Most végeztem az olvasással. 1/2 10 óta.
Jegyzetelnem kellett, hogy a fontos dolgokra tudjak reagálni...
Szóval:
Sillia: aranyos, amit beszúrtál az anyasággal kapcsolatban. Nekem egyhez van konkrét, feledhetetlen élményem: az én kislányom kb 2 éves volt, és nem babot, TIC-TAC-ot dugott a fülébe. Orvos vette ki, mert én féltem, hogy esetleg beljebb nyomom.
A nagylányos dolgodhoz nem tudok mit mondani. Reméljük, hogy javul a helyzet. Szerintem fontos, hogy gyakran közöld vele, hogy szereted (nem veszekedés után, hanem amikor jól érzitek magatok). Fontos, hogy ki legyen mondva.
Az én történetem a dologhoz:
Férjem elvállt, első házasságából van egy most 13 éves lánya. 4 éves volt, mikor mi összejöttünk, igazán sosem volt köztünk probléma. Amúgy az anyukájával lakik, de nálunk se csak hétvégi gyerek, mert van, hogy néha innét megy suliba, amikor meg tudjuk oldani, itt van. Az én Nócimat (5 éves) imádja, irtó türelmes vele.
Az anyukája második házasságából van két huga, tavaly elvállt az anyja, és most - múlt héten a mostani pasijának szült egy kisfiút!
Mi karácsonykor jelentettük be a gyerekeknek, hogy testvérük lesz. Vivi reakciója: már megint!
Hát, mit ne mondjak, nem esett jól.
Kisdodi: sajnálom, ami a "véreddel" történt, de ugye nem haragszol, hogy van bennem egy kis öröm: nem csak velem történhet meg ilyen!
Lehet, hogy szonibabának van igaza, és a vámpírok köztünk élnek?
007: Amikor Nóci született, 2 naposan a nyelv alatti ilyen izéjét vágta fel a doktornéni, mert túl hosszan tartotta a nyelvet.
Meg is látszik: folyton dumál (jól felvágták a nyelvét!

)
boo: anyósodban részben anyámra ismertem: folyton takarít, mindenhol bagózik...
Mióta édesapám 1,5 éve meghalt, teljesen kiálhatatlan. Úgy tesz, mintha csak őt érte volna veszteség, és mártírt játszik. Pl.: nem megy boltba napokig, utána meg panaszkodik, hogy száraz kenyeret kellett ennie, meg emberrel nem beszélt napok óta. Ő ingyen hívhatna, de ha én nem hívom 2 nap, megsértődik.
Nyugdíjas, otthon van: szivességet tesz, ha vigyáz az unokájára. (tesóm gyerekeire szintén)....
Amúgy a melóról: jót mosolyogtam rajt, főleg a wc-s néni szerepen. Ez nálunk úgy van megoldva, hogy az ajtó mellett színes rajzszögön lóg a kulcs, és látom, hogy vannak benn, vagy sem. Persze rittig akkor foglalt, mikor sürgős lenne.... Bár én már a napi megszokott 8-9 helyett csak5-6-szor megyek (munkaidő alatt)
Ja, és a kollégáim tudják az állapotomat, de a mellettünk lévő (hozzánk nyíló) irodában vágni lehet a füstöt. Kb. 5 percenként nyílódik az ajtó!
És van egy osztrák kolléganőm, aki folyton kiborít! Komolyan, én nem tartom magam zseninek, de ha fél kezemet a valag...ba dugnám, akkor is többet produkálnék náluk! Tiszta hülyék, és halvány fingjuk nincs a számviteli fegyelemről....
Ja, és itt egész nap esik a hó!
És teszek fel kismamanadrágomról képet, de nem ér a hurkáimat kigúnyolni!
És megvettem babónak az első ajándékot: egy édi - vékony - kisplédet!