A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hendegabi!

Szerintem ez egyáltalán nem gond, sőt régen eleve olyan neveket kerestek, ami a szülinaphoz közeli. Nekem napra pontosan 1 hét van a szüli és névnapom között, mégis mindenki aki számít külön köszönt! :D

Tickerplayground.com
breki76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:46-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:47-kor.
Vendég

Majd még jövök, csak olvastam, hogy kelengyéztek. Én ezeket a papírokat a védőnőmtől kaptam:

A terhesség során elvégzendő vizsgálatok

Kép

Kelengye (1. oldal)

Kép

Kelengye (2. oldal)

Kép

Kép
Kép
200907?

Majd még jövök, csak olvastam, hogy kelengyéztek. Én ezeket a papírokat a védőnőmtől kaptam:

A terhesség során elvégzendő vizsgálatok

Kép

Kelengye (1. oldal)

Kép

Kelengye (2. oldal)

Kép

Kép
Kép
200907?

Nem én küldtem el többször, az oldal hülyült meg. :shock: :? Törölni viszont nem tudok. Az okés, hogy bele a szerkesztésbe, de mindig azt írja, hogy nem küldhetek üres hozzászólást. :evil:

Kép
Kép
200907?

Boo! újszülött kortól is lehet használni a hordozókendőt, csak nem mindegy, hogy hogyan van benne a baba. A Minimanó (www.minimano.hu) rendszeresen szervez hordozókendő tanfolyamot, ahol megmutatják, hogy anatómiailag melyek a helyes kötések. Szerintem ha tényleg akarsz ilyen használni, akkor megéri egy ilyen tanfolyamot megcsinálni (1 v. 2 alkalom, nem sok).
Amúgy én is mindenhová kocsival megyek (még a gyógyszertárba is), de azért babakocsira szükség van, mert a napi sétát szerintem neked lenne kényelmetlen hordozókendővel csinálni. A babakocsival sétálva Te is szabadabban tudsz mozogni, akár még a kenyér-tej bevásárlást is meg tudod ejteni.
Viszont ha Te is ennyire fogod használni, akkor szerintem nem kell maxi áron venned. Én 50-60 ezerért láttam teljesen jókat.
Van egy oldal, www.babakocsi.net, itt le van írva, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlásnál.

Teszek fel képet én is, majd valamelyik nap csinálok ruhásat is. Tabati! én ezt a tornanacit vettem! A lehajtott része felhúzható lesz a hasamra, ha már kell (egyelőre még eláll).

Kép Reggeli pocakfotó

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:48-kor.
Vendég

007!

Akkor nálatok sem lesz nagy a korkülönbség,hu engem kiüldöznek már a világból a hogyan fogom bírni stb...kérdésekkel :twisted: .Mi így terveztük,szerencsére rögtön meg is fogant a tesó,szóval innentől kezdve kinek mi köze hozzá?! 8) Ha balabolondulok,az is csak az én bajom lesz :mrgreen: Megint hergelem magam :mrgreen: ,de biztos átérzed te is,hogy miről beszélek :lol:

Czigka üdv köztünk :) !

Szépek a pocik,ma én is fotóztam az enyém,hát leesett az állam,hogy mekkora már :shock: :shock: .Domival 28 hetesen volt ekkora...és egyáltalán nem túlzok :shock: :lol: .
Mindjárt mutatom is,csak felteszem és lekicsinyítem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lidike 2009.02.01 17:40-kor.

Kép

Kép
lidike

..és a kép,tádááám:

Kép

kicsit :oops: :oops: foltos a tükör :roll:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Nem maradhatok le, teszek fel pocakfotót :lol: :
Kép
Kép

Kispiskóta!

Marci babátok Marcell, vagy Márton? Nekem a Márton is tetszik, és hasonló is az Antonhoz, de apa leszavazta :( ! Igazából még nálunk sem végleges, férjem azt mondta, ha találok jobbat, még meggyőzhető :D ! Nekem amúgy nagyon tetszik, csak a becézéssel van gondom, bár tényleg nem muszáj egy nevet becézni, ha meg nagyon becézni akarom, akkor lehet akár Tódor is :lol: :lol: :lol: , mert egy becenév bármi lehet függetlenül a keresztnévtől, nem?

Boo!

Sarkadi Anton lesz, ha ez lesz a végleges. A névmisztika szerint nagyszerű párosítás, ebből a szempontból a legjobb kategóriába esik. Bár nem vagyok ezeknek a "tanoknak" elkötelezett híve, de ki tudja, lehet benne valami, és akkor ne ezen múljon :wink: ! Elvégre NOMEN EST OMEN :lol: :lol: :lol: !

Breki!

Persze ezt totál személyfüggő, hogy kinek mi tetszik...
Amúgy mondtam is ma Ricsinek, hogy mi lenne, ha adnánk a gyereknek második nevet, hogy ha ő kikészül az Antontól választhasson. Gondoltam az legyen valami hétköznapi, így lesz a gyerekünk: Sarkadi Anton Béla :lol: :lol: :lol: ! Persze nem, de a 2. néven tényleg elgondolkodtunk, bár nekem olyan kis frappáns a Sarkadi Anton, hogy nehezen teszek hozzá bármit is :roll: !
Nektek lesz második név? Az amit korábban megálmodtál? Csak mert ha a gyerek eleve dupla vezetéknevet örököl (jól emlékszem?) nem lesz sok, hogy 4 neve van? Én a hárommal is megszívtam, mióta férjhez mentem :? !
Csak annyit árulj el a nevetekről, hogy tradícionális (Miklós, Lázár, Tibor), "slágernév" (Bence, Máté, Dániel), vagy inkább ritka (Ambrus, Sámuel, Miron)? Én a második névre emlékszem ám, de direkt nem írtam le, hátha az is titkos még :wink: :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, most vagyok egy kicsit. :wink:

tabati! :)

Ez a kézenfogva megyünk a fogorvoshoz című dolog nekem is eszembe jutott. :? :evil: :evil: :evil: :evil: De addig nem tudok menni, ameddig a tüdőmet köpködöm. :x

Jó nagy pocid van már! :shock: :D Jó a járgány is. :wink:

czigka! :)

Üdv neked is. :) Köszi a jótanácsot! Mindenképpen felkeresem a dokit és majd ő megmondja a tutit. Maximálisan megbízom benne, az lesz amit mond. De majd rákérdek erre a lehetőségre is.

lidike! :)

Engem hál' Istennek nem szórakoztatnak ilyen hülyeségekkel. Már nem egyfelől hallottam, hogy első fél - egy év a húzós, utána már könnyebb, mert felnevelik egymást. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy vagyok vele, hogy nagylány vagyok, megoldom. És persze van CSALÁDOM, aki segít.

Kép
Kép
200907?

Halottam és olvastam a fürdetővödörről. Valamelyikőtök fürdetett már babát ilyenben?
A képek és a leírás alapján nekem tettszik a dolog...
Vendég

sillia! :)

Én csak hallottam róla, tapasztalatom nincsen. Állítólag szeretik a gyerekek, de nagyon hamar kinövik. (És ugye ameddig le nem szárad a köldökcsonk, addig nem érheti víz)
Tulajdonképpen semmi extra, csak egy sima vödör. Fölösleges tartom sokezer forintot kiadni érte, ha egy sima vödröt töredékéért megkapsz.
Van, aki a mosdóban fürdeti a gyereket. Az is teljesen jó eleinte.

Kép
Kép
200907?

sillia én is néztem ezt, de nekem annyira nem jön be. Pont azok miatt amit 200907 is leírt. Én kiskádat veszek állvánnyal, mert nekünk lent van csak kádunk, amire esetleg rátudnám tenni a kiskádat, viszont az emeleten zuhanyzó van, meg egy nagy kádas fürdő amire semmi képpen nem tudjuk rátenni, így nekünk ott lesz a kád az állvánnyal.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 13:48-kor.
Vendég

nálunk csak zuhanytálca van, ezért gondoltam a fürdetővödörre. Azon azonban már én is gondolkodtam, hogyan kerülném ki eleinte a köldökcsonkot. Csak ugye azt olvastam hogy ebben biztonságban érzik magukat a babák, és emlékszem Réka 2-3 hónapos koráig végigordított minden fürdetést... szerintem félt. Igazából még nagyon ráérünk eldönteni ezt a kérdést.
Vendég

Holnap megyek az AFP eredményért. Ezen már nem izgulok, az 1:11-es hármasteszt eredmény után. Hamarosan szerda és amnio..
Vendég

Hú lányok rám most nagyon rám jött a vásárolgatás. Csomó mindent kinéztem amit venni szeretnék. Igazából én semmit nem szeretek utoljára hagyni, szeretek mindent időben elkészíteni, rendbe tenni, helyére rakni, és várni a pici érkezését. Ezt az előző terhességeimnél is így csináltam, én így biztonságban éreztem magam. 30. héten már a kórházi pakkom is el volt készítve. Aztán meg jól túl hordtam Rékát. De jó volt nézegetni a cuccokat, kiságyat stb.... Én most már majd az elkövetkező héten elkezdem beszerezni a cuccokat, a ruhákból meg majd lassan kapok most már vissza. Annyira rohan az idő. Már lassan a félidőnél vagyunk.

Csütörtökön megyek a genetikai uh-ra, már nagyon várom.

Kép

gabi1

sillia biztosan minden rendben lesz, drukkolok nagyon.

Kép

gabi1

Én most láttam a brendon katalógusban "biztonsági fürdetőt", ami ugyanolyan, mint a kiképzett kádak belseje, csak ezt külön kell berakni a kádba. Sztem mi ilyet fogunk venni, mert nekünk sarokkádunk van, szóval a kiskádat max a konyhapultra tudom tenni :lol: , az állványos megoldás meg valahogy nem az igazi :oops: !
Le is fotóztam nektek: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Van aki nem ért egyet vele, van aki igen, de én kezdetektől együtt fürdök Manóval, amióta leesett a csonk. Mi is vettünk kiskádat, használtuk és szeretett benne lenni. De még jobban szerette, ha együtt voltunk a kádban. Annnyyira aranyos volt, amikor 2-3 hónaposan odafeküdt a hasamra, két kicsi kezével megpróbált átkarolni (Az egész gyerek nem volt még 60 centi sem). Szinte rámtapadt, így ezt elneveztem gekkózásnak. Imádtam...
Neki is megnyugtató volt, hozzám bújhatott, ha akart és jókat játszottunk.
6 vagy 7 hónapos korától jártunk babauszira és ott is meglátszódott, hogy szeret vízben lenni, biztonságban érzi magát velem. És ez annyyira jóóó!! Úgy szeretem ezt az érzést.
Van, hogy Apával fürdik. Az is más élmény mindkettőjüknek. Én amondó vagyok, hogy aki csak teheti fürödjön együtt a babával. Hihetetlen szoros köteléket tud kialakítani. :wink:

Kép
Kép
200907?

Megnéztem, 4590 ft, sztem nem is drága. 8-10 hónapos korától meg már simán elücsörög a kádban, ugye?

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!

Amúgy én is nagyon pártolom az együttfürdést, bárki bármit mond! Sőt, az olvastam, hogy ha egy baba nagyon íros fürdetésnél, az a legjobb megoldás, ha együtt fürdünk vele, hiszen akkor nem fog félni! Meg tényleg nagyon meghitt lehet, később meg szórakoztató :D ! Semmi kivetnivalót nem látok benne! Én amúgy a tesómmal fürödtem együtt 6 éves koromig (négy évvel idősebb, és fiú), mégis egészséges felnőttek lettünk :wink: ! sztem ő jelezte 10 évesen anyuéknak, hogy már ciki velem a pancsi, és leszoktunk róla :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

A mi kiskádunkhoz is van állvány. Eleinte használtuk (stabil volt!), aztán, hogy még kényelmesebb legyen egy rácsot csináltunk a nagy kádra. Ezután már erre tettük rá, így még kényelmesebb volt.

Ezeket a biztonsági fürdetőket nem próbáltam, de általában élből fenntartásaim vannak, mert ami a képen olyan klassz arról a gyakorlatban derül csak ki, hogy hoppá, valamiért mégsem az igazi.

A mienk ilyen:

Kép

Kábé másfél éves koráig lehet fektetve fürdetni benne, a szűkített biztonsági részben. Utána pedig már nagy, ülni is tud, így mehet a másik végébe. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia!
Nem csodálom, hogy elszomorít a nagylányod. Főleg, hogy már ekkora. Nálunk az volt, hogy 14 voltam, amikor anyunak és a párjának megszületett az első gyereke (az öcsém, akit még 2 fiú és egy lány követett). A pasit ki nem állhattam (a mai napig sem vagyok oda érte), de a tesómékat imádom. Anyu mindenben számíthatott rám, én főztem a pasira és gondoztam a babát, amikor egy évre rá ismét bevonult anyu szülni (ekkor voltam 15). Szóval igazán lehetne a lányod megértőbb. És sztem ne szégyenld az érzéseidet, te is ember vagy, nem "csak" anya. Remélem nem írtam semmi bántót. Meg igazából kicsit bátorítani is akartalak, hogy biztos megváltozik, ha ott lesz a kicsi.

Jaj Boo!
Én is ebbe szerettem bele (babakocsi). De ha belegondolok, hogy anno a kispolszkinkat 50ezerért adtuk el :roll:
Kendő jó dolog, de azért nem helyettesíti a kocsit. Abban kényelmesebben tud aludni, meg amikor már lesz súlya...le fog szakadni a derekad meg a vállad, akármilyen szuper kengurut v. kendőt veszel.
Kismami ruci: még mindig 2in1 70%-os akció.

200907?
Ez a kocsi sajnos már akciósan ennyi. Láttam élőben a Brendonban. Hát tényleg egy álom (túl vagyok már pár babakocsin, mániákus vagyok sajnos). Az ülő részt át lehet alakítani mózesnek, így legalább az kipipálva. De nekünk erre tuti nem telik és annyira új, hogy sztem használtan még nem is lehet hozzájutni. Marad álom.
10-15évig nem lesz gondod? Lehet, hogy időutaztál?
Manódnak ismét jobbulást!

Cumi téma: nálunk mindkét gyerkőc cumizik/cumizott, bár a lányom annyira rá volt kattanva, hogy megfogattam a következőnél nem veszünk. Aztán máshogy alakult, mert a kicsi a kh-ban besárgult, a kékfény alól pedig nem lehetett csak úgy kikapdosni amikor sírt, így vetettem apával cumit. Na azóta a fiam szájából is elég nehéz kiimátkozni. De ismerek olyat (nem is egyet), aki örülne, ha elfogadná a gyerek a cumit. Szóval ez egyén függő is, hogy igényli-e v. sem. Sztem inkább cumi, mint ujjszopás és bocsánat, de az sem szimpi, amikor a gyerek az anyja ruháját tépi nyugiciciért. A szopi persze pozitív, nálunk is 21 hónapig szopizott Szonji, Marcit meg most szoktattam le.

Gabi!
Nem is kell erőltetni az elvételt, én még nem láttam olyan felnőttet, aki cumizott volna :)
A babakocsitokat még mindig imádom, de sajna a mi jelenlegi autónkba nem férne be.
Az a Plutos hálózsák nagyon cuki.

Kispiskóta!
Dokira v. szülésznőre gondolsz?

Conversano!
Feküdj, amennyit csak bírsz!

Nekem pl. a Bence nagyon is bejön, de a második öcsémet hívják így ezért felejtős. Ja, meg lányunk lesz :)

Kicsidodi!
Ezt a névmisztika dolgot honnan vetted? Van vmi számolás v. mi, ami alapján okosabbak leszünk? Csak azért mert nekem még mindig nem tetszik igazán egy lány név sem :?

A kórházas listát kiegészíteném a papírkéztörlővel, amit én akkor használtam, amikor zuhany után törölköztem, hogy ne a törcsi legyen trutyis. De nekem is van egy jó kis listám, majd ha itt az idő felteszem.

Nekem az a fürdetővödör olyan furi. Hogy lehet egy összegubancolódott gyereket rendesen megfürdetni? Jó nem koromfeketék a kosztól, de akkor is. Popi, nuni/kuki, hmm?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi hát nekünk ez sem jön be a nagy kádunk miatt. De mi az előzővel is állvánnyal fürdettünk és abszolút biztonságos volt,
dehogy értsétek miért nem tudom a kádat rá tenni teszek fel képet róla.
MEg arról is amilyen állványt szeretnék.

Ez a nagy fürdőnk
Kép

Ez meg a kis fürdőnk a földszinten, de a szobák, az emelten vannak, tehát ha lent fürdetném akkor utána vizesen hogy hoznám fel, megfázna.
Kép

Ő pedig az emelten a zuhanyzó

Kép

Kép

gabi1

Kép

gabi1

200907?
Ilyen "gekkózást" én is csináltam a gyerkőcökkel, de nekem mindig rácuppantak a cicimre :oops: Pedig tényleg olyan jóóó.

Jó éjt, még biztos termeltek ma...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Egy-két adalék még az együttfürdéshez, miből marad ki az ember, ha nincs közös pancsizás:

Manó 2-3 hónapos lehetett, amikor kivételesen a kádban jött rá a kakilhatnék. Konkrétan: leszarta az anyját. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pont tegnap volt, hogy amíg azzal voltam elfoglalva, hogy bekenjem a fürdetőkrémmel, fogta magát és megpróbálta levadásznia cicimet, modván ő MOST akar kajázni, nem várja meg amíg felöltözünk, stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem győztem hárítani. :roll:

Ő már nagy, tehát mi az, hogy ő nem csinálhatja azt, amit mi!? Neki is kell a tusfürdőm. Gondoltam, örömet szerzek neki és odatartottam elé a bekent lábamat. Imád a krémekben tunkolni ( a popsikenőcsöt már 2x megette... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: ), így ezerrel neki állt kenegetni a lábamat, majd amikor úgy gondolta, hogy most már tiszta áttért a hasamra. Két kézzel simogatta egyszerre, úgy fürdetett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Amig kicsik voltak én is fürödtem velük, de amióta nagyobbak azóta nem.
BEtti lányom már nagy, ő már régóta külön fürdik. Főleg hogy most már nagylányosodik.
Norbi meg Réka még most is együtt fürdenek. De lassan már Norbit is külön kell majd, mert 8 éves lesz.

Kép

gabi1

007!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba!

Asszem számmisztika alapján működik, tényleg nem értek hozzá, de itt a link:
http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=1000
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.01 20:17-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lidike!

Szólj ha beszéltél a védőnővel, vagy a dokival, és részemről mehetünk már most csütörtökön is tornázni!

Breki! Tök jó lehet ez a játék. Hol vettétek?

Lányok! Jók a pocakfotók, már azért látszik, hogy kismamák vagyunk! :lol:

Fürdető kád: Én olyat néztem ki, mint amilyen 200907-nek van, csak kékben. Szerintem a teszveszen fogom megvenni. 200907? Meg vagy vele elégedve? Jó ötletet adtál ezzel az együttfürdéssel! Bizti ki fogjuk próbálni!

Gabi1! Szép a Nóra Eszter névválasztásotok! Én Nóra vagyok a húgom pedig Eszter :lol: :lol:
Rajtam is kitört a vásárlási láz! Viszont nem akarok elhamarkodottan dönteni bizonyos dolgokban, így próbálom türelemre inteni magam.

Sillia! Bizti monden rendben lesz! Ne izgulj, mi szorítunk neked!

Végül a pocakfotók: Kép Kép
Vendég

norka81! :)

Szerintem teljesen jó, ráadásul lehet hozzá olyan sínt is kapni, amivel ráteheted a nagykádra, ha nem akartok állványozni. Itt illetve a gyártó honlapján találhatsz róla infókat:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=furdetok&category=kadallvany&empty=1&productid=200004&pageno=1&whid=25

Ha már ennyi szó esett róla, akkor most megyünk pancsizni. Hátha ma is kitalál valami vicceset a kis kópéja... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok.
Jok a pocakfotok.Jo sokat irtatok miota nem irtam,és csak a képeket néztem meg. :roll:

tabati:neked jo nagy pocakod van,nekem is kb. akkora.

norka:kipihentétek magatokat,jo volt?
krissy3

Krissy!
Igen, jót pihentünk, bár lehetett volna hosszabb!
Pont gondoltam ma rád, hogy rég nem jelentkeztél, mi lehet veletek? Remélem minden oké!?
Vendég

Húúú, jó sokat termeltetek Csajok, amíg én Barinőztem!!!

Dodi!

Abszolút publikus a DETRE, talán már írtam is, azt az előző Baba üzente és annyira nem győzött meg, hogy Aktívkának ezt a nevet adjam másodiknak! Nem rossz, de csak azért adtuk volna, mert úgy gondoltuk tényleg Ő üzeni!!! És a "tanítónknak" nem szívesen mondtam volna ellen :lol: :lol: :lol:

Fürdés! Jaj de várom már!!!!

200907?
Nagyon jó5let és ari az együtt fürdés. Pont azt mondtam Apának, hogy eleinte úgy kellene, hogy mielőtt fürdetjük a Picit, Ő bemegy a kádba és megmutatja Neki, hogy mennyire tuti jó a pancsi, így kedvet csinál a Bébinek hozzá :lol: :lol: !! Ja, a Ti kádatok ha jól látom az OK Baby Onda ugye???? Ez volt nálunk is kékben az egyik befutó, utána néztük ezt a Csoda Fisher Price 3in 1 kádat, de annyi rosszat olvastam róla, hogy ennyi pénzért már beszélnie kellene!! Szóval vagy az Onda lesz vagy a Cam (akár a babakocsi) :lol: ! Szóval nem a babakocsiba fogom fürdetni azért! :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Pocifotó tegnap készült, de még nem tettem fel a gépre....pakolás, Csajozás mellett nem volt túl sok idő!

Jó éjt lányok!!!

Norka! A játékfutárnál vette Apa ezt a Manócskát !

Tickerplayground.com
breki76

norka:de ari vagy hogy gondolsz rám :) Örülök hogy jol sikerült a pihenés,biztos jo lehetett nagyon :)
Egyébként elmondom neked,kilestem az iwiw-röl az msn-edet,és felvettelek,ha nem haragszol érte. :roll:
De még nem vettem észre hogy bejelentkeztél volna. :cry:
Amugy jol vagyunk,nincs semmi gond,pocak nö,látom neked is,egy pár oldallal visszább raktam egy mostani pocakos képet én is.
krissy3

Csináltam végre saját, egyedi vonalzót :mrgreen: !
Roppant büszke vagyok magamra :lol: :lol: :lol: !
Jó éjt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

breki76! :)

Amikor még picik, akkor mindenképpen a felnőtt menjen a kádba először. De csak azért, hogy "fogadja". Nem kell különösebben bemutani a "húúúúdejópancsizni!-t, hiszen nekik 9 hónapig teljesen természetes közegük a víz, így ismerősként kezelik.
Félelmet inkább a biztonságérzet hiánya kelthet. Lehet, hogy akkor nem érzi magát olyan biztonságban, ha csak két kézzel fogják, mint teljesen átölelnék. (Vagy esetleg egy rossz születési élmény... :?: Passz. )

Igen, OK Baby Onda a kádunk. Asszem középárban van, de őszintén szólva nem tudom, hogy kiadnék-e érte 6-7.000.-Ft.-ot plusz az esetleges kiegészítők. Teljesen jó, csak mi a kiságy mellé "csapva" kaptuk, kemény 2 rugóért állványostul, sínestül. :wink: :P

kicsidodi! :)

Ügyi vagy. :wink:

Anyagirl is nagyon eltűnt. Pedig múltkor elég jó passzban volt. :o (Vagy lehet, hogy ő is csak olvasó üzemmódban működik mostanában? :roll: )

Kiscsalád lefeküdt. Manó délután kevesebbet köhögött és az orra is kevésbé folyt, mint délelőtt. Én sem ugatok annyit/annyira.

A nap eseménye volt még, hogy az általam amúgyis nagyon rühellt illatosítottnak (inkább borzalmasítottnak :evil: :evil: :evil: ) nevezett buborékfújókából a cucc ráömlött a mobilomra. (Vagy én nem csavartam rá rendesen a kupakot, vagy Nyuszi lazította ki) Feldőlt a tubus, a tartalma meg szépen átjárta a telcsit, oda-vissza.
Először felitattam a nagyját, aztán levegőztettem majd ment a langyos radiátorra.
Még mindig nem jött helyre teljesen. Hol müxik valamelyik gomb, hol nem és a kijelző is párás, "szellemképes" még. Sajnos, nem tudtuk szétcsavarozni, így még nem száradt ki teljesen. Remélem, legalább annyira sikerül helyre pofozni, hogy a telefonszámokat kimentsem belőle, ugyanis mindegyik a memóriában van, nem a SIM kártyán... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

200907?

Persze, igen azért is a legjobb Nekik a vízben születés, hiszen akkor nem idegenbe pottyannak!!!
Hát nekünk senki nem csap semmit semmihez (na jó Anyuék...persze már el is kezdte a vásárlást 9 bodyt vett, van közte 1 Kislánynak való is, mert akkor még nem tudtuk a nemét tutira, nem baj jó lesz a következő Bébinek :lol: :lol: )max a hullámok fognak majd a fejünk fölött csapkodni :lol: :lol: , vagy a Te telcsidben :evil: !

Bár most írta a Barátnőm, hogy szívesen adnak majd rucikákat kölcsön :D ! Jó lesz majd, ha visszük a Bébit a Szüleimhez, akkor ott lesz a 2 évvel idősebb játszótárs!! Mondjuk Barátnőm mondja, hogy most már menyasszonynak való is kellene, hát én is mondtam Neki, hogy Aktívka is szeretne majd nősülni (Ők is szeretnének még Babát, persze Kiscsajt).

Most hirtelen kicsit ijesztő 1-2 dolog ára, de ha belegondolunk, hogy jó esetben nem csak 1 Babát szolgál majd ki, akkor már nem is olyan megrázó!

Az esküvői ruhánál is én bizony megvettem, hiszen a kölcsönzés sem lett volna sokkal olcsóbb, addig meg kiadták volna 4x-5x, ami már nem lett volna olyan. Így meg volt egy vadi új ruha, ami rajtam volt először. Majd eladtam az első vevőjelölt el is vitte, így cakk-pakk 40.000-Ft-ért volt egy vadi új ruhám (a kesztyű+fátyol meg is maradt, azt nem akartam eladni). Az újasszonyi meg konfekció volt, a fűzője azóta volt is rajtam a nyáron!!! Szóval először az is soknak tűnt, de utána milyen jó, hogy nem hallgattam senkire, hanem hittem az elképzeléseimben!!! :lol:

Gabi1! Na azért megnyugtat, mert én is ilyen vagyok, mondtam is Apának, hogy már jó előre össze fogom készíteni a kórházi pakkot, na meg a Picúr összes rucikáját!!!! Nem szeretek utolsó pillanatban kapkodni! :lol: :wink:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok!

Az éjjel hatalmas "dódozás" volt a pociban. Először nem hagyott a Picúr elaludni, kaptam jobbról-balról, na akkor dumálgattam Vele, hogy pihenjen szépen, mert mi Apával nem vagyunk bagoly típusok (mondjuk tegnap Apa dolgozott), na nagy nehezen elaludtam, aztán hajnalban wc, erre Nagyságos Úr megint rákezdett...hát most vagyok olyan, mint az a bizonyos mosott barna cucc :lol: :lol: ! Szóval konstatáltam, a Fiacskánk bagoly lesz, nem tudom ki fogja a másikat megreformálni...gyanítom Ő, na de azért mi is fogunk próbálkozni!!!!
:wink: :D Amúgy Barátnőm is írta, hogy az a buborékszerű amit régen éreztem, az az volt, amikor a magzatvizet kavarta a Picúr bent és az csapódott. Hát ez most már egészen más érzés. De már várom, hogy jól kinyomja a pocit, hogy Apa is láthassa!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Tegnapelőtt mondtam Apának ezt a hüvelyi hirtelen szúrást, de csak rövid ideig tart!

Ezek meg jelek és mivel Te is ezoterikus beállítottságú vagy, nagyon is pontosan tudnod kell, hogy mit jeleznek Feléd a testi tünetek!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Lányok!

Nagyon szépek a Pocik!!!!! Dodi, Norka, nagyon tetszenek a Pocakok!!!! :lol:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 12:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jaaj breki...annyira írígykedek! Épp tegnap gondolkodtam, hogy már sem buborékot, de csikizést nem érzek, dübörgést meg páne nem. Annyira várom pedig!
:roll: :D

bertina

jimbone biztos minden rendben lesz. Igen azt tudom hogy hétfőn a Polgár van, de vajon ki lehet csütörtökönként? Te nem tudod véletlenül?

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: