Na szép jó napot mindenkinek
Látom megint termeltetek, de nem baj, legalább nem unatkozom, vissza tudok olvasni
Rekanna, gyönyörű a babócád, büszke lehetsz rá
Dojikához hasonlóan már én is csak azon tudok gondolkozni, hog mikor tarthatom már a kezembe...
Bár valamiért én a március 2-4 körüli dátumra várom, valahogy úgy érzem kb. akkor fog jönni, de lehet meglepődök és még március végén is bennem lesz
Amilyen kényelmes a kisasszony
Ti szoktatok a szülésről álmodni? Én már vagy 4x azt álmodtam, hogy szülök...

Mindig máshogy...van, hogy normálisan, könnyen, van hogy nehezen, van hogy császárral, de legutóbb komplikáció volt, mert a jobb kis kezét dugta előre, és avval együtt a fejecskéjét, és így nem fér ki, és beszorult
Akkor meg már császározni nem lehetett, mert már nagyon lent volt, nem tudta volna a doki visszahúzni a szupermen pozícióból...szóval rémálom lett belőle...
Ti is szoktatok ilyen marhaságokat állmodni?
Jövőhét hétfőn megyünk újjabb uh-ra és ctg-re, kiváncsi vagyok, hogy jól fekszik-e még mindig, nem fordult e meg
Meg, hogy mikorra jósolja a gép a születési időt, meg a doki mit mond a belső vizsgálat után...olyan izgi már így a végén!
Jajj, valaki mondta, hogy ő milyen jól alszik a szoptatós párnával, és, hogy így mennyivel kényelmesebb...
Áruljátok már el, hogy hogyan, mert én ma próbálkoztam vele, de baromira nem ment...előszőris baromi hangos ahogy a golyócskák helyezkednek benne, tehát mindig félek,hogy páromat felkeltem vele, aztán olyan nagy, hogy kb.egyedül kéne, hogy legyek az ágyba, hogy kényelmesen tudjam használni, és ha a két lábam közé rakom az ok, de ha fordulni akarok az egy kész kín szenvedés...hiszen eleve baromira fáj mindenem ha fel kell állnom vagy meg kell fordulnom, de hogy még a lábam is emelgessem, hogy átrakjam a párnát...nekem rosszabb volt...
Mondjátok már el a titkot...mit csinálok rosszul?