A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Udvozol Mindenkit a kis Elina es Anyaja. Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Bogyra: Hát hogy nem vagyunk normálisak az tutko..és a legjobb, hoyg még ezek után rá is csodálkozuink miért nem úgy mennek nálunk a dolgok, mint másoknál!!!!! :lol: :lol:
Ohh én tudatlan eddig kipörgettem a bogyót az asztalra és utána MEGFOGTAM KÉZZEL én balga és a szájba!!!! :wink:

Horilda köszi a képeket, nagyon helyes a kis ELina! :)

Kép

Kép
lorcika

Ja bocs. Bogyra én most ezen a héten 2x megyek NST-re. Jövő hétbe bele sem merek gondolni...gondolom minden másnap, ha nem jön a lurkó!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Csajok,

még mindig az öcsém gépéről :( , továbbra sem jó a net.

Hihetetlenek vagytok :lol:

Lorcika, nem szabad hozzáérni, ez tuti. Én úgy szoktam bevenni, hogy elforgatom, akkor kipottyan a bogyesz a tárolóba, aztán még1x és úgy jön ki a kettő (nekem 15 ch-s van) a kupakba és a kupakból öntöm a nyelvem alá.

Egyébként a szülésznénim azt mondta, hogy a legjobb az 5ch-s, a szüléshez én is 30-ast vettem és ő mondta, hogy majd hoz 5ch-t, mert az jobb és adagolja nekem. De ne kérdezzétek, hogy miért jobb...... :shock:

Éljen a béna banda!!!!!!! :lol: :lol: Na, nem megyünk a Dzsordzsra vajúdni???? Pont most hívott az egyik munkatársam, hogy odatart és előtte eszébe jutottam és felhívott.....kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Gabi, isten hozott otthon benneteket, majd gyere és mesélj. Puszi

Kép
melcsi6

Ilda, de szép a kis Elina, igazi kis hajasbaba :D és Te is nagyon csinos kismami vagy :wink:

Bogyra, én így jártam: 10,17,19,21 és holnap megyek. De holnap magzatvíz vizsgálat is lesz :shock: Eddig nem vittem cuccost, de holnap lesz nálam.

Még hogy nincs fagyi ilyenkor egy boltban, bruhhhhhaaaaa. De megkivántam most a fagyit.....Apa dolgozik, most kit küldjek el????? :shock:

Kép
melcsi6

Melcsi: Akkor eddig semmit nem ért, mert megfogtam???? :shock:
A francba!! Akkor ezentúl kupakolok majd!!!

Mindjárt lesz a Fókuszban a Dzsordzs!! Barátnőmék is kint vannak, pont az előbb képzeltem el őket, ahogy csápolnak!! Imádom a koncerteket!!! Brühühühühühüüü!! Legalább ez kis cuncegr kijönne ma és kárpótolna!!!!! :cry: Hüpp hüppp!

Kép

Kép
lorcika

bocsika úgy akartam írni, hogy május 10,17,19.........szal érted? :wink:

Kép
melcsi6

Lorci, nem tudom mennyire hatástalanítja a kézzel megfogás.....holnap megkérdezem neked jó? :wink:

Én utoljára 50cent koncerten voltam, az nagyon tuti yo volt :wink:

Kép
melcsi6

Köszi Melcsi kérdezd már meg!! A tudatlanságomban fogok itt elpusztulni!!! :)
Naaahh most már nem bírom idegekkel!!! Valaki mondja meg mikor szülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eleeeegeeeem van, nekem ez már full stresssz!!!! :shock: :twisted: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, holnap este jó? Engem reggel megvizsgálnak, ezzel megpiszkálnak valamit amitől elindul nálam is a szülés, neked amúgy is van nyákdugós jeled, bogyrának hányingere van, úgyhogy jöhet holnap ő is, Bringa drágámnak is voltak előjelei, Legi, szülésügyileg is csatlakozol hozzánk?

Többiek, mindenkinek megfelel a holnap este? :lol:

Kép
melcsi6

Mennem kell, holnap tudok csak jönni, valszeg délután, ha bent tartanak írok jó? :wink:

Puszi mindenkinek és nem beelőzni :wink:

Kép
melcsi6

Melcsi: Holnap kora este..mert fel 9-re van időpontom a dokinál és nincs kedvem odamenni...szóval előtte. De akkor ezt lefixálhatjuk!!! :D
Jóéjt neked!

Kép

Kép
lorcika

Melcsi, nekem jó a holnap. Kicsit lejjebb csúszott a babszi, végülis ez is lehet jel. Na jó a nyákdugeszt még őrizgetem :D Mehetünk egyszerre, max sms partit tartunk online :)

Bogyra, én egyelőre hetente 1x megyek nst-re, és szintén hetente 1x flow-ra, csak nem ugyanazon a napon. A jövő héttől majd sűrűsödik - feltéve ha még lesz értelme :lol: :lol: remélem nem :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Ilda, gyönyörűek vagytok! Elképesztő Elina ezzel a hajasbabasággal, teljesen bele vagyok esve a kisasszonyba :D

Legi

Kép
leglesscat

Én hétfőn voltam és csak jövőhét kedden megyek. Pedig a május 21-hez képest már elvileg túlhordásban vagyok, flowról szó sem volt eddig. Illetve a kórházban csináltak múlthét kedden utoljára...

Nem értem egészen miért ilyen ritkák a vizsgálatok, vagy csak én lihegem túl ezt az egészet??? Végülis már III. volt a lepényem akkor is...
Hát lehet betelefonálok, hogy mi a lófütyi van... Gergővel ilyenkor már én is kétnaponta jártam...

KépKépKép
bogyra

Bogyra ez tényleg érdekes!! Én eddig azt hittem, hogy én járok ritkán...de úgy látszik ez máshol is van. Nekem flowmetria egyáltalán nem volt eddig. :shock:
Na mindegy Bogyra hát csak tudják mit csinálnak, nem?
Barátnőm, aki most szült szombaton (pici baba, nem tudták hanyadik hétben van) már a 37. héttől heti kétszer járt nst-re!!! Szóval szeirntem ez mindenhol máshogy van.

Na jó lányok akkor holnap szülünk, mert ez már tűrhetetlen! ;)
Jó éjszakát mindenkinek! :)

Kép

Kép
lorcika

Túl vagyok a fazonigazításon, szegény ember remegő kézzel és ökölbe szorult arccal próbálta nem amputálni a csiklóm! :)

De legalább már nem kell, hogy feldugjak egy macsétát a gyereknek, hogy megtalálja a kifelé vezető utat! :)

Mindenkinek jó éjszakát, és senki ne merjen nélkülem szülni! :)

KépKépKép
bogyra

Jóóóóóóóóóóóóóó Reggelt Béna-Branch!!!!!!!!!!!!! 8)

Hol vagytok?
Ébresztőőőőőőőőőőőő!
Névsorolvasás!

Bogyra drága,én úgy,de úgy szégyellem magam! :oops: 1szer kérdezel és senki nem válaszol neked.Az utolsó szó jogán mondanám,hogy nekem este eszembe jutottál,de akkor már gyermekem bitorolta a gépet :roll:
Ha még számít,én két-három naponta jártam eddig,viszont enegm nem küldtek arra flowakármire,pedig többször is alul teljesítettük a normát,de azt mondták még így sem voltak beszűkűlve az értékek.

Ilda!Én is szerelembe estem a kis Elinával,nekem ő egyszerűen egy tünemény! :lol: Jól vagytok?

Tegnap este még írt Pici is,azt mondja Zsófi nagyon helyes kisbaba és egy kis "szopóautómata" :lol:

Doo!hol vagytok?remélem veletek is minden okés?!
Tegnap már írtam Dórinak,de ma is kérek minden anyukát,hogy ne pártoljatok át más fórumba,mi is mindjárt jövünk,és akkor újra közösek lesznek a gondjaink,örömeink.
Olyan jó kis csapat jött itt össze,kár lenne szétszóródni!

Gabi!Üdvözlet újra itt és otthon,amint tudsz kérünk képeket felrakni,addig is még1szer Isten hozta a kis Brendont! :lol: :lol:

Lorci!milyen éjszakád volt?jelölünk,jelölünk még? :roll: :lol:

Legi!Jobban vagy már?

Kép
bringababa

Jó reggelt!

Én itt vgayok, egyben vagyok! :)

És így is maradok már örökre... sem görcsike, sem dugeszdarab.... sehol semmi, csak egy hatalmas pocak van jelen, tök uncsi! :)

Nem hogy történne máááá valami izgiii!

Apukám nagyon reméli, hogy péntekre meglesz a baba, kell visszamennie egy hétre Luxemburgba... aranyos volt tegnap, felhív aszondja, nah kislányom van nekem valami dolgom ez a gyerekkel kapcsolatban?? Mondom mire gondolsz, apu? Szóval kellek én ahhoz hogy megszülessen, vagy mindent meg tudsz oldani... hát nem ari??
Szegény nem akar lemaradni Levibaba születéséről, Gergő is mikor született ott tombolt kint az ajtó előtt, anyámmal végtelen jelet írva a linoneumba... :)

Anyu is extázisban, a munkahelyén amúgy mindenki, riadóláncban futnak a telefonnal, ha én keresem, bár mostmár csak megkérdik, úristen jól vagy???? És csak aztán adják a telefont.

Az urammal megint örihari van, egy bosszantó, önző elviselhetetlen fráter.... egy elkényeztetett szörnyeteg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

További szép napot

KépKépKép
bogyra

Most néztem meg magam(csak véletlen volt)a tükörben :shock:
Leginkább egy dromedárra emlékeztetek oldalról,olyan a hasam,mint egy teve púpja,de tényleg :shock: :roll:

Miért kapott ki Zsolti?

Kép
bringababa

Jelen :D

Megyek kicsit lakást rendezni, meg tornázni, aztán jövök... :wink:

Niki még mindig nem jelentkezett be?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Legi

Kép
leglesscat

Bringa!

Mermegérdemli azért! Olyan elviselhetetlenül viselkedett tegnap, hogy az valami rémes volt. Haza jött munkából (kötetlen munkaidő és amúgy is részmunkaidős),mondtam neki, hogy eleve szarul esik az, hogy ő most próbál tök feleslegesen túlórázgatni, amikor az utolsó napjaimat töltöm. Amúgyis tegnapelőtt is jó szar éjszakám van, simán elvártam volna tőle hogy meglep azzal, hogy nah akkor itthon maradok és csináljunk valamit együtt.

Erre úgy ment el itthonról, hogy amit előtte kértem, hogylegalább a mosogató gépet pakolja ki, mert felrobbantotta a konyhát ugye, nekem meg annyi tmár sok hajolgatni, hogy ki is pakoljam meg be is. Neki kettő perc lett volna az egész... mindegy nem csinálta meg. De ezen kívűl arról is elfelejtett szólni, hogy egy falat kaja nincs itthon... Ezen úgy felbasztam az agyamat hogy szóltam neki, emelje fel a seggét és induljon el a piacra, oda megyek én is bevásárolunk. Meg tettük, délben meg is reggeliztem, hazajöttünk. És onnantól kezdve is pont annyit segített, hoyg végig nézte ahogy a két adag mosással kepesztek halott griffmadárpózban, hogy eljussak a szárító közelébe és kiteregessek, és megjegyezte, hogy akkor most mi van ezért kellett hazajönnie, megyünk fagyizni, meg a kálvin térre mozaikért.... reggel 10 óta voltam talpon, gondolom el tudod képzelni hogy nézett ki a lábam... mondtam is neki hogy menjen a tudod hová... elemnt a gyerekért, Gergővel megcsináltam a leckét. Addig ő kisüttöte az előre panírozott húst, aminek minden mocska a konyhában ott van. Én lefeküdtem, megkértem turmixolja össze az epret mert mára megromlik jah és hogy masszirozza már meg a derekam. A derekamat azóta is masszírozza, az eper a konyhában rohad....

Nah de én meg boldog családanya vagyok és összeteszem a két kezem, hogy van egy értelmiségi részmunka és kötetéen munkaidben alkalmazott férjem. Pont annyit érek vele....

KépKépKép
bogyra

Különben totál nem lepedőkök meg azon, hogy Levente amíg csak lehet bent akar maradni....

És az abaj, hogy ez pont ilyen lesz miután megszületik is. Pont ennyire számíthatok rá akkor is. Csak még egy kis plussz, tegnapelőtt megkértem, hogy vegye kia táskából a patikai számot és hozza el hazafelé (utbaesik) a homeós bogyókat.... elfelejtette.... ma reggel szintén szóltam neki.... elfelejtette.

Annyir abosszant, hoyg el sem tudom mondani. Szóval ettől én sokkal de sokkal összeszedetteb és precízebb vagyok és kmoolyan mondom hogy 25 évesen ha eddig ért volna az eszem a pofámról leégett volna a bőr!!!

Nah megyek fekverelax kaláccsal meg kakóval, hátha nem tör rám a bőgős depi szerencsétlenségemben!!!! És én hülye állat még hozzá is mentem!!!! Pedig pontosan tudom mennyibe kerül egy válás! !

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
Nem kezdek bele mindenféle magasztos értsük meg őket is propagandába,mert pontosan tudom milyen szar érzés,amikor 1általán kérni kell valamit,pláne robbanok én is,ha azt még meg sem teszik nekem! :twisted: :evil: :twisted:
Ha valamiért nem leszek többé ilyen állapotban,az csak ez lesz!Útálom,hogy ki vagyok szogáltatva másnak,mert én tohonya állat nem vagyok képes bizonyos dolgokra!Az én Balázsom is néha olyan béna,én őt anyukától kaptam 30évesen,kisszobából,szóval nuku felnőtt élet előttem.Havi 30ezer a rezsibe,oszt jó napot.És nálunk is az a helyzet,hogy néha megöl,olyan lassú mint egy csiga!Én meg ugye pörgős,hyperaktív,ő meg amolyan patópál úras! :evil: :twisted: Nem panaszkodom,mert nagyon igyexik,és ahogy olvastam Zsolti is,de néha még ez is kevés,én tudom!
Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam,hogy az én választásom volt,és hát nekik sem lehet könnyű egy két lábon járó duracell,na jó nem nyuszival,bálnával élni :roll: Amikor végképp kiborít,akkor azzal verem át magam,hogy ő az én L'oreálom,meg is érdemlem,valamiért pont az ő lassítására van szükségem.Neki pedig rám,hogy egy kicsit felrázzam az unalmas,lapos,nagyon is kiszámítható életét.Nem vagyok egy lélekbúvár,de azt hiszem te sem szereted a langyos vizet,ők meg úgy tűnik idáig ebben lubickoltak,ez lehet az ilyen háborúk mögött.Ahogy észrevettem te is azonnal és iziben akarod azt,amit éppen akarsz,hát ez a csiguszoknak néha sok(k)! :roll:
Szóval vígasztalni nem tudlak,csak megérteni,úgyis tőled függ mikorra nyugizol le,és meddig tartod büntiben!
Ha Niki itt lenne,pontosan leírná,hogy nekik sem könnyű,meg hormonok,meg nehéz kitalálniuk mit is akarunk,ha nem mondjuk meg nekik,(mármint érzelmileg),meg ilyenek,de én nem ő vagyok és azt hiszem most kicsit hiányzik ezért(is)!
Azért egy éteri ölelés tőlem neked az jár! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Csajok help!
a nyákdugó az mindig véres?????????????
az előbb voltam wc-én és valami kocsonyás,fehér,vagy inkább áttetsző zselészerű bigyót hagytam el! :roll: :shock:
színtelen,szagtalan,de nem víz,inkább mint a zselatin,olyan volt.
MI EZ????????????????????????????

Kép
bringababa

Sziasztok!

Hátha tudok segíteni!

Homeopátiás bogyók adagolása
Akut betegségek esetén:
- az alacsony potenciákat pl. 5CH , gyakoribb adagokban, napi 2-4-szer szedjük
- a közepes potenciát pl. 9CH, napi 1-2-szer vesszük be
- a magas potenciákat (15 és 30 CH) napi 1x, illetve ritkábban használjuk.

Az átlagos egyszeri adag, vagyis ami ahhoz szükséges, hogy a kívánt ösztönző hatást elérjék, napi 5 golyócska. (Nem lehet túladagolni, ha véletlenül egy - két golyóval többet szopogatsz el, semmi baj nem lesz. )

A homeopátiás szerek a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, ezért el kell szopogatni őket szájban, vagy a nyelvünk alá téve rövid időn belül elolvadnak. Az erősebb illatanyagok közönbösítik a hatásukat , ezért mentolos fogkrémek vagy más mentolos szerek használata, evés , ivás előtt vagy után fél órával érdemes bevenni.

(Köny: Homeopátia napjainban - innen a sok okosság)

Remélem tudtam segíteni!

Szoktalak benneteket olvasni, nagyon jó fejek vagytok, de tényleg :D Szívesen látnálak benneteket a júniusi topikban is még az előzést sem bánnám, de inkább mielőbbi babázást kívánok nektek és kitartást! Orvosom szerint, még egy baba sem maradt bent! nagyon bölcs én hiszek neki! :wink: :D

Bea

Kép[/url]
június

bringa, szerintem bőven lehetett dugesz(darab), de várjuk meg bogyrát :D
izgizgizg :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Szia Június!
Lorcika nevében is köszi az infót homeó ügyben!

Hát igen,mi a maradék(az öt béna) már mindenféle trükkökkel szórakoztatjuk egymást és magunkat,eléggé türelmetlenek vagyunk már! :shock:

Neked is,illetve nektek is odaát :wink: ,minden jót! :D
Nemsokára ugyanezt fogjátok érezni ti is,ez némiképp vígasztal! :wink: :lol: :lol:

Pusszancs

Kép
bringababa

Legi!gondolod?mert én is! :wink:
olyan jó lenne ha megindulna vasárnap előtt magától,nem akarok babával a pocakban két éjszakát a kórházban tölteni,HORKOLVA! :oops: :oops: :oops:
már harmadik reggel azzal nyűstölöm apát,hogy na horkoltam?ez megint annyira csajos! :roll: és nőies! :shock:

Te javultál valamelyest?

Kép
bringababa

Bringa!

Nekem sem volt véres, és hogy azóta semindult meg a szülés el is bizonytaléanodtam...

Két variáció van... vagy összeáll bennem reggelre a bővebb folyás és azért jön olyan dzsuvában.. de ez ellen szól az hogy nem minden nap jön, sőt már napok óta semmi.

Ugye vagy nyákdugesz... végülis a mi méhnyakunk már szétvan berhelve, egy ilyen pici kis tágulástól nem feltétlen kell véreznünk... Szóval lehet nyákdugó.

KépKépKép
bogyra

Tuti nem folyás,mert megfogtam teljesen más az állaga,tényleg,mint a zselatin.Úgy emléxem Ildának is valami ilyesmi volt a szülés előtti napokban :roll:

Azon tanakodtam ma éjjel,hogy hányan szültek vajon éjjel?Talán ugye Dóri és Eliza,és mindenki más nappal.Ez azért jó jel,nem szeretnék éjszaka befáradni császárra :shock:
Lehet akkor inkább altatnának,vagy ez hülyeség? :roll:

Lorcinak írtam vagy fél órája és semmi!és ez most nem vicc!
remélem "csak" szülni ment,ha igen akor azt hamarosan megtudjuk! :lol: vagy orvoshoz kellett mennie?nem emléxem :roll:

Nikiről semmi hír :cry: Pedig már jó volna tudni róluk!

Kép
bringababa

Ha Lorci is beelőz, akkor többet nem jövök ide!

Neki csak utánam kellene szülnie! :)

Bringa! Én is így okoskodtam, hogy cska nem folyás... mert olyan kis ruganyós izé és hosszúkás alakú, szóval pont jó lenne dugesznak, de végülis nekem múlthét szerdán kezdett el ürülni és még tegnapelőtt is jött vagy azelőtt, de azóta semmi. Mondjuk azóta egy nyamvadt görcsöm sincs.

Most épp azzal sokkol az ember, hgy júni 10-én céges nap lesz a kamaraerdőn, mindenféle vetélkedő és medence és buli, hogy reméli oda már tudjuk vinni Levit babakocsiban... Ennek elment az esze....
Ha jól sejtem most van ugye május 24 körül, ha most azonnal kilövöm Levikét, akkor is még két hétig inkább csak az erkélyen levegőztetném... :)
Nem hogy a kezlbe venne egy babakönyvet, van itthon elég szak könyv... de nem érdekli. Közölte, hogy én úgy is tudom mit kell vele csinálni... ez már önmagában elég ahhoz hogy ő tökéletes apuka legyen!

Lorci! Azonnal tessék bejelnteni hogy még egyben vagy!!!!!! (kárörvendőbog kérésére)

KépKépKép
bogyra

Lehet nem Levente a neve a babának a hasamban???? Ezért nem jön ki??? Ugye minidg úgy hívjuk ogy Levike bujj mán ki...

Lehet egyaltalán nem Levente... ajjajjj most keresske más nevet nekije?

Erről jut eszembe kórházban volt egy néni akinek indítgatták a szülését, és látom ám hogy útónévkönyvet olvasgatott, mondta még nem tudják biztosan mi lesz a neve a batyunak.... másnap is mentem a szobája előtt, látom ám hogy fujtat az ágy szélén... Kérdem tőle mi baj van?

Erreő: basszus kétperces fájásaim vannak és még csak a D-betűnél tartok.... :D

Lehet így járokén is???

Vagy terhességi elmebajom van? Vagy a kettő nem zárja ki egymást, szóval lehet hogy nem Levente és még elmebajom si van???

Csoda hogy nem kiváncsi rám?

KépKépKép
bogyra

Koszi Lanyok a dicsereteket! Hihetetlenul jol esik!

Most volt nalunk a vedono, azt mondta szepen gyarapodik, de hat ezt ugyis a tamacsadason tudjuk meg biztosan, ami ket het mulva lesz.
Mar a gyerekdoki is latta. :D

Bringababa, koszi jol vagyunk, mar en is kezdek a regi lenni.

Eliza, ezer bocsi, hogy nem valaszoltam az sms-ekre, lefogytam kartyailag, de nagyon jol esik az erdeklodesed. :lol:

KépKép
horilda

Bogyra!
Én a fejembe vettem már tegnap és ez mára jóttányit sem változott szülni fogok!
Nyákdugó volt és kész! :roll: :wink: :lol:
Ha kell megmászom a tizediket,na jó ez azért enyhe túlzás :shock:
a két szoba közti távolság megtétele is erősen igénybe vesz,nem hogy 10emelet :!: :shock:
Úgy látom apa totál megbuggyant,de nézd a jó oldalát:szimpátiás buggyant a drága! :shock:
A könyv kérdést mi tudod hogyan oldottuk meg?
Kapott ajiba egy hangoskönyvet kispapáknak! :lol:

Kép
bringababa

Mondjuk ha valakit,hát téged pont el tudlak képzelni azon a céges napon,mondjuk nevezhetnél a babakocsis futóversenyre...................................... :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

De hol van Lorci????????

Én olyan reménytelenül terhes vagyok... briga legalább neked tuti hogy kiveszik hamarosan, Lorci tuti lelépett szülni orvul beelőzött mindenkit. Melcsi sem jelentkezett még....
Én meg csak itt vemhedzem egymagam.... :(

Barátnőm most küldött bíztató sms-t, hogy koncentráljak arra, hogy nem sokára ezt fogom visszasírni... :) Van benne valami. Néha méga Gergőt is megpróbálom visszatuszkolni! :)

KépKépKép
bogyra

kösz, bringa, már jobban vagyok. Épp az előbb örvendeztem, hogy a sántalábammal nagyjából meg tudom csinálni a négykézlábas pisilőkutya pózt :lol: :lol:

Tényleg hol van lorci? :shock: :shock: :shock: miaz, hogy nem online közvetít, ha eksön van?

Lányok, most már bizti én maradok utoljára :( én még a nyákdugeszt se bírom elhagyni

(egyébként nem vagyok egy Brutál Amál, de apákat jól fejbe kell verni. Sztem ez az egyetlen lehetőség :D :D :D )

Ilda, örülök, hogy egyre gyakrabban be tudsz jelentkezni :D

Nikinek megelőlegeztem a tegnap szülést... :D remélem így is volt

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Mecsi dokinál van,azt mondta tegnap,hogy ír,ha esetleg bennt tartják.
Lorci azóta sem jelentkezett.............. :roll:

Az én anyukám olyan dinka!
Most volt itt,de közben én beszéltem apukámmal és neki mondtam,hogy nem soká tuti újra nagypapa lesz,na erre az én anyám berobban most az ajtón és nekem szegezi a kérdést:most akarsz szülni?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!Az jó,mert még két órát Pesten vagyok :shock: :roll:
Szegénykém néha olyan fejezi ki magát,mert persze örömködni akart,de olyan bénán hangzott,hogy én megcsapdostam Lili fenekét,hogy hallod kislányom,mamának van szűk két órája rád, a haza és az egyház között! :roll: Mert nagy aktivista a drágám.
Erre neki majdnem bugyit kellet cserélnie,mert éppen csak nem pisilt be a nevetéstől! :lol:
Ezek után ahogy jött,úgy el is sűvített,hát ez az én anyukám.
Szeretem nagyon!

Kép
bringababa

Hát ez nem hangzik túljól, mármint Lorcival kapcsban...

Dehát hogy hogy nem értesít minket??? Szörnyű.

Több gyerekes Bringa anyuka! Hogyan mimódon kell bejelenteni a családi pótlék változását, mármint hogy kettőre kérjük ezentúl utalni???

Van erre valami nyomtatvány, vagy elég ha küldök nekik egy levelet, benne a szül akvival? Vag ytöltsek ki egy új igénylőt és írjam rá mindkét kölköt csak így egyszerűen?

KépKépKép
bogyra

Legi!
Ez 1általán nem biztos,mert Ilda is derék égből villámcsapásként szült meg! :wink:
Emléxem mindannyian hogy meglepődtünk!
Lehet nálad is ez lesz.Lapítasz,lapítasz,aztán egyszercsak küldöd az sms-t,hogy megszületett Hédi! :wink:
Tényleg te kinek írsz?

Kép
bringababa

Tessék keresztbe tenni a lábakat!!!

Senkinek nem engedélyezem az előttem szülést! :D :D

Majd itt fogok magammal fórumozni, nem????

Nah eriggyek feldobom a falra a lábam, mert nemis tudom már mire hasonlit, de a hajtogatott luffancs a legjobb hasonlat.

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
én éppen tegnap töltöttem le, a MÁK honlapján van egy olyan nyomtatvány,hogy gyermekszám változás bejelentő.
még nem néztem át alaposan,de gondolom ezen kell majd bejelenteni.ezek sosem elégszenek meg egy levéllel,imádják az űrlapokat,nyomtatványokat! :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Bringa, legyen neked igazad a hirtelenszülésről! :wink: :wink: Nálam a te telószámod meg Gabibabáé van meg. Bár Gabi sztem most kiesik. Ha időközben te is megszülsz - mondjuk ma este - akkor Bogyrával egyezkedem.
Tényleg, Bogyra dobd át a telószámodat priviben!

Tényleg, az uccsó ember kinek fog üzenni? :shock: :shock: :shock: Kérjük meg a legaktívabb babásokat postásnak (doo-t, dórit vagy ildát, esetleg elizát).

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok

Hűha, de fogyatkozik az egyik tábla a másik meg növöget! :)

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Köszcsi, már meg is találtam! :)

Lorci?????

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
én éppen tegnap töltöttem le, a MÁK honlapján van egy olyan nyomtatvány,hogy gyermekszám változás bejelentő.
még nem néztem át alaposan,de gondolom ezen kell majd bejelenteni.ezek sosem elégszenek meg egy levéllel,imádják az űrlapokat,nyomtatványokat! :twisted: :evil: :twisted:

Kép
bringababa

Léptrm dokihoz,puszi!

Kép
bringababa

Sziasztok Lányok,

Melcsi jelen :wink: .

NST megvolt, minden ok, utána a dokim megcsinálta a magzatvízvizsgálatot, előtte megvizsgált.

Teljesen puha a méhszáj, azt mondta, ez nagyon szuper picivel jobban tágult vagyok mint múltkor 2110-es volt akkor a méhszáj.
Aztán megmutatta a csövet amivel a magzatvizet vizsgálta, hogy az is befért, ne izguljak :shock: , a magzatvíz is teljesen tiszta, úgyhogy szombaton ue. folyt köv.....

Csajok ma este meg kell szülnia a béna bandának, mert ez nem állapot.........

Kész vagyok attól, hogy kétnaponta fogják a magzatvizet nézni....nem valami kellemes, bár abszolút kibirható, de utána eléggé véreztem, de már minden ok.

A szülészcsajszim azt mondta, hogy van akinek 4x-5x csinálnak magzatvízvizsgálatot szülés előtt és nem indul be tőle, úgyhogy akár egy héttel is túlhordhatom a babát...Általában 1 hetet várnak és utána indítanak :shock: :shock: :shock:

Akkor asszem mindenkinek jó a mai este, hajrá lányok, jöjjenek a jelek.

Bringa, szerintem simán lehetett dugesz....vagy dugeszdarab...

Bogyra kitartás, ma megyünk szülni gruppen-ben :D .

Niki, jelentkezz!!!!!!!!!!

Pici, de jó neked :D .

Jövök még, de még mindig tesómtól :evil: .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo