A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

[quote="tessza76"]M írta:tessza76asut: Minden elismerésem, hogy nem akarjátok tudni a nemét a gyerkőcnek. Nekem azért volt fontos, mert úgy gondoltam, ha már tudjuk, és neve is lesz, akkor jobban meg tudom szólítani. Na persze azóta ott bujkál bennem a kisördög, mi van, ha mégis elnézték, így még bizonytalanabbul beszélek hozzá.

Tessza! Én nem érzem elismerésre méltónak. Úgy voltam vele, hogy végülis mindegy, mi lesz, csak gyerek legyen. :lol: Párom volt az, aki azt mondta, ő meglepit szeretne, én meg csatlakoztam, mert így nekem is egyszerűbb, mint titkolózni. :)

Egyébként egy ismerősöm szült a héten, és végig fiút mondtak neki (azt hiszem, ő is csak a kötelező vizsgálatokon volt, mint én) és nem lány lett? :lol:
Na jó, azért ez nem olyan gyakori...
Csak azért csodálkoztam rajta, mert általában inkább a lányból fiú verziót lehet hallani.
Nevekkel meg mindkét esetre készülni fogunk. :lol:

Masut
masut

Sziaztok!
Én is túlvagyok már egy CNS-kúp kúrán :(
Nemlajos!
Nekem nem voltak akkor még ilyen durvák a tünetek, de éreztem, hogy valami nem okés, nem is nagyon viszketett, de éreztem, hogy nem olyan, hogy ne venném észre.Na ezt értelmesen elmagyaráztam.De tényleg.Szerintem az a jó, ha nem terelődik "oda" a figyelmünk, mert ha igen, akkor már valami tuti nincs rendben.
De még mielőtt szóltam volna a dokinak egyből észrevette, mihelyst bekukknatott :lol: hogy van egy kis folyás, nem vészes, de azért vagy 5 CNS kúpot nyugodtan dugdossak. Kibírtam, Jó lett azóta.

Tessza!
Ezt én is hallottam, hogy nem jó a tisztasági, sőt sokan állítják, hogy attól van ez a sok baci, de ha meg nem használja az ember, ha kicsit gázosabb a helyzet, akkor meg óránként cseréljen bugyit??? :shock: Terhességnél amúgy is azt mondják, normálisabb a nagyobb mennyiségű váladék, mint általában.

Kép
Kép
zazzy

Nekem nem viszket a gombától, csak azt vettem észre, hogy bővebb folyásom van, meg sárgás....Doki ránézésre megállapította, hogy nem is gomba, hanem egész gombatelep. Hmmmm... :?

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hát csajok! Akkor majdnem mind egyszerre kúpozunk/tabizunk? Nekem sem viszketett. Ugyanaz, mnt Tehutinál.
Moncsi én elfeljtettem, tök szupi a babakocsi. Jó kéynelmes, széles. Kocsiba befér? Nekünk sajna kisebb kell majd. Mind kocsi, mind mert tesókocsi ugyebár. De nagyon szépet választottatok.
Hú Masuth ez kemény. A fiúra készülve csaj. :lol: Amúgy én senm bírnám ki ha nem tudnám mizu odabent. De nagyon irigyellek, mert így sztem még nagyobb élmény lesz.
Éna akarácsonyon lassan túl is vagyok. Én az a szeptembertől vásárolgatós típús vagyok. Fejben már minden megvan, még egy két dolog kell. Boitnak pl. nem veszünk előre, mert odaadom mindig. :oops:
MEgvolt az első gyerekszájunk tegnap. Bnőm itt volt kislányával, ésa férjével. Ha vkivel talizunk, ált. megpróbálom a neveket emgtanítani Botinak. Odament bnőmhöz, mondta Móni, a kislányhoz, mondta Míra, majd mosolyogva ránézett férjére, és annyit mondott, Papucs. :lol: Halláli volt!
Katka tök jó dokid van! Anno szupi előadást tartott (pont eda-ról). Amúgy nekem sem jött le a pénz pénz kérdés a Szt. Imréről. Tegnap a dokim megint ingyé volt, a sznő pedig javasolta, ne menjek magán nst-re, az sztk-s jó, ha ő nem ér rá. Lehet csak belenyúlok. 8)
Na szép hétvégét! Mi ma kicsit elutazunk a barátainkhoz, holnap jövünk!
Kukli
kuklika
Budapest VIII. kerület

köszi kukli.. hát elvileg befér a kocsiba is :) mi a 4.en lakunk lift nincs, ugyhogy muszály volt összecsukhatósat venni, ebbe meg beleszerettem már első látásra :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hű, mire megnyugtattatok volna, addigra újra elbizonytalanítottatok :shock:
Segond, majd jövő pénteken úgyis nőgyógyász, és akkor majd jól rákérdezek erre a gombadologra.

A lábujjam picivel jobb, de szerintem azért, mert pihent, de még mindig fáj, és picit dagadt...
Ha már van gépem :lol: Hát ilyen:
Kép

(ígérem, a hüvelyi problémákról SOHA nem teszek fel képet 8) )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nem lehet ez vmi allergia? Nekem szokott néha lenni. Sajnálom, ez tényleg elég vacak érzés. Jól megduzzadt.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos, nekem is olyan furcsa dolgok jönnek ki, amióta terhes vagyok.
Kérdezted mikor teszem le az autót :lol: ezen nem is gondolkodtam még, hosszú távon már nem vezetek.
Egyik ismerősőm megcsinálná féláron, kár 100, 150; 45-öt mondott, csak anyagár, az is akciósan azt mondja, nagyon kedves, már csinálta 1X; de annyi sincs :( szóval várok
Erpé igazad van anyagiakkal kapcsolatban, hogy az emberek túl nagy jelentőséget csinálnak néha, mert én azokat pl nem tudom megérteni akiknek van, s mégis panaszkodnak, nekem is van olyan ismerősöm, aki tele van és... de szerintem legtöbbünk igenis mindennapi problémák alatt roskad, a legalapvetőbb dolgokért küzd, élelmiszer, lakásfenntartás stb. ami azért néha depibe tudja vinni az embert. Attól igaz nem lesz jobb, hogy kesergünk, de abban a helyzetben nehéz nem keseregni, inkább megpróbálunk pozítívan állni hozzá, amikor már sok. Én pl tegnap kezdtem nagyon belelovallni magam, van egy kis havi könyvelésem, azt írkáltam, bev, kiad és rájöttem, hogy nemsokára nem lesz bev, csak kiad. na akkor azt mondtam állj, Majának pozítív érzésekre is szükség van, szóval tegnap este Vukot, Süsü zenét hallgattam( addig nem is rúgott szegény, amikor elkezdtem kikapcsolni, elvileg már hangokat is hall, több rúgással válaszolt", ma reggel meg zöldség piacon voltam, az is tök jó volt, a levegő miatt.
Egy 85 éves néninek segítettünk a táskáját vinni, hát az még olyan friss volt agyilag, hol leszünk mi, a mi generációnk, ha így folytatjuk, az is biztos, hogy ők fiatalkorukban nem roskadtak, súlyos hitelek alatt, lakáshitel, autóhitel, telefonszámlák stb. A társadalom és a kényelmünk okozza, az életszínvonal megtartása...hú bocsi jó hosszú lettem

Javulást mindenkinek!

Moncsi, cuki kocsi

Kuklika, jó kikapcsolódást

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nekem nem volt még gomba, egy kis gyulladás viszont volt, arra kúpot használtam, viszont a védőnő azt mondja mindig szép a vizeletem, tiszta, lekopogom, viszont nekem is bővebb folyás, viszont terhesen semmin nem lehet meglepődni, mert ilyenkor jobban ki van szolgáltatva az immunrendszerünk a fertőzéseknek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, azért óvatosan a fogalmazással, de értem, mit akartál mondani 8)
Valóban anno 60 éve nem volt lakáshitel, autóhitel, mert nem volt se lakás, se autó, se kilátások, csak egy háború, meg félelem, meg elnyomás.
De értem én, amit mondani akarsz, hogy valóban, a társadalom és a világunk generálja, hogy szükségünk van telefonra (mindenkinek külön a családban), sokcsatornás előfizetésre, jobb autóra, szebb bútorra, stb.
Régen meg funkcionalisták voltak, legyen egy minimum, ami tényleg KELL, s ha több lesz, az már külön öröm.
Sokszor én is dühöngök emiatt, és szeretném majd a gyerekemet valahogy másként nevelni, de félő, hogy akkor a világban nem találja majd a helyét.
A mi családunkban 10 éve még nem volt telefon, vonalas sem (az utcasarki telefonfülkébe jártunk, sőt, ha csörgött, és valakit kerestek, egy arra járó felvette, és beszólt az aktuális házba, hogy 10 perc múlva telefon :lol: ), most meg mindenkinek külön mobilja, amik alsó hangon is egy négytagú családnál +24E Ft...
Színes tévénk is pont 10 éve lett (mi hoztuk az elsőt Svájcból egy exemmel, egy lomtalanításnál szereztük :wink: ), azóta már kettő is van, és kettő már leamortizálva, félrerakva. A fekete-fehér tv 10-20-30 évig jó volt, most meg ugye négy 10 év alatt, hát lehet számolni...
Szóval teljesen egyetértek veled Bea, hogy bizony a jóléti társadalom képzete visz minket a csődbe, és nem véletlenül van válságban az egész nyugati civilizáció, hiszen az egész egy nagy humbug volt!
(hú, de jól esett kicsit erről írni :lol:, még ha néhol demagóg is, de nagy része szerintem tény)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tény bizony, jó egy kicsit sarkítottam, csak néha valóban úgy gondolom, hogy mindezek nélkül, kevésbé tartanánk ott ahol most.
meg szívesen elképzelem, hogy mi lenne, ha nem ezek körül forogna az életünk, ha nem járna az agyunk 627 helyen egyszerre, meg még azon is, hogy " pont beférek még az előtt a sárga előtt, fasza a jeepbe meg belementem, mennyibe fog ez kerülni.." meg hogy kellene egy leg. 3 megás kamera, vagy telefon, hogy meg tudjam örökíteni a pici első érkezését..stb csak egyszerűen élni nomádul valahol :lol: :lol:

Halász Juditot hallgatok, meg 100 folk celsiust, tök jó, vissza a gyerekkorba, a gyerekünk szemével láthatjuk majd megint a világot :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Arról nem is beszélve, hogy nálam még az óvodás gyereknek is telefont vesznek, nem egy ilyen eset van :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milyen meséink voltak még, keresgélek a neten, de nem jut eszembe sokminden.

Volt Süsü, Frakk, Vukk....?

Walt Disney, Hamupipőke, Hófehérke ...Dagobert...stb? Mert nekem nem nagyon tetszenek ezek az űrlényes, mini max-os mesék, jó muszály lesz azt is nézni, hogy haladjunk a korral :lol: :lol: nehogy Maja még lemaradjon :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Az én lányom szereti még a Kockásfülű nyulat, a Kistücsök és barátait, a Vizipók csodapókot, Mirr Murr-t, Kisvakondot. Meg amikor esténként megy a M2-n az esti mese abban szoktak még jó kis régi mesék lenni. Van az Móka Miki vagy mi a címe, meg a Magyar Népmesék. Na meg a Maja a méhecske :wink: :D
Az igaz Bea hogy ezek a régi mesék sokkal jobbak :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, köszi, ez az! Kockásfülű nyúl, Vizipók, és magyar népmesék, az könyv formájában is jöhet majd..

Maja, a méhecske :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="kuklika"] írta:kuklikaOdament bnőmhöz, mondta Móni, a kislányhoz, mondta Míra, majd mosolyogva ránézett férjére, és annyit mondott, Papucs.

Ez aranyos lehetett. :lol: Véletlenül nem nyíregyháziak?

Masut
masut

[quote="bea1978"]E írta:bea1978gy 85 éves néninek segítettünk a táskáját vinni, hát az még olyan friss volt agyilag, hol leszünk mi, a mi generációnk, ha így folytatjuk, az is biztos, hogy ők fiatalkorukban nem roskadtak, súlyos hitelek alatt, lakáshitel, autóhitel, telefonszámlák stb.

Hát igen, némelyik öreget meg lehet irigyelni... de sokan vannak, akiket meg nem.
Ha 85 éves, akkor viszont keményen átélte a háborút, ráadásul tök fiatalon... azt pl. nem irigylem tőle.

Masut
masut

na igen, azt én sem irigylem

Bea, Maja

Kép
bea1978

én Nyíregyházi vagyok :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

No, nálunk először ez volt:
Kép
Kép

Aztán ez lett:

Kép

S végül az első madártejem, kicsit rögtön újítva, mert a felhőcskékbe reszeltem narancs és citromhéjat az illat miatt :roll:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

HÚ DE JÓL NÉZ KI!! MÁRMINT A MADÁRTEJ

Ott esik a hó?? :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

most már éppen nem, de a felhők megint tornyosulnak :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hú az a nő ott lenn, majd el fújja a szél :!: :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

húúúú... itt meg egész nap sütött a napocska Miskolcon... ups.. madártej... most megkívántam, túl gusztának csináltad Nemlajos.... :P

KépKép
KépKép
adryn

ööö... igen, gyakorlatilag, míg be nem csuktuk az erkélyajtót, a szobában is esett a hó, akkora szél volt! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Itt most éppen szakad. Dél-budán vagyok a munkahelyemen....

Nemlajos: Ez a madártej több, mint vonzó! :)

Pénzkérdés: A pénzzel mindig baj van. Ha nincs az nagy baj, ha van, akkor meg általában nem elég.
Biztos hülyén hangzik, amit most írok, de én nagyon jól kerestem a gyerekek előtt. Túlságosan jól. És meg is csömörlöttem benne. Aztán úgy döntöttem, hogy nekem elég annyi, hogy jól megéljek és több nem kell, viszont cserében megvalósítom egy álmomat (saját kis cég) és 6 órás munkakör, hogy a gyerekeimre legyen idő....
Tök szépen hangzik, de először ugye elment az ex és maradt egy fizetés, most meg itt vagyok terhesen és nem látom jövőre miből élünk meg.... Hát ennyit a nagy idealizmusomról....
Én a TV-t pár hónapja csak DVD nézésre használom. Azaz inkább a lányok. Eleinte morogtak, hogy hol a Minimax, de most már teljesen jól megtanulak TV nélkül élni és sokkal kreatívabban játszanak, mintha a meséket néznék. Néha azért hiányzik, de nem olyan nagyon mint vártam volna...
A régi generációk meg mindig jobban tudják, mint a fiatalok. Majd mi is leszünk régi generáció és majd jól kiosztjuk a fiatalokat! :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

ó, én ebben a kiosztásban már most is kiváló vagyok! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kaptam néhány viccet ami nagyon tecc.. bemásolom.. hátha ti is nevettek egyet :D

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam, parketta

Mi az abszolút lehetetlen?
- ???
-Hímvesszőből kosarat fonni.
-És mi van, ha mégis sikerül?
- ???
-Lesz egy fasza kosarad

Férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait.
- Nyolcvan kiló dinamit!
Az asszony nevetni kezd:
- De mit érek vele, ha a gyújtózsinór csak négy centi?

remélem sikerült mosolyt csalni az arcokra ;)

KépKép
KépKép
adryn

Adry: :D

Nemlajos: megyek megpróbálok én is Madártejet csinálni, még nem tettem ilyet :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

ti minden nap érzitek mozogni a kicsit ??? én ma nem éreztem.. és tök izgulok meg várom hogy mozogjon már (délelőtt óta ezen stresszelek).... utánanéztem és áll. ilyenkor még nem baj ha nem mindennapos..de mostanában én minden nap éreztem...de akkor most mi van??:(:(:(:(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi!
Nekem is vannak olyan napok, hogy nem érzem, szerintem nyugi. Nálam is volt, hogy már picit elkezdett bennem motoszkálni valami nyugtalanság, aztán másnap meeg minden ment megint úgy, ahogy előtte. Szerintem ma lusta napja van a kicsidnek.

Masut
masut

igen, nekem is volt már lusta napja, aztán este 9 után azért hírt adott magáról, szóval csak semmi para!

Bea
, nekem is ez volt az első madártejem :roll:
Neked hogy sikerült? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

este elég aktív szokott lenni úgyhogy remélem ma még érezhetem.. :roll:

most megkívántam én is a madártejet...de nincs itthon tojásom :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Nemlajos, ez a madártej tényleg nagyon tutin néz ki.
Én még sosem csináltam, nagymamám viszont szokott ilyet, és imádom. Azért lassan nekem is meg kellene tanulnom. Ja, és városi legenda, hogy szülés után madártejet kell enni, könnyebben beindul a tejbelövellés (nem hiszem, h van bármi alapja), de a nagyim csinált egy adagot, miután Samu megszületett, hú, most is összeszalad a nyál a számban...

Bea, Nemlajos, azt hiszem, h abban, amit anyagiakról és pénzről írtatok, egyetértünk. Tegnap pl nagyon kiakadtam a híradón. Első hír: humanitárius katasztrófa, éhező családok Kongóban, tehetetlen nemzetközi szervezetekkel; második hír: Dubai luxus pálmasziget, csak a megnyitóra milliárdok mentek el és egy éjszaka 5 millió HUF-nál kezdődik. Ilyenkor érzem úgy, h valami nagyon alapvető hiba van a mostani életünkben.
Katka, szerintem azért nagyon jól döntöttél anno, a gyerekeiddel való kapcsolatod sokkal fontosabbak mint egy nagyon jól fizető munkahely egy multinál... lehet, hogy a következő év nehéz lesz, de hosszú távon szerintem biztosan ez a jobb megoldás. Annyi ismerősöm vergődik nem túl jó munkahelyeken, de nem mernek lépni, mert kiba jó pénzt kapnak...

Megyek, mert Samu balhézik...

erpé

Nemlajos, kész a madártejem, most hűl, külalakra hasonlít a madártejre, ízre még nem tudom :roll:

Moncsi, menj át a szomszédba és mond, hogy adj egy tojást, vagy hatot :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé, éhező családok kontra luxus a köbön, itt a szeretet, az empátia hiányával van a legnagyobb gond; egyáltalán az ilyeneknek eszébe jut, hogy valahol éheznek? Ha csak minden 5. -ig jutna el, jelentős változást lehetne elérni. Ha én a kevés pénzemből 100 forintot is tudok adni egy rászorulónak, ők mire lennének képesek?

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="erpé"]A írta:erpénnyi ismerősöm vergődik nem túl jó munkahelyeken, de nem mernek lépni, mert kiba jó pénzt kapnak...

Hát nem tudom... így legalább az 1. félévben aránylag jó pénzt kapnak szülés után, azért az nagy könnyebbség. Utána már biztosan nagyon nehéz, hiszen az elvárások is többnyire a fizetésnek megfelelők, pl. sok túlóra, ami gyerek mellett, hááát, nem igazán túl jó... bár ez ott is így van, ahol kevesebbet fizetnek...
Viszont ha rosszul érzi magát valaki valahol, jobb váltani, hiszen a munkahely nagyon rányomja a bélyegét az ember mindennapjaira - időnk nagy részét ott töltjük, nem otthon, és nem a párunkkal/családunkkal/barátokkal. Szóval nagyon fontos, milyen a légkör.

Masut
masut

[quote="bea1978"]H írta:bea1978a én a kevés pénzemből 100 forintot is tudok adni egy rászorulónak, ők mire lennének képesek?

Na ja, de minden rászorilónak nem tudsz 100,- Ft-ot adni...
nagy dilemma ez mindig.

Masut
masut

Adryn, Kuklika, jót mulattam ezeken :lol: :lol: :lol:

Nemlajos, a lábadhoz nem tudok hozzászólni.
hanem ez a madártej szíventalált engem is :oops: de megennék egy nagy tányérral most!

pénz-ügyben egyetértünk, nagyon nem stimmel ez a világ így ahogy van.

a szent imrés szülésfelkészítőről anno írtam máshová egy hsz-t, bemásolom.
(09.02-n voltam, ezt másnap írtam)
"namármost: tegnap voltam a választott kórházamban (szent imre), és egészen ledöbbentett az, mennyire "szocializálják" a szülőket arra, hogy válassz-fizess! a vezető gyerekorvos tartotta, aki elmondta, hogy kapásból meg tudja mondani, ki az, akinek van szülésznője, ki az akit felékszítettek a szülésre, kit nem, és hogy akinek szülésznője van, "egészen másképpen szül".
emellett részletesen elmagyarázta, hogy (elsőszülőknek elsősorban) melegen ajánlott csecsemősnővért is választani, annak is külön fizetni- behívatni munkaidején kívül, mert munkaidőben normális ellátást ugyan ne várjunk. persze most sarkítva adom elő, nem ezekkel a szavakkal mondta, de ez volt az értelme. "a nővérek nagyon leterheltek, értsék meg, nincs idejük mindenkinek elmagyarázni a szoptatást, stb stb stb"
blablabla
meg hogy kérdezni kell, a nyakukra járni. a gyerek ki lesz adva, aztán magaduram. ha pedig valaki leadja a csecsemőosztályra a kicsit éjszakára, vagy mert nem tudja ellátni-pihenni akar, ne csodálkozzon, hogy tápszert fog kapni, mert a nővérek nem fogják hagyni,hogy az éhes baba felordítsa a többit."

nekem nagyon kinyílt a bicska a zsebemben, remélem nem fogok ezzel a hölggyel találkozni, amíg bent leszünk.

Kép
Kép
mamacsibe

na lányok.. megasztár tetszett ma... viszont sajnálom Tamarát... sztem q..a jó hangja van. Viszont ma Viktor lopta be magát a szívembe leginkább.. örültem hogy továbbjutott.. Dávid jó musicalénekesnek de a többi stílus nem áll jól neki... azokat is musical-esen adja elő.. uncsi.. Krisztián is csak a saját stílusában jó.. az elvispresley-s száma nem tetszett.. viszont Lüszike nagyon visszavett.. ez előnyére szól.. biztos sokat olvas interneten :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

[quote="mamacsibe"]n írta:mamacsibeekem nagyon kinyílt a bicska a zsebemben, remélem nem fogok ezzel a hölggyel találkozni, amíg bent leszünk.

Nekem másként jöttek le kicsit ezek a dolgok, de az utolsó mondatoddal egyetértek - nem volt szimpatikus a nő, túl kategorikus volt. Nagyon hangsúlyozta, hogy NEKIK van tapasztalatuk a gyerekekkel, ami annyiban igaz, hogy rengeteg gyerekkel kellett foglalkozniuk, de ha az én gyerekemről van szó, azért hagyják már, hogy én is gondoljak valamit vele kapcsolatban. Nekem ez volt, ami miatt nem volt szimpatikus.

Masut
masut

Adryn!
Ma legalább nem kellett közvetíteni neked. :)

Masut
masut

hehe.. még jövő héten sem kell.. csak utána :D:D:D
a tánc is tetszett.. ment az ide-oda kapcsolgatás...

KépKép
KépKép
adryn

na, ha már Megasztár, a tegnapi élő példa volt, hogy milyen károkat tud okozni az, ha a tiniknek már telefonjuk is van :?
Volt egy pillanat, amikor elhittem, hogy a zsűri végre felvállalja (annak ellenére, hogy Lüszike most - legalábbis a 2. számban - tényleg jó volt), hogy kit tart mondjuk Magyarország 2008-as felfedezettjei közül a legjobb női hangnak...
Szóval nem lett volna igazságos, hogy ha Lüszi esik ki, de az még nagyobb gáz, hogy pont a Tamara, akinek nyernie kellett volna.
Nem is tudom, igaz, már most is kötögettem közben, de a jövő héten szerintem már csak háttérzajnak fog menni a Megasztár, számomra már nincs tétje (de ha Lüszi nyer, esküszöm, kiverekszem magam a Kapcsolat koncertre, mert arra még én is kíváncsi lennék).
Dávidnak vagy Krisztiánnak kellett volna mennie, unalmasak, és bebizonyították, hogy csak a saját műfajukban vannak otthon.

Viszont a lábam meggyógyult, és talán még nem meséltem, de sikerült venni 5E Ft-ért egy ilyen széket (anyutól "kaptam" karácsonyra 8) ):
Kép

Hintaszék helyett, ringatózni, szoptatni, meg hogy a Zuramnak is jó llegyen :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos egyetértek veled Megasztár ügyben, a vége előtt én is azt mondtam, hogy ha most Tamara esik ki akkor nem is nézem tovább :(
Amúgy tök jó az új széked, 5 E Ft volt?? :shock: Ilyet kaptam én is a páromtól szülinapomra ide a számítógép elé. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hát én meglepődtem nagyon hogy a tamara esett ki.. már csak azért is mert ugye multhéten ő és a hien ált ott... és a tamarát választották.. és sztem a lüszinél a hien sokkal jobb..bár igaz hogy a lüszi tegnap télleg jó volt...de összteljesítménybe :S:S:S:S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hát én is meglepődtem...

Masut
masut

vica, igen, 5E volt, és itt volt Pesten, szóval még postázni se kellett :D

Viszont most már lassan belátom, hogy tényleg nem állítható a magassága, pedig nem hittem el, hogy hintázni lehet vele (dőlésszög állítható), de a magasságállítás, ami sokkal régebbi opció, hiányzik :?
Sebaj, párom asztalához pont kényelmes, nekem meg úgyse gép elé kell :wink:

Majd az új lakásba, amikor már kicsit egyenesbe jöttünk, nézek az én gépem elé is, egy állíthatósat :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Heló Lányok,

Nem jöttem, mert a héten depis voltam :(:( ...
Nem is tudtalak Titeket visszaolvasni annyit bírtatok írni :D!
Csütörtökön voltam védőnőnél, +8 kilónál járok, 5 hét alatt 3 kilót híztam :shock: :? . Hétfőn jön (zsemle+tej) cukorterhelésre és hoz egy kimondottan kismamáknak való "diétát", azt mondta nem fogyókúrás (mert egy kismama ne fogyózzon!!!) inkább súlytartó (van benne gulyás leves túrós palival :D)!

Saját készítésű adventi koszorú apósomnak:
Kép
Valamint én 24+6, még a múlt héten:
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Az Adventi koszorút úgy tessenek nézni, hogy életemben először készítettem ilyet :)!
Végre másfél év után van valami függönyféleség az ablakunkon :D!!! Ja és tegnap 3-4 órás eszmecsere után sikerült végre kitalálnunk, hogy hol legyen KisBé kiságya. Nehéz volt egy 4x4-es szobában elhelyezni :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: