Sziasztok!!!!!
Nem bírtam nélkületek

, anyuéknál vagyok, az öcsikém gépén nyomom.....Látod bringa, mondtam én, hogy jó a nagy korkülönbség
Druszádnak simi megvolt
Lorcika, nemtom sajna a homeós bogyót

Nem értek hozzá, de ha gondolod, holnap reggel megyek a szülésznénimhez és megkérdezem tőle, hogy jelent-e valamit, ha többet szed belőle valaki jó?

De közben lehet, hogy Bogyra válaszol.
Bogyra, olyan rossz volt olvasni amit írtál, mármint azt, hogy ilyen rosszul voltál. Ez tényleg olyan pánikrohamosan hangzott. Apától is állandóan kérdezgetik, hogy egyben vagyok-e még és az egyik ismerős azt mondta neki, hogy akkor leszek majd a szülés előtt, amikor hányingerem lesz, vagy spontán hányni fogok
Sok mindent hallottam már, csak gondoltam leírom neked.
Legi, neked is jobbulást, a mozgásban korlátozottságnál rosszabb nincsen. Nekem anno a derekam szokott beállni a jókis ülő munka miatt, annál rosszabbat nem tudok elképzelni, volt úgy levegőt is nehezen tudtam venni. Szorítok, hogy minél előbb elmúljon az az izé és nyugodtan tudd várni a babódat
Bringám, a párod főnöke tényleg egy .......remélem csak hevében mondta amit mondott, persze tudom, hogy amit egyszer kimond valaki, az végig ott marad a másik fejében, nem igazán lehet elfelejteni ilyen dolgokat, még a főnöknek sem

Azért tiszteletben tarthatná, hogy utolsó napos vagy és nem tudsz egyedül menni sehova.....
A meleggel nekem is problémáim vannak, de szőrügyileg a kozmetikus barátnőm elintézett a múlt héten gyantával, úgyhogy még egy hétig tuti nem lesz gondom semmire sehol

Csak szüljek meg, nehogy mégegyszer kelljen menni, mert nem volt kellemes....
A karikáról csak annyit, hogy tegnap este sírógörcsöm volt. Tulajonképpen nem is tudom miért, asszem melegem volt, meg bele is éltem magam, hogy a babám előbb jön, mert úgy elegem volt mindenből, aztán apa megnyugtatott és elaludtunk. Nem volt végül kedvem semmihez....
Holnap reggel megyek NST-re és magzatvízvizsgálatra, remélem már többet tudok....
Puszi Mindenkinek, jövök még majd.
Niki,Pici, meg már tuti babáznak

.
Melcsi