Jó reggelt lányok,
jajj, nagyon köszönöm az együttérzéseteket, olyan jó olvasni, hogy mindenki figyel a másikra és nektek is fontos, hogy az én kisfiam jobban legyen!! Nagyon nagyon köszönöm!!
Szegénykémnek most még több hólyag van a szájában meg a szája körül is kijött még három, kivülröl úgy néz ki, mint egy nagy érett sárga pattanás egy fekete mitesszerrel a közepén! ( bocs a realisztikus leírásért ) Az egész nyelve ilyen, meg a szája belül. Éjszaka egész jól telt, párszor visítva ébredt, de aztán megnyugodott és visszaaludt. Ecseteljük is, már amennyire hagyja magát szegényke és csináltam neki egy tejböl, érett banánból, kis kakaóporból és bio fehérjeporból álló turmixot, most azt nyomom neki lefelé húszpercenként egy fecskendövel, elvileg ebben is benne van minden. Na meg vizet iszik, azt már elértük, ez azért jó.
Timi, Rebekának tényleg pár nap alatt elmúlt a dolog? Nagyon remélem, hogy mi is "hamar" túlleszünk rajta! Az elöbb már sírtam én is, olyan keservesen sírt szegényke. Mondjuk most amúgy is kicsit bögösebb vagyok, mert tegnap este jól összevesztem apával is. Pont a szüléskor jönne egy barátja a feleségével péntektöl hétföig ide Stuttagrtba és nálunk akartak lakni. Na erre én kiakadtam, hogy apa biztosan meginvitáltaöket hozzánk. Erre ö nagy ártatlanul mondja: "de hát te akkor úgysem leszel itthon, akkor meg nem zavarnak!" Na erre kiakadtam, hogy ha hazajövök az újszülött babával, akkor nem a vendégek által hátrahagyott "koszt" szeretném elsösorban takarítani, hanem nyugalmat akarok. Ezt ö férfi fejjelnem igazán értette meg. Aztán bevallotta, hogy lemondta öket, csak heccelni akart. Jó, mi?

De akkor is haragszom rá, mert tudom, hogy legbelül neki ez nem jelentene problémát, mint ahogy nekem igen.
Mandulámat nekem is 25 évesen vették ki, érdekes módon nagyon hamar felépültem, abszolút nem éltem át horrorként, mint ahogy mindenki más. Csodálkoztam is rajta, hogy harmadnap már majdnem rendesen tudtam enni. Viszont az elsö két nap fájdal´mából következtetni tudok arra, hogy milyen rossz most a kisfiamnak!
Emese,
nagyon jók a képek, te kis teknösbéka!

A bugyikat esetleg nem akarod bemutatni???
Gratulálok minden "nagypocakos" anyukának 30 nap alatt!!! Tényleg lassan mindenki itt fog járni és naponta izgulhatunk majd egymásért!!!! Ez olyan izgi! Annyira gyorsan eltelt ez a pár hónap!!
Miléna,
neked meg nagyon nagyondrukkounk, sokszor gondoltam rád este meg éjszaka is, hogy vajon Zétike megszületett-e már. De minél többet marad bent, annál nagyobb és erösebb lesz, ha kibújik!!!
Hihi, nálunk most épp zeng a ház a babasírástól, alattunk van egy négyhónapos prüntyi, felettünk tegnap volt két hetes a kislány és nemsokára mi is gazdagítjuk majd a bömbit!
Na lelövöm magam, kéne valamit ebédelni is!