A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nektarin még nem jelentkezett. Ha ír rögtön beírom igérem :)

Tündi mindjárt meglesem őket
ügyi vagy nagyon, zserbó nyami-nyami

Kaqk tuti jól érzi magát Emma :lol:
jó alvást holnapra :D

Heni otthon a négy fal között sokkal egyszerűbb csendet tartani alvásidőben, mint az ovodábn ahol sokan vannak.
Egy ovodába sincs síri csind. A tesók könnyebben tudnak ott aludni mert már megszokták a nagytesó otthoni zajongását.

Én betegen :( Valamelyik nap csak kirohantam a postáshoz kabát nélkül. Meg is lett aza eredménye :?
Mos iszom a mézes teát és szedem a corizáliát

Tegnap itt voltak Mesiék :lol: Szuper volt. A három gyerek jót tombolt :lol:
Majd megkeresem a kábelt és teszek képeket.

:arrow: büdi van[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jonni, nem volt internetunk... :twisted:

Nektarin, en is drukkolok! Lehet, hogy mar meg is van Kristof baba! :D

A volt osztalytarsam anyukaja valaszolt iwiw-en, szegenynek csak egy artatlan petefeszek cisztaja volt, laparoszkopiaval mutottek, es a doki atszurta a beleit, es fertozesben meghalt.... :( 4 eves volt akkor a kislanya, most 8, de meg mindig nap mint nap kerdezi, hogy miert pont az o anyukajaval tortent ez... :cry: Olyan szomoru... :(

Na, bocsi, nem akartam ilyen szomoru hangulatban irni, csak jo kisdni magambol, mert ugy kiakasztott ez a hir....

Megyek reggelizni. :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.12 11:06-kor.
Vendég

Moni, jobbulast! Vigyazz magadra! :(
Vendég

Nik, jajj, ez szörnyű... :(

Móni, jobbulást! Vigyázz ilyenekkel tényleg!

Fini receptek... :) Most lesz a fiúk névnapja, lehet, kipróbálom vmelyiket. :)

Nektarin-híreket várjuk nagoyon!!!

Vindo, biztos jól ellesz Rugó... :) Képzelem, milyen új szórakozást talál majd magának... :) Örülök, hogy pihentél vmennyit!

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki ez nagyon szomorú, szégény kislány!

Heni: hát nem tudnak nagy csendet tartani...mert egyik gyerek felsír, másik hívja az anyukáját..stb...a takarítónő hamar végez csak aza jtól is nyikorognak.....kiváncsi vagyok milyne éléményekkel ön haza..a farsangról. olyan rossz h nem láthatom..:-( na majd 2 hét múlva az angolon is lesz farsang...:-)

Móni: ejnye! vigyázz magatokra! jobbulást!

Tündi: megyek is megnézem azokat a recepteket! :-) Igen egyébknt akiről nem nagyon van mit fogyni annak nagyon nehéz azt az 1-2 kg-t.:-( de azért rajtam több van ennél..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk rajtam is :( hiába gyalog járunk a fiúkkal szinte minden hova,és a friss levegő hatása a jó étvágy...Nekem is :x De most a szülire finomakat szeretnék csinálni,és kóstolni is :oops: :)

Akkor még semmi Móni????

Elindulok Beniért.... Majd később benézek....
varga tünde

Jajjj akartam még valamit...

A nagynéném nagy sütő főző elrakó a konyhában,az mondta hogy kell mascarponét csinálni házilag.. Valaki még tudja? Még soha nem hallottam róla... Ezt találtam a neten:

Egy ritkaszövésű ruhát vagy összehajtott gézt beleteszek a szűrőbe, ezt egy magasabb tálra teszem és beleöntöm a 20%-os tejfölt, amelyet előzőleg mikróban hűtőhidegről 30fokra (tulajdonképp kézmelegre vagy szobahőmérsékletre) felmelegítettem. A melegítés a savó kiválását könnyíti meg, azért előnyös. Túlhevíteni nem szabad, most nem túrót készítünk! A melegítés akár el is maradhat, anélkül is működik, akkor egy kissé tovább kell csepegtetni. Amit ne tégy, ne kavard össze a tejfölt, hagyd úgy egyben, ahogy a dobozból kicsusszan. Így nem vész el a homogenizálás eljárás, a sajt is homogén lesz. A ruhát összecsomózom, és hagyom a savót kicsöpögni. Néhány óra múlva az egészet beteszem a hűtőbe.
24-36-48 óra múlva finom krémsajtunk lesz. Attól függ, hogy mennyire maradjon lágy. Én általában 36-48-60 órásat készítek. A kész krémsajtot üres műanyag dobozban 4-5 napig eltarthatjuk, később már egy picit savanyodhat az íze.
Direkt az összehasonlítás miatt vásároltam egy philadelphia krémsajtot. Családtagjaim kóstolással nem tudták megkülönböztetni, melyik krémhez melyiket használtam.
A lecsöpögő tejfölsavót egy kis csavaros üvegbe összegyűjtöm, két tejföl csöpögtetéséből pontosan annyi savó lesz, hogy egy nagyon finom kevert süteményt lehet sütni vele. Ha pedig nem sütöm el, akkor kenyérsütéshez 1-1 teáskanállal szoktam adagolni. Nagyon jól használható ecet helyett pl. vajas tésztába is.

Felhasználhatjuk mascarpone helyett, és más édes krémsajtos sütibe, de ehetjük sósan is, különböző fűszerekkel, zöldekkel ízesítve.
Egy 375g-os tejfölből kb. 200-250g krémsajt lesz.

Update1:
Mivel mostanában hetente felöntök 2 nagy tejfölt, egy-két tapasztalatot megosztanék veletek.

1. Ha azt akarjuk, hogy gyorsan legyen krémsajtunk, akkor melegítsük fel a tejfölt kb. 40 fokra, szobahőmérsékleten pár óra alatt lecsöpög. Súlyméréssel állapíthatjuk meg, hogy mikor kész. Egy 375g-os tejfölből 200-250g-nak kell lennie. Gyártótól függ, milyen volt a tejföl. Ezt a krémsajtot azonnal használhatjuk, vagy bedobozolva mehet a hűtőbe, nem kell tovább csepegtetni.
Nagyon-nagyon fontos azonban, hogy ennél jobban ne melegítsük fel, mert akkor már hajlamos a túrósodásra és az íze is változik. A melegítés után csepegtetett krémsajt nem lesz olyan sima, mint a hidegen csepegtetett, mert a hő "elrontja" a homogenizálást. Mi azonban botmixerrel kikeverhetjük teljesen krémesre.

2. Ha ráérünk, azaz időben gondoltunk rá, hogy szükségünk lesz krémsajtra, akkor hidegen, a hűtőben csepegtessük ki. Fontos, hogy a tejfölt egyben üssük ki a pohárból, akkor megmarad a homogenitása. Ilyenkor a csepegtetés eltarthat 1-3 napig is. Süteménybe én a hidegen csepegtetett változatot többször használom.

3. Mostanában a tejföl csepegtetését organza anyaggal csinálom. Sűrű szövésű, jól kezelhető, és ami fő, pillanatok alatt maradéktalanul ki lehet mosni, újra felhasználható. Kézzel szoktam, kevés mosogatószerrel, egy perc az egész.

Most már tényleg megyek
:arrow:
varga tünde

Tündi köszi ez szupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin?????????

Móni!
Jobbulást! Vigyázz magadra máskor! Legalább egy felkapós mellényt tarts elől!
Várom a képeket! :)

Kaqk!
Biztosan jól fogja magát érezni Emma!

Vindo!
Rugó 25 percet tuti kibír a kedves nénivel!

Niki!
Szörnyű! :( Igen, nehéz feldlgozni az ilyeneket.

Tünde!
Nagyon ügyes, házias vagy! Hogy vagy ennyi energiád?

Micsoda idő! Hol hó, hol eső, jöhetne már egy kis tavasz!

Kép
gica1

Eszter még itt sem jelentkezett sms ben :( de szerintem megvan már Kristóf és babázik :):)

tegnap gépem bemondta unalmast,így míra a kölcsönkapott koszorúslányruhában lesz királykisasszony :) :) koronát kellene még csinálnom :)

Heni!
nem sajnos még mindig korán kel,gondoltam azért mert apja is korán kel,,de nem ennyire :(

írtam tegnap lefeküdt aludni :) 13kor kelt fel :)

Niki!
ez annyira szörnyű :( szegény kislány :(

Móni!
B. beszél ám naponta Grétussal :) sőt nekem is beszélnem kell vele :) már mondta ha meggyógyul jöhet hozzá vonatozni :) :)

mi 4körül indulunk farsangolni addig remélem lesz hírünk :)

KépKép
viranka

Móni, vigyázz magadra!!!!!! Most kiváltképp!!!!!

Kaqk Emma biztosan jól érzi magát a farsangi bulin:-)

Nálunk soha nincsen csend, mindig zúg valami, most is alszik a 2 gyerek, én pötyögök, közben nézem a Félkettőt, centrifugáz a mosógép :roll: ez nem zavarja a gyerekeket, mert igy szokták meg.
Nálunk annó az oviban nagyon nagy csend volt, de gondolom más az ovi , mint a bölcsi :roll:
Szerintem Emma majd megszokja a zajos környezetben való alvást.

Mi van Nektarinnal????????lehet nem tud üzenni az őrzőből :roll:

Heni
KépKép
heni81

Szívesen lányok! :)

Gica vannak ám lusta napjaim is.. :oops:
varga tünde

Sziasztok!

Itt az elveszett bárány... :oops:

Szelike beteg volt a héten, valami vírusos torokfertőzést szedett össze. Először ügyeletre vittük, mert hétvégén belázasodott, aztán 3 nap után se javult, úgyhogy visszamentünk a körzeti dokihoz, ő adott antibiotikumot, mivel nem javult.
Apa volt vele itthon, mivel még mindig nincs munkája... :evil: Én dolgoztam csak a héten.
De remélem, hamarosan ő is beindul!!! Építőipar halott, úgyhogy megint kutyakiképzéseket fog vállalni! :) Régen nagyon sokáig ezzel foglalkozott, és ügyes is volt, jól is keresett vele (kívülálló okok miatt hagyta abba), remélem, lesz rá kereslet! Szorítsatok légyszi!!! Ezen múlik a megélhetésünk.

Jaj, nem fogjátok elhinni! Ide írom, nem érdekel, hogy ki olvassa és ki nem. Felhívtak a volt munkahelyemről, hogy elmegy az a pasi, akit a vezetői beosztásba tettek helyettem (vagy utánam, vagy hogy írjam?)... Szerintetek normálisak??? Csak a fiókvezető azt felejtette el, hogy mivel közös megegyezés keretében felvettem a nagyobb végkielégítést, kb. nyárig nem is vehetnek vissza. Kérdezte, hogy visszamegyek-e ha vissza kell fizetnem az összeget... :shock: :shock: :shock:

no comment...

Szerdán lesz a farsang, elég olcsón vettem neki egy nagyon egyszerű kis doktornénis jelmezt. Mostanában az orvosi dobozával szeret a leginkább játszani, úgyhogy mikor megláttam, egyértelmű volt, hogy doktornéninek öltözik! 8)

Jesszus! Nektarin mindjárt szül... :shock: Hogy megy az idő!?
Én meg totál le vagyok maradva... :(
Megpróbálom legalább ezt az oldalt visszaolvasni...

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Ez borzalmas... szegény kislány... :(

Móni! GYors gyógyulást Neked!!!++++++++++++++

Kaqk! Hajrá fogyi! :D
Én végülis abbahagytam az elején. Megvárom, míg jobban lesz pénzem fitnesz kajákra! ;)
Csini a jelmez!

Majd én is készítek fotót Szeliéről! :)
Apa meg tiszta dinka, írom neki sms-ben, hogy doktornénis jelmezt vettem, erre visszakérdez, hogy felveszem-e este :P... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Még azt akartam írni, hogy Szeliéknél a bölcsiben eléggé csönd van alvásidőben, besötétítik az ablakokat is, meg be szoktak tenni valami zenét vagy mesét nekik. Viszont a múltkor a szomszéd csoportba új kisfiú szokott be, és ő sokat sírt, úgyhogy Szeli alig tudott aludni. Hulla fáradt volt, mikor hazajöttünk. :?

Szeli ma a Mamánál alszik. Ezer éve nem volt ott, meg most így jött ki a lépés, hogy délutánra kellett a segítség, aztán úgy döntöttünk, hogy ott is maradhat. Holnap délben megyünk érte.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, és ma vagyunk 5 éve együtt... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nektarinnal mi lehet vajon? :?: :?: Remélem, minden rendben velük :roll: :!:

Regina, ez a pofátlanság határa szerintem :shock:
A orvosos jelmezt meg tessék felvenni este :lol:

Képzeljétek, anyósomék felhívták ma Gábort, hogy holnap jönnek :shock:
Takarítunk-pakolunk ezerrel, hogy holnapra a lakás elfogadható állapotba kerüljön. Meg sem kérdezik, hogy jó-e. Persze nem, mert Gábornak egytől egy tárgyalása van, de kit érdekel :shock:
Nem jönnek vasárnap, mert akkor már hidegebbet mond egy-két fokkal, és biztos fagyni fog :evil:

Rugó egy tündér volt Böszörményben, bevittem a tanulmányi osztályra, a büfébe, a könyvtárba, a gyermeknevelési tanszéken rajzoltak vele meg kapott zsírkrétát, a tanszékvezetőmtől filcet meg egy kis papírtömböt, mindenki megállt vele. Volt, akivel le is kezelt, de csak azokkal a férfiakkal, akiknek nincsen szakálla - azoktól nem fél :lol:

Amíg a hallgatókat kerestem, addig vigyáztak rá. Persze elmellőztük egymást a lányokkal, így rögtön mentek a tanulmányira, mindenhol engem kerestek, mert nem megyek órát tartani. Aztán sikerült tisztázni a dolgot.
Valaki bement órát tartani a termünkbe, így a hallgatók is elmentek, meg én is, mikor megláttuk, hogy foglalt. De sikerült kimagyarázkodnom

:roll:

Most mennem kell, majd visszaolvasok valamikor.

Szép napot.

Este lehet Praktiker, mert még mindig nem csináltunk meg egy javítást, amire pénzt kaptunk anyósoméktól decemberben :roll: :roll:

Kép
vindolanda

Niki, ezt még olvasni is rossz :(

Csend: Rugónak az elalváshoz kell csend, utána már nem (de zajban nem alszik el, vagy csak nehezen). Volt olyan, hogy betont törtünk mellette, amíg aludt a babakocsiban :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megjártuk az orvosokat tegnap és ma.

Bertusommal minden rendben van hála a jó Istennek!!
A szokásos fél évi ellenőrzésekre kell majd vinnem és a vizelet ellenőrzés havonta...

Ma voltam uh-n,minden oké volt!
És,bár 100%-ig nem mutatkozott,szégyenlősködik a drágám de azt mondta a doki,hogy inkább kislány :D
Szóval Vindó,beindíthatod a pénzért jósolgatást :lol:

Nektarin??????????

juba0

Eszternek küldtem sms-t :)

Juba!
de örülök h. mind2 gyermekednél minden rendben :) S 2kének is ilyen gyönyörű különleges nevet szántok :)

buli jó volt,M. élvezte h. kopogós cipőben lehetet,persze mindenki megtudta h. 32es a cipellő és vattával van az orra kitömve :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

Bocsánat az eltűnésért. :oops: Én nem tudom, hogy mi van velem, de mindennap olyan fáradt vagyok, hogy mindig bealszom Bercó altatásába. Előtte meg annyi elfoglaltságom van, hogy nem nagyon tudtam jönni.
Most éppen hajfestés kellős közepén vagyok, várom, hogy leteljen az idő, ezért van egy kis szusszanásom.
Bercót tegnap kellett visszavinni a dokihoz, hétfőn már mehet bölcsibe. Olyan cuki, már nagyon várja, hogy találkozhasson a gyerekekkel. Több reggel is mondta, hogy ő is jönne. :lol: De azért nagyon jól elvoltak anyukámmal is.
Holnap meg utazom az első konzultációmra. Ebben a félévben szerencsére kevesebbszer kell majd mennem. De azért gondolom nem fogok unatkozni.
Ja, és a változatosság kedvéért továbbra is köhögök.

Bercó most éppen az apukájával gitározik, alkalmi gitárjuk egy-egy fakanál. Csak úgy szól a tadam, tadam, didam és a többiek. :lol:

Hú, már nem is nagyon tudom, hogy miket olvastam. :oops:
De azért a képekre asszem emlékszem. :lol: A tündéri Emmára, az epiláló Rugóra, a fürcsizős Pankára és ez a festmény Bencéről... :lol: :shock: Robeszt meg már szinte meg sem ismerem, annyira nagy. :oops:

Nektarin, remélem azóta már tényleg Kristófozik!!! :lol:

Juba, nagyon örülök, hogy minden rendben.

Móni, jobbulást!

Kaqk, gratulálok nagyon az álláshoz! Minden jót hozzá!
Hát, igen az alvás azért fontos kérdés, de szerintem hamar hozzá fog majd szokni Emma is. Mondjuk én mindig is úgy altattam Bercót, hogy volt valamilyen zajforrás körülötte, ha más nem, akkor a tévét hallhatta.

Aranykezű Viranka meg látom, még mindig nem tud megülni a popóján. :lol: Csúcs, hogy mindig csinálsz valamit! :oops: Bár nekem lenne ennyi kreativitásom, kézügyessségem.

Regi, ez jó. :? Na, ezt aztán jól átgondolták.

Vindo, hááát nem is tudom, hogy mit mondjak. Mondjuk ma délután beállított a Kedves nagymamája is. Már megint bekombinált magának valamilyen hülyeséget és eljött. Hozott pogácsát, annak nagyon örül a két Albert. :wink: Rugó meg csak hozza a formáját.
dmaggie

Sziasztok!

Ma reggel 9:10-kor megszületett Germann Kristóf Péter
3150 gramm és 53 cm.
Anya és fia jól vannak :lol: :lol: :lol:

Gratulélok itt is a kis családnak :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

gratulálunk :) Sok boldogságot,tejcit,jó egészséget kívánunk :)

KépKép
viranka

Juba! Nagyon örülök, hogy minden rendben! :)

Nektarin! Jó egészséget és sok boldogságot! :)

Megyek nézek egy kis house-t...
Apa dógozik :( (tavalyi munka maradványa...)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi boldog 5.-et :lol:
jó ünneplést kettesben :wink:
nem semmi a volt munkahelyed.
mond meg nekik, hogy a pénzt nem tudod visszaadni de ha emelnek a béren akkor vállalod. Hátha.......

Maggie pihenj sokat, legalább próbáld meg

Viranka oké, benne vagyok egy taliban :lol:
Képek a kis kopogó cipős szépségről aki 32-es cipőben nyomul?0,

Niki sajnálom a barátnődet meg a kislányát :(

Juba de jó hírek :lol: :lol:
gratula az újabb csajszihoz :lol: :lol:
mi lesz a neve?

Vindo anyósék :?

Kaqk térded hogy van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin, Isten hozta Kristófot! Sok áldás nektek!

Juba, gratulálok a kislányhoz!

Regi, ééééérdekes kérdés... Nagyon fura, hogy felhívtak... Mire számítottak vajon???

Ha nem jönnék már, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Végre jó hírek!

Nektarin szeretettel gartulálok a 2. fiucskához. Jó egészséget, sok sok tejcsit kívánunk!

Juba csak nem még egy lány..én is azt szeretnék 2. nak is..:-)

Maggie de jó h Bercó meggyógyult! én is 4 hete köhögök. :-(

Regi szegény Szelike...Munkahelyed..ááá ultra gáz!

Vindo: Rugó milyen ügyesen elvolt...anyósék?? :shock:

Viranka képet láthatunk Míráról???

KépKép
kaqk
Debrecen

Echinacea-t hogyan is kell adagolni 2x5 golyó 1 hétig aztán 1 hét szünet? és lehet akkor is mikor folyik az orra..vagyis kezdődik a "buli"???

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin gratulálok!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nektarin Gratulálok Kristóf babához!
Kívánok minden szépet és jót nektek és főleg sok-sok tejecskét!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nektarin, gratulálunk mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok boldogságot!

Juba, hát, jósdát nyitok kismamáknak :wink:
Gratulálunk a kislányhoz :D

Maggie, jó hogy megkerültél :P

MOst mennem kell altatni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Nektarin : Hatalmas nagy gratulációm neked a Kristóf babaárt. Nagyon sok tejcsit és egészséget kívánok nektek

Megpróbálok holnap jönni és beszámolni nektek rólunk és hozok farsangos képeket is.

Mindenkinek jó éjt
20200310173350

A férfiak kidőltek, dolgozni kezdek. Írnom kell egy publikációt, a statisztikák már kész vannak, de nekem mindig a szöveget elkezdeni a legnehezebb. Ma éjjel érzek magamban erőt ehhez, az előző két éjjel nem ment :roll:

Benézek azért, bár ha Dóri is elbúcsúzott, akkor nem tudom, ki jöhet még :roll:

Kép
vindolanda

Hat ki mas, mint Niki?? :lol: :lol:

Szuper, hogy megszallt az ihlet! Hasznald ki, jo munkat! :D
De most en is megyek, majd holnap hosszabban, mert nezunk valami filmet.
Jo ejt! :D
Vendég

Jajjj....most olvastam vissza! :D

Nektarin! Szivbol gratulalok a kicsi fiadhoz! Sok boldogsagot Nektek, udv a tobbgyerekes anyukak taboraban!
Vendég

Ma elszakadt a táskám, meg a pénztárcám is halódott egy hete. Hazafelé megálltunk a Deicmannban, shoppingoltam új darabokat :mrgreen:

Dolgozok :roll: :arrow: :wink:

Kép
vindolanda

Szia Niki, jó mozizást :wink:

Én a Sherlock Holmes-ra készülök vagy egy hete, de nem találtam még ideális időpontot :roll:

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Dolgozom :arrow:

Kép
vindolanda

Az első mondat már meg is van :lol:

Kép
vindolanda

Na akkor még egy gyors bejelentkezés! :D

Nektarin!Óriási gratula Kristófhoz!!
Jó egészséget,sok tejecskét kívánunk mi is!
:D

Köszi csajok! :D
Én nagyon örülök kis csajomnak,spórolt nekünk egy ruhatárcserét :D
És azért egy csaj után fura lett volna egy fiú,na nem mintha nem örültünk volna annak is nagyon!!
De én így is nagyon-nagyon boldog vagyok :D

Neve,hááát,fogalmam sincs még,apával ma bújtuk az útónév könyvet,egyenlőre nem értünk egyet de így szokott ez lenni :lol:

Móni és nektek van már nevetek,vagy apáét kapja?

Vindó!Hajrá publikáció!
És hajrá jóslás 8)
Ma én is szórtam a pénzt :roll: 8) Kis kütyüket vettem,annak örömére,hogy minden stimmelt az uh-n 8)

Na húzok aludni,elfáradtam ma.

Jó éjt az utánam érkezőknek!

juba0

Csak befutnak emberek még éjszaka is :roll:
Juba, majd írd le holnap, hogy milyen kütyüket vettél :D

Kép
vindolanda

Na, megyek aludni, hogy holnap kipihenten fogadjam anyósomékat :mrgreen:
A publikáció legsz...bb részén túl vagyok, innen már könnyebb lesz, de nem haladtam túl jól :roll:

Kép
vindolanda

Nektarin!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!

Kép
gica1

Nektarin, gratulálunk Kristófhoz, sok örömöt és tejcsit kívánunk!!
dettyk

Nektarin Gratulálok és Sok Boldogságot!!!!
varga tünde

napsugarast :)

képeket r.kiszűri akkor teszek :)

sherlock holmes jó :) este bealudtam rajta 1* aztán b. alvásidejében megnéztem :)

én is soppppppppppppingolni akarok :) főleg h. öcsi szülinapi buliján jól kellene kinézni :)

:arrow: b. sniccerért üvölt megyünk innen

KépKép
viranka

Nektarin! Szívből gratulálunk a Kisfiadhoz! Sok boldogságot kívánunk az immár négy tagú családodnak!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Beszéltem Nektarinnal. Jól van. Éjjel az intenzíven volt megfigyelésen, Kristóf pedig a csecsemősöknél. Hamarosan megy át az osztályra és végre együtt lesznek :lol: :lol:
Küldött egy képet a kis drágáról :lol: :lol:

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ha már képek akkor a tegnapra igért minitali képek :oops: bocsi csak ma :roll:
Kommentek nélkül :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság