A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

De nekem persze jó a szerda is.... mondjuk kedden is kimenős leszek, bár akkor férjestül.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaaaaa...én ebből a napcsereberéből kimaradtam :lol:

Jóvanna, akkor visszaszívtam, ügyesokosszemfüles Dodi vagy :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor szerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KépKép

KépKép
kispocok13

Hűűűűha, most kicsit levert a víz, hogy tényleg vmi baj van ma velem :roll: : délelőtt az órát néztem be durván, most meg esküdni mertem volna, hogy egyikőtök szerdát írt, a másik csütörtököt, erre most mindkettő tényleg csüt., mondom mivaaaaan?!?!?!
De aztán láttam, hogy Pocok módosítgatta, meg így már kerek a sztori, de rendesen skizo érzés volt hirtelen :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nademostakkor szerda, vagy csüt?! :roll: :lol: :lol:
Akkor döntsenek a többiek :wink: :
Nyuszi?
Boo? ( a naposcsibe miatt elsőbbséget élvez :lol: )
Katy?
Csibe?
Vki?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szerda nekem kiráááály 8) :D .
Leroyt akkor majd foglalom, ha gondoljátok, ha megvan hányan megyünk. Viszont ha Boo esetleg nem jön (de!) akkor nem muszáj az ottani....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Booooooooooooocsiiiiiii...

Skizonémber, te nem akartál már egy órával ezelőtt elmenni aludni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Nem hiszem hogy Roló hamar csinálna dolgokat. Későn kezdett beszélni, normális időben kezdett mászni, járni. Fordulni se hamar fordult.
A nevét gondolom onnan tudja, hogy szoktam neki mondani, de nem úgy hogy mondjad szépen hoyg hívnak, egyszerűen csak szoktam a teljes nevét is. Az apja nevét gondolom onnan tudja, hogy én így hívom a férjem ha szólok neki. Ezzel ellentétben Apa sose hív a nevemen :lol:
Minden egyébben nyilván azért csinált hamarabb, gyaloglás, lépcsőzés, mert azokat gyakorolta, ha akarta ha nem.
Nati mozgás téren sokkal dúrvább, na ő mindent extra korán csinál.

Lois

Hol van ez a szupi strand???Néha én is elmélázok, hogy atyagatya két év alatt két gyermekes anyuka lettem. Olyan furi még mindig :oops:

Ja és az én fiam öltözködésben egy nagy 0. A cipőt leveszi, de felvenni már nem hajlandó. A dzsekit, pulcsit levenni leveszi de felvenni esze ágában sincs próbálni.
Most a bugyit tanítom neki, lefele nagyjából meg ymár, de felfele nem.

kukihúzogatás:nyilván azért mert nincs pelusban csak alvásnál. Így szem előtt van a szerszám :wink: :lol: És ha egy férfi uncsizik játszik a pucukájával :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

szombaton elzúzúnk svájcba egy hétre mászni sátorral...na kíváncsi leszek mi lesz, bár most azt gondolom, hogy flottul megy minden. mind a kettőnek van utazóágya, anyáméknál is egy szobában vannak, szal nem hiszem...de azért kíváncsi vagyok ÉN mennyit fogok tudni mászni :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Jelentés: Ábel 5 perc hátsimi és 5 perc ordítás után visszaaludt fél6-kor és aludt fél8-ig :D :D :D :D

Pocok - utálja a tápit egyébként, most reggelire csak fél adagot evett meg, ergo tuti biztos nem éhes éjszaka. Vacsira főzeléket kapott és azt is fog kapni, csak azért kell valamennyi táp, mert őurasága nem akar inni csak nagy fintorogva megy le egy-kér korty. Úgyhogy köszi a tanácsokat mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
leo50

Leo: ügyik vagytok, remélem beválik a módszer nálatok is.

Pocok: Bölcsit a múlt héten kezdte, de a szünet utolsó hetében már el kellett vinni arra autóval, hogy megnézze tényleg nincsenek ott a gyerekek. Most úgy látom rajta, hogy nagyon szeret járni. 1 hete kapja az echinaceat- nem tudom meddig leszünk betegség nélkül :roll: Hétfőn kellett neki adnom laevolacot, mert 4. napja nem kakilt és nagyon erőlködött de nem ment. Kedd reggelre lett eredménye. Tegnap kicsit össze-vissza evett délután, este hazaszaladt a szomszédból, hogy kell pelus, mert kakilni kell, de vissza is ment rögtön játszani. Pelus tiszta volt mikor hazajött. Vacsira kefírt ettünk, na utána kipakolt rendesen. Erre ma reggel már ülünk az autóban, mikor sírva fakadt, hogy fáj a pocakom és anya kell pelus, de gyorsan, de nagyon kell. Ráadtam, de semmi, a bölcsi előtt kérdezem, hogy kicsim a popcakod? válasz: meggyógyult. Akkor levehetjük a pelust? nem, kell kakilni. Mondtam reggel a gondozónőnek, azt mondta hagyjam rajta, majd reggeli után meglátják. Ott már jókedvű volt és ott is hagyott simán, elment játszani. Remélem nem nyeltünk be semmi fosis dolgot...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megjöttünk a bölcsiből: Mivel mindig szólt ha pisilni kellett levették róla a pelust, fél 10 magasságában ment a gondozónőhöz az udvaron, a lába szárán folyt a cucc, le kellett zuhanyoztatni. Utána kapott pelust, de semmi, ha pisilni kellett szólt, kérdezgették, hogy fáj-e a pocakja de azt mondta nem, szépen evett ebédet, szépen játszott, nem látszott rajta semmi. Most figyelgetem azért, meg uzsira kap egy kis banánt ( ez nálunk csak fosi esetén jöhet szóba, mert alapban annyira fogja, hogy nem ehet) meg egy kis normaflort. Remélhetőleg ennyivel megússzuk...

Boo: Büszke is vagyok a legkisebb ugrifülesre :lol: Bár hát ugye ő lány, meg agyba-főbe dévényeztük kiskorában, meg én is elég beszédes típus vagyok és társaság hiányában az első naptól fogva dumálok hozzá egyfolytában :lol: :lol: Egyébként a 2 éves státuszon megkaptuk, hogy vigyük el a szemészetre, mert minimálisan kancsal, meg az ortopédiára. Már a dévényes gyógytornászunk kiszúrta hónapokkal ezelőtt, hogy tölcsér-mellkasa van ( apának is egyébként), amire az úszást javasolta, meg figyelni kell rendszeresen, most a védőnő is mondta :arrow: ortopédián mutassuk meg, meg az egyik bokája még mindig dől befelé :twisted:

Ja egyébként Hédi unokatesója áprilisi és még ő sem beszél egy mukkot sem :wink: ( Egyébként nyugi, gyógypedagógiai szempontból lányoknál 2 év, fiúknál 2,5 év a beszéd megindulásának határa)

tike

Boo!
Gyertek ti is, szupi lenne :D
Holnap épp péntek :wink:
De jövő hét csütörtökig néztem előre, végig jó idő lesz :D

Tike!
Hédipocak :arrow: Remélem nincs nagyobb bibi vele :)
Tölcsérmellkas azmi?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Gyerteeeeeeeek!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ti jöttök?
Holnap?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na sziasztok!
megpróbálok kicsit érdemben is jönni,bár sztem már semmi sem aktuális...

szopi témához csak annyi,h nekem Benett csütörtökön született és
csak szombat délután fogadta el a cicit,de nekem már pénteken belövelt
a tejem és sztem a sörnek köszönhettem,m semmi mást enm csináltam...

bilizés:
kb nálunk is úgy megy,mint tikééknél,bár nálunk most ebben a melegben pucérkodik és
amint pisilni kell egyből szalad és ráül a bilire...
beszélni csak szavakat mond,de egyre többet és kérdezi,h ez meg,h tied?

költözés:
hát még van mit pakolni,de azért alakulunk.
igaz a főzőlapot és sütőt nem tudom mjiikor sikrül bekötni,így csak egy kis rezsón főzögetek,
meg anyu hozott hétvégén kaját...
Kiara szobája már teljesen kész,csak egyenlőre apa alszik ott,de remélem hétvégén
sikerül kipakolni mindent a hálóból és akkor az is kész lenne.Benettnek csak
a kiságyat kéne összerakni már,de nem találjuk a csavarokat...

Benett nagyon mosolygós és jó baba és már a hasa sem fáj annyira...
és nagyon erős,már tök szépen magasra kinyomja magát és ma átfordult hasról
hátra...kb így néztem: :shock: :shock: :shock:
Kiara 3 és fél hónaposan fordult először meg...

holnap viszont már lesz rendes netem,m végre jönnek bekötni...

tali:
hát én is passzolom.
nem nagyon tgudom kikre hagyni a gyerekeket és én is 9kor már fekszem
Kiarával... :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo!
Vencdel nagyon édes baba és bár én láttam már élőben Booapát sztem akkor is
rád hasonlít...
neten nem kerestél rá a súlyvesztésre???

Kép
Kép
csibe83

Boo!
meg ha gondolod én is megkérdezem a védőnénim,h szte mi lehet a baj?

Kép
Kép
csibe83

Ronmay,

pedig valahogy Rolót kis úttörőként tartottam magamban számon :shock: :shock: :shock:
De Nati tényleg nagyon sietős :lol: :lol: :lol:

Svájc :arrow: húúúúúúúúú, de jól hangzik! Kíváncsi leszek, milyen lesz 8) 8)

Leo,

remélem, a javulás útjára térítetted Ábelt :lol: :lol: :lol:

Tike,

remélem, tényleg csak valami múló hasmars :lol: :lol:
Jó hogy Hédi így belejött a bölcsizésbe! (már Nimród is elkezdte emlegetni a bölcsit :lol: )

Boo,

szegény Vencel-pocak :? :? :? :? remélem, ti is hamarosan túl lesztek rajta!

Pelenkázás :arrow: persze, akrobatákat nevelek, nem tudtad? :lol: :lol: :lol:

Lois,

igen, szerintem megyünk :lol: :lol: :lol: :lol: csak még nem tudom, hogy kellene alakítani a napot, de valószínűleg késő délelőtt megyünk, hátha Nimród alszik kicsit a kocsiban, mert a strandon tuti nem fog...
Ti amúgy ráértek kicsit holnap - gondolom alvás után? :oops: :oops: :oops: Este beígértem kisfiamnak az úszást a nagy vízben és hattyúkat holnapra, csillogó szemmel emésztgette az infot :lol: :lol: :lol:

Csibe,

akkor nem unatkoztok :roll: :roll: :roll: :roll:

Benett nagyon ügyi!!!!!
Én is néztem nagyokat pár napja, mikor Bori hason kitolta magát. Bár inog a buksija, már nagyon sokáig kitartja magát és nézelődik... már a zenélő forgónak is mosolyog, és mi is egyre többször kapunk mosolyokat tőle, bátyust pedig áhítattal figyeli :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Húúdejóóó :lol: :lol:
Na nem is tudom akkor én hogy szervezzem a napunkat, reggel fixen megyünk a Ringatóra, az fél 1-ig tart, de utána Zétény ki van purcanva, szóval tuti nem tudom elbliccelni az alvását.
De akkor még a nap is nagyon süt a strandhoz :? Háromkor kábé fel tudom verni, vagy az nektek már késő?? Mondanám, hogy én lemegyek hozzátok míg alszik Z., de alvásidőben megyek varratszedésre :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ne aggódj, csináld csak a napotokat ahogy a programotok kívánja, mi meg reggel kitaláljuk Apával, hogy legyen! Nem akarok bekavarni semmiképp, max elmegyünk itthon dunai hajókázásra :oops: :oops: , és megyünk felétek máskor. Majd írok sms-t vagy hívlak.

Varratszedéééééés? Miről maradtam le?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nehogymá ne gyertek, akkor inkább nem alszunk :lol: :lol:
Meg beáldozom érted az esti Zséda koncertet is mer' annyira jó fej vagyok 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, volt egy anyajegyféle a hátamon, kisfiam megharapta és le kellett venni az ügyelten, mert félig leszakadt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Neeeeeeeeeeeee, ne tedd! Tudod, mi jövünk vissza 6, max 7 körül.
Zé meg aludjon csak, lehet hogy akkor mi is később indulunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Igazodunk hozzátok, találjátok ki :)
Zétény kibírja hogy nem alszik egyszer, volt már ilyen. A stranddal erősen lehet motiválni :lol: Meg míg odaérünk be is szundizhat, és azzal már teljesen jól ellesz :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Oks, jelentkezem majd :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tutiszupi :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na csajok, volt parti-party? ;) Mi Rackeven vagyunk wellnesselni...majd beszamolok, meg nem akarok messzemeno kovetkezteteseket levonni :P pusza

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem volt, hisztis volt a családom, így nem indultunk el :-(

Mi volt a történés?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok kedves!
Jóisten éltessen sokáig!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszönöm - bár egy bizonyos kor után már...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mert akkor mi van? Akkor már ne éltessen??? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo???????

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma 17.30kor Alma koncert, ha valakit érdekel, a XV. Ker-ben, Pólus magasságában.

KépKép

KépKép
kispocok13

Itt is volt ma Alma.
Kettőkor :twisted:
Azt az agyatlan/gyerektelen idiótát aki ezt kitalálta...esélyünk sem volt rá elmenni :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Igen, láttam a honlapon :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mondjuk most ébredtem fel én is, pótolva az éjszakai nemalvást :oops:
Éjjel kettőig kerestem a kutyát, C. meg hajnali fél 6.-től, mert szegénykém valami környékbeli magántűzijáték hangjaitól frászt kapott és meglépett :(
Tarkón-verdesném az összes idiótát aki nekiáll otthon durrogtatni :evil:
Na mivel már túl sokszor írtam le hogy idióta, be is fejezem :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jajjjjjj... De meglett, ugye? Szegény Pizsi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.08.21 20:28-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Meglett Pizsiropikutty?!?

Mi jóól itthon vagyunk már dél óta, ejtőzünk, pihenjük a pihenést :lol: :lol: :lol: . Majd este beszámolok, de most ledőlök egy kicsit vízszintesbe, mert sokat keményedek úgy két órája :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi végül voltunk Almán, vicces volt, ezek nem teljesen normálisak, az tuti :lol: :lol: :lol: :lol:
Nimród zavarban volt, sok volt az inger, nem igazán koncentrált a zenére, inkább botot gyűjtött, és őrizte Borit, demonstrálta hogy ő a nagy és okos Tesó - mondjuk mindíg ezt csinálja, akárhányszor valaki benéz a babakocsiba, odarohan ő is azonnal és megvédi a picit.

Ezt meg már régóta fel akartam tölteni, végre sikerült:
http://www.youtube.com/watch?v=P4uxG6ONlvw
(tesóvideó - mondjuk Kisherceg itt is zavarban volt a felvétel miatt...)

Dodi,

élménybeszámoló?

Boo,

minden okés?

Mamavacsira bejelentkezik még valaki vagy hármasban leszünk?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Nemsokára...csak még apa bitorolja a gépet...meg megfürdök.
De nem ígérem mára, mert 4 óta írom: 42x keményedtem/volt jóslóm azóta :shock: :twisted: .
Nem fájnak különösebben, de azért bazi kellemetlen, és most már rohadtul uncsi :? :roll: .
A 250-es magnézium (2x), és a pia kudarcot vallott, most jön a meleg fürdő. Nem érzem abszolút, hogy bármi lenne belőle, és a baba is ficereg közben, szóval sztem csak "demozik", meg jön a még durvább kánikula, talán az is bejátszik....
Na, megyek, car ülni... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Óóóóóóóóóóóóóó, átérzem... Remélem, a fürdő használ! Akkor pihizz egyet a pihi után gyorsan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem lett jobb, nem is esett jól a meleg :twisted: :? .
De most tényleg nincs kedvem írni.... :oops: :roll: .

Inkább még átfutom gyorsan, mit kell megvenni szülésig, mert most hírtelen Demoklész kardjaként lebeg felettem, hogy akár jövő héten jöhetne a bébi, én meg még mindig nem vagyok kész :oops: :oops: :oops: . Ez az átka annak, hogy "mindenünk megvan" a kistesóhoz, hogy ami meg esetleg nincs, azt nem vettük meg :twisted: :lol: .
Mondjuk semmi olyanról nincs szó, amit apa ne tudna adott esetben beszerezni, de nehogymá' ne én válasszak pl. fejvédőt, vagy hálózsákot a kicsi fiamnak, neeem? :roll: :lol: :lol:

(Most hírtelen eszembe jutott, hogy mikor odafelé mentünk, megálltunk tankolni, és én mentem be fizetni. Srác kedvesen, együttérző fejjel:
- Az utolsó hónapban vagy?
- Hát, gyakorlatilag igen.
- És ikrek, igaz?
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikrek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Eeegen, ropikutyám hazajött, viharverten:

Kép

Érdemben holnap jövök, ezt a mai napot alaposan ki kell pihennem... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: remélem hamar túllesztek ezen a hasfájás mizérián, gyerekdoki mit mond?

Dodi: ?

Nálunk sem volt feszkómentes a hétvége. Én szóvá mertem tenni, hogy a szombathelyi melónál nem egészen arról volt szó ahol most tartunk és apa bizony mekkora egy balfék, hogy nem szól a főnökének...Jelen állás szerint 3 hete ő van ott, a többiek itthon. ( elvileg váltva lettek volna, ja és elvileg júliusban befejezték volna ott a melót) 1 hónapja szóltam, hogy 24-én 4d uh, estére rendeztem direkt, csak annyit kellett volna intéznie, hogy ne az ország másik felén dolgozzon. Erre ma itthoni meló, holnap reggel szhely, szerda délben haza, csüt. reggel vissza, péntek este haza. :twisted: :twisted: Ja és a slusszpoén hogy mindezért egy árva fityinggel sem kaptak több pénzt eddig :twisted: :twisted: Apa legutolsó ígérete, hogy szeptember végétől akármi lesz, kér itthoni munkát :arrow: majd hiszem ha látom :twisted: :twisted:

Csibe: Jól emlékszem ugye, hogy te beoltattad magad terhesen influenza ellen? Tapasztalat, vélemény? Én rákérdeztem a múltkor a dokimnál, akitől azt a választ kaptam, hogy ha az ő felesége lennék, beadatná. mikor? Még a szezon előtt... köszi, bővebben? hát novemberre legyen meg...Kicsit azért félek tőle, mert amennyit beteg voltam április óta, azt vettem észre, hogy Bogi jócskán legyengítette az immunrendszeremet, bár a doki szerint neki ettől baja nem lehet...

ja és ma voltam bent a melóhelyen, ahol egy kedves német turista gratulált a babához és megkérdezte, hogy mikorra várja? szeptember? :roll: :roll:

tike

Boo: teapa nem tudja kitenni a zárva táblát 1 napra a műhelyre? :roll:

tike

Boo,

Jó hogy megvagy!

Rohadtul értelek, nálunk is ugyanez pepitában... Apával, Borival, gondolataimmal és lelkiállapotommal. (csak én mosogatás vagy teregetés közben pityergek)

Most pl telefonról írok, Bori a karomban, mert pont két órája próbàlom letenni aludni, de ahogy ágyat ér valamelyik testrésze, ordít. Persze most tátott szájjal alszik a kezemben :twisted:

Miron kakilása :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

Melót sajnálom... Miért ilyen nyámnyila az összes pasiiiiiiii????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: