Igen, hánytam

. Ma már 2x

. Törpöm a kobakjával időnként úgy felnyomja a gyomromat, hogy úgy érzem, a fülemen is sav kíván távozni

. A Renie már kudarcot vallott, szóval igyekszem mindenféle praktikákat bevetni, de ma 2x is olyan hírtelen jött, hogy éreztem, hogy csak kár belém a "gyógyszer", ahogy lehajolok, kijön, és így is lett

. De én amúgyis nagyon hányós vagyok

. De annyira nem gáz, mármint a sav az az, de a hányás nem annyira, sztem jobb, hogy nekem könnyen kijön, minthogy szenvedjek vele, mint sokan, akik nem tudnak hányni. Na, mondjuk nem tartott sokáig savtalanság

. Most naívan reménykedem, hogy lejjebb ficereg majd, és elmúlik, ahogy a múltkor is

. Fulladás detto, mert az is érzem néha megint

.
Lois!
"[i]Én mondjuk nem veszek nembőrt. De idejét sem tudom mikor vettem valamit, ami nem crocs papucs, vagy tornacsuka volt/i]"
Hmm?!

A te tornacsukád, meg Crocsod bőrből van?
Nekem csak annyi a kikötésem, hogy a (félig) zárt cipők belül bőrből legyenek

. Persze mondjuk egy téli csizma más, de balerinát nem szívesen veszek műbör belsejűt, de a min. egy bőr talpbetét

. Nyári cipőknél (szandi, papucs) mindegy, legyen rám jó, és jöhet

.
Jaj, de várom, hogy én is telepakoljam a hordit

.
Zétény "lőddmá'eltebéna"-fejét megzabálom

.
Pocok!
Maxirucit én is évek óta szerettem volna, de Lois múltkor méginkább megihletett

. Ezek ciciben tuti jók lesznek később is, mert a zöldnek van a cicijén két "szalag", ami a két oldalától jön, és középen kell megkötni, ergo olyan szorosra kötöm, amilyenre kell, amúgy meg gumis, szóval a bősége jó lesz sztem szoptatáskor is (bár akkor már nem fog kelleni nyár ruha

), utána meg nem félek, hogy nagy maradna a cicim

. A másiknak meg kicsit olyan "tógás" szabása van, hogy az egyik vállamra feljön, és a cicim alatt vmivel húzott, de nem feszes a cicimen, hanem kicsit buggyos. Na nemtom mennyire érthető, majd holnap lefotózom

. Most még melltartó nélkül is okés, de ha lefittyednek a cicik, elkél majd egy pántnélküli alá

. Ezek persze cicitől lefelé bővek, majd jövőre veszek kicsit testhezállóbbat is, addigra már karcsú gazella-termetem lesz! Vagy?
Lois!
Aug. 1-re vevő vagyok

. Ha car az idő játszóházazhatunk is

. (max. ti szeditek le a kölykömet, ha fennakad a csomolungmán

).
Na, akkor most azok, akiknek azonnal lapos volt a hasa, és/vagy nagy maradt a cicije szülés után, azok vonuljanak a sarokba kukoricára térdepelni, és gondolkodjanak el!!!
Bekaphassátok, jóvaaaan?!
Nem leszek rest, holnap kaptok fotót a pár hetes hasamról. Nagyon lávli

. Persze nem szórakoztatna a dolog, ha nem ment volna le később, de akkor azért nem volt vicces

. Egyrészt nekem ugye csaszim volt, másrészt majd' 4,5 kilós gyerekem, és orbitálisnagy kitágult berendezésem

. A bőröm így sem bírta sajnos, és meg is ereszkedett, kíváncsi leszek az állapotára a második után

. Én ezért is firtatom a hasplasztikát. Nem a zsír miatt, mert az rajtam (is) múlik, hanem a bőr miatt, mert azt cseszhetem

.
Akkor tehát holnap CundA....