A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nálunk is csend és béke...Lilla megint nem aludt délután így félé 8kor kidőlt. Danit meg csak megszoptattam közben és úgy néz ki sikerült és ő is alszik tovább...:)

Kaqk Emma tényleg nagyon ügyes...
Én is most vettem észre, hogy nagyon fogékony lenne rá. Még nem tudom, hogy csináljam. A Cars zenéje az egyik kedvence és abban van egy dal és a múltkor kérte, hogy a Life could be dream-et kéri. Persze nem ilyen szép angolossággal, de rá lehetett jönni mit szeretne. És az Elmo megmenti a karácsonyt-ban a végén van egy dal amiből szokott énekelegtni miközben nézi.

Amúgy a mélypontos nap óta talán "nem" javul a dolog. Nem mondom, hogy soha nem, de legalább nem értelmetlenül és mindig. Hanem tudom, hogy fáradt, vagy feszültebb a helyzet, mert valakivel osztozni kell a játékain...stb.

Dani meg olyan vigyorgással egybekötött bájcsvejt lenyomott nekem ma, hogy az teljesen bearanyozta a napom. Elég csábosan tud rám nézni. Csajok látnotok kellene úgy tud kokettálni, hogy az ember az érzi, hogy feltett szándéka, hogy levegyen a lábamról :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Csajok szült közülünk valaki SOTE II?
Megbizható szülésznő kellene egy ismerősömnek.

Heni
KépKép
heni81

Na csak eljutok idáig is. :)
Ma a kis drágáim kikészítettek (szösszenet az elmúlt napjaimról :arrow: ). Gegi feszt lépcsőt mászik, hagymát pucol és krumplit rág, Zsozsikám nyitja az ajtókat, Gegi ekkor szabadul ki és randalkázik. Zsozsi széket mászik, zoknit vesz le állandóan, ha öltözni kell jön a fogócska, a porszívót húzzák-vonják, egymást nyúzzák, birkóznak, Zsozsi mostanában taszajt egyet Gegin (de majd visszakapja :)), mindezeket egyszerre vagy egymás után, és a nap fénypontja, mikor Zsozsikám egy kólásüveggel lebólingozott egy mozdulattal két üvegdíszt a fáról. :shock:
Apa meg a dolgozóból: Anya! Nagy levegőőőőőő! :lol:

Zsozsikám már nagyon ritkán alszik napközben (szinte sosem), csak a kocsiban, ha megyünk valahová. Gegi jól nyomja, napközben három alvás, két 45 perces (kb.) meg egy 1,5-2 órás, plusz éjjel 9-8-ig. 8)

Borozgatás: Én majdnem minden este iszom kb. 1,5 decit vörösbort. Olyan jól esik, és egészséges is! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Na megint csak benéztem, megyünk a lányokkal konduktorhoz, elvileg Fruzsi utolsó kontrollja :)

Ééééééés, Fruzsi feláll! :) Nagyon ritkán talál jó kapaszkodót, mivel majdnem 80 centi, és ahol Zsófi anno meg tudott kapaszkodni, az neki alacsony, de tegnap több helywen is felállt :lol:
Vendég

Jó reggelt :D !
Csak gyorsan megmutatom, a karácsonyi képeket, amiket most kaptam, aztán tűzök dolgozni :roll: .
Puszi!
Kép Kép Kép
És egy Bence a keresztszülőkkel :).Kép
dettyk

Sziasztok!

Jó reggelt!

Tegnap már nem tudtam jönni,du. Karcsikát kellet orvoshoz vinni
torok gyulladása van,a héten nem megyünk oviba.
Este meg amint bekapcsoltam a gépet kis fiam ide ült és kirobbantani sem lehetett.

Detty!
Jó képek :D
Panka is már mekkora :D
Az első képen nem babakocsit csomagol ki?

Mesi!
A fogócska nekem is ismerős az én gyerekeim is ezt csinálják minden nap, kb 1 óra mire fel tudom őket öltöztetni.

Lenne kérdésem:
Karcsikát el kell vinnem szemészetre a Heim Pálba kaptunk beutalót, szerintetek vigyem oda?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fruzsi kis ügyes :D
Panndi, majd írd meg, mi volt a konduktornál :!:

Dettyk, szép gyerekek :D
Panka nagyon sokat változott, mióta nem láttuk :D

Én túl egy újabb felemelő ötórás alváson :evil: Rugó meg hét után kukorékol :roll:
A fene essen bele, nem haladok úgy a dolgaimmal, ahogy tervezem :?

Emese, nyugi :!:
Nem unatkozol, gondolom :wink:
Üvegdísz-dobálást Rugó is játszott, ha nem figyeltünk, odaállt a fa mellé, és húzogatta a díszeket, aztán egyet földhöz is csapott :roll:
Szóval borozgatunk 8)

Fleur, egy videót tölthetnél fel valahová Daniról, megnézném, ahogy mosolyog :D

Reggeli rutin :arrow:

Kép
vindolanda

napsugarast :)

B. még alszik,bár hajnal 4-7ig fent volt :? még a függönyüket is elhúzta,hátha kint világos van :) s lassan indulnunk kellene színházba ....

Vindo!
csak nem azért csinálsz pp-ot,h ne kelljen beszélned :wink:

Mesi!
:) :) :) mintha enyém gyerekeimről írtad volna :) bár van úgy h. bezárkóznak a szobájukba(ajtót becsuk és nem engednek be senkit :) ) s csendben eljátszanak :)

Detty!
Mírának is van pont ilyen harisnyája :)

Fleur!
:) :) hát igen a fiú gyerekek olvasztják anyjukat :) annyira bennük van hogyan kell anyát csábítani :) :)

Mozi hv-én?

jah és Sedatif helyett jó a Sedacurt is :)
http://www.pirulapatika.hu/210176172/be ... t_tabletta

:arrow: megnézem tüzet :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vizsgan mellem allt a szerencse, nem volt tul nehez a feladat, igy azt hiszem, sikerulni fog. Koszonom a drukkokat! :)

Fleur, orulok, hogy jol alakulnak a dolgok! Alex is egesz mashogy nez ram, mint Rania, apa is a multkor megjegyezte, hogy ez a gyerek halalosan szerelmes belem! :D Mindig rajtam tartja a tekintetet, imadom! :D

Beteg gyerekeknek gyogypuszit kuldok! Sajnos Alex sem tud kikecmeregni a nathabol, mar 3 hete tart, ugy sajnalom, allandoan el van dugulva az orra, alig kap levegot.

Mesi, mozgalmasak a napjaid! :D Rania sem viseli el a zoknit a laban, sot a nadragot is leveszi mindig, csodalom, hogy alig beteg..

Dettyk, nagyon szepek vagytok! Az ott apa a kepen? Ha igen, Bence nagyon hasonlit ra! :D

Maggie, ejszaka megint.... :roll: Nem is tudom, hogy birod! Lehet, ezert nem tudsz kilabalni a betegsegbol, az alvas hianya legyengiti az immunrendszert rendesen! :(

Alex hiv :arrow:
Vendég

Igaza van Virankanak, Vindo, el kene jatszanod a talin, hogy oktatsz, igy menni fog a beszed! Keszits egy oravazlatot! :D
Vendég

Jó reggelt!

hát tegnap este jól ránk hozta a frászt Áron :? :? nagyon nyügi volt, és ilyenkor csak a rágcsálás jön be neki, épp ropit rágott, már sokszor rágcsált,telsen szét birja rágni, de most benyelt egy jó nagy darabot :? és megakadt neki , mert csak hörgött, nem birta visszaöklendezni, 2 szer benyúltam a torkáig és igy valahogyan sikerült visszaöklendeznie, hát az a pár perc jaj de soknak tűnt. Én elég higgadt maradtam, láttam már ettől sokkal rosszabbat is( Péter).
Csak épp nálunk volt a szomszéd csaj a kisfiával ( A kisfiú még meg is siratta Áront, úgy sajnálta) a szomszéd, gyorsan vigyétek be az ügyeletre. ah mire oda értünk volna, rég megfulladt volna Áron lehet, tudtam, hogy ezt nekem kell megoldani. JAj , hogy az ördög soha nem nyugszik :evil:
Azért megizzadtam :oops: most tuti nem kap egy jó ideig :evil:

Áron kedvenc búvóhelye a kandalló alatti fatároló, mindig bebújik oda :shock:

Panndi gratula a felálláshoz! Időben van Fruzsi:-) nekem Péter 9-10 hós volt mikor feláll :roll: és akkor kezdett el mászni is.

Heni
KépKép
heni81

Áron többet reggelizik, mint Péter :shock:
A fogyókúrának köszönhetően a tejcsi megcsappant :? hát már 9 hónapos Áron, nem aggódom, Péterke ilyenkor már csak éjszaka, hajnalban szopizott, reggelire, vacsira tápit kapott, hát Áron azt nem kéri, sőt a tejpépet is csak puffasztott rizzsel esz meg. Bébiételből is csak a rizses jó, a darabosnak kell lenni :shock:

Niki biztosan minden ok lesz, meglesz az a vizsga!

Mesi hát ez biztos ránk is vár.

Fleur majdcsak alakultok már!

Dettyk szépek a gyerkőcök!

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Jót kuncogtam Niki altatás :lol: Vindo rajtad is :lol: :lol:

Nálunk is állandó a feszültség,ritkán van nyugi,akkor tuti betegek vagy készül valami.. Minden napos az ülőgarnitúra ugrálása,szétszedése,pokróc lehajigálása,futkosás ide-oda.Játékok szétdobálása. :x Tegnap olyan jól sikerült az ülőre való ugrása D.nak,hogy beütötte hátúl a fejét az asztalba,hát jó kis dudor lett,megértem jegelni,és még most is mondja,hogy fáj ha ráfekszik :?
De hiába mondom,hogy ne csinálják.Megyünk oviba nem akar kocsizni,hanem futni a bátyóval én meg fussak utánuk,áhhh nem,nem egnedem nekik,na akkor hiszti..Késő este alszik el D. az is csak úgy megy,hogy mellette feküdjön valaki.Különben rosszalkodik,pl. wc papír dobálás és lehúzás a wcbe.

Mi ma 5kor keltünk,most meg olyan álmos D. mint a csuda... Nem értem miért kell olyan korán kelni :?

Megyek leszüröm a krumplit..
varga tünde

Heni huu.. Ügyes voltál...
varga tünde

Ittam egy kávét, már jobb. Totál kész voltam délben.
Rugó sem sokat lendít a helyzeten, nem alszik.

Este könyvtáraznom kell.

R. is bezárkózik néha, de ez csak fájdalmasan rövid időre történik, max 10 perc. Kivétel, ha valami hihetetlen kártékony dolgot csinál, akkor csendben tevékenykedik, minket meg kizavar a szobából.

Tünde, miért nem akarsz futni??? :lol:
Szegény Domi.

Heni, egyem Áron kis válogatós lelkét. :D
Rugó kiskorában mindent megevett (kivétel: banán, azt soha, meg paradicsomos ételek), most viszont válogat a szentem. De az üres kenyeret mindig megeszi, ha éhes.
Ropi :?

Alexnek jobbulást.
Niki, ügyes voltál akkor a vizsgán :P

Bálint jól bírja az éjszakázást :roll:

Ordít

Kép
vindolanda

HEllo

Heni juj..még olvasni is rossz volt...de megoldottad! ügyes vagy!
Niki akkor ++++++ remélem tényleg meglesz ez a vizsga!

Maggie akkor talán már javulgatsz??? jösztök a talira?

Dettyk Panka..micsoda csini csajszi..:-) kis szöszke, BEnce is aranyos a keresztszülőkkel! Ők a debreceniek?

Mesi huh én olvasva is elfradtam.... :lol: ...édesek a gyerekek...csak elképzeltem amit leírtál.. :lol:
Hörcsög jó hogy írtál....Karcsika torka,szeme??
Vindo eddig Rugó sokáig aludt nem? mi törtnt? csak nem alszik délben is ?

Fleur akkor alakul a helyzet.. :lol: , azt a videót megnézném én is Daniról :oops: .. :lol: :lol:

Tündi buksi.. :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo mi történt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nem sajnos nem nagyon alszik, csak ha elszunnyad az autóban. Reggel felkel olyan fél nyolc körül, és este kilencig bírja. Aztán dolgozok olyan egyig-kettőig, majd az elalvás nekem egy óra kb. (mindig nagyon rossz alvó voltam). Ráadásul G. tovább fenn van, és addig nem tudok elaludni gyakran, amíg tudom, hogy melózik még. Aztán ez így megy már egy ideje, kicsit kifáradtam :roll:

De a kávé jól esett 8)

Meg Rugó is olyan fárasztó néha. De ezt nem kell ecsetelni nektek, a gyerekek már csak ilyen kis fárasztóak :)

Befurakodott a komód mögé, onnan a franciaágy mögé, és beszorult.

Most meg egy fényképet kiszedett egy albumból, és a pólója alá próbálja gyömöszölni :? :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, én meg egészen jól elvagyok itthon egyedül, bár már Dávid megérkezett. Meg volt itt közben az egyik csop.társam is.

Javulgatok, bár egyre jobban taknyolok már megint. A fene vigye el, legyen már vége! Utálom.

Ja, meg a Kedves is volt itthon, átöltözött. Ma vizsgálattal kezdett. Gyomortükrözésre ment, meg is találták a bajt. A nyelőcsövén van egy fekély, meg kihordott egy nyombélfekélyt, most gyógyszert kell majd szednie, aztán szépen kontrollálják majd a dolgot. Mindent megnéztek nála, csak ezt nem. Most egy magánrendelésre ment el, az ottani orvos csinálta meg. Mondta is, hogy csak ezt nem tudták megcsinálni... :x

Niki, ügyi voltál!!!

Heni, Te meg egy hős vagy! Így kell ezt csinálni!

Vindo, tényleg nem szokásos, hogy Rugó ordítson! :roll:

Dettyk! De gyönyörűek a gyerkőid! :lol: Pankusz sokat változott ám.
dmaggie

Hú, Maggie, végre megtalálták a párodnál a problémát 8)

Te minden évben sokat szoktál betegeskedni, vagy most így belehúztál? :roll: :wink:

Szóval beszorult az ágy mögé a drága lélek, azért ordított.

Kép
vindolanda

Igazából nem nagyon szoktam beteg lenni. Néha elkap egy kis taknyosság, meg egy időben hányós, hasmenős vírusokat szedtünk össze, de ennyi.
Most sikerült ilyen makacs lükeséget összeszedni. Már a harmadik hetemet kezdem vele. Kicsit se unom. :twisted:

Rugó: :lol: :lol: Én is ordítottam volna. :lol:
dmaggie

Ja, de mikor elkezdtem kihúzni onnan, még mászott volna befelé közben :roll:

Kép
vindolanda

Igaza lehet Nikinek! A kevés alvás, a szoptatás, stb. biztosan segít jó erős immunrendszert csinálni. Gyakorlatilag három éve vagy terhes voltam, vagy szoptatok. A nődokim szokta mindig mondani, hogy ezek immunhiányos állapotok.
dmaggie

Na, elmegyek vásárolni. Csak olyan rossz az idő.
dmaggie

Maggie[/b]..javuljálllll.hesssss taknyi!!!
végre meg van h mi volt a baj..szegény.az ne semmi..tesómnak is két szemben lévő nyombélfekélye van..időről időre visszajön..:-( de ez a nyelőcsövön??ilyet még nem hallottam..na háth a gyógyszerek segítenek neki. egyébknt hogy van?

[b]Vindo
akkor nem csoda hogy ordít..huh te a kkor jó fáradt lehetsz..nállam egy pillanat az ealvás..szólok I-nak hogy na kkor jó éjt én alszok..elfordulok és már szuszogok is ezerrel...ő meg csak les hogy lehetetlen ilyen hamar elaludni..pedig lehet! :lol: huh én nagyon alvásigényes vagyok..Emma leőt 10 órákat aludtam.de jó is volt....

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, kamaszkoromban sokszor délig aludtam :roll: 11-12 órákat egyhuzamban. A régi szép idők :roll:
Imádok aludni amúgy :D
De a korai lefekvés sosem ment, ha fáradt voltam, akkor sem :roll:

Kaqk, Gábor is ilyen, leteszi a fejét, és kész :roll: Állva a buszon, gép előtt ülve, tévé előtt stb.
Kicsit nem figyel, és elalszik.

Kép
vindolanda

azta,azért nálam ez nem így működik! :lol:
én is nagyon szeretek aludni..csak nem hagynak..:-) bár mivel "elvileg" anya nem alszik hanem emmra vigyáz egész éjjel...hétvégén..szokott felkelni és apát hívja játszani, és mondaj, anyát hagyjuk aludni..:-) de a kis édes hangjától zeng a ház..így csak lustizok....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

délután megyünk zenebölcsibe..:-) mindjárt ébreszetm hamupipőkét..:-)
annyira kis fáradt...este is olyanokat forgolódik, beszél álmában....a sedatif segít...tegnap kihagytuk..hátha megy anélkül is..de éjjel 1 kor megkapta..utánna már aludt...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie jobbulást!!! Egyél fokhagymát,bűn rossz,de használ. Találtam egy kúrát is róla,azt szeretném megcsinálni. De mézzel keverve és ezt eszegetve hatásos taknyira :wink: Örülök,hogy meglett mi a gond a párodnak. :)

Vindo miért is nem futok? :roll: :shock: nem-nem köszi! halkan megjegyzem már 2 hónapja fájdogál a jobb combom,terheléstől függően,már kezd javulni,no de hát a doki pihentetést írt fel,sz.ted mennyit pihentem??szóval a gyaloglás az pihentető :wink: a futás meg nem így döntöttem :lol:

Most rendeltem B.nek verses könyvet régen volt nekem a cini-cini muzsika,de tesóm költsön adta és nem kaptuk vissza,na az meg a friss tintát...Lassan lesz a szülinapja.. :)
varga tünde

Ja Vindo kaptunk halakat,annyit mint a csuda csak nem látni még őket rendesen annyira picik...Szóval üresnek tűnik az akvárium,meg is jegyezték már,hogy mivan üres akváriumot üzemeltetünk?? :lol:
varga tünde

Nem is irtam még mi történt, kölcsön adtam májustól eddig minden hónapban a szomszédba. Karácsony előtt is vitték, már menetrend szerint :? pedig már 8 hós a gyerekük, nem értettem mire mérgetik ennyit még :roll: adtam mellé egy elemet is, hogy cseréljék ki, mert már gyenge volt a kijelző az utolsó mérésnél. Újévben vissza küldte a csaj a sógornőjével a mérleget, épp itt voltak tesómék, mondom még rácsapom Árit, kivi vagyok mennyit hizott az ünnepekben. Hát nem megy:shock: hivom a csajt mi van, erre ő, hogy neki sem ment már :shock: :shock: :shock: csak nem akart ezzel engem terhelni az ünnepekben :shock: :shock: :shock: 2 hétig volt náluk, majd vissza küldi úgy, hogy nem megy :evil: :evil: :evil: 2 hét alatt rég megnézethette volna szakemberrel( én ezt tettem volna) és igy nem is tudtam volna meg, hogy elrontották. Most nézi Lali, hogy az egyik oldala be van horpadva, lehet leejtették :roll: de ez tök ász. Nem is azon vagyok fenn akadva, hogy nem megy, de azon ahogy eljártak :evil: holnap apa megnézeti, és úgy döntöttem, ha javitható, kifizettetem velük a javitási dijat és az a minimum!!!!!!!

Soha többet az életeben nem adok semmit kölcsön nekik!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Helló, drágák!

Jobbulást kicsiknek és nagyoknak, Maggie-kém, Neked külön is muszáj vagyok egy kis gyógyenergiát küldeni, mielőbb gyógyulj meg!!!

Dettyk, Panka rengeteget nőtt és milyen szép a hajacskája! Bence fiad meg kész férfi. :-)

Heni, a lélekjelenléted nagyon tetszik, csak ezt lehet csinálni fulladás esetén. Nekem is mondták már, hogy jaj, bele merek nyúlni Ádi szájába, ha fuldoklik. Hát naná, mit csináljak, nézzem? Vagy várjam meg a 45 perc alatt kiérő mentőt?

Hát, lányok, sajnos a 3 éves nagytalin nem tudok ottlenni, mert közeli ismerős temetésére megyek, ma derült ki az időpontja. Annyira sajnálom, hogy nem tudok ott lenni és pont ezen... :cry:

A mammográfián nem találtak szerencsére semmi rosszat, csak a tejmirigyeim működnek még mindig (túl) -- jegelnem kell :shock: . Bár minden orvosi vizsgálat ilyen flott lenne, csináltam uh-t és mammográfiás felvételeket is, végre láttam a mellem belülről. :roll:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Na, itt vagyok megint. Mindent csinálok, csak tanulni ne kelljen. :oops: :lol:

Tünde, ez jó! Egyébként én is mindig kiakadok, ha az anyukáknak pihenést írnak fel. Jó is lenne, de hogyan??? Azért jobbulást Neked!
Jó lehet a gyógymód. Egyébként én speciel nagyon szeretem a foghagymát. Mostanában állandóan fokhagymás pirítóst eszek. Ez is jó szokott lenni. Mások meg borsos vodkát ajánlanak vagy kalapkúrát. Lassan azokat fogom kipróbálni. :wink:

Heni, ez nagyon durva!

Irina, köszi szépen! :lol: Ha rajtam múlna, akkor meg sem fáznék soha. Ráadásul ugye az allergia miatt is kijut nekem a taknyolásból.
Mammográfiának nagyon örülök. Néha én is kitapintok némi duzzanatot, de egyértelműen a szopira fogom. Egyébként nagyon érdekes, nekem sokáig volt tej a mellemben Gergő után is. Sokszor pl., ha megjött zuhanyozás közben meg is jelent egy-egy cseppecske. Lakásügy rendben??? Régen olvastam már aranyköpést!!! :wink:

Voltam vásárolni, de persze elfelejtettem néhány dolgot. De eléggé jó pizsit vettem Bercónak.
dmaggie

Maggie-m, de Te egy rutinos háromgyerekes anya vagy, aki ismeri a testét, én meg a paramami, tudod. 8)
Engem az zavart, hogy fájdogál a mellem, nem csak szurkál, no meg hogy párszor kezdődő mellgyulladást produkált (mint Dettyknek is) szoptatás után hónapokkal. Mint tegnap kiderült, szűkek a tejcsatornáim, úgyhogy ezzel számolnom kell később is, és fejnem kell majd egy következő szopizó baba esetében, hogy mindenhonnan ürüljön. Pedig már azt hittem, milyen sokat tudok a szoptatásról...

Lakás: köszi, haladgatunk, elvileg elment az utalást az otp-ből (ha vki otp ltp-s értelmes ügyintézőt keres Bp-en, annak meg tudom adni azt az egyet, akivel én találkoztam), most a hitelintézés van hátra, ez a héten bonyolódik, aztán ugye heteket kell várni. De gondolatban már ezerszer berendeztem a lakást. ;-)

Ádi-aranyköpések (vannak kicsit régebbiek is):
A gyurmi az nem hami, hanem szeletelés (azaz= a gyurma nem étel, hanem szeletelni kell.)
Vakond, talán beteg vagy, hogy már nem is vakondhatsz?
Megnőttem magam a szekrényben.
:lol:

HOL VAN MÓNI?

Kép
Kép
irina

Vera! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni, megértelek a mérlegügyben, én is kárpótlást kérnék. Bár ez sokban a bizalom elvesztéséről szól...

Niki, Te csodamami, gratulálok a vizsgádhoz!!! :D

Vindo: aztán óvatosan a sok éjjeli melóval, mert kifáradsz az új félévkezdésre. :roll:

Kép
Kép
irina

HÚ, Regi, mi lenne velünk nélküled? :?:

Viranka, boldogságosat!!!! :lol:

(Nekünk még új naptárunk sincs. :oops: Mindig elfelejtem. )

Irina, értem. Legalább tudod, aztán tudsz rá figyelni. Nagyon irigyellek, imádtam én is a költözős időszakot. Valahogyan olyan béke volt köztünk akkor is a Kedvessel. Együtt tervezgettünk... Szerintem most már minden rendben lesz.
Nem vakondhatsz??? :lol: :lol: :lol: :lol: csúúúúúúcs!

Ágica sem jött elmondani, hogy mi volt tegnap!!!!
dmaggie

Jaj, nekem is esedékes egy rákszűrés. Ha levizsgázom és megírom az utolsó dolgozatot is, akkor ez lesz a következő lépés. Sok bizodalmam nincs, már a múltkor is vágni akart.
dmaggie

Verus, Isten éltessen a névnapodon (előző este szokás nálunk is köszönteni ;-)) (Regi, köszi! :-)

Maggie, akkor menj el, amint tudsz, szűrésre. Sajna én sem voltam már jó régen hpv-n... :shock:
Jaj, de h**e vagyok, Albertre meg nem is reagáltam: örülök, hogy kiderült, mi a baj, de sajnálom, hogy ez a diagnózis, a fekély nagyon fájdalmas tud lenni. Volt már korábban is? Hogyan kezelik? Egy régi ismerősömnek (nő) volt sokáig, de ő nagyon lelkis típus volt...
És még valami igen fontos: A VIZSGÁKHOZ HATALMAS KALAPPAL NEKED!!!!

Kép
Kép
irina

...mármint holnapra... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

dRÁGÁK VAGYTOK KÖSZÖNÖM :) DE vINDOT KELL HOLNAP KÖSZÖNTENI :) én Lukrécia álnéven szoktam ünnepelni júliusban 8)

Maggie!
különben röhej,mert mióta gyerekeim vannak többet voltam/vagyok beteg,mint előtte :shock: tanulj azért kicsikét :)
Vironal-nak nézz utána :)
Kedvesnek meg végre kiderült mi baja van :) de felháborító h. eddig nem jöttek rá....(s rám is vár egy jó kis végbéltükrözés,el kellene menni dokihoz)

Tünde!
de legalább jó kondiban vagy :wink: Míra már mondta,ha jó idő lesz megyünk ugye bicajozni,h. gyakoroljon :)

Heni!
de gáz :evil: :evil: nem csodálom,h. kiakadtál...

Panndi!
de ügyes Fruzsi :) milyen volt minibabát fogni?

Irina!
sajnálom,h. nem jöttök :(
mammográfia :) s ezt magánban csináltattad?
mert ha nem vagy 40éves elküldenek nem?barátnőmnek 8 hós kora óta nem szopizotta fia és utána hónapokig fejt még,mert állandóan csorgott a teje :shock: kicsit volt csak kiakadva

KépKép
viranka

Értettem, dr. Viranka!!! :lol: :lol: :lol: Mi a baj? :shock:
HOgy van Báló bőre??

Regi, rólad már nem is hallunk???? Hiáááányzooool!!!!
dmaggie

Köszönjük a dicsiket :D !

Hörcsög, bizony babakocsit csomagol :D .

Niki, apa öccse van a képen, de nagyon hasonlítanak :D . Ügyes voltál, nem csak szerencsés :D . Biztosan sikerülni fog!

Heni, :shock: , én nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni, nagyon ügyes voltál! Szomszéd :evil: .

Kaqk, ők nem debreceniek, Pisti keresztszülei azok :) .

Igen, Panka igazi szőke p*csa, amikor levesszük a sapit, és rögtönigazgatja a haját, hááát, behalok neki :lol: .

Maggie, tényleg a fene egye meg, nem jól van ez így, hogy nem tudsz kimászni a takonykórból. Gyógyteákat próbáltál?
Tükrözések :? ...és ez másnak nem jutott eszébe?!

Vindo, irígylem Gábort a "bárhol alvás"-ért :wink: , én sem vagyok jó alvó. Bár én, amióta gyerekem van, inkább korán fekszem és korán kelek. Ha átesek a holtponton, ami 1/2 10-10 körül van, soha nem alszom el. Tegnap pl. 1/2 2 körül sikerült, és 5.10-kor ébreszt a telefon :? .

Irina, sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( . Örülök, hogy nincs semmi baj :) . Hát én most kipróbáltam: 7 hónapja nem szoptatok, és első nyomásra jön még a tejcsi :shock: !
Ádi aranyköpései olyanok, mintha Besenyő Pista bácsi mondaná őket :lol: :lol: .

Megyek versenyt aludni a gyerekekkel :D .
dettyk

Maggie!
Anyunak vastagbélrákja volt,így mi is veszélyeztetek közé tartozunk.Emiatt már már 3éve-Anya 34 évesen halt meg és nekem már 29évesen - el kellett volna mennem,de 30éves kor felett nem ártana mindenkinek egy ilyen "kellemes" vizsgálat(apu dokija mondta) csak rá kellene vennem magamat 1 napos kórházi befekvésre :roll:

Alvás: régen én este 9kor már aludtam :oops: nem bírtam tovább fent lenni :) most meg ha 10kor alszom az már csodaszámba megy :roll:
pedig igényem az lenne :) élvezném ha csak 8 körül állítanának be gyermekeim h. ébresztő :)

KépKép
viranka

Apa is jön a talira. 8)

Irina! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. :( Pedig Te nyitottad a topikot.

Holnap leszünk 3 évesek!

Viranka! Uhh.. Ez a vizsgálat. :roll:
Mennem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, olvastam, de nem tudok reagálni, mert olyan vagyok, mint egy vízihulla... Szörnyű nap volt a mai... De remélem, holnap menni fog, hogy írjak is. Nem teljesen biztos mégsem a betegség, még 1 esélyt kaptunk. Drukkoljatok, hogy a mostani mintában ne legyen baci!!!!
De olyan nehéz elhinni, hogy beteg, mert olyan nagyon jól van különben...

Névnaposoknak bldog névnapot, Isten éltessen benneteket!

Fruzsi ügyi!

Maggie, gyógyulj meg!

Irina! Örülök, hogy nem volt semmi gyanús a mammográfián!

Ádi nagyon aranyos. :)

Viranka, azért érdemes akkor megcsináltatni a vizsgálatot... Nyeljetek egy nagyot...

Minden tanuláshoz, tanításhoz, munkához kitartást és sok erőt!

Meg a testvérek együtt neveléséhez is! :)

Huh, hát igen, amikor veszélyben a gyerek, akkor olyan dolgokat tudunk velük művelni, hogy magunk is meglepődünk... Örülök, hogy nem lett semmi baj, nagyon fontos a lélekjelenlét. De ahhoz jól tudjunk reagálni és jó döntést tudjunk hozni, fontos, hogy kipihentek legyünk. Szóval valóban, gáz ezt mondani anyukáknak, de a gyerekeknek is arra van szükségük, hogy mi éberek legyünk, és lehetőleg 100%-ig kipihentek (kackac...), szóval mindenkit kérek, amikor tudtok, pihenjetek! Most pedig így magamat is felszólítottam, és el is megyek (szófogadó vagyok, mi? :) ) lefeküdni.

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo, boldog névnapot!
dettyk

Vindo!
boldogságosat :)

S Boldog szülinapot magunknak :) :) :) este virtuális koccintás?
:lol:

Dóri!
drukk,h. mégse legyen semmi gond danival :) S neked e pár óra alvás elég? legyen kedves kicsit hamarabb
lefeküdni 8)

én meg tegnap du. 4kor megittam egy adag mekis kólát és éjfélkor még fent voltam :evil:

:arrow: fiam Csinibabát szeretne hallgatni :)
[/color]

KépKép
viranka

Köszönöm, lányok :D

Most csak bejelentkezem, mert munkanapom van, tíztől, déltől és kettőtől is kollokvium, bár hallgató nem sok van mára 8)
De elég sok más ügyet el kell intézni (órabeosztás jövő félévre, a bölcsődével összehangolva, powerpoint a tömbösítésekez stb.)

Próbálok is pihenni, ígérem, de csupa új tárgyam lesz, és három tömbösítésem jövő héten és azután. Igyekszem minél többet készülni most januárban, mert a heti hét nap erre nem elég, pláne, ha beindulnak az egyéb munkáim is :roll:

Tegnap le is feküdtem fél 12-kor, és hétig aludtam 8)

Az Aldiban lehet kapni bagettet, Rugó imádja. A mikróba lehet betenni vagy sütőbe, foghagymás krém van benne.
Most akciós volt, 130 ft, R. háromszor eszik belőle kb. Bár tegnap bevágott egy felet uzsonnára, dudorodott is a hasa rendesen.

Megyek pakolni, mert lassan indulni kell. Este megyek Gáborért, és családi program keretében hazaérünk.

Irina, sajnálom, hogy nem jössz, már megismertelek volna élőben is :wink:

Viranka, tényleg el kellene akkor menni vizsgálatra :roll: :(

Tünde, mi egy nagy alagevőt hoztunk, de mintha félne az aranyhaltól...

Mindenki gyógyuljon meg, én pedig távozom az éterből :arrow:

Szép napot.

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Vindo, nagyon boldog nevnapot kivanok!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: