A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sotske,
Megnéztem a weblapot! Nagyon ügyes a párod! :wink:

Lanyané,
Szép a pocód! :D

Szofi,
Hűű, jól bírod! Kíváncsi leszek mikor bújnak ki a pindurok! :wink:

Amonré,
Remélem jól vagytok és nincs semmi baj! Elmentél dokihoz? Írj, ha tudsz mi van veletek!
Az én dokim azt mondta, hogy ha görcsölök azonnal hívjam, mert az nem teljesen ok. A méhszáj kinyílást is kérdeztem tőle, azt mondta nem lehet észrevenni!

Tünci,
Milyen jó ez az utánfutó! Még nem is láttam ilyet! :oops:

Tdanie,
Jól bírtad a 8. hónap közepéig a munkát. Én úgy örülök, hogy már nem dolgozom, mégiscsak jobb itthon!

Maminti,
Továbbra is jobbulást nektek! Remélem most már kijöttök belőle!

Lányok, gyönyörűek a babák! Mindenkié! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Judit :P Tontica :P
Köszönöm az infokat!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Babyteve! Kórház után várjuk a fejleményeket. Szoba: én fizetőst szeretnék,most hívtam a kórházat, hogy milyen lehetőségek vannak. Alapítványi 1 ágyas, kórházi 1 és 2 ágyas van. Remélem valamelyik csak szabad lesz. Ugye te raktad fel az egy napos ügyintézés cikket a másik fórumon? Hát nekünk olyan nem lesz, ugyanis megkérdeztem mennyi idő alatt adják ki a születési anyakönyvi kivonatot: 1-1,5 hét !? A kórházba kell visszamenni érte. Utána lakcímkártya, amit a XIV-ban szintén nem azonnal adnak ki, hanem pár nap. És csak ezután kezdhetem a többit (TAJ, TGYÁS, anyasági), ami már tényleg megoldható egy nap alatt.

Tündi! Nagyon jó ez az utánfutó, látszik, hogy élvezik a lurkók.

Lili! Hihetetlen, hogy megnőttek, nagyon aranyosak!

Maminti! Sajnálom, nagyon fáradt lehetsz. Remélem hamarosan meggyógyultok.

Judit! De édesek. A játékbabás képet én is nézegettem egy darabig, mire megfejtettem. :)

Tdanie! Csillagszemű gyerekek továbbra is gyönyörűek. Tomi maki nézésnek egy kis nőci sem fog tudni ellenállni. Én 38+1-nél kb. ugyanott tartok pociméretben, mint te a szintén annyi idős fotón. Nyugtass meg, hogy lesz még ebből valamikor normális poci, ha nem is kockahas. Nekem most erős kétségeim vannak efelől.

Zsuzska! Gyönyörű babák!

Fanni! Én ugyan tapasztalatokról még nem tudok beszámolni, de mivel nálunk is hasonló a helyzet (csak nem ház, hanem belső kétszintes a lakás) mi is járókával fogjuk megoldani a nappaliban. Már meg is vettem, mert viszonylag korán szeretném használni. Érdemes a babaszobán körülnézni, nekem ott sikerült nagyon jót kifognom.

Rólunk: Még mindig egyben. Tegnap voltunk a Jánosban, de úgy tűnik egyáltalán nem akarnak kibújni a babák. Nagyon fennt vannak, méhszáj zárt, lepény jól bírja, fájás, keményedés semmi, frontokra is teljessem immunisak vagyuk. Szóval még nem szülünk. Pedig már meglehetősen nyűgös vagyok. Már mindkettőjüket 3 kg felettire becsülte a gép, elég nehéz cipelni őket.

Anyukák! Kérlek osszátok meg velem a tapasztalataitokat szoptatás témában! Kinek mi jött be? Együtt vagy egymás után? Tudom, hogy majd nekem kell kialakítani a mi kis saját rendszerünket, de mégis mivel érdemes alapból próbálkozni. Együtt: időben jobb, de amíg mindkettő be nem fejezi, nincs büfi, tisztába tétel és addig lehet, hogy már egyikük bealszik a cicin. Külön: kivitelezhetőbbnek tűnik, csak ahhoz kevésnek találom, hogy csak 24 órából áll a nap. Főleg az elején. Kiváncsi vagyok, ki hogy oldotta meg.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!!!Ez igen !!!Le a kalappal,nagyon jol bírjátok!!!!!!!Kérdeznék tőled:Vettem cukormérőt . evés után 1,5 órával 4,9 és 5,9 között van.Éhgyomri pedig 4,3 .Én úgy gondolom,hogy ez jo.Szerinted?

Kedden jöttünk vissza Kárpátaljáról.Néztünk babakocsit,gyerekágyat ,utazóágyat,etetőszéket.És nagyon jol néznek ki és árban is.KIszámoltuk KB 250 ezer ft.-bol megvan minden!!!Sztem ez tök jo.Majd ha meglessznek a lurkok,akkor kimegy a férjem és mindent megvesz.

A gyerkőcöktől teljesen el vagyok ragadtatva olyan gyönyörűek !!!!!!Mutattam a férjemnek és azt mondta a mieink is ilyen szépek lesznek!!! :D
s.csilla

Szofi!

Nem semmi kis csapat a tietek :lol:
Nálunk sajna nem ment az együtt szopizás, mert annyira különbözőek a csajok. Dorka kb. 8 perc alatt bevágja az adagját és kiköpi a cicit, Lilus meg van, hogy 30 percet is eszeget. Eszik folyamatosan, de élvezkedik :wink: Így Dorci eszik először, aztán Lili kedvére cicizhet. Egyébként azt olvastam valahol, hogy az első 10 percben megeszik a kaja 80%-át, aztán már csak eszegetnek.

Hát megmondom őszintén az első pár hétben kb. fél órám maradt az etetések között, az húzós volt.
Szerintem próbáld meg egyszerre, hátha nálatok bejön! Benszinek is ment, amig volt teje.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Szofi!
Ez igen!!Nagyon jól bírod!!!Bár már nem lehet egyszerű :D Úgy nézem a babáid a kerek 40 hétre hajtanak :D Nálunk sem jött be az együtt etetés.Az igaz hogy az első időkben-mint Juciéknál-sok mindenre nem volt időm a két etetés közt.Ez főleg éjszaka volt gyilkos,mert én 3 óránként etettem.Elég zombi voltam jó pár hónapig.Ezért is nagyon jó hogy ilyen sokáig kibírták a pocidban,mert így elég nagyok lesznek hozzá,hogy ne igényeljék az éjszakai evést!!Nekem voltak félelmeim is az együtt szoptatástól,mert nálunk a Sára nagyon mohón evett és néha félre nyelt akkor mit csináltam volna vele egy kézzel?
Azt olvastam az 5-ös ikrekről,hogy anyukájuk azt mondta ha ketten etetnek a férjével 1,5 óra alatt végeznek :shock: Lehet hogy én voltam nagyon béna :?:
Maminti!
Most már tényleg gyógyuljatok meg!!!Kitartás!!

bognartundi0727

Kép 16 hetes pocim.84cm(nem valami jo kép :? ,de még csak ez van )[/img]
s.csilla

Szofi,
szerintem nagyon jó dolog a tandem szopi, de csak akkor, ha van egy segítő kéz. Egyedül nem igazán megoldható. Én általában egymás után etettem őket, de ha éppen egyszerre éheztek meg nagyon és egyszerre sírtak, akkor a közös szopi ideális volt arra, hogy elhallgassanak mindketten. Én nagyon élveztem. Most már ritkán csináljuk, mert túl nagyok a gyerekek, nem férnek el a szopipárnán.
Az első hónap, amikor 3 óránként ettek, nekem is iszonyú volt, egy etetés (pótlással együtt) úgy másfél óra volt az elején, aztán rutinossá váltunk.

KépKép
lili73

sziasztok

nem nagyon tudok visszaolvasni, de írok, h tudjátok, nhme tűntem el.
Csak kicsit húzósak a napok. minden időt kihasználok , h aludjak. párom még jövőhét péntekig itthon van. ez nagyon jó, de aztán nem tom mi lesz... :shock:

Tandemszopi: én meg tudom oldani egyedül. ált. együtt esznek, de van , h külön.pl hajnal 4 kor együtt ettek, aztán fél 8 kor Janka, fél 9 kor Anna. most alvás van(legalábbis remélem) :lol:

És így csinálom:
pelenkázás, aztán kicsit várakozás, másik gyerkőc pelenkázás, szopipárna odahelyezése. felteszem az egyik lányom, aztán e4gy kézzel a másikat. ja, előtte mindkettőt a lábam elé rakom, h elérjem őket :D

szanet

Amúgy mindenkinek ennyiore fárasztó volt az első időszak. mert bevallom én kicsit ki vagyok készülve :(

pedig egész jó ritmusban esznek a csajok.

ha eltelik egy-két hónap többet alszanak majd éjszaka? vagy változik egyáltalán valami? akkor is kb 3 óránként esznek majd?

szanet

Szanet :P
De jó, hogy jelentkeztél!
Lehet majd fotót kérni? Tudom, hogy nagyon fáradt lehetsz... szerintem mindenkinek ilyen a kezdet, még 1 babával is!
Kitartás, egyre jobb lesz... mondják a tapasztaltabbak!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet!! de jó hogy jelentkeztél :) én is megnézném a lányokat :)
Nyugi, 10000% hogy lesz jobb is!! most elhiszem hogy fáradt vagy, sztem mindenki az volt. Én úgy voltam hogy ha az egyik gyerek evett éjjel, visszamentem az ágyhoz, de nem feküdtem el, mert ha visszafekszem, tuti nem tudok felkelni...valamikor meg sem hallottam hogy sír ,a férjem rendezte őket.

túl vagyunk a 3 hós oltáson, szegények hogy sírtak.

Fanni: 5350 g, 58 cm,
Gergő: 5120 g, 58 cm.

minden rendben velük.

szép napot!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Szanet: de jo hogy visszatertel! Hianyoztal!!! :D Persze hogy nehez, nagyon nehez az eleje, biztosan halal faradt vagy, ez termeszetes! En a nagyim nelkul nem birtam volna az elso par honapot de neha meg igy is szedultem a faradtsagtol. Szerintem Neked is kellene valami segitseget keresned ha mar a ferjed nem lesz Veled. Meg ha csak napi 2-3 orara is, tudnal aludni egy kicsit. Nyugtatasul!!!!! Az elso 2 max. 3 honap ilyen csak, utana SOKKAL konnyebb!!!! Az enyemek 4 hos koruktol alukaljak at az ejszakakat es 5 hos koruktol este 8-tol reggel 7-8-ig alszanak. Nappal is sokkal kevesebbet sirnak es mar csak 4-szer esznek! Szoval keress segitseget, pihenj sokat es kitartas! Utana buszke leszel majd Magadra hogy atveszelted ezt a nehez idoszakot! Nagyon ugyes vagy hogy tudsz egyszerre szoptatni!!!!!!!!!!!
Kerunk majd kepeket! :wink:

Szofi: nem semmi, szuper jol birod, ekkora sulyt cipelni! :shock: :D Mar nagyon kivancsi vagyok a picikeidre! En nem tudtam egyutt szoptatni de meg kulon sem nagyon igy ebben en nem tudok tanacsot adni. Tapival valo etetest es most a bebieteles etetest is mind kulon vegzem, eloszor egyiket aztan masikat.

Zsuzska: nagy babak!!!! :D

Csilla: nagyon csini pocak! Mikor mesz legkozelebb uh-ra?

Kepzeljetek Lanyok, Anna bevagott egy egesz nagy uveg bebietelt, 200 g-osat! Csak neztem! :D Alex meg ugy de ugy tud nevetni, kacagni hangosan hogy en is dolok a rohogestol, egyszeruen zabalniavalo!

Kajcsi nalunk igy megy:
8-kor 210 ml surusitett tapi
12-kor bebikajcsi (zoldseg+husi) + tejcsi ha kell (altalaban mar nem kerik)
16-kor gyumi + tejcsi
20-kor 210 ml surusitett tapi
Napi tobbszor kapnak gyumilevet vizzel felhigitva!

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép

Bebyteve, Kamilla hogy vagytok???? Egyben meg?

KépKép
KépKép
tontica

Csilla,
Szépen alakul a pocód! :wink:

Szanet,
De jó, hogy jelentkeztél! Elhiszem, hogy nem lehet könnyű, kitartás! Ha lesz egy kis időd, tegyél képeket, kíváncsi vagyok én is a csajszikra! :wink:

Tonti,
Milyen jól evett Anna! Alexet meg gondolom meg lehet zabálni, ahogyan kacag! :lol:

Anyukák, szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy ti használtok-e légzésfigyelőt?

Kép
rebe
Dunaharaszti

szanet

Rebe! Mi használjuk, mivel mindkét csajszim gépi lélegeztetett volt.

Judit

jucicuki

Szanett!

Édesek!

J

jucicuki

Anyukák?

Gesztenyét esznek a babák?
Mi ma azt ebédeltünk. Ízlett nekik :lol:

jucicuki

Rebe :P Judit :P
Nekünk azt mondták a szülés felkészítőn, hogy 2-3 hónapig van értelme. Addig még nem reflex-szerű a babáknak a légzés. Utána már igen!

Nagyon kis falatkák, édesek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet,
gratulálok! Nagyon szépek vagytok! Szerintem is próbálj magad mellé venni egy rokont vagy valakit, mert szörnyű fárasztó lesz hosszútávon. Ügyes vagy a tandemszopival. Ha nagyobbak lesznek, akkor már nem nagyon fogod tudni egy kézzel felvenni a másikat :wink:

Rebe,
mi is használunk légzésfigyelőt.

KépKép
lili73

Tontica, vagyunk egyelőre, babók még nem fordultak meg ( :( tehát császár lesz, első blikkre ápr.21-ig kaptam időt, utána műt, ha én is úgy gondolom...) Mindenki a pocak előtt mantrázik, én vizualizálom Mira megfordulását, remélem, még lesz ideje megtenni... :D Nem kéne a császár, mert 4 nap után már kiraknak a kórházból, és utána tök egyedül leszünk nappal, Tomi délután jön haza, Apa meg éjjel...szép lesz... :shock: Nem baj, megoldjuk! :D

Kép
babyteve2

Szanett gratulálok ismét a csajokhoz gyönyörűek :D ügyi vagy kitartás!
lányok az normális hogy úgy fujtatok mint egy kompresszor állandóan vagy ez pszihés,akkor violt ilyen mikor pánikbeteg voltam,de most nem érzem hogy amúgy rosszul vagyok,mert most minden rendeben,nem értem.
voltunk a bababörzén vettünk ágyneműt nekik,autósűlést,szopipárnát-tényleg anyukák ti használtok :?: olyat vettünk ami ikres mert nagyobb.
hétfőn vércukros vérvétel viszek citromot azt mondják úgy meg lehet inni.
csilla szép pocó :wink:
babyteve drukkolok,hogy hátha jól fordulnak még.
juci gesztenye az fini jó az ízlésük :D én is ettem tegnap tejszínhabbal :oops:

lanyané

Szia Mindenkinek!

Szanet!
Jó,hogy jelentkeztél :D Nagyon édesek a babáid és olyan szép a bőrük :lol:

Fanni!
Mi is veszünk járókát,nekünk a nappaliban lesz.Bár az emeletünk még nincs kész,de így a konyhából pont rájuk fogok majd látni és ez megnyugtató.

Amonré merre vagy?remélem kinden okés veletek!

Lanyané!
Én is fújtatok,mint egy ló,ez természetes.Sőt,nekem sokszor a hangom is el akar menni
:shock:

Szofi!
Nem semmik vagytok,tök jó,hogy ilyen ügyik a babók!

Mi holnap megyünk uh-ra,már nagyon várom.Drukkoljatok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!
Kicsit félek,mert múltkor a doki azt mondta,hogy ő az ikreseit a 28.hét körül befekteti pár napra megfigyelésre.Nem a legjobb barátom a kórház,de természetesen a lánykáimért mindent.
Jó nektek csajok,hogy még a 35.héten és még aztután is otthon lehettek.
Még annyi dolgunk van a háznál :(

Rakok egy legfrisebb fotót.Szerdán készült :oops: Kép
Vendég

Ja és hogy a lényeg is látszódjon :oops: Kép
Vendég

Tündi!
Tök szupi ez a bicajos utánfotó!

Dóri!
Annyira édesek a lányaid.Imádom nézni a róluk készült képeket!

Bocs lányok,ha sok voltam :oops:
Vendég

Szanett,
Jaj, nagyon szépek a csajok, kis picurok, de nagyon formásak! :D

Lanyané,
Sokszor én is fujtatok! :lol:
Én szintén citrommal ittam a glükózos vizet. Nekem a kórházban bekeverték, olyan volt mint egy nagyon édes limonádé. Érdekes, mert én egyáltalán nem voltam tőle rosszul, és nem esett nehezemre meginni. :shock:

Sotske,
Nagyon szép vagy a képeken!
Ha nincs semmi gond, akkor minek befeküdni? Az én dokim azt mondta, csak akkor kell befeküdni, ha indokolt, amúgy nem híve a kórházi fekvésnek. :oops: Minden a lehető legnagyobb rendben lesz, ne aggódj, tuti nem kell bemenned, szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Én akartam légzésfigyelőt, de mimndig "majd holnap alájuk rakom..." aztán elmaradt :) Azt mondják, koraszülött, kis súlyú és fiúknál a gyakoribb a gond, és 2-6 hónapig ajánlott használni.

Lanyané!
Szopipárna kényelmes, és jó, ha tudod egyszerre szoptatni őket. Én nem tudtam :(

Juci!
Tudom, hogy már ehetnek gesztenyét, de hopgy lehet megcsinálni? El sem tudom képzelni :shock: Igaz, én eddig csak a fincsi 1/4 kilós püré-alapot ismerem :lol: Ezt meg igazi gesztenyéből kell, igaz?

Sotske!
Nagyon jók a képek! És csini a pocid!
Miért fekteti be a dokid az ikreseket? Főleg ilyen hamar :?

Babyteve!
Drukk a befordulásért! Én nem mantrázom, de egy fohászt mondok értetek :wink:
Egy ismerősömnek a 40. héten fordult meg a babája, bár ő csak egyes baba volt, de asszem, úgy is nagy mutatvány :)

Szanet!
Üdv újra itt!
Csajszik gyönyörűségesek!
Hallgass Tontira (akit egyébként nagyon irígylek :) ) Nálunk még mindig többször kelnek éjszaka

Képzeljétek, aki eddig segített nekem, kapott állást totál hirtelen, keddtől dolgozik :cry: Úgyhogy egyedül maradok a 3 picivel...Hétfőnként tud jönni, a többi 4 napot nekem kell megoldani. Totál át kell szervezni a napomat, mivel Kingus eddig az egész délelőttöt az udvaron töltötte, az ikrek fent aludtak meg ettek, délután is más volt a ritmus...Most ki kell találnom, hogy hogyan tudom őket lent etetni, meg hogy mind3 gyerkőc egyszerre aludjon meg mit csináljak velük délután...Azt hittem, van 2 hónapom még, erre tessék.... :?
Kingus szeptemberben bölcsibe megy (amit nagyon nem akartam, de nincs más választás), de addig meg kell valahogy oldanom...Meg akkor már az ikrek is nagyobbak lesznek, most még nehezebb velük...

Kép
Kép
maminti81

Szanet: nagyon edesek a csajszik!!! :D

Rebe: nekunk nincs legzesfigyelonk mert egy vagyonba kerul.

Juci: mi meg nem probaltuk a gesztenyet. Tenyleg hogyan csinalod?

Bebyteve: hat akkor drukk hogy Mira megforduljon bar ennek mar tenyleg kicsi az eselye. :( Nem tudsz segitseget szerezni?

Lanyene: persze hogy normalis a fujtatas, nagy sulyt cipelsz mar most.

Sotske: nagyon szep vagy!!!! :D Hu, befekudni! :roll: Itt nem szokas ha nem szukseges. En itthonrol mentem szulni.

Maminti: sajnalom hogy segitseg nelkul maradsz! Nem lehet mast keresni? Nagyon nehez lehet egyedul a 3 picivel!
A bolcsi miatt ne legyen lelkifulkad, az en fiam imadta.

Egy-ket foto:
Kép
Kép
Kép
Ezt Nektek: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lányok,
gyors kérdés: hol lehet olyasféle játszószőnyeget venni, ami tatami jellegű, tehát könnyen tisztítható, és jó nagy, hogy két baba jól elférjen rajta. Egyáltalán, milyen játszószőnyeget érdemes venni, ha le akarunk költözni az ágyról a földre???

KépKép
lili73

Lili, mi játszószőnyegen kezdtük, nekünk nem volt túl nagy, de amíg nem forognak, nem is szükséges a nagy méret, nálunk kölcsönben van.

Sotske, nagyon szép vagy!

Maminti, Tonti!

Beszereztem (apukám) natúr bio gesztenyemasszát, nincsen benne semmi csak geszti, de egyébként ugyanolyan kiszerelésben van, mint a püré.
Én egy ilyen 25 dkg-t feleztem el nekik és hát kell hozzá 100 ml tápszer, hogy ehető állagúra tudd keverni, mert nagyon sűrű. Ez így egy jó adag, de Dorci betermelte :lol: Lili hagyott egy kicsit.

Judit

jucicuki

Fanni
Utazó ágy... kezdetben a két gyerek bőven belefér egy ágyba (az enyémek szeretnek együtt lenni)
Hordozó, pihenőszék, hinta, padlőra terített pléd... minden jó...

Maminti
Most már próbálnak egyedül is enni...
És mindent isznak... vizet, teát, gyümölcslevet...

Rebe
Én szerettem dolgozni... és itthon nagyon unatkoztam volna...
És el tudtam látni a munkámat, nem volt fárasztó... a végén már az volt a baj, hogy nem fértem a mikroszkóphoz a pocakomtól...
Légzésfigyelőnk nem volt, nincsen...

Szofi
Nálunk az egymás utáni szopi jött be...egyik alkalommal egyik gyerek szopizott, másik kapott tápszert, következő evésnél csere...
Az elején nagyon jól jön valamilyen segítség!

Szanet
Szépek és ügyesek vagytok!
Az első 2-3 hónapot kell átvészelni, aztán minden könnyebb lesz...

Tontika
Jó étvágyuk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szépek!

JUcicuki
Mi is eszünk gesztenyét :lol: :lol: :lol:

Sotske
Nagyon jók a képek!
Panaszmentesen minek befeküdni hetekkel előbb :roll:

Lili
Az átlag játszószönyegek kicsik... az első hetekben jó, mikor még nem mozgolódnak annyira... aztán már egy leterített pléd, a szönyeg is megfelel...
Vendég

Szofi
Kép szülés után 3 héttel
Vendég

Sziasztok!

Jó régen jártam erre felé...
Látom új pocisok vannak! És milyen sokáig jó érzik magukat bent a babák :)

Olvasgattam vissza is, bár annyi minden történt veletek is, hogy hónapokat kéne visszalapoznom. :wink:

Gyönyörűek a babáitok :D :lol:

Kép
Kép
labasv

Köszi, köszi, de nem igazán válaszoltatok a kérdésemre.
Szóval: játszószőnyeg = szőnyeg? vagy textil vagy netán lehet amolyan tatami (polifoam, izolír, lehet, rosszul írom őket) jellegűt is kapni? És hol vegyem? Mindenhol csak olyat látok a neten, amin felül van két ív, és lógnak rajta a játékok, mint Juditnak van. Azért nem vagyok túl tájékozott, mert nem nagyon mozdulok ki hosszabb időre, nem nagyon látom, hogy miket lehet kapni.

KépKép
lili73

Lili :P
Szerintem az a játszó szónyeg, amiről Te úgy döntesz, hogy az :wink:
Alapvetően az a kerek szőnyeg, ami felett lógnak a játékok, de pl. az IKEA-ban van olyan, hogy talán vonatok vannak rajta? és nagyobb is, az is játszószőnyeg lényegében, csak már nagyobbaknak. Vannak ezek a színes, gumi/műanyag anyagú összerakhatós "szőnyegek" is (nem jut eszembe a neve), azon is tudnak játszani a gyerekek. Kinek mi jön be?
De azért majd Anyucik biztosan megmondják pontosabban is, mi a játszószőnyeg 8)

Tdanie :P
Köszi!
Már 3 hónap után nagyon csini voltál, pláne! ahhoz képest, hogy mekkora óriási pocid volt :shock:

Maminti :?
Tudom, hogy nem könnyű, de nem tudnál esetleg valaki más segítséget (is) találni?
Valahogy rátok jár a rúd mostanában :(

Eszti :P
Nagyon szépséges vagy! Azt mondjuk egyáltalán nem értem, hogy ha nincs semmi gond, akkor miért fektetnek be? Semmilyen (ott alvást igénylő) vizsgálatnak nincs helye a 28. héten! :shock:
Gyere az UH eredménnyel! Persze, hogy minden rendben lesz!

Lanyané :P
Képzeld, nekem is volt ilyen érzésem kb. a 16-21. héten. Azóta viszont elmúlt! A házba lévő 15 lépcsőt nem tudtam egyedül megtenni! Szóval van remény a javulásra :wink:
Részemről nagyon rosszul lettem a cukros lötty után, nem a gyomrom nem bírta, hanem a szervezetem valahogy. Iszonyúan szédültem, táncoltak előttem a betűk, az 1. órában. Utána egyre jobb volt. Az eredményem pedig tökéletes lett. Éhgyomri 4,7, terheléses 5,07. Egy egész citromot facsarj bele, s akkor egyáltalán nem vészes meginni...

Tontica :P
Köszönjük az újabb élményt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na én is bejelentkezem. Nem vagyok valami jól, hétfőn megyek dokihoz, majd kitaláljuk közösen mi legyen. Én már nagyon szeretném ha kint lennének, mert most valahogy úgy érzem nekik sem túl jó már bent. Néma csend van odabenn. :roll: És fáj is. :cry:

Jók a pocis képek, meg a babásak is!!!!

Pusza!

Kép

Kép
kamilla306

Fanni :lol:
pont arra az összerakhatóra gondoltam, hogy tök jó lenne, mert könnyen lemosható. A szőnyeg meg nagyon vonzza a port.
Olyat hol lehet kapni :?:

KépKép
lili73

Lili :P
Bármelyik játékboltban! Ez szinte mindenhol van. Én anno a tesóméknak talán a Corában vettem? De szerintem a Tescoban is van és mindenhol, ahol gyerekjátékot egyáltalán árulnak!

Kamilla :P
Nagyok már, lustik! Bizony bent is maradhatnál hétfőn, ha ilyen rosszul vagy :( SMS-t kinek küldesz? Mihamarabbi babásodást kívánok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
szuper, közben én is megtaláltam, képzeld. A férjem kereste tegnap játékboltban, és nem talált. Sőt, játszószőnyeget sem!

KépKép
lili73

Mekkora baromság,
azonnal megvettem volna, de addig nem vehetem meg, míg nem aktiválok valami kódot, amit először postai úton, levélben küldenek el... :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
lili73

Lili!
Nem csak akkor, ha eladni is akarsz? Akkor is, ha csak venni? :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép

szanet

bocs, h nem írok, de csak néha nézek be. gyorsan átfutom, kivel mizujs, és próbálok dobni képet, v vmit :oops:
és közben reménykedem, h még nem kelnek fel agyerekek :D

Később majd tuti többet jövök.

szanet

Kép

Anna

Kép

Janka

Kép

Janka és Anna alukálnak

szanet

Fanni :)
ha már csak 2 óra van hátra a licitből, nem engedi. És fix áron megvenni sem engedi.
Van egy 10 napos is, de arra nem licitáltam, mert addigra inkább szerzek máshonnan.

KépKép
lili73

Szanet,
gyönyörűek!!!

KépKép
lili73

Jucicuki: itt nincs gesztenyepure. :cry:

Lili en nem jatszoszonyeget vettem hanem ilyen bebitornaztatot hogy hogy a fenebe irjak.
Ez alatt meg elfernek egyutt:
Kép

Labasv: tenyleg nagyon regen jelentkeztel, rakhatnal kepeket!!!

Fanni: milyen elmenyt koszonsz? :roll: :lol:

Szanet: GYONYORUEK!!! Annyira cukik, kisangyalkak! Elvezet Oket nezni!!! Hogy megy?

Megvettuk a babakocsit, szuper! Megyunk is setalni vele!
Pusszancs!

KépKép
KépKép
tontica

Nagyon szépek és egyáltalán nem egyformák :shock:

Lili :!:
Én még nem vásároltam a tesz-vesz-en, de van rá lehetőségem. A már csak 2 órás közben véget ért, de a 10 napost is meg lehet venni azonnal, 1520 Ft-ért. Licitáljak rá, magyarul megvegyem és ti meg majd elmentek érte?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: