A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszikám!
Kaptam ma trikóbodykat, szóval megoldódott a dolog :)
Lili hogy vette ennyi idő után újra a bölcsit??
Egyfolytában róla kántál ám a fiam, nem győzöm magyarázni, hogy Lili nem itt lakik, és nem tudunk vele motorozni délután :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Hányásszag szerintem a valóvilághoz teljesen autentikus :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Pici lányom még a héten pihizik itthon a nagyikkal,mert ugyebár még köhög,így a dokinéni azt javasolta,hogy maradjon még :lol: Kiváncsi leszek a jövő hétre,hogy két hét után mit fog szólni hozzá...

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Deugyehogy?! :roll: :lol: Nyílván mi sem azért nézzük, mert személyiségfejlesztő hatása van, vagy mert világmegváltó eszméket közvetít :twisted: :lol: . De én este 9-kor már csak arra vágyom, hogy bután bambuljak ki a fejemből, és reherésszek pl. egy öntömjénező IQ-light "kubain", aki a "mivan öcccsém" szlogennel csajozik, és azt hiszi a tekintély=tekintet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Más Barátok köztöt, vagy Jóban rosszban-t néz, az meg még csak nem is vicces :twisted: .

A vírusosoknak mielőbbi szoftverfrissülést :wink: :lol: .

A bébikém immár 6. órája alszik :roll: . Az előbb már bementem megsimizni, hátha felkel, de ki van terülve, mint a szőrike :shock: :lol: . Azt olvastam, hogy a Gripe watertől sok baba aluszékonyabb, de tegap koraeste óta nem kapott, és azóta 2x kelt már. Szóval nem hinném, hogy az. Ráadásul az kaporolaj, meg szőlőmagkivonat, meg csupa ilyen természetes dolog, kétlem, hogy attól dőlnének ki a gyerekek, csak én Andoron látom, hogy neki gyakorlatilag mindig fáj(t) a pocakja, mert álmában is mindig tekereg, meg erőlködik :( . De mióta kapja, azóta tök nyugodtan alszik, szóval sztem inkább úgy van összefüggés, hogy a GW-től megszűnik a pocakfájás, és ezért végre jól alszanak, ergo aluszékonyabbnak tűnnek. Vagy ez nem logikus? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

www.lustanyu.hu - ezt a formátumot telóról jobb olvasni, legalábbis az enyémről :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ördögök :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo

Bocs csak egyedül a héten, így most is csak gyorsba aztán megyek szundizni.
Séta:
Maya megy amerre a szeme látJ Roló motorosan vagy gyalogosan. Natus babberkocsiban. Pont két napja volt hogy jóó messze ment motorral, kapott büntit két nap motormegvonás. Ma motorozott először, hát azt a boldogságot. ÉS megvár és visszafordul. Eddig az volt, hogy várt egy darabig aztán mikor picit közelebb voltam újult erővel nekilódult, lejtőn le dombon fel. Roló mindig megállt az út szélén. KHm jó dolog a hám, de ezt én ugyanúgy probléma eltusolásnak tartom. Mert egyszer úgyis végig kell zongorázni, hogy hogyan közlekedünk. Én ezt igyekeztem 2 éves kor előtt megtanítani, mostanra ott járunk hogy ő szól, Anya vigyázz autó! És akkor szigorúan fel kell menni a járdára, különben feltol minket.J
Maya meg javarészt igyekszik mellettünk lenni, vagy elmegy kukázni. De ő is megáll s leül az úttestnél. Rolónak anno ez nagyon jó példa volt. Kihitte volna hogy a kutyám fogja tanítani a gyerekemet. J Nati meg legtöbbször alszik vagy fenn nézeget.
Igazából most van gond, mert a Maya tüzel. ÉS bejönnek a kertbe a kanok. Így Maya a lépcsőházban van, így háromszor kell kivinnem nem kétszer. És ez is kevés neki. S mikor megyünk , pórázon babakocsihoz kötve, mögöttünk kísér 2-3 kan isJ szuper stresszes. De jövő hét jobb lesz mert akkor Apa viszi reggel este és nekem már csak egyszer kell. No meg 7végén megjavítja a kerítést.
Nati kendőben csak akkor van ha BKVzok és kutya is van velem…

Éjszakai hiszti nálunk már megint nincs, nincs is itthon APAJ nálam nincs alkudozás. Előre megbeszéljük mi lesz és az lesz. Mi megint már ezer éve nem néztünk mesét. Egyszerűen elfelejtem, Roló meg nem kér. Nagyon jól eljátszik az autóival, vagy a húga nyúzásával. Vagy a legújabb a bútor mászás, és a kanapéról ugrálás. És ezt előszeretettel a játszin is műveli, a csúszda mellett. Szó szerint azt mondja: Anya menj el, ne segíts. Én meg rettegek mikor töri el a bokáját.

Dodi

Elpakolás:
Nálunk Roló pakol, de csak azért mert:
-imádja a rendet
-ha nem teszi vagy segít azt mondom megy a kukába. Ettől mindig beparázik, pedig még soha semmit se dobtam ki.
-nincs sok játéka, könnyű pakolni és mindig bejelenti hogy elpakolt és én mindig megdicsérem.
Nem várom, de arra gondolok tuti kinövi majd..

Lefektetés:
Az én fiam ha rajta múlna az egész alvásidőt délután átjátszaná csendben az ágyában. De ha elalszik alszik 3 órát. Ezért nem engedem ezt. Sőt kinti játék nem megy be, csak az alvó állatok.(2db)
Éjszaka van hogy molyol 1 órát van hogy egyből csend van. De az nem érdekel.

VV-t ugyanezek okból nézem mint Dodi, nincs agyam másra…

KépKép

KépKép
ronmay

Boo: akkor rátapintottam a lényegre...... :wink:

igen....próbálkoztunk,próbálkozunk. Volt pozi teszt,de mégis megjött...... :roll:

Dodi: teljesen logikus! Anna is a GW hatására sokkal jobban aludt mivel nem fájt a pocakja

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Deehogy, angyalok :wink: :lol: .
Hirtelen elgondolkodtam, hogy ők mégis hogy kerültek egy képre, illetve, hol, mivel nem is voltak hétvégén, de a kanapéról rájöttem :lol: .
Az a talpika lenyomat eredetileg is rajta van a tutyi talpán, vagy az frankón Zétényé? :lol:

Később jövök, de most viszem a kölyköket játszóházba :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Öööö, nem nincs rajta, de ahogy visszanéztem a képeket elvittem kimosni :oops: Amúgy élőben nem látszik így a talplenyomat, de a képen tökre porosnak néz ki :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

én is néztem a talplenyomatot,de mondom nem szólok má' be :lol: :oops:

mokibuci

Lois!

Jaj, bocsi, én nem arra céloztam, hogy retkes lenne :oops: :lol: . Gondoltam velűr bőr a talpa, és ahol nyomodik, ott kifényesedett :wink: . És én továbbra is így gondolom :wink: :lol: .
Amúgy sztem nem gáz, hanem tök vicces, azért jegyeztem meg :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ejj, de kurva népszerűtlen vagyok a másik fórumon :twisted: . Lehet nem nagyon kéne mennem többet... :roll: :oops: :oops: :oops:
Nem vesztem össze senkivel, csak vhogy nem találjuk sokakkal a hangot, meg sokan félreismernek, meg félreértenek :? .
Viszont így még hálásabb vagyok értetek a sorsnak :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

októberi fórum (olvasom/olvastam azt is) :

külsős szemmel nézve fiatal vagy,sok mindent tudsz, megmagyarázod a dolgokat,nálatok minden szép minden jó...ééés piszok szerencsés vagy a férjeddel valamint ugye az anyagiak sem elhanyagolhatóak............... :twisted:

ezek a dolgok önmagukban is irigységre adnak okot nem még így egyszerre......

Ők nyilván nem olvasták el elejétől kezdve ezt a topicot és így lövésük sincs hogy hova is tegyenek téged........ :wink:

mokibuci

Mokibuci!

Ezt szépen megfogalmaztad, de mondjuk ki: okoskodok, szolidan öntelt vagyok, és még jó is nekem :twisted: :lol: . Viszont ott olyan a társaság, hogy semmi ingerenciám poénkodni, így meg tényleg elég szarfejnek tűnhetek, pedig sztem nem vagyok az (heves bólogatással lehet egyetérteni :lol:), de ott inkább a negatívumaim domborodnak ki :oops: . És a leggázabb, hogy nem is nagyon izgat, hogy mit gondolnak rólam, pedig ez korábban nagyon tudott zavarni, de most már csak azoknak akarok megfelelni, akik nekem fontosak. Mindenkinek úgysem tudok :wink: (Nahát, csak nem elkezdtem felnőni? :roll: :lol: )

Egyszer írta is egy csaj, hogy olyan szigorú, kemény nőnek képzel el :shock: :lol: . Hát, beletrafált, na, lelepleződtem :lol: :lol: :lol: :lol: .

Az egy másik történet, hogy nagyon nem születtem bele a jóba, és mindennek megvan/volt a maga ára. De most köszönöm szépen, végre jól érzem magam a bőrömben, és az életemben, és ezért nem vagyok hajlandó mentegetőzni, vagy szarul érezni magam :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

én tudom.........mondom végigolvastam a topicot úgyhogy képben vagyok mindennel ami veled kapcsolatos és megírtad itt..... :oops: :lol:

éééééés itt a bólogatás: Kép (a NEMszarfejséget illetően)

mokibuci

Tudom, hogy te tudod :wink:
Köszia bólogatast : :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tudom, hogy te tudod :wink:
Köszia bólogatast : :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az előbb szúrópóba-szerűen megkérdeztem a férjemet, hogy mikor született a kisebbik gyerekünk:
- Hmmm...2010. október 8.
- :shock: :lol: :lol: :lol: Nem!
- Hmmm...2011...
- Na, legább már ez megvan, az előbb elcseszted :lol: .
- Akkor 2011.október 8.
- Szivem milyen hónap van? :roll:
- Ja, akkor 2011. Szept. 8.
- Nem 8.
- Akkor 13.
- Nem. :lol:
- 12.
- Nem :lol: :lol: .
- 9.
- Neeemmm :lol: :lol: :lol: . 2011. szeptember 7.
- Uhh :oops: :lol: . De 11:30-kor! 8)
- Nem, 12:16-kor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- És hány grammal? :twisted:
- 3860.
- Nem.
- De 3800...? És 53 cm.
- Nem, 3640 :lol: :lol: :lol: és 52 cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- És mikor van a névnapja? :twisted:
- Áááááá, azt sose tudtam! :lol: :lol: :lol: :lol:
(- A többit sem :roll: :lol: :lol: :lol: )
- KEmény vagyok? :roll:
- Naaaagyon, de ezt eddig is tudtam :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

(Na, ez pl. egy olyan párbeszéd, amire a másik fórumból sokan úgy reagálnának, hogy "húúú, de bunkó", de ti meg már tudjátok, hogy ez "húú, de Ricsi..." :lol: :lol: :lol: És ez nem az ő hibájuk persze, csak így nincs is kedvem ezt oda leírni pl. :oops: :roll: )

Jóvanmá' mindenki Lustanyut olvas?!?!?!?!? :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

dodi!
teapa és enyémapa memóriára eléggé hasonló :):):)
amikor még mindenki tippelgetett,h mikor születik Benett,akkor ő május
19re tippelt,m hogy a lányunk is 19én született,amire megkérdeztem,h pontosan mikor?
erre ő 2010.07.19 :lol: :lol:
az időt és paramétereket már nem is kérdezem,m fogalma sincs...
és most szombaton volt itt a népszámlálós ürge és neki Benett születésénél
a 2011.06.04et adta meg :shock: :shock: :shock: ,hát mondtam neki apukám
ezt benézted mert 2án és nem 4én született...
na a névnapok is esélytelenek apánál,max TALÁN a születési méreteire
emlékszik még,de az sem tuti...

mi tegnap voltunk védőnőnél és Benett 7890gramm és 70 centi már :)

Kép
Kép
csibe83

Lois!
lehet,h korai volt nem tudom még próbálkozom nála 1szer-2szer és
ha nem megy nem eröltetem csak próbálkozom...Kiaránál is ennyi idősen
kezdtem a hozzátáplálást,mondjuk nála meg azért,m nem hízott elegett de anyatejes volt...
ma vettem pár üveges desszertet Benettnek,majd meglátjuk...

Kép
Kép
csibe83

Dodikám!
Há' mér' nem engem kérdezel?? Nekem ez a szakmám, király vagyok pozitív megerősítésben 8) Carfej vagy, van még kérdés?????????? :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted:

Szeretlek ám, ugye tudod??????????? :roll: :roll: :roll:

Én nem érek rá kérlek, nem Lustianyuzok, hanem itten van Boo meg az ő kis pereputtya..... énKölköm már alszik, övéi még nyígnak, Boo előbb elrohant mellettem és idevetette hogy "Csak szépet írjál Rólunk!" ....na azt lesheti :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!

És még nekünk mondják, hogy "kismama-agy"? :twisted: :lol:

Lois!

Akkor helyesbítek: tudom, hogy carfej vagyok, de azért nem csak az, vannak más jellemzőim is :roll: . Na, ott ezt sokan nem tudják :twisted: :lol: :lol: :lol: . Persze most sarkítok, a többség kedves, meg aranyos, meg befogadó...csak ők "halkabbak" :lol: .

Boobabák kidőltek? Booapu is el tudott szakadni?
Nagyon vágyodom most oda, kicsit ki vagyok fingva lelkileg, mert a dedem 6 óta nyíg megint, 9 óta pedig hullámokban ordít. :cry:
Ott tartok, hogy a sírást már nem bírom (mikor felsír úgy érzem magam, mitha kés döfnének az agyamba, közben meg görcsbe rándul a gerincem ), de magára hagyni meg képtelen vagyok ilyenkor, hiszen azért vagyok, hogy mellette legyek. Egy rakás fosnak érzem magam ettől :? :( .
És nem ez a mostani pár óra, ami kiborít, hanem hogy azt hittem végre vége, a Gripenak köszönhetően, de nem. És azt a csalódást emésztgetem most :? . Borozgatva könnyebb lenne :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Mindegy, holnap reggel tudom, hogy megint minden rózsaszín lesz 8) .
Megyek is, bűbájosra alszom magam, mert 5 perc csönd van...hátha... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Botondnak próbálgatom tanítani a "csigabiga, gyere ki..." kezdetű mondokát. Nem túl nagy a lelkesedése, de kitartok: énekelgetem, sorról sorra mondom neki, magyarázom, miről szól...kántálom, újra, meg újra :roll: :lol: .
- Kicsikém, mondd anyával: csigggabigga.....gyerrrekiii
- Nem-nem :twisted: .
- ...égga házzzza dideki...
- Nem-nem :twisted:
- Naaa, kicsim ez nagyon jó mondóka :D . Segíííts anyának... :roll: . Csigggabigggga....
- Neeem, nem csijabiga gyeje ki édaházsa ki!!! :evil:

:arrow: Tehát az első két sorral megvolnánk :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

mi az a trikóbody? Ujjatlan body? :oops: :oops:

Boo,

VV nálunk is megy, bár főleg Apa legelteti a szemét a csajokon :lol: :lol:

Élménybeszámoljatokmárnaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodi,

Gripe water :arrow: hát, ha esetleg mégis bejön, felajánlom Andornak - nálam itt van egy teljes üveggel, egyszer adtam belőle Borinak, nálunk nem működött.... Sírás nembírása :arrow: nekem is volt egy ilyen időszakom, mikor megőrültem... elmúlik.
Szélcső már nem segít?

Milyen játszóházban voltatok?

csijabiga :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, majd én is levidejózom, Nimród hogy énekli...
A hinta-palinta pl "intaaaa-pajintaaaaaa-kukuja dunaaaaaja" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, meg még a cirmos cica haj' is megy...kb így: "ciiiimos cica ajjjj, ova jetta aj, jaaaaaaaaaajjjjjjjj"

Ronmay,

pakolás :arrow: ügyesek vagytok! Nálunk ez csak akkor megy, ha Nimródnak éppen olyan hangulata van, vagy ha megvan a kellő motiváció, pl jön a nagyapja, és "rendetkellrakninevárjukkupival"

Mi tegnap kimenősök voltunk Apával :arrow: közös barátunk (nekem ex munkatársam, neki gimis osztálytársa volt, ő mutatott minket be egymásnak) szülinapja okán... háááááááááááát, ismételten rájöttem, hogy öreg vagyok. Füst, hangzavar, ordító tucc-tucc... boááááááááááááá... éjfélkor meguntam, mondjut addigra megittam két mojito-t és pár szál cigit is elfogyasztottam jólesően mellé :oops: :oops: :oops: :oops: aztán hajnalban meg fejhettem... :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Hát, a GW olyanniyra nem vált be, hogy ma este megjártuk az "ügyeletet" (anyu 8) :lol: :lol: ) :( . 6-kor megint kezdődött a műsor, illetve felerősödött, mert egész nap láttam, hogy fáj a pocakja, de estére nem bírja már :( . Én itt bedobtam a törölközőt, és mondtam apának, hogy még egy ilyen este, és eret vágok...szóval riadóztattuk anyut, hogy mostésazonnal vmi görcsoldót írjon nekünk, aztán el is ment érte a gyógyszertárba, mert ki kellett kevertetni, és nekünk már ziher, hogy nem csinálták volna meg, de őt ott ismerik... :wink: .
Megvizsgálta, de semmi kórosat nem talált, hála Istennek :wink: .
Most kapott görcsoldót, alszik :wink: . De ez is csak "pillanatnyi" megoldás :( :? . Meg ezt csak akkor adom neki, ha minden kötél szakad (az idegeink után :twisted: ), és a házasságom forog kockán :twisted: :lol: :lol: :lol: . De viccen kívül, már mindenen túl vagyunk, minden praktikán és gyógyszermentes cuccon....de semmi :( . Mondjuk Botond is hasfájós volt, de aztán "kinőtte" hamar, meg neki az Infacol segített, de alapvetően ugyanez volt.
Na, mindegy, túl leszünk rajta :wink: :D !

Mondókák :lol: :lol: :lol: :lol:
Hinta-palinta nálunk is megy, azt már írtam, de a kedvencem még mindig a "lóg a lába", mert azt ugyanúgy mondja, ahogy még anno megjegyezte: "Jóga jába jóga. Dóga jóga." :lol: :lol: :lol:

Vátszóházban Veresen voltunk, itt:
http://www.kippkoppjatszohaz.hu/

Nem egy hatalmas valami, de így pont tök jó volt, mert végig rohangásztam Botonddal, de mindenhonnan ráláttam Andorra :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és mégsem gondolják, hogy szarfej vagyok 8) :lol: .
Na persze, nem kérdeztem rá ( :lol: ), de aki besértődött rám, az lekoccolt, a többiek meg vagy nem szóltak bele, vagy nekem adtak igazat :wink: . Nem volt vita meg semmi, most tényleg nem én voltam gyökér :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

sajnálom a pocak-parát... mai napotok hogy alakult?

Mondókák :arrow: cukik, ahogy lerövidítik... megvan az eleje, meg a végén a csattanó :lol: :lol:

Boo,

na abban szinte biztos voltam hogy rettentő rossz dolgotok volt Lois-éknál :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi, amikor nálunk ennyire gáz volt a pocak még a cseresznyemagos párna volt bevethető, próbáld ki hátha. Nem mindig segített, de volt amikor igen.
És én is azt vettem észre amit Boo, hogy egyik sem használt, sőt.... Még az vezetett javuláshoz, hogyha csak tészta-rizs-krumpli-húson éltem. De ez nem túl fogyókúrás :roll: , de akkor csak az érdekelt, hogy ne sírjon...
Illetve mindenféle szoptatós teáktól is fájt a hasa enyémgyereknek.

Zétény, és Miron nagyon nagyfiúsak már, és gyönyörűek :D

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

haha, Mikulásos posztot pár napja olvastam, én is megpusztultam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(elkezdtem én is kronológiai sorrendben olvasni, már 2o1o márciusánál tartok :oops: :oops: :oops:

Sógi-bók :oops: :oops: :oops: igazán jól esik a hiúságomnak, bár félő, hogy valakivel összetéveszt a drága, ugyanis seggem az sosem volt jó szerintem... ha meg nem téveszt össze, akkor zsebre rakom a bókot örömmel :lol: :lol: :lol: :lol:

Ételmérgezés :arrow: wazze... még jó, hogy csak ennyi...

KépKép

KépKép
kispocok13

na, megyek gyorsan e-népszámlálok egyet...

KépKép

KépKép
kispocok13

a francba, nincs a lapomon kód, ami kellene az online kitöltéshez :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én jelentem eleget tettem állampolgári kötelezettségemnek, és online megszámoltam magam az előbb 8)

Boo!
Édes vagy, majd énUrammal is elolvastatom, hogy milyen kedveseket írtál rólunk :oops: :oops: :roll: :roll:
Örvendezem, hogy jó volt a Lois-wellness, mi sem élveztük becses társaságotokat kevésbé, bármikori és számú tetszőleges ismétlésre kiadtam a vouchert :wink:
Zétény azóta is titeket keres, főleg Bencebabát ( :oops: ), őbelé nem kicsit szerelmesedett belé (én is :roll: ), de Boo többszöri és határozott felszólításomra sem volt hajlandó itt hagyni :?
Mironnal nagyon egymásra hangolódtak, főleg a hülyeség volt ragadós, de rém cukik voltak együtt :lol:
Boo-nak meg ne higgyetek el szavát sem, van egy cukimókus sosemsíró babája, meg egy jó fej segítőkész kétévese, ő meg itt sajnáltatja magát folyton, hogy ej de nehéz az élet velük... HANTA az egész!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ételmérgezés :arrow: Ájjájjj, szívás :?

Irdab!
Köszi, édes vagy :roll:

Megfürödtek, hallom már hogy járják pucéran a pelenkázón a cickomcickomtáncot majd még jövök :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jajj, nem is mondtam, ma milyen szipiszupi napunk volt :arrow: délelőtt elhúztunk repterezni a ragyogó sunshine-ban (szegény gyermekem nagyon kivolt a bezártságtól, folyamatosan hajtogatta hogy "jó idő van kinnt, kimenni"). Mondjuk jó hideg volt, Nimród be volt öltöztetve, őgy nézett ki, mint egy Michelin-baba.

Teljes volt az extázis, volt minden: repülő, pilótabácsi, repülőgéptankolás, Apa ugrott is, volt sok ejtőernyős bácsi, és az autópályán rengeteg autó és alagút (felüljáró :lol: ) :arrow: hazafelé mindketten aludtak 3o percet, ami Borinak elég volt, de Nimródnak nem, így a délutánunk hazaérkezéskor rettentő hisztivel indult, és túlpörgéssel folytatódott :lol: :lol: :lol: rém cuki volt amúgy...

Apa meg "kicsi a rakás"-t játszott a manókkal :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

C is mezítelenül nyomja Zével a táncot a pelenkázón? :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Eeegen, vagyis Z. a pelenkázón állva nyomja, C. meg előtte, az ő 110 kilója alatt kinyekkenne a komód. Azért látványnak lenyűgöző lenne. De pucérnak pucérak mind a ketten :wink: És ropják együtt csípőre tett kézzel :lol:
Kisrakás képek nagyon cukik, RSB sapis Ded nem kevésbé :)

Mi kifesztiváloztuk magunkat a hétvégén, annak az elején voltak itt Boo-ék és az Alma ugye, nagyon jó volt, szombaton éjfélre értünk haza :oops: Z. tök jól bírta a tömeget is, babakocsival, motorral, bohóc kezébe rögtön belepacsizással. Most már tényleg múlóban a mimózafaktor :)
Ma kezdtük 5 másik anyukával heti egy klubdélelőttöt (téli ingerszegény időkre előre gondolva) nagyon jó volt, szerintem megváltás lesz a télben. Mindig csinálunk valami kreatívat is , ma pl. sünis ajtódíszt, meg lesz mézeskalácssütés, bábkészítés, karácsonyfadísz-gyártás stb. Meg sütizünk, kávézunk, trécselünk. Kölkök meg szórakoztatják egymást :)

Felébredt :arrow: Játszóra indulás :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
ja igen, ujjatlan body :) Én azt adok legalulra. És nem kaptam égen-földön. Nyuszi meg volt oly kedves, hogy megígérte, hogy ha olyan helyen jár megnézi. De most már leltem :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

irigy minden jövő-menő, kirándulóra :twisted: :twisted: Mi ma ismét megkezdtük a bölcsit a felújított csudaszép helyen és Hédi szomorúan vette tudomásul, hogy itt nincs gyűrű, viszonz hála az akadálymentesítésnek egészen szuper motorospályát találtak :lol: :lol:

Én meg mostanság védőnőnél, laborban és egyéb ellenőrzéseken tengetem hátralévő napjaimat, amibő azért remélem még legalább 14 visszavan :roll: Mai védőnői ellenőrzésen megemlítettem, hogy mostanában esténként minimálisan dagad a kezem, mire utasításba kaptam, hogy max 1 liter folyadék naponta. Mivel állandóan szomjas vagyok mostanában, hamar beugrott, hogy anno Hédinél erre a dokim azt mondta ez egy nagy marhaság, szóval majd a pénteki ellenőrzésen rákérdezek.

Hédin most kezdem látni, hogy változást érez a levegőben, olyan elutasító időnként velem szemben, hogy a tegnap nem szejetem anyát...azért mert... monológ után 1 órát sirdogáltam. Mire persze kétségbeesve bújt oda, hogy mi a baj anya, megkaptam a féltve őrzött szundibundit és a cumit is... :roll: :twisted: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Rapid!

Tike!

Ne parázz már ennyire, nincsen semmi gáz!!! 8) :wink: (vagy vmiről lemaradtam, ami miatt koraszülésre számítasz? :roll: ) Ilyenkor szokták a nők túlhordani a babát :twisted: :lol: .
Vizesedés: nekem a dokim pont azt mondta, hogy igyak sok folyadékot, és pihenjek. A vizesedés amiatt van, mert a szervezet "félreinformálódik" és a szövetekben visszatartja a vizet. Ha kevesebbet iszol, nagy vlsz. még vizesebb leszel, mert erősíted az üzenetet, hogy "meg kell tartani a folyadékot" :lol: . Ha viszont iszol rendesen, akkor a szervezeted rájön, hogy szükségtelen a vízvisszatartás, és legalább a későbbiekben nem tart vissza többet :wink: . Nálam bevált, pedig én nagyon vizesedős vagyok :S .
És persze pihenj! :wink"
Hédi miatt meg sztem ne aggódj, ezt a korszakot minden gyerek megéli vhogy, csak a mieink még nem tudtak barokkos körmondatokban "szitkozódni", mint Hédi :twisted: :lol: . Botondnál pont ilyentájt voltak az alvás- és magatartásproblémák, de megoldottuk :wink: . Amikor meg a kórházba mentem napokig nem kakilt, és miután hazajöttünk, akkor is csak hashajtóval :( . Akkor megint felkelt éjszakánként, napközben totál idióta volt, meg hisztis, sokszor kiabált velem... Ja, és alig evett, ivott... :( . De tudtam, hogy ez vhol normális, és ki kell rajta jönni a változásnak, mert előbb-utóbb úgyis kijön, ha meg nem az nem jó!
Hédi ráadásul egy tűzről pattant kislány, "kifelé él", nála ez vlsz. nem a tudatalatti dolgokban jelentkezik (majd), hanem így. ez nagyon szar érzés lehet, de nem szabad komolyan venned! Természetesen mindennél jobban szeret téged, csak fel akarja hívni a figyelmedet, jobban vágyik a figyelmedre (nálunk is azonnal enyhültek a problémák, ahogy többet voltunk kettesben Botonddal :wink: ).
És sztem előre készülj fel, hogy ő talán "utálni" fogja a babát, meg időnként bántani akarja majd, hogy rá figyelj :roll: . De ez nagyon sok helyen így van eleinte, aztán majd megszereti :wink: . Aztán persze az is lehet, hogy most lázad, aztán első látásra szerelem lesz, és mindenben segíteni akar majd a baba körül :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Köszi :lol: Védőnőnek én is pont ezt mondtam, meg ez a dokim véleménye is :wink: Na Hédi és az ő tűzrőlpattantsága: tegnap majdnem az ügyeleten kötöttünk ki :roll: Játszik a Julibabával ( mostanában nagyon babázik és csak ezzel az egy babával, végigjátszik vele mindent, mintha vele történne- nagyon érdekes figyelni és sok mindenre fény derül a Julin keresztül :lol: ), azt mondja légyszíves hozzál törlőt, mert kaki s a feneke. Nem bontottam ezért egy popsitörlőt, hanem adtam neki egy papírzsepit :arrow: éktelen dühös hiszti, zsebkendő földhöz vág, nekem odaüt kettőt :arrow: ok, ha verekszel nem játszom veled, kimegyek.Kis idő múlva somfordál ő is, vigyorog és lehúz nekem mégegyet :arrow: bevezettem a szobájába, hogy gondold át mit beszéltünk a verekedésről, én leültem a hálóban :arrow: 3 perc múlva jön, a hátam mögött felmászik az ágyra és kettőt ugrik ( ugye 100x beszéltük meg, hogy nem ugrálunk az ágyon) és a harmadikra nekiesik az ágytámlának, az orrát ütötte meg. Nagyon sírt és nagyon nehezen tudtam megnyugtatni, kicsit vérzett is neki. Paráztam, hogy eltörött az orra :oops: Estére szépen bedagadt, de már nem fájlalta,viszont olyan mintha tiszta takony lenne. Gondolom a duzzanat miatt nem kap rendesen levegőt. Nem nagyon lehetett vizsgálgatni, mert rögtön kétségbeesett, mondom neki, hogy reggelre kutya baja sem lesz. Éjszaka 2 óránként mentem ellebnőrizni, vesz-e rendesen levegőt :twisted: Reggel jön át vigyorogva, hogy látod anya kutya baja, meggyógyult. Szerintetek milyen? még egy kicsit dagadt, de szilvakék :twisted:

Igazad van valahol ki kell jönnie a dolgoknak, bölcsikezdést ugye magába folytotta, látszólag mindig minden rendben volt. Attól én is tartok, hogy majd a Bogit is csapkodni akarja :roll: Sokszor kérdezi, hogy majd megfoghatja-e stb. Én mindig mondom neki, hogy persze kicsim, csak óvatosan kell, majd tolhatod a babakocsit stb. Remélem, hogy át tudjuk hidalni ezt az időszakot és az a bizalom amit az elmúlt 2 évben felépítettünk nem bomlik meg :roll: Ja és már 3. éjszaka, hogy ismét bepisil, de nem csinálunk belőle ügyet, kap pelust és kész.

tike

Sziasztok!
Megint tök régen nem voltam, tudom, és szégyellem ugyan, de csak felületesen tudom nagy ritkán átfutni a fórumot.

Most itthon vagyok Petrával, ezért van egy pici időm írni. Bekaptunk valami vírust, neki hasmenése van és reggel a tápszert is kihányta, nekem meg csak szimplán rossz a gyomrom, egyelőre nincs más, de tegnap este már 8-kor lefeküdtem én is aludni.

Amúgy jól vagyunk, extra sokat dolgozom, januártól ugyanis előléptetnek és kapok még 3 csoportot. Így nagy munkaszervezésben vagyok, rengeteg új dolgot kell még nekem is megtanulni, új kollégákat megismerni stb.

Petra jól van, szavam nem lehet, mert utoljára akkor volt beteg, mikor indultunk volna nyaralni (2 nap láz) júniusban. Nagyon jól bírja a bölcsit, szereti is, ma is ment volna, de mondtam neki, hogy így nem lehet. :roll:

Unokatesóm tegnap megszült egy aprócska babát, 4400 g és 60 cm. :shock: :lol: :lol: :lol: Császározták, mert nem volt jó helyen a baba.

Tike!
Neked is alig van már egy kevéske hátra!! :D

Mennem kell, mert 1-kor értekezlet lesz bent és arra be kell mennem, és gyorsan még el kell igazítanom anyukámat, aki közben megérkezett.

Örülök, hogy minden rendben veletek, majd ahogy tudok, jövök!
Puszi mindenkinek!

Kép
katy76

Kép

34 vagy 36 hetes Bogi pocak :shock:

tike

Tike!

Most mit hülyítesz már mindenkit?! :evil: Nem is vagy terhes! Vedd ki a labdát a pólód alól!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
De tényleg full olyan :shock: :lol: :lol: .

Később jövök :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

tike!
úristen mekkor a pocakod!!!és már neked sincs sok hátra!!!

katy!
előléptetésért gratula!!!betegségből,m gyógyuljatok hamar...
unokatesódnka gratula én már csak tudom milyen nehéz lehetett neki :)

mi holnap visszük Benettet a 4hós oltásra,m múlthéten még nem vittem a betegsége miatt...
meg tegnap vehettem Benettnek egy másik téli kezeslábast,m a mostaniba
szegényemet tegnap alig tudtam belehajtogatni pedig még jónak kéne lennie,m
74es és a védőnő csak 70nek mérte.
az a vicces,h a 74es méret az a 6-9 hónaposra való és így tegnap a 9-12 hónaposravalót
vettem meg neki...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: