Sziasztok,
itthon

Mindkettő alszik
Nimród úgy örült - meg én is

, mert car volt, hogy vasárnap reggel elmentem Borival dokihoz, hogy majd ebédre jövünk, aztán azóta nem látott minket
(persze Nimród baromi későn aludt el, mert már ágyban volt de meghallotta hogy hazaértünk, és kiabált értem, én meg nem bírtam ki hogy ne menjek be. Úgyhogy ölelkezés, meseolvasás, csimpaszkodás, miegymás ment még sokáig)
Boo,
mizériátokat nagyon sajnálom, át tudom érezni, mennyire gáz a szitu!
Dodi minden okosat leírt már, így nem szaporítom a szót
Amúgy én sem értem, miért nem K fektet...
Apa meg fogja már fel, hogy támogatnia kell és nem "ellened dolgozni"

a hülyeségeketjátszunk dolgot, meg akár Enyémapáról is írhattad volna... de tudjuk, nagyon sok a hasonlóság bennük
Amúgy a betegségekkel hogy álltok? Megjavultatok?
Dodi,
na, akkor téged is elért a mélypont-feeling... de jó, hogy felszívtad magad, csak így lehet
Csibe,
jó hogy jobbban vagytok!
Harisnyát köszi, átveszem örömmel. Hogyan bonyolísuk az ügyletet? Mondjuk elhozod a kövi vacsira?
Mikor, hol lesz vacsi????? Ki jön még??????
Nyuszi, Lois,
képek jók, gyerkők cukik, én meg irígy vagyok
Mi:
ahogy tudjátok, megjártuk a Bethesdát Borival.
A kisasszony benyelte a gégegyuszit Nimródtól, szerdán már nagyon taknyos volt, meg lázas délután, de Germicid után lement, azóta se volt láza max 37.2 hőemelkedés. A takony megmaradt, de olyan szinten, hogy hiába szívtam le, utána ugyanúgy szörcsögött. Szombaton már nagyon nyomi volt szegényem, teljesen apatikus volt, csak nézett ki a fejéből, a forgónak sem rugkapált, nem mosolygott, látszott hogy nincs jól, a szemei pirosak voltak a fáradtságtól. Már akkor be akartam vinni a Révész utcába az ügyeletre, de Apa nem nagyon érezte át a parámat, és "akkor vidde be ha ennyire akarod" volt az össz reakció este 6-kor. Én meg hülye voltam, és nem indultam el vele.
No éjjel nem aludtunk, mert Bori a takonytól nem kapott levegőt, óránként felsírt, hiába szívtuk, orrcseppeztünk, nem lett jobb. Reggel ügyelet

ott kikérdeztek, először haza akartak küldeni azzal, hogy vegyek párásítót, kapjon Calciumot, meg szívjam az orrát. De erősködtem hogy parázok a krupptól (a családi anamnézis miatt) meg amikor hallotta a nőci hogy milyen rekedten sír, mondta hogy menjünk a kórházba és majd ott eldöntik mi legyen, mindenesetre egy kis pára jót fog tenni.
Bementünk, ott fogtak minket. Sós pára - orrszívás - szteroid puff volt a terápia, és már jobban van, aktív, nem rekedt de még mindíg taknyos szegény.
Illetve vasárnap éjjel még meg is nyertünk egy szélcső-beöntés bulit, mert 5 napja nem volt kaki, pocakja meg fájt.
A kórház

csak pozitív tapasztalat
Nem túl lepukkant, volt baba-mama szoba is. Mondjuk fura volt, hogy csak egy
WC és zuhanyzó van az egész osztályra, de nem kellett sosem sokat várni. Kaját nem kaptak az anyák, ami furi volt, mert a Madarászban kaptunk anno.
Dokik, nővérek mind mind jófejek voltak, kedvesek, türelmesek, gyerekszeretők, mosolygósak, szóval le a kalappal az egész bagázs előtt.
Ha egy baba nyöszörgött mert anya épp kiszaladt pisilni, rögtön ott volt valaki, finoman és szeretettel bántak a babákkal.
Viszont az egész osztályon csak kruppos manók voltak szinte

nagyon durva.
Viszont megkérdeztem, hogy hány éves korig mehetnek a csecsemőosztályra a gyerekek

2.
Ergo a mieink már a gyerekosztályon lennének, ha para van, ahol 2-18 évesig vannak gyerekek, Anya meg nem alhat bennt

Na ez megagigaszívás. De azt mondták, hogy ha pici a gyerek és van a csecsemőn hely, át szokták őket jófejségből venni.
Viszont azon gondolkodtam, ha Nimród bekruppol, mi a tökömet csinálok, mert 1) Apa nem alhat bennt a csecsemőn, mert ugye egy WC-zuhanyzó van 2) Borit szoptatom 2-3 óránként...
Bennt vagyok Nimróddal napközben a gyerekosztályon és fejek mint állat, küldöm haza a tejet? Vagy, Apa van bennt vele napközben, én Borizok, és éjszakára váltunk, ha a csecsemőn lennénk, akkor meg Bori lefejt tejet kap... áááááááááááááááááááááááááááá.... meg akarom úszni.
Bár a dokinő azt mondta, szerinte fogunk még találkozni párszor...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.10.11 14:56-kor.