A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba nincs még nevünk :roll:
már azt is mondtam, hogy bediktálom a Pötit és kész :lol:

Vindo szuperek ezek a fotók
elképesztő, hogy milyen pillanatokat sikerül elkapni egy-egy profi fotósnak :)
jó napot nektek mára+++++++++++++++++++++++

Kaqk na sikerült aludni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pórul jártam, megkérdeztem Grétitől mit süssek. Most csinálhatok kakaós csigát :roll: Azt hittem azt mondja, semmit anyuci :roll:

Irina merre vagy?
Jelentkezz be kérlek :roll:

Ágica meggyógyultatok?

Fleur te még lógsz a jelmezes képpel :D

én ma egész jól. Leszámítva, hogy hangom mesebeli. Hol van hol nincs. Most épp nincs. Ideális feleség vagyok jelen pillanatban Z szerint :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na lépek mielőtt velem lesz tele az oldal.

Szép napot mindenkinek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Mekkorák a fotók!!!!!!!!!! :lol:

De édi Kristóf! Igazi pasi! Ezek a vonások... :)

Mi felújításban-takarításban továbbra is, a wc, és a fürdő van még hátra. Móniék vendégül láttak minket - köszönet érte még egyszer - , mert a mamáéknál laktunk vasárnap óta, és nem tudott dolgozni tőlünk.
Na máris mennem kell...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, én is bejelentkezem.

Anyósék elmentek már, szerencsére nem maradtak sokáig. Ahogy G. elment délután, nem sokkal utána ők is indultak. Most semmi gond nem velük attól eltekintve, hogy öt percenként megkérdezték, hogy miért nem beszél Rugó. És hogy ők már nem is hallják meg, hogy azt mondja, hogy mama meg papa. És de jó lesz, ha már náluk maradhat egy hétre :roll: :shock:

De ezeken sikeresen túltettem magamat, szóval nem is kaptunk össze :wink:

Rugó lecsendesedett már, a sok játék után most evett valamennyit, aztán leült dvd-zni. Almát eszik közben.

Kristóf baba nagyon aranyos :D Olyan picik még ilyenkor :shock: :)

Minitali :D
Szegény Emese, ez a felújítás olyan, mint egy púp az ember hátán.
Ha mi befejezzük a lakást benn, jöhet az udvar kinn :shock: :shock: :shock:

Furcsa, én a mi nevünket nem tudnám adni a gyerekeknek, de szerencsére Gábor sem, így megegyezik ebben a véleményünk :roll:

JÖn Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Nektarin gratulálok Kristóf babához nagyon cuki!!!

Móni: Köszi,megvagyunk még mindketten taknyik vagyunk de ez már úgy látom a kifelé vezető út :roll:

Nagyon jók a mini talis képek!

Juba: Gatruálok az újabb kiscsjahoz :D

Kép

Kép
agica1126

Látom bejelentkezve Anikó15-öt :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép
vindolanda

Na, téli olimpia van, és azon ritka alkalmak egyike, hogy a televízió a teniszen kívüli másik kedvenc sportomat is adja. Ez a síugrás. Be akartam mutatni Gábornak, miért is jó ez, kik a kedvenceim. Rugónak is bejött :roll:
Aztán a két-ugrás sorozat között kimentünk fürdeni Rugóval, és mire bejöttünk, G. ott aludt a nappali közepén.
Aztán bemászott az ágyba.

Én meg elkezdem dolgozni lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval két ugrás-sorozat, nem két-ugrás sorozat.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

benéztem, h mi lehet Nektarinnal és látom, h a legjobbkor tettem :lol:

Nektarin nagyon-nagyon gratulálok Kristófhoz és a legjobb egészséget kívánom az egész családnak!

Mindjárt írok érdekeset :arrow:

silka
silka

Juba, gratulálok a csajszidhoz! Hát tényleg nem mellékes dolog a megmentett ruhatár :D

Vindo, a síugrást mi is nagyon imádjuk, mondjuk nekem lövésem sincs a téli olimpiához... A férjem idén megszerettett velem egy másik sportot is. Passzolok, h mi a neve (vmi sífutás féle terepen??? :roll: ) mikor pokoli szép tájakon körbe-körbe síelnek iszonyat sebességgel... ...a végén meg összeesnek :) Sherlock nagyon szuper, nézzétek meg mindenképpen!

Milyen helyesek a gyerkőcök és hogy megnőttek :shock: :lol: !

silka
silka

Sziasztok!

Öhmmmm. Én el vagyok veszve nagyon, mert most még hétfőig megoldhatom, hogy legyen felvételi jelentkezésem, addig sztem nem nagyon fogok tudni mást cinálni a gépnél. Nagyon sokmindent kell összevadászom... Szóvla majd jövök... :)

Nagyon igyekszem, mert hiányoztok... :(

ANIKÓ15 miatt miért vagy sokkolva, Vindo???

Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2010.02.14 01:22-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaaa, elfelejtettem: a képek szuperek! Kristóf is nagyon szép, meg a minitali képes zsiványok is! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Szép jó reggelt :lol:

Bálónak nagyon sok boldog névnapot

Silka de jó, hogy jelentkeztél :lol:
épp a napokban gondoltam rád :)

Dori hová felvételizel?

Vindo akkor ez csak egy röplátogatás volt :)
én anyósom is állandóan azzal a dumával jön, hogy elviszi Grétit hetekre.
Én kerek perec megmondtam neki, hogy amíg én itthon vagyok addig nem :roll:

Ágica örülök, hogy kicsit jobban.
azért még továbbra is mennek++++++++++++++++++++++++++

Én ma reggel már alkottam :D
Valentin-napi meglepetés reggelit csináltam Grétikének és Zolinak.
Szív alakúra formáztam a virslit és annak segítségével szív alakúra sütöttem meg a tükörtojást.
Cicus újjongva ette meg :lol:
De az apjának is nagyon jól esett :D

Síugrást én is szeretem. Meg magát a téli olimpiát. Csak az a baj, hogy olyan későn (vagy inkább korán) adják :roll:
De tegnap is néztük, a megnyitó ismétlését is végignéztük :D
Mondtam cicusnak, készüljön mert 2 hétig sokat fogunk sportot nézni, de neki is tetszik :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk te jutottál eszembe mikor ezt megláttam.
Lehet tetszene Emmának :roll:
http://www.teszvesz.hu/item921407170_ra ... irako.html

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ó, ma van Valentin-nap ezek szerint :wink:

Hát, azért sokkol, mert Anikó eltűnt pár hónapja, akkor szakdolgozatot kellett írni, de ezek szerint néha olvasgat azért :roll:

A téli olimpiát nagyon szeretem.

Amikor utoljára volt, Nyíregyházán voltam abban a félévben, hajnalban keltem, és mikor holt fáradtan hazaértem, mindig arra ebédeltem késő délután :roll: :D

Gyereke-elvitel: hát, nem tudnám nyugodt szívvel rájuk bízni. Pláne, hogy mikor hazamegyünk, az első nap még késő estig rugóznak, aztán a 3. napon már tök üres lakásban vagyunk, ott sincsenek, este meg nyolckor lefekszenek, mi meg rohangálunk Rugóval körülöttük :roll:
Meg amúgy sem tudnám elképzelni egyelőre, hogy egy hetet távol legyen tőlünk. Külföldre is kivittük, eszünk ágában sincs nélküle menni sehová :roll: Ha már egyszer úgy döntöttünk, hogy mostantól hárman leszünk.

MOndjuk, ha nagyobb lesz, az más tészta, de szerintem akkor sem szívesen adom.

Móni, hogy Te milyen kis kreatív vagy :wink:

Dóri, tényleg, ez olyan orvosis dolog?

Silka, lőnek is síelés közben? :roll: Vagy csak úgy mennek?

Itt most megint esik a hó, elég sok lejött. El kell mennünk majd boltba, várunk egy ismerős babás családot, és nincs rágcsa :roll:

Bálintnak sok boldog névnapot kívánunk!

Szép napot, V.

Irina????

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Először is bocsánat az eltűnésemért, semmi más oka nincs, mint az időhiány, bár ez mindenkinél fennáll. Örülök, ha néha olvasni tudlak titeket, mert Dávidka már csak kb.1 órát alszik napközben, és ugye a szakdoga még nincs kész. :(

Vindo: :csoda, hogy még emlékszel rám, szerintem rajtad kívül nem sokan :D
Egyébként meg szeretnélek nyugtatni, mert Dávidka se viszi túlzásba a beszédet. Elég sok szót mond, de a többségét csak mi értjük. Sajnos megtanult egy szót, amit nem kellene, és persze ezt mondja a legszebben és a legtöbbször(hülye). Remélem majd leszokik róla, mert kissé kellemetlen, amikor pl. a boltban is mondja a néniknek. :oops:

Nektarin: szívből gratulálok nektek!!!

zdori: üdvözöllek ebben a jó kis csapatban, azt hiszem mi még nem "találkoztunk" :wink:

Nem ígérem, hogy gyakrabban jövök, de igyekszem!

Puszi mindenkinek!

Kép
aniko15

Kép

1 kép a kicsikénkről, ez még karácsonykor készült, azóta már levágattuk a haját :)

Kép
aniko15

Bálónak boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Életjel

egy szerződés fordításon dolgozom egész hétvégén, lassan kész.

holnap 11 kor hív a csaj h mikor jön értem és megyünk együtt :shock: kiváncsi vagyok...emmáért kell mennem 3/4 3 ra legkésőbb..még nem egésznapos, míg nem lesz munkaszerződésem és míg el nem fogadják a kérelmemet.. :shock

ja Emma megint taknyi.....remélem nem lesz olyan rossz..és nem kell itthon maradjon..mert most enm igen lenne jó +beteget+ jelentenem. :?

menneme kell..emma nagyon hiányol

KépKép
kaqk
Debrecen

Eszter!
Szívből gratulálok!
Nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt lányok!

Ne már, hol vagytok?
Miért nem jelentkeztek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

napsugarast :)

elindult süsü talán van pár percem :)

Bálint nevében köszönöm köszöntéseteket :)

Anikó15!
emlékszünk ám :) problémátok megoldódott? Milyen nagy Dávid :)

Panndi és Kispocc is rég járt erre :(

B. hétvégén nem aludt napközben,este kidőlt alszik egyhuzamban 10-11 órát és friiss kipihent :) csak aza baj h. így is korán kel :(
Apa péntek este megígérte felkel szombaton Bhez :9 erre nem szerencséje volt :) az előző nap pár óra alvása+farsangi buli miatt csak f7kor kelt fel :)

régen mindenféle olimpiát néztem élveztem :) tiszta ideg voltam mikor M. megszületett nem láttam a kézi-,vizilabda döntöt a kajak kenuról is lemaradtam :) azóta szinte semmi sportot nem nézek :shock: :cry: pedig kézit imádom :)

Móni!
csak nem egyeztek fiúnévben :)

Maggie!
de jó h jelentkeztél Te is :) gyógyuljatokk már meg :)

Ágica!
szegénykék ti is jól elkaptátok :(

:arrow: közeledik :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Rugó reggelizik, így rohanva bejelentkezek.
TEgnap az ismerősök látogatása elég sokáig elhúzódott, csak este nyolc előtt mentek el. Két baba is volt, vagyis inkább az egyik már inkább gyerek: Hanga és Csongor. Már régen találkoztunk a szülőkkel (mielőtt a gyerekek megszülettek mind a két oldalon), így kicsit tartottam tőle, mi is lesz, de jól sült el a dolog.
Rugó kezdetben féltette kicsit a cuccait, de aztán már megbarátkozott a gondolattal, hogy mások matatnak a játékai között.
A három gyerek iszonyatos kupit csinált :shock:

Rugó este majdnem tízig volt fenn (nyolckor kelt reggel, nagyon pörgött egész nap). Én éjszaka dolgoztam, elég sokáig, majdnem fél kettőig, de nagyon jól haladtam, és most boldog vagyok 8)

Képzeljétek, van egy szabadon választható tárgy, amit meghirdettem a hallgatóknak, és annyian akarnak hozzám jönni, hogy már kétszer kellett limitet emelni :shock:

Anikó, azért gyere gyakrabban.... :wink: A szakdogával mi a probléma? Van határidőd? Dávidka hagyja levágni a haját?

Kaqk, gondolok Rátok, hogy Emma ne legyen beteg :!:

Viranka, eddig Rugó sem bírta a sportközvetítéseket, bár a F1-hez már hozzászokott egészen kis korában, de most a téli olimpiát nagyon nézi :lol:
Lehet, a havat csak tévében szereti :wink:
Akkor Bálint is fitti :lol:

MOst megyek, egyszerre keltünk.

A héten minden nap megyek Böszörménybe. Kedden rendes munkanap, szerdán oktatói értekezlet (ekkor vigyáznak Rugóra az adminisztrátorok), csütörtök munkanap, pénteken meg G. jön haza gyerekfelügyelni, nekem délben van órám.

Hülye hét.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Mi is túl egy mozgalmas HV gén, szombaton sógornőmék, majd tegnap anyunál voltunk, megjött apu Olaszországból ( ott dolgozik) , aztán hozott Péterkének ejojót:-)

Nagyon jól érezték magukat a gyerekek egész HVén.

Olyan érdekes, megfigyeltem, ha anyunál voltunk, utána Péterke éjszaka bepisil, valószinű annyira kifárad, hogy nem ébred fel :roll:

Áron viszont elég jól aludt éjszaka :roll: áthelyeztem az ágyát, lehet jobb lesz ez igy neki.

A múlt héten mi aludtunk a nappaliban, gondolván, hogy hátha mi zavarjuk, de nem ez a gond. Egyszerűen, csak nem tud egyedül visszaaludni , ha felébred :evil: lehet ezt még meg kell tanulnia. Minden esetre az első ébredésnél mindig teát kap :roll: hátha kitolódik legalább az ébredések száma :roll:

Péterke épp reggelizik, már a 2. nagy szelet vajas kenyeret majszolja. :shock: éhes. :wink:

Tegnap anyu egyszerre etette a 2 gyereket, olyan vicces volt, nem győzte tömni a nyiló szájakat :shock:

Bizony Panndi nagyon eltűnt :? pedig ő minden nap jött.

Vindo szép kis hét előtt állsz :shock:

Móni milyen kis kreativ vagy:-)

Anikó helyes Dávidka:-)

Kaqk majd várjuk a beszámolót!

Heni
KépKép
heni81

Még 1 kép az unokatesóval szombatról:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Bálintnak nagy virtuális fülhúzást küldök névnapjára!

Vindo, nem biatlon, csak síelnek. Asszem simán sífutás a neve. Lenyűgöz a táj közben :)

Móni, szerintem én még nem is gratuláltam Neked a kiskrapekhoz, úgyhogy utólag most megteszem :wink:

Néha-néha (kb 1-2 hetente) bekukkantok ám és ha teljesen nem is, az utsó oldalt mindig átfutom. Bekapcsolódni nem tudok, kizárólag magunkról meg nem akarok folyamatosan tudósítani kommentálás nélkül. Most megtettem, mert nagy események zajlanak. Lehet, h még képet is rakok LIzi új sérójáról. Elvittük frufrut igazítani, erre a nőci nekiesett és levágta kisfiúsra. Háát, majdnem sírtam, de már nőtt 1 centit

silka
silka

Heni, bájosak a gyerekek :D Verdás felső 8)

Silka, igen, sífutás :lol:
MOst gyorsan megnéztem a neten, mert én sem tudtam, hogy abból meg két fajta van, klasszikus meg szabadstílus.
Várjuk a képeket :wink:

Kép
vindolanda

Látom dúl az olimpia! :) Nálunk is! Én szinte az összes téli sportot szívesen nézem, a hoki nem annyira jön be, meg a hosszú távú gyorskori. A gyerekek is nézik természetesen, márha van kedvük, eddig a gyorskorcsolya jött be nekik.

Vindo!
Tényleg jó kis heted lesz! Az jó, ha ilyen sokan jelentekznek hozzád! Ezek szerint jó előadó vagy!
Rugó először távolról fogja megszeretni a havat, aztán majd jöhet közelről is!

Regi!
Jó, hogy hallottam felőled!

Kaqk!
Ma van az első napod? VAgy rosszul emlékszem?

Silka!
Örülök, hogy előkerültél! Várjuk a rövidhajú Lizi képet!

Anikó!
Szia!!

Heni!
Hű, tényleg sűrű volt a hétvége! Na majd kipihenitek! :)

Móni!
Több hétre én sem adnám a gyerkőcöket, de eddig még nem is kérte egyik nagyi sem... Sőt, anyósom kifejezetten kijelentette, h nem is vállalná őket (én meg nemis adnám, úgyhogy nincs semmi gond :wink: )

Mi meg készülődünk a holnapi menőmanós farsangra. Megkérdeztem őket, hogy mik szeretnének lenni. Gergő csiga, Zsuzsu cica. Most készítem a jelmezeket. Kiváncsi leszek, meddig bírják majd magukon...

Kép
gica1

Rugó a francia-pirítós sütővel játszik, wc-papír darabokat illeszt bele, majd rácsukja a tetejét :lol:

Írni akartam, de jön :arrow:

Kép
vindolanda

Ez aztán az oldalkezdés:)

Ja, a téli olimpia tényleg idegnyugtató :roll:

Gica, hogy csinálod a jelmezeket?

Kép
vindolanda

Most látom, beleillesztettem pár helyesírási hibát az oldalkezdő hozzászólásba :roll:

Kép
vindolanda

De mivel úgy sincs itt senki, így nem is érdekes :D

Rugó hirtelen rájött, hogy ő szereti a narancsot. Hármat ettünk meg közösen, aztán meg virslit kért. Most csak tolat a nagy pocakjával 8)

Gábor csak este jön haza, olyan nyolc előtt :roll:

Kép
vindolanda

Élek ám én is. Csak lényegében a gyerekekkel fekszek és kelek, hogy valamennyire ki tudjam pihenni magam.
Az utóbbi időben voltam párszor rosszul.....gondolom a kialvatlanság miatt, meg hát emészti az energiát a két gyerkőc, bár most már rengeteg szép pillanatunk van :)
Képeket is ígértem tudom, főleg pacisat...igyekszem...:)

Bálintnak boldog névnapot!
És Eszti nektek itt is szívből gratulálok!
Kaqk neked pedig a munkához....
jajj nem is tudom kell e még valakinek valamihez gratulálni. Igyekszem valahonnan bekapcsolódni....olvasgatni itt ott amúgy sikerült, csak mindig futólag és így hozzászólni nem tudtam. De ez már csak így van.

KépKép
KépKép
fleur

Minitalis és Heni gyerekek képek nagyon jók :)
És remélem egyszer nálunk is lesz a két tátogó szájat nem győzzük etetni :wink: Heni (Lilla nem olyan jó étvágyú)

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Én is gyorsan bejelentkezek. :lol:

Nektarin! Először is sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak! Gratulálok a legénykéhez, jó egészséget, gyors regenerálódást kívánok!

Bálintnak nagy-nagy cuppancsot küldök a névnapjára utólag!

Fleur, jaj! Ezt még olvasni is szörnyű. Inkább tényleg pihenj! Vigyázz magadra!

Én meg ugye szombaton suliban voltam, tegnap meg disznótoroztunk. Csak egy kicsit fáradtam el. Ma is pörögtem rendesen. De az nagyon jó volt, hogy Bercó már alig várta, hogy a bölcsibe mehessen. Tegnap az ágyon ugrálva örömködött, amikor mondtam neki, hogy ma reggel megyünk a gyerekekhez. Szerdán meg megyünk megnézni a fiúk volt oviját Vicuskával, remélem tetszeni fog neki. Ja, meg du-n megyek nődokihoz végre, ha addig a nagy természet nem szól közbe. Remélem nem. Bár nagyon fáj a hasam, remélem nem valami gyulladást szedtem össze. :roll: Már csak az hiányozna a boldogságomhoz. Így is lassan úgy köhögök, mint egy tüdőbajos. Már nevetgélni sem lehet, mert köhögésbe torkollik az egész.

Na, megyek elkapm Bercót és megpróbálom elaltatni.
dmaggie

Helló, Anikó! Szép a kismanód! :)
Hajrá a szakdogához!

Hát, köszi az érdeklődést, lányok, végülis (mert most juszsem jutok be a felvi.hu-ra) fogalmam sincs, mire felvételizem... Mert még 1 gombot meg kellett volna nyomnom a felületen, amit direkt, hogy ne csináljam hatvanszor, nem nyomtam meg, arra gondoltam, ma este megnyomom. De most nem megy belépni... Szóval meglátjuk, meyik állapotot rögzítette a rendszer... Mert azért volt, hogy mégis megnyomtam... :)

Asszem nem bírom tovább. Ma hajnali fél 5ig fent voltam, aztán 1,5 óra alvás volt. Most FÁRADT vagyok...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt

túl egy át nem aludt éjszakán. Emma csütörtök óta taknyos, és vasárnap óta köhög is. tegnap nagyon bújóska volt...estére kezdett felmennia hője..egész éjszaa figyeltük, mértük neki..37,9 ment fel..majd szépen le is ment magától...de persze e cseppet sem aludtunk...
reggelre is felkúszottt, de ismét visszafordult...:-)
most meg már itt huncutkodik..jobban van..csak ez köhögés! Ah mindne igaz ma jön haza a gyerekorvos barátnőm és remélem át is jön meghallgatja Emmát és engem is ..mert én 5 hete köhögök..MAggie..még te is mindig???? :shock:

Szóval ma meg holnap nem megy Emma bölcsibe, pedig tegnap már olyan jól ment az ott alvás . 2órát aludt,...:-)

remélem hamar meggógyul.
:-)

munka: hát az ígéretek túl szépek volak h igaz legyen. a mostani képviselőt sikerült kikérdezni és hát negyede sem igaz, vagyis talán inkább semmi sem igaz abból amit ígértek, sőt a főnök azóta sem hívott hogy hogyan tovább, mikor hova mit..stb.... :shock: :shock: :shock:
elkeseredtem, csalódtam.

most lehet van egy 4 órás irodai munka lehetőség. légyszi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mennem kell, hív.

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Sajnálom Kaqk. Küldöm++++

Tegnap voltunk B. oltáson 6éves. Ma ment oviba,de sírva kellett otthagynom :( egyszerűen nem értem.Mikor elindulunk örömmel megy,aztán mikor benéz a csoportba mikor öltözünk át,már nem akar ott maradni.Ezt már jó párszor előfordult.Viszont miután eljövök,azt mondják,hogy semmi baj nincs vele.Nem értem,szerintetek? Ez csak anyának szóló sírás? Annyira tanácstalan vagyok...

Megnézem az előző oldalt is...
varga tünde

Sziasztok!

Bencének Boldog születésnapot

Lillának boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gregőnek is boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, csak bekoszonok, aztan jovok a nap folyaman. Az elmult par napban nem tudtam jonni, jottunk-mentunk...ma itthon maradunk.

Ma kaptam emailt a vizsgamrol, ami decemberben volt, kerem szepen, SIKERULT... :shock: :lol: Csodaval hataros...tenyleg nem gondoltam.. :D

Na, megyek, gyerekek ehesek, (meg en is) aztan jovok! :D
Vendég

Ügyes vagy, Niki! :) Gartulálok!

Bencének, Gergőnek boldog szülinapot!

Lillának boldog névnapot!
Meg az én mukijaimnak is boldog névnapot!

Minden ünneplőt Isten éltessen!

Kaqk, sajnálom! De most akkor már biztos, hogy nincs az a munka? Vagy hogy is van ez? Miben nem volt igaz, amit mondtak?
Drukkolok a másik helyért!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Minden Születésnaposnak, névnaposnak millió puszi!

Zdóri: fizetés, bejelentés, lehetőségek, támogatás.....és azóta sem jelentkeztek. tegnap is csak azért voltam mert én hívtam fel a mostani üzletkötőt. az meg rendes volt...de ő sem tud semmit. a telefont sem vette fel a főnök.:-( nem tudom mi lesz vele..kivárok. ma 3 kor hívom a másik lehetőséget beajánló nőt h áll e még???

emma 9:40 kor elaludt mellettem. jó lenne sokat aludna, mert este nem tudott. + akkor estig kibírná ++++++++++++++++++++++++

Niki: gratula..:-)

Tündi: szerintem csak neked szól....anyás, szeret, nem akar elválni tőled. mióta emma is bent alszik annyira anyás, napi 100x megölel, mondja h szeretlek.....persze én is h ne gondolja h azért aszik a bölcsiben mert nem szeretem.....ők mindent ehhez társítanak....

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Csak életjel, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm.

Tegnap hazajöhettünk, még varratszerdésre megyek vissza, minden ok, van tejci, szopizik, az éjszaka, hááááát volt jobb is, fáj a pocija, az tuti. De gyönyörű. Majd mesélek, és képeket is teszek.

Kültem ám én sms-t Vera, de van akinek 3x van akinek egyszer sem ment át, én bénáztam el, de az intenzív őrzőből csak este tudtam jelentkezni, na mindegy.

Megyek, jövök ígérem amint tudok.

Kép
Kép
nektarin

Eszti
Igen én 3x kaptam meg :) :lol: de mind háromszor nagyon örültem neki :) képeket nagyon várom. Pocit sajnálom az nem jó. De ilyenkor még lehet a születés utáni trauma miatt is. Nem? Dani is sokat sírt az elején, de nem a hasa fájt.
Robesz? Hogy fogadta? Család?

Kaqk
Munka :( hát az nem jó, ha a főnök ennyire nem megbízható, h nem jelentkezik.
Emmát sajnálom.

Zdori
Sok boldogságot a gyerkőcöknek. Hogyhogy ma van a névnapja a tieidnek is? Én úgy tudtam csak Lilla van ma :? Megnéztem neten és tényleg....hmmmm :) akkor a mi két gyerekünk is lehetne egy napon. A normál naptárban nincs benne.

Bence, Gergő boldog szülinapot!

Vindo
Rugó hihetetlen milyen játékokat tud kitalálni :lol: de legalább jól elszórakoztatja magát :)

Zdori
Pihenned kellene, nem tudom, h tudsz működni ennyi alvással :(.

KépKép
KépKép
fleur

Nektarin de jó olvasni, hogy otthon vagytok :lol: :lol: :lol:
nagyon várjuk a képeket és a beszámolódat :lol: :lol: :lol:
röpke 18 hét és követlek 8) :lol:

Kaqk sajnálom a rossz tapasztalatot, de inkább most az elején mint később :roll:
drukk a másikhoz+++++++++++++++++++++++++++++

Tündi te vagy az ANYU. neked szól, hidd el

Dori mikor tudod meg melyikre sikeredett?

Niki gratulálok :lol: :lol:

A tegnapot végig csavarogtuk. Elvittük Z orvoshoz (37,2 és már a halálán van)majd Ikea, Aréna pláza, kaptam végre egy kézi mixert :lol: ma fel is avatom. Majd haza pihi és este elmentünk vacsorázni. Olyan jó volt, hogy nem nekem kellette főzni 8)
és rájöttem, hogy meg kell tanulnom souflet sütni. Isteni az a desszert 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: Szegény Z, nem is csoda..37,2-nél! :-) soufle?? jól hangzik!!!!

munka: hát ez az ha az eleje ilyen mit várjak később????

Nektarin: jó h jöttél, várjuk a beszámolót, rengeteg képet! :-)

Dóri: mire sikerült??????

KépKép
kaqk
Debrecen

Minden szülinaposnak és névnaposank sok-sok boldogságot!!!!

Nektarin!
Örülök, hogy végre otthon vagytok! Szuper, hogy van sok tejcsi! Puszi!!!

Kaqk!
Sajnálom, h átverésnek tűnik a munka. Ez olyan dühítő! :evil:
Jobbulást Emmának!

Móni!
Sűrűbben kellene vendéglőbe járnotok! Neked sem ártana egy kis pihi, nem?
Z-nek jobbulást!

Niki!
Szia!!

Vindo!
Rugó soha nem hazudtolja meg magát. Ez a piritósos játék - nagyon találékony a fiú! :)

Megvolt a farsangunk. Nagyon édesek voltak, majd próbálok gmailre képet tenni.
CsigaGergő jelmeze: szarvacska - hajráf fekete harisnyával bevonva, ráerősítve két szívószál, végére egy kis papírzsepigombóc. Csigaház: hátizsák betekerve egy sárga pólóba.
CicaZsuzsu: fülecske - hajráf fekete harisnyával bevonva, rajta vízfestékkel feketére festett papírfülek. Farkinca fekete harisnya, végén fehér zoknival. Nem vagyok kreatív, úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra, h sikerült jelmezt készítenem. :)

Kép
gica1

Megse sikerul bovebben irnom, el vagyok havazva.... :? Estefele probalok...
Rohanok fozni :arrow:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: