Sziasztok!
Eszter!
Az én számomat is nyugodtan beteheted, bár nem hiszem, h bárki pont nekem akar sms-t küldeni ide Londonba...de nagyon szivesen fogadom egyébként.
Borultam ezen a beszóláson...hogy milyen lüke emberek vannak!!??
Katinka!
Nekem is van, hogy nagyon beindul, és tök sokáig nyomja, és ilyenkor én is durvákat kapok odalent, csoda, hogy még nem rúgta ki magát egyszer sem. Ilyenkor úgy érzem, h na most fogja kinyitni a méhszájat. De én úgy tudom egyébként, h szülés előtt pont elcsendesednek, és nem nagyon mozognak, nem? Mindenesetre szurkolok neked, kiváncsi vagyok mi lesz a végeredmény!
Nati!
Hát elég lassan....
Érthető, h hiányzik a férjed, de jót tett, h beszéltetek kicsit, nem? Biztos megvigasztalt. Nem hiszem, h ez a depi veled marad, azért vagy depis, mert már várod a végét, nem? És ha vége lesz, akkor már nem lehetsz ez miatt depis...

Sőt, tök boldog leszel a kis családoddal!
Ske!
Üdv a fedélzeten!
Reni!
Sajnálom, h nálad is ez a helyzet! De jó, hogy tudjuk, h mi van...
Kornéliusz!
Drukkolok nagyon szerdára, úgy érzem, h ti lesztek a következők, rögtön 2 babyvel!

Ha csak Judit nem....
Judit!
Hát remélem, h a szülés is ilyen sima lesz...bár tudnám!

Megy a málnalevél, bár ma épp nem ittam, mert elfogyott, és nem volt kedvem elmenni venni....majd holnap.

De én csak a méhlazító, így tágulást gyorsító hatásában hiszek, abban nem, h hamarabb szülnék tőle. Remélem tényleg segít majd, és nem kell hosszú órákon át várakozni, és szenvedni.
Szerintem én még egy ideig nem szülök...

Bár annyira hisztis, meg ingerült nem vagyok ez miatt, az érkező telefonokat sem veszem zokon, egyszerűen csak már olyan jó lenne túllenni rajta. Asszem ahogy egyre telnek a napok, sokkal beletörődőbb vagyok, mivel egyre kevesebb van hátra, úh már tutira nem fog túl sokáig húzódni, egyre inkább nem.

Tegnap éjjel, mikor mentem ki pisilni, majdnem kiugrott a csípőcsontom, vagy mim ahogy kászálódtam fel a matracról, majdnem felordítottam, annyira fájt...szal asszem kezdek széthullani alsótájon, amikor csak simán járkálok a lakásban, akkor is érzem, h totál instabil a terület. Remélem ez már jót jelent, vagy legalábbis a végét.
Most volt itt a dúla este, hozott egy filmet szülésekről. Ezek majdnem mind otthoni, természetes szülések voltak, nagyrészük vízben, talán 1 vagy 2 volt csak kórházi szülés. Tetszett nagyon, tökjó hangulatban lehetne otthon szülni, mind különböző volt, csak ne lennék ennyire gyáva a fájdalom miatt. Meg hát igen, megintcsak rá kellett jönnöm, hogy bármennyi ilyen cuccot nézek, bárhogyan, a szülés bizony k.vára fájhat, még otthon is, ha nyugiban vagy...úh továbbra is maradok a kis epidurális tervemnél. Sajnos...pedig tökjó lenne itthon, medencében, gyertyákkal, sok-sok párnával, zenével, nyugiban...na de a fájdalomba belehalnék, úh nem éri meg.

Szal tetszett a film, utána végigmentünk a birth plan-en, összeraktuk mit-hogy szeretnék, ő majd megírja rendesen, kinyomtatja, és hozza a szülésre. És mától hívhatom éjjel-nappal bármi van, éjjel ha szülünk, nappal ha csak bármi kérdésem, bajom van. Izgi.
Ja és képzeljétek!!! Kifelejtettem a viccet a dvd-s részből. Szal ebben a filmeben egy vízbeszülés közben az egyik csajnak 2 orgazmusa is volt, de nem ám akármilyenek!!!

Ti el tudjátok ezt képzelni?

Jó lenne, ha tényleg ilyen lenne a szülés....
Na elteszem magam holnapra....jóéjt!