Babyteve! Kórház után várjuk a fejleményeket. Szoba: én fizetőst szeretnék,most hívtam a kórházat, hogy milyen lehetőségek vannak. Alapítványi 1 ágyas, kórházi 1 és 2 ágyas van. Remélem valamelyik csak szabad lesz. Ugye te raktad fel az egy napos ügyintézés cikket a másik fórumon? Hát nekünk olyan nem lesz, ugyanis megkérdeztem mennyi idő alatt adják ki a születési anyakönyvi kivonatot: 1-1,5 hét !? A kórházba kell visszamenni érte. Utána lakcímkártya, amit a XIV-ban szintén nem azonnal adnak ki, hanem pár nap. És csak ezután kezdhetem a többit (TAJ, TGYÁS, anyasági), ami már tényleg megoldható egy nap alatt.
Tündi! Nagyon jó ez az utánfutó, látszik, hogy élvezik a lurkók.
Lili! Hihetetlen, hogy megnőttek, nagyon aranyosak!
Maminti! Sajnálom, nagyon fáradt lehetsz. Remélem hamarosan meggyógyultok.
Judit! De édesek. A játékbabás képet én is nézegettem egy darabig, mire megfejtettem.
Tdanie! Csillagszemű gyerekek továbbra is gyönyörűek. Tomi maki nézésnek egy kis nőci sem fog tudni ellenállni. Én 38+1-nél kb. ugyanott tartok pociméretben, mint te a szintén annyi idős fotón. Nyugtass meg, hogy lesz még ebből valamikor normális poci, ha nem is kockahas. Nekem most erős kétségeim vannak efelől.
Zsuzska! Gyönyörű babák!
Fanni! Én ugyan tapasztalatokról még nem tudok beszámolni, de mivel nálunk is hasonló a helyzet (csak nem ház, hanem belső kétszintes a lakás) mi is járókával fogjuk megoldani a nappaliban. Már meg is vettem, mert viszonylag korán szeretném használni. Érdemes a babaszobán körülnézni, nekem ott sikerült nagyon jót kifognom.
Rólunk: Még mindig egyben. Tegnap voltunk a Jánosban, de úgy tűnik egyáltalán nem akarnak kibújni a babák. Nagyon fennt vannak, méhszáj zárt, lepény jól bírja, fájás, keményedés semmi, frontokra is teljessem immunisak vagyuk. Szóval még nem szülünk. Pedig már meglehetősen nyűgös vagyok. Már mindkettőjüket 3 kg felettire becsülte a gép, elég nehéz cipelni őket.
Anyukák! Kérlek osszátok meg velem a tapasztalataitokat szoptatás témában! Kinek mi jött be? Együtt vagy egymás után? Tudom, hogy majd nekem kell kialakítani a mi kis saját rendszerünket, de mégis mivel érdemes alapból próbálkozni. Együtt: időben jobb, de amíg mindkettő be nem fejezi, nincs büfi, tisztába tétel és addig lehet, hogy már egyikük bealszik a cicin. Külön: kivitelezhetőbbnek tűnik, csak ahhoz kevésnek találom, hogy csak 24 órából áll a nap. Főleg az elején. Kiváncsi vagyok, ki hogy oldotta meg.