A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Én anno mikor kerestem a Karamalzot, valami okos elküldött a Rossmannba, hogy ott is van, ott magyaráztam egy kiváltképp szakmára termett eladónak, hogy mit is keresek, hogy szoptatós izé...sörszerű malátalé... blabla, erre közölte velem, hogy ez nem kocsma :shock: Mondtam is neki, hogy a kedvesédesanyádat :evil:

Utána ráleltem a honlapjukra, akkor kezdték el forgalmazni a Tescoban, onnantól kezdve énUram projektje volt kartonszámra hordani nekem haza :roll:
Dm-ben nem volt még sosem, valami zsigeri félelem tartotta távol tőle, rögtön hárított ha oda akartam küldeni. De múltkor NyusziApuval elmentek szépen kettesben kézenfogva oda pelenkát venni,még kupont is váltott ki rá, szóval ez is pipa, most már oda is küldhetem 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Jééé, tényleg, neked 2x2 :lol: :lol:

Pocok!
Bölcsitéma :arrow: Biztos strapásabb lesz egy kicsivel, de én már előre kész lennék, hogy mi lesz ha tényleg bejönnek a takonykóros-náthás-vírusos idők, és mindent benyel Nimród, és még rá is ragasztja Borira :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Zétény hálózsákban fog aludni, most is minden este megkérdezem, hogy veszünk e zsákot, még bőszen ellenáll, de le fogom törni, mert muszáj.

Igen ez eléggé műanyag cucc,. Nekem tavaly tél óta az általam varratott zsákokban alszik, mert nem találtam méretet, szóval találd ki milyet akarsz és varrasd meg szerintem normális anyagból.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Enyémapa is állandóan hordja haza a Karamalz-ot kartonokkal... Múltkor én mentem a Tesco-ba, és itt Zuglóban 22h után nem lehet alkoholt árulni :arrow: Tescoban le van kordonozva az alkesz rész, és ez is oda van pakolva :arrow: árufeltöltő bácsi hozta nekem ki a napi betevőt :lol: :lol: :lol: :lol:

Bölcsi :arrow: no igen, mi is erre gondoltunk... sajna... szegényem, be lesz zárva, meg fog kattanni... meg én is. Mert ugye télvíz idején a kistököm sem fog kettővel bárhova is kocsi nélkül kimozdulni.

Vicces lehetett a két Apa kézenfogva a DM-ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

mi is hálózsákozunk... Nimródra már sikerül a nyári vékonyat visszaimádkozni pár napja, úgyhogy van remény :lol: :lol:
És ha body plusz pizsirugiban altatnád? Vannak vastag rugik, mint a plüss a piciknek.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Nekem a bölcsiben az egyik anyuka adott egy tök jó ötletet hálózsákra: mivel az ő kislánya sem viseli el,így azt talalta ki,hogy középen felvagja és levarrja,kvazi úgy fog kinézni mint egy nadrág,de mégis jó meleg,nem fog benne fázni :lol: De a Tescoban tényleg vannak jó pizsi rugdalózók,bár nem tudom,hogy Mironra jók-e azok még. Nekünk van kétrészes pizsink is,én az alá most ujjatlan bodyt adok,télen meg rövid ujjút fogok :wink:

Lois! Hogy hogy zumbán voltál megint? Nem úgy volt,hogy TRX-ezni fogsz?

Ronmay! Én is elhagynám a szopit délelőtt,ha már Nati úgy igényli. Ne csinálj ebből problémát,ő ilyen,és ha ő így szeretné,hozzá kell alkalmazkodni. Gyümölccsel nem akarod neki kiváltani? Neki már lehet adni,ugye?

Pocok! Nimród hogy van? Mi még szerdán sem visszük Lilit bölcsibe,ugyan már nincs láza,de köhög.remélem,hogy csak a takonytól,ami lecsurog a torkán és nem valami más miatt.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay: Van még méz bőőőőven :wink: Igazából ilyenkor indul meg a vásárlók zöme, amint bejön az első torokfájós időszak :lol: :lol:

Nyilalásra köszi a bíztatást, azért ijesztő, mert Hédinél semmi ilyenem nem volt, még csak jóslóm sem. Mondjuk mondtam a múltkor a dokinak, hogy nagy kicseszés lenne,hogy anno 12 óra oxitocinos vajúdásra sem nyíltam semmit, most meg ezen kéne aggódni ideje korán :roll: :roll:

Védőnyanya ellinkeskedte az egészet, elpoénkodott rajta, hogy volt már aki majdnem náluk szült meg a mosdóban, de császárt nem vállal :twisted: :twisted: Ja és közölte, hogy ő már a 32 héttel így is idősebbnek írta be a kiskönyvbe ( ja persze végülis tegnap 1 nap hiányzott a betöltött 32. héthez :twisted: ) és legyek szíves azért 2 hét múlva még megjelenni nála.

Ma lesz életem első szülőértekezlete :lol: :lol:

Igazából pihengetek amíg Hédi böliben van, reggel viszem, utána megiszom egy capuccinót a törzshelyünkön, kicsit elbeszélgetek, hazamegyek, kicsit összerámolom a lakást, főzök és már indulhatok is vissza a bölcsibe. Viszont mostanában lefekszem én is Hédivel ebéd után...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo,

Karamalz árát nem tudom pontosan, de sztem nincs 300.

Megkatt :arrow: Köszi :evil:

Nyuszi,

Nimród ma már végigaludta az éjszakát és láztalan :lol:
DE taknyos, köhög és a füle gyulladt.
:arrow:
A hétvégét kihagyjuk :cry: Orvosi javaslatra, nehogy bekapjon vmi más bacit is, és még nagyobb legyen a baj...

Dodi? Tuti nem mennétek? Itt a lehetőség!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is sajnálom, gondolhatod... De ilyenkor bármi apróság is számít sajna...

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi

De kitudnám váltani, mert igazából az a baj, hogy Nati mindent kér amit mi. De úgy képzeld el, hogy a pizzát kienné a számból, no meg a bátyja szájából. Gyümit persze adok neki tízóraira, mert már igényli. S ha előbb akarom cicizni(gondolván biztos éhesebb), olyan lazán fordítja el a fejét hogy csuda, de ha meglát egy almát kiveri a palávert.
Tom mit kéne tennem, mert egyértelműen jelezz, de olyan nehéz :roll: Most rábízom és ha kér kér ha nem nem, mindig megkínálom vele.
Érdekes a többi szopival nincs gond...

Pocok

Azt nem tudod megcsinálni, hogy csak heti Xszer viszed bölcsibe? Roló is kétszer jár csak délelőtt, így mindenkinek jó. Neki is változatos, Natinak is jó, mert akkor csak vele, és nekem is,mert újra egy gyerekes anyuka leszek pár órára és az mekkora pihi!

Tike

Én szeretnék kérni, csak nem tom mi a mennyiség amit szoktak, mibe mérik és mennyibe kerül, és hogy jut el hozzám :roll:

Boo

Húú én is ezen agyalok. Múlt télen hálózsákoztunk, de jött a jó idő, lekerült és nem is akar visszakerülni :twisted: de muszáj lesz, mert kitakarózik...nálunk a rugi nem játszik, mert este kikéredzkedik pisilni kakilni, s míg kihámozom visszahámozom leizzadok a korom sötétben.

KépKép

KépKép
ronmay

Tike!
amilyen ütemben most fogy a méz lehet mi is benevezünk még,de előtte körbekérdezem ismilyeim,hátha kell nekik is :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Nemáááááár :? :?
De hát még csak kedd van, szombatig még az ebolából is lenne ideje kigyógyulni :roll:

Nyuszi!
Liligyógyuljonsebtiben!! :)
Ez egy másik zumba volt, de olyan volt mint az előzőnek a nyugdíjas változata :? Azért kellemesen lemozgatott, de nem volt sport jellege. TRX-re egyelőre nem férek be, mert ott létszámstop van (ahány heveder annyian mehetnek), most lesz órarend frissítés, talán akkor majd megy a dolog.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
nekem a bnőm zumbázik és nagyon imádja,de m ondta,h nem mind1 hogy milyen azoktató,
m ő is volt pár helyen,de nem igazán jött ott be neki,viszont a mostani
oktatóját nagyon isteníti és azóta zumba fun lett...

engem a kangoo érdekelne nagyon...

Kép
Kép
csibe83

Csibe, Ronmay: Mézet kilóban mérik, 1kg az egy 7 dl-es befőttes üvegnyinek felel meg, de kicsomagolom én neked olyan kiszerelésbe amilyenbe csak szeretnéd :lol: Akácmézünk van csak, postán vagy gls-el jut el hozzátok ( vagy lejössz érte :lol: :lol: ) Ha összebeszéltek és többen kértek jobban jártok, mert osztódik a szállítás költsége. Ja és 1500/kg
Hogy ki mennyit kér az teljesen egyén függő, van akinek 1 üveg elég 1 évre és van aki megeszik/elhasznál egy hordóval is :wink:

Csibe: Nálunk van kangoo ( na ki gondolta volna mi, hogy egy istenhátamögötti faluban ilyen is van), a nyáron kezdődött, remélem mire én is tudok járni, nem laposodik el a dolog. Azt mondják erre mifelénk akik voltak, hogy nagyon jó, viszont sokkal nehezebb, mint amilyennek kinéz és rendkívül izzasztó

Takaró sem és a hálózsák sem játszik nálunk, pizsirugi kizárólag ( bár én a Ronmay által említett okokból adok csak 1 esélyt a pisinek/kakinak), tescosat használunk, viszont abból is a legnagyobb méretet. Ha azt is kinövi nem tudom mi lesz....Télre lehet, hogy én is adok alá bodyt, bár ahogy apa fűt nálunk....Hétvégén tartott próbafűtést, 28 fok volt a nappaliban és a szobákban is volt vagy 23-24. Én azt hittem megdöglök, és csak nagy nehezen értettem meg vele, hogy nincs ám mínusz 10 még...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
én már tudtam ezeket az infókat,m már kaptam tőled mézet és nagyon nagy
hasznomra is vált most a betegségem alatt,m a torkomnak nagyon jót tett...

Kép
Kép
csibe83

Csak gyorsan pár dolog...

Pizsi: nekem olyan vicces, hogy ti a gyerekekre hálózsákot, meg pizsirugit adtok :shock: :lol: . Nekem ezek babaszerkók :roll: :lol: . Botond már egy éve pizsamában alszik, nyáron csak a felsőben, jobb időben vékonyba, télen vastagba/plüssbe. Meg van két takarója (amiket ő átölel).
Azért a lakásban nincs ítéletidő, nehogymá' megfázzanak a 24 fokos lakásban pl. :twisted: :lol: :lol: .

Ovi:
Tudjátok, mondtam, hogy pont a legjobb óvónő-párost kapná Botond, ha jövőre menne, és ez nekem fontos szempont, szóval megy is :wink: . Meg amúgyis jó, ha társaságban van, meg részt vesz a délelőtti foglalkozásokon. Én meg addig foglalkozhatok kizárólag Andorral, a háztartással, vagy magammal ( :twisted: ). De ebéd után elhoznánk a terv szerint, mert fél3 felé szokott kelni, és mi olyankor szoktunk meglódulni együtt, az oviból meg csak fél5-re érne haza, és olyankor már nem indulunk be a városba, mert pont forgalom van, meg télen szinte sötét van, ...stb. olyankor sokat számít az a 2 óra :roll: . Szóval most így tervezzük, aztán majd meglátjuk :wink: .

Hétvége:
Apa emészti az infót estig, én meg teljesen rábíztam a dolgot, mert kb. annyi érvem van ellene, mint mellette :roll: . (Na jó, mellette eggyel több :twisted: :lol: ).
Apa eléggé be van indulva a meseparkra, szóval meglátjuk, hogy dönt :wink: . (Persze papírunk a gyerekeknek nuku, illetve Botondnak van személyi is, útlevél is, de ilyen kicsiknek félévente újítani kell, azt meg gondolhatjátok... :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Nálunk télen 19 fok van Roló szobájában reggel, azt nem tom mennyi lehet hajnalban..A pizsi oké,nálunk most az menő, de csak ha a felső van rajta, Roló leszedi a pelust :twisted: így mi "bugyit"rángattunk rá, az melósabb. Szal nekünk muszáj vmit kitalálni.
Rolónak egy hónaposan csináltunk Útlevelet és 3 éves korig jó, most már félévente újat kell??

KépKép

KépKép
ronmay

Tike

Akkor én kérek:
6-ot :lol: Privibe majd küld a szla számot és utalok

Lois

Megkaptad a pénzt?

KépKép

KépKép
ronmay

Lois,

nem is arról van szó, hogy ne gyógyulna meg, hanem hogy le van gyengülve a szervezete a kórságtól, és könnyebben bekap valamit... ami meg nem lenne túl vicces, lévén hogy három hete is beteg volt, aztán két hét jóllét, és most megint egy hét betegség.
Szegényem orvososat játszik (az orrszívó a nyakában a sztetoszkóp, és ha "elmegy vásárolni", kérdem hova, válasz:"gyógyszertárba")

Boo,

ma már be is kattantam... konkrétan Apukám átjött, hogy együtt ebédeljünk, és ő mesélt ebéd után Nimródnak, míg én teregettem, Bori aludt. (már eleve később ért ide, így Nimród már fáradt volt).
Mese után jött a teraszra, hogy Nimród nem akart az ágyában aludni. Megyek be, gyerekem szépen betakargatva a fotelágyon (összezárva, fotelre) vigyorog, kezében egyik kedvenc játéka, a szabócenti :arrow: centi elvesz, gyerek berak a rácsosba :arrow: hiszti. De öklendezésig, kb fél órán át... Én olyan ideges lettem, hogy csak na, Aput lecsesztem hogy hogy lehet ilyen béna, és most megszivat, mert ez az egy órám lett volna pihenni v magamra.
Aztán bementem Nimródhoz, két perc alatt beájult csak le kellett ülnöm az ágya elé a földre. Kijövök, épp kimennék a teraszra relaxálni, Bori ébred. Kihozom, etetek, lerakom, Nimród ordít... Na itt akadtam ki, hogy wazze, ez egy rabszolgaság, és nem igaz, hogy nincs rá egy órám, hogy mondjuk pihenjek, vagy rendberakjam magam, vagy csak megszárítsam a hajam :twisted: :twisted: ehelyett ugrálok a kölköknek.
És hogy anno hogy ki voltam akadva az igénytelen anyukáktól akik otthon voltak a gyerekkel, hogy macinaciban vannak, vagy lenőtt a hajuk :arrow: na most itthonra én sem vágom puccba magam, a hajam szanaszét, hogy másról ne is beszéljek... Tuti nem vagyok ősanya típus, sőt... waaaaaaaaaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: úúúúúúúúúúútálom magam...

Ronmay,

heti párszori bölcsit elvileg nem lehet, gyakorlatilag igen, ha kifizetem a teljes havi díjat :arrow: én is gondoltam rá, a baj az, hogy ha pont aznap van bennt egy beteg gyerek, ugyanúgy elkaphatja... persze kisebb az esély.

Dodi,

éjjel nálunk is lehűl a levegő...meg amúgy is, pizsire hálózsák nem gáz, így legalább nem tud kimászni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay!
Igen megjött a zsé, köszi, bocs hogy nem írtam rögtön :roll:
Nem, útlevél 3 évig van most is, már mondtam Dodinak is hogy csak "A" jelű gyermekét kell dugdosni a közegek elől :lol:

ÉnFiam is Tescos pizsirugiban (szerintem az kifejezetten vékony), mondjuk most már sokszor melegítőnadrágban (scampos vékony) meg bodyban, mert a pizsirugikészletet méretileg kipipáltuk. Arra megy rá évszaktól függően a különböző vastagságú hálózsák. Most épp semmiylen mert meleg van. Nálunk is 20 fok van a hálóban télen kábé, szerintem nincs az a vastag pizsama ami arra elég. Zétény mindig is szerette a zsákot, mi használjuk amíg csak lehet. Takarót egyáltalán nem viseli el, úgy sem hogy mellettem fekszik :?

Pocok!
Értem ám én.... de attól még sírok :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem felvesztek egy normális kétgyerekes verklit és akkor minden flottabb lesz :roll:

Orvosos játék :arrow: Ééédesem :roll:
Szabócenti :arrow: ÉnGyerekem a mérőszalagot hurcolja mindenhova időnként :roll:

Megfürödtek, majd még jövök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Remélem, hogy beleszokunk minél hamarabb...

Takaró :arrow: Nimród imádja. Nyáron is kellett neki egy vékony, lepedő típusú a póló fölé - anélkül nem volt hajlandó lefeküdni. Bevágta magát slvópózba (hason láb felhúzva, popsi az égnek) és mutogatott a hátára: "kakajó" :-)
Ja, és soha semmije nem lóghat ki alóla, de még nekünk sem, mert csekkolja, és egy kilógó lábujjra is kiabál, hogy "kijóg, kijóg!" és be kell takarni :lol: :lol: :lol:

Mérőszalag itt is menő ám!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Bocsi, hogy csak most jelzek, de eddig agonizáltunk :roll: .
Apa végül rám bízta a döntést, és úgy döntöttem, hogy köszönjük a lehetőséget, de kihagyjuk a hétvégét :roll: :( .
Eleve nagyon vacilláltam - bár tényleges akadályát nem láttam végülis - de 7-kor 30-at(!!!) tudtam szoptatni egy ciciből, így meg nem akarok elindulni... :( . Ott nincs mérleg, illetve nem fogok a szobában ülni és méregetni, meg fejni, meg szoptatni naphosszat ennyi pénzért :twisted: :? . Most nekem ez hosszú távon sokkal fontosabb...
Szóval sajnálom, de nem tudunk menni :( .
Viszont legközelebb tutira megyünk, és ez bizony fenyegetés :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Itthon én is melegítőben/laza cuccban vagyok, és momentán nagyon rámférne egy hajmosás is :twisted: :lol: . De sztem inkább az lenne béna, ha farmerszoknyában, meg csini felsőben fejnék :roll: :lol: . Vagy miben kéne itthon lenni? Sztem ez nem gáz :wink: .
De tökre értem miről beszélsz: én pl. megfogadtam, hogy akrmi van, nem fogok férfipólóban rohangászni itthon, vagy aludni, sem terhesen, sem utána...stb. De szülés óta mindin éjszaka ömlik rólam a víz (bár egyre kevésbé), ezért apa javasolta, hogy aludjak a pólójában, mert abban nem fagyok meg, meg jobb nedvszívó, meg mittomén...és imááádom :oops: :lol: :lol: . De már csak pár éjszaka és visszatérek a normál alvós rucimhoz :roll: :lol: . Mondjuk apa az ilyenekre magasról tesz, neki nem rombolja a libidóját, meg nem nőietlen szte... Ő azon kevés pasik közé tartozik, aki szerint a csini fehérnemű kurvás, a sztriptíz megalázó, és röhejes, és minél kevesebbet mutat egy nő, annál izgalmasabb... És ez nem vetítés a részéről, nem az a fajta :wink: . Ő azt is jobban szereti, ha sprtosan/lazán öltözködöm, inkább nekem igényem, hogy "csajos" legyek :wink: .
Ja, egy heppje van, hogy legyek barnább. Állandóan szoliba, meg napra küld :lol: .

Amúgy én gyakran látok a pólusban olyan tipikus gazdag roma csajokat, akik 20-25 évesen, talpig sminkben, belőtt séróval, műkörömmel, tűsarkakon tipegnek, oldalukon egy bébi, tolják a babakocsit, mellettük szaladgál még két puja, és ez nekik tök természetes :shock: . Mégis hogy a tökömben van erre idejük, meg energiájuk, és miért nem törik ki a sarkuk, és szakad le a derekuk?! Én ezt sosem értettem :roll: :lol: . Pedig én sem vagyok tornacipős alkat...

Lois!

Szabócenti nem = mérőszalag? :roll: :oops: Amúgy enyémgyerek is imádja :lol: :lol: :lol: . Hülyét is kapok tőle, mert az a dilim, hogy megfojtja magát :oops: . Az ex-sógornőm kisfia egyszer majdnem megfojtotta magát egy vékony kötéllel 5 évesen: náluk voltam, ő a szobájában játszott, és épp bementem elköszönni, neki meg lilut a feje :shock: :( :( Nagyon rossz élmény volt :( :( :( . Vmi buzi cartoon network-ös mesét nézett előtte, és onnan akart vmi utánozni, vmi ninját :evil: :evil: :evil: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
:( :( :(

Mérőszalag az nem a szabócenti :) A szalag az fém, és belecsévélődik a házába. Autoerotikus mókára alkalmatlan :lol:
A szabócenti olyan puha papírlapú izé, amivel méretet vesznek ruhakészítéskor.

Férfipóló :arrow: Jájjájj, az nekem is utálatos :oops:
Én mondjuk totál tornacipős alkat lettem Anyukaként :oops: De mackóban nem megyek utcára :roll:

Öööö :arrow: A gyerekem mától beszél :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Ja, akkor Botond a szabócentit bírja :lol: .

Neeem, mackóban én sem megyek utcára, és pólóm is csak olyan new yorkeres, testhez álló van :wink: . Nekem már a sportcipő is ritka, és csak közértbe mondjuk... Nincs azzal bajom, ha egy nő sportosan öltözik, csak én nem vagyok az a típus, szóval nekem az tényleg olyan "leépülés" volna :oops: :lol: .
Amíg apát meg nem ismertem, nekem sportcipőm sem volt, de szó szerint :oops: . Az elsőt tőle kaptam :lol: . Azóta is megvan, és tök jó állapotban, pedig 7 éves :lol: .

Duma :arrow: hámondtamééén, hogy így lesz! 8) Királyság :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

persze, megértem, ne viccelj... tejmizériádról meg is feledkeztem :oops: :oops: persze hogy az fontosabb!

Parád :arrow: nekem is ez... meg az hogy lenyel valamit amitől megfullad... de sajna imád mindent a nyaka köré tekerni: orrszívót, centit, sálat, szopispárna madzagját... én meg nem győzöm lebeszélni róla.

Roma csajok - ne viccelj, ott az egész család, a pulyák meg együtt nevelődnek, úgy azért jobban megoszlanak a teendők.

Lois,

nanemááááááááá' ... miket mond? Dől belőle a szó, mi?

Slamposság :arrow: nem fogalmaztam elég cizelláltan... itthon persze hogy nem sminkben és csiniruciban szeretnék lenni... amit már unok, hogy hülyén áll a hajam hetek óta, mert nincs rá idő hogy beszárítsam, vagy hogy mindíg ugyanazt a pár ruhát (mackóban én sem mutatkozom nyilvánosan) és egyetlen táskát hordom, mert sebtiben ezeket húzom elő (régen mondjuk a másik véglet voltam), hogy egy reggeli zuhanyt vagy napközbeni pisilést is rohanva kell megoldani, stb stb.
Nem akarok sminkben és magassarkúban tipegni a gyerek mellett a játszótéren, de jó lenne a magam standard-ja szerint magam felé igényesnek maradnom, legalább annyira hogy jól érezzem magam a bőrömben, és most úgy érzem, erre nincs lehetőségem. Na ettől érzem magam carul.

Ja, délutánunk is szuper volt - Nimród nyűgösen kelt, aztán Bori hasa kezdett fájni de nagyon, 4o percen keresztül próbáltam megnyugtatni és elaltatni sikertelenül, mialatt szegény NImród némán ült a kanapén és először Thomas-t nézett, aztán már engem, hogy most mi van...Nem volt túl jó érzés. Aztán Apa hazaért, kezébe nyomtam Borit, és még neki is plusz 2o perc volt, mire meg tudta nyugtatni.
Az lehet hogy a vadas-tól / párolt répától volt hasfájása?????? Mert mást nem ettem ami bekavarhatott volna.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sportcipős az nem voltam sosem, ami helyett most vettem egyet, az már vagy 10 éves volt :roll: Biztos jóóó sokat sportoltam benne... Na jó van teniszcipőm is, de azt is csak és kizárólag teniszhez használtam. És azt tényleg használtam, meg is ette szegényt a salak.
Most a tornacipővel csak behódoltam a tornacsukás trendnek :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Részemről mikor ekkora volt Zétény mint most Bori olyan szintem hullott a hajam hogy még éjszakára sem engedtem ki, így irreleváns volt, hogy előtte beszárítottam vagy sem :oops: Rövid haj ilyen szempontból szívás :?
És a ruhatáram sem volt túl változatos, nagyjából leszűkült azokra a darabokra, amiben tudtam felülről szoptatni, vettem ezt azt, de pár felvétel után mindent utáltam :roll: Gatyából meg azt ami rámjött :oops: És azt mondtam, hogy jusztse' veszek nagyobbat :oops:

Zétény dumája :arrow: Igen, dől belőle, mindent mond, és roppantul szórakoztatónak találja, hogy képes rá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

NA lépek, mert holnap egész napos kirándulásra megyünk hajókázással, és rá kell pihennem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

nnnnna igen, pont ezekről beszélek! De te hogy bírod ilyen buddha-módon? Én kivagyok...
Itthoni kényelmes, de kulturált ruhatáram nekem is van :lol: :lol:

Ma volt fél óra kimenőnk Nimróddal gyógyszertárba (Borinak, mert full takony lett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) meg K-hoz :arrow: beadtam a voucher-eteket, meg egy pakkot Lois-nak. Beszélgetés közben felmerült az útlevél-téma, és a fejéhez kapott :arrow: szerintem finoman csekkold vele hogy mizu... :? :? :? :?

Nnnnna, az éjszakánk és a mai napunk méltó folytatása volt a tegnapnak. Bori alig aludt, ilyen még sosem volt se vele, se Nimróddal... Éjfélkor kelt enni, utána kettőtől ment a paláver, 7-ig :shock: :shock: :shock: Enni nem akart, visítva köpte ki a cicit, pocakra tippeltünk mert pukizott rettentőket, csak kézben volt jó,így Apa sétált vele éjjel végig. Kapott este meg hajnalban is Espumisan-t, merthogy nekünk anno az nála bejött :arrow: hát most lehet hogy jól kicsesztem magunkkal és az még rátett egy lapáttal, nem tudom.
Viszont hogy a tornához levetkőztettük, vettük észre hogy a rohadék nyomi-szandi feltörte a lábát, az egyik ki is sebesedett, a másik csak belilult... gondolom ez volt a baj... de hogy mekkora kretének vagyunk hogy nem vettük észre, vagy nem gondoltunk rá... (mondjuk hajnalban 5 körül a pelenkázás után már nem adtam rá vissza a cuccost, és így is nyüglődés volt)

Szegényem, Horst Tappert (mh Szabó Ottó)-ben nyomta, rettentő táskás szemekkel, takonykórosan, rossz volt reggel ránézni. Enni továbbra sem akart...

Jött a srác masszírozni, mi akkor léptünk Nimróddal, Apa maradt itthon. Aztán Nimród bekattant fél12kor, semmisemjó-taknyanyálakönnye egybefolyós hiszti volt egyik percről a másikra. (még jó, hogy Bori azonnal beájult ahogy vége volt a Dévényezésnek, olyan kimerült volt) Összebújtunk, megnyugtattam, (akartam mesét is olvasni, de csak azt mondta, melyik mesét NE mondjam el) kiságyba beraktam, először ordított mint tegnap, de 1o perc után lehiggadt :arrow: már lassan egy órája magyaráz és szórakoztatja magát, most éppen papás-mamást játszik a plüsskutyájával. És kiabál hogy "édesanya" - megzabálom :oops: :oops: :oops: :oops:

Kíváncsi vagyok, délután mi lesz...

Tényleg, Boo,

Veno-tappancs megjavult magától?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

először Boonak,h 3 hósan van a kontroll,anno Kiaránál is és most is úgy volt nekünk...

tike!
sztem nekünk is kellene méz még,de előtte én mág körbekérdezem az ismijeim,
hátha kell másnak is...

én már jobban vagyok,viszont a tejemről már nem mondható el ez...
totál betett neki a betegség...viszont 3kilót fogytam ezalatt...

Kép
Kép
csibe83

és azt még sztem nem is írtam,h Kiara már szobatiszta.
ha így visszagondolok,akkor kb Benett születése óta...ha pisilni kell,
akkor megy a bilihez pisilni vagy esetleg ha olyan helyen van,akkor szól és
megyünk a wc-re...már csak éjszakára kell neki pelus és kb 1 hónapja
a nappali alvásához is csak bugyi van...
olyan nagylány már...mindent egyedül csinál...tök furi,hisz ő még az én
"pici" lányom...
viszont tegnap egyedül felvette a Benettnek a nadrágját,viszont az volt
a vicces,h sikerült belebújnia a 3-6 hós nadrágba :shock: :shock: :shock: annyiban tért el,h az Benettnek hosszú nadrág volt,neki meg 3/4es

Kép
Kép
csibe83

Boo!
képzeld Kiara szinte minden nap felemleget titeket...
néni,bácsi,baba és Móón (Miron).

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Voltunk szív uh-n, mindenkivel minden oké 8) :D :D :D .
Andor mindkét vizsgálatnál elvolt (EKG, UH), Botond viszont az EKG-nél örjöngve kapálózott, ahogy meglátta a kábeleket, le kellett fogni :shock: :( . Annyira sajnáltam, majdnem elbőgtem magam, úgy meg volt ijedve szegény :cry: . Ráadásul az asszisztens csaj tök követelőzőn nézet rám, hogy fogjam már le, és meg is jegyezte, hogy na majd mi lesz az UH-n. :twisted: Már előre rettegtem, de gyorsan vettem csokit, meg szereztünk egy autót, hátha.... :roll: . De ez a dokinő egy tünemény volt, élből azzal kezdte, hogy semmi gond, nagyon sok gyerek sír, hozzá vannak szokva. Aztán elkezdett mesélni Botondnak, mutogatta neki a monitoron hogy "hol a cica", meg bohóckodott neki, meg persze én is végig jópofiztam neki, meg ökörködtem, hogy eltereljük a figyelmét, és egy nyikkja nem is volt utána :wink: .
Szóval minden oké, már vissza sem kell menni, most örülés van 8) :D :D .

Karamalz:
Tudom, hogy a jóindulat vezérelt titeket, szóval most a legnagyobb jóindulattal mondom: Kapjááááátok beeeee! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Direkt kérdeztem, hogy van-e ennek a cuccnak a leghalványabb köze is ízben a sörhöz, mert akkor én nem fogom tudni meginni! (Ez az egyetlen dolog a világon, még a belsőségeket is előbb enném meg! :lol:)
No, hát ez konkrétan cukrozott sör :twisted: . És undoríííító íze, van (nekem) lévén sörízű :lol: . Anyuval is megkóstoltattam, ő azt mondta, hogy ez totál sör, csak nem keserű, és nem alkoholos, de az alapíz a full sör. És a "sörszakértő" férjemmel is leteszteltem, ő meg azt mondta, hogy ez sörös kóla :lol: . És ő nem szereti a "diesel-t", szóval szte is nagyon rossz, és egyértelműen sörös ízű! (Egyikünk sem érzett semmi ice teára utalót :twisted: :lol: )
Mivel nem fogok ennyi üveggel a csapba önteni, most azt csinálom, hogy kikeverem a szénsavat, és egy szuszra lehúzom, és gyorsan ráeszem :twisted: :lol: .
Persze így is őszintén nagyon köszönöm a tippet, meg tudom, hogy jót akartatok, de ezt jóóóól megszívtam. Ha bárki kérdezi valaha, aki nem szereti a sört, annak mondjátok, hogy IGEN, a karamalz a sörhöz nagyon hasonló ízű :lol: .
Vagy ti citromosat ittatok? :roll: Mert itthon láttam a honlapjukon, hogy az is létezik belőle...
A legközelebbi vacsin sztem meg tudok még majd dobni vkit pár üveggel :twisted: . Mármint nem szó szerint... :lol: :lol: :lol:

Pocok!

Húú, ez carul hangzik nagyon :( .
Borira adjatok a cipő alá szoknit, úgy nem töri fel :wink: . Én Botondnál ezt csináltam, mikor az első szandija kikezdte a lábát, és utána nem volt gond :wink: .

Csibe!

De ügyes Kiara :D :D :D. Rólunk e téren ne beszélgessünk, de Botond mentségér legyen mondva, kb. két hónapja jegejük a témát :oops: . De ígérem, pár hét, és ráálunk :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most értem haza, és csak egy mondat, a többi később:

Dodikám Aranyom!
Százhuszonnyolcezerszer leírtam, hogy csak és kizárólag CITROMOS KARAMALZ!! Mert a másik undi :oops:
De nem is értem hogy az ice teás hasonlatból hogy nem kapcsoltad össze, hogy a citromos a bejövős :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

ma este rájöttem, hogy Nimród is kinőtte a pizsirugiját :arrow: rövidujjú body-melegítőnaci-zokni kombóban raktuk le :lol: :lol: :lol:

Bori délutánra belázasodott :evil: :twisted: :twisted:
Viszont legalább NImród már láztalan, csak a takony ömlik az orrából...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Gondoltam barackos ice teára hasonlít...:roll:
Szóval akkor is te tehetsz róla, mert pontosan így kellett volna kiemelni, ahogy most, hogy a citromosat :lol:.
Amúgy nem is volt, szóval vlsz. vettem volna ilyet, csak nem ennyit...:roll: :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Volt rajta zokesz... Éjjelre meg a pizsirugi volt alatta, sztem annak a varrása kezdte ki a lábát :-(

Én a nem citromos Karamalzot is szeretem (a sört is) úh engem dobálhatsz :-)

EKG :arrow: lényeg hogy minden oké :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
majd átadom neki holnap :)
tényleg neked bemutatta amit tud :)
na kiváncsi vagyok,h mennyi az annyi nálatok....
védőnőről jutott eszembe,h én múlthéten tudtam meg,h augusztuzsban
nyugdíjba ment a miénk ehhez képest még múlthét hétfőn tudtam vele
beszélni és rá 3napra már nem ezért felhívtam a védőnő szolgálatot és ott közölték,h óóó hát ő már rég nyugdíjba ment :shock: :shock: :shock:
megadta az új védőnéni nevét,aki hétfőn hívott is és látja a papíromon,
h fótra költöztünk,ezért átküldi az itteni védőnéninek a papírom,m úgysem ismerjük egymást,
de azért nyugodtan hívjam,ha vmit nem tudok :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
nem is értem,na mind1...

ma nagyon brillíroznka ezek az apák,m ma enyémapa is szipi szupin bevásárolt
egyedül és semmit nem felejtett el...
mindig együtt vásárolunk vagy max én,m a tisztítószerekre háklis vagyok,h
milyenek legyenek milyen márkából melyik típus és stb...
de büszke voltam rá,h sikerült neki és apa is nagyon buszke volt magára...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Oké, akkor megnyertél pár üveggel, meg Boo is, ha már bejön neki :wink: .

Boo!

Persze, így lett volna logikus, de örültem, hogy megint eljutottam a két gyerekkel egy Tescoig, ahol lehetett is kapni, gyorsan vettem 3 csomaggal (3x6) :oops: :lol: .

Hát, nem akarom elkiabálni, de ma már több volt megint :D . Az a tegnap délutáni 30 eléggé ledöbbentett, bár érdekes módon totál nem stresszeltem rá, megteszem amit tudok, de hála Istennek nem görcsölök ezen :wink: . Botondnál eret vágtam volna sztem :oops: :lol: . Ez a 2. gyerek előnye... :wink: .
Na, szóval tegnap este óta 2 ciciből szoptattam már, és -mikor itthon voltunk- a kezdő cicit lefejtem. Ma vacsira már 110-et evett egy ciciből megint, és jól is lakott :D :D :D . Most is lefejtem a kezdő cicit, meg egy kicsit a másikból, hogy szaporítsak :wink: . Most épp cicin van, aztán jön az iskolázás (7-7, 5-5, 3-3, 1-1), ezt minden lefekvés előtt lenyomom, amióta kevesebb a tejcsi, erre sokan esküsznek, csak nap közben nincs rá időm :? . A mai - fejés nélkül - 470 eddig és még most eszik, meg fejek. Olyan 600 ml körül lesz. Kilónként 150 ml a "standard" napi adag, és az így nagyjából megvan megint :D . Illetve neki kevesebb is elég :wink:. Így is ledagizták ma :oops: :lol: . Pedig még szabályoztuk is...:P
Ma nagyon vacilláltam a Tescoban, hogy vegyek-e tápszert a biztonság kedvéért, meg hogy ne nyomasszon, hogy esetleg nincs neki mit adnom, de aztán úgy voltam vele, hogy nyomasztani tényleg nem nyomaszt a dolog, így meg legalább nincs mihez nyúlnom, szóval a tápszer egyelőre bekaphatja :twisted: :lol: .
Kripli vagyok ami a terhességet és a szülést illeti,a szoptatást már nem adom :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Az ok viszont továbbra is totális rejtély, mert oké, hogy lehet ez is, az is, de azért ez nagyon drasztikus volt, hogy egyik nap még lecsöpög a "másik" cicimből 80, aztán meg 30-at tudok szoptatni :shock: :? .
Már arra is gondoltam, hogy talán megjött :roll: . Mert már alig volt vmi kis maszatolás, sőt szülés óta csak az volt, de pont pár napja, mióta a tejmizéria van "érzem" néha a méhem, olyan menszisen, és jobban elkezdtem vérezgetni. Ez nem lehet szerintetek? Mert akkor Botonddal is drasztikusan csökkent pár napig a tejtermelésem :?...

na, fejek, aztán megírom mennyi lett

:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak 50-et evett, mert ilyenkor már nagyon kómázik (ez csak álometetés), és még 90-et fejtem. Juhéééjj :lol: . Nekem ez most nagy előrelépés :roll: :wink: .
Amúgy sztem a menszi lehet a dologban... Most olvasgattam és sokán írják, hogy pár hetesen megjött, és 2-3 napig alig volt tejük... :roll: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 20:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: