Boo!
Deeeeügyiiivagy

! Úgy örülök neki, komolyan!:D
Én eleve mindig úgy fejek (illetve, ha van időm, mindig úgy fejek

), hogy lefejem, ami benne maradt, plusz még megvárok egy belövellést. Ez rengeteget számít

. Persze van, hogy már negyed órája semmi, akkor én mondjuk hagyni szoktam, vagy váltok

.
De ez így nagyon szupi, tényleg próbáld minél többet így csinálni, hogy mindig plussz egy belövellést várj meg, legközelebb annyival máris több tejed lesz

.
Nekem úgy tűnik visszajött

. Illetve nem egészen, mivel korábban túl sok volt, most meg nem, de a lényeg, hogy szinte egy ciciből jól tud lakni megint, de azért mindig ráteszem a másikra is, nehogy emiatt megcsappanjon megint

. Meg persze fejek is, meg iszom a sok cart

.
És tuti, hogy a menszim jött meg, mert tegnap óta semmi vérzésem nincs, és a tejem is visszajött fokozatosan. Csak hát ugye előtte folyamatosan pecsételgettem, ezért nem volt vmi egyértelmű, meg a védőnő is azt mondta, hogy hááát lehet, de nem nagyon hinné, hogy 4 hetesen megjött

. De most ez így eléggé egybevág, vagy ha nem is menszi volt, a lényeg, hogy elmúlt a vérzésem, és ezzel együtt, megint több a tejem. Juhuuu

.
Ja, és képzeld, hiába volt kevesebb a tejem lényegesen, Andor többet hízott a héten, mint eddig bármelyiken

. Meg ahogy fejem is látom, hogy tök zsaros a tejem, szóval lehet, hogy változott a minősége is...
Amúgyis számolgattam, hogy a súlyából számolva (ami egyébként kicsit sok

) 100-110 az adagja, szóval próbálok ekörül maradni, mert a pocakja is egyértelműen annál roszabb, minél többet eszik (tegnap a 170 után totál kivolt, de a fene gondolta, hogy lesz ennyi

), meg tágítani sem akarom, ahogy írtad te is

.
Nekem Botond sosem evett meg 200-at ciciből, még később sem, akkor inkább gyakrabban evett, hiába lett volna. De nem is bántam, így is mindig pont jó husiban volt/van

.
Pocok!
Hálózsákról jut eszembe...
Vettem tegnap Botondnak (ujjatlan) overált a Tescoban 3500-ért. Nagyon kiráááály

. Még egy kabit szerválok hozzá, de arra sem szánok sokkal többet

.
Andornak van, azt kaptam a bnőmtől, mert neki januári a babája. Botond régi overálja 74-es asszem, Andor meg télre sztem a 60-at sem éri el

.