Sziasztok!
Sillia!
Nem csodálom, hogy elszomorít a nagylányod. Főleg, hogy már ekkora. Nálunk az volt, hogy 14 voltam, amikor anyunak és a párjának megszületett az első gyereke (az öcsém, akit még 2 fiú és egy lány követett). A pasit ki nem állhattam (a mai napig sem vagyok oda érte), de a tesómékat imádom. Anyu mindenben számíthatott rám, én főztem a pasira és gondoztam a babát, amikor egy évre rá ismét bevonult anyu szülni (ekkor voltam 15). Szóval igazán lehetne a lányod megértőbb. És sztem ne szégyenld az érzéseidet, te is ember vagy, nem "csak" anya. Remélem nem írtam semmi bántót. Meg igazából kicsit bátorítani is akartalak, hogy biztos megváltozik, ha ott lesz a kicsi.
Jaj Boo!
Én is ebbe szerettem bele (babakocsi). De ha belegondolok, hogy anno a kispolszkinkat 50ezerért adtuk el
Kendő jó dolog, de azért nem helyettesíti a kocsit. Abban kényelmesebben tud aludni, meg amikor már lesz súlya...le fog szakadni a derekad meg a vállad, akármilyen szuper kengurut v. kendőt veszel.
Kismami ruci: még mindig 2in1 70%-os akció.
200907?
Ez a kocsi sajnos már akciósan ennyi. Láttam élőben a Brendonban. Hát tényleg egy álom (túl vagyok már pár babakocsin, mániákus vagyok sajnos). Az ülő részt át lehet alakítani mózesnek, így legalább az kipipálva. De nekünk erre tuti nem telik és annyira új, hogy sztem használtan még nem is lehet hozzájutni. Marad álom.
10-15évig nem lesz gondod? Lehet, hogy időutaztál?
Manódnak ismét jobbulást!
Cumi téma: nálunk mindkét gyerkőc cumizik/cumizott, bár a lányom annyira rá volt kattanva, hogy megfogattam a következőnél nem veszünk. Aztán máshogy alakult, mert a kicsi a kh-ban besárgult, a kékfény alól pedig nem lehetett csak úgy kikapdosni amikor sírt, így vetettem apával cumit. Na azóta a fiam szájából is elég nehéz kiimátkozni. De ismerek olyat (nem is egyet), aki örülne, ha elfogadná a gyerek a cumit. Szóval ez egyén függő is, hogy igényli-e v. sem. Sztem inkább cumi, mint ujjszopás és bocsánat, de az sem szimpi, amikor a gyerek az anyja ruháját tépi nyugiciciért. A szopi persze pozitív, nálunk is 21 hónapig szopizott Szonji, Marcit meg most szoktattam le.
Gabi!
Nem is kell erőltetni az elvételt, én még nem láttam olyan felnőttet, aki cumizott volna
A babakocsitokat még mindig imádom, de sajna a mi jelenlegi autónkba nem férne be.
Az a Plutos hálózsák nagyon cuki.
Kispiskóta!
Dokira v. szülésznőre gondolsz?
Conversano!
Feküdj, amennyit csak bírsz!
Nekem pl. a Bence nagyon is bejön, de a második öcsémet hívják így ezért felejtős. Ja, meg lányunk lesz
Kicsidodi!
Ezt a névmisztika dolgot honnan vetted? Van vmi számolás v. mi, ami alapján okosabbak leszünk? Csak azért mert nekem még mindig nem tetszik igazán egy lány név sem
A kórházas listát kiegészíteném a papírkéztörlővel, amit én akkor használtam, amikor zuhany után törölköztem, hogy ne a törcsi legyen trutyis. De nekem is van egy jó kis listám, majd ha itt az idő felteszem.
Nekem az a fürdetővödör olyan furi. Hogy lehet egy összegubancolódott gyereket rendesen megfürdetni? Jó nem koromfeketék a kosztól, de akkor is. Popi, nuni/kuki, hmm?