A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jaj ne! Szegény Miron :cry: Akkor ezek szerint ti
sem jöttök?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nanemááááááár :( :( :( :(

Miron gyógyulj!!

Nyuszi, remélem veletek minden oké :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
szegény Miron :(
lehet a játszin szedett össze vmit???most ami engem is elkapott vírus,
az fertőz mindenfelé,m ma már unokatesómékat is utolérte,csak ott a
gyereket is sajna...
Vencel szépen gyarapszik...én a tápizás előtt mértem Benettet utoljára és akkor 7és fél kiló volt.kiváncsi leszek mennyi lesz majd kövi mérésnél.

ma ki is jött az új védőnéni :shock: :shock: :shock:
éppen elkezdem kisütni a husit,amikor kopognak és a szomszéd jött fel,h
itt a védőnéni és feljöhet-e?!
feljött és már szerdán mehetünk is hozzá,h státuszolja Benettet...
úgy kell ez a progi,mint egy púp a hátamra...
mert hnap vérvétel és anyumhoz felugrunk kajálni,majd tovább az asiába apával
és veszünk öblítőt meg anyunka nézek vmi ajándékot.majd szombaton anyu szülinapja...
hétfőn mehetek be dolgozni,kedden Benett oltás erre szerda védőnő...
már most el vagyok fáradva...

ti a meningót hogyan adattátok?
mármint hányat kaptak a gyerekeitek?
mert nekem ez az új védőnő mondta,h látja Kiara is megkapta kétszer,de
1éves kor után meg kellett volna kapnia mégegyszer
:shock: :shock: :shock:
ti hogy tudjátok ezt?

Kép
Kép
csibe83

Boo,

sajnálom :cry: valami rohadt átok ül ezen a hétvégén...

Remélem Lois-ék még jól vannak, Nyusziék meg már meggyógyultak.

7-7ig... kemény... nem irigyellek...

pirospont :lol: :lol: :lol: (mi még el sem mentünk az útlevélért... még jó, hogy sürgősséggel kértük, dupla pénzért :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Alvás 9-5.3oig hurráhurrá... nekünk a nyomiszandi betette a kaput, azóta kel kétszer éjjel szerencsétlen, gondolom rohadt kényelmetlen neki...

Testvérfellépőnk: buggy board, a téglalap alakú. A kisebbről valahogy az az érzésem, hogy ilyen kicsi gyerek nem marad meg rajta. Nimród így is folyamatosan ficereg egyik oldalról a másikra.
Padka :arrow: én fellépő nélkül sem lábbal nyomtam meg a kocsit, hanem kézzel, így ez maradt a technika, a fellépő meg szimplán úgy műxik, mint egy utánfutó, felhúzza a babakocsi.
(a FBon van fennt egy kép, azon talán látszik)

Dodi,

köszke a tejem nevében :lol: :lol:

Látodlátod, mégis riska vagy :D :D :D :D :D

Nimród iszonyat beindult dumailag...tegnap fürdésnél kész kisregényt adott elő (kb mint Hédi a múltkori videón, még mutogatott is hozzá: hogy majd télen építünk hóembert, és kavics lesz az orra, és ő meg Bori majd ül a szánkón, és Apa meg Anya húzza együtt, stb.)
Ma mikor mosogattunk, - merthogy pár hete hozza a kisszéket ha kimegyek a konyhába és mosogat velem, ő kapcsolja be a mikrót, rakja a tejport este a tejéhez... mindenhez asszisztál... - közölte, hogy "jó őszi idő van gesztenyét szedni"... de szó szerint ezt mondta :shock: :shock: :shock: :shock: kész vagyok tőle teljesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Zétény is 2 oltást kapott, tudtommal nem kell többet kapnia :shock:

Pocok!

Zétény is pont így nyomja, mindenki csak ámul bámul, hogy kis kukám volt eddig most meg itt dumál ezerrel :roll: Azért ilyen szépen cizellált mondatokat még nem mondd, de nagyon szépen és érthetően fejezi ki magát :roll:
Szandi :arrow: Khöm..... és ha alváshoz levennéd?? :oops:

:arrow: Öööö, rohamléptekkel viszem a pulyát aludni, bakker még itt játszik, éjfélig simán itt ugrálna a fejem ha hagynám :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
akkor én ezt nem értem...kedden megyünk dokihoz és akkor rákérdezek...

nagyon komolyul beszélnek nektek a picurok..nekünk Kiara minidg
mond vmi új szót,de mondatokat még nem,viszont anyum szeritn fura,h már
mondja,h enyém tied meg én te ő...
jól emlékszem,h már nektek is tudják ezeket??

Kép
Kép
csibe83

Lois,

a doki azt mondta, hogy 6-8 hét múlva menjünk kontrollra, addig éjjel-nappal legyen rajta. Ha nem javul, gipsz. Ha javul, akkor lehet lazulni, és vagy csak nappal vagy csak éjszaka kell majd hordania.
Most tegnap reggel óta egyáltalán nincs rajta, de holnap egy vastagabb zoknival megint ráadom, mert a gipsz az óriásszívás lenne... azt semmiképp sem akarom :arrow: el sem tudom képzelni, hogyan tudnánk fürdetni, öltöztetni meg minden... szegény, megszakadna a szívem...

Csibe,

igen, Nimród nyomja a birtokost simán :lol: bár magáról még 1/3-ban beszél, tehát konkrétan "Mintóé" :arrow: Nimródé :arrow: enyém :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois! Mi jól vagyunk,bár még egyszer-kétszer szívjuk
az orrát. Úgyhogy elvileg megyünk :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Naazéé' :roll: De már ne írj nekem ilyeneket hogy "elvileg" hanem jöttök és passz :wink:

Boo!
Helyzetjelentés??

Pocok!
Én csomót voltam a Heim Pálban mostanában a gyerek-endokrinológián, az ott van az orthopédia mellett, ott láttam sok babát gipszben, van aki csípőig...nem is tudom azzal hogy lehet boldogulni :?
Levételt én is így értettem, hogy amíg be nem gyógyul ez a csúnya bibi nagyjából :)
Zétény is így tarzanosan nyomja, Tété-é, (Zétényé), meg Apáé, Anyáé és így tovább. Enyém, Tied az még nincs. Én-t azt mondd, konkrétan bármit csinálok egész nap azt kántálja hogy "én is" :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tarzanos :lol: :lol: :lol: :lol:

"Én", így szimplán nálunk is megy, és közben mutogat a saját mellkasára :lol: :lol:

Ez az énismindentakarokcsinálni biztos erre a korra jellemző, csak náluk ez van: "Mintót is" és jön utánam a kis székével... már nem merek elkezdeni mosogatni, mert tudom hogy jön, ha meghallja hogy csobog a víz. Ja, és betuszakolja magát utánam a bazi szűk WC-be is :x :x :x :x

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
hogy vagytok???

mi lassan nekiindulumk...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Mi megvagyunk, tejem vagyogat, de azért nem vet fel :roll: . Két ciciből kiszolgálom őt, ez a lényeg :wink: . Eszem-iszom mindent ami segíthet, meg amikor tudok fejek... Jó lesz ez, egyik véglet sem jó, most szépen be fogunk állni az optimális mennyiségre, és kéész. 8) :lol: :lol:

Szoptatós anyukák! Tegnap a védőnéni azt mondta egyek rizst, az egyeseknek durván meglódítja a tejcsit, meg a baracklé detto :wink: .

Boo!

Miron hogy van? :roll:

Duma:
Hát én csak lesek, hogy sunyiba beelőztök :twisted: :lol: :lol: . Mondjuk Botond szókincse is nagyon sokat fejlődött, és ő már egy ideje mondatokban beszél, de azért ilyen Nimród-féle gesztenyés mondatot még nem hallottam tőle :lol: . Neki a leghosszabb mondatai azok, amikor engem ismételve tagad, csak elé rakja, hogy "nem" :lol: :lol: .
Amúgy mi úgy gondoljuk Ricsivel, hogy a gyerekünk folyékonyan beszél, de sokszor szembesülünk vele, hogy igazából csak mi értjük meg 100%-ig :roll: :lol: . Magyarul mond mindent, tehát nincsenek "kitalált szavai" (csak a manyi=cumi), csak sokszor halkan mondja, vagy motyog, vagy nem tökéletesen mondja, és akinek nem állt még rá a füle nem feltétlenül érti :lol: . Szóval oda kéne figyelnünk, hogy "ne értsük", ha nem szépen mondja... :roll:
Most pl. ezt mondta:
"Ó-ó, Vimmám Mekkín tyupa csáj" :arrow: Ó-ó, Villám McQueen csupa sár. :lol: :lol: :lol:

És sztem a tetves cumi is hátráltatja kicsit, legalábbis a szép kiejtésben biztosan, szóval le lesz redukálva a cumizás, mert megbeszéljük vele, hogy Andor is csak alváskor kap, és ő is csak akkor fog :wink: .

Ő eddig babának hívta magát, azóta lett Botond, amióta megszületett Andor :D . De használ személyes névmást is, totál helyzetfüggő:
pl. ha elesik, azt mondja "Szegééény Botond" :lol: . De ha eszem, akkor pl. azt mondja: "én is kérsz!" :lol: De a "kérek szépen"-t azt viszont így mondja, ahogy kell. A múlt időt viszont vágja: "Mini bejött. Apa elment..."

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jobbulást Mironnak. nekem is fájdogál a torkom, meg éjszaka hol vert a víz, hol fáztam. NAgyon remélem,hogy nem leszek beteg, nem hiányzik...tiszta szerencse, hogy szünet van a böliben, így a rossz idővel együtt nem jönnek a bölcsis bacik is :twisted: :twisted:

Egyébként nálunk még meleg van, de estui sötétség, apum szerint ausztria behavazódott :shock: :shock:

Ja és képzeljétek anyám kedd óta bent fekszik a pszichiátrián, valami infúziót kap, meg az egyik gyógyszerét lecserélték valami másikra. Család reakciója: Én vagyok a hibás, hogy megint ilyen állapotba került, mert tiltom tőle a gyereket. Keddden még nagyon felzaklatott, most már leszarom.....ja és tegnap a nagynéném felhívott, hogy mennek látogatni elvihetik-e Hédit. Mondtam, hogy szó se róla és bővebben is kifejtettem, hogy semmi keresnivalója egy 2 évesnek ott. Reakció: Most miért nem láthatja az öregannyja a gyereket? :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
basszus nehogy te is beeg legyél...
családod nem semmi.én sem engedném iarát ilyen helyre,meg úgymond feleslegesen
kórházba sem főleg ilyen időbe...összeszedhetnek bármi bacit..

Boo!
szegény miron..remélem hamar meggyógyul...

nekem Benett taknyosodott kicsit be..
véevétel kész,most anyumnál vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

ez a helyes hozzáállás :lol: Kívánságod meghallgattatott, és nem fogsz szenvedni a rengeteg feleslegtől!

(nekem meg basszus, most az a gáz, hogy valahogy nagyon erősen jöhet a tej, mert szerencsétlen rengeteg levegőt nyel, és attól fáj megint a hasa :evil: :evil: :evil: :evil: vagy csak nem kap rendesen levegőt a takonytól, és azért... )

Cumi biztos nem segíti a szép kiejtést... Nimród néha úgy beszél hogy az ujja van a szájában, háááááááááááááááát...

Boo,

szegény kicsi Miron! Ha lázas viszont, nem kell beöltöztetni alváshoz sem meg otthonra sem, nem fog megfázni, sőt, ha "alul van öltözve" az segíti a hőleadást és hamarabb elmúlik a láz :arrow: gyerekorvos mondta

Tike,

nem leszel beteg (ez most szuggerálás volt :lol: :lol: :lol: )

Rokonok rettentő kedvesek, hogy ilyen megértőek :evil: :evil: :evil: :evil: egy két évesnek tényleg nincs ott semmi keresnivalója...
Anyudnak jobbulást, remélem ez most kicsit helyrerázza a dolgokat...

Csibe,

toljad a Cebiont Benettbe :lol: :lol: :lol: vagy egyél te is, átmegy az anyatejbe!

No, mindenkinek jobbulást!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

milyen az a Lois féle pulcsi? Vmi speckó betegség elleni woodoo cucc? Mert akkor a sarkából küldhetnél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok kedves,
Nektek is van pont ugyanolyan :wink:

Lois volt fodrásztól :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaaaaaaaaaa :-)

Hja, aki készülődik a 7végére...
Csak nem vmi új frizkó? Ha igen, pattintsd a képet iziben plíz :-)

Én meg hallgatom Nimród horkolását a bébiőrön keresztül :-)Bori itt szörcsög mellettem a bölcsőben, úgyhogy én is igyexem beállni a szundi-sorba

:roll: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Mi volt Mironnal a dokinál????

KépKép

KépKép
kispocok13

Döntöttem: ma este fektetés után elmegyek moziba!!!! És eszem egy fagyikelyhet is :-) (na jó, utána meg bevásárlás a Tesco-ban)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Még nem tudom, bármit ami kicsit is vállalható az Arénában 9 körül...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi mindenkinek, nyomom a mézes teát és szugerálom Bogit, hogy hidegfront ide vagy oda nem kéne még kijönni :twisted: :roll: :twisted:
Helyzetjelentés Somogyból: reggel verőfényes napsütés, most szakadó eső és 7 fok, ja meg ordító szél. Délelőtt Hédi megfejelte az asztalt :arrow: feldagadt szemű frontos gyermek :twisted:

Ronmay: Hétvégén megy a mézes privi, csak apára kell várnom, hogy kicsomagolja. Sztem jövő hét elején feladásra kerül...

tike

Jujjjj, akkor nektek is szép napotok van... Kitartás!

KépKép

KépKép
kispocok13

mi megérkeztünk már egy ideje csak most próbáltam rendbe rakni
a lakást...
anyunál Benettnek volt egy kis hőemelkedése,de jó kedvű volt,
így még gyorsan elugrottunk asiaba rizsért és öblítőért na meg akkor vettünk sok sok innivalót és Benettnek harisnyát...
miután hazaértünk megmértem Benett lázát és már nem volt neki egyáltalán,
viszont asiaba is és most itthon is jól összefosta magát...
szegény biztos eézrt sem eszik annyit,m ma még most ezek voltak az
első kakijai,pedig reggel azzal szokott indítani és alvás után mégegyszer...

pocok!
már nyomatom belé ezerrel és Kiara is elkezdte kapni megelőzés képpen...
én tegnap a fókuszban láttam egy tök jó filmelőzetest és most tuti
azt nézném meg,ha eljutnék moziba,asszem a vasöklü a címe a Hugh Jackmannel...

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Anyukádat sajnálom, jobbulást neki!
Az a baj, hogy aki pszichésen beteg, azt észérvekkel úgysem tudod befolyásolni/meggyőzni, hiszen ő nem direkt csinálja, amit csinál, nem szeándékosan folytat egy viselkedési formát :( . Ha belegondolok, hogy csak a terhességgel járó hormonok mit ki tudtak hozni belőlem...nagyon nehéz lehet neki :( . És persze így a környezetének is :( :( :( .
Tényleg próbáljatok érzelmileg mellette állni, biztosítani a szeretetekről, úgy nektek is könnyebb lesz (anyósomnál bejött :wink: ).

Pocok!

Én emiatt szoktam több körben büfiztetni. Már 3-5 perc után büfiztetek egyet, mert főleg az elején nyel levegőt, és az így egyből ki is jön :wink: . És nem is kell olyan hosszan várni a büfit, mert gondolom még "fent van" :lol: . Ez persze csak akkor kivitelezhető, ha türelmes a csajszid, mert Andor hihetetlenül Buddha gyerek :arrow: bármikot levehetem mérni, büfizni, vagy mert Botondnak kellek :oops: , egy hangja nincs, aztán ott folytatja, ahol abbahagyta :lol: . Botond ezt tuti nem tűrte volna :twisted: :lol: .
Ja, és képzeljétek, most 4,5 órával az előző kajcsi után keltettem (2,5 óra alvás után), de így is full kóma volt még, simán aludt volna még egy órát sztem, csak a tejem miatt nem hagytam. Ahogy felébredt, egyből tátogott, mint egy ponty, de magától fel nem kelt volna az éhségre :shock: :lol: . Ja, és ez így délután nem az első eset :roll: :lol: .

A cumit már el is koboztam :twisted: 8) . Mármint nem végleg, de napközben el vannak dugva :wink: . Voltunk Tescoban, útközben kérte, de mondtam, hogy nem hoztunk. Kicsit nyígott, de fél perc után tudomásul vette :wink: .

Folyt....vendégek jönnek és "kicsit" rumli van, és a kaja még sehogy sem áll :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vendégek lemondták, a srác összetörte a munkás autóját (saját) :evil: :( . Apa most megy őt összeszedni vhonnan. Tökre éreztem vhogy, hogy nem tudnak jönni, ezért se álltam neki semminek. :shock:

Pocok!

Én amúgy egy mozit simán bevállanék vmikor :wink: . Meg vacsit is... :wink: . Andor este már nem műsorozik, de ha igen, apa elbír vele :lol: . Ma mondjuk nem, ez az idő betett :? . A kedvem tök jó, csak olyan undi az idő, hogy az orromat sincs kedvem kidugni. Itt ropog mellettem a kandalló, még a fagyi sem übereli :lol: :lol: :lol: .
Ja amúgy új favoritunk van apával: Szamos fagyizó a Pólusban 8) :lol: . Mindent visz!!! Onnan is a mogyorós fehércsoki! Hmmmm.... Hetente 1-2-szer csak ezért felnyaláboljuk a gyerekeket és beszaladunk Pestre fagyizni :lol: . Amúgy a sütik is elkéééépesztően jók! Mondjuk drágák, de tényleg megéri, mert mindegyik hibbátlan :wink: .

Jaaaj csajok, mindenki betegeskedik, ezért útálom, ha bejön a car idő :cry: !!! Remélem mi ebben a szezonban (is) megússzuk :roll: . Illetve : mi ebben a szezonban is megússzuk!!!!!! 8) :lol: :lol:
Én tökre gondolkodtam, hogy adok Botondnak anyatejet (mármint nem ciciből :lol: ), hogy kicsit felturbózzam a beteges időre, de amikor még volt alig-alig fogadta el, most meg nincs annyi plusszban :? . Tudom, nagyon furin hangzik, de sokan ilyenkor még szoptatnak, és nekem azzal is a cicin lógás a bajom, nem maga a tejbevitel :wink: . Ártani biztos nem árthat... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Vacsi :-) mikooooor? Holnap? ;-) Ki jön még? De tényleg, menjünk vmikor!!!!!
Moziba ma még vki?

Csajszim nem türelmes, én is próbálom így büfizetni, de beszakad a dobhártyám, és még jól fel is húzza magát így a köv ciciretételnél a hüppögés miatt még több levegőt nyel...

Anyatej a nagynak :wink: Nekem a pulmonológus ugyanezt mondta, csak hogy a kolosztrumból kapjon naponta pár millit. Na az nincs fagyasztva, de 3-4 napos jó sűrű tej igen... Lehet hogy mégis bevetem :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Szegény Nimród, Egy teljes hete a lakásban... Ma is, tegnap is mondta már, hogy "kimenni, szedni gesztenyét"... Holnapra beígértem, remélem nem fog esni.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
szegény Miron :(:(:(
Teapa nagyon ügyi volt :wink:

én most vettem észre,h nálunk is befűtöttek,bár sztem még nem kellett volna.
Apa hnap rá is kérdez...
Benettnek felment kicsit a láza 37,5re,de inkább adtam neki éjszakára
lázcsillapítót...
szívom az orrát,m folyik neki és szürcsög kicsit csak az a furi,h alig jön amikor szívom...
hát így nem sok reményt látok a keddi oltásra,de azért még reménykedek...

Kép
Kép
csibe83

Mozijegy és Häagen Dazs kehely a kézben :-)
Juhuuuuuuu!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo :-(
Hamar túl lesz rajta, nekünk mindíg ilyen van...
Homeos doki? Dejoooooooó!

Csibe,
Bori is szörcsög, de csak kevés jön le... Adj neki Nasivin-t is!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
még az a szerencse,h apának is...
én még ma is pólóba nyomtam délelőtt...mondjuk délután már rosszabb volt
kicsit,de nem vészes...
nálam szerencsére alszik az egész család és már én is azon agyalok,h
csatlakozom hozzájuk,m kicsit sok nekem ez a reggel 6óta talpon dolog...

Kép
Kép
csibe83

pocok!
köszi a tippet,holnap elugrom gyógyszertárba,m csak otrivinünk van,
de már nem emlékszem ki mondta,h az nem annyira jó...
jó mozizást...mit nézel végül???

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Vacsit akkor mielőbb egyeztethetünk, csak gyógyuljanak meg mindenhol a törpök :( .
Nekem is van tejcsim az első napokból :wink: . Csak az a baj, hogy Botond sose itta meg a fagyis tejet ( mondjuk undi is vmiért), szóval akkor vmibe bele kéne csempésznek hőkezelés nélkül :roll: .
Na, majd megpróbálom a kakójába kicsi adagokban, hátha nem veszi észre. :twisted: :lol:

Apropó kakaó (nálunk kakaúka :lol: ):
Nálatok még babatejet isziknak reggel-este a gyerekek? :roll:
Nálunk Botond pár hete folyton meghagyta már szinte az egészet, a sima tejet nem issza meg, de anyu szerint meg még kell nekik vmi ilyen nagyobb kálciumforrás :roll: . Így most kakózunk, aminek nem örülök, mert ugye nálunk alapvetően "édességtilalom" van.
De azzal nyugtatom magam, hogy az unokatesóim mindketten kakóztak reggel este már kisebb koruktól, mégsincs semmi bajuk, nincs tejallergiájuk, sem semmilyen betegségük, és nem is dagik :wink: :lol: :lol: .

Na igen, így nehéz a büfi-helyzet :? . Andor ebben mondjuk tényleg nagyon kemény, még anyu is azt mondta, hogy ő még ilyen gyereket nem látott :lol: . Még a legnyugisabb babák is rapliznak a kajáért, ő sosem :shock:. Ő annyit eszik, amennyi van: ha 30, akkor 30, ha 180, akkor 180 :shock: :lol: . Na de ha pl. nem tud elaludni...akkor világvége van :twisted: :lol: .

Boo!

Jobbuljatok :( !!!!
Nekem a szombat is jó :wink: .

Csibe!

Cnaaaj, gyógyuljon már meg mindenkiiii!!!! :evil:

Pocok!

8) 8) 8)
Mit nézel?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Talinak én is örvendenék, de a naptárt elnézve nov. 5. az első szombat ami jó lenne nekem :oops: Vagyis odáig be vagyok táblázva, de lehet akkor sem menne, csak odáig még nem ér el az előretervezés... Nekünk ált. szombaton mindig van programunk, szóval nekem nem igazán jó. Akkor már inkább vasárnap :roll:

Hajam nem lett nagyon más, csak kivágattam belőle a tépést, meg igazíttattam, mert már 7 hónapja nem volt vágva :oops:

Ronmay!

Odaért a Sudo??

Bakker tele van a nappali táskákkal pedig csak 3 napra megyünk :oops: :oops: :oops: Én nem tudom a titkát hogyan kell kevés cuccot pakolni :oops:

Dodi!

Z. még babatejet iszik, reggel meg rendeset, és kábé inná egész nap ha hagynám :roll: Nálunk simán ki lenne használva egy tehén, ha itt legelne a kertben :oops:
Kakaót én még sose adtam, eszembe sem jutott, szerintem nincs is itthon :oops:

Csibe!
Én is Nasivint szoktam, az Otrivin az csak olyan sós cucc, mint a Sterimar tudtommal :roll:
Mi sem fűtünk még, 23.5 fok van a nappaliban. Zétényre ma már adtam hálózsákot (3 közül a legvékonyabbat) mondogatta hogy nem jó, én mondtam hogy DE, és ennyiben maradtunk 8)

Mi tavaly/tavalyelőtt sem voltunk betegek egyszer sem, most nyár elején először. remélem idén sem lesz semmi. Ti oltattok influenza ellen??

Tike!
Jujj, én soseabüdöséletbe nem engedném a fiamat a pszichiátria közelébe sem, én voltam ott, a Szent Imrében az osztályon van az EEG vizsgálat és nekem volt tiniként, rémes élmény az a hely :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gyorsan rátok néztem, de nem bírom ki, hogy ne írjak :evil: :twisted: :twisted:
Miattatok leszek holnap fáradt!

Szóval, a Förtelmes Főnökök-et néztem, és naaaaaaaaaagyon jó volt! Kicsit olyan, mint a Másnaposok, de szétröhögtem magam!
Bár már az is felüdülés volt, hogy egyedül, gyerekterelgetés nélkül voltam valahol - írtam is Apának az sms-t az Arénából, hogy "jéééééééé, mennyi ember!"
Aztán még nyomtam egy gyors bevásárlást a Tecsóban is mozi után.

Boo,

azért voltam ilyen nagylegény, mert itthon beszálltam az autóba a garázsban, ott meg kiszálltam a garázsban :arrow: ki sem dugtam az orrom a hidegbe :lol: :lol: (ja de, kivittem a szemetet - milyen köcsög hideg idő van :shock: :shock: )

Hőtartó képesség :arrow: ma még én is rövidnaciban - nyári felsőben voltam itthon...

Dodi,

babatej :arrow: még reggel és este azt kap, de vacsihoz ha kér, már tehéntejet. (mostanában az ebéd utáni alvásból ébredve is tejet követel - gondolom, az AB szétcseszte a gyomrát. De reggelire joghurtot is imádja, meg kefírt is nyom, szóval próbálom ellensúlyozni) Mondjuk mostanság a babatejből nálunk is mindíg marad - eszembe sem jutott hogy azért, mert nem ízlik neki.

Kakaót még próbálom nem megismertetni vele, ameddig lehet :lol: :lol: bár ami rosszabb, rákattant a szörpös vízre :twisted: :twisted: :twisted:

Andor tényleg Buddha-bébi, ha ennyire hagyja hogy lecsatlakoztasd, és nem akad ki...

Lois,

aztazelfoglaltmindenedet!
(amúgy meg irígy vagyok, mert nekem mostanában semmise nincs, két pulyával meg igencsak macerás is lenne)

Pakolás :arrow: én már eljutottam odáig, hogy legutóbb a Kolpingba már magamnak egy icipici sporttáskát raktam csak tele, mondjuk a gyerkők táskája kb a négyszerese volt az enyémnek, fullon :lol: :lol:

Hálózsák :arrow: Nimród reggelre leszerelte magáról már többedik alkalommal. Most hosszú ujjú pólóban, melegítőnaciban és zokniban alszik... elég igénytelen, de mi a fenét csináljak? És Apa szerint még így is hüsi volt a nyaka most mikor bement, betakarta, de azt kb már mostanra lerúgta magáról...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

Kb 30ml anyatejet csempésztem Nimród reggeli tejébe, nem tűnt fel neki :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hédi soha nem itta meg a babatejet, sem semmilyen tápszert. Mondjuk 19 hós koráig szopizott és 16 hónapos korától lett az esti szopi kakaóra cserélve. A reggeli szopit hagyta el nagyon nehezen, actimel volt az első amit elfogadott helyette, de csak és kizárólag a barackosat. Most reggel este kakaóázás van, napközben víz, bölcsiben tízóraira gyümölcslé, meg tegnap óta kínálom mézes-citromos teával, de nem nagyon kell neki. Időnként kap bodza szörpöt ( házi) és nyaraláskor, nagyinál, étteremben néha egy kis rostos üdítőt ( általában sió vagy cappy)

Betegeskedés: Mi bölcsikezdésig nem voltunk betegesek, aztán a nyáron bőven kijutott belőle, kíváncsi leszek, hogy idén mi lesz, használ-e a homeos cucc, meg a gyerekorvos szerint túl van a bölcsibeszokós fél éven. Szerinte tök mindegy, hogy mikor kezdi, meddig szopizott stb az első fél év ilyen...
Én a dokim javaslatára szerettem volna oltatni influenza ellen :arrow: nincs még oltóanyag :twisted: Állítólag november elejére várható csak, akkor meg már lehet, hogy megvárom a szülés utáni időszakot.

Pocok: nálunk szerencsére még jó a legnagyobb méretű pizsirugi, mert Hédi a zoknit is leszereli magáról reggelre :twisted:

Tegnap beszéltem anyámmal telefonon: mint akit kicseréltek. Lecserélték az egyik gyógyszerét, bár sztem 2 nap alatt akkor sem várható ekkora javulás. Szóval nekem megfordult a fejemben, hogy csak arra volt jó ez az egész cirkusz, hogy megint őrá irányuljon minden figyelem :twisted: :roll:

Képzeljétek Hédiéknek lesz a bölcsiben csiri-biri. Nagyon örülök neki, mert ő ugye járt 5 hónapos korától tavaly decemberig.Meg legalább lefárad, amilyen mozgékony szüksége is van télre is valamire ami lemozgatja, így talán Bogi mellett is könnyebb lesz lefárasztani :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois

Meg, köszi!

Tike!

Okés! :wink:

Boo

Nem semmi hogy eddig fenn vagy, sokszor már 22kor leragad a szemem, főleg ha nem alszom délután...Tök jó olvasni az elszántságod :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Lois, Nyuszi,

Milyen a buli?

Boo,

Fejés :arrow: Ügyi vagy! Nem gondoltam volna hogy tényleg ennyire igaz amit mondanak :-)

És: még jó Nimródra a tavaly téli hiperszuper hálózsák :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Deeeeügyiiivagy 8) :D :D :D :D ! Úgy örülök neki, komolyan!:D
Én eleve mindig úgy fejek (illetve, ha van időm, mindig úgy fejek :twisted: ), hogy lefejem, ami benne maradt, plusz még megvárok egy belövellést. Ez rengeteget számít :wink: . Persze van, hogy már negyed órája semmi, akkor én mondjuk hagyni szoktam, vagy váltok :oops: .
De ez így nagyon szupi, tényleg próbáld minél többet így csinálni, hogy mindig plussz egy belövellést várj meg, legközelebb annyival máris több tejed lesz :wink: .
Nekem úgy tűnik visszajött :D :D :D . Illetve nem egészen, mivel korábban túl sok volt, most meg nem, de a lényeg, hogy szinte egy ciciből jól tud lakni megint, de azért mindig ráteszem a másikra is, nehogy emiatt megcsappanjon megint :wink: . Meg persze fejek is, meg iszom a sok cart :lol: .
És tuti, hogy a menszim jött meg, mert tegnap óta semmi vérzésem nincs, és a tejem is visszajött fokozatosan. Csak hát ugye előtte folyamatosan pecsételgettem, ezért nem volt vmi egyértelmű, meg a védőnő is azt mondta, hogy hááát lehet, de nem nagyon hinné, hogy 4 hetesen megjött :roll: . De most ez így eléggé egybevág, vagy ha nem is menszi volt, a lényeg, hogy elmúlt a vérzésem, és ezzel együtt, megint több a tejem. Juhuuu :lol: .
Ja, és képzeld, hiába volt kevesebb a tejem lényegesen, Andor többet hízott a héten, mint eddig bármelyiken :shock: . Meg ahogy fejem is látom, hogy tök zsaros a tejem, szóval lehet, hogy változott a minősége is... :roll:
Amúgyis számolgattam, hogy a súlyából számolva (ami egyébként kicsit sok :oops: :lol: ) 100-110 az adagja, szóval próbálok ekörül maradni, mert a pocakja is egyértelműen annál roszabb, minél többet eszik (tegnap a 170 után totál kivolt, de a fene gondolta, hogy lesz ennyi :oops:), meg tágítani sem akarom, ahogy írtad te is :wink: .
Nekem Botond sosem evett meg 200-at ciciből, még később sem, akkor inkább gyakrabban evett, hiába lett volna. De nem is bántam, így is mindig pont jó husiban volt/van :D .

Pocok!

Hálózsákról jut eszembe...
Vettem tegnap Botondnak (ujjatlan) overált a Tescoban 3500-ért. Nagyon kiráááály :D . Még egy kabit szerválok hozzá, de arra sem szánok sokkal többet :twisted: :lol: :lol: .
Andornak van, azt kaptam a bnőmtől, mert neki januári a babája. Botond régi overálja 74-es asszem, Andor meg télre sztem a 60-at sem éri el :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Shopping :-)

Nálunk meg Nimródé 68-as, az meg lehet, hogy Borinak kicsi lesz... De én is kapok kölcsön.

Overal-naci? Milyen színűek voltak? Hülye vagyok, tegnap éjjel tök sokat bambultam a gyerekruháknál, melegítőnacit akartam itthonra, de ezt totál elfelejtettem :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: