táncolós nagyon komolyan nyomja :lol:

Kép
zsuzsi**

KépNa jó mostmár abba hagyom.

hemej

:D :lol: :P

Kép
zsuzsi**

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Jajj de édik!

Kép
zsuzsi**

Majd nekünk is lesz mindjárt ilyen csomagunk!

KépKép

KépKép
szivvi

Azt nem tudjátok, a kórházban vannak még ilyen fotós emberkék?

KépKép

KépKép
szivvi

Akik lefényképezik a piciket?

Kép
zsuzsi**

Aha, velem! Nekem a kedvenc képem, amin anyummal vagyok 1 napos koromban!

KépKép

KépKép
szivvi

Aranyosak a képek!

Hemej! Küldtem privit.
molkata

Sehol senki? Akkor megyek pancsizni, meg olvasni!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: