A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Szép napot!

Na próbálom felvenni a ritmust!

Vivi
Köszi az infókat, sztem én is ki fogom menteni magamnak, hogy szükség esetén kéznél legyen! Tőlem is nagy gratula a 3 kilóhoz ez szuper!

Suzy
Sajnálom, hogy nincs étvágyad! Én is olvastam egyszer, hogy ilyenkor a baba gyomorra gyakorolt nyomása miatt rosszabb az étvágy.

Orsi
Ez jó meglepi volt! :P

Gyevacska
Hajrá a sulihoz! Menni fog!

Menion
Neked is köszi a hasznos infókat! Asszem általad egy fél szülésfelkészítőt mi is megcsinálunk! ;) ;) Hihi, kabát, vagy kocsi, ez aranyos! Inkább kocsi, főleg majd a nagyon-pocakos időszak miatt!

Nomi
Úúúú, szurkolok, lehet, hogy lassan eljön a Te időd??? ;) :D Megy a drukk!!!

Andi
Grat a költözéshez! Ügyik voltatok! Szépen fejlődik Dóri és nagyon szupi, hogy átalussza az éjszakát!

Erika
Te hogy vagy, érzel már valamit? Azé tényleg szuper ajándék lenne, ha a párod szülinapján születne meg Ádám! Kiságy? Lehet, hogy mire mindent elintéztek, akkor dönt úgy Ádámka, hogy világra jön! :D

Evita
Babód beindult? Lehet, hogy csak kényelmes időszaka volt és csak jelzett, de aztán tényleg megadja a módját … ;)

Szandrii
Hogy vagy? Görcsölés? Remélem nem volt több és ha elmentetek Szombathelyre pihenni, az jól sikerült!

Hű, izgi, hogy ki lesz a következő a nagypocakosaink közül… Vigyázzatok magatokra és lazítsatok sokat!!!!!
Szép vnapot!

KépKép
manama

evita boldog szülinapot!!!!!
manama hát képzeld ezt a beírásomat mire hazamentem a párom lekáderezte otthonról :oops: és mikor hazamentem számon lettem kérve mit írkálok én kocsi meg kabát ügyben :shock:
hááát a ctg-re ha naponta kell menni azt az utolsó napokon szerintem nem bírom majd...igaz a parkolás miatt a kocsi se oldja majd meg a dolgot...szóval nem tudom hogy legyünk okosak....
a felkészítőre meg szerintem érdemes elmenni mert amiket én íde írok az mind olyan ami másik helyen is ua.de a helyi szokásokat és elvárásokat is elmondják a tanfolyamon ami nagyon hasznos...

Kép
menion
Budapest

amúgy baromi vacak napom van reggel róka koma tegnap este óta fejfájás láb fájás meg minden frontkor jövő nyavaja rám jött...
nem esett jól hajnalban kelni melózni jönni és elég rosszul viselem a sok ostoba barmot is akik telefonálnak...
amúgy a szív betegek vezetnek a mai nap...szóval aki teheti pinenjen!
betiltom a görcsölést hasfájásokat és egyéb izéket! :lol:

Kép
menion
Budapest

lányok most azon morfondírozok hogy lehet-e CTG-re máshova járni mint ahol szülök?vagyis tudom hogy lehet de arra gondoltam hogy lehet jobban járnék ha a közelemben(XV.ker)járnék és mikor gebasz van akkor mennék a dokimhoz...
mivel hogy úgy néz ki naponta kell majd menni és a klinika gyalog kb 2 óra :cry:
azt is tudom hogy kölcsönözni is lehet de gondolom az már horribilis

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Vivi!
Nekem valahogy így nézett ki a dolog: 3 nap nagyon erős vérzés, 2 hét gyengébb (normál menzesz), 2 hét egészen kevés és kb 3-4 nap barnás folyás, utána pedig mintha elvágták volna.
A gátsebemet szerencsére csak kb 1 hétig éreztem a varratszedés után, nagyon jó munkát végzett a dokim:)

Köszi mindenkinek a dicsiket.

Menion
Most olvasom, hogy te a XV.ker közelében laksz? Képzeld mi pont a XV:kerületbe költöztünk, pontosan merre felé laksz?

Erika
Hú már nincs sok hátra, drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen.

Képzeljétek még mindig nincs meg a fényképezőm:( viszont van még két doboz, biztos az utolsóban lesz, amint meg van teszem a képeket a szobáról is és rólunk is.

Holnap nem leszek mert nagymamám temetése lesz, de kedden megpróbálok jönni.

szép napokat
puszi

andicsiga

Szép jó reggelt mindenkinek!

Manama!köszi jól vagyok...görcseim vannak naponta 2x...nagyon izgulok h milyen lesz és h mikor jön el a nagy nap.
Kiságy:meg van ragasztva...sajnos még nincs össze rakva...de majd ez is kész lesz.
Férjem főnöke mától messzebre küldte dolgozni és elég későn ér majd haza minden nap és szinte ideje megint nem lesz...múlt héten még szombaton is be kellett menjen dolgozni.Azon gondoskodom,hog ki pakolom a fiókos szekrényt ahová majd a kiságyat rakjuk és mikor haza jön ki rakja majd Apósomla és el fogom hívni a barátnőmet aktől a kiságyat is kaptuk,a múltkor mondta nekem h segít össze szerelni és akkor már meg is lenne oldva...ez még nincs megbeszélve meglátom h lesz.

Menion!sajnálom a rosszullétedet és a fejfájásodat.Ma h érzed magad?El múlt a fejfájásod?

Andi!Öszinte részvétem !!!
Köszönöm szépen a drukkot.Már tényleg nincs sok hátra.Félek attól is h nem fogomészre venni mikor jönnek az igazi fájások.Hallottam olyat is h van aki nem is érzi a fájásokat.Te hogy voltál?hogy kezdődött?
Fényképezőgép:sajnálom h nem találtad meg...meg látod majd meg lesz bisztos valamelyik dobozban lehet...Szorítok h meg legyen!+++++

Többiek?hogy telt a hétvégétek?

Ma szerencsére nem kell főzni...takarítok egy kicsit a konyhába...a mosógép mos.A madaraimnak adok mindjárt enni-inni és pihenés...utána még kéne a szobát takarítani.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Szép jó reggelt :!:

Erika
Nagyon sokat gondolok Rád :wink: sajnálom, h a férjed még messzebb van tőled :cry: és ki fog kórházba vinni, ha ott az ideje :?: remélem sikerül helyére tenni a kiságyat :!: :roll: jó lenne, ha lenne segítséged ezekben a napokban legalább :!: :roll:
Ezek a görcsök milyenek :?: rossz azért, h nincs ctg-d :roll:
jó pihit neked a takarítás után :!: :wink:

Andi
fogadd részvétem :!:

Biztosan meg lesz a gép, majd az utolsó dobozban ahogy szokott lenni :!: :wink:
Kicsi lányod :?:

Többiek hogy vgytok :?:

Rólunk:
Én fekszem még mindig, tegnap és szombaton azért sétáltunk is, mert szép idő volt, de a legjobb vízszintesbe lennem :!: :wink: naponta kétszer van egy kb. 10 percre egy gyengébb menzis szerű görcsöm, de aztán szépen elmúlik :!:
a férjem ezen a héten már dolgozik :!:
Ma pakolok be a táskámba, mert sose lehet tudni, délután kérek időpontot jövőhétre a CTG-re :!:
Cipikém mozgolódik szépen, csak érzem, h kicsit kevesebb neki a hely :!:

Szép napot, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra, kisbébikre :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Velünk minden oké! Szombaton elmentünk Lacival moziba! Olyan jó volt! Úgy megkívántam a colát. :oops: Nem vagyok híve a cola ivásnak terhesen, nem is ittam azóta colát, hogy Babó ott van a pocakomban, de gondoltam, most kirúghatok a hámból, így megittam fél liter colát! :lol: :lol: Olyan jól esett. Babó viszont úgy beindult tőle, úgy felpörgött... :lol: Szegény lehet,hogy nem értette, mi ez a kofeinadag. De én örültem,h végre mozgolódik egy picit! :oops: Barátnőm azt mondta, hogy valószínűleg azért nem érzem annyira, mert most befele van fordulva, háta van itt a hasamnál, és befele rúg. Mivel még pici, azt nem érzem, hogyha pl. a beleimet rugdossa. Most viszont folyamatosan rugdos. Olyan jó. Lehet,hogy megfordult! :lol: :lol:

Erika
Örülök,h meg van ragasztva az ágy. Most már nemsokára összeáll. Sajnálom,hogy férjed messzebbre kell mennie dolgozni! Kitartás!!! Nemsokára Ádi is Veled lesz, megfoghatod a kezedbe. Olyan izgi!!

Az egyik barátnőm nov. 10re van kiírva, de még csak jóslófájásai sincsenek! :shock: Dokim mondta neki (közös a dokink), h tuti nem fog előbb jönni. Nem nagyon akaródzik neki kijönni!

Andi
Remélem meglesz a gép. Tuti az utolsó dobozban lesz! :lol: Várjuk a Dóri képeket nagyon! :lol:

Suzy
Sajnálom,hogy férjed már dolgozik. De nemsokára újra otthon lesz veletek, és akkor már hármasban lesztek. Cipike már készülődik kifele! :lol:

Vivi, Orsi, Gabi
Olyan jó,hogy tesztek fel épeket Babókról. Olyan jó nézegetni őket. Minden nap megnézem, és reménykedek hátha van újabb! :oops: :lol:

Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Puszi

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy!Köszi h gondolsz rám...Én is gondolok rád sokat.Sajnálom h a férjed el ment dolgozni!
Menszi szerű görcseim vannak nekem is egy kicsit erősek...kb 5 percig tart.
Hogyha éjszaka jön el az idő akkor a párom be tudna vinni,de ha nappal akkor lehet h a szomszédasszonyal vagy egy volt munkatársnőmmel mennék be a korházba...mentőt nem fogok hívni,mert mire kiér hozzánk el telik több mint fél óra.
CTG-vel kapcsolatban,nagyon rossz hogy nincs.
Jó pakolászást kívánok!
Örülök h Cipike mozgolódik...azt elhiszem h már kevés helye van...Ádámka is így van kevés helye van már és néha úgy be keménykedik a pocakom,gondolom a kevés hely miatt már fordulni sem tud annyira...ma többet mocorog,tegnap egy kicsit lusti volt.
Drukkolok h sikerüljön időpontot kérned CTG-re és h minden rendben legyen!+++++++++++
Pihizés meg lesz,köszi.
Neked is jó pihenést kívánok!!!

Mi felénk is tegnap jó idő volt...el mentünk a piacra szét nézni...vettem egy táskát amibe a bab holmikat fogom tenni mikor megyek a korházba...nem is volt drága majdnem 1000ft volt.
Jól el fáradtam tegnap sokat járkáltunk és még vásárolni is voltunk.

Kép
erika12

Evita!örülök h a babód többet mocorog...úgye milyen jó érzés :wink:...
meglátod majd egyre aktívabban fog rugdosni.
Mozi:jó lehetett :roll: és milyen filmet néztetek :?:

Kép
erika12

Evita
és hogy telt a szülinap :?:
mikor indulnak a munkálatok :?:
élvezd is a baba mocorgását, majd egy idő után rugdosás lesz :wink:
várni kell türelemmel,tudják a bébik, h mikor akarnak kibújni :roll: :wink:

Erika
nekem is van, h kinyomja magát, megfeszül a hasam, majd elernyed, fészkelődik...helyhiány...meg hát ugye növöget :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Reggel kicsit írtam szakdogát, míg Laci aludt. Főztem. Aztán Laci mondta,hogy menjünk moziba. Aztán elmentünk a Lurdy házba. Ott beültünk sütizni is. Dumcsiztunk. Jó volt nagyon. Este meg megnéztük az x faktort. Családilag majd máskor ünnepeljük. Ez volt az első alkalom,h nem pont aznap ünnepeltük. Mivel ünnepnap, így mindig aznap volt! De most jó volta csak ketten lenni Lacival. Jövőre meg már Babó is velem lesz. Milyen jó 25. szülinapi ajándék lesz! :lol: :lol:
A munkálatok úgy tudom jövő héten indulnak! Izgi!! Remélem hamar kész lesz minden! :lol: Szomszédunkkal tudtam beszélni, nekik van egy nagy garázsuk, és bepakolhatunk minden bútort oda, nem kell az udvaron lennie! Olyan jó. Tök rendes! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Ja és tegnap apósom és Laci szétverte a beépített szekrényünket, ami az előszobában volt, mert már nagyon csúnya volt, és majd lesz ott új. Hát most akkora hely van az előszobába....Nem is gondoltam,hogy ilyen nagy! Most tök üres! Elég vicces!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok!

Remélem mindnekinek jól telt a hétvége!

Nekünk elég gyorsan.Szombaton sétáltunk egy jó nagyot délután olyan jó idő volt.meg tegnap is végülis csak tegnap vásárolni próbáltunk.Ami nemigazán jött össze.Aztán átmentünka párom egyik haverjához kártyázni!Este fél10re haza is értünk.Úgyhoyg jó volt!babócánk dübörög a hasamban rendületlenül.És nagyon sokat híztam,vagyis nem látszik annyira rajtam,de 10 kg-t híztam!!!!!

Látom hétvégén senki nem babázott le. :wink: Kitarrtást! :wink:

Azt szeretném megkérdezni,hogy az a video amit felrakott Szandriii,ugye azt már nem lehet letölteni.Megvan valakinek és el tudnátok küldeni?Most akartam átküldeni magamnak,de nem találom az elmentett dolgaim között!Vagy mégegyszre felrakni a gmail-es fiókra?Előre is köszönöm! :wink:

Puzsillak titeket!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

andicsiga részvétem a nagyid miatt! én tősgyökeres pestújhelyi vagyok :lol: ide születtem és mindig itt laktam...nagyon szeretek itt lenni...minden közel és távol van...közel a belvároshoz viszonylag és távol annyira hogy jó legyen :lol:
erika hát ma azért más a helyzet ma már kitört rajtam a nátha...orrfújás nyügösség fejem tele van szóval sajnos engem is elért a takonykór...úgy reménykedtem hogy kimaradok belőle szedtem a c vitamint is meg a femibiont hátha felvértezem magam de sajna nem sikerült....most ágyban egy vagon zsepivel meg orrkenőcs mellől írogatok
tesóm se érezte a fájásokat ő azért ment be mert előre lebeszélték a dokival a progis császárt aztán mikor ott volt akkor már valamennyire nyitott volt a méhszáj és mondták neki hogy fájásai vannak :shock: ő csak nézett...stramm csaj...aztán persze késöbb már érezte és a császárból se lett semmi :lol:
evita olyan aranyos vagy hogy így lelkesedsz a képekért meg a mocorgásért a pocakodban :D én megmondom őszintén nem mindig reagálom le jól van amikor már kicsit szekálásként veszem...pl mikor dolgozom és ahogy ülök rugdos hogy ne üljek gondolom ilyenkor kissebb a helye...és hát ott nem is lehet úgy örülni neki mert nem odaillő amikor egy beteg van bent és mondja a problémáját...aztán meg itthon nem csinálja amikor meg a Lacinak is boldogan mutathatnám...multkor ő is mondta minek tegye oda a kezét hisz akkor nem mocorog direkt....még talán sose sikerült neki elcsípni egy mocorgást se :cry:

Kép
menion
Budapest

Menion
Sajnálom,hogy beteg lettél. Kúráld ki magad! Remélem hamar meggyógyulsz!! Hát igen, lelkesedem nagyon! Én már csak ilyen vagyok! :oops: Az én Lacim sem érezte még, bár már rúgott akkor, amikor rajta volt a keze, de azt mondta nem érzi. Az tény, hogy csak rajta volt a keze, rá kellett volna kicsit nyomni a kezét,hogy jobban érezze. Ő nincs elkeseredve emiatt, csak én. :oops: :oops: Remélem most már hamarosan ő is érezni fogja. Úgy szeretném, ha neki is része lehetne ebben! :lol:
Én nagyon élvezem a rugdosást. Ma folyamatosa rugdos és olyan jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hencsi
Örülök,h tudtatok sétálni. Tényleg elég jó idő volt!! Azt viszont sajnálom,h nem tudtatok vásárolni! A videót pedig nem tudom,hogy tudnád újra letölteni. Szerintem csak úgy,ha újra fel van töltve! Vagy, nem? :oops: :oops: Nem értek ehhez.

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Jobbulást neked!!
:wink:
Kúráld ki magad!Én is nemrégen jöttem ki belőle!!!

Evita
Én sem tudom hogy lehetne megint leszedni a videót.ma akartam megnézni délután otthon,a párommal.Aztán hát így jártam!! :(
Nekem is nagyon mocorog a picur.Az én párom viszont már érzi a rúgásokat és nagyon élvezi a dolgo! :D Van amikor már kidudorodik a hasam ahogy rugdos ott benn :D

hencsi25

Hencsi
Milyen jó lehet, amikor kidudorodik! Jaj már én is szeretném!!! Olyan türelmetlen vagyok!!! :oops: :lol:

Menion
Szerintem, ha ülünk nincs neki kisebb helye!

evita10
Budapest IX. kerület

Csajok írtam Szandrinak egy üzenetet, mert már aggódtam Én is érte :!: eszembe jutott a gmail-es táblázat, hátha benne van a teló száma...és igen :lol: már írt is vissza...nincs netjük, holnap délelőtt javítják és utána jönni fog :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Szupi!! Ügyi vagy!! Már én is aggódtam érte, de így akkor megnyugodtam!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
gyógyulj meg minél előbb drága :!: kúráld magad, akkor most semmi ügyelet ugye :?:
nálunk se mindig érezte a férjem Cipike mozgását, na de most :roll: :wink: olyan 32.héttől indult be keményebben :!:

Evita
türelem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hencsi
nem teszel fel képet a gmail-re :?: olyan kíváncsi vgyok Rád is és a pocakodra is :!: :roll: :wink:

Vivi
Barni annyira édi :lol: az a cumi reklám :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Tesóm kislányának is ilyen cumija volt! Nagyon szerette. Persze neki rózsaszínben volt. Majd én is ilyet veszek neki!! :lol:

Hencsi
Én is szeretnék látni fotókat! Légyszi tegyél fel gmailre!

Suzy
Gyerekszobás kép???

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
még nincs kész :!: épp mérgelődök, mert nem jött meg a babaágyneműs szett :evil: úgy várom már :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,Evita
Most már tényleg eljutok odáig hogy tegyek fel képeket,már atelómon vannak,csak a kábelt felejtem mindig otthon.De ma felírom! :D :wink: És akkor holnap teszek fel képeket!! :D

hencsi25

Csajok nem tudom mostanában olyan furán érzem magam,ma pl egész nap szédülök.De úgy hogy sokszor csak a friss levegő tezs jót kicsit.Meg a fejem ami nagyon fájt tegnap,egész délelőtt az áygat nyomtam mire elmúlott.Meg néha görcsöl a hasam.Ez normális?Vagy csak én aggódom túl?

hencsi25

Hencsi
várom a képet :!: :wink:
a hormonoktól és a frontoktól fáj a fejed biztosan :!: :roll: görcsölés esetén egyél magnéziumot és említsd meg a dokidnak, ha sűrűn görcsölsz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

pocisimi-ről képzeljétek azt mondta nekem két szülésznő hogy nem szabad! :shock:
rámszóltak 1x a szülésfelkészítőn a szülőszobában éppen körbeállva olyan ciki volt hogy nem mertem megkérdezni miért...ezért amikor taliztam egy volt szülésznő kollegával pénteken attól megkérdeztem és rávágta hogy kontrakcióba hozhatja a méhet :( szóval nem szabad pocisimizni :cry:
fogni lehet a hasat de simizni nem..kérdeztem hogy akkor miért simizi minden terhes?erre azt mondta hogy ez csak egy rossz szokás... :roll:
hát eddig nem nagyon csináltam csak mióta jobban érzem de most akkor próbálok leszokni róla

Kép
menion
Budapest

Menion
nekem egy barátnőm mondta, h ne simogassam a hasam, mert beindíthatja a szülést, vérbőség keletkezik...nem szoktam, nem csináltam soha, csak ráteszem a kezem és beszélek hozzá...ez nem hülyeség, ez így van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Lehet a frontok miatt van,de hogy ennyire.Agyon gyógyszerezni meg nem akarom magam.Holnap akkor teszek fel képet! :wink:

menion
pedig én állandóan simogatom a hasam,na jó nem állandóan,de elég gyakran.De akkor ezek után nem teszem.

legyetek jók lányok!Holnap jövök!Végre lassan vége a amunkaidőnek!

Puszillak benneteket! :D :wink:

hencsi25

Hencsi
magnézium a 36. hétig szedhető :!: jó pihit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon aranyosak vagytok, köszönjük a Barni dicséreteket! :) :D

Most sajnos keveset tudok jönni, mert az én kis Hercegem front érzékeny és így keveset alszunk éjszaka...
Amint összeszedjük magunkat, ígérem rendesen visszaolvasok és reagálok is!

Ne haragudjatok! :? :oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Én is elég gyakran simogatom a pocim,pedig tudtam ezt. Bár nekem a védőnő azt mondta lehet, csak ne túl gyakran. Igyekszem amúgy én is keveset, de olyan jó. Én is sokszor csak ráteszem a kezem. Sőt a védőnőm azt mondta, hogy másoknak ne is engedjem a simit.

evita10
Budapest IX. kerület

Csak gyorsan jövök egy hsz erejéig pocaksimi témában...
Én meg pont azt hallottam, hogy az nem jó, ha sokáig rajta hagyod a kezedet.... Mondjuk a lényeg ugyanaz volt, hogy méhösszehúzódást okoz.
Apropó, pont tegnap került a kezembe egy kiskönyv, abban a vajúdás megkönnyítésére javasolták a hassimit, de úgy, hogy csak nagyon finoman kell hozzáérni, aztán a fájás kezdetével elindítani a kezet a has aljától a köldök irányába a has külső felületen vezetve, és a köldöktől lefelé simítani és így tovább (gondoltam, leírom ezt is... :oops: ) Én úgy gondolom, hogy ha csak kicsit simogatjuk a pocit, abból nem lesz baj.

NA, este még jövök. Vigyázzatok magatokra!
Hencsi pihizz sokat, Vivi, Barninak nyugodt éjszakát!

KépKép
manama

köszönöm a jókívánságokat igyekszem hamar gyógyulni....
holnap kell mennem az sztk-s dokihoz majd megkérdezem mit csináljak ezzel a taknyossággal mert most kaptam ki a tesómtól hogy milyen önző vagyok csak magamra gondolok miért nem telefonáltam már az orvosnak...
hát nem hiszem hogy önzőség mert csak ma reggel óta vagyok beteg és holnap úgy is megyek akkor minek telefonálgassak :oops:
meg amúgy nem szeretnék AB-tszedni hisz nemrég szedtem végig egy kúrát a pisi miatt most akkor megint egyet szóval remélem nem fog kelleni de ha az orvos azt mondja akkor persze majd beszedem...csak féltem már a kis porontyot a sok gyógyszertől...

evita ha a melóban ülök akkor a monitor miatt előre görnyedek és érzem hogy neki nem kényelmes és szokott akkor rugdosni...de mivel a munkát el kell végezni olyankor kicsit ideges vagyok olyan két tűz közt érzem magam :(

Kép
menion
Budapest

na már tudom mire jó hogy az orromon nem kapok levegőt
a cica hasmenést kapott és mikor kimnentem a wc-re ott találtam a meglepetését...szegényke biztos nem bírt időben kijutni mert sírt ugyan de a Laci csak késöbb engedte ki
legalább így nem voltam rosszul mikor eltakarítottam
de milyen kis rendes cica hogy a wc-be ment
mostmár csak azt kéne megtanulnia hogy az ülőkét használja

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Menion Jobbulást neked is! Csak nem ír fel valami antibigyót a doki…! Bár inkább kúráld ki magad, mint hogy sokáig szenvedj(etek) tőle! Kérdezted a CTG-t… hááát, nem tudom. Sztem gáz lenne, ha nem lehetne közelebb menni… Jófej a dokid? Kérdezz rá, végülis van rá reális magyarázatod…
Nahát ez a cicus…Tényleg jólnevelt!

Erika Az is jó megoldás, ha a barátnéd segít összeszerelni a kiságyat! Biztos a párod sem veszi zokon, hogy így alakult! Te mindenesetre vigyázz nagyon magadra!
És olyanra nincs lehetőséged, hogy valahova kérj időpontot CTG-re? Mondjuk ahhoz meg valószínűleg utazni kell, amit a hátad közepére sem kívánsz ilyenkor…

Andi Részvétem :(

Suzy Hááát, én még nem szültem (ki hitte volna ebben a topikban… :) ), de sztem tényleg egyre kevesebb a helye Cipikének és ezt így is jelzi. Vaaagy jóslók... nagyon koraiak és még pár hetet bent tölt Cipike....

Evita Szuper proginak hangzik! Hát, én úgy vagyok a kávéval, mint Te a colával… :D Párom napi 2-3 tejeskávét megiszik, én meg csak nézem. De szerencsére nem kívánom annyira, viszont egyszer fogok inni egy lightos-at, valami ünnepi alkalommal :D :D Jó azt tudni, hogy a befelé rugdosás nem olyan intenzív… magamtól nem logikáztam volna ki…
Jah, el ne tévedj az előszobában… ;) :D

Nálam még semmi mocorgás… biztos nagyon kényelmes a drágám… :) Igyekszem nem türelmetlennek lenni! Azért néha a lelkére beszélek!!:D
Hú, mi sehova nem mentünk a hétvégén. Apa még mindig beteg, most már külön szobában alszunk (asszem ezt nem írtam még…), illetve ő csak akar, de nem tud a náthától. Sajnálom, hogy külön alszunk, de ha nem alszik, akkor folyamatosan tüsszög és orrot fúj, ha meg alszik, akkor iszonyatosan horkol. Három hét után már hajlandó arra is, hogy elmenjen a dokihoz, holnap talán mond a házidoki valami okosat. Valószínű, hogy az orrsövény ferdülése dobja meg ezt a náthát is, de 3 hét nem normális…

KépKép
manama

Na, a Szülés videót elküldtem a közös emilcímünkre, aki szeretné (pl Hencsi ;) ) letöltheti 1 héten belül :D :D
Szandriii, köszönet érte még 1x, aztán majd írj, hogy veled mi van!

Verdict, téged is várunk, ha van időd...

Puszi nektek!

KépKép
manama

Manama
Én sem gondoltam volna ezt a befelé rugdosást! De így kicsit megnyugtatott. De ma bepótolta, annyit rugdosott, úgy élveztem. Bár ha nagyobb lesz,akkor a befelé rugdosást is érezni fogjuk, mert nem lesz túl jó érzés,ha a veséinket rugdossa, meg ilyenek, erről a többiek többet mesélhetnének nekünk! :lol: :lol:
Én is sokat beszéltem Babóhoz,hogy mocorogjon sokat, mert nagyon szeretném érezni, és szófogadó kislány volt, mert hamar éreztem. :lol: :lol: Van bőven időd még,hogy érezd!
Igyekszem nem eltévedni! :lol: :lol: :lol:
Én is külön szoktam költözni Lacitól,ha én vagyok beteg, mert szegény nem tud tőlem aludni, de szerencsére ritkán van, mert nagyon nehezen viselem, ha nem alhatok vele!
:oops: :oops:

Manama
Rendes volt a cicád tényleg! Szegényke, ő is betegeskedik? :shock:

evita10
Budapest IX. kerület

hát a cica után én is mentem de nem vészes csak 4-5x voltam wc-n :?
holnap 9-re kell dokihoz menni majd kiderül kell-e gyógyszer...de egyre nyomorultabban érzem magam...
lehajoltam és kifolyt az orrom...aztán meg egy tüsszentés miatt be is csurrantottam :oops: ...hát nem teljesen csak annyira hogy kiakadjak magamon hogy ennyire szar a záróizmom...ezt is megkérdezném az orvostól ha nem lenne ciki hogy ez normális vagy akkor számíthatok a szülés után arra hogy gondom lesz a visszatartással :roll: ...hallottam már hogy sokaknak utána ez van...de hogy nekem már most :(

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt Lányok!

Olyan boldog vagyok! A kislányom olyan szófogadó!!! :lol: :lol: :lol: Tegnap este Lacival filmet néztünk, begubózunk ágyikónkba és filmeztünk! :lol: Este,amikor zuhanyoztam mondtam Babónak,hogyha lefekszem jó lenne,ha nagyon erősen rugdosna, hogy Apácska végre érezze a rugdosását! Ahogy lefeküdtem az ágyba, azonnal belelendült! Laci kezét rátettem a hasamra, kicsit rá is nyomtam,hogy érezze, és érezte 2x is! :lol: :lol: :lol: :lol: Utána elvette a kezét, szerintem nem akarta erősen nyomni! :lol: Úúúgy örülök most!!! Ő is örült, bár én jobban! :oops: Úgy vártam már erre! :D

Képzeljétek éjjel felébredtem, és épp a hátamon aludtam, amiben nincs semmi különös, mert én még éjszaka rendszeresen átfordulok a hátamra! Nem kényelmetlen még. Viszont, ami fura volt,hogy a lábam törökülésben volt! :shock: :shock: Hogy lehet így aludni??? :oops: :oops: :shock: :shock: Elég érdekes! Ti meddig tudtatok háton aludni?

Menion
Remélem nem ír fel neked a dokid gyógyszert, és anélkül is könnyen meggyógyulsz!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó Kismamik!

Nah, van 10 percem..... :? :P

Örülök, hogy minden rendben van Veletek és a Babákkal!

Deann....nagyon eltűnt, remélem már túlvan az összes rossz tortúrán.....Én szoritottam érte nagyon!!!! Gyere!

Huhhu....Erika...mindjárt Te következel, most már bármelyik pillanatban...nagyon izgis hetek, napok elé nézünk.........jönnek sorba a babák......Erika...Nomi...Suzy........folyt.....

Jajj, de jó lesz!!!!! :P

Hát Rólunk:
Dalma végigalussza az éjszakákat, reggel fél hatkor kel előszőr....aztán visszaalszik és 9-10 között ébred. A nappalaink viszont változékonyak, hol rázósabbak, hol nyugisak! :wink:
Szeret nézegetni, szorgosan emelgeti a fejecskéjét, sokat tornázunk, csipő és a nyakizmokat erősitjük.....már leköti egy két dolog. A pihenőszéken függő szines bohóc....Apa gitárjai...

Néha, hisztizünk is, mert szeretne mindig kézben lenni.....Anya cicijén elaludni, az valami eszméletlen jó...lenne.....de nem szeretném ehhez hozzászoktatni!!!!
Bár olyan Édes amikor az egyik kezével a szopis melltartóba kapaszkodik, a másikkal meg a cicit szorongatja, hogy el ne tűnjön!!!!!! :wink: :P

Na hát ennyire futotta, felébredt!
Majd jövök még, ha tudok!
Puszi Nektekés a Babáknak! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Milyen rendes lány Dalmuska. Átalussza az egész éjszakát. Nem semmi! Tök jó! Irigyellek nagyon! :lol: :lol: Szoktad hagyni hisztizni? Nem veszed fel egyből,ha sír, hogy szokja, hogy nem lehet mindig kézben? Az ilyen pihenőszékeken ki lehet cserélni a játékokat,hogy változatos legyen nekik? Biztos nagyon cuki, ahogy kapaszkodik,hogy ne tűnjön el a cici!
Hát én is gondolok Deanre. Remélem jön hamarosan!

Többiek hol vagytok? Mindenkit elnyomott ez a rossz idő???

evita10
Budapest IX. kerület

evita de jó neked!!!én is erre vágyom hogy legalább egyszer Laci is érezze persze szerintem nálunk is hasonló a helyzet hogy én jobban lelkesedek mint a párom...biztos azért van ez így mert azért ők nem tudják ezt olyan nagyon átérezni mint mi akik nap mint nap érezzük....
de nem adom fel!arra bazírozok hogy ha még nagyobb lesz a kisasszony akkor már nem fog tudni meglapulni és akkor csak el tudjuk csípni azt a pillanatot amikor mocorog....vasárnap csinált egy olyan órás műsort hogy azt még szemmel is lehetett látni nemhogy kézzel érezni de sajnos aznap dolgoztam úgyhogy Laci megint kimaradt belőle.... :cry:

szépen alakul a nyavajám sajnos :( mostmár sárgát fújok szóval muszáj lesz AB...a doki nem írt fel azt mondta majd a háziorvos...de mondta hogy már nem bántja a babát nyugodtam szedhetek algót is meg amire szükség van...
de a legjobb hír az hogy mehetek oda ctg-re majd a 36.héttől ami szuper mert a klinika 2 óra kinlódás 2 vissza...ez meg itt van 20 percre és a busz is majdnem háztól házig visz :lol:
különben minden rendben volt szívhangot nézett meg adott beutalót vérvételre meg a táppénz papírt...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Mostanában elég sok dolgom volt, meg sok az energiám. Örülök hogy hellyel közel mindenkivel minden rendben! Lassacskán megint egy baba....olyan izgi!
Rólunk pár szó: Jól vagyunk, leszámítva hogy kocsikázásnak még most sincs jó vége. Sokat sétálok...bárhova megyek csak gyalog. Bugyog a babónk...már várom az igazi rugdosásokat is. Már a pocakom is olyan mintha jóllaktam volna reggel :) Apácskának nagyon tetszik. Olyan figyelmes tud lenni, próbál többet törődni velünk. Lett egy tengerimalacunk is...sír mint a gyerek, de már 2 napja végigalussza az éjszakát :D Párom lánya itt hagyta, mert neki nem kell. ma betoppant a védőnénink is :? Szólhatott volna előre...reggeli ébredés után. Nem volt olyan nagy felfordulás, csak beágyazva nem volt....nem igazán érdekel, most ment el, a coca annyira nem tetszett neki. Most ebéd, aztán lehet még okmányiroda...de lehet csak holnap megyek. Esőben nincs kedvem.
Mindenkinek szép napot! Amint tudok jövök!

KépKép
yokka03

Sziasztok :!:

Ekkora fos időt :shock: itt szakad az eső :cry: olyan nyomott vgyok :cry:

Vivi
Majd jössz, ha időd engedi, várunk, élvezd csak a boldog baba-mama napokat :!: na ez az idő megint csak nem kedvez sajnos Nektek :!: :roll:

Evita
örülök az örömödnek :lol:

Orsi
Nagyon ügyes kislányod van :!: :wink: örülök, h jól vgytok :!: :wink:

Menion
de jó, akkor nem kell sokat utaznod :!: :wink: jobbulást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
én egyáltalán nem tudtam háton aludni a kezdetektől fogva, néha úgy ébredek fel, h majd megőrülök úgy fáj a hátam :shock: még így is :!: csak az oldalamon tudok aludni :!:

Manama
a párod reméljük most már elmegy dokihoz nehogy vmi baj legyen, sok már a 3 hét :shock: a horkolás borzasztó dolog tudom, mi mindketten horkolunk az orrsövény ferdülésünk miatt, egymáséra fel is ébredünk :!: :wink:
minden este orrspray-t használunk...így annyira nem vészes :!: jobbulást a párodnak, remélem hamarosan együtt tudtok aludni :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

orsi jaj de cuki lehet! nem is tudom hogy lehet erről leszoktatni ha eljön az idő...vasárnap is volt bent egy szoptatós mama be volt gyulladva a cicije és mondtuk neki hogy akkor most nem szabad szoptatni erre mondta hogy 20 hónapos a gyerek...szóval látom hogy ez másnak is nagyon nehéz feladat...
evita én tuti egy percig se tudom a sírást elviselni....én el fogom kényeztetni az biztos! még az uncsihugim sírására is úgy loholtam futottam ha sírt mintha az élete múlt volna rajta...nem tudom miért hiszen tudom hogy nem lesz abból baja ha kicsit sír de annyira nem bírom szinte fájt..
anyukám is azt mondta hogy ő egy percig se hagyta hogy mi sírjunk....

Kép
menion
Budapest

Most jutott eszembe, h nem tettem "arcos " képet a múlt hét szerdai uh-ról :lol: csupa Én vgyok :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Hát inkább egy kis gyógyszer akkor, minthogy nagyon elhúzódjon a dolog. Szuper,hogy Babóval minden rendben van.
Most már csak érezni fogja a Te Lacid is. Hát igen, férfiak. Enyém is azt mondta,hogy majd érzi eleget,ha már kint lesz! :lol: :lol:
Biztos tényleg nagyon nehéz hallgatni,ha sír, de szerintem néha muszáj. Kézben sem lehet mindig!

Yokka
Tök jó,hogy már bugyog a Babó, akkor nemsokára már érzed is a rugdosást. Nagyon jó lesz! Nekem a bugyogás és a rugdosás között kb. 2 hét telt el.
Én az ilyen védőnőket nem értem. Ajánlom,hogy nálam ne csináljon ilyet! :twisted:

Suzy
Nem csodálom,h nyomott vagy. Szörnyű idő van. :cry:
Azt olvastam, hogy nem nagyon szabdna már háton aludni, de nem tudok mit csinálni, ha éjszaka átfordulok! :oops: Mellesleg nem kényelmetlen nekem még. Azt is olvastam,hogy inkább a bal oldalunkon kéne aludni, de az is sokkal kényelmetlenebb. Mellesleg már volt olyan,hogy arra az oldalra fordultam, és a szívem úgy elkezdett verni, és szúrni,hogy azonnal vissza kellett fordulnom a jobb oldalamra, és el is múlt! Szóval fura. Érdekes dolgok ezek.

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: