A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Majd mondom neki, de ő biztos azt mondja, hogy nyomják és kész. :roll: :D

KépKép
benó

Az élelmiszereket pedig dobozolom, üvegekbe rakom,stb. A befőtteket is úgy rakom el, hogy hátra a frissebbeket és előre a régebbieket, hogy azok fogyjanak hamarabb. :D Ilyen vagyok, sajnálom.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Megjöttünk,de semmi jó hir...:(

Ismét átfújták a könnycsatornát, a könnyööl államndó gyulladásban van neki,kentek bele valami krémet is és hétfőn ismét kórház.....:(

Most visitott csak igazán bent,én meg még attól is joban bőgtem kint mint a múltkor... :x :x :x

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet,hogy Benóéknál Gy.a praktikusabb és a rendszeretőbb??? :lol: :lol: :lol:

Bocsi Benó!! :oops:

Tudod a zseni átlátja a káoszt!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Ó, jaj, Tancsu. És mitől van ez, azt nem mondták?

KépKép
benó

Ó Tancsu!!!Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

De hátha majd hétfőn jobb lesz!!Reméljük!!Kitartás!!!

Kép
martik77

Egyébként ez így van, Márti, nem is szégyellem, legalább jó pasim van. Meg is várom a takarítással, ez a hátránya az ő szempontjából.
:lol:
Majd jövök később. Kb. 1 óra múlva.

KépKép
benó

Jaj, szegény Gergő!

Kép
flóra 11

És hogy teljes legyen az összkép,hajnali 3-tól fent vagyok,Gergő akkortól hisztizett fél6-ig,fáj a törkom,megy el a hangom,úgy izzadok mint egy csatakosló és a férjemet a pokolba kivánom.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó az én anyám is mindig így rendszerezett,csak nekünk volt spájz és ott a polcokra rendezgette így ahogy te.

Kép
martik77

Reméljük a krém segít.

Benó, mi ezt eddig is tudtuk,hogy így van. :lol:

Kép
flóra 11

Az én spájzom egy nagy szekrény polcokkal. Sajna nincs erre külön helység.

Kép
flóra 11

Tancsu,beteg leszel? :shock: Sajnálom,az nem jó. És mi van megint R.-al?

Kép
flóra 11

Sajnálom Tancsu,de tudod nem egyszerű sem a házasélet sem a gyereknevelés!!És mindig a nőnek kell erősnek lenni!!Muszáj. :)

Kép
martik77

Na megreggeliztem, lefejtem egy kis tejet,mert reggel nem volt rá idő és túltelitődtem,gyerek alszik,menek lefekszem...

Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu

Pihenjél Tancsu!!!!

Talán az is a baj,hogy ki vagy merülve!!!!

Na L.nem kapott csak 600 ft-ot. :?
Na majd meglátjuk akkor,hogy lesz ez a a kiságy,csak ébredjen fel rendesen.

Kép
martik77

Pihenj Tancsu, talán jobban leszel.

Kép
flóra 11

Hát az nem sok. Ilyen keveset egyáltalán minek adnak? Bár nálunk is volt egy kolléganő,aki sokkal kevesebbet kapott, lehet, hogy tévedés.

Kép
flóra 11

Szeretem a Gyilkos sorok sorozatot. Ez olyan aranyos krimi,mint a Colombó.

Kép
flóra 11

Nem tudom,de mondtam is,hogy ezt le se lehet venni a kártyáról mert csak 1000 tf-ól engedi a levételt.Na mindegy majd lesz valami. :)

Kép
martik77

Na, én is megreggeliztem. Picit pihizek,aztán pakolok, közben benézek ide is. :wink:

Kép
flóra 11

Szóval most pihi van és Tv nézés!Nagyon helyes.Megyek én is majd jövök.Puszi.

Kép
martik77

Az az egy biztos Márti! :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Elolvastalak ám Benneteket, látom, Ti is betegeskedtek... vigyázzatok Magatokra nagyon, C Vitamin ezerrel, mert sosem lehet tudni. Márti, pihenj sokat!

Benó
, mostanában nekem sem jó sehogy sem ülni, sem állni, sem feküdni. Bármit csinálok, fél óránál tovább nem tudok úgy maradni. :( Az elmúlt 3 éjjelből ez volt az első, amit átaludtam, de sztem csak azért, mert már annyira fáradt voltam attól, hogy nem aludtam eddig rendesen...

Látom, Edina még mindig nem jelentkezett. Szegénykém, nagyon sokat gondolok rá.

Flóra,
Te meg ne dolgozz, ha betegnek érzed Magad! Vigyázz Magadra Te is, és pihenj sokat!

Tancsu
, Rád is fér egy kis pihenés, ahogy láttam. Sajnálom, hogy nem vagy jól Te sem... de aludj minél többet, és használd ki az időt, amíg Gergő is szundizik.

Heni

Kép
szheni

Tancsu, most látom csak, hogy mi a helyzet Gergővel. Szegénykém, nem lehet tudni, hogy mitől van ez?

Heni

Kép
szheni

Helló,lányok!!!!
Látom ma mindenki jobban lett! Szerencsére! :D
Tancsu, kitartás! Szard le a házmunkát és pihenj Gergővel együtt!

Vasárnap hagytam abba a fogi bogyót és piri még sehol sincs! :shock: Nem kéne már megjönnie? :shock:

Kép
muzsuzska

Vége a délelőttős hétnek, legközelebb szombat éjjel megyünk.
Ma reggel azért 5kor felébredtünk, de ki is használtuk az időt, bekapcsoltuk a rádiót :D , utána én visszaszundíztam . Igazi szabadnap! :D
Most el kell mennem bevásárolni, leugrom anyámhoz, már hiányol.

Kép
muzsuzska

Itt vagyok.

KépKép
benó

Heni, Zsuzsi, jó, hogy jelentkeztetek. :D
Szerintem lassan meg kell jönnie, Zsuzsi. :wink:
Heni, akkor egy cipőben járunk. :lol: Nem baj, valamit valamiért. :lol:

KépKép
benó

Én aludtam egyet, de arra ébradtem,hogy nagyon fáj a hasam, a petefészkeim inkább. És a fejem is megfájdult. Tiszta PMS tüneteim vannak. Főztem egy teát és veszek be valamit a görcsökre és fekszem tovább. Ismerem már magam,ha nem veszek be időben valamit,aztán annyira fáj, hogy már semmi sem használ.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, holnapra már meg kéne jönnie. Örülök,hogy jól indult a napod. :D Talán rajtam is segítene,de ma nincs itthon a F.

Kép
flóra 11

Akkor pihenjél, Ildó. :wink:

KépKép
benó

Pihenek,majd pakolok,ha jobban leszek.
Totál lassú nálunk a net. :x

Kép
flóra 11

Nálam is.
Pihenj, én meg csinálom a gólyatáboros stb. tájékoztatómat, hogy ne maradjon itt totál hülyén az utódom.

KépKép
benó

Még mindig a gólyatáborost írom, most abbahagytam, megyek haza most is hamarabb. (2 órát kéne itt addig ülni, ül a fene.)

KépKép
benó

Na itthon semmi.L.azt mondta várjunk még ezzel a hirtelen vásárlással.Ám legyen. :)
Előbb-utóbb lesz ágya,a földre mégse kerül. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
martik77

Kettőre megyek tp.felülvizsgálatra.
Remélem nem kell órákat várni.

Ja és a kolleganőm(aki nem messze lakik tőlünk)estére áthívott minket(mert tegnap volt a névnapja).Szóval még valami ajándék is kell. :?

Kép
martik77

Helló! Itthonról.

Márti, akkor most nem lesz kiságy. :cry: De majd lehet, hogy holnap lesz. Ja, és egyébként az jutott eszembe, hogy feltérképezni a kínálatot azért elmehetnél, nem? (Kacsintás.)

Flóra, jó lenne, ha én is tudnék ilyen ügyesen pakolni. Lehet, hogy majd egyszer megtanulom. (Kacsintás.)

KépKép
benó

Jó felülvizsgálatot, Márti, reméljük, nem kell sokat várnod. A lánynak meg süss egy sütit, már úgyis profi vagy, az nem jó? :roll: Én szoktam olyat, meg az Ildó is. :D

KépKép
benó

Elpakoltam. :D Képzeljétek, jött a nagyfiam, mondom neki, hogy kellene segíteni és szó nélkül minden élelmiszert behordott nekem a szobából a konyhába, nekem már csak be kellett rakodnom. Még így is két óráig tartott.

Talán van remény,hogy egyszer kinövik a serdülőkort? :lol:

Kép
flóra 11

A középső nagyfiad volt?
Van remény, én egy állat voltál kamaszkoromban. :x

KépKép
benó

Azt írtam, hogy te voltál állat. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem te, én. :lol: :lol:

KépKép
benó

A fejem jobb és kicsit a hasam is. Megindult a barnázás, biztos most jön a ciszta. Ettől görcsölhettem.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy jobban vagy. :D

KépKép
benó

Értem, :lol: , deazért biztos Te sem voltál állat. Ez az elsőszülöttem volt, a Norbi. Ő lesz májusban 20 éves, tehát ideje lassan kinőnie a serdülőkort. :lol:

Kép
flóra 11

Dehogynem, csúnya voltam nagyon, de ezt hagyjuk is. :lol:

KépKép
benó

Te mit ettél ma? Főztél valamit?

KépKép
benó

Telefonált a kolléganőm, hogy eldöntötték ma, hogy osztályozni fogjuk a nevelési tárgyakat is. Vagyis zene, rajz, tesi, stb. Jókor döntik el a fenébe, hiszen fél évig nem kaptak jegyet, mert arról volt szó,hogy nem osztályozzuk,csak az lesz írva, hogy abszolválta. Most akkor csapjak a hasamra, vagy pofa szerint osztályozzak? :shock:

Kép
flóra 11

Ja, ez még a félévi osztályozó értekezletre kell? :shock: Azt hittem először, hogy az év végire, mert az még talán megoldható, de most, azonnal... :shock: Nem tudom, hogy gondolják. :shock:

KépKép
benó

Tehát a készségtárgyakat is.
És mit fogsz csinálni? :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: