Gerendai Zsuzsi: A keresztcsont az a gerincoszlop része, úgy kb. a medencecsonttal egy magasságban, 5 db. csigolyából nőtt össze, és alatta már csak a csökevényes farokcsigolyák vannak.
Elif: Tényleg gyönyörű dolgokat tudsz készíteni! De nekem nem meglepő, mert anyukád régebben is hozott be mutatóba egy-két művedet.
Nicko: Mi már megvettük a matracot, a Minimanó Centrumban (árak is vannak a neten) teljesen kókuszrostból van. Mivel az ágyat ajándékba, használtan kaptuk, úgy voltam vele, hogy a matracon ne spóroljunk.
Altatás kérdésben szerintem úgyis a gyermeken múlik majd, hogy melyiknek milyen módszer válik be. Én egyenlőre úgy tervezem, hogy az esti (kb. 7-8 órai) szopás után berakom az ágyába, a másik szobába (kicsi a lakás, úgyhogy biztos meghallom ha nyöszörög), a párom úgyis fenn van általában éjfélig, és ha felébred utána a következő szopi után az első időkben az ágyunk mellé lerakott mózesben alszik tovább. Persze lehet, hogy teljesen másként alakulnak a dolgok, hiszen ember tervez baba végez!
Tegnap először sikerült a férjemnek kommunikálni a babóval, bekopogott neki, és ő rögtön válaszolt rá