Sziasztok,
Rugó reggelizik, így rohanva bejelentkezek.
TEgnap az ismerősök látogatása elég sokáig elhúzódott, csak este nyolc előtt mentek el. Két baba is volt, vagyis inkább az egyik már inkább gyerek: Hanga és Csongor. Már régen találkoztunk a szülőkkel (mielőtt a gyerekek megszülettek mind a két oldalon), így kicsit tartottam tőle, mi is lesz, de jól sült el a dolog.
Rugó kezdetben féltette kicsit a cuccait, de aztán már megbarátkozott a gondolattal, hogy mások matatnak a játékai között.
A három gyerek iszonyatos kupit csinált
Rugó este majdnem tízig volt fenn (nyolckor kelt reggel, nagyon pörgött egész nap). Én éjszaka dolgoztam, elég sokáig, majdnem fél kettőig, de nagyon jól haladtam, és most boldog vagyok
Képzeljétek, van egy szabadon választható tárgy, amit meghirdettem a hallgatóknak, és annyian akarnak hozzám jönni, hogy már kétszer kellett limitet emelni
Anikó, azért gyere gyakrabban....

A szakdogával mi a probléma? Van határidőd? Dávidka hagyja levágni a haját?
Kaqk, gondolok Rátok, hogy Emma ne legyen beteg
Viranka, eddig Rugó sem bírta a sportközvetítéseket, bár a F1-hez már hozzászokott egészen kis korában, de most a téli olimpiát nagyon nézi
Lehet, a havat csak tévében szereti
Akkor Bálint is fitti
MOst megyek, egyszerre keltünk.
A héten minden nap megyek Böszörménybe. Kedden rendes munkanap, szerdán oktatói értekezlet (ekkor vigyáznak Rugóra az adminisztrátorok), csütörtök munkanap, pénteken meg G. jön haza gyerekfelügyelni, nekem délben van órám.
Hülye hét.
Szép napot, V.