A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ma vettem szárított paradicsomos kenyeret :arrow: lassan eltűnik a negyed kilós vekni, imádom... mellé Karamalz, nyammmmm :lol:

Dodi,

sav :cry: :cry: az de car lehet... szódabikarbóna nem erre van? :roll:

ruhákat asszem értem :lol: :lol:

Kérdés:
tud valaki jó hotelt/panziót, ami szép helyen van, természetközeli, gyerekbarát és megfizethető? Augusztusban mennénk pár napra vhova, de olyan helyet kellene találnom, ahol legalább Nimród külön szobában van, hogy ne keltsük fel Borival hajnalban.
(ja, nem is mondtam, Apa a kanapén alszik, mert köhög, és azóta Bori is jobban alszik sokkal, tegnap pl 11től hajnal5ig :lol: :lol: )

Boo,

tesófellépőt tegnap teszteltük, öt perc hiszti után (mert tolni akarta a kocsit, meg félt a fellépőn és ki kellett kísérletezni hogy hol kapaszkodjon) nagyon élvezte, simán hazasétáltunk a bölcsiből. Remélem, a lelkesedés kitart. Ha nem, akkor meg itt a szuttyos testvérkocsi.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

helyes, csapkodd csak magad kupán :lol:
(látod, Dodi meg a cipőt nem értette...)

Boo,

lustinő :lol: :lol: Pizsit legalább megnézted? Jó rád?
Meg még bedobtam a vicces autós terhesnőafedélzeten jelet is, nem hasznos, de szerintem kúúúúúúl 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

helyes, csapkodd csak magad kupán :lol:
(látod, Dodi meg a cipőt nem értette...)

Boo,

lustinő :lol: :lol: Pizsit legalább megnézted? Jó rád?
Meg még bedobtam a vicces autós terhesnőafedélzeten jelet is, nem hasznos, de szerintem kúúúúúúl 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Még hogy zorall, akkor ezt skubizd :arrow: Kép

Karamalz :arrow: Tényleg, de jó is volt, tökre szerettem :wink: Most is iszogatok egy hasonlót, vagy egy tök jó diabetikus az Aldiban, csak 2,2 %-os, nagyon fini :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Jajja, zsibbadtak vagytok mindhárman, csak én vagyok agybanfittipalkó 8)

Teszem hozzá, hogy duplikált hsz-edet tök komolyan végigolvastam mindkétszer, és a csak a legvégén kezdett derengeni, hogy jééééénzetmárolvastam.... :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.07.21 22:12-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

ez a nem elállós pántnélküli engem is érdekel...
Én a Womens Secretben szoktam melltartókat venni az utóbbi pár évben, szeretem őket nagyon, de ez ott sem az igazi, mert merev.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekem az a bajom, hogy nagyon furi vagyok méretileg, és sima melltartót sem nagyon találok magamra :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

De jó, örülök :lol: :lol: :lol:

Gondolom Apa rádugrott azonnal :D :D :D Amúgy a nacija szerintem tök jó, a felsőjével nem voltam kibékülve valahogy...

Persze, kismamák és szoptatós anyák bénáznak, mit vársz itt a szellemi színvonaltól? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

tea 8) 8) :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

jóóóóóóóóóóóóó, kérdezd meg légyszi!

szőrös grizli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Igen, biztos a méret is számít, mert én írdésmondd 2(!!!) nappal a szülés előtt repedtem szét :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Ergo ha a csemetém megáll egy normál súlynál, akkor vígan kibírja a hasam, de még akkor is, ha csak mondjuk 4 kiló, vagy épp nem tolja ki a fenekét, vagy a dokim előbb megkegyelmez...vagy sorolhatnám. Két nap! Totál kiakasztó :twisted: . Mondjuk láttad, nekem nem olyan klasszikus, vastag repedéseim vannak, hanem mintha el lenne vékonyodva totál a bőröm, úgy néz ki mint a márvány. :? :lol: :lol: Na de azzal aztán tényleg nincs mit tenni :twisted: . Viszont ha nincs kifeszülve (vagyis ha nem vagyok terhes) akkor abszolút nem gáz, csak nagyon közelről látszik :wink: )

Kispocok!

Tutira Kolping!!! Pontosan erre az időszakra találták ki :wink: . Nem olcsó, de ha csak pár napra mentek, megéri azt a pluszt! Minden van, amire szükséged lehet, van külön gyerekszoba, "konyha", fürdő felszerelve...minden! És egy csomó élmény Nimródnak, és ki sem kell mozdulnotok! erre az időszakra nagyon ajánlom! (Amúgy nem, mert drága, és tök felesleges, ha szabadabbak vagytok már, de nektek most ez a tuti :wink: )

Most elmorfondíroztam, hogy szerinted miért "dejó", hogy Lois fura méretileg... :roll: :oops: :oops: :oops: . Megyek aludni :lol: :lol: :lol:.

(Viszont mekkora királyság lesz, mikor mi már tök fittek leszünk szellemileg, Lois meg akkor lesz nyominger :twisted: :lol: . Bár ha az előző terhességéből indulok ki, van egy kis hála a szívemben, hogy megint "nem együtt" vagyunk terhesek, mert szénné alázna itt a testi-lelki fittségével :oops: :oops: :oops: :lol: . Köszi Boo, hogy vagy nekem! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Boo!

Nálunk apa épp úgy látja magát, ahogy írtad (pl. Lois egyik fotójára megjegyezte, hogy hűdejóizmos, és te mondom mást nem látsz, Döbrögi?! :twisted: :lol: :lol: ) ellenben az én hiányosságaimat tökkkéletesen látja :twisted: . Szóval ez a teória nála nem állja meg a helyét :? . Ma pl. megjegyezte, hogy már nő a fejem :twisted: . De hozzátette, hogy a fenekem viszont nem. Az is vmi, bár az eleve nagy volt. :? :lol: :lol:
Viszont nagyon lelkes tud lenni, ha arról van szó, hogy hogy FOGOK kinézni. Rendesen fellelkesít engem is :oops: :lol: :lol: :lol: . (Mármint nincsenek elérhetetlen képzetei, csak, mint Botond után. 55-57 kg. Ámen. :roll: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Botondnál nem szedtem fogamzásgátlót, de most elhatároztam, hogy azonnal elkezdem, hogy ne legyek ösztroribi, mert azzal vége lesz a családi idillnek :oops: :oops: :oops: :? . Viszont mind az Azaliara, mind a Cerazette-re azt írják, hogy összevissza jön meg tőle, meg felborogat mindent a hormonokkal...stb. Meg én is úgy vagyok vele kicsit, hogy oké, hogy elvileg semmi sem választódik ki, de mi van, ha mégis... :roll: . Még a paradicsomot is meghámoztam, nehogy fájjon a hasa, akkor egy fogigátlóval nem kisérletezek :roll: :lol: .
Szóval marad az ösztroribiség, és az önfegyelem gyakorlása (na meg itt lesz a jól bevált boxzsák, vagy látens alkesz leszek :twisted: :lol: :lol: ). Mondjuk most annyiban más (lesz) a szitu, hogy Botondnál meg voltam róla győződve, hogy nekem van igazam, és nem zavarnak be a hormonok, hanem apa a hülye (meg mindenki más) :twisted: . Most viszont tudom, és tudni fogom, hogy még ha igazam is van, eltúlzom, túlreagálom, és pár mély levegő után másképp fogom gondolni, szóval jobb csendben maradnom. No meg apa is tudja már, hogy mi a szitu... :wink:
Bár azt már elmondta párszor az utóbbi hetekben, hogy több gyerekünk tuti nem lesz, csak ha elköltözöm, amíg kihordom :twisted: :lol: .

Tegnap kérdeztem apát, hogy Botondnál nem félt-e, hogy úgy maradok (mármint plusz 10-20 kilóval), erre ő kedvesen: Nem, mert tudtam, hogy szerinted is undorítóan nézel ki. :shock: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Ért a nőkhöz, na! :lol: :lol: :lol: De ezért mondom, hogy nála nem kell félnem attól, hogy elégedettlenségében menne félre, vagy ne tudnám meg időben, ha problémája van velem, vagy a kapcsolatunkkal. Ő nem finomkodik, nem köntörfalaz, csipőből lő :twisted: :lol: . De legalább mindig tudom hányadán állunk, és ez hosszútávon még mindig jobb (nekem) :wink: .
(A nagybátyámék most válnak 18 év "álomházasság" után :( . Nekem anno ők voltak az etalon pár: két tök intelligens, kedves ember, békében, soha egy hangos szó...csak épp pont ez lett a vesztük :( . Mivel mindketten tényleg nagyon kedves, készséges emberek, egymást sem akarták megbántani, ezért soha nem beszéltek a problémáikról. Hát, így veszekedés tényleg sose volt, de most válik két totál boldogtalan ember :( . Olyan elkeserítő. )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
mindenképpen fgátlót akarsz szedni???
anno Kiara szülése után én elkezdtem az azaliat és azonnal véreztem is,ráadásul
mindig,mint anno a régi fgáétlómmal,amit pont ezért kellett abbahagyni...
és most pont ezért tetettem fel spirált,ráadásul hormonmentes...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Ez a "másik" ruci. (Facebookon megtekinthető az "egyik":D) Kép

Egy nappal szülés után (nincs olyan, amin jobban látszik :? . Kb. akkora volt, mint most :lol: ). Wzzeg, hogy fért belém egy ekkora gyerek?!?! :shock: :shock: :shock: :lol:
Kép

Két hetes has :oops: :lol: :lol: :
Kép

Itt 10 hetes Botond, és még volt egy kis hasam, de már nem vészes :wink: . Ennyi előtte is volt :oops: :lol: .
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2011.07.22 13:18-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Nem, nem fogok szedni, azért rtam, hogy marad az ösztroribiség :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez meg Mikulás-napi, vagyis közel 5 hónappal szülés után. Itt már 56 voltam. Deszeretnékmegint :roll: :oops: :oops: :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

pocok!
nekünk ezt ajánlották hasfájásra:
http://ossejt-terapia.shp.hu/hpc/ws_mem ... py%20Tummy

Kép
Kép
csibe83

Dodi:
ne aggódj,nekem még mindig olyan a hasam mint neked a "Két hetes has" képeden......... + nekem még jóóóóóól szét is van szakadva :oops: :roll: :twisted:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Dodi!
Nagyon cépike vagy :roll:

Szülés utáni kép :arrow: Hááát, az nem gyenge :oops: :oops:

Még az ÉnUrammak is megmutattam a Mikulásos képet, mondta is hogy "nagyon egyben vagy" :)

C. egója :arrow: Ma vettem neki a pólót, ami slim fazon, mondtam hogy holnap cserélje ki nagyobbra, de szerinte így pöpec rajta :roll: Azért finomat terelgettem, hogy az eggyel nagyobb még csinibb lenne :roll:
Ő amúgy sosem mondd rám negatív kritikát, csak ha kipasszírozom belőle erőszakkal, de akkor is max. annyit, "hát voltál már vékonyabb, de szeretlek" :roll: Mikor terhes voltam, akkor folyamatosan fényezett, másoknak is, már inkább zavarba ejtő volt :oops:
Testi-lelki fölény?? Te miről beszélsz?? Na jó igaz, nem voltam sem kehes, sem ösztroribi, de majd másodjára ezért tuti bosszút áll az univerzum :roll:

Jelentem ma elmentem vásárolni, és csak MAGAMNAK vettem ezt-azt, a Kölkömnek semmitse!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Nagyon köszi, édik vagytok :wink: :P .
Persze ott se voltam vmi gazella-alkat ( :oops: :lol: ), de a mostani magamhoz képest lényegesen jobban festettem, na meg sokkal jobban is éreztem magam :roll: . Mármint nem is csak a terhességre gondolok, hanem, hogy plusszal is kezdtem :? . De bizakodó vagyok: 30 hetes vagyok, 7,5 kilót híztam, és 36. hét után már nem nagyon szokás hízni :roll: . Legalábbis nem zsírt, max víz jön, meg a baba súlya... Vagyis 6 hét alatt most már csak nem fog velem nagyon elszaladni a ló :wink: .
Tudom, kicsit túlzásba viszem a parázást emiatt, de nekem már a "nem elhízás" is feladat, mert imááádok enni, az meg hogy fogyózzak, rémálmaim egyike :twisted: :oops: :lol: :lol: . Én egy gyenge car vagyok ahhoz :oops: :? . Ezért igyekszem megelőzni, vagyis menteni a menthetőt, ha már 62-ről kezdtem :oops: .

Énapa azért önkritikával is rendelkezik ám, pl. a legtöbb pólófelvételnél megkérdezi, hogy "Ez nem túl 'szteccs'?" :lol: De majd most jóóól lefogyik :wink: :lol: .

Asiaba nekem is furi volt, hogy csak magamnak vásárolok :shock: :lol: :lol: .

Boo!

Sztem a baba mérete abszolút nem mérvadó :roll: . Max. ha szélsőséges: nálam pl. többen mondták, hogy tuti 4 kiló felett lesz, én meg pici vagyok, vlsz. előbb fog jönni 1-2 héttel. Bejött :wink: . De nálam még az is bejátszott, hogy cukros vagyok, és vmiért a cukrosok babái hamarabb elérik a teljes fejlettséget (régen sok volt a cukros koraszülött, és a természet igyekezett ezt kompenzálni :shock: :wink: ), így nagyon ritka a túlhordott "cukros baba". (Bnőm kislánya 4050 g lett, és két héttel túlhordta!)
Viszont Miron a 3190 grammjával inkább kis súlyúnak számított manapság, szóval ha most szülsz egy 3600 grammos bébit, az Mironhoz képest talán nagy, de amúgy teljesen normál méret, nem ok, hogy korábban jöjjön :roll: :wink: .
DE! A szó szoros értelmében minden órában beindulhat a szülés, mert elég kevés ded születik épp a kiírt napon, szóval ha nagyobb, ha nem, sztem mostantól aug. 16-ig bármikor szülhetsz, nyuuugi :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:
De sztem aug. 5. Unokaöcsém aznapi, és tök jó fej :wink: .

"legyen őszinte, mint Ricsi, csak szépen csomagolja be"
Eeeegen!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Basszus, most realizálódott: Te bármelyik percben szülhetsz :shock: :roll: :oops: :lol: .
(Bár én sem ragaszkodom nagyon ehhez a 10 héthez :twisted: . Persze ne legyen koraszülött, de telhetne gyorsabban az idő most egy kicsit :roll: :lol: .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Enyémgyerek vmi szabadulóművész-féle lesz! :shock: :lol: :lol:
1. Másfél évesen ugye meglépett a szomszédba úgy, hogy felmászott a kerítésre, így elérte az amúgy számára elérhetetlen kilincset, kinyitotta az ajtót, és oldalán a kiskutyával átslattyogott a szomszédba úgy, hogy becsukta maga után a mi ajtónkat is, és a szomszédét is :shock: :lol: .
2. Kimászott a kiságyból esés nélkül, aminek azóta a módját is tudjuk :twisted: :
Apa valamelyik nap sírva tette le, mondom annak nem lesz jó vége, ki fog jönni, bár azóta nem volt rá példa (ha nem pörög túl, akkor szívesen megy magától aludni, esze ágába sincs kijönni, sőt, még a kivehető rácsokat is visszaköveteli :shock: :lol: . De ha túlpörög... :roll: :? ).
Apa két perc múlva ment, hogy kicsit rendre intse, és rajtakapta, amint kifelé mászott :twisted: :? : felhúzza magát karból az ágy végén, és utána átmászik, mint egy palánkon: átveti at egyik lábát, és szépen óvatosan lehuppan a talpára :shock: :shock: :shock: . Totál, mint a nagyok/felnőttek :shock: :lol: . (jóvanna kicsit büszke vagyok, tök technikás :oops: :lol: :lol: 8) ).
3. Ma reggel még fetrengünk apával, ajtók zárva, Botond mesét néz. Általában 5-10 percenként bejön, és hoz, vagy kér vmit, vagy magyaráz, hogy mi van a mesében... :lol: . Egy ideje már nem jött, mondom apának nézzen már ki rá, gyanus a csend :roll: :lol: .
Apa döbbent fejjel jön vissza: gyerek a kertben homokozik, kinyitotta a teraszajtaját, és kimászott a redőny alatt :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: . A teraszajtó totál úgy záródik, mint bármelyik ablak, bukó/nyíló, tehát függőlegesből vízszintesbe kellett fordítania, és kinyitnia, ami ráadásul nem is könnyű, mert van ellenállás rendesen :shock: . Aztán meg kimásznia a redőny alatt, a 30 centis résen, amennyire nem volt leengedve... :shock: . Én számoltam vele, hogy erre majd figyelni kell...5 évesen wazzeg, nem 2!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Még szerencse, hogy melegítő volt rajta, mert csak bodyban aludt, és ébredéskor felöltöztettem, mert a nappaliba szellőztettem... De ezek után azt se fogok, mert megpattan az ablakon is :lol: . Még szerencse, hogy egyszintes a ház, különben folyton paráznék :roll: . (Tényleg csajok, emeletesben nagyon figyeljetek oda, hihetetlen miket művelnek...)

Joggal gondolhatná bárki, hogy felelőtlenek vagyunk, de ki a frász gondolná, hogy egy kétéves kinyitja a bezárt teraszajtót, és kimászik a redőny alatt?!?!?! :shock: Most komolyan...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

köszi, meggyőztél, már meg is kaptam az ajánlatot a Kolpingból, augusztus végén megyünk :lol: :lol: :lol:

Az "egyik" ruci jobban tecc :wink: köszi a képeket! Ma el akartam menni az Asiaba es a CundA-ba a Pólusba (tegnap az Árkádban semmi sem volt szezon előtti vásár címen Nimród méretében), de Borinak olyan car napja volt, hogy ihaj, így nem hagytam itt Apát vele... (reggel 8tól délután fél6ig fennt volt, max 5-1o percekre szunyált be, annyira fájt a hasa :arrow: végül a szélcső segített, 6 óta úgy alszik szegényem, mint akit fejbevertek, még a fürdetést és kajálást is félkómában nyomta végig).

Hasak :arrow: jaaaaaaaa, nekem az az alap, ami neked a" két hetes has" ... utállak :twisted: :lol: :lol: :lol:

Boo, Dodi,

szabadulóművészpalánták :shock: :shock: :shock: :shock: csak nézek... Nimród még biztonságban a rácsosban, nagyrészt hálózsákban, úgy mint Loiséknál :lol: :lol:

Nimród hihetetlen volt ma, annyira sokat változott... olyan kis felnőtt már... és csibész, és kis komisz és zabálnivaló! ÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúgy imádom!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
nekem Kiarát mindig pont akkorának mérték,mint a mensi alapján,
viszont Benettet a 12. héten 1héttel nagyobbnak a 18. héten meg 1 héttel
kisebbnek és az uhus nőazt mondta,h túlhordás esetén a 18hetes uhut
veszik figyelembe leginkább...és ráadásul Benettet én is tudom mikor fogant,
ígya mensim szerinti dátumnak tuti jónak kellett lennie...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois tegnap nagggyon bulizni volt, most nincs hangja és ki van purcanva :oops:

Szökdösés :arrow: Nálunk is simán kinyitja a bejárati ajtót, de olyankor sípol a riasztó, szóval mindenképpen hallom, ha meg a szúnyogháló van behúzva, az ugyanolyan szisztémával üzemel, mint Boo-éknál, megijedt tőle, ha kicsapódott, így nem nagyon piszkálja.
Benn a lakásban, ahova nem mehet be, ott át van fordítva felfelé állásba a kilincs, egyszerű de nagyszerű megoldás.

Pocok!
A kabátot én a "babás" részen vettem, 92-es méretben, tavaly ugyanezt a típust hordtuk, végig jó volt rá a 80-as, tök nagy méretű volt, a 86-os overall már rég passzentos volt. És ez is ugyanolyan elnagyolt méretű 92-es. Még nem látszódik ki a keze az ujjából pl. De tök helyes, fekete, piros kockás kapucnibéléssel, meg ugyanolyan sállal.
Kolping :arrow: Jujj, én is úgy mennék már régóta. Jó ajánlatot kaptatok?

Boo!
El is felejtettem írni, az állatkertben találkoztunk az étterem játszóján egy Vencellel :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2011.07.24 14:22-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
akkor,ha napközbe indul be a szülés,akkor ránk is nyugodtan számíthattok
tényleg és már apával is megbeszéltem és ő is mondta,h oersze bármikor...
igaz nem beszéltünk a gel lacról,de majd ha megyünk az asiaba akkor
előtte hívlak,h hol lehet venni és miket érdemes...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
meséltem és még így is vállalja :wink: :wink: :wink:
tudom,h kell lámpa is és már apával meg is beszéltem,h mi lenne ha én
is magamnak csinálnám a körmöm és áldását adta...
sparos kártyákat,akkor félreteszem és majd átviszem valamikor...

Kép
Kép
csibe83

Lois,

Most olvastalak, ahogy hazaértem a shoppingból... Asszem, megvettem ugyanazt a kabátot ... Ez sötétkék, de amúgy minden stimmel :oops:

Kolping: két egybenyitható kétágyas 40ezer/éj. Nemtom, ez jó-e, két szobáért sztem nem vész... Nimród lesz külön, hogy tudjon HaspókHugitól aludni.

Merre, milyen buliiiiii????????

Boo,

Nekem a Vencel-tér ugrik be :lol:

Vendel :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa kérdezteti, hogy mostakkornemmentekvacsizni?

Itt elkezdett esni az eső :twisted: :twisted: Pedig séta+játszótér volt a programtervezet...

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid... 3. napja genézom a konyhát :shock: :lol: . Ha ez nem fészekrakó-ösztön, akkor semmi :twisted: :lol: . A büdös életbe nem takarítottam ilyen megszállottan :oops: :lol: . Nem a tempó a durva, arra figyelek nagyon, hanem az alaposság! Mindent kiszedek, átválogatok, felét kidobom/elajándékozom :twisted: (de komolyan! Semmi nem maradhat, amit min. 2-3 éve nem vettünk elő! Poharakból amiből nincs min. 4 egyforma, tányérból detto...stb.) mindent elmosok, szekrényt kitakarítom, de ha egy icipici foltot látok, csinálom újra.... még a tisztítószereket is letakarítottam :shock: :lol: . Ez a szekrény akkor nem volt ilyen tiszta, mikor megvettük :oops: :lol: :lol: . Kivülről mondjuk látszatja alig, mert azért az eddig is rendben volt többnyire, de a lomtalanításnak köszönhetően "kétszer akkora" lett a konyha :shock: :lol: :lol: 8) . Illetve lesz, mert messze még a vége.... :roll: :lol:

Pocok!

Vacsi: igenigen menjünk :D :wink: . Nekem szinte bármikor jó, lőjétek be :wink:

Boo!

Vencel: hááát, én életemben nem hallottam ezt a nevet :oops: :oops: :oops: :lol: . Na jó, talán Prága miatt derengett, de nem mint személynév. Soha egyetlen Vencellel se találkoztam. Szóval sztem ne lepődj meg a meglepődésen :lol: . Nekem a Miron kevésbé volt furi, mert az egyik rokonom kisfia is Miron, de mikor ők adták, azt is időbe telt megszokni :roll: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Jöhetsz hozzánk is :-)
Én most a gyerekruhák és a saját ruháim között tervezek hasonló selejtezést... (már azt sem tudom lassan, mi van a szekrényekben, csak az tűnik fel, hogy kevés a hely...)

Vacsi nekem is bármikor jó - a többiek lőjék be sztem, akik még jönnének
:roll:

Asiaba melyik nap menjünk? Nekem a délelőtt lenne jobb, mondjuk 10-11?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nekem a Miron volt furi anno :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Én Botond ruháit szezononként bezsákolom, l vannak rakva, így nem foglalják a helyet, és csak az adott zsákot kell elővennem, ha majd kell :wink: . A saját ruháim is le vannak tudva most, mert ami jó rám/kismama fazon, azok elől vannak, a többi szintén zsákban vár a sorára :wink: :lol: . De ettől még a gardróbot is ki fogom ganézni, hasonló alapossággal, muszááááj :roll: :lol: :lol: :lol: :oops: .
De mondtam apának, hogy én most meglovagolom ezt a hormonzizit, de vegye tudomásul, hogy kb. 5 évig megint nem mászom be a szekrények mélyére :twisted: :lol: .

Apa fél11-11 felé ér haza edzésről, szóval én úgy 11-fél12-re érnék oda :wink: . Vagy szerdán nincs edzés, akkor korábban is jó :wink: .
Bori is jöööön?! :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

A gyerekem 10-ig számol 8) . Angolul is :shock: :shock: :shock: 8) :lol: . Vagyis angolul csak 5-től 10-ig :P. Pár napja hallottuk először apával, hogy a kocsiban tök érthetően mondja, hogy "fááv, szisz, szevön, ééét, náj, ten" :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: . Azóta már többször is bemutatta a tudományt :wink: :D . De kérésre persze nem, csak ha olyanja van. Ezt is a Dóra a felfedezőből tudja, és jól is használja, mármint tényleg számol közben vmiket. Általában magyarul számol 5-ig, onnan meg angolul 10-ig :oops: :lol: . Pedig magyarul is tudja, mert ma számoltak vmit egy főzőműsorban 5-ig, ő meg befejezte magyarul 10-ig :lol: . Olyan cuki :P . Jelentősége nagyjából semmi, de meg kell zabálni :lol: :lol: :lol: .

Most meg ült a kádban, és kevergetett egy kis vödör vizet a sarokreszelőmmel ( :oops: ), és közben énekelgette, hogy "mixi-mixi csokolet..." (A Dórában így főznek csokit, de az csak 1-1 rész :shock: :wink: ). És onna tudja a boszorkány, herceg, térkép, mogorva törpe, hátizsák...szavakat is :wink: . Tökre örülök, hogy tanul is belőle :wink: . Napi 1 óra mesét nézhet reggel (limitáltam, mert ő addig nézné, amíg megy). Én addig összeszedem magam :roll: :oops: :lol: . Viszont azóta még jobban elvan magában, szülinapjára pl. kapott pár kisautót, és azokkal órákig elvan, és közben magyaráz, meg mesél, vagy dudolászik. Hihetetlen jó fej :P :lol: :lol: . Aztán megjelenik, hogy "Anyucika gyere gyúúma." Most az az új favorit a kocsik mellett :lol: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Igen, Bori is :-) enyémapa gályázik, nem edzeget, tudod :wink: :lol:
(most esett le, akkor az órákat is el tudod hozni, én meg végre visszaadom a cipőt+zoknit.

Számolás coooool, Nimród még csak ötig számol, és a Hinta-palintát énekli egyedül, a többit velem. Bár ma a Megy a gőzöst előre énekelte nekem...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak rapidban míg fürdenek :arrow: Vacsira sajna nekem ez a kövi. hét tuti nem jó :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!

Jóvanmá', énapa viszont most dolgozik/dolgozott :? . Egy nagyon elfoglalt "családtalannal" tárgyalt, akinek uncsik a vasárnap estéi :twisted: . Valamit valamiért... Mondjuk annyira nem kell sajnálni apát, mert már haveri a kapcsolatuk, szóval nem volt sztem annyira munka-szagú a dolog, de mégiscsak kötelesség...

Vacsi: nekem jó a jövőhét is, én még ráérek :lol: . Boonak meg már mindegy :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

:-) :-)

Ruhákhoz még: nekem méret szerint voltak szelektálva, de Nimród cuccaiból Leonál van pár cucc, ami borította a rendszert, ill szeretném látni, mi az, ami már Leonak sem kell tutira.
Borin meg már feszülnek az 56os szerkók, így elő kell venni a szezonnak megfelelő 62es kollekciót :-)

Akkor vacsi jövő hét! Lois, melyik nap?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi? Katy?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Itt vagyok, csak egyszerűen nem jutok ide.
Teljesen felborult az életünk, bár nagyon királylányosnak fog tűnni:
Apa autója elromlott (sajnos nagyon) és már hetek óta szerelőnél van. Namármost ő azzal dolgozik, így nem maradt más lehetőség,mint az, hogy az én autómat használja.
Én viszont nem bírom a gyereket tömegközlekedéssel hordani bölcsibe (mert nem is vagyok hajlandó kipróbálni reggel, amikor minden perc számít), így hétköznaponként anyukámnál lakok Petrával.
Apa általában fektetésig ott van, aztán elmegy haza aludni. Egyszer-egyszer ő is ott alszik, de az baromi kényelmetlen, mert az ágy csak 150 cm széles és Petra is ott alszik, mert a kiságy anyukámnál nem játszik. :? :?

Szóval felborult a rend, ráadásul Anya pont szolgáltatót vált, így per pillanat nincs internete.

Hétvégére kész lesz Apa kocsija, úgyhogy remélem, hogy az azt követő héten tudok én is jönni vacsizni.

Petráról pár szót:
Be nem áll a szája, nagyon szépen beszél: alany, állítmány, tárgy, időhatározó, ragozás, minden van már. :D
Ilyeneket mond pl. Anya betakarja magát.

Írtó önálló, etetőszéket hosszú hetek óta egyáltalán nem használjuk, egyedül eszik, egyedül veszi fel a ruháit (meg le is).

Nagyon sok mondókát, dalocskát mond magától, néha csak lesek, hogy hát már ezt is tudja? :shock:
Igazi nagylány lett!
Már csak a szobatisztaság hiányzik, amivel most egy picit megrekedtünk, de a gondozónője azt mondta, hogy ráérünk még bőven.
2 hete már tök szépen ment a pisilés, aztán egyszer 2 napig nem kakilt, majd mikor kellett, akkor a bilibe ment az is és mikor meglátta, akkor úgy megijedt, hogy elsírta magát. Szerintem egy picit sokkoló volt neki, mert ők ugye nem igen látják a saját végterméküket. :roll: :lol: :lol:

Örülök, hogy mindenki jól van, Boo rád különösen sokat gondolok, remélem, hogy időben meg fogom tudni, ha mész szülni. Igyekszem olvasni, de elég nehezen megy, mert itt bent meg alig van időm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katy76 2011.07.25 12:11-kor.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: