Sziasztok!
No én meg közben futottam egy kőrt,a táp pénzes papíromért
Anatt!Gratulálok a tesódnak!!
És még nem írtad
Én is írok kis kiegészítést.Névben jelenleg a Hajnalka a befutó..
Köv vizsgálat.Háát 04.13.-ra hívtak vissza,de ez húsvét

,úgyhogy vagy előtte vagy utána 1héttel.Viszont 3hát múlva cukorterhelés+vérkép.
Ágota!1éve volt egy 20.hétre lepényleválásom.Akkor császároztak,és gondolom utána már nem engednek ilyen rövid idő elteltével simán szülni.
Csajok!Mi sajnos tuti nem tudunk menni talizni.Nem tudok mivel menni,ugyanis jelenleg 1autónk van,viszont Érdről a Móricra bejutni(innen tőlünk)kb 2óra...
Viszont hozzánk jöhet bárki,aki bírja a rumlit és felfordulást
Sajtreceptet szívesen!De az érdem nem az enyém,én is csak találtam és kipróbáltam,és megszerettük
Irdab! Anyukád a túróhoz csak felforralja a savnya tejet,vagy van valami extra amit kell csinálni?
Nekem volt kefírgombám,de kidobtam.Sokáig nem használtam,.és már untam rakosgatni a hűtőben.Amúgy tiszta sima vízben hetekig eláll a hűtőben...
És szülés!
Van ahol tényleg bemehet az apuka,ez kórháza válogatja,de a nagy részébe nem lehet bemenni.
Sima szülés.
AZ az igazság,hogy biztos van humánus fájdalom mentes szülés.De ritka.
A fájások azért fájnak,hogy a baba meg tudjon születni.Ez az élet rendje,és egy napot ki lehet bírni,azért a gyönyörű kis csöppségért cserében
Gátmetszés.Nekem volt a Fannival is és a Szabival is.Jobb lett volna nélküle,de kb 2hét alatt meggyógyul.Az első 3nap a car,utána már nem vészes...
Viszont,ha kell akkor kell.Nem értünk van,hanem a babáért.Mellesleg kinek jó az,ha a segge közepéig reped esetleg??
Ehh ,bocs,de hallottam már olyanról,akinek a végbele is megsínylette...
Szóval én azt mondom,inkább egy 3-4cm es varrat,jó helyen,mint össze vissza plasztikázás....
Amúgy meg ezt is 1x ki lehet bírni..
Mondjuk nem hazudok,én is szívesen szülnék otthon humánusan szépen csendben,és sürgetés nélkül.No de ez itt Magyarország!!Vannak dolgok amikhez fel kell még nőnünk.
ÉS amúgy is!!Ki az akinek önamaga fontosabb mint a babája egészsége??