A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
Nagyon kis formás :) És csókos szája van, mint Bibinek :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

Andor nagyon édes!!!!!!

Boo,

1 éves kisfiú két nyelven ragozva beszélése szerintem kamu!!!!!

Dévényes srácot nem tudom, nem mondta h para lenne jönnie.
A fia intenzíven van tüdőgyulladással (már jól van), lehet hogy ott más a dolog, nem hiszem hogy félreértették volns.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ha gondolod, megkérdezem a srácot, meg tudja-e majd nézni Vencelt.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

A hétfő kapcsán nem azon parázok hogy egyszer kevesebbet alszik, hanem hogy kb 40 perc - 1 óra mire elalszik a kocsiban, ha elalszik, tehát autókázhatok majd vele, ha még azt is szeretném hogy kicsit pihenjen.
A másik, hogy Apa nem tud ellógni a melóhelyéről, Borit meg aznap látja majd először a babysitter, reggel jön, lehet hogy nem a legjobb ötlet őket rögtön itthagyni egész délutánra.
Mindegy, szervezzétek, én meg kitalálok valamit remélhetőleg.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Dodi!
nagyon helyes Andor és tényleg szép csőkos szája van...
az asiaban engem is érdekelne majd az a ruhabolt,bár nem tudom,h
a mellemre feljönne-e...

Boo!
unokatesómék ismijének is a 2éves gyerekük perfectül bezsél már két
nyelven,m
az apuka asszem olasz...
anyunak pont tegnap meséltem,h jövőhéten már te is babázhatsz...
tök furi,bár itt az idő,hisz Benett is már hamarosan 2hónapos...

kicsit magunkról:
még mindig hasfájós Benett,de szerencsére nem vészes...
és olyan sokat változott már...tudatosan nevet és kacarászik,ha
elkezdek beszélni hozzá,
vagy a pofiját cirógatjuk és Kiara puszilgatja...
mindig elkezd gügyögni és nevetni olyankor...

és elméletileg jövőhéten költözünk,m már megvan minden,vagyis
jövőhéten érkezik a mosógép...
tök furi...azt viszont nem tudom,h hogy kéne költözni...
már százféle variáció van a fejembe,de Benetten múlik minden...
bár az én családom tuti segít,de amúgy nem tudom hogyan lesz...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Rákérdezek a srácnál!
(a pici vhogy a pocakban lett beteg :shock: )

Miron és barátnőd :arrow: Szerintem ez egy ilyen nap volt, Nimród ugyanezt csinálta az én barátnőmmel...

Sitter másik, ő szimpibb mint az előző és flexibilisebb us: itt lakik az utcában :-) Nimródra már vigyázott párszor, de Borival még nem ismerkedtek meg.

Csibe,

Költözésért nem irígyellek...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
És ha hoznád Borit is?? Vagy hülye ötlet?? Én szívesen nyargalászom az összes törpe után :wink: Bori meg rajtad felkötve, vagy löködjük babakocsiban :roll:

Csibe!
Hajrá költözés :) A barátnőm is pont így költözött egy miniegérrel, meg egy kétévessel, azt mondta az a titka, hogy hullámokban kell csinálni, és nem kell egy nap alatt mindent elpakolni :wink:
Babóknak ott külön szobája lesz egymástól?

Boo!
Én elhiszem, hogy van ilyen gyerek, láttam is nagyon rapid beszédfejlődésűt, azért a két nyelv, meg a pöpec ragozás nem semmi. Az én fiamnak az egyetlen ragozott szava a babája. A GYésM-ből a csicsija babája. De ő azt hiszi hogy ez a egy szimpla szó :roll:

Tegnap csak fél napot voltam vele, de két akkora baromságot csinált :shock: :shock: Most először játszotta el, hogy nem állt meg motorral hanem röhögve száguldott előlem az úttest felé, én meg rohantam utána, és úgy lerántottam üvöltve hogy egy órát hüppögött utána :? De azóta is tudja miről volt szó, megértette hogy miért haragudtam, szerintem jó hosszú időre traumatizáltam ezzel az elborult anya-effekttel :oops:
Este meg neki állt egy kábelt dugdosni a konnektorba, na akkor meg még jól el is vertem a kezét :oops: Jó kis nap volt :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hétfői tali mikor van??
lehet mi is csatlakozunk...

pocok!
konduktor elérhetőségét megkaphatom én is,m engem aggaszt Benett
lába,attól függetlenül,h a gyerekdokit nem...

Kép
Kép
csibe83

Lois,

Nem hülye ötlet, már én is gondoltam rá, hogy kettővel megyek, ami egyenlőre visszatart, hogy a játszóházban bármi bacit bekaphat...

Csibe,

persze, küldöm priviben.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

basszus, mindjárt szülsz :shock: :shock: :shock: Izgulok :lol: :lol: :lol: :lol:

Bori alszik 8) 8) 8) 8) 8) fájt a hasa délelőtt, de tegnap tanultam hogyan kell masszírozni a hasát, és sikerült is nagy pukikat kiszednem belőle...
(dévény után mindíg maratonikat alszik, de a tegnapi rekord volt... fél 5 kor tettem le, 9 kor keltettük fürdeni, rögtön beájult és aludt 2 ig, majd utána 6 ig...jó nagy alvásdeficitet kell behoznia. Meg nekem is :lol: :lol: :lol: )

Micsoda egy mocsok idő van... kell Nimródnak gumicsizmát vennem, ha ez a monszun folytatódik...

Csibe,

még neked akartam írni, hogy a hasfájásra a Gripe Watert is javasolják. Ti próbáltátok?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Kivonatos leszek :oops: .

Köszönjük a dícséreteket, én nagyon szépnek látom a pindurt :oops: :lol: . Mármint Botond annak idején a 32 hetes 4D-n kevésbé volt szép/formás, szóval nem egy babához képest mondom, hogy szép, hanem egy 30 hetes magzatról készült 4D-hez képest :roll: :lol: :lol: :wink: .
Amúgy sztem hasonló a képlet, mint elsőre: totál olyan, mint a bébiRicsi, csak a szája kacsa, mint bébiDodié :lol: . Találtam itthon egy képet (rémlett, hogy van), amin pár hetes vagyok, és tökre hasollítok Andorra :shock: :lol: :lol: . Vagyis ő rám...
Amúgy azzal, hogy most láttam, és "arca lett", még közelebb került hozzám/hozzánk :roll: :wink: . Most már nagyon várom :P .

Lois!

Nagyon csalódott vagyok, de mi nagy vlsz. nem tudunk menni hétfőn :cry: . Tegnap hoztuk el apa kocsiját, de az enyémet ott kellett hagyni, így nem lesz kocsim hétfőre :( . Apa odaadná az övét használatra, de úgy nem, hogy órákra kinthagyom egy parkolóban, tudod, erre nagyon zizi, ő sem megy vele ilyen helyre...

bocsi, most elszaladok, mert apa felajánlotta, hogy kitakarítja a fürdőt, és ezt meg kell lovagolnom... :twisted: :lol:
Jövök még...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: ugye-ugye, én úgy tudom ez alap kell hogy legyen manapság :wink:

vettem ma tőzegáfonyakapszulát, mert állítólag hiperszuper a bajaimra és terhesen is szedhető. Kíváncsi leszek, bár a derékfájásom elmúlt, a gyakori pisilést meg sztem simán okozhatja Bogi is.Merthogy nem csak az inger van meg...

olyan felhőszakadás volt az előbb nálunk, hogy a hátsó teraszunkon bokáig áll a víz :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo! De a múltkori vacsin nem azt mondtad,hogy a gyerek csak magyarul beszél,mert az apja nem foglalkozik vele,kvázi nincs kitől megtanulnia spanyolu?!

Hú,nagyon a finishben vagy már :D Meglátod,ezek a bogyók olyan görcsöket csinálnak majd,ha itt lesz az ideje,hogy csak na :wink:

Hétfői játszóházat még kitalálom,amit Lois írt,nekünk mindkettő bazi messze van,de meglátom még :roll:

Csibe! Költözéshez kitartás!!

Pocok! Borihoz miért hívtál már most Dévényest?

Dodi! Nagyon cukiiiii Andor baba :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

[quote]K írta:ivonatos leszek

így olvastam: kívánatos leszek :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote] írta:s ezt meg kell lovagolnom

és erről is más jutott eszembe :oops: :oops:

Hétfőt sajnálom, de lehet hogy nekünk sem jó... Nimród estére belázasodott :evil: :evil: Apa szerint bal alul jön a foga, meg Nimród is mondta hogy fáj neki, így reménykedek, hogy tényleg csak az, de ki tudja...

Boo,

vizesnek hurráhurrá!!!!!

Órákat nem néztem, mert Bori sírt :? :? :? :? a két rucit bírtam magamnak beszerezni, de sem gel-lac-ot, sem órát, sem Nimródnak gumicsizmát nem (mondjuk magamnak gyorsban újítottam egy feketét) - hétvégén gyerekalvásidőben szerintem nyomok egy második kört, ruha visszacserélésének indokával :lol: :lol:

Bilibe pisilés... nem jutok szóhoz! Grat 8) 8) 8) 8) 8)

Nyuszi,

azért hívtam Dévényest, mert a lábfeje eléggé befelé áll - dongalábtartása van, mert kicsi volt a helye a pocakban. (nem dongaláb, mert a csontozata teljesen egyenes és ép, de a tartása randa) Már a kórházban mondta a gyógytornász (ő is dévényezik) hogy csámpi a lába, és tornáztassam itthon minden pelenkázásnál, majd rendeződik. De azért meg akartam másnak is mutatni, és most a srác hetente kezeli.
Ő is azt mondta, hogy szívesen jön, ha akarom, bár szerinte 9o%ban rendeződik majd magától - de azért ott a 1o% :roll:
Plusz, múltkor mesélte, hogy a tapasztalat szerint azok a babák, akiknek ilyen a lábtartása, pár hónaposan hypotonná válnak - főleg, miután mondtam hogy NImród is enyhén hypoton volt, mondta hogy elég nagy a sansz rá. Remélem, ez a korai kezelés segít.
Ja, és tegnap mondtam neki a hasfájást, meg hogy három napja már nem kakilt szegény lány, sokat hasaztak, és mára meglett az eredmény...

KépKép

KépKép
kispocok13

Lányok,
így hogy többeteknek nem jó a hétfő én is átszerveztem és akkor egyéb programot tervezek. Bocsi attól aki jött volna :roll:

Pocok!
1 hónapos kortól adható a Grape Water :oops: Bocsi hogy hülyeséget mondtam :oops:

Boo!
Bilibe pisilés :arrow: Váúúúúúúúúúúúúú :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mikor anno Ronmay ezt kérdezte...... :wink: :oops: :lol:

.....24 órán belül (se) babája volt :!:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo!
Ez biza a nyákdugó. Mérete irreleváns, simán távozhat több részletben akár napok alatt, a szülés várható idejét nem jelzi :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Bizonyáááám, nyákdugó 8) :D :D . Max. nem egészben jött/jön ki, hanem darabokban. Az enyém (sztem) egyben jött, de átlátszós-fehéres volt, nem barnás, vagy véres... :wink:

Képzeljétek, utánajártam, hogy milyen óvónénikre számíthatunk, mire Botond oviba mehet, hogy ennek (is) függvényében eldöntsük, hogy melyik évben menjen :wink: . És tök happy vagyok, mert kiderült, hogy pont az a páros kap jövőre kicsiket, akiket kiszemeltem 8) :lol: . 4 ovi van Bottyánban, de mindegyik picike, a területileg illetékes oviban is csak korosztályonként egy csoport van (illetve már vegyes is van asszem), de a lényeg, hogy adott évben nem nagyon tudunk variálni, hogy kihez kerüljön a gyerek. De így nem is kell, mert a favoritokat kapjuk (elvileg) 8) .

A másik jóhír (nekünk :P ), hogy alapból úgy terveztük, hogy a helyi ált. suliba fognak járni a gyerekek, mert a Veresi ugyan nemrég épült, és óriási, és uszodás, csittifitti, de iszonyat sokan járnak oda, most is 7(!) első osztály indul, 30 főkkel :shock: . Azt meg nem akarjuk, hogy húdeszép az iskola, csak épp tojnak a gyereemre, mert ő a 786. egyed :twisted: . A bottyáni suli viszont kicsi, épphogy össze nem dől, 2-3 osztály van, kis létszámmal. A kettő közül az utóbbi tűnt ideálisabbnak :roll: . De! Tegnap láttuk, hogy Veresen a templom mellett, ahol esküdtünk, építenek vmi hodályt, és kiderült, hogy az új református iskolát :D . Eddig is volt, de csak egy nagyon kezdetleges kis sulijuk, egy nagyobb családi házban :shock: . Most viszont rendes iskolai épületet kapnak szeptembertől, ugyanúgy tanórába építve van úszás az új suliban (egy zebra választja el őket :wink: ), meg ugyanolyan emelt színvonalú közétkeztetés...stb.. Szóval most az a cél, hogy oda bekerüljünk majd :P . Persze ez még 5 év, de frankón túljelentkezés van a jó sulikba, szóval nem akarok elsiklani efölött :wink: . Ide se lesz könnyű bekerülni, de ha református középsulit akarunk, akkor ez sokat dobna a felvételni :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: Nyákdugót passzolom, én nem találkoztam az enyémmel :lol:

Dodi: Titokban már túlbuzgó anyukának éreztem magam, aki már tudja a gyerek óvodai csoportjának a névsorát és iskolát is nézegetem, habár még elaludni sem tud egyedül a gyerekem :twisted: :lol:

Tegnap este csúcsot döntöttünk, az eddigi max. negyed óra helyett 1,5 órán keresztül feküdtem mellette, 4 mesét csikart ki belőlem és amikor ki akartam osonni, ő félálomban felült és közölte, hogy anya idefeküdik mellém ( ragozásban még vannak hibák :) ) :twisted: :twisted: Mondjuk biztos valami csillagállás nem kedvezett, mert meg akartam nézni az s.o.s. szerelmet, emiatt lemaradtam az első 2/3-ról, amikor be tudtam volna kapcsolódni 5 perc után elment az adás a tv-n :twisted: :twisted:

tike

Boo,

:-) :-)
Hajráhajrá!!!!!!!!

Dodi, Tike,

Azt hiszem, bele kell húznom, még ovit sem néztem :oops:

Mi:
Nimród hajnal 4kor csatakosra izzadva ébredt, ma de 11kor volt 39 fokos láza...garatgyuszi :arrow: Antibiotikum és tsai :twisted:
11órás kúp után 1kor megint lázas volt, kapott Nurofent (bár nem telt le a 3 óra) most alszik...
(Bori persze ébren)

(Apa persze megint alakított: hajnalban nem mért lázat és szabotálta a délelőtti hűtőfürdőzést... Viszont a doki azt mondta hogy adjunk lázcsillapítót akkor is, ha nem lázas, így végre elfogadta hogy anno nem volt hülyeség, mikor esti lefekvés előtt hőemelkedésnél is kardoskodtam a Nurofen mellett...)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok: Nimródnak jobbulást! Hédinek az őszi bölcsikezdés előttre felírt a dokija valami port immunerősítés céljából. Broncho vaxom azt hiszem, még nem váltottam ki. 10 napig kell szednie, majd 10 nap szünet, 10 nap szedés 20 nap szünet. azt mondta ez szokott segíteni a sok bölcsis baci ellen...Nektek nem ajánlottak még valami ilyesmit? Majd beszámolok róla, hogy mennyire volt hatásos. Meg emellé fogja még kapni az echinaceat is.

Nurofen és a más hatóanyagú lázcsillapítót lehet adni váltva 2 óránként :wink:

tike

Tike!

Biztos én vagyok a túlbuzgó ( :oops: :lol: ), de tökre azt veszem észre, hogy manapság vhogy elsiklanak ezek fölött a kérdések fölött a szülők :roll: . Oda jár oviba, ahová "tartozik", csoport mindegy, suli detto, a gimit meg majd eldönti az alapján, hogy hová mennek a haverok, vagy mi van közel... Na neeem :twisted: .
Persze, mindenki dolgozik, rohan, tele van problémával, meg intéznivalóval, de pont ezért amíg van erre időm, hogy ezzel foglalkozzak, addig vetek rá egy pillantást :wink: .
Tudom, nagyon korai még, főleg a suli, de azt tegnap láttuk, csak azért jutott eszembe :wink: .

Az altatásos mizériával nagyon vigyázzatok, mert a gyerekek több, mint fele ebben a korban elkezdi ezt, és ha belemész a játékba, szó szerint évekig tartó vívás lesz a fektetés :evil: :( ! A Suttogónak is meg a szuperdadusnak is külön fejezete van erre, ha gondolod... :roll: :lol: :lol: :wink:
Botond is próbálkozik egyszer-egyszer, de SOHA nem hagyjuk, hogy 1-nél többet alkudozzon! Ha szeretne még egy mesét, vagy autót, akkor megmondjuk, hogy de ez az utolsó, és ehhez tartjuk is magunkat, jöhet akrámekkora hiszti, sőt, ha hiszti van, még azt is elveszem, ami nála van! Igaza van minden könyvnek abban, hogy nagyon gáz a nyilvános hiszti, és nagyon idegtépő a lefekvéskori mizéria, de inkább csináljuk végig, és legyünk következetesek 2-3 alkalommal, mint rettegés legyen minden vásárlás, vagy altatás :wink: .
Mostanra már nyilvánvalóvá vált, hogy Botond nagyon is hisztire hajlamos gyerek (én is az voltam :P), és mostanra már nagyon gáz lenne, ha nem vettük volna elejét a dolgoknak! Így is gyakran próbálkozik, de hiába, én (és apa) vagyok a főnök :twisted: :lol: . Ne hagyd magad, mert két kicsi mellett már nem lesz erre energiád, és csak magadat fogod rossznak érezni, miközben végtelenül kimerült leszel...
Legyél egy kicsit önzőbb! (Nekem pl. volt olyan, mikor Botond kimászott, és nem mert otthagyni hisztizni, hogy megmondtam neki, hogy kijöhet a nappaliba, de ott kell ülnie síri csendben, és ahogy megnyikkan, vagy hisztibe kezd, azonnal mennie kell a szobájába, és tőlem fejen is állhat, akkor se jöhet ki! És totál megértette! Tök csendben ült mellettem, aztán mikor már bekómált, bevittem lefeküdni. Olyan napja volt... Előfordul, hogy nekünk sincs kedvünk a napi rutinhoz, vagy nem tudunk elaludni. Figyelembe kell venni, hogy ez velük is előfordulhat. De attól még nem csinálhat belőld hülyét, foglalja el magát csendben, nézegessen könyvet, vagy mittomén, belefér, hogy kicsit később aludjon el, de ha te meg akarsz nézni egy filmet, akkor igenis jogod van hozzá :wink: ! )

Ne vedd kioktatásnak, csak segíteni szeretnék :oops: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Sajnálom, hogy Nimród beteg :( :( :( . Úgy kellett ez most nektek, mint púp... :evil:
Sztem már írtam, de ha Botond beteg volt, vagy szurit kapott, mi egyből mindig adtunk éjszakára lázcsillapítót, mert talán feleslegesnek tűnhet, de az ú.n. hajnali lázcsúcs a beteg gyerekek 90%-ánál menetrendszerűen jelentkezik, így viszont elkerülhető, és nyugodtan alhat ő is, és ti is :wink: .

Boo!

Alapvetően én is így vagyok vele, hogy mivel itthon leszek/leszünk, nem adom be szeptemberben (kell a francnak amúgyis egy halom betegség :twisted: ), de azért erre még nem vennék mérget, mert lehet, hogy annyira le leszek terhelve a kettővel, hogy örülni fogok, ha csak fél napra is, de az egyikük kicsit kikerül a kezeim közül :twisted: . Most ezt még nagyon nem így gondolom, és kivagyok, ha csak felmerül, hogy Botond oviba megy ( :oops: ), de nem tudhatom mi lesz, ha meglesz a kicsi. Hogy milyen baba lesz, hogy fogjuk bírni, milyen lesz a kapcsolatuk, mennyire fogja igényelni Botond a korosztálya társaságát stb. Szóval most azt mondom, úgy 3,5 éves koráig marad, de nem 100% :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: altatás: tudom igazad van, de tudod ez nálunk azt hiszem az egyik "elrontott" pont, kezdettől fogva így van. Azaz 1x végigcsináltuk a suttogós, mindig kiljebb ülök módszert és 1 hét alatt elaludt egyedül a kiságyban. Akkor kezdődtek újra a bajok amikor kikerült a kiságyból, újra melléfeküdtünk amíg elaludt és most már nagyon követeli. Őszinte leszek, nincs energiám most újra nekiállni szoktatni, pedig tudom, hogy most kéne amíg apa nincs itthon, amíg Bogi pocakban van, de egyszerűen még nem brtam magam rávenni :oops: :oops:

Egyébként amióta visszakerült a nappaliba a kiságy ( Hédi is ott volt velünk kiskorában), elé tett egy kisszéket, bemászik és már 3x abban aludt délután :roll: :lol:

tike

Tike,

Köszi, ezt mi is próbáltuk, de nem tudtuk végigcsinálni a kúrát, mert beteg lett, aztán hagytuk az egészet...
Azt hittem, 3 órát kell várni, de akkor jó :-)
(szegényem most is nyöszörög néha meg anyázik egyet álmában...)

Dodi,

Hajnali láz :arrow: ÉN tudom, Fafejapát nem tudtam meggyőzni :twisted: :twisted: Borzalom, hogy milyen csökönyös!

KépKép

KépKép
kispocok13

Az előbb mondom Hédinek, hogy legyen szíves az előszobában szétpakolt 43 pár cipőt szépen sorba rakni, hogy ne legyen ilyen rendetlenség. Sorbarakja, majd jön és közli velem, hogy anya rendesség van :lol: :lol: :lol:

tike

Tike!

Rendesség :lol: :lol: :lol: :lol: .
Na, nálunk az nincs :twisted: :? . Botond eddig tudta nagyon jól, hogy ha befejezte pl. a LEGOzást, akkor vissza kellett pakolni a dobozba. Ezt most is nagyon jól tudja, de cseszik megcsinálni, akkor is ha rászólok, és ez mindenre igaz! Semmit sem hajlandó elpakolni, sőt, van, hogy ha összepakolom, kiborítja! De most már elegem van ebből, szépen odavonom, és nem vagyok rest az "ő kezével" összeszedni a dolgokat :twisted: . Ő közben forgatja a szemeit, meg duzzog, de lecarom, nem fogok 3 pasi után pakolni egész életemben :evil: :lol: . Mindig minden szanazsét van a szobájában! Azt nem várhatom el tőle, hogy minden egyes darabot használat után egyből visszategyen, de be fogjuk vezetni, hogy minden fürdés előtt pakolás van. Vagy vmi rendszert, mert ettől meg fogok őrülni, ráadásul a nappali is kész játszótér, az meg a halálom :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: ha nem égne a fejem miatta, most raknék egy képet a nappalinkról :roll: :oops: :twisted:
Nálunk is fürdés előtti pakolás van. Alig várom, hogy a jövő héten megjöjjön Hédi új bútora és a játékok nagyrésze bekerüljön a szobájába...

tike

Decukiiiiiiii!

Nálunk is esti pakolás van, ami vagy összejön, vagy nem... De a fürdőjátékokat mindíg akkurátusan elrakja :-)

Mánia: a duplokat csak elemeire szétszedve lehet a dobozba berakni: képes kivenni a dobozból, szétszedni majd visszarakni. Valamelyik nap építettek egy repülőt, ami az egyik kedvenc, és a pakolásnál dilemma volt hogy szétszedje-e: a keze megàllt a doboz fölött benne a repülővel, és látszott az arcán a tipródás... Ment a tanakodás pár másodpercig, aztán szétszedte :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nagyon car éjszakánk volt :? :( . Botond 3x sírt fel, és fél-fél órán át nem akart/tudott visszaaludni, csak sírt, vagy hisztizett, vagy alkudozott... Szegény nagyon kivolt, mutogatott mindenre a sötétben, mint aki rémeket lát, és hiába simiztem, nyugtatgattam, hullámokban akkor is felsikongatott, ezért a végén már azt hittem, hogy a hasa fáj, ezért kapott Cataflamot, de mostanáig sem tudom, mi lehetett tényleg a baja. 5-kor már nem lehetett a kiságyban tartani, kiharcolta, hogy kimehessen a kanapéra, de mondtam, hogy akkor itt ücsörgünk a sötétben, mert Dóra alszik, és mindenki más is alszik.... Tényleg ott ücsörögtünk vagy 20 percig, kérdeztem kér-e vmit, fáj-e vmije, de csak ült, meg feküdt csendben. Aztán mondtam, hogy én akkor lefekszem, ha akar, jöjjön velem. Nem jött, lefeküdt a kanapén, és 7-ig aludt :shock: :lol: .
Reggel láttam, hogy orkán van kint, amit Botond magzat kora óta nem bír elviselni ( :shock: ), úgyhogy talán emiatt nem aludt rendesen. Most már semmi baja, tök vidám :wink: .

Boo? Te nem szültél meg a széltől? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én tökre megértelek, az utolsó egy hónapban Botonddal minden este jósolgattam, az utolsó másfél héten már minden este 7-5 perces fájásokig jutottam, és hajnalba nyúlóak voltak ezek a bulik, ráadásul erősek is voltak, mert az se tűnt fel, mikor élesben szültem, mert nem volt különbség :S Annyira ki voltam merülve, hogy iszonyat :( . Ha én ezeket bármivel meg tudtam volna szüntetni, azonnal megtettem volna, szóval szedné a tököm a bogyóidat :twisted: . Viszont én ennyi, és ilyen jóslók mellett sem tágultam semennyit sem, burokrepedés után egy órával, mikor beértünk, alig egy ujjbegynyi volt a méhszájam :? . utána mondjuk normális ütemben tágult (3 óra alatt 4 ujjnyit), de a jóslóim nem voltak vmi hatékonyak :twisted: . Azt mondták nagy volt a baba, túl volt terhelve a méhem, ezért jósolgattam ennyit eredménytelenül...
De neked nem lesz óriásbébid... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt :wink: !

Az éjszakánk most nyugis volt, tegnap lefekvéskor "buliztunk"...
Na, ha nekem mégegyszer bárki is azt mondja, hogy "könnyű nektek, Botondnak ooooolyan jó természete van", azt
1. Leütöm :twisted:
2. Megkapja egy hétre a gyerekemet, aztán meglátjuk mennyire van jó természete, ha vki nem tudja még kezelni :twisted: :twisted: :twisted: :lol: .
Sógoromnál voltunk, fél 9 körül értünk haza (tehát még alvásidő előtt), de Botond bealudt a kocsiban. Megpróbáltuk egyből letenni, nem akarta, nem baj, végülis érthető... Tök jól elvolt, beszélgettünk a nappaliban, aztán tévézett velünk, nasiztunk... 10 óra felé kezdtük pedzegetni, hogy most már menni kéne aludni, na, onnantól 2,5 órába telt, mire letettük :twisted: . Az eleje még elég lájtos volt, de aztán olyan hisztisorozat következett, amit érdemes lett volna lefilmezni :evil: :twisted: . Örjöngve sírós, ágybólkimászós, csapkodós, földhözverős kőkemény hiszti :? . Apával karöltve erőlködtünk, de nem sok sikerrel, amikor minden józan módszeren túlvoltunk 10x, akkor jött a zuhany, hogy kizökkentsük, de semmi (!!!) eredmény. Kicsit hüppögött, de ahogy vittük a szobájába folytatta... Megnéztem volna én most az okosokat, mit kellett volna csinálni :twisted: :lol: . De kitartottunk: mi betettük, ő hisztizett, kimászott, leszidtuk, vissza, megmagyaráztuk mizu, ő hisztizett....stb. Ez ment negyed 1-ig, addigra már rázártuk a szobáját, és hagytuk, hogy ordítson egyedül, ha kimászik, ha nem... (Bár én ezt nem tartottam túl jó ötletnek, mert a cél az volt, hogy az ágyában aludjon el, nem pedig az, hogy valahol felboruljon, de megértettem apát is, mert ez tényleg über volt... :roll: ) Viszont én nem bírom hallgatni, hogy csak sír..sír, úgyhogy bementem hozzá, leültem a szoba sarkába a puffra, és tök higgadt hangon elmondtam neki, hogy az ajtó zárva van, nem tud kimenni, nyugodtan sírhat, ha akar. Én itt fogok ülni, és ha szeretne, az ölembe bújhat, de ha inkább hisztizik, akkor is ottmaradok mellette. Kb. egy perc múlva kivette a takaróját a kiságyból, és az ölembe kucorodott :wink: . Simogattam, és mantráztam neki, hogy "apa is alszik, mama is alszik, kocsika is alszik, amicsakeszembejutott alszik... :lol: " aztán már nem simiztem, csak nagyon halkan duruzsoltam. Betettem a kiságyba, kicsit sírt, de nem hagytam abba a mantrázást, mondtam neki, hogy vele maradok, de aludni fogunk... Kb. 3 perc múlva már síri csendben ültem mellette, és nem is simiztem, csak ott ültem. Szépen elaludt egyedül, én kijöttem, akkor egyszer utánamkiabált, de visszaaludt :wink: . 6:30-kor kelt, de akkor nem szívóztam vele, felkeltünk, és azóta elvan, bár most is hisztis, mert álmos, mint az állat :twisted: .
Szóval megintcsak a nyugi, meg a higgadt viselkedés vált be, de higgyétek el, az első 1-1,5 órában teljesen higgadtan, nyugisan vittük aludni, de ő már egyből sírt. Sztem pont azt rontottuk el, hogy jó hangulatban voltunk, és hagytuk kicsit alkudozni. De megbeszéltük, hogy ez volt az utolsó, ha itthon vagyunk, mindenki megy aludni a maga idejében!
Kíváncsi vagyok ma is bepróbálkozik-e, de fel vagyok készülve, hogy igen :twisted: . Sebaj, inkább szívunk izomból pár napig, mint hogy minden este ez legyen...
Szóval eddig is mondtam én nektek, hogy hisztire hajlamos a kölyköm, és hogy közel sem egy kisangyal... :twisted: A Suttogós besorolás szerint konkrétan fél éves kora óta félúton van a Mintagyerek, és a Talpraesett típus között, bár mióta dackorszak van, kőkeményen Talpraesett :twisted: :lol: . De annyira nem bánom, legalább "tökösödik" :lol: . Amúgy meg a természete totál az enyém, és én detto ilyen voltam, csak nekem anyum cukika volt és hagyta, én viszont carfej vagyok, és nem hagyom/hagyjuk... :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

pocok!
Kiarát is folyamatosan fiúnak nézték a rózsaszín babakocsiba a rózsaszín
ruciba és rózsaszín takaróval..
na a végén még fülbevaló is volt és még így is benézték...
gripe watert Kiaránál próbáltuk,most semmit csak szélcső,de nem is vészes...

Lois!
igen ott külön szobájuk lesz a kicsiknek és aktuális már nagyon,m benett
már nem fér el a mózesban nagyon...

Boo!
költzözés hétvégén 2 nap alatt meglesz(nincs sok cuccunk)
ovit még nem tudom.vagy óbuda vagy nem tudom még.
apának mondtam,h hogy legyen de még nem tudjuk 100%ra...
nyákdugónak gratula...nekem Kiaránál egyben távozott és fél nap múlva
meg is volt Kiara,most Benettnél viszont darabokban távozott és
a fájások megindulása előtt távozott az uccsó darab,szóval onnan meg
6órára múlva
volt meg Benett...

pocok!
Nimródnak jobbulást,bár remélem már jobban van...

magunkról:
Kiara már 2 napja mindig bilibe pisil és szól ha pisilni kell vagy már magától
hozza a bilit és belepisil és így már baleset sincsen...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!

Óbudára oviba Fótról?! :shock: :shock: :shock: Miért? :roll: Sztem érdemes lenne átjelentkeznetek, mert baromi nagy macera lesz minden nap kétszer elmenni érte/értük, főleg ha épp nincs kocsi! Ráadásul mindig (!) csúcsforgalomban! Hacsak nem ott fogsz dolgozni, de azt meg ki tudja mi lesz 3 év múlva, nem? :roll:

Kiara nagyon ügyi 8) :wink: . Botond egyelőre totál kakanalfabéta :lol: :lol: :lol: . Esze ágában sincs bilire ülni :twisted: .

Boo!

Persze, megértem én, hogy ez normális, és meg kell találnia a határokat, ismerkedik önmagával, a világgal...stb. Nehéz korszak ez nekik is (mint a kamaszkor, a klimax, vagy a terhesség :twisted: ). De egyem a drága szívét, hamarabb is leeshetne neki a tantusz :twisted: :lol: :lol: .

Ügyintézés :twisted: . Botond az őssejtszerződésnél fedezte fel, mekkora királyság az a ballonos vízadagoló izé (azthogyhívják?), és égtünk, mint a Reistag, mert kb. 10 poharat és fél liter vizet komponál össze :twisted: :lol: :lol: :lol: . Pedig én ilyenkor mindig viszek egy-egy műzliszeletet, amivel leszerelem, de tovább tartott, a dolog, mint a műzli :lol: .

Én a múltkor, mikor begörcsöltem, pont rád gondoltam, hogy na, ha most szülnék, engem (majdnem) totál hidegen hagyna, hogy mit művel a "nagyom" :oops: :lol: :lol: :lol: . Ha tudom, hogy olyan emberrel van, akivel biztonságban van (és ez nálatok is rendben :wink: ), akkor onnantól már nyugodt vagyok, max. a szittert sajnálom, mert ha a kisfiam nekiáll követelőzni, akkor majd győzze követni a kívánságait, mert nyílván a bébicsősz nem fog leállni fegyelmezgetni :wink: . Szóval nálunk legrosszabb esetben lemeríti majd a nagyanyját, vagy a keresztszüleit zombira, aztán meg vmi rém egészségtelen nasival nyugovóra tér, 75 rész Dóra után a kanapén :twisted: :lol: . Ha meg napközben van az akció, akkor elég egy motor, vagy egy hinta, és le van tudva :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
tuiitt dolgozom 3év múlva,m tulajdonos vagyok a cégnél és ezer éves megbízható
ügyfeleink vannak...

Kép
Kép
csibe83

teszek pár képet,ha nem baj

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo!
azt el is felejtettem írni,h pénteken megjött a bonprixtől a fürdőrucim
és teljesen jó a méret meg a minőség is.
igaz sok idő volt,míg megküldték és fel is hívtam őket,h mi történt és mondták,h nem voltak megelégedve a minőséggel ezért visszaküldték
és újra kérték...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!

Nagyon cukik a bébik :D . Benett igazi kispasi, Kiara meg kész csajszi, főleg ahogy pózerkedik az utcsó két képen.... :lol:

Boo!

Háát, most nincs kedvem végiggondolni, én mit csinálnék (totál koki vagyok :oops: :oops: :oops: ), de nálunk ugye fényezett a konyhabútor, és azonnal meglátszik rajta minden karc, meg ujjlenyomat (már nagyon megbántam :twisted: ), és ahogy életében először nekiállt rajta kocsit tologatni, egyből olyan hegyibeszédet nyomtam, hogynaeztaztánsosetöbbet, hogy azóta nem nagyon próbálkozott vele :wink: .
Ha belegondolsz fura dolog ez: ha életveszélyes dologról van szó, valahogy érzik azt az élt a hangodban, hogy na, ezt tényleg gáz, ezt többet nem szabad csinálni. Vajon honnan tudják, hogy a kanapé étekként való elfogyasztása ( :twisted: ) nem életveszélyes?! Biztos mi is másképp reagálunk mégis. Na, én kb. úgy reagáltam le anno a bútoronkocsikázást, mint ha a wc-be nyúlkált volna, vagy a baltával játszott volna, szóval azóta nem csinálja. Sztem Miron is vette az adást :wink: . Ha meg mésig újra próbálkozna, legyél vele csendes, de határozott, azt Botond mindig komolyabban veszi, mint ha rikácsolok :oops: :lol: .

És olyan nincs, hogy "jóhátőgyerek"...frászt! Gondolj bele: nálunk itt állnak a garázsban a kocsik, az ajtó nyitva, ki-be közlekedik. Jól néznénk ki, ha azon kéne görcsölnünk, hogy mikor karistolja össze a többmilliós kocsit :twisted: . A telefonokról is tudja, hogy tilos, és egyből viszi annak akié. Sztem totál szoktatás kérdése. Ezt nem rád értem, hanem általánosságban :wink: .
Bnőm is mondta, hogy egyszerűen nem lehet megértetni a gyerekekkel, hogy nem ihatnak kólát. Merthogy a szülők is isszák, akkor ők is. Ja, és ha ti Jagert isztok, akkor a gyerek is?! Nem, hát arról tudják, hogy az csak felnőtteknek való. Jaaaaa.... :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Botondot letettük, ordít izomból. Muri indul.... :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: