Sziasztok !
Tegnap óta jó sokat írtatok, fél óráig csak olvasgattam , de mire a végére értem a felére nem emlékszem

.
Evu : Látom Te is vonzod a bajt !
Én az ajtók kilincsén szoktam fennakadni , pedig elég jó a perifériás látásom, de a pólóm újja soha nem néz körül

.
Erika : Jó ,hogy neked is pozícióban a baba !
szőrtelenítés : 2 napja gondolkodom,hogymivel álljak neki
( borotva, epilátor, gyanta ??? ) , jövő héten doki vizit, meg Apa se nézegessen ilyen bozontosan.
Mindenesetre a szőrtelenítési hadművelet lesz az egyik fő program a hétvégén , legalább 1 órát vett igénybe a múltkor.
Orvosi vizit: betöltött 28.héten volt Uh+ vérvétel , másnap doki. 3 hét múlvára rendelt vissza , tehát jövő héten megint megyek .
Uh most nem lesz , mert a kórházban csak időpontos előjegyzésre csinálják, a vizsgálóban nem láttam gépet, de nem is bánom.
Viszont 4D -re megyek szept. 1 hetében , hogy minden rendben van-e , addig még a beforduláshoz is van ideje.
Köv. vizit 35.-héten, utána elvileg 36. és onnan kéthetente.
Valaki írta a streptococcust. Hüvelyváladékból nézik , nem vérből.
Büngyi: Nagyon klassz a fotel!!!!!
Nálunk helyhiány miatt nem férne el a babaszobában , de a miénket is nagyon szeretem . Tele tettem párnákkal és lábtartója is van , aminek felemelhető a fedele, így használaton kívüli babaholmi rejtekhelyként is használható .
Tegnap Apa hulla volt estére , mert megint bringával ment dolgozni a dög melegben, ezért leszavazta a Kikát , de cserébe holnap elvisz bevásárló körútra.
Igaz,hogy 1-ig dolgozik, de reggel bemegyek vele a patikába és így nem kell itthon ülni egyedül.
Odabent összeszedem az összes babázós dolgot , kencét, meg mindent , mert nem akarok várni októberig, mire felírja a gyerekorvos .
Most megyek húslevest főzni, és lehet,hogy megint lesz Missi +féle pogi is