A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bringa: AKkor most mi van?? Balazst kirugtak es kapott meg egy eselyt? Annyira undorito emberek vannak!!! Tesom ferjenek a fonoke is egy akkora barom allat! Pedig annak is vannak gyerekei, de egy onzo, budos bunko, semmi megertes, tolerancia.
Remelem nem lesz gond nalato!! :(

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!
One more párhuzam............. :wink:

Kép
bringababa

Bringa!

Jah,nem véletlen, hogy felismertem a tüneteket és azt is tudtammivel enyhíthetek rajta... csak akkor is megdöbbentő, hogy miért pont most, és amúg yis miért pont één???

Szóval érted? nagyon remélem átmeneti a dolog és tényleg csak a sok egyedüllét és elhanyagoltság, és stressz és vizsgaidőszak és a gyermekvárás legeslegvégének eljövetele okozta ezt.

Most megyek beszerzek egy homeos nyugtatót! :) Biztos ami tuti!

Mára jön meg amúgy is a méhszájérlelő bogyóm második adagja, most 30 CH-st rendeltem, majd kiötlöm hogy szedjem, hogy kirobbanjon belőlem a gyerek! :)

Most a legújabb mániám az, hogy ha még sokat várunk a szüléssel, nem fog kiférni, hisz már a múlt héten 42. hétnek megfelelő paraméterei voltak... szal ha még várunk 2 hetet, akkor az egy orrszarvúbébi lesz... Ugye nem a súly becslés érdekes mert az vagy annyi vagy nem annyi, de a feje már a múlt héten 34 cm volt...

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Ezen en is aggodok, hogy ha tulhordom hogy a jo fenebe nyomom ki??? Mert eddig minideg 1-2 hettel nagyobbra saccoltak, most elgutobb mondta a doki, hogy normal meret...de en mar senkinek nem hiszek el semmit!!!!!!! Es akkor arrol nem is beszelek, hgy az akacmez akcio miatt leginkabb keresztbe raknam a labam, nem meg nyomni!!!!!!!!!!!!

Szerintetek szedhetem a homeos izet megint napi 3x5-ot?

Kép

Kép
lorcika

Igazából nem tudom mivan :roll:
Úgy volt,hogy a féreg ugatott,meg ugatott,Balázs meg hallgatta egy darabig,aztán sarkon fordult,beült a kocsiba és ott hagyta.
Ma meg elment reggel,még nem jött haza,szerintem ezt a melót befejezik még 1ütt,aztán szépen elbúcsúznak 1mástól.
Igazából Balázs kényeztette el,hülyeség,de sajna van ilyen,túl jó munkaerő volt,előttünk csak a munkájának élt,tolta a szekerét rendesen.Most is sokat dolgozik,csak a hozzáállása változott meg,próbálta megosztani magát mun ka és család között,ami persze nem tetszett ennek a majomnak!Ez van.Egy esélyes a történet,úgysem fogja ilyennek elfogadni,hiszen egyik kapcsolatot sem lehet visszaminősíteni,neki arra a srácra lenne szüksége aki azelőtt volt,az meg ugye már sosem lesz!

Kép
bringababa

Legi,drága jobbulást tenekd!

Lépek,dobok egy tusit,mert szörnyű nedves és büdike vagyok :oops: :!:

Kép
bringababa

Na eltunt amit irtam, mert elment kozben a net!!! :twisted:
Annyit irtam neked Bringa, hogy nem erdemes rendesnek lenni, erre mar en is annyiszor rajottem. A munkahelyemen is az volt, hogy csinaltam plusz dolgokat es ezek megszoktak..aztan amikor kinyilt a szemem es mar nem voltam olyan lelkes, kiakadtak!!!!! :D Figyu Balazs alpinsta? Vagy keverem? Es ezzel nehezebb allast talalni?

Csajok ujabb kis gorcs es egy kis kicsike kis nyakdugeszka! En ennyire mar reg orultem annak, hogy cuccok jonnek ki belolem!! :lol: :lol: De tudom ez meg nem jelent semmmiiiiiiiit!!!!!!!!! Tudom tudom tudom tudom!!!

Kép

Kép
lorcika

Lorcika!
De bizony ez jelent valamit!Szerintem nyugodtan beleélheted már magad,igenis szülünk!Ha nem ma,akkor holnap :roll: ,vagy azután........ :roll: ,estleg pénteken,de szülni fogunk,megígérem! :lol: :wink:
Én legkésőbb jövő7 kedden,akkor ugyanis megcsászároznak,addig már csak maximum 6ot kell aludni!
Mondjuk jobb szeretnék előbb,és nem csak azért,mert már nagyon szeretném látni és érezni és szaglászni Lilikét.hanem azért is,mert ha addig nem indul be spontán,akkor vasárnap befektet a kórházba,az pedog két éjszakát jelent odabenn,mégpedig két horkolós éjszakát :shock: :roll: :oops:
Úristen,már most ég a fejem............ :oops:

Balázs ipari alpinista igen,nem hiszem,hogy nehezen találna munkát,mert elég nagy kereslet van rá,de már nyolc éve dolgozik ennél a majomnál,nehéz lesz a váltás.
Szerintem már nem szeretne másnak dolgozni,idáig azért volt jó itt melóznia,mert normálisan be volt jelentve,plussz jó pénzt is kapott.
Egészen ez évig.De amióta jöttek a reformok(???????????????) :twisted: :twisted: :twisted: ,azóta a magasabb járulékok miatt kevesebbet is keres,és a munáik sem úgy jönnek,ahogy kéne,így már nem éri meg másnak dolgoznia,ennyit akkor is megkeresne,ha saját magának dolgozna,és még at emberségébe sem taposhatnának bele.
Most beszéltem vele,azt mondta leültek átbeszélték ki mit vár a másiktól,most gondolom egy darabig nyugi lesz,de már nem lesz a régi úgysem.

Kép
bringababa

Bringa: OKe megnyugodtam hogy valamikor egyszercsak szulunk!!! :lol: :lol:
Ha nem szulok meg vasarnap, megmondom a dokinak, hogy nekem ne huzza itt el a dolgokat meg 1-2 hetig!!! Max. szerdan nekem is inditsak el vagy szedjek ki vagy banom is en!!!! Cuncicuncicunci baba!!! Egesz nap beszelek a fejevel, de kis onfeju manoka mar latom!!! :wink: :)

Na orulok, hogy Balazsek leultek megbeszelni a dolgokat. Jobb a bekesseg, aztan majd csak lesz valahogy! :)

Apjuk szereli fel a polcot a babaszobaba..de valami nem stimmel. Ajajjj, ha nem sikerul, a szep falon ott leszenk furonyomok!!! Jujj most izgulok!!! :shock: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Melcsi most írt,éééééééééééééééééééés............................................................................................................................................................................................................................................................????????????????????????????????????????????????????

Áh,semmi,csak xaraxik a netjük én meg halálra unom magam,azért szórakozom! :lol:

Kép
bringababa

Gyesznaj!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Bringa: Azt mondjad meg inkabb milyen eloerzeteid vannak! Nekem voltak tegnap, megszuntek..mar eloerezni se merek!!!! :cry:

Kép

Kép
lorcika

Most lehet 3x5 homeot nyomni vagy sem?? Vaaaalaaaaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

Nekünk már nem is fórumozni kéne, hanem csetelni! :)

Nekem olyan előérzteim voltak tegnap este, márha bárki is kiváncsi rá, hogy azonnal kiugrom az ablakon, ha nem ad valami biztos jelet arról hogy megszületik.... de xarik a fejemre, azóta sem ad semmi jelet.

Pedig tegnap még karikáztunk is! :) Hogy már az is milyen bonyolult...:D

Jah és az jutott eszembe ebben az árnyékban hetven fokban, hogy mi a francnak vettem rugikat a gyereknek, amikor valszeg három hónaoig csak badiban vagy pelenkában lesz.... :? :?

Most vettem észre hogy rohad a mellem alja.... tegnap úgy megizzadtam, hogy most amikor megtörölköztem a jó kis dörzsis törcsimmel, elkezdett lehámlani a bőr. Úgyhogy hanyatt vágom magam és behintőporozom, még mielőtt oszlásnak indulnak a tejcsárdáim. Jah és eddig bírtam elviselni intim tájon a szőrzetet magamon, apa jön haza és kénytelen lesz leszedni, mert zuhi után öt perc múlva már olyan szagom van mintha az ottan már a melleimet megelőzve oszlásnak is indult volna.... pfujjj. Bocsi hogy megosztom veletek ezeket, de hát a szőr az szőr és mint tudjunk a bacik is előszeretettel virgonckodnak rajta.... de legyaluljuk... remélem csak a szőrt! :shock: :roll: :lol:

És valóban előbb utóbb kijönnek, kezdem úgy érezni, hogy bocikának is kezd kényelmetlenné válni a szitu, és hogy őszinte legyek nem könnyítem meg a dolgát. Eddig figyeltem rá, hogy úgy helyezkedjek hogy ő is elférjen, mostmár szándékosan ülök , fekszek rajta! Genyanya vagyok! :D De még hősiesen tűri az általam mint egyetlen tagként alapított erőszakszervezet nyomását! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Nekem is olyan kőkemyén előérzetem volt tegnap..mára meg.....örülök a kis gusztustalan nyákdugómnak...de kb. ennyi. Semmi görcs...én meg kezdek tök depi lenni. :( Mindenki ilyen vagy csak mi vagyunk elfajzottak?? Úgy értem, hogy én vasárnapra vagyok kiírva..szóval még simán csendben kéne lenne, nem? :( Ki mondta, hogy minden baba előbb jön?? Na mindegy. Én má' mindegy!!!! :(
Amúgy már én is úgy vagyok, hogy fekszem ahogy jól esik...ha meg bökdös..hát hadd bökdössön!!! :) Meg a popsiját is néha lefele nyomom ...na jo nem erősen nyugi, csak hogy tudja lefele van a kijárat.
Pedig annyit beszéltem ma is vele......de hát beszélhetek én!!!!!!! :roll: :roll:
De úúúgy nincs kedvem holnap a dokihoz, meg hogy mindenki kérdezi na miii vaaan?? Mintha kb. az én hibám lenne, hogy nem szülök!!!!!!! Nyuff!!!
Mingyá bosszúból jól megebédelek, aztán horpantok.

Apropó mi lehet Horpikával? És Niki, Pici? Ők már biztos anyukák! :)

Kép

Kép
lorcika

Bogyra: A homeosról van véleményed? CH5-öt szedek vagy mit...amit Dóri ajánlott. Nyomathatom 3x? Vagy fejezzem már be, mert úgyse tudja senki? :D :D

Kép

Kép
lorcika

Lorcim édes!Hogy milyen előérzetem van?Olyan de olyan biztos voltam benne reggel,hogy ez lesz a nagy nap,hogy csak na! :lol:
A fizikai tünetek most kezdődtek,de ezek olyan kis semmilyenek,negyed óránként megfeszül a pocim,ennyi.
De én valahogy totál nyugis vagyok,egész egyszerűen érzem lassan de biztosan eljött a mi időnk! :wink: :lol:
Apa is óránként hívogat,a báttyám is bejelentkezik minden nap mikor itthon van,hogy azonnal szóljak,ő meg repül hozzám!
Megígértem,tudod :wink: ,szülni fogunk! :lol: :lol: :lol:

Na úgy látszik a bálna szakasz megkezdte az oszlását,foszlását :roll: :shock: :roll:
Én is hintőporral nyomom a cicim alatt(oh,de kis finom voltam),mert a savanyka szag onnan eredt :shock:
Basszus Bogyra,cudar idők járnak ránk,cetekre! :roll:
Én is napok óta fontolgatom,sőt álmodom a 18karikásat,de olyan szinten undorodom magamtól,hogy nem merem nekidurálni magamat.Eszembe jut,hogy nemsokára lesz egy zseb a hasamon,vérezni fogok,miközben bedurran a csecsem,a fenekem pedig összeér,pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!Ilyenekkel szórakoztatom magam.

Olyan boldoggá tesztek,hogy ti is gonoszkodtok,miközben ti is foszlásnak indultatok :!: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Lorcika!Én azért nem reagálok,mert nem szedem,ott figyel a szekrényben,de én így a végére pont lexarok minden bigyót és bogyót :roll: :shock:
Mindig elfelejetem bevenni őket.
Ja és perrsze az sem elhanyagolható,hogy a pearceengtől a nyelvemben semmit sem ér!Erre kb két hónapja zizzentem rá,addig bőszen szopogattam a vas bogyókat,totál feleslegesen,hiszen a fámmel nem érintkezhet!

Kép
bringababa

Kíváncsi lennék,az utókor ha olvasna bennünket vajon kihalana-e az emberiség? :roll: :shock: :roll:
Mert én nem kapnék kedvet magunktól a gyermekvállalásra :lol: :lol: :lol:
A három béna jól itt maradt :wink:

Kép
bringababa

nah jah, én sem tudom, hogy kaphattam kedvet újra :D

Bálnaság, hülyeség.... kézenfogva jár a kettő! :)

Lorci! Szerintem naponta egy tégellyel is bedönthetsz... én eddig 1*5 -öt szedtem, mostmár 2*5-öt nyomok pár napja a CH5-ből, de mára rendeltem CH 30-at és azt fogom szedni 3*3-at. Hátha lesz valami hatása...

De kétlem. Elvileg ez a cauloph... oxitocin tartalmú... hát nemtom. Lehet többre mennék ha lecsavarnám naponta 3-szor a mellbimbóm, attól tuti több oxytocin jut a szervezetembe! :)

De amúgy baromira nem értek a homeos cuccokhoz, csak itt van egy nagyonjó kis patika, ott szoktak tanácsolni ezt azt! :)

KépKépKép
bogyra

Bringa: Megsúgom, hogy én is a mai napra saccoltam elég erősen. Na oké, még nincs vége, de nem vagyok optimista! Sőt egyre inkább nyuffogok. Erősödik az érzés, hogy kölök mackó vasárnap fogja tiszeteletét tenni!!! Nekem az a bajom magammal...amit utáááálok magamban, hogy annyira nem foglal le ilyenkor semmi és csak azon agyalok, hogy na jön már? Görcsölök? Na szülök már? És közben meg tudom, hogy ezzel csak még jobban késleltetem szegénykémet. :(
Lehet azért nem jönnek a lurkók, mert ennyit agonizálunk rajtuk??
Tegyünk fogadalmat!! Mostantól csak arról beszélünk, ki mit eszik, evett, ivott....szép-e az idő és társai! Na? Izgi? ;) ;) Vagy innentől nem lesz egy beírás sem a fórumon!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Köszi Bogyra! :)
Amúgy a neten én mindg csak azt találom, hogy a szülés alatt hogy nyomassuk...ezért nem tom mi van! Lehet rányomatom magam és 3x5-öt szedek. Most is jott dugó! Mennyi van ebből?? Másnak kijön eccere, nekünk meg folyamatosan? És újra meg újra teremlődik??? Anomáliák vagyunk, én már rájöttem!!!!!! :shock: :lol: Ha ezt tudom, hogy Ricsike nem gyün, elpályáztam volna ma Dzsorzs Májkül koncertre!!!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!!!!!

Nem bírtam nélkületek :D , anyuéknál vagyok, az öcsikém gépén nyomom.....Látod bringa, mondtam én, hogy jó a nagy korkülönbség :lol:

Druszádnak simi megvolt :lol:

Lorcika, nemtom sajna a homeós bogyót :( Nem értek hozzá, de ha gondolod, holnap reggel megyek a szülésznénimhez és megkérdezem tőle, hogy jelent-e valamit, ha többet szed belőle valaki jó? :D De közben lehet, hogy Bogyra válaszol.

Bogyra, olyan rossz volt olvasni amit írtál, mármint azt, hogy ilyen rosszul voltál. Ez tényleg olyan pánikrohamosan hangzott. Apától is állandóan kérdezgetik, hogy egyben vagyok-e még és az egyik ismerős azt mondta neki, hogy akkor leszek majd a szülés előtt, amikor hányingerem lesz, vagy spontán hányni fogok :shock:
Sok mindent hallottam már, csak gondoltam leírom neked.

Legi, neked is jobbulást, a mozgásban korlátozottságnál rosszabb nincsen. Nekem anno a derekam szokott beállni a jókis ülő munka miatt, annál rosszabbat nem tudok elképzelni, volt úgy levegőt is nehezen tudtam venni. Szorítok, hogy minél előbb elmúljon az az izé és nyugodtan tudd várni a babódat :D

Bringám, a párod főnöke tényleg egy .......remélem csak hevében mondta amit mondott, persze tudom, hogy amit egyszer kimond valaki, az végig ott marad a másik fejében, nem igazán lehet elfelejteni ilyen dolgokat, még a főnöknek sem :? Azért tiszteletben tarthatná, hogy utolsó napos vagy és nem tudsz egyedül menni sehova.....

A meleggel nekem is problémáim vannak, de szőrügyileg a kozmetikus barátnőm elintézett a múlt héten gyantával, úgyhogy még egy hétig tuti nem lesz gondom semmire sehol :D Csak szüljek meg, nehogy mégegyszer kelljen menni, mert nem volt kellemes....

A karikáról csak annyit, hogy tegnap este sírógörcsöm volt. Tulajonképpen nem is tudom miért, asszem melegem volt, meg bele is éltem magam, hogy a babám előbb jön, mert úgy elegem volt mindenből, aztán apa megnyugtatott és elaludtunk. Nem volt végül kedvem semmihez....

Holnap reggel megyek NST-re és magzatvízvizsgálatra, remélem már többet tudok....

Puszi Mindenkinek, jövök még majd. :wink:

Niki,Pici, meg már tuti babáznak :D .

Melcsi

Kép
melcsi6

Bringa, négy béna, kérlek helyesbíts :lol:

Lorci, én is akartam menni a koncertre!!!!!!! Imádom. Képzeld tegnap néztem a tv-ben, hogy Dániában 75000-en nézték meg, mert két koncertet adott, itt meg nem lesz teltház, "félházat" mondtak... :shock:

Jajj csajok annyit röhögök azon amiket írtok, foszlásnak induló bálnák :lol: :lol: Csúcsok vagytok....
:lol:

Apa ma este 7-re megy dolgozni. Az ő fönöke nagyon rendes, minden nap hívja, hogy szülünk-e és tud-e menni....Mondtam neki, hogy ha 8-kor indul a szülés még akkor is bőven jó, mert órákig vajúdhatok mire 5-10 perces fájásaim lesznek és indulni kell a kórházba.....egyenlőre meg semmi tünet.....
Legalább a dugesz jönne má.....

Csajok szüljünk 4-esben, mit nekünk két baba egy napra, emeljük a téteket 4 babára :D De akkor holnap!!!!!!!!!

Kép
melcsi6

Legi!
Elkészülni,........................
vigyázz,...........................
kész,rajt,TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZZ!

[color=red]Ma délelőtt 11órakor megszületett Pici kislánya,Zsófi,3400 grammal és 56centivel![/color]

Baba és mama jól vannak,tolmácsoltam a jókívánságainkat feléjük!

Kép
bringababa

Melcsi!

Hát azt én is tudom, hogy előtte vagyok a szülésnek, csak akérdés az hogy mennyivel előtte???? :lol: :lol: :lol:

Én tiszta gánymájszter vagyok, olyanminden bajom van. Hányingerem van, ég a gyomrom, fáradt vagyok, fáj mindenem, melegem van, dagadok, meg ilyesmi....

Olyan vagyok mint a mislen gumiemberke.... csak mintha itt ott elkötötték volna... lehet akkor jobban hasonlítok inkább azokra a hajtogatott lufikra? :shock: :lol:

Egy jó nagy bálnát hajtogattak belőlem.... nah jó evvan, megyek ledőlök ill. előtte eperturmix, szerintem az még a homeósbogyóknál is jobb. :) Mármint depi ellen. Mert meg nem szültünk tőle.

KépKépKép
bogyra

Szia Melcsi!!!!!!!! Szóval te sem karikáztál!! Nekem is olyan melegem volt, hánykolódtam jobbra balra, méghogy ilyenkor karikázni!!!!! :shock: :P
Én megint kicsit görcsölgetek, de csak az óriási mennyiségű dugómból lököm kifele a darabokat szerintem!!!!
Melcsi rakjál már fel képet magadról!! Így nem mehetünk szülni, hogy nem láttunk még téged!!!!!!!

Pici: Gratulálok!!! HUrrááá!!!!! Sok sok sok sok boldogságot!!! :)

Barátnőmék mennek Dzsordzsra!!!! Én is akaroooooook!!!!! Nem baj, a Danubiuson sokat nyomják, mert lehet jeyget nyerni!!! Betelefonáljak?? Bosszúból tuti kijönne Ricsike ha jegyet nyernék, hogy cska azért se tuggyak elmenni!!!! :lol: :lol:
Hát igen itt maradtunk! A négy Isten báránya!!!!!!!!!!! Na persze Legi is, de ő most szegénykém dögrováson van! :(

Kép

Kép
lorcika

Oké Melcsi,legyen így! :wink: Beveszlek a béna fogatba,de csak méltányossággal,mert te egyáltalán nem vagy az! :wink: :lol:
Nézd meg például az előző beírásomat,olyan szépre terveztem,aztán meg mi lett belőle :shock: Én béna vagyok,tök béna,bénabringa :shock: :wink:
Vagy tegyük meg tétjeinket,tétre,helyre,befutóra!
Na ki lesz a bukméker? :wink:
Még azt is kitaláltam,hogy matamatikus apukat is vegyétek be a játékunkba,az ő feladatuk legyen az,hogy számítsák ki mekkora valószínűsége van annak,hogy szépen lassan begolyóztunk? :roll: :lol: :lol: :lol: :idea:

Kép
bringababa

Lorci!esetedben számot nem tudnék mondani,ám írásaid alapján te is megbuggyantál :roll: :lol:
dzsordzs,meg telefon,meg csápolás.........
Ez a végső rendet megelőző őskáosz :!: :wink: :lol:

Meglátod:SZÜLÜNK! :D

Kép
bringababa

Matematikus férjuram Bringa kérdésére, hogy mekkora valószinűsége annak, hogy szépen lassan begolyóztunk, egyszerűen válaszolt! 100% :lol: :lol: Ez az én drága uram. Rövid, tömör és lényegre törő!!! :) :)

Újabb nyomor: Most épp a bal petefészkem akar leszakadni!!!

Kép

Kép
lorcika

Bringa: De ha belegondolsz, Dzsordzstól tuti megszülnénk!!!!!! :wink: Már nem lehet véletlenre menni! Barátnőm mondta, hogy az iwiwen árultak jegyet.....ÁLLÓHELYRE!!!!!!!! Tuti szüléééés!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D És gondolj bele a Dzsordzsot nézve és hallgatva vajúdhatnánk!!! Hát mi más kell a nőnek???? :wink: :lol:

Tényelg be is viszek cd-jét majd a vajúdóba. ;)

Kép

Kép
lorcika

Hogy nem lepődtem meg ezen a számon :?: :!: :?: :roll:

Kölköm most ért haza,berobbant az ajtón,mögötte a lovagja,és kérdezi szülünk már végre??????????????
Mondtam neki finoman,na az be ne jöjjön!Mármint a kis pasi.Itt ülök ugyanis egy szál bugyingóban és egy kinyúlt,csecset alig tartó topban. :shock:
Rájöttem hülyeség volt elzavarni,ha így látott volna egy nőt,valszínű egy életre elment volna a kedve a csajoktól! :roll:

Kép
bringababa

Bringa: Szexi lehetsz! ;) Én is most a pólómat felhajtva ülök itt, szétterpeszett lábbal! Nem is értem miért nem kíván meg a férjem azonnal!!!!! :D :D

Ricsike lefele kapargat!!!!!!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Leküldtem az emberem fagyikáért, gondoltam csinálok itthon kelyhet,van eper, meg ananász, meg húsvétról csokinyuszi csokiöntetnek... erre vaze nincs fagyi a közértben..... :evil: :twisted: :evil:

Mentem agymenős skizopata leszek! :twisted:

Szörnyű, két nap kánikula és kifogy a közért a fagyiból.... Most vándoroljak el az osanba egy doboz fagyiéééért?????
ÁÁÁÁÁ!

Nah ilyen az énformám! Telefonon hívta az egyik ismerősünk az uramat, hogy mi a helyzet velünk, erre ő csak ennyit mondott Bogi tiszta idegbeteg már, de még egyben van...

Hát ugye milyen megértő????? Én nem is értem hogy miér tnem a homoszexualitás az alap.... egy nő sosem tudna ekkora bunkó lenni! :) Kivéve engem, mert én tudnék ám! :lol:

KépKépKép
bogyra

Bogyra ez katasztrófális ha az ember lánya nem kap fagyit ilyen melegben!! De tök röhej, hogy nincs a boltban!!!!!! Hülyék ezek??? :shock:

Nekem most úgy fáj a derekam,meg a lábam, hogy azt se tudom üljek, álljak, sétaljak...sehogy nem jó!!! Oké reggel kiporszívóztam, nem hagyva uram, mondván én már szülni akarok!!! :wink: De nem voltam csont rokkant utána...most meg!!! MOst jön ki!!!!
Úgyhogy most itt nyüglődök!! :? És meleg is van!!!! Látom éjjel már megint alig tudok majd elaludni! Jött valami sötét felleg itt, de szerintem elhúz Pestre!!! Pedig mit nem adnék egy jó kis zuhiért!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Hát csajok,akkor ma triplázunk,ha minden igaz! :lol:
Anidón már nem fog múlni,hiszen ma megszületett kisfia,Zsombor,2950grammal és 48centivel! :wink: :lol:

Ismét tomácsolom a jókívánságainkat! :wink:

Kép
bringababa

Tényleg triplázunk!

Pici, örülök, hogy minden rendben ment és gratula! :lol:

Anido, neked szintén gratulálok!!! :lol:

Nagyon várom már Niki bejelentkezését, addig nem is teszem fel a táblit!

tsókolom, engem a kripli-béna szekcióba tessék felvenni :D Kicsit már jobb, mert nekiálltam tornázni, igaz, csak olyan öregessen... :shock: de sántakutya vagyok még mindig :lol:

Legi

Kép
leglesscat

A béna-team létszáma helyesen:5,azaz öt fő!!!!!!!!!!!! :wink:
Bocsi Legi,hogy kihagytalak,de tesenemsenem szoktál nyüffögni,meg bénázni,meg fagyit elfelejteni venni,vagy nem kapni,stb.,de ma végre(? :shock: )beálltál úgy igazán közénk! :lol: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Gratulálok Anido!!!!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Nahát!

Ez most az jelenti, hogy már csak öten maradtunk baba nélkül?????

Úúúúristen, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, most önsanyargató önsajnálatba kezdek...

De tudjátok mit, engem már az is vigasztal, hogy akkor még ihatok eperturmixot! :D :D

Levente semmi jelét nem mutatja annak, hogy kiváncsi lenne ránk...

Attól félek, hogy Bringa lelép programszülni és itt maradunk örökre 4-en Béna Team-nek! :)

Vagy egyszerűen csak fogom magam és átköltözök a júniusi topikba és jól beelőzök mindenkit, csakhogy az önérzetem se sérüljön. :) Útálok utolsó lenni!

KépKépKép
bogyra

Ma van a kihívás napja..................
Az én értelmezésemben ez semmiképpen nem a sportot jelenti,hanem azt,hogy hívjuk őket ki csoportosan a pociból :!: :lol:

Kép
bringababa

Bogyra!A béna az egy levédett név!méghozzá az enyém!Veletek csak osztozom rajta,mert aranyos és jószívű vagyok, :oops: :lol: de a főbéna az én vagyok!Ebből következik,hogy aki itt utsó lesz,az na ki lesz????????????????????? :roll:
Most azon tanakodom én vajon kinek fogok írni,természetesen Lorcin kívűl :roll: ???????????

Viszont a júniusi topik jól hangzik :roll: ,ismét jót nevettem! :lol:
Te kis csalárd,csalfa,huncut kis ötletgyáros :wink: !
okos,nagyon okos.............. :wink:

Kép
bringababa

Lorcika!aggódom,túl szűkszavú voltál!baj van?

Kép
bringababa

Bringa!

Jó vagy! Sokkolj még minket! :) Kihívás...mi? Hát nálam már két hete ki hívás napja van! :D Illetvemár kilenc hónapja kihívás van csak nem ki hívás... szóval értitek! :)

Berakni tényleg egyszerűbb volt! :) Jah és most jutott eszembe, hogy ha befért akkor tuti ki is fér, úgyhogy Lorci nyuggancs van! :)

KépKépKép
bogyra

sziasztok!Hazajöttünk,végül is csak ma,de a lényeg,itthon vagyunk.
holnap jelentkezem,mára már eléggé elfáradtam.köszönjük a drukkot,a gratulációkat.puszi

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Itt vagyok, hát hol lennék máshol!!!! Az egyik fő szerencsétlen flotttttás alapkő!!!! :wink: :D
Csak nyüglődök, bebeszélek és melegem van!! :)
Rájöttem, hogy egy két lábon járó nyákdugó vagyok!!!! :lol: :lol: Lehet a melegtől olvadok fel és azért jön egész nap az iciripiciri kis nyákdugócska! Mesekönyvet fogok erről írni!!! :D :D
Nem tudom soha mi folyik ki...hol a méz, hol más!!! :D Rendkívül izgi vagyok!!! ;)

Gabi: Örülök, hogy itthon vagytok. Majd írj le mindent, ha van időd. Pusz.

Bogyra: Azért az vitatható, hogy ha befért tuti ki is fog férni!! Khmmmm..amikor bement még nem ekkora volt!!!!!!!!!!!!! Arról nem volt szó, hoyg ekkora lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

A júniusi topikosokat jól megviccelhetnénk!!!! :D "Sziasztok. Új vagyok itt......na mentem szülni, csáááááááááá!!!" :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, nehhheem! Hivatalosan 8-an vagyunk még kintibabátlanok: mi öten, aztán horpika, akiről egy ideje semmit sem tudunk, aztán stella, aki legalább 5 nappal túllépte az időpontját, de semmit nem tudunk róla (pedig megadtam neki a számomat, de leírom nektek is 30/436 1139), meg famo, aki időnként felbukkan, de ma még nem volt.

Szóval az arány 12-8, és a babások átvették a vezetést :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Most olvastam, hogy ez a homeos bogyó...a Cauly......kézzel nem foghatod meg!!! MI van?????? Akkor hogy nyomatom befele???? Holnap veszek 30-ast és kilövöm a gyereket magamból!!!!! :D Ahoyg olvasom sokaknak elmegy a nyákdugesz és pár nap múlva szülnek!!! Nekem 2 hete szombaton ment el sok..meg azóta.
Bogyra aggyyááá infót!!!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Mit is mondhatnék, nekem múlthét szerda óta megy el folyamatosan a nyákdugó.... de általában valóban egy-két napra rá megszülnek.

De már erről alkottam véleményt, hogy ezzel a sok málnalevél és homeobogyóval mi okozzok ezt magunknak. Normálisan lehet csak a szülés előtt egy két nappal kezdenél tágulni... szóval mi nem vagyunk normálisak.

Lorci a bioronos cuccot meg lehet fogni kézzel , mert három védőréteges még fémhez is érhet. De amúgy ha fejre fordítod a tégelyt és úgy tekered, akkor belepotyog a kupakba és abból öntöd a nyelved alá...ha eddig nem így csináltad volna. :)

KépKépKép
bogyra

Ésmár kérdeztem egyszer, de persze nekem senki sem válaszol...

Hány naponta jártok CTG-re?????

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: