Sziasztok!
Voltunk szív uh-n, mindenkivel minden oké

.
Andor mindkét vizsgálatnál elvolt (EKG, UH), Botond viszont az EKG-nél örjöngve kapálózott, ahogy meglátta a kábeleket, le kellett fogni

. Annyira sajnáltam, majdnem elbőgtem magam, úgy meg volt ijedve szegény

. Ráadásul az asszisztens csaj tök követelőzőn nézet rám, hogy fogjam már le, és meg is jegyezte, hogy na majd mi lesz az UH-n.

Már előre rettegtem, de gyorsan vettem csokit, meg szereztünk egy autót, hátha....

. De ez a dokinő egy tünemény volt, élből azzal kezdte, hogy semmi gond, nagyon sok gyerek sír, hozzá vannak szokva. Aztán elkezdett mesélni Botondnak, mutogatta neki a monitoron hogy "hol a cica", meg bohóckodott neki, meg persze én is végig jópofiztam neki, meg ökörködtem, hogy eltereljük a figyelmét, és egy nyikkja nem is volt utána

.
Szóval minden oké, már vissza sem kell menni, most örülés van

.
Karamalz:
Tudom, hogy a jóindulat vezérelt titeket, szóval most a legnagyobb jóindulattal mondom: Kapjááááátok beeeee!
Direkt kérdeztem, hogy van-e ennek a cuccnak a leghalványabb köze is ízben a sörhöz, mert akkor én nem fogom tudni meginni! (Ez az egyetlen dolog a világon, még a belsőségeket is előbb enném meg!

)
No, hát ez konkrétan cukrozott sör

. És undoríííító íze, van (nekem) lévén sörízű

. Anyuval is megkóstoltattam, ő azt mondta, hogy ez totál sör, csak nem keserű, és nem alkoholos, de az alapíz a full sör. És a "sörszakértő" férjemmel is leteszteltem, ő meg azt mondta, hogy ez sörös kóla

. És ő nem szereti a "diesel-t", szóval szte is nagyon rossz, és egyértelműen sörös ízű! (Egyikünk sem érzett semmi ice teára utalót

)
Mivel nem fogok ennyi üveggel a csapba önteni, most azt csinálom, hogy kikeverem a szénsavat, és egy szuszra lehúzom, és gyorsan ráeszem

.
Persze így is őszintén nagyon köszönöm a tippet, meg tudom, hogy jót akartatok, de ezt jóóóól megszívtam. Ha bárki kérdezi valaha, aki nem szereti a sört, annak mondjátok, hogy IGEN, a karamalz a sörhöz nagyon hasonló ízű

.
Vagy ti citromosat ittatok?

Mert itthon láttam a honlapjukon, hogy az is létezik belőle...
A legközelebbi vacsin sztem meg tudok még majd dobni vkit pár üveggel

. Mármint nem szó szerint...
Pocok!
Húú, ez carul hangzik nagyon

.
Borira adjatok a cipő alá szoknit, úgy nem töri fel

. Én Botondnál ezt csináltam, mikor az első szandija kikezdte a lábát, és utána nem volt gond

.
Csibe!
De ügyes Kiara

. Rólunk e téren ne beszélgessünk, de Botond mentségér legyen mondva, kb. két hónapja jegejük a témát

. De ígérem, pár hét, és ráálunk

.