Hú csajok, nagyon égek, de nincs energián rendesen írni

. Délelőtt Auchanban voltunk, délután meg volt egy önálló köröm Botonddal a Kangabooba, majd miután konstatáltam, hogy minden cseszettül drága (

), mehettem be a Brendonba...
Aztán pelenkákat mostam, ágynemüt húztam, szőnyeget sikáltam, kiságyat szereltem, és voilá: baba-fogadóképesek vagyunk

.
Bnőm holnap hozza vissza a babaruhákat (mosva, vasalva

), meg a többi motyót, azokat bedobálom fél óra alatt, és kééész

.
Boo,
kérdezted a meleget, nekem nincs vele bajom, mert bent kuksolok

. Ellenben apa a gyerekkel medencézik, ha meg nincs itthon, akkor Botondot reggel beteszem a kismedencébe, és este kiveszem

. Ettől függetlenül már a tököm kivan az egésszel, alig alszom, mindenem fáj, mindenkit utálok, semmi sem jó, és az egész persze onnan ered, hogy nem bírom magamat elviselni sem testileg, sem lelkileg

. Egy idióta, hisztis, hülye picsa vagyok, egy akkora testben, mint Emilioé, a gyomor bypass előtt, és ezzel nem tudok mit kezdeni

. Nem tudok azonosulni magammal sem testileg, sem lelkileg

.
(Az utazás előtt nagyítós tükörrel borotválkoztam odalent, mert látni már semmit se látok, és olyan undi volt

. Pontosan úgy éreztem magam közben, mintha egy vadidegen, dagadt kisebbségi muffját kéne puccba vágnom...majdnem elbőgtem magam...ez nem az enyém....

. Jólvanna, kicsit ki lehet nevetni...

).
Eddig nem mertem írni, nehogy nekem essetek, de ha már Boo is így gondolja, le merem írni, hogy én tökre úgy gondolom, hogy sokkal jobban fogom érezni magam, ha kint lesz a kicsi is

. Tudom, gondolom, hogy erre nem lehet felkészülni... De most sem alszom, akkor legalább lesz ki miatt fent lennem, most is alig tudom ellátni a gyerekemet, akkor legalább a vele töltött időben tényleg rá tudok koncentrálni, nem tudok enni, alig kapok levegőt, most is kivagyok, sírhatnékom van folyton....de akkor legalább önmagam leszek megint, és nekem most ez az, ami a legjobban hiányzik, nem az alvás, vagy ilyesmik....

.
Na, befogtam, ne haragudjatok rám... Amúgy nem vagyok ám annyira szarfej, csak ne költözzetek ide

.