A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pár perc múlva megjelent a nappaliban, mintha mi sem történt volna, tök derűsen :twisted: :lol: . Szépen felvettem, közöltem, hogy alvásidő van. Betettem az ágyába, elmondtam halkan a standard szöveget (" Jóéjszakát életem, álmodj szépeket, szeretlek...") és kijöttem. Kb. 5 percig még sírt, de nem jött ki. Még nem mentünk oda megnézni, de remélem a kiságyban aludt el :roll: :lol: .

Ez ugye két napja van, mióta felsírt éjszaka, és zavartan mutogatott a sötétben, mintha félne. Ráadásul napközben simán elalszik, vagyis kettőt nyekkent ma, de pikkapkk elaludt és meg se próbált kijönni. Szóval lehet, hogy a sötétben fél? Mert most másodjára égve hagytam a lámpát a folyóson... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Khöm... van egy kis gond... :roll:
Enyémgyerek bizony a kiságy mellett aludt el a földön :twisted: :lol: .
Ahogy kell szőrikkel, takarókkal körülvéve, egy Duplo-s buszt szorongatva, megzabáljuk, olyan cuki :oops: :lol: .
Na de most akkor hogyan tovább?! :roll:
Végülis ha úgy vesszük az is vmi, hogy nem jött ki :roll: :lol: :lol: . Tehát azt talán meglesz, hogy a szobájában maradjon... De akkor most vegyük le a rácsot? Mert azt eddig nem csípte, ha csak a 3 rácsot szedtem ki, így viszont nincs megoldva a leesés-kérdés :roll: .
Meg egyáltalán... Azt szerettük volna, hogy kiságyban maradjon, mert azt írták, hogy amíg nem jelzi, hogy már nem akar abban aludni, akkor húzzuk, amíg lehet. De ez most elég egyértelmű jelzésnek tűnik :roll: :lol: :lol: :lol: .
Tehát akkor a kiságy projectet buktuk... Szerintetek nagyon meg fog kergülni ilyen téren, ha jön a pici :roll: ? (Csibe?) Lesz elég időnk stabilizálni?

(Még megtehetnénk, hogy kicseréljük a két kiságyat, mert a másik sokkal magasabb, nem tud kimászni, de sztem előbb-utóbb megoldaná, és csak nagyobbat esne...)

KépKép

KépKép
kicsidodi

De ne haljon már ki a fórum kéremszépen....!!!!! :wink: :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én izgatottan követem a Botond-sagát, csak hóvégét zárok épp közben, ezért egyoldalú a diskurzus... mármint velem :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jóvan, amúgy elblogolgatok itt magamban :twisted: :lol: . Csak nem vagyok vmi hasznos magamra nézve :roll: :lol: .

(Fájt a pocakom, ittam egy kis bort :arrow: a pocakom ugyanúgy fáj, viszont most már hányingerem is van, és küzdök, hogy lenttartsam a savam :twisted: :evil: . Megyek, iszom egy pohár nagyonfincsi Salvus vizet :? :lol: . Amúgy azonnal hat, simán tök jó elalváshoz, bár éjjel ha felkelek, egyből érzem, de ha iszom, simán vissza tudok aludni :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

éjszakátok nem semmi :shock: :shock: :shock: én biztosan nem bírtam volna ilyen birkatürelemmel a dolgot...

Nimród ma konkrétan azért ordított este, hogy hagyjuk nála égve a lámpát lefekvés után... Ilyet eddig még nem kért, és nem is értettük egy ideig, már körbebástyáztuk a plüsseivel, kisautóival és mesekönyvekkel a kiságyban, amit mind örömmel vett, de ordított, mikor kijöttünk - végül apa jött rá, mert mondtam hogy vegye ki a kiságyból, és kérje meg a fiát, hogy mutassa meg mit szeretne :lol: :lol:

Kiságy téma: én azért még próbálkoznék... lehet hogy csak ilyenje volt, nem?

Boo,

kanapéharapás :roll: :lol: :lol: bocsi, de vizuális típus vagyok... nem lehet hogy Müzli oktatja a fiadat titkon?

Nimród ma az előszobafalat rajzolta tele zsírkrétával :evil: :twisted: :twisted: Apja elbambult, én meg a konyhában főztem (teát)... persze leradírozni nem lehet...sima fehér fal, de akkoris :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csibe,

képek nagyon cukik!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród ma nagyoncuki volt...

tegnap újítottam neki pókemberes gumicsizmát (a CundAs pókemberes atlétaszetthez kimondottan passzol), amit ma reggel kapott meg :arrow: egész délelőtt abban rohangált itthon, a pizsire vette rá...
Aztán elmentünk itthonról egy órára, és a Rossmannban kapott egy papírkoronát... nem lehetett róla levenni, a koronával a fején állt a testvérfellépőn a babakocsiban és nínózott ezerrel a plázában (persze a gumicsizmás szerkóban) majd a kocsiban is a fején volt és itthon is egész nap, abban tolta a fűnyírót a szőnyegen, és rettentő büszke volt magára, még vacsorához sem vette le... szakadtunk a röhögéstől Apával.

(persze ennek eredményeképp délutánra megint hőemelkedése lett, most meg már kb háromszor kellett bemenni hozzá lefekvés után)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.07.31 23:07-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

fagyira nagyon gáz citromos Gössert inni :roll: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Láttam a Pókemberes szerkót FB-n, valami nagggyon tutti 8)

Kanapéharapás :arrow: Zétény is csinálta már, legalábbis próbálkozott rágni a varrást rajta, de a reakciómból levette hogy ezt talán nem kéne erőltetnie.... :oops:

Z. lámpánál alszik, nem is aludt sosem sötétben...mi sem. Sólámpánál alszunk :oops:

Jajjmitisakartammég.... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

reggel
Kép

csoportos délelőtti lusti
Kép

pókember indulás előtt
Kép

kiskirályfi
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Mostmegengemhagytatokitt :?: :roll: :evil: Akkor jól elmegyek aludni :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én még mindig itt, de továbbra is munkamunkamunka :?

Cuki képek :) Apán alvós a best :)
Nimród nem tolja le a vállán a pántot a kocsiban? Z. most kezdte, vennem kell hozzá mellkascsattot :?

Csibe kiscsibéi is édesek :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

............és végeztem!!!!!!!!

:arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hajráhajrá... Várjuk a híreket!!!!!

Köszi a szerkós dícséreteket mindenkinek :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

beséltem Booapával és bent vannak a kórházban,szülnek...
edát már kapott...egyenlőre ennyi infót kaptam...

Kép
Kép
csibe83

Jujjjujjj, hajrá Boo!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tudtamtudtaaaaaaam!!!!!!

Hajrá Boo, hajrá Vencel!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
most nézem,h Bori is elmúlt 1 hónapos...hogy repül az idő...

már nagyon kiváncsi vagyok mizujs Booékkal,de nem akarok zavargászni...

Kép
Kép
csibe83

És igen 9.45-kor megszületett Vencel baba 4150gramm 58centivel.

Mindketten jól vannak és Vencel már szopizik is...most csak Booapával beszéltem és majd később beszélek Booval,h milyen volt maga a szülés...

Kép
Kép
csibe83

és persze itt is gratula!!!!

Kép
Kép
csibe83

Így kell ezt csinálni, 7-kor még ír, alig 3 óra múlva meg már ki is bújik a babája :lol: :lol: :lol:

Szívbéli gratula Boo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

GRATULÁLOK A KIS VENCELHEZ!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
katy76

Boo!
Háát, ezt talán még gyorsabban lezavartad, mint Mironnal! :shock: :shock:

Kép
katy76

Óriási gratula!!!!!

Szia Vencel :-))))

KépKép

KépKép
kispocok13

Hatalmas Gratula a Boocsaládnak! Nagyon ügyesek voltatok és Vencel igazán szép méretekkel rendelkezik! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Pocok!

De lehet, hogy csak ilyenje volt... Apa is azt mondta várjunk még, mert este itt puffogtam, hogy ezért kutattam fel ezt a nyomi kiságyat, hogy erre a rövid időre legyen, és úgy terveztem, hogy majd eladom, mert nagyon jól vettük. Erre törötten érkezett, amit megoldottunk, de eladni nem lehet így. Viszont tegnap este néztem, hogy még leesésgátlót se lehet rá szerelni, akkor car :twisted: :? . És erre mondta apa, hogy ne kattogjak, lehet, hogy két nap múlva minden oké lesz megint! A felnőttek is zizik az idő miatt, nemhogy a gyerekek...
Szóval, ja, még próbálkozunk pár napig, aztán meglátjuk :wink: .

Most tettem le, ordít.... :roll: . Azért én ezt nem viselem túl jól. Nem idegeim nincsenek hozzá, nekem inkább a szívem szakad meg :cry: .

Héj vájámá' görgetek lefelé, erre piros, nagy betűk..... :shock: :shock: :shock:

Juhuuuuuuu :D :D :D :D ! ISten hozott Vencel baba! Gratulálok Boo!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo (itt is) óriási gratula!!!Bakker,te aztán nem tököltél :shock: :lol:

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

És Igen!!! Szia kicsi Vencel!! Gratuálok Boo!!!!

Akkor ezek szerint ez most a korukkal jár a gyerekeknek,mert Lili is mindentől megijed,mondja is,hogy anya megijedek ettől-attól.. De például a lámpát két napja ő kapcsoltatta le velem a szobájában,pedig neki kisbaba kora óta ég éjjel egy kislámpa,hogy ne féljen.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép

Isten hozott Vencel!!!!!!!!!!!!!!

(nem semmi méretek....)
:D

Dodi: Te jössz............... :wink: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo üzeni,h lemerült a telója és apa délután hozza be neki a töltőt,
szóval utána lesz csak elérhető...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2011.08.01 13:29-kor.

Kép
Kép
csibe83

ja és azt el is felejtettem írni,h sima szülés volt,de nem gátvédelemmel...

Kép
Kép
csibe83

csak most jutottam ide,de kb 5kor betoltál Boot a műtőbe,m dőlt belőle
a vér.többet sajna nem tudok egyenlőre róla,de ha kapok hírt akkor
amint tudom megírom...

Kép
Kép
csibe83

Boo, Gratulaaaa!!!!! Isten hozott Vencel!!!!

Kép

Kép
leo50

jézusom, ez k@r@ra nem hiányzott.... :( :( :( :( :(

Kép
katy76

BAsszus....

KépKép

KépKép
kispocok13

még mindig semmi hír.nem merem hívni Boot.bár lehet,h csdak holnap lesz infóm,
m az altatás után nem tudom meddig lesz kába...
az előbb elírtam,m 15kor írt nem 5kor...

Kép
Kép
csibe83

Remélem Boo már jobban van, drukkolok neki, kérlek ha valamit tudtok írjatok,!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Remélem Boo nem fog megharagudni, de bevetettem anyut, és beszéltünk a szülésznőjével, mert nagyon aggódtam miatta :oops: :oops: :oops: .
Már az osztályon van, minden rendben vele :D :D :D . Sajnos a nagy baba miatt nagyon el volt ernyedve a méhe, nem tudott rendesen összehúzódni, ezért vérzett nagyon, és meg kellett nézni, nehogy komoly baj legyen. De hála Istennek minden rendben (lesz) :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

na sziasztok!
engem is most hívott Booapa és minden rendben van már csak még eléggé kába szegény.Dodi a szülésznő biztos jobban tudja,nekem
Booapa azt mondta,h elkezdett visszatágulni a méhe.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Az is lehet, nem én beszéltem vele, anyu meg csak annyit mondott, hogy már minden oké, és a nagy babát "nem bírta" a méhe... A lényeg, hogy jól van :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Óóóó,hála az égnek!!!

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

Huhhhhh...
Köszi a híreket, remélem, tényleg rendben lesz minden!

KépKép

KépKép
kispocok13

Hála isten, már nagyon aggódtam! :roll: :wink:

Kép
katy76

Kihalt mindenki...

Beszélt valaki Boo-val? Jól vannak?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sztem Boo még kómás az altatás miatt, majd holnap lesz képben szegény sztem... De nagyon várom már az infókat, meg a képet Vencelről :P .

Botond vs. kiságy:
Déli alvásnál megint óriáshiszti volt, hogy ő nem alszik. Vagyis csak lett volna, de mondtam neki, hogy kijöhet ha akar, de a takaró-szűri-cumi maradnak az ágyban. Ha még nem akar aludni nem muszáj, de ha fáradt (és az volt), akkor csak ott alhat. (Ne gondoljátok, hogy nem fogta fel :twisted: ). 10 perc múlva megjött apa, és nem sokkal később megint bevittük lefeküdni, megmondtuk neki, hogy ki tud jönni az ágyból, ha akar (kivettem a rácsokat), de a szobájában kell maradnia. Nem sírt, nem is jött ki, úgy 20 percig ült a kiságyban, molyolt, aztán felborult, mint egy krumpliszsák, és elaludt :lol: . De mi már ettől is kivoltunk, hogy jajszegény, ott ücsörög :oops: :lol: .

Most este meg szintén ugyanez a menetrend: mondta neki apa, hogy alvásidő van, a kiságyból ki tud jönni, de a szobájából nem jöhet ki! 20 mp-ig sírt (be is cartunk, hogy nagy műsor lesz), de aztán csönd. 15 perc után diadalittasan osontam be a szobájába: gyerek a földön alszik, közvetlenül a kiságy mellett, ahol gondosan megágyazott magának :twisted: :lol: :lol: . Annnyira cukika, hogy megzabálom. :lol: :lol: :lol: De közben meg sajnálom is, mert vmi nyílván nem jó neki :( . Apa szerint utálja az ágyat, de ez csak 3. napja van előtte még napközben is simán bekéreckedett fetrengeni, meg ha felébredt még ejtőzött benne délután, nem akart kijönni... Szóval nem tudom, mi változott ilyen hírtelen :roll: :( .
Holnap megpróbáljuk, hogy levesszük az egész rácsot, de úgy meg félek, hogy le fog esni, mert erre carra nem lehet rátenni a standard leesésgátlókat :? . Apa mondta, hogy tegyünk mellé egy rakás habtapit :P :wink:

Amúgy ma nagyon jól volt a pocakom, bírja ezt az időt 8) :D . meg a jó társaságot :wink: .

Pocok!

Hogy van Nimród? Sajnálom, hogy nem jöttetek ma :( . Bori pocak?
És tepocak?! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Délelőtt óta nem voltam gépnél, de Dodi hívott a hírekkel Boo-ról :shock:
Nagyon örülök, hogy itthon már ezt olvashattam, hogy minden oké :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hééé ennyit nem illik írni szülés és/vagy műtét után rögtön :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Na most jól el is olvasom :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bookedves,
egyszer valamit már csinálhatnál simán, nem túlspilázva, hogy kivérzek, meg műtét és hasonlók :? :? :wink: :wink: :wink:
Kaptál vért is?
Eda :arrow: Ugyehogyugye??? 8) 8) 8) 8)
Hogy miként növesztetted ekkorára ezt a gyereket, hát én nem is értem :shock: :shock: :shock:
Miron csekkolta a kisöcsit? :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: