A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ske
Üdv köztünk!

Kinél fogsz szülni? Van szülésznőd? Első baba?
Én már elküldtem Szaszinak a telefonszámot priviben. Mikor mész legközelebb a klinikára?

Kép
Kép
nati80

Szaszi
OK, akkor várom az sms-t. Most jól esne valakivel találkozni, anniyra toálisan kivagyok lelkileg.

Ja nem is írtam nektek, de ma kibuktam és bőgve hívtam fel páromat, mert nagyon hiányzik, ill annyi minden volt most + a hormonok hogy egyszerűen nem bírtam ki a hangja nélkül.
Lehet ez a depis hangulat csak romlani fog, ha Fanni megszületik? Akkor valamit kezdenünk kell vele, mert ő is át fogja venni tőlem ezt a rossz hangulatot és mindig sírni fog, meg nyűgös lesz. Azt hiszem be is szerzek valami homeopátiás cucot rá. Van valakinek erre valami javaslata?

Kép
Kép
nati80

Katinka!
Úgy látszik, hogy NAti is készíti már elő a terepet. :lol: Végül is lassan itt az idő. Küldtem privit is, emilt is, remélem, megkaptad.

Nati!
Megkaptam, be is írtam. Még várok hét elejéig, mert elég kevés adat jött eddig be. :lol: Remélhetőleg mindenki pihenésre, kirándulásra használta ki az időt... :lol:

Ske!
Üdv! Akkor neked sincs már olyan sok hátra! :lol: Első baba? Hogy bírod?

Mellbimbó ápoló: gondolkodóba ejtettetek. Amikor Beni született, vettem, de egyszer sem használtam. Most meg tanácstalan vagyok, hogy vegyek-e. :roll:

Képzeljétek! Voltunk ma fényképésznél, majd jövő héten lesznek kész, kíváncsi vagyok. Tegnap jó későn feküdtünk le, Beni 11-kor aludt el, én még utána "szépítkeztem" - manikűr, pedikűr-, úgyhogy 1kor kerültem ágyba. Persze a fiatalúr 6kor kelt. Úgyhogy volt mit renoválnom a képemen reggel... :roll: Nem is tudom, utoljára mikor használtam alapozót, púdert, de most szükség volt rá... :lol:

beszteri

Syasztok!

Beszteri:Küldöm privibe az adataimat!Ha úgy jó?

Katinka:Üdv!

Ske:Üdv itt!
alexa116

Első babánk lesz és ha minden igaz, kisfiú.:))
most hogy már hűvösebb van, egész jól bírom, bár sokszor fáj a pocakom teteje, ami fogalmam sincs mitől van.

Nati!
Én is elég sokszor vagyok lehangolt és rossz kedvű, szóval teljesen megértelek. Kitartás Neked, már csak néhány nap és jön haza a párod!

Nekem Várbíró doki az orvosom, Neked? Szülésznőm még nincs, de szeretnék.
Szerdán megyek majd CTG-re fél 10re.
ske

Sziasztok!

Sensi:Sajnálom a pozitív tesztet együtt érzek veled sajna nekem is ugyanez van. :cry: így én se vajúdhatok úgy ahogy szerettem volna :cry:

ske:Üdv :D Első baba?

Rólunk:Hál istennek még egyben vagyunk mi is :D Picurom elég aktív mostanában.Görcsök továbbra is vannak.Kedden megyek ctg-re.

Kép
Kép
reni_24

ske:Az én pocim teteje is szokott fájni.Sajna én se tudom mitől lehet.De valószínű,hogy a babó súlyának köze lehet hozzá.Meg az én picurom szereti a bordám alá berakni a kislábát :shock: :lol: És,ha kisfiú lessz,hogy fogják hívni?Nekünk is kisfiú lessz :D

Kép
Kép
reni_24

Reni
Furi az alsó vonalzód, mert én 20-ra vagyok kiírva és 35 hetes +4 napos vagyok. Akkor neked hogy lehet 17??? Na mind1, jönnek mikor akarnak, nem?

Ske
küldtem privit

Kép
Kép
nati80

Sziasztok,

nálunk eldőlt, hogy szerdán lesz a nagy nap :D . Kiváncsi vagyok, beelőz-e valaki. :?:

KépKép
KépKép
kornéliusz

Kornéliusz!
Drukkolunk nektek! :lol: Várjuk majd az értesítést! És minél előbb képeket is! Minden jót! Ügyesek legyetek!

Alexa, Honey, Katinka, Ditta!
Küldtem privit. :lol:

beszteri

Ja, és még eszembe jutott egy jó sztori:

Múlt héten Benivel sétáltunk. Rajtam kismamapóló, járásom bármelyik dömper megirigyelné (már alig bírtam Beni után rohanni, csábos terpeszjárás bejátszott...). Találkozunk egy nénivel, dícséri Benit, milyen ügyes, szép, tisztelettudó.
Kistestvér? - kérdezi.
Nemsokára jön - mutatok a pocakomra.
Ó, nem vettem észre, azt hittem, csak jóllakott...

Ezen már fel se tudtam magam húzni, inkább csak arra kellett figyelnem, hogy a jólnevelt mosoly helyett nehogy a képébe röhögjek...

beszteri

Sziasztok!

Nati, sajnálom h ilyenkor kell nélkülöznöd a Párodat, biztos nehéz lehet!!Én sedatif pc-t szedek, melegen ajánlom, nagyon jó és nem lehet hozzászokni!Kitartást!
Eszter, jó az új avatarod!!Milyen fiatal a férjed is!!Az én számom mehet a táblába.
Ez a beszólás, na hát ez nem semmi... :roll:
Ske, Alexa, sziasztok!! :)
Sensi, sajnálom a strepto-t... :( Ügyes vagy h megcsináltattad!!Az a fő, h kiderült. S meglásd, a szülést így is le fogod tudni hamar! :wink: Csak nyeld a napi 3 málnalevél teát továbbra is:)
Kornéliusz, ez nagggyon izgi!!Küldjél ám sms-t légyszi, ha megvannak a babák, ne izguljunk olyan sokáig!! :wink:

Ma voltam ctg-n, a szülésznő ámult, mennyire lenn van a pocak, gyorsan le is vette a streptot...(kedden történt volna)Én azonban továbbra sem hiszem, h én lennék a következő...igaz, ma telibe talált a takarítási láz, meg az az érzés, hogy senkit nem bírok elviselni magam körül... :roll:
Míg ültem hasamon a kütyüvel délelőtt a szülőágy mellett, totál elfogott a rémület. Bevallom most nagyon félek, így is, hogy tudom, mi vár rám...(vagy pont ezért)Remélem csak a hormonok és ha odajutok hogy fel kell rá feküdni, csak Blankára fogok összpontosítani...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit!
Én már a múltkori képen is néztem, hogy mennyire lenn van a pocakod. :lol: Kíváncsi vagyok, Blanka meddig fog még benn maradni.
Amiatt azért irigyellek, hogy nagyjából tudod, hogy mi vár rád, bár gondolom, minden szülés más. De ha már ott leszel, akkor biztos minden rendben lesz, és csak Blankára fogsz összpontosítani.
Furcsa, hogy nekem is már a második, de igazából nem tudom, hogy mire is számítsak. Benivel a császár miatt kicsit "befejezetlennek" tűnik a dolog.
Az emil címedet elküldöd még, hogy neked is el tudjam majd küldeni a telefonszámos táblát?

Nati!
Sajnálom a lehangoltságot, biztos az is közrejátszik, hogy most kell nélkülöznöd a párodat. Hátha segít a Judit által ajánlott szer, sztem érdemes kipróbálni. (Lehet, hogy én is veszek, mostanában olyan érzékeny vagyok...)

beszteri

Sziasztok!

Eszter!
Az én számomat is nyugodtan beteheted, bár nem hiszem, h bárki pont nekem akar sms-t küldeni ide Londonba...de nagyon szivesen fogadom egyébként. :)
Borultam ezen a beszóláson...hogy milyen lüke emberek vannak!!?? :shock:

Katinka!
Nekem is van, hogy nagyon beindul, és tök sokáig nyomja, és ilyenkor én is durvákat kapok odalent, csoda, hogy még nem rúgta ki magát egyszer sem. Ilyenkor úgy érzem, h na most fogja kinyitni a méhszájat. De én úgy tudom egyébként, h szülés előtt pont elcsendesednek, és nem nagyon mozognak, nem? Mindenesetre szurkolok neked, kiváncsi vagyok mi lesz a végeredmény! :)

Nati!
Hát elég lassan.... :)
Érthető, h hiányzik a férjed, de jót tett, h beszéltetek kicsit, nem? Biztos megvigasztalt. Nem hiszem, h ez a depi veled marad, azért vagy depis, mert már várod a végét, nem? És ha vége lesz, akkor már nem lehetsz ez miatt depis... :) Sőt, tök boldog leszel a kis családoddal! :)

Ske!
Üdv a fedélzeten!

Reni!
Sajnálom, h nálad is ez a helyzet! De jó, hogy tudjuk, h mi van...

Kornéliusz!
Drukkolok nagyon szerdára, úgy érzem, h ti lesztek a következők, rögtön 2 babyvel! :) Ha csak Judit nem.... :)

Judit!
Hát remélem, h a szülés is ilyen sima lesz...bár tudnám! :) Megy a málnalevél, bár ma épp nem ittam, mert elfogyott, és nem volt kedvem elmenni venni....majd holnap. :) De én csak a méhlazító, így tágulást gyorsító hatásában hiszek, abban nem, h hamarabb szülnék tőle. Remélem tényleg segít majd, és nem kell hosszú órákon át várakozni, és szenvedni.

Szerintem én még egy ideig nem szülök... :( Bár annyira hisztis, meg ingerült nem vagyok ez miatt, az érkező telefonokat sem veszem zokon, egyszerűen csak már olyan jó lenne túllenni rajta. Asszem ahogy egyre telnek a napok, sokkal beletörődőbb vagyok, mivel egyre kevesebb van hátra, úh már tutira nem fog túl sokáig húzódni, egyre inkább nem. :) Tegnap éjjel, mikor mentem ki pisilni, majdnem kiugrott a csípőcsontom, vagy mim ahogy kászálódtam fel a matracról, majdnem felordítottam, annyira fájt...szal asszem kezdek széthullani alsótájon, amikor csak simán járkálok a lakásban, akkor is érzem, h totál instabil a terület. Remélem ez már jót jelent, vagy legalábbis a végét.
Most volt itt a dúla este, hozott egy filmet szülésekről. Ezek majdnem mind otthoni, természetes szülések voltak, nagyrészük vízben, talán 1 vagy 2 volt csak kórházi szülés. Tetszett nagyon, tökjó hangulatban lehetne otthon szülni, mind különböző volt, csak ne lennék ennyire gyáva a fájdalom miatt. Meg hát igen, megintcsak rá kellett jönnöm, hogy bármennyi ilyen cuccot nézek, bárhogyan, a szülés bizony k.vára fájhat, még otthon is, ha nyugiban vagy...úh továbbra is maradok a kis epidurális tervemnél. Sajnos...pedig tökjó lenne itthon, medencében, gyertyákkal, sok-sok párnával, zenével, nyugiban...na de a fájdalomba belehalnék, úh nem éri meg. :P Szal tetszett a film, utána végigmentünk a birth plan-en, összeraktuk mit-hogy szeretnék, ő majd megírja rendesen, kinyomtatja, és hozza a szülésre. És mától hívhatom éjjel-nappal bármi van, éjjel ha szülünk, nappal ha csak bármi kérdésem, bajom van. Izgi. :)

Ja és képzeljétek!!! Kifelejtettem a viccet a dvd-s részből. Szal ebben a filmeben egy vízbeszülés közben az egyik csajnak 2 orgazmusa is volt, de nem ám akármilyenek!!! :shock: Ti el tudjátok ezt képzelni? :D Jó lenne, ha tényleg ilyen lenne a szülés.... :D

Na elteszem magam holnapra....jóéjt!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Áh ami az előbb írtam elveszett.

Kornéliusz: nagyon szorítok én is, és nagyon várom hogy mielőbb jelentkezz.

Beszteri: Én is küldök tel.számot. Eléggé megdöbbentem azon hogy egyes emberek egy kismama pocakot egy jó ebéd utáni telt gyomorral összekevernek. Én tuti nem tudtam volna mosolyogni rajta... Megnéztem a honlapod, nagyon csinos anyuka vagy.

SEnsi: nézd a dolog "jó" oldalát. Nálad legalább kiderült. Nekem még nem nézték, de kedden ha megyek a dokioz rákérdezek. Most küldeni fog megint laborba, de nem tudom kenetet vesz e le.

Üdv az újaknak, Alexa, Ske.

Judit: Én is elkezdtem megint félni, de én ugye első babásként nem tudom egyáltalán hogy mire számítsak. De nem nyugtatott meg hogy látom te is félsz. :)
Az én pocakom nagyon fenn van még, pedig volt pár nap mikor leereszkedett, de valahogy visszament. Alsó ajkam még mindig püffedt.Gondolom ez már így is marad a végéig.

Lehet hogy volt már jósló fájásom,de nem vagyok benne biztos, mert hamar elmúlt. Mensis jellegű derékfájást éreztem, de nem volt se ismétlődő se nagyon fájdalmas. Keményedések rendszeresen vannak, de ha nekem bekeményedik a hasam, akkor folyamatosan kemény amíg le nem fekszem picit.

Harivera: mi van veletek? ugye még nem bújt ki a kislányod?
Vendég

Köszönjük az üdvözléseteket! :)

Kornéliusz!
Drukkolok nagyon!

Reni24!
Szerintem is a baba súlya lehet a pocakfájásban, ha ilyenkor lefekszem, elmúlik. Sokat viszont nem tudok feküdni, mert attól meg a hátam megy tropára.

Beszteri!
Elküldhetem én is az adatainkat és a tel.számot?

Nati!
Válaszoltam.

Rólunk: Első baba, izgulok is nagyon! Főleg azért, mert még mindig forgolódik! Múlt héten, az első CTG után, gondolt egyet Pici Fiam és üldögélt pár napig a pocakomban, majd a hétvégén visszafordult. Remélem, most már lenn marad a fejecskéje!

Üdv,
Eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Én is vagyok ám, csal annyi a tennivaló. Most hétvégén a tesomékkal közös lakást tettük rendbe (ablakfelújítás, festés stb), hogy ki vagy el lehessen adni, így persze a házunkkal nem haladtunk :(
(természetesen még mindig nem költöztünk be, uh lehet mégis hajléktalan maradok :shock: :shock: :shock: )

Üdv az újaknak!

Eszter, én biztos a képébe röhögtem volna, vagy javaslok neki egy jó szemészt!!! Én is küldöm a számom, és a mailes tábliba is mehet!

Kornéliusz hajrá hajrá, várjuk majd a híreket!!! Sensi, Katinka drukk nektek a szüléshez, és a többieknek meg ahhoz, amit szeretnének legyen az szülés avagy nem szülés!

Judit, méghogy te félsz... nem is hiszem, eddig mindig olyan megnyugtató dolgokat tudtál írni, mi lesz így??? :wink:

Én ma megyek dokihoz, kiv vagyok mit mondd, mennyit nőtt a picikénk, illetve remélem még zárt vagyok. Én kérem a drukkokat, hogy ne szüljek előbb, vagy legalább a beköltözésig!!! (tegnap előtt óta lejjebb ment a hasam kicsit, először azt hittem, hogy csak beképzelem, de tegnap anyósom is megjegyezte... remelem csak a sok kaja húzta le :))
És pont mához 1 hónapra van a kiírt időpontom :D :D

Na megyek dolgozom kicsit, mert persze hiába vagyok már szabin, a főnököm két nap után megkeresett, hogy tervezzek meg hipersürgősen vmt, így jó pénzért elvállaltam...

Szép napot!
Pipal

Kép
pipal

Nem volt valami jó az éjszakám. Fél kettőtől ébren voltam szerintem fél négyig. Járt az agyam, hogy miért is történik pont most velem minden sz@r? Fanni is egyfolytában fészkelődött e miatt a pocakban és reggel erősen keményedtem minden mozdulatra. Szóval most teszek mindenre és nyugodtan fogok mindenhez hozzáállni. Akitől meg csak bántást csak sértegetést kapok mostanában azzal meg kerülöm majd a beszélgetést találkozót és ennyi.

Pipal
Nem vagy egyedül a hontalan dologban. Még mi sem tudtunk költözni, és még a közelében sem vagyunk neki!Szerintem ha minden szerencsésen alakul és mellénk áll a sors, akkor november elejére kész vagyunk.
Már kezdek azon gondolkozni, hogy amíg párom nincs itthon összeszerelem a kiságyat, csak hogy lássam. De nem vagyok valami zseni az ilyen dolgokban.

Judit
Ez homeós cucc? Én a könyvecskében most a NATRIUM CHLORATUM-ot vagy a SEPHIA-t találtam kismamis depire.

Kornéliusz
Mennek a drukkok és várom a képeket és a beszámolót!!!

Sensi
Minden nap beszélek párommal és egy kicsit jobb olyankor. Tudja ő is, hogy a hormonok miatt van és már lassan bánja hogy elment, mert tudja mennyire rosszkor jött ez. És ráadásul nem is érzi olyan jól magát mint amire számított. Máskor nagyon jó volt ez a meló neki, de most valami megváltozott. Ráadásul napi 1-2 órát tud csak aludni, mert mindig meló van.

Beszteri
Nem semmi a néni! Jóllakott!!! Én azt hiszem tényleg a képébe röhögtem volna neki. Ilyenkor nem tudnám megállni.

Azt hiszem nekem már nincs sok hátra. Ha nem sikerül lenyugodnom és továbbra is stresszelek a lakás és a szakdoga miatt, amit persze most sem tudok majd leadni, akkor Fanni ki akar majd jönni, mert nem fogja jól érezni magát odabent. Most is belendült a kis drágám! Azért nagyon remélem október végéig egyben maradunk még!

Depivel kapcsolatban sajnos már régóta tudom, hogy számíthatok rá. Érzékeny vagyok nagyon a hormonális ingadozásra, így elkerülhetetlen hogy szülés után keményen rámtalál. Erre már felkészítettek bennünket párommal. Arra is mit lehet tenni, de szerintem meg fogom venni a homeós bogyót is hozzá. Pocakosságom előtt is depis voltam sokat, mivel a hormonjaim mindig erősen ingadoztak. És az a baj, tudom az sem tud majd megvigasztalni, hogy van egy gyönyörű kislányunk. Ez a depi sajnos nem egyszerű. na de + vagyok és mi hárman megoldjuk majd.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok !

Bocsi,hogy mostanában ritkábban jövök,de már nem jó sehogy sem.

Sensi!
Remélem nem aggódsz a +strepto miatt!!alig 1 hete még te nyugtattál engem! :lol: nem lesz semmi gond,én is beszedtem az antibogyót,és az a legjobb,hogy időben észrevették nálad is!

Nati!
Tudom milyen sz@r lehet most neked :( .nekem ma elég volt az is ,hogy Zsolti(férjecském) 200km-re utazott megint anyagért,de már du.itthon lesz.pedig kb.3hete megigérte,hogy majd legközelebb a kollégája megy.hát mégse.remélem nem ma jön rám a szülés,legalábbis amíg haza nem ér.neked hétvégén jön haza ?

Eszter!
Köszi,megkaptam a privit!nem semmi a "jóllakott" szitu.én is biztos a pofájába röhögtem volna.

Kornéliusz!
Megy a drukk! már biztos nagyon izgulsz.mégsem én leszek az első ezek szerint?! :D de nem baj,örülök neki.és majd jelentkezz,vagy a férjed!várjuk a fotókat.

Judit!
Én is így vagyok,mint Te,nem sok mindenkit viselek el magam körül,sőt még néha a saját gyerekeim is felcsapják a villanyórát a fejembe.pedig nagyon türelmes ember vagyok.nincs már sok hátra,ez biztos annak a jele! :lol:

Üdv.az újaknak!

Rólam csak annyi,hogy mint írtam idegbajos vagyok.belegondolok,hogy jövőhét ilyenkor már a műtőben leszek,akkor elfog a félelem.de lehet hogy már pénteken megcsinálja a doki,én bízom benne.pénteken 8ra kell mennem nst-re a kórházba,ahol szülni fogok, (nst-én idáig a helyi kórházba jártam,nem oda ahol szülni fogok)meg megnéz a doki is,aztán remélem,mivel pénteken ügyelni fog,azt mondja majd,hogy megcsászároz akkor.jaj,de jó lenne!!!!

többieknek is jó babavárást!

Még jelentkezem mindenképp!

Sziasztok

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Az elöbb írtam egy csomó mindent de a kedves kislányom kikapcsolta a gépet úgyhogy elveszet minden. :( Megpróbálom azért újra írni . :)

Üdv Alexa, Sky!

Kornéliusz: nagyon drukkolunk nektek!

Sensi: kitartás már nincs sok hátra nemsokára túl leszel az egészen! :) Nekem a héten veszik le a steptot meg újra elküld vérvételre a fehérvérsejtek miatt mert elméletileg még határeseten vagyok, ha a második vérvétel sem lesz jó akkor ad majd antibiotikumot.

Hát ez a terhességem nem olyan egyszerű mint az elöző ez mellett ugye szenvedek a cukorral is már a múlt héten jó volt ma megint nem az igazi . Néha azt kivánom hogy ne húzzuk ki 2in1 november végéig mert úgy félek hogy lesz valami baja a babának pedig én nagyon igyekszem a diétával. :(
Ott alul nekem is szokott nyílalgatni, meg keményedek is, mindenki rosszul van tölem mert mindig melegem van a többiek meg fáznak. :D

Mellbimbóvédőt én most nem veszek Fanninál sem kellett használnom ha mégis kellenne majd hozatok valakivel a kórházba.

Judit: én is félek egy kicsit , talán jobban mint Fannival mert most nagyából tudom hogy mire számíthatok, nekem elég hosszú vajudásom volt Fannival ugyhogy bele kostoltam én rendesen akkor a jóba. :? Bár kárpotolt érte Fannim. :lol:
Az orvos szerint most rövidebb lesz a vajudás de valószínüleg fájdalmasabb. Hát köszönöm gondoltam magamban.

Beszteri hát én nem biztos hogy kibírtam volna röhögés nélkül, egy kicsit biztos látszott volna az arcomon az elképedés hogy mit is gondolhat rólam . :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Köszi! Mentettem! :)

NAti!
Írtam privit!

Sensi!
Sajnálom, hogy poz. lett az eredmény! De gondolj arra, hogy legalább időben kiderült! Itt egyáltalán nem is szűrik! Rákérdeztem a védőnőtől, dokitól is!

Kornéliusz!
Megy a drukk!! :) :)

Judit!
Hogy vagy??? Én mostanában azon (is) parázok, hogy 3. bébivel időben beérjünk a kórházba! Nálad hogy alakultak a szülési idők az első 3-al? Meg a másik dilemmám, hogy mennék is szülni, viszont az őszi szünetet jó lett volna itthon törlteni a gyerekekkel.....De amilyen a formám, tutira akkor kell itthagynom őket.... :roll:

Mellbimbó ápoló: én a patikusomtól kértem, valami saját kotyvasztásút adott, állítólag jó.......meg adott homeos bogyókat, kifejezetten sebes mellbimbóra való....Hát jó lenne, ha nem lenne rá szükség! (bár első kettőnél is nagyon fájt az elején..., fel vagyok készülve...)

D.

Kép

Kép
ditta76

Nati, Sky : jövőhét szerdán megyek ctg-re reggel 8-ra, ha sikerül találkozhatnánk. :D
Vendég

Szaszi!

Csak gyorsan: igaz, amit a dokid mondott a vajúdással kapcsolatban!! Lányommal 12 órát vajódtam, mire meglett, fiammal csak 5 órát, de SOKKAL jobban fájt! Tehát a rövid időért "cserébe" extra fájásokat kaptam! Nem is tudom, mi lesz a 3.-al! Na, de nem akartalk elijeszteni, mindenkinél más és más a helyzet!

Kép

Kép
ditta76

Kornéliusz: Megy a drukk!!!Ügyi legyél!!

Jó sokat irtatok tegnap ota :lol: Tiszta feledékeny vagyok mire elolvastam mindet már nemtom melyiket ki irta :roll: bocsika :lol:
Velünk minden renden rendben ,babó sokat mocorog.pedig azt olvastam hogy a végefelé kevesebbet mozognak,hát nállam ez nem igy van :lol:

000kata

Syasztok!

Beszteri:Küldtem privit!

Judit,Beagle,Pipal,Honey:Sziasztok,és üdv!
alexa116

Sziasztok!

Ejnye, ezek a mai fiatalok, nem túl bőbeszédűek! :D :wink: Kata, Alexa, tessék kicsit többet írni magatokról! :)

Sensi, ez az orgazmusos videjó nem lehetett semmi...ilyet még nem is hallottam!
Beagle, jaj ne haragudj, megijeszteni nem akarok senkit azért... :oops: a félelem főleg abból adódik nálam, h tavaly nyáron méhszájplasztikám volt, így heges és félő, h nehezebben tágul majd... gondolhatod, nem vállalkoztam volna egy 4.-re, ha annyira rossz élmény lenne :wink: de egy egészséges félelem azért bennem van...
Pipal, drukk, h ne szülj előbb!!
Nati, igen, ez homeós!A többit nem ismerem csak hallomásból.
Honey, nagyon fura lehet tudni, h mikor jön el az idő...nem csodálom hogy ideges vagy...
Ditta, jogos az izgalmad a kórházba érést illetően...az én elsőm 5 óra alatt lett meg, a második 4 (de úgy h indított volt, szóval nem magától jött), Balázs pedig az első komoly fájástól számítva+burokrepitől 50 perc alatt született meg!!!Rövid volt, de brutál!Mégis, talán a rövidsége miatt, de ez volt az első, amin végig tudatomnál voltam.Én 4-5 perces kibírható fájásokkal mentem be és már 3 újjnyival kezdtem...szóval szerintem a legelső apró jelre indulj el!!Milyen messze laksz a kórháztól?

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit: hogy érted hogy a tudatodnál voltál?miért amugy nem ?te iszod a málnalevél teát?a 36. héttöl lehet ugye?neked az összes szülés fájdalomcsillapitó nélkül volt?félek hogy nem fogom kibirni :cry: bár muszály lesz de nem akarok kiabálni meg ilyenek.

000kata

Sziasztok!

Beagle!
Amikor rámjön a para, én arra gondolok, hogy kb fél napnál nem lesz több az egész, azt meg akárhogy is, de tutira ki fogom bírni valahogy. És a végén lesz egy cuki kislányom, és elfelejtem az összes fájdalmat. :)

Ske!
Drukkolok, hogy mosmtár maradjon ott Ádám, ahol van. :)

Pipal!
Neked is drukkolok a dokihoz, remélem jó híreket kapsz. Szorítok, hogy még maradjatok egyben pár hétig!

Nati!
Sajnálom, hogy ilyen érzékeny vagy a depire! Szurkolok, hogy a baby után ne érjen utol, a párod biztos melletted lesz, és támogat, megtesz mindent, h ne legyen baj! De próbáld meg majd lazán venni a dolgokat, mert az biztos, h kemény lesz. Mármint az állandó kelések, szopizás, gyereksírás, stb....Gondolj arra, h pár hónap, és ez is beáll majd, és nem lesz annyira durva.

Honey!
Azért parázok kicsit a strepto miatt, mert itt mint minden mást, ezt is kicsit lazábban veszik. Téged azért bátorítottalak, mert tudom, hogy otthon jó kezekben vagytok, tuti odafigyelnek erre rendesen, ott a gyereket is megvizsgálják egyből rendesen, meg szülés előtt is adnak antibigyót....itt meg majd csak figyelgetik, h látszólag van-e vm baja, én meg csak szülés alatt kapok 1vagy2 szurit.
Szurkolok, hogy mostmár tényleg minél hamarabb együtt lehessetek! Mennek a drukkok péntekre, de ha véletlen nem jön össze aznap, akkor is már csak pár nap!!!!

Szaszi!
Szurkolok, h jó legyen a vérteszted! Sajnálom, hogy ez a terhesség kicsit nyűgösebb, de biztos minden rendben lesz!

Ditta!
Rakj össze mindent indulásra kész, aztán csak rohanás a kórházba, és akkor tutira beérsz! :) Azért jó lenne hipp-hopp lerendezni, nem? :)

Judit!
Remélem nem lesz gond a hegekkel! Iszol málnalevél teát, meg szedsz homeos caullophyliumot? Ezek állítólag segítik és gyorsítják a tágulást, mert már előre lazítják odabent a szerkezetet....Lehet, hogy segítene.

Most reggel megjött a pakk anyukámtól, benne a hazahozós macis overál, meg még jópár más cucc, úh mostmár tényleg mehetnék szülni. :D

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!
Többen írtátatok a depis dologról... hát, én nem nevezném azért depinek, de valahogy engem is hatalmukba kerítettek mindeféle hülye gondolatok :( remélem hamar elmúlik :( Igazából az is a bajom, hogy eddig éveken át rengeteg dolgom volt, most pedig itthon ülök, és túl sok időm van gondolkodni... ;) De ma elhatároztam, hogy nem adom magam, és mindenféle jót csinálok, szépen kitakarítok, csinálok fini vacsit apának, és olvasok.

Az új orvossal kapcsolatban kicsit vegyesek az érzéseim, de bízom a szaktudásában. Szerintem halál fáradt volt, amikor találkoztunk. Amúgy a baba szépen befordult, és másodfokon érett a méhlepény. Bár ez bármit jelenthet :)

Sensi: hogy vagy? Remélem jobb napok köszöntenek rád is a szülés előtt. Sajnálom a poz. Strepto-dolgot, de ne izgulj miatta!

Nati: jobban vagy? Kitartás, most már nemsokára hazaér a férjed.

Ske:
üdv közöttünk ;) Én nov. 10-re vagyok kiírva!

Eszter: jól hangzik a szépítkezős-dolog! Milyen fényképészhez mentetek? Családi, vagy a kismamaságot akartátok megörökíteni? Majd tehetnél fel képeket ;) Amúgy nagyon csini vagy!

Szatmáriné Katiról tud valaki vmit? Remélem jól vannak... :roll:

Alexa:
üdv Neked is :)

Reni: én is holnap megyek (elvileg) CTG-re. Nekem ez lesz az első. Te voltál már?

Kornéliusz:
nagyon izgi :) Drukkolok Nektek, és nagyon szép élményeket kívánok. Csodás lehet két babát egyszerre világra hozni! Majd várjuk a beszámolót!!!

Judit:
kitartást Neked is a végére! Remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Szép napot mindenkinek!!!

Judit
Kép
sonny

Sensi: hol lehet kapni ilyen bogyokat? homeos caullophyliumot?és hogy kell szedni,mikortol?

000kata

Sensi!
Küldtem privit!

Ha Beni elaludt, jelentkezem.
beszteri

000Kata
Gyógyszertárban minden homeós cuccot meg fogsz kapni. Én is ott szereztem be.

Ma belevetettem magam a melóba. Reggel felmentem a tetőtérbe és elkezdtem kitakarítani, kihordani a szemetet, hogy a parkettás minél hamarabb el tudja kezdeni a melót. Bezsákoltam a hulladék csempéket, padlólapokat, gipszkarton darabokat. Jó kis meló volt. Apu segített a teli doboz burkolatokat behordani a kamrába, mert azok vannak vagy tíz kilósak. Felsöpörtem a nagyja koszt és holnap apu hoz ipari porszívót nekem. Persze még le is kell majd hordani a szemetet, de lehet segít a gravitáció, mert nem fogok mindent emelgetni. Elhúzom a zsákokat a lépcsőig és kidobom az udvarra. Még az ablakokat kellene csak nagyjából megpucolni, mert iszonyatosan néznek ki a glettportól. Mára ennyi a takarításból és a szakdogámhoz gyűjtök anyagot.
Küldtem sms-t reggel páromnak és olyan édi volt!!! Mi nem vagyunk az az érzelgős így szeretlek úgy szeretlek tipusok. Soha nem mondtuk még ki azt a bizonyos szót. De így köszönt az üzenetben: sziasztok Tündi-Bündik! Na sírva is fakadtam! Ilyenkor annyira érzem, hogy fontos vagyok neki és ennél nem is kell több.

Kép
Kép
nati80

Eszter: ment a telszám mailben. köszi
Vendég

Sziasztok !

Bocsi h betörök hozzátok, de jöttem egy kicsit nosztalgiáznia!

Nekem 2éve novemberben született a kisfiam! :D most júniusba pedig megérkezett a kishúga!

További jó pocakoskodást, egészséges és gyönyörű babát kivánok mindenkinek! :D

Majd még benézek ha nem haragszotok, ha beindul a babaeső!
:D

Üdv. Viki
bencuri

nati: köszönöm.te melyiket szeded?én nem ismerem őket,csak itt olvastam .Melyiket ajánlod és mire valok?köszönöm előre is

000kata

Sonny!
Köszi a kérdést! Már jól vagyok lelkileg...már csak várok és várok. :)

Kata!
Ahogy Nati mondja, sima gyógyszertárban...legalábbis anyukám is ott vette. Én napi 5bogyót szedek, szülés előtt 1 hónappal kell kezdeni. Előtte/utána fél órával nem szabad enni/inni.

Nati!
Vigyázz azért a sok melóval, nehogy baba legyen belőle! Legalább péntekig húzd ki! Aranyos a párod, h így kedveskedik!

Eszter!
Válaszoltam... :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Kata, úgy értettem, h végig tudatomnál voltam, h szóval hogy is fogalmazzak...a végefelé, mikor már szinte egybefüggő fájások jönnek, általában olyankor szokták az anyukák érezni, hogy nem bírják tovább (és erre rá rövid idővel ált. meg is születnek a babák!!!!). Énnálam ez mindig olyan érzés volt, mintha egyre sűrűbben nyomna valaki a víz alá, a végefelé már nem sok mindent érzékeltem a körülöttem való sürgés-forgásból, egészen a tolófájásokig, amiket már sokkal könnyebben bírtam...tudtam, h mindjárt itt a vége.
A harmadik szülésem olyan gyors volt, h nem volt idő hagyni magam kirekesztődni a külvilágból.
Ezek biztos ijesztőnek hangzanak (főként annak, aki még nem szült), de egy biztos: számomra nem csak életem legfájdalmasabb eseményei voltak a szülések, de a LEGSZEBBEK is. Semmivel nem pótolhatóak, a legbizsergetőbb, legmeghatóbb percek, mikor először látod meg a benned növekvő kis életet...én mindegyik után csak azt vártam már, mikor élhetném ezt át mégegyszer...Ezekért már érdemes volt élnem!!
Sensi, na akkor hajrá, szüjjjél már! :) Igen, szedem a homeos bogyókat, ezt a cauloizét meg a cimicifugát, meg vedelem a málnalevelet is. És bízom!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Nati, azért ne erőltesd túl magad!
Ditta, én pont azért szeretnék az őszi szünetben szülni, mert akkor a gyerekek élete is sokkal nyugodtabb. Nincs ovi, iskola, leckeírás, különórák stb. Sőt, mivel Anyukám is pedagógus, Neki sem kell órákat lemondania az unokák miatt. Ők persze imádnak ott lenni a mamánál, úgyhogy emiatt szerencsére nem kell aggódnom, tudom, h anyu mindent úgy csinál velük, ahogy én tenném...ez nagy ajándék!Szóval próbálok Blankám lelkére hatni. :) aki mostanában (elmúlt pár nap)nagyon csöndben van!Alig mocorog, csak amennyit nagyon muszáj. A ctg, uh szerint jól van, remélem tényleg így van!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kérdés: korábban valaki olyan jól összegyűjtötte a támogatásokkal kapcsolatos információkat! Már visszanéztem egész sok beszélgetést, de nem találom :oops:
Ha megvan valakinel el tudná küldeni újra?

Köszi!

Judit
Kép
sonny

judit: hm...ez ilyesztően hangzik :cry: de a vége csodálatos :roll: remélem minden rendben fog menni

Sensi: köszönöm :lol:

000kata

Sziasztok!

Anyóst felraktam a buszra, most újra van időm leülni a gép elé...

Sonny, nekem megvannak egy e-mailben a támogatások, ha átküldöd a címed priviben, szívesen elküldöm.

Judit, olyan szép, amit a szüléseidről írtál :) , szeretném, ha most én is átélhetnék hasonlót és nem kellene a császár. Drukk nekünk a mihamarabbi szüléshez! :wink:

Nati, tényleg vigyázz magadra a sok munkában, nehogy aztán idő előtt jöjjön a baba!

Sensi, most már aztán tényleg szülhetünk! Én is igazából a 38. hétig akartam eljutni, ami ugye már megvan. Bár én most már taktikáznék, mert jövö hét elején a férjem négy napig egész napos oktatáson lesz Bp-en (a cég fizette be, úgyhogy max. csak a szülésre lóghat el), és nem szeretném, ha nem tudna velünk lenni, ha hazajövünk a kórházból. Szóval vagy most a hét elején, vagy inkább vasárnaptól lenne jó, ha jönne, közte nem annyira. :wink: De hát úgysem én döntöm el. :lol: Mindenesetre a tea és a bogyók nálam is fogynak.

Kornéliusz, megy a drukk szerdára! :) Aztán várjuk a híreket!

Szaszi, szurkolok a jó eredményhez!

Honey, nagyon izgi, akkor lehet, hogy a héten 3 babánk is lesz? :wink: Ha mégsem, hétfőig is hamar elrepül az idő.

Pipal, Neked meg megy a drukk, hogy még ne induljon el a baby a költözésig! 8)

Eszter, köszi a tel. számot, megkaptam mindkét formában! :wink: Azért egy 9. hónapban levő kismamára azt mondani, hogy jóllakott, az elég erős. :evil: Szép a kis családotok! :)

Üdv,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Hali!

Hűha, lassan beindul a bébibumm, de igazán... :D

Sensie, sajnálom a streptot! De nem lesz gond!!!! Orgazmusos videó nem lehetett semmi!!!!

Málnalevcsit én is iszom.

Ime én ma: Kép

Én olyan éhes vagyok mostanában, hogy csak na. Főleg az édeset kívánom. Ez normális? Állandóan ennék.....

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!
Akik már elküldték a telefonszámukat és az e-mail címüket, azoknak elküldtem a táblát. Ahogy frissülnek az adatok, majd küldöm még.

Sensi!
örülök, hogy már nem vagy annyira depis! Tök igazad van, hogy 100%-ig biztos, hogy napról napra egyre kevesebb van hátra. Jók lehettek ezek a szülés filmek, megnéztem volna őket én is... :lol:

Beagle!
Annyira abszurd volt a sztori, hogy emiatt nem tudtam magam felhúzni rajta. :lol: Az elején tényleg nem lehetett megállapítani, hogy csak hájas vagyok vagy pocakos (van rajtam bőven súlyfelesleg), de azért így 8 hónaposan már messziről szembetűnik...

Ske!
Írtam privit, várom az adatokat.

Pipal!
Azért gondolom, mégiscsak jobb külön pénzért melózni otthon, mint a munkahelyen. :lol:

Nati!
Ha így állsz a depihez, akkor sztem sem lesz gond. Ha ismered magad, és van, aki melletted áll, akkor meg fogjátok oldani. Sztem ez akkor veszélyes, ha az ember nem látja be. :)
Azért csak óvatosan a takarítással!

Honey!
Megértem, hogy izgulsz, de nemsoká már túl leszel rajta! Addig meg kitartást! :lol:

Szaszi!
Az elképedés sztem rajtam is látszott. :lol: Mert nem is nagyon akart tovább beszélgetni a hölgy szerencsére.
A mellbimbóvédővel én is erre jutottam, ha mégiscsak szükség lesz rá, a férjem majd behozza.

Ditta!
E-mai címed elküldöd, hogy neked is tudjam küldeni a táblát?

Judit!
Remélem, hogy nálam is így lesz, hogy a második baba már korábban jön. Meg remélem azt is, hogy jön, és nem kell császárral kivenni. :o

Sonny!
Fényképész: 1point4 Stúdió. Tavaly fedeztem fel egy bababörzén, és el is mentünk. (A honlapon a 1point4 pont alatt vannak fenn képek, az első oldal utolsó képén mi vagyunk - húgom, férjem, én zöld esernyővel.) Mióta megvan Beni minden évben megyünk fotóshoz, és most szerettem volna a pocakot is megörökíteni, úgyhogy mindkettő. Majd teszek fel képeket, ha meglesznek - elvileg szerda/csütörtök környéke. :lol:
A nagy nyüzsi után nem csodálom, hogy nem nagyon tudsz mit kezdeni magaddal, de ahogy ketten lesztek, nem kell ezen gondolkodnod... :lol:

Viki!
Szívesen látunk, gyere máskor is! :lol:

Katinka!
Drukkolok, hogy jól időzítsen csemetétek!

Gabika!
nem tudom, hogy normális-e, de én is így vagyok.. :lol: És ez azért is furcsa, mert most a terhességem elején/közepén egyáltalán nem kívántam az édeset, most meg annyira rámjött.
Szép nagy pocid van már neked is! :)

beszteri

Syasztok!

Judit:Hát nem tudom mit is írhatnék!Én most 18 éves vagyok és 36.hetes terhes!Kisfiam lesz akinek Krisztofer Róbert lesz a neve.Győrbe fogja meglátni a napvilágot.És te veled mi a helyzet?

Kata:Én sem szeretnék kiabálni vagy sikoltozni.Bár nehezen bírom a fájdalmat,de ezt valahogy ki kell bírni.

Sonny:Sya!Éppen néztem hogy csak 6 nap van köztünk,mert én november 16.-ra vagyok kiírva!Hol fogsz szülní?
alexa116

Alexa: Szent Imrében!
A kiabálásról nekem is ez a véleményem, de mivel olyan fájdalommal lesz dolgunk, amivel eddig még nem, nem tudom hogy állom majd a sarat :) Szerintem az a legfontosabb, hogy lelkileg végig uralja az ember a helyzetet, bármilyen nehézség is adódik. Ezért csodálom a koraszülöttes anyukáinkat! És láthatólag a babáknak is ez segít a legjobban, mert nagyon szépen fejlődnek :)
Nem csinálsz vonalzót? Amúgy hány éves vagy? Bp-ről írsz?

Judit
Kép
sonny

Syasztok!

Sonny:Ebben igazad van!Igen akármilyen nehéz is lesz,ki kell bírni már csak a baba érdekében is!
Próbáltam már vonalzót csinálni,de nem jött össze.18éves vagyok!Győrből!
És te?
alexa116

Alexa: 25 vagyok, és BP-en lakunk! Akkor Te leszel a legfiatalabb mami itt a topikban! :) Hogy telt amúgy a terhességed? Kisfiad lesz vagy lányod?

Eszter: tényleg jók a képek!

Amúgy én is iszom már a málnalevél teát, és mint minden foglalatoskodás, ami a babához kapcsolódik, engem nagyon megnyugtat !
:lol: Úgyhogy már sokkal jobban érzem magam!

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Ma felhívott a védőnőnk, hogy hogy vagyok és egyben vagyunk-e még! Most tudatosult bennem, hogy akár már szülhetek is.
A dokimtól is mindig csak poénnak veszem, mikor úgy köszön el, hogy "találkozunk egy hét múlva, ha addig nem történik semmi!"
OK, hogy már összeraktam a kórházi cuccom, kimostam, szóval kész minden, de arra még nem gondoltam, hogy a 40. hét vége előtt megszülethet Ádám.
Most jól ráparáztam a dologra. Bárhol, bármikor elkezdődhet??? :shock:
Írtátok, hogy milyenek voltak a korábbi szüléseitek, de elképzelni sem tudom, milyen lehet, a parám ellenére is már nagyon várom, hogy átélhessem! :D

Az édességeket én is tolom mostanában ezerrel, sikerült is 1 hónap alatt 4 kg-t felszednem, amiért nem dícsért meg a védőnő. De azt mondta, hogy megérti, mert már biztos idegesebb vagyok a szülés miatt.

Eszter

Kép
ske

Eszter!
Írtam mailt!

Szaszi!
Szívesen találkoznék CTG-n, de jövő héten kedden kell mennem. :(
Alapvetően nekem kedd a napom, de ezen a héten kedden nincs benn a dokim, ezért szerdán megyek.

Kép
ske

Ske

bocsi az elözöekben rosszul írtam le a neved , de egy kicsit fáradt vagyok valahogy ma nem volt valami jó éjszakám.

Nekem hétfő vagy szerda lesz a ctg-s napom mert járok a diabos belgyógyászhoz a cukrom miatt és ő ezeken a napokon rendel csak. sajnos :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: