Bogyra!
Nem kezdek bele mindenféle magasztos értsük meg őket is propagandába,mert pontosan tudom milyen szar érzés,amikor 1általán kérni kell valamit,pláne robbanok én is,ha azt még meg sem teszik nekem!
Ha valamiért nem leszek többé ilyen állapotban,az csak ez lesz!Útálom,hogy ki vagyok szogáltatva másnak,mert én tohonya állat nem vagyok képes bizonyos dolgokra!Az én Balázsom is néha olyan béna,én őt anyukától kaptam 30évesen,kisszobából,szóval nuku felnőtt élet előttem.Havi 30ezer a rezsibe,oszt jó napot.És nálunk is az a helyzet,hogy néha megöl,olyan lassú mint egy csiga!Én meg ugye pörgős,hyperaktív,ő meg amolyan patópál úras!

Nem panaszkodom,mert nagyon igyexik,és ahogy olvastam Zsolti is,de néha még ez is kevés,én tudom!
Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam,hogy az én választásom volt,és hát nekik sem lehet könnyű egy két lábon járó duracell,na jó nem nyuszival,bálnával élni

Amikor végképp kiborít,akkor azzal verem át magam,hogy ő az én L'oreálom,meg is érdemlem,valamiért pont az ő lassítására van szükségem.Neki pedig rám,hogy egy kicsit felrázzam az unalmas,lapos,nagyon is kiszámítható életét.Nem vagyok egy lélekbúvár,de azt hiszem te sem szereted a langyos vizet,ők meg úgy tűnik idáig ebben lubickoltak,ez lehet az ilyen háborúk mögött.Ahogy észrevettem te is azonnal és iziben akarod azt,amit éppen akarsz,hát ez a csiguszoknak néha sok(k)!
Szóval vígasztalni nem tudlak,csak megérteni,úgyis tőled függ mikorra nyugizol le,és meddig tartod büntiben!
Ha Niki itt lenne,pontosan leírná,hogy nekik sem könnyű,meg hormonok,meg nehéz kitalálniuk mit is akarunk,ha nem mondjuk meg nekik,(mármint érzelmileg),meg ilyenek,de én nem ő vagyok és azt hiszem most kicsit hiányzik ezért(is)!
Azért egy éteri ölelés tőlem neked az jár!