A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni: égés :evil:, remélem javul holnapra!

Vindo: kiskulcs-lefolyó :)

Emmával bölcsi után elmentünk gyógyszertárba echinaciaért..kapott levonót..:-) annyira tetszet neki.:-)
aztán uzsi után elmotoroztunk/sétáltunk I. elé. ajd még játszottunk kint....annyira elfáradt hogy csak fekdécslet, picit vacsizott, fekdécselt,..,majd elaludt...így hamarabb mentünk fürcsizni..ott is majd elaludt...már ágyban van...jól kiszívja a friss levegő + tavaszi fáradtság? + növekszik....már van majd 88cm :-)..és 10,8kg.:-(

:arrow:
I -nak kell a gép

KépKép
kaqk
Debrecen

Átnéztem ezt az oldalt, meg az előző végén a képeket...

Móni!
Ó jaj, ez az égés nem hangzik valami jól. :(

Kaqk!
Remélem összejön végre valami rendes állás és a tesóprojekt is! :wink:

Mesi!
Édesek a szekrényes gyerekek!

Heni!
Milyen nagy már Áron is!

Vindo!
Rugó és a kulcs! :)
Milyen kis kirándulós időszak elé néztek!

Viranka!
Sajnálom keresztapádat. :(
Bálint aranyköpés! :)
Akkor szeptembertől olvasás- írás Míránál? Izgi lesz az is!

Dóri!
Gyógyuljatok!

Koránkelések, hűha, ne bírnám. Mi is hamarabb ébredünk. Az eddigi f8-8 helyett mostanában 7 - f8 lett.
Ma felpróbáltuk az új gumicsizmákat. A délutáni eső után kimentünk. Volt nagy öröm! Csak arra nem gondoltam, h vízálló nadrág is kell, mert persze nemcsak szépen belementek a pocsolyákba, hanem ugráltak benne, így aztán hamar átáztak...

Puszi Mindenkinek

Kép
gica1

Bookline 20% os akció már csak ma...

KépKép
KépKép
fleur

Utolsó oldal gyors olvasás..:)

Móni
Ébredés :(
Bocs hogy nem jelentkeztem. Holnap lehet elugrok én......
Ha nem akkor csütörtök lehet a köv. jó nap. Na majd kitalálom és hívlak.
Mit ültettél?

Heni
Örülök, h jól éreztétek magatokat. Jók a képek.

Vera
Mire jó a gyömbér tea???
:((((keresztapud....remélem jobban lesz

Móni, Vera
Hogy nyomjátok le a gyerekeket? Én sokszor érzem Lillán, h tudna aludni, de nem mindig sikerül elaltatnom..azaz néha sikerül csak elaltatnom.

Én is egri vagyok :lol: megyünk is haza 2 hét múlva

Kaqk
Sajnálom, h rossz passzban vagy. Rád annyira nem jellemző, tényleg nagyon kellene már neked valami.

Dani már jobban..de azért még csúnyán köhög mindig. A héten sem megyünk oltásra....:?talán ráér. Az orvos váltás meg nehéz dió lesz, mert ugye itt van kéznél és máshova elmászkálni kocsi nélkül
beteg gyerekel+a másikkal az nem annyira kellemes lenne.
Még érdeklődök a miklósi orvosokról....
Lilla ma is tündér volt....jól éreztük magunkat. Délután meg sétáltunk egy nagyot és Dani meg aludt egy jó nagyot a friss levegőn. Annyira jó idő volt. Igaz kicsit változékony.
Este mese és utána már aludt is fél 8kor a kis drága, Dani egy kicsit később követte, mert Lilla volt az álmosabb és az ő fürdetését vettem előre.
Most Boribon és Bogyó és Babóca a nagy kedvenc :)

KépKép
KépKép
fleur

Ja és Dani elkezdett rám is hasonlítani :) legalábbis szerintem...

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!

Jobban vannak a gyerekek mostmár, bár ma este már Danónak volt hőemelkedése... Kicsit unom...

Kórushétvége: péntek este: próba kinyúlásig, szombat: reggel 9től próba, délben ebéd, délután próba kinyúlásig. Vasárnap: 9től próba, 10től istentisztelet, otthon ebéd, délután 3tól próba kinyúlásig. Na, ilyen egy kórushétvége... :)

Nagyon édesek a képek! :)
Nemannyira szeretem ezt a szót (édes), ki is töröltem néhányszor, de mégis csak meg kellett hagynom... :)

Panndi, gondolunk rád továbbra is!

Kép
Kép
Kép
zdori

Naposat :)

Dóri!
akkor használd a cukit :) :) :) nem csodálom unod már a betegségeket.
ez a kórushétvége tényleg húzós :)

Fleur!
óriási hiszti néha(na jó esetek 50%ban) aztán kidől :)
gyömbér melegít,"felpörget" kv helyett :) s hasonlít az íze az üdítőhöz 8)
http://hu.shvoong.com/medicine-and-heal ... 1863228-gyömbér-jótékony-hatásai-mire-jó/

lehet telihold miatt kel B. ennyire hajnalban?ma 1/4 órával később,mint tegnap,de még 4 előtt :evil: :evil: :shock:

Gica!
itt tegnap nem esett eső :) :) szerencsére :) mondjuk most is süt a nap :) :)

:arrow: kvzni :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Túl egy nem túl jó éjszakán :?

Péterkének fájt éjjel a lába, talán a görcs húzta :evil: Áron meg cicin volna non stop :evil:
Ráadásul begyulladni indul a mellem, amit nem is értek, pláne, hogy a felső részen :roll:

Már ittam egy kvt , de muszáj lesz még :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Mnek megy a hasa,hányna ha lenne benne vmi :evil: :evil:
jó napunk lesz látom előre,R.nek meg muszály túlóráznia :?

KépKép
viranka

Heni, Viranka, jobbulást nálatok!
Heni, nekem is tegnap rendetlenekedett a cicim, de mára, asszem, helyrejött.

Jó reggelt!

Ok, majd a cukit használom... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok Lanyok!

Jaj, ugy le vagyok maradva! :( El vagyok foglalva a nemzetkozi biznisszel :) meg hat a gyerkocok, meg keszulunk a nyaralasra, szombaton megyunk. :) Nagyon olcson talaltam hotelt, meg vagyok elegedve magammal. :P 4 csillagos, van benne minden, gyerek-klub, jacuzzi, medence, konditerem reggelivel egy hetre negyunknek kb. 38000 ft. :shock: Persze sokat nem leszunk a hotelben, jovunk megyunk egesz nap. :)

Nem is tudok alaposan visszaolvasni....sok a beteg megint....mindenkinek jobbulast!
Rania is lazas volt tegnap, kicsit meg van fazva. Mara lement neki.
Vendég

Én is itt vagyok (igaz, Böszörményben :wink: ).

Reggel korábban keltünk, mert Gábornak kellett ma a kocsi, így elvitt minket a csanába, aztán engem Böszörménybe, majd elment tárgyalni Egerbe. Délután négyre lesz itt értem, úgy megyünk majd haza.
Hat után keltem, ez nekem borzasztóóóó.

A mai órámon már túl vagyok, mára több nincs is, csak óravázlatot kell írnom csütörtökre, meg be kellene fejezni a javításokat a múltkori publikáción.

Dóri, a gyerekekre ki vigyáz egy ilyen hétvége alatt? Hiányoztok nekik?

Niki, majd csinálj sok fotót, hagy lássam Máltát én is 8)
Ügyes voltál a szállással :!:

KOránkelő, kialvatlan, betegeskedő babáknak-mamáknak jobbulást :!:

Rugót is vagy 15 percig kellett ébresztgetni, annyira aludt reggel szegény...

El kell mennem, először is kaját szerezni :arrow:

Kép
vindolanda

Vérbeli Pasi! 8)
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Dolgoznom kellene, de írok gyorsan. :wink:
Háááát ez a Gegi!!!! :lol: :lol: :lol: Már látszik, hogy mi a gyengéje. :wink: Csúúúcs, de a szekrényes kép is.

Tényleg Gremese, vasárnap eszembe jutott, hogy csinálhatnátok játéktárolót a kocsiba is esetleg, meg valamilyen védőhuzat-félét, amit a gyerekülésre lehetne tenni, hogy megóvja attól, hogy nagyon kiszívja a napocska. Csak egy kósza ötlet.

Zdori, Fleur, Heni, Viranka, jobbulást a babácskáknak!

Szerintem meg változtassuk meg a topik nevét. Legyen: keveset alvó babák a címe. :wink: Én is csak kapkodom a fejem, hogy Bercó milyen keveseket alszik. Általában majdnem 10 óra van, mire elszunnyad, hat körül meg ébred. Jó, a bölcsiben alszik majdnem három órát, de ez egyáltalán nem sok egy ekkora manónak szerintem.

Hú, Niki ez tényleg szép munka volt. Érezzétek nagyon jól magatokat! Tart még a vendégség?

Móni, a kezed hogy van?

Vindo, mi lett a szálka sorsa?

Viranka, ++++++

Most gyorsan csak ennyit, megyek tervet írni. :cry: :cry:
dmaggie

Sziasztok

Egy elveszett..........

Tanácsokat szeretné kérni.Petrám vasárnap óta nagyon beteg megy a hasa hányt is és magas a láza.Ma csupán hajnal 3-5-ig semmit nem aludtam se ő se én mert mire elmostam a bilit egy nagy adag után már kiabált hogy anya gyorsan gyorsan....épp hogy felállt és ült is vissza ezt játszottuk egész végig :cry

Megjártuk éjjel tegnapelőtt az ügyeleteket mert nem bírtam levinni a lázást 39 alá és persze még az is hozzá járult hogy elesett a szobába és beverte az ágy szélébe a fejét és rá pár órára hányt.Akkor ott megállapították hogy vírus meg azonnal a madarászba a traumára ez éjjel 2-kor mert lehet agyrázkódása is van.Nem elég hogy magas a láza gyenge és elesett még ez is.De megnézték és nincs baj szerencsére.

De viszont nem hajlandó enni semmit se szó szerint semmit nagyon le van gyengülve.Szerintetek mit adjak neki? Egésznap csak aludna alig van fent.De amint kap nurofent utána jobban van de ahogy kimegy belőle megint bágyadtka lesz :oops: :cry:

És éjjel mikor olyan sokszor kakált ilyen véres nyákos volt a kaka.Szerintetek mitől? Tapasztalt valaki már hasonlót?

Ne haragudjatok hogy önző voltam de nagyon fáradt vagyok elkeseredett.

Minden szüli és névnaposnak sok sok boldogságot!!!

A képek szuperek!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Viranka :shock: Báló jó korán kelt :?
Míra hogy van? Vírus vagy gyomorrontás?
Keresztapud?

Heni ilyen kor itass vele egy fél kálciumot. Lehet már neki adni és tuti használ.
Sajnálom a rossz éjszakát.

Vindo én szinte minden nap ilyenkor kelek :roll: vagy hamarabb :?
olyan sokáig van Rugó a csanában?

Maggie köszi, alakul.
Ma a vérvételen megnézte egy nővérke, lefertőtlenítette. Azt mondta naponta többször kenegessem és ha legközelebb ilyen történik menjek be. Mondtam neki, hogy nem szeretném tú sűrűn leégetni a kézfejemről a bőrt :)

Niki ügyi vagy :lol:
Majd csináljatok sok-sok képet :lol:

Mesi Gegi :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ági!
nem baj ha nem eszik,Te sem ennél(szinte uez volt Bnél karácsony előtt) az a lényeg h. igyon !!!!!!!! ha van otthon B6 vitaminod akkor abból 1 ampulla/nap adhatsz hányás/inger csökkenti.Hipp ors hasmenésre,de mivel ritka sz@r íze van csinálj krumpli/répa/rizs pépet és apránként add neki,kicsit megsózhatod.ha inni sem hajlandó akkor fecskendővel cseppegtess a szájába,
lázát csillapíthatod folyamatosan ha más szereket adsz be neki,nurofen,aztán 3 óra múlva panadol(más a hatóanyaguk ha jól emlékszem) de hűtőfürdőztesd is,már ha van hozzá erőd és energiád és Peti is otthon van :?

Móni!
passsz,de már jól van egész du. folyamatosan evett amikor kapott :) és éhes volt :)
keresztpapa nem tudom,de volt bent Nagyi egy ismerősével,dokit nem érték már el,műtött már,az intenzíves doki szavaiból úgy vették ki 50-50% esélye van jelen pillanatban,de este már többet fogunk talán tudni :)

Mesi!
nem ér csak képeket feltöltögetni :)

Maggie!
gyerekülésre védőhuzatot már lehet kapni,mondjuk nem Mesiéknél,de Mírának az van az ülésén :) :) :)

KépKép
viranka

Mint a villám.

Virankának igaza van, a kaja miatt ne aggódj, Rugó 4-5 napig nem evett semmit, mikor beteg volt. Utána bepótolja. Innia viszont fontos :!:

A Nurofent meg a Panadolt lehet adni felváltva 3 óránként, az tuti.

Meg a hűtőfürdő is jó.

A széklete meg rendbe fog jönni szerintem, ha átmegy rajta a vírus.

Maggie, van még szálka, de olyan jól belesimul a kezembe, nem piszkálom. Majd kifordul :wink:

Rugó ma éjjel kilenc órát aludt, napközben meg másfelet:O

Móni, olyan 7-8 óráig szokott Rugó a csanába lenni, de ma majdnem kilenc óráig volt ott.

Emese, ez igen. Kész férfi 8) :D

Megyek fürdeni és fürdetni :arrow:

Rugót hamar le akarom tenni, aztán dolgozni kéne ma.

Kép
vindolanda

Ágica! A véres-nyákos dolog az a sz.r, amit elkapott, megy át a hurutos betegség a belecskéjén. Én Normaflore-t is adnék neki, hogy helyrejöjjön. A hűtőfürdő jó ötlet, mi csak Nurofent használtunk idáig, azonban mikor Zsozsinak volt a három napos láza, a dokinéni mondta, hogy ez a kúp nem elég neki. Valami kék dobozost adtunk neki, az jó volt.
Ha az ember beteg, nem eszik. Nincs ezzel semmi gond, mert a szervezet az energiát a vírus/bacilusok legyőzésére fordítja, nem az emésztésre. Ez teljesen normális dolog. Emésztésre ilyenkor nincs kapacitás. Inni azonban kell!!! Ha karikás a szeme, bágyadt, állandóan aludni akar, petyhüdt, ráncos a bőre, akkor a kiszáradás fenyegeti. Vidd be még egyszer ügyeletre, esetleg kap egy kis infúziót, amiben tápanyag is van.
Vidd el másik dokihoz, több szem többet lát.
A fejbeverés utáni hányás utalhat agyrázkódásra, jó, hogy ezt kizárták, de ez esetben inkább a vírus okozza a hányást.
Főtt, sós krumpli is jó, illetve amit megkíván.
Kitartás, gondolok rátok!!!
(Lehet rota is, de lehet másmilyen sz.r. Zsozsi megkapta a rota elleni oltóanyagot, mégis elkapott egy huszonakárhányadik hányós-fosóst jó anno). :?

Tegnap, a tavasz első napján történelmet írtunk.
Zsozsikám, amióta megszületett (kivéve 3 hós korától 6 hós koráig) mellettem alszik éjjel. Illetve aludt.
Most, hogy betegek voltak, újra visszaááltnuk (hála égnek) a délutáni alvásra. Ráadásul "nem" tudom őket letenni egyszerre. 8)
Tegnap este közölte, hogy ő az ágyában alszik. :(
Mondom, jó. Letettem őket, és kijöttem. És elaludt. Reggelig.
Olyan fura volt...
MErt éjjel mindig megfogtam a kezét, úgy aludtunk.
De tudom, ennek már itt volt az ideje, és jó is így.
Most azonban következetes leszek, és az ágyában fog aludni éjjel is.
Azért is jó, mert így nem fekszik rám, és nem tud annyit forgolódni, amint a nagy ágyon, így nem kell állandóan takargatnom.

Minitali: Kb. két hét múlva tervezek egyet nálunk. Tiramisu lesz, az tuti. Majd ha konkretizálódik, szólok! :)

Heni! Kálcium jó ötlet, ha görcsöl valami, annak az oka a kálcium hiány. Tünetileg lehet kezelni magnéziummal, az okot kálciummal lehet megszüntetni.
(Esetleg adj neki banánt, abban kálium van, az is jó).

Maggie! A gyerekvédő az autóba szuper ötlet, már mi is agyaltunk rajta. :)

Fleur! Én orvost váltanék!

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönöm a bíztató szavakat!

Viranka: Köszi h felhívtál :) Miután letettük Petrus folyamatosan szija Bájint :lol:

Mesi: Adom neki a normaflort is.Meg ma vettem smectát is.ÉS a mini talit hétvégére szervezed vagy hétköznap? :wink: Jó lenne kicsit újra kikapcsolódni :)

Szerencsém van mert sokat iszik főleg inkább vizet mást nem nagyon fogad el de egy kis ice teát azért kortyoltgatott. Még most is hőemelkedése van éjjel tuti lázas lesz. :roll: Boszitopik 8)

Főtt krumplit is főztem neki de köszöni nem,mindent kitettem az asztalra hátha valamit megkíván,de legalább a leves levét kortyolgatta.

Nem baj,remélem most már napról napra javul,pedig ma oylan szép idő volt kimehettünk volna egy kicsit :roll: de igy h láza is volt méég ma inkább nem... :roll:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok

jaj nem tudtam jönni.

Megint ez a sok kis beteg...jobbulást!!!

Gegi kép...csúcs!!

Mi jól..vagyis tegnap du-án kint voltunk 1,5 órát, utánna csak fekdécselt Ema, majd be is aludt azonnal.....este kis hőemelkedést éreztem...reggel minden ok volt. Bölcsiben kint voltak de-t. délben majd elaludt ebéd közben..aludt is nagyot..de mikor mentem érte épp csak felkelt..és csupa piros volt az arca, és a gondozó nő 38,3 at mért ( emma elmondása szerint ruhán keresztül..bár ezt nem nagyon tudom elhinni ) mire hazajöttünk már csak 37,3 volt..h mitől ment le? azóta is csak hőemelkedése van...remélem ez "nem" így is marad és "nem" nem lesz láz!.. holnap itthon marad..du-án meg megyünk igazolásért ha láz, őemelkedés sem lesz....meg továbbra sem lesz semmi más tünet! Mi lehet ez???enni nem nagyon eszik..:-(

Niki: jól hangzik az utazás!!!

Ágica: Petrusnak jobbulást!!!!!

Mesi: nekem ami bejönne egy az első ülés háttámlájűra tehető akár játéktartóval egybevont.....cipőtalplenyomat ellen védő huzat..mert a kis rosszcsont folyton felrakja a lábát az első ülésre. Mondjuk Emma középen ül..így mindkét ülésre kellene...:-)

Na ma is elküldtem 3 állásra jelentkezést!

jó éjt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok, kezdek dolgozni lassan 8)

Emese, írtam privát üzenetet.

Kaqk, remélem, nem lesz baja Emmának :roll: Biztos bujkál benne valami. Ha éjjel nem lázasodik be, akkor viszont vsz. nem lehet komoly :roll:

Ágica, nyugi.
Előbb-utóbb elmúlnak ezek a betegségek.
Csak olyan sz... közben :roll:
Petra meggyógyul majd hipp-hopp.

Kép
vindolanda

Vindo! Köszi! :)

Csak nem lesz baja Emmának.... ++++++++

Ágica! A minitalit még nem tudom, a szerda, csütörtök, szombat nem jó, a többi napon szerintem mindegy.
Nektek mi lenne a jó?

Kép
Kép
Kép
gremese

Dóri
Remélem most már kilábaltok ti is belőle.

Vera
Jééézus, de nem irigyellek. Hmm elgondolkodtató, akkor lehet megérné hiszti árán is legyűrni???? Mondjuk az a baj, h ébredéskor is hisztizik a délutáni alvás után és ilyenkor mindig megfogadom,
h soha többet nem hagyom du aludni :)

Heni
Cici :( szopi :( Péterke :( nem lehet, h ez megint a növés miatt? Te is írtad már máskor is, h szokta fájlalni a lábát.

Niki
Milyen nemzetközi business??? Lemaradtam :)

Gegi :lol:

Ágica
:( ez nagyon de nagyon rosszul hangzik. Főleg itatni próbáld most szerintem teával. És talán egy kis kenyér magába, vagy főtt krumpli, de ha nem kéri ne erőltesd.
Csak igyon. A pocak helyre rázására meg Normaflore. Doki mit mond???
Na de ezt lényegében már mindenki más is írta részletekben :)

Mesi
Igen az lesz :) Minitali mi megyünk, ha mindenki ok. :)
Mondjuk az elkövetkező 3 hétvégénk már foglalt :roll:
Elalvás :) :cry: hát igen. Megnőnek egyszer. Remélem nálunk is visszaáll a rend du. alvást illetőleg. Most nem alszik du. De este meg "nem" egyedül a mese és 5 perc simi után :)

Dani is alakul már. Még köhög, de már nem olyan sokat és főként nem hörög. Szerencsére az éjszakai alvást nem nagyon befolyásolja. Viszont a tejcsivel megint küzdök. :( rossz, h ez most ilyen küzdős. Lillánál semmi ilyen nem volt, de hát neki egyrészt nagyobb az étvágya, másrészt én meg sokkal kimerültebb vagyok.
Ma Lilla Csana-ban volt, de még így is úgy éreztem nem haladtam semmivel. Pedig egész nap pörögtem.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Heni mi újság veletek?
jobb volt az éjszaka?

Ágica jobbulást Petrának++++++++++++
csak azt tudom írni amit a lányok.
A folyadék a lényeg. Te se eszel ha beteg vagy.

Viranka ma mikor kelt Báló?
Míra jól van?

Mesi ha nem túl bonyolult odajutnom akkor megyünk.
Legfeljebb majd elől megy Fleur mi meg utána :roll:

Fleur leengedem a redőnyt, betakarom. Jön a hiszti ezerrel. Egy ideig hagyom, hátha abbahagyja (általában nem) majd rászólok, hogy vagy alszik vagy vonul a büntifalhoz. A fejére húzza a takarót és alszik. 2-2,5 órákat. Szüksége van rá, csak nem tudom miért küzd ellene.
Ne oszd be a napod. Ne nézz szét a lakásban, hogy mit kéne csinálni. Lazíts és csak magatokra koncetrálj, ha te egyenesbe jössz minden más is rendben lesz körülötted.

Dori
hogy vagytok?

Juba, Sense, Irina, Tündi, Silka merre vagytok megint?????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

jó reggelt!

végül szerencsére este nem lázasodott be, kinyúlva szó nélkül aludta végig az éjszakát, mosolyogva kelt. reggelizett is..( ami nagy szó..alig szokott 1-2 falatot enni.) játszik édesen egyedül, molyolgat, nem anyázik egyfolytában.36,2-t mértem..szóval du-án doki igazolásért. szerinte is semmi..kapjon cvitamint. Nem tudom mi lehetett, tavaszi fáradság+ nő..hiretelen szeritem nőtt pár centit..lehet az szívja le? vagy ez hülyeség?

remélem nem lesz semmi baj...holnap akkor megy bölcsibe.

azért jó hogy ma itthon van és boldogít.:-)

Fleur: sajnálom a tejcsit
Heni: cici:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Napsugarast :)

gyerekeim még pizsiben :shock: (Vindo :wink: ) mesét néznek :)

Móni!
csak 5kor :) olyan jól esett :) :) Míra már teljesen jól bár még nyafizik,szimulál :)

Sensevel beszéltem azt hiszem hétfőn(igen mert akkor ment még M. oviba) megvannak,de nincs most segítsége nem tud bekapcsolódni.

Fleur!
B. ált. mikor felkel kiáll a szobájuk ajtajába és elkezd nyüszíteni :) :) de ha engem meglát mindig ez van :) :) jah és Neki pluszban magához kell térnie ami min. 15 perc :) :) azt nem játszom el nem alszik mert abba beleőrülnék :oops:

Míra oviba szeretene menni :) :) majd holnap talán :)

KépKép
viranka

Mesi!
ha már angolhonban is terjeszkedsz,nem kellene a honlapnak angol nyelvű változata is :idea: a francia nyelvűt bizniszelhetnéd Sensével :) :) :) :)

KépKép
viranka

Viranka az jó, hogy tudtál pihenni :lol: :lol:
Míra a kis színésznő :lol: :lol:

Kaqk sokmindentől felmehet a láza.
Lehet, hogy csak veled akart lenni :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most vettem 3 m3 fát 8000-ért 8)
oké, bontott fa, de fűteni jó lesz.
holnap hozzák :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Rugó elég kis passzív ma. Ki kellene menni a boltba, mert elemet kellene venni a termosztátba, tegnap is leállt a fűtés, mire hazajöttünk. Most a tévé-távirányító eleme van benne :roll:

De annyira esőre áll :roll:

Viszont láttam A folyó szeli ketté c. filmet 499-re leárazva a coop kirakodós dvd-polcán :roll:

Viranka, Rugó már felöltözött, én viszont még nem :wink: Az öt óra egész jó a fél négyhez képest.
Akkor még sötét van?

Kaqk, semmi gond nem lesz. Álláshirdetésekhez +++++++

Fleur, Móni, akartam még írni, de jön

Kép
vindolanda

Itt szépen süt a nap.
Kíváncsi vagyok meddig.

Regi ma gyere délután/este és mesélj mi volt!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, nekem Miléna is eszembe jutott, egy ideje nem jelentkezett.

Fát nekünk is hoztak nem olyan régen, akácot (itt az Alföldön gyakran ez van), ami G.nak furcsa, mert otthon mindig tölggyel fűtöttek. Ja, akinek az erdőben van a faluja, annak könnyű :roll:

KIsütött a nap

:D

Akkor öltözünk szerintem.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Én is várom a Regi-híreket!

Ohh, nem is tudom, honnan szereznénk fát, ha azzal fűtenénk... Abszolult nem értek az ilyesmihez... Ezek szerint az a 8000/3 m3 jó ár, Móni? Mennyi ideig lehet belőle fűteni?

Vindo, ti meg essetek neki a sétának, szerezzétek meg, amit akartok! :)

Nálunk is süt a nap. Sztem mi is kivonulnk a fiúkkal. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Mi most jöttünk be :) :) :) a vakondtúrásokat felszámolták,hinta alá hordták,jó lesz majd ha saraznak :) :) M. végre pótkerék nélkül hajlandó bicajozni,Bnek alig van hangja,mindjárt lerakom aludni :)

Móni!
de jó áron vetted a fát :) :) majd a csavarokra szögekre vigyázzatok :) szerezzetek be jó erős mágnest :) :)

Vindo!
szerintem akkor már világosodik :roll: gőzőm sincs különben mert a függöny még behúzva M. kislámpája felkapcsolva :)

:arrow: altatni :) :)

KépKép
viranka

Dori az akácfának 16000 ft-ért vettük m3-ét
most a 3 m3 bontott fa nagyon jó árban volt :lol:

Virankaügyes már Míra :lol:

:arrow: nyűgi cica nem enged

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megjöttünk a maratoni levegőzésből. Egek, hogy untam :roll: :lol:

Hátha most lesz egy kis nyugi :wink:

Kép
vindolanda

Mi is megvagyunkűdélben evett aludt egy jót
elmentünk a dokihoz igazolásért , hogy holnap mehessen böl sibe, mert kutya baja! :-) szerencsére! :-)

a dokit viszont ..ááááá hát a bearátnőm szokta megvizsgálni kedvesen nyugodtam lassan, engedélyt kér...emma nyitja a száját, mindent enged...
a doki meg siet és hipsz hopsz na gyere hagynézzem a szádat....hát emma úgy megíjedt, sírva fakadt...szegénykém...de minden ok..visítás közben belesett a szájába....kaptunk igazolást, felvettük apát a munkából és kint voltunk
juj de hideg volt
remélem nem fázott meg!

jaj ma sikerült egik volt középiskolás barátnőmmel beszélni. Hát nem tudom mindig olyna elfoglalt lestrapált semmire sincs ideje, sms-re válaszolni, visszahívni.....1 éve találkoztunk, utoljára, és talán 2x beszéltünk telefonon..ÉN hívtam mindig...ő valahogy mindig el van foglalva semmire sincs ideje.
hát nekem ezért sincsen igazán barátnőm..mert mindenki el van foglalva és rém senkinek sincs ideje...csakakkor ha segíteni kell, ..na mindegy beletörődtem, de néha hiányzik....hát remélem a mai beszélgetés után majd összehozunk vmi találkozót végre. van egy 5 és 7 éves gyereke....na befejezem.

KépKép
kaqk
Debrecen

nálunk meg megy Nena dvd-n és mind2 gyerekem táncol :) :) viccesek :) :)

Kaqk!
igen,igazad van :( akinek nincs gyereke azért nem ér rá,akinek van vagy nagyobb,vagy kisebb :?

jöttünk haza(elindultunk ovis hittanra ami nem volt) M. elkezdett veszett módon tekerni,másik kiscsajt utolérni.Mondja Apja figyelj akkorát fog esni. fél perc múlva kormány inbolyog Míra repül :shock:
szerencse volt rajta bukóssak,így csak kicsit az orrát horzsolta le :) a bicaj több sérülést szenvedett :? szerencsére csak pár házra voltunk csak :)

Dóri!
Dédi hogy van? gyerekek jobban már?

s holnap már csomagolunk :) lesz vmi amivel lefoglalom Mírát :) :)

KépKép
viranka

Kaqk, szerintem olyan nincs, hogy valakinek nincs ideje megírni egy sms-t :roll:
Ha az ember fenn akar tartani egy kapcsolatot, akkor a Kínában élő barátjával is fenntartja. Szerintem.

Az jó, hogy Emma nem beteg. A torok megnézése nálunk is mindig ordításba torkollik. Mibe másba torkollana:)

Rugó kis csokis gabonapelyheket töltöget egyik pohárból a másikba.

Ma a homokozóban volt, mikor elszállt egy repülő felettünk. Először elkezdett neki integetni, aztán mondta, hogy szia (ia), végül dobott neki egy puszit :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is kint voltunk f3tól egész f4ig. Sütött a nap ma,nagyon jó idő volt,legalábbis a volt mínuszokhoz képest.Felöltöztünk és kész..Sarazás nálunk is megy ezerrel.

Egyetértek Vindoval. Egy sms nem tart sokáig.. Bár párszor én is hallottam ilyen kifogásokat,így hanyagoltam azt a bizonyos személyt.

Én attól vagyok kiakadva még,hogy iwiwen bejelölnek bizonyos személyek,aztán ha ne adj isten találkozik az ember vele,még véletlenül sem köszön. Azért ne jelöljön be senki,hogy növelje a kapcsolatai számát. :?

Jól hangzik Móni a fa.. Mi is most vettünk megint a dédinek,hárman Beni Apa Én pakoltuk be,már nagyon unom ezt a fa pakolgatást.Idén nagyon sok fogyott neki,pedig eléggé spórolós,és még nincs is ahhoz képest dög meleg nála.
varga tünde

Sms- hát igen..de ez egy elég kis ziz csajszi...valahogy sosem éri utol magát. nem akarom mentegetni, de annyira szétszort.....na mindegy is.

Ema tuti jobban van. annyit vacsizik.. :shock: :shock: hát régen evett ennyit és be nem áll a szája.:-)
barátnőm ( gyerekorvos) azt mondta hogy lehetett vmi vírus, ami mikor a vérbe került lázzal reagált, de hamar le is győzte az immunrendszere..:-)
remélem ténylge ez lesz az...azért még nem töltöm ki a dátumot az igazoláson..majd reggel! :-)

Holnap apa pesten lesz vmi kiállítás, vásár lesz...este ér haza..:-(

iwiw.hát igen

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni vagyok,csak mindig elszállnak a napok.. Azért mindig benézek,csak reagálni nem tudok,vagy éppen lusta vagyok :oops:

Most én kezdtem el apa után a trüsszögős orrfolyós mizériát.. :?

Kaqk biztos nem lesz semmi! :)

Vindo szombaton:ahol laktunk onnan jött el Zsolti a barátnőjével,igaz ők most Tihanyban laknak.Most láttuk először a b.nőjét,de annyira jó fej!Aztán az unokahúgom volt itt a b.val.Aztán megjött a nagybátyám a fiával (zenész),elhozta a klarinétját remélem jól írtam.Bp.en tanul a srác asszem tegnap koncerteztek.Na elővette Beniéknek,ők meg edényeket dobnak volt zaj.Mi itt beszélgettünk ők zenélgettek.Közben fogyott a bor rendesen :roll: . Amin meglepő volt,állítólag én nem értek hozzá,hogy lejátszott valamit Beninek amit a 12évesektől kérnek a zene iskolában felvételire,és egy az egyben vissza adta.Erről Dóri tudna mondani valamit.Kiakadt.Ez volt a szombat..Későn mentek el.Az utcán nem lehetett megállni előttünk,a szomszédok is meglepődtek,hogy mi van itt?Nem szokott így lenni.Beindult a kíváncsi banda.Aztán vasárnapra csak Beni csoporttársa volt bejelentkezve,de de. még szóltak a párom egyik barátja,hogy jönne a b.nőjével du. Ők is elég sokáig voltak,de az már lightos volt,mert próbálták piheni a szombat estét.. :lol:

Elküldöm...
varga tünde

Nagyon jók a képek az előző oldalon.. :)

Heni nem tudom mi lehet,hogy csak néha fáj a lába.LEhet elfekszi nem?

Vindo jót nevettem Rugón..Képzelem milyen jó lehetett turkálni a lefolyóban. :D Nálunk a múltkor eltűnt a wc papírt tartó tekercs.Kiderült bele dobta a wcbe és lehúzta.Szerencsére nem dugultunk el.
varga tünde

Apa csinálta szomszédunknak:http://kertitorpek.uw.hu/index.php
varga tünde

Rugó mindig olyan jópofa dolgokat művel... :)

Tünde, jobbulást!

Ohh, akkor mostmár tudom, hogy milyen jó áron vettetek fát. :) De akkor tényleg vigyázzatok a szögekkel! Brrrrrr!

Viranka, Másik Dédire gondolsz? Megvan, egyformán.

No, megyek, készülök az érettségire...

Panndi!! Úgy izgulok értetek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni
Lelkiállapotom teljesen ok szerencsére :lol: csak hát a tejcsihez több pihenés kellene, ami így mindenkivel együtt érdekes....

Vindo
A folyó szeli ketté-t nagyon imádom :)
Ja azt hiszem te kérdezted az Avatart. Nem tudom mi volt a gond. Valószínű az agyam nem tudja szétválasztani a dolgokat és azért van ez. Futó padozni sem tudok, mert azon is szédülök pl.
:( hát kár, mert nagyon klasszul nézett volna ki.

Kaqk
Jó hogy írtad ezt a doki dolgot akkor lehet nálunk is csak ez lesz a gond. A fapofa doki.
Bnők :( de sajnos sok bnő van így. Lemorzsolódnak, de aztán jönnek újak. Legalábbis nekem így van.

Én is csomagolok holnap :) barátinkkal Veszprémbe megyünk 7végére...

Ma megint bnőztünk Lillával :) ő az övével én az enyémmel. De ma délelőtt nagyon nem voltak formában, mert felváltva hisztiztek jelentéktelen dolgokon.
De amúgy remekül telt a nap. Voltunk sétálni, homokoztak, hintáztak, dombon szaladgáltak. Hazafelé Lilla majdnem elaludt megint a bkocsi tetején. Ott piszkáltam egész úton hazafelé. Mondanom sem kell, h nagyon zokon vette, így egész úton pörölt velem.
Itthon gyors fürdés, vacsi, tejecske, mese és alvás. :)
Volt pár aranyos pillanat a mai napban:
Tegnap kapott egy piros gumi csizmát és persze ma azt kellett felvenni. Ugye megbeszéltük, h ebben már lehet vizeskedni a pocsolyában. Hát a bnőmék homokozójában talált úgy 5cm mély pocsolyát és abban kezdett ugrálni.
Persze én csak már későn láttam meg, mert a gyerekek az udvaron voltak mi meg bent. A gatyái nem voltak vízállóak :lol: de nagyon elégedett volt magával meg a csizmával is :)
Lefekvéskor lámpaoltás után picit hozzá kell bújnom. És szeretgettük egymást, bújt a tenyerembe, hogy simogassam és egyszer csak mondja: anya menjél fürdeni.
Tudta, hogy még nem voltam és ki szeretnék menni a Danival és magától elengedett :lol:

Ja és még tegnapi HAMIpipőke volt a törölközőn. (nem ismeri a mesét és a hamu szót sem ismeri hát behelyettesítette olyannal amit már ismer :lol:)

KépKép
KépKép
fleur

Kaqk! Úgy látom, rád férne egy kis kikapcsolódás. :roll:
Sajnos vannak ilyen "barátnők"... Vindo-val értek egyet, az embernek arra van ideje, amire/akire akarja, hogy legyen....

Nálunk Gegi a nagy WC guru. Ha lehúzom, belenyúl :lol: , úgy kell pattanni, hogy elkapjam a kezét. Ez még nem gáz, mert végül is tiszta víz megy át a kezén, de mikor a felmosóvödörben pacsál... :?
Nagy vizibolha a lelkem.

Nálunk a hiszti front szépen "nem" alakul!
Két hete kezdtük el az igen drasztikus hisztiről leszoktatást. Elég keményen, mert Zsozsi jobbra sírt, Anya balra sírt.
Ha hisztibe kezdett, rászóltunk határozottan, otthagytuk, arrébb mentünk és bizony volt olyan, hogy kapott a popójára. :oops:
Nem vettük fel, nem engedtünk a hisztinek, kivártunk, következetesek voltunk - a mai napig.
Anyósom van elájulva a különbségen. Zsozsi nyugodtabb, cukiskodik égbe-világba, szépen kér, a hiszti minimálisra csökkent. Én is nyugodtabb és türelmesebb vagyok. Megérte nagyon!
Nem szabad engedni kiskaput, mert akkor sosem hagyja abba. Még azért ma is van, hogy ha hisztibe kezd ráhagyom, vagy nagyon határozottan rászólok (zéró tolerancia), de higgyétek el, ég és föld, amilyen változáson most megy át az én Babám. :D

Ez egyrészt saját maga miatt, másrészt az egész család nyugalma és lelki állapota miatt kellett már, nem utolsó sorban pedig azért, mert Gegi is elkezdett hisztizni. :shock: Látja Zsozsitól, és akkor ő is így próbál meg elérni dolgokat.
De ő kő keményen hisztizik. Akár hanyatt vágja magát, két lábát nyújtva a magasba emeli, majd odavágja a földhöz. Egymás után nem tudom hányszor. NEm semmi, ahogy nyomja. Ő erőből hisztizik. Na meg szeparációs szorong is a lelkem. :D

Két napja kint voltunk a játszótéren. Már most olyan sokan vannak... :? Zsozsi jobbra, Gegi balra... :lol: Zsozsi egyedül megy fel a nagy csúszdákra, csúszik le, mászik.... Félelmetes, de kezdem megszokni, hogy olyan kis ügyes. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

csak rohanva, ma munkanap. Rugó épp reggelizik.

Fleur, az Avatartól sokaknak megfájdult a feje és rosszul voltak. Emlékszem, hogy olvastam erről. De ha máshol is szédülsz meg hasonlók, akkor biztos van valami alapproblémád. A vérnyomásod rendben van amúgy? Nem túl alacsony?

Tünde, akkor tehetséges a gyerek, nincs mese :D
Szeretne is majd zenélni?

Dóri, hát, fogalmam sincs, hogy Rugó furcsa dolgokat csinál-e, mert ő az egyetlen baba, akit közelről is ismerek :wink:
Szerintem azért mások is csinálnak efféléket, csak vsz. nem írnak a babanetre.

Emese, ja, wc. Mi együtt megyünk wc-re Rugóval, és minden alkalommal ő húzza le :roll:
Egyem Gegi kis hisztis lelkét. Ügyesen eltanulta :shock:
Csak ügyesen!

Iwiw: hát, én nem vagyok fenn. Nem is tudom, miért. Kaptam már meghívókat, de valahogy nem lenne idegrendszerem pl. a rengeteg hallgató miatt ezeket kezelgetni :roll:
Skype-on viszont nagyon kis aktív vagyok.
Ott meg ismeretlen macedón meg hasonló férfiak szoktak elérni (eddig volt vagy három), nem tudom, miért pont engem. Pedig ott is Menő manó a jelem :roll:

Lassan indulunk is :arrow:

Kép
vindolanda

Nem tévedt erre senki. Indulunk, szép napot. G. este kilenc után jön haza, Bp-en van, így szerintem csak holnap leszek.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: