Még nyugi van itthon, Dáviddal vagyunk kettecskén.
Bencének nagyon boldog szülinapot, Lillának pedig névnapot kívánok én is. Gergő meg köszöni szépen.
Zdori, tényleg nem viszed túlzásba az alvást. Fénnyel élsz? Bár most az sincs sok. Tessék színt vallani, hogy hova akartál jelentkezni!
Aniko15, tegnap elfelejtettem írni, hogy én is sokat gondoltam ám Rád, többször is láttalak bejelentkezve és akkor mindig vártam, hogy írsz majd pár sort.
Mónikám, Te is nagyon jól bírod ám, hallod. Férjecskédnek más tünete nincs? Azért jobbulást neki. Mondjuk én ki is dőlök 37 foknál, de a normál testhőm nem éri el a 36-ot, inkább csak úgy felülről veri a 35-öt. Én is imádok főzni, de azért jól esik néha nem.
Kaqk, sajnálom nagyon a munkát is, de főként Emmát. A mi bölcsinkben is nagyon nehezen jönnek helyre a manókák. Tegnap legalább is azt mondta az egyik gondozónő. Jól teszed, ha nem viszed, hamarabb átvészeli, meg nem durvul el nagyon. Köhögést megértem, én lassan ünneplem a kéthós évfordulómat.
Nektarin, jaj nagyon irigyellek.
Gica, én nem ilyennek nevezem azt, aki nem kreatív. Joggal vagy büszke magadra! Nagyon édesek lehettek a kicsik!
Niki, gratuláloooook!!!! Jó főzést és várunk!