Sziasztok!
Melcsi!
Hát majd igyekszem. Állítólag olyankor már nem fél az ember, csak arra koncentrál, ami történik vele, meg hogy hamarosan itt a nagy találka a babyvel. Hát én ezt nem tudom, remélem így lesz.
Sajnálom, h ilyen sz.rul voltál! Szurkolok, hogy most még ne történjen semmi. Nagyon tetszik a csajok birodalma!
Reni!
Kitartás!
Katinka!
Örülök, hogy minden oké, és elmúlt a para. Szombattól hajrá nekünk!
Én 3x iszom málnalevelet.
Gabi!
Nagyon tetszik Lacika szobája! A színek és a Micimacis izé is!
Ditta!
Igen, nekem is a jobb sokkal jobban dagad, mint a másik...nem tudom miért.
Én úgy tudom, h ahol nincs kenetvétel, ott születés után vizsgálják meg a babyt, és kezelik, ha kell...de igazából nem tudom.
Ne is mondd, parázok a szülés utáni depitől is, mert én ilyen fajta vagyok, képes vagyok minden új, nagyobb dologtól bepánikolni, akkor is ha jó dolog alapvetően....hát majd meglátjuk.
Nálatok is nagyon ari a babasarok, meg a cuccok!
Almi!
Szurkolok, h még beforduljon a baby!
Kumpibogár!
Örülök, hogy minden ok! Szurkolok a hamarabbi időponthoz!
Mesi!
Kitartás neked! Gondolom milyen nehéz lehet 2 babyvel a pocakban, nekem 1 is sok már. Tegyél fel képet te is a babasarokról! A Walter tényleg vicces.
Köszi a bátorítást!
Beagle!
Nem tán elkezdődött vm?
Pipal!
Sajnálom a fogadat!
Nem, nem varázsoltam én semmit....bár tudnék!
Izsuzsi!
Nálunk 6óra után haza lehet menni, 24óra után pedig általában mindenki haza is megy, ha komplikációmentes volt a szülés, és minden Ok.
A csoki megvolt (egy egész doboz), már jobban vagyok...
Kitartás neked is!
Kata!
Örülök, h jól vagytok!
Katica!
Örülök, hogy már hazaviszitek Lénát! Szurkolok, h minden eredmény okés legyen! Dejó!!!!!
Akíra!
Dejó, hogy előkerültél! Kitartás!!! Remélem nov.6 előtt elindul majd magától a csajszi!
Sonny!
Drukkolok neked estére, majd gyere a hírekkel!
Az egyedüllét nálam sem mindig nyerő. De én átmentem hisztisbe, néha az a bajom, h egyedül vagyok, néha meg az, hogy itt van vk. Jófejek a barátnőim, mindig jönnek, ha tudnak, meg hívnak, csak hogy ne unatkozzak. De néha nagyon nem kívánom a társaságukat, ki érti ezt.
Klarissza!
Hűha, jó nagy pocak!
Ez a kórházi jelenet pedig felháborító! Egy tapló ez a nő...hogy lehet ilyet mondani egy kismamának??? grrrrrrr
Vera!
Kitartás neked! Elhiszem, h milyen nehéz lehet 4 gyerek mellett, mikor már alapból is az!
Holnap hozza a futár a kamerát, és a strepto eredményemet is holnapra várom, úh szombattól nálunk is zöld a lámpa. Szép is lenne....az eredetileg kitűzött dátumom, amikor is pont 23,5 éves leszek.

Na de úgysem vagyok olyan szerencsés...kezdek megbarátkozni a túlhordás gondolatával is, pedig eddig nem is gondoltam, h ilyen egyáltalán lehetséges.

Na nem baj, egyszer majdcsak kibújik, elvégre bent tuti nem fog maradni. Gondolom még max 3 hét. Fuhh, belegondolni is rossz.
Már tényleg alig bírok mozogni, tegnap elmentem a pénzemért a főnökömékhez, utána útközben bevásároltam kaját, és úgy elfáradtam, mire hazaértem, h durva. Nem gondoltam, h a sétával is gondok lesznek előbb utóbb.

Másról meg ne is beszéljünk...
Ma 7.45-kor felcsörögtek a cégtől, ahonnan rendeltem a kamerát, h egyeztessék az adatokat...hülyék ezek, h már ilyenkor dolgoznak?! Csak kicsit voltam mérges...a jó oldala, h tényleg gyorsak voltak, és holnapra már itt lesz, pedig tegnap késő este rendeltem. Persze utána már nem tudtam visszaaludni, megnéztem a Lecsót (tudjátok az a walt disney rajzfilm), ettől jó éhes lettem, kajáltam, és délben kb visszaaludtam...fél4-ig nyomtam.
Hát ennyi, marha izgalmas dolgok történnek velem...