Sziasztok!
Nekünk a hordozókendő nagyon bejött, sokkal jobban, mint a babakocsi. Apa is imádta, gyerköc is, szóval én az ajánlók csapatát erősítem. Én Nandusat vettem, és most is használni szeretném. Hasonló színű, mint Nemlajosé. Ja, és a kötözésbe nagyon hamar bele lehet jönni.
Az első 6 hónapban szinte csak abban volt Samu, sokszor itthon is, pl. benne aludt, miközben vasaltam. Ez egyébként tök nagy előnye: van két szabad kezed, miközben a gyerek rajtad pihenget. Ehhez tudni kell persze, hogy rengeteget sírt Samu az első néhány hónapban (hasfájás, meg mittoménmi...), és csak kézben-hordozókendőben volt nyugi. Meg ha aludt.
Gombát és fertőzéseket sajnálom, én eddig szerencsére megúsztam. Jobbulást mielőbb!
Mamacsibe, és miért költöztök?
Kukli, a SOTE egyre inkább elássa magát az én szememben is. Az én dokim is ki volt akadva, amikor meséltem neki, hogy egyszerűen el sem jutottam az időpontkérésig... De az esetedből kiindulva vsz engem is elhajtottak volna...
Katka, akkor rosszul emlékeztem, hogy hol is laksz... De az ajánlat azért még áll

Ezek szerint Gabkával lakunk viszonylag közel egymáshoz. És úgy látom, te tavaszi gyerekeket szülsz
Tényleg nem semmi az új pasid sztorija, és valóban "csak" a gyerkőc érdekei nem érvényesülnek a szülők harca közepette.
Mamacsibe által ajánlott Otthon segítünk Alapítványról én is sok jót hallottam. Előző pasim anyukája (a majdnem anyós) is ott önkéntes, és pozitív a véleménye. Egyébként őt nagyon szerettem anno, kár, hogy végül nem ő lett az anyósom

De hát nem anyóst, hanem pasit választunk
(Most nincs anyósom, a párom anyukája már nagyon régen meghalt sajnos, apukája jelenlegi párja pedig nem állt bele ebbe a szerepbe)
Moncsi, nem is mondtam, hogy nagyon szép a babakocsi, amit vettetek. Majd a kiságyat is mutasd meg!
Nemlajos, gyomorégést és lábgörcsöt sajnálom. Jobbulást!
Vica, a sóskát én is imádom, párom meg utálja. Szerencsére Samu egyelőre szereti, így mi vagyunk az erősebbek...

babahordozóhoz gratula!
Lépek pihizni, előző éjszakánk tragikus volt, Samu nem akart aludni, így most hullafáradt vagyok... Jó éjt!
RÉ