A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Telorol... Nekunk az Infacol volt a csodaszer, de annak kell 3-4 nap,mire hatni kezd, es minden etkezes elott adni kell. De nalunk onnantol, hogy hatott, minden panasz egybol megszunt. Ha az a baja, amire ez valo, akkor csodaszer ;). Elegge ugy hangzik, h ez az, ami B.nak is volt, szoval sztem probaljatok ki! Artani nem tud, nem szivodik fel! ;)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hosszú percekig gondolkodtam, melyik gyógyszer az a Telorol... :D :D :D :D

Jó, adunk esélyt az Infacolnak is, Nimródnál is bevetettük anno :lol: :lol:

:arrow: csicsi

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, a mai nap bosszantó epizódja:

Apa tegnap nem nézett postaládát, ma délután találtam a levelet hogy Bori PKUját nem tudták értékelni, újból le kell vetetni a gyerekorvossal. Doki ma volt itt délelőtt... holnap reggel mehetünk be hogy levegyék :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

mi megjöttünk Booéktól és tök jó volt végre kicsit dumálni vele személyesen is...
Benett nagyon jó baba volt egész végig,így lehet,h odaköltöztetem :roll: :roll: :roll:
Miron tök sokat változott és nőtt sztem...

pocok!
mi szélcsövezünk és napi fél normaflort adok neki és néha még így is
vannak nehéz napjaink...
enni már alig eszem valamit,m mintha mindentől fájna a hasa,így én már alig
várom,h elmúljon 3hós és akkor majd vége lesz...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
amint hazaértük Benett evett és aludt is tovább azonnal...
lehet,h jobb neki ez a kis hüvi,bár amint hazaértünk elállt az eső és
már süt is a nap...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Tök jól aludtam (illetve az elalvással voltak gondok, mert úgy dörgött, meg villámlott, hogy iszonyat, csapkodtak ez erdőbe a villámok ezerrel :shock: ), és a kisbabám is ki volt dőlve, meg se moccant éjszaka. :wink: :D :D :D Remélem csak a változás viselt meg, és a hüvösebb idő már nem fog, mert az most marad egy darabig :? . Sztem csak a front a gáz, ahogy tolja maga előtt a meleget, legalábbis ezt szokták mondani. De megyek most is gyorsan szundizni, kihasználom, hogy végre tudok 8) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Telorol :arrow: De gáz én is benyaltam.... :roll:

Biztos mert már este van, lépek is mindjárt :roll:

Pocok!
Ááá, szerintem úgysem vette volna le nálatok, nem? Ahhoz kéne hűtőtáska meg ilyenek nem??

Itt is akkora csittcsatt volt, hogy többször ébredtem arra hogy a kutya a plafonig ugrik ijedtében :oops: Zétény is átjött hajnalban, de édesdeden aludt tovább ahogy befészkelte magát mellém. Amúgy tök cukin csinálja, már megvan a kis szertartása ahogy hozzám bújik, Régen kiskanálban nyomta, de most már hason fekszik, becsúsztatja a kis kezét a karom alá, a pofiját meg odatolja a vállamhoz :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Húú csajok, én olyanokat alszom... :roll: 8) . Horkolok, csorog a nyálam, és többször a hátamon keltem :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: .
Most is csak azért keltem fel, mert a kisfiam megunta a mesét, és ki akart menni játszani. Így meg mégsem alhatok... :? :lol: . Amúgy 6-kor kelt, és sírva :( . Meg éjszaka is felsírt. Nem tudom mi baja, mert így látszatra semmi...

Na, megyek, kicsi életet varázsolok magamba :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

De jó, nagyon örülök, hogy tudtál aludni :wink: . Én ma Asia centert tervezek, mert egy ismerősön láttam múltkor egy szandit, ami nekem KELL :oops: :lol: :lol: . Annyira csini, hogy ha beledöglök is feltuszkolom a pöffeteg lábaimra :twisted: :lol: . Amúgy állítása szerint hihetetlen kényelmes is, szóval reménykedem, hogy legalább egyszer fel tudom venni még ezen a nyáron, de mégsem, akkor sem romlik meg :roll: :lol: :lol: :lol: .
Apa még alszik, kicsit beteg, remélem nem vétózza meg a tervemet, mert leharapom a fülét, ha közém, és a szandikám közé áll :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szandira én is kíváncsi vagyok :-)

Úgy látszik, ma shopping nap van - mi Borival a Mom parkba tervezünk menni, mert kapott ajándékot, amit cserélni kellene.

Alvások ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

Pkuhoz egy sima papírlapra kell a vért nyomni (persze számozott meg minden) és azt elpostázni - nem túl szofisztikált a dolog :?

Összebújás decuki!!!!!!

Boo,

Ne törd a fejed, ne aggódj! Max lősz nekem is gumikarórát ;-) vagy gel lac-ot... Tényleg, ha már van a körmödön és újat akarsz rakni, hofy oldod le az előzőt? Aceton v lereszeled?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vicces hogy így behülyítjük egymást dolgokra, mint a tinilányok :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi, Tike,

Ilyenre nincs szükségetek? Én csak felpróbáltam, de nem hordtam, pedig szuper! 38-as méretűm van (német 40es)
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 3&pageno=2

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Peeersze, hogy apa vétózta a szandivásárlást :evil: :twisted: :twisted: .
Keltettem negyed10-kor, hogy mennék, hogy még én is tudjak aludni a babával , meg hoznék ebédet, és keljen fel a gyerekhez. Ő meg tök morcos lett, hogy milyen genyó vagyok, hogy én felkeltem őt, a beteget (gondolhatjátok mennyire :twisted: ), hogy vásárolni menjek (negyed10-kor!!!). Na, mondom jóvan, tojok rá, elmegyek a gyerekkel. Erre szól, hogy ne menjek, mert amúgyis defektünk van, fel kell fújni a kereket, és az Asia centerbe amúgysem enged el egyedül, mert ott nőket rabolnak, és egyébkéntis.... :twisted: :lol: :lol: .
Aztán jött az amúgymitakarszvenni-duma is :twisted: . Mondom, nem mindegy, szted úgysincs rá szükségem :twisted: :lol: :lol: . Aztán mondtam, hogy ne aggódjon, cipőt akarok venni, ahhoz nem kell próbafülkébe menni, nem rabolnak el... Cipőt csak akkor vehetek, ha kidobok párat. Ha-ha, már túlvagyok rajta, azzal kezdtem a reggelt, hogy kiválogattam a cipőimet, és kidobáltam azokat amik "majd jók lesznek valamire/valakinek" (mondjuk a jobban belegondolok a felét lehet vissza kéne hoznom, hogy legközelebb is legyen mit kidobni, mert ezek tényleg csak a helyet foglalták, de legközelebb nem lesz mit kidobnom :roll: :lol: :lol: .)
És persze válogatás közben rájöttem, hogy nem csak az a szandi kell :roll: :oops: . Hanem még egy szaladgálós, de nem lapos fekete papucs (vmi pici talpú, "gyógykidolgozású", vagy olyasmi, mert fáj a lábam), meg egy fekete balerina, aminek szintén van egy kis talpa. :oops: :oops: :oops: :lol: Még szerencse, hogy fényévente veszek drágán cipőt, és azokat jól meg is válogatom, meg vigyázok rájuk... Ilyen párezresből elég sok futott már át a kezeim között ( :oops: ), de mentségemre legyen mondva, a mekiben is elkölt az ember 3-4 ezret, és az tényleg megy a süllyesztőbe, én meg ezeket azért hordom, amíg bírják. Mondjuk Asiaban nem voltam 100 éve, és nem nagyon van/volt onnan cipőm, de biztos ott is ki lehet fogni :wink: . (Főleg, hogy a plázás cipőboltok zöme ugyanazt árulja :twisted: )

Pocok!

Ari vagy, de nekem pont ilyenem van :wink: . És imááádtam :P . Te miért nem hordod :roll: ? Én egy nap után felvettem a kórházban, odáig úgy éreztem, hogy "lobognak" a belsőszerveim, minden szanaszét van :? :lol: . Onnantól, hogy hordtam, viszont sokkal jobb volt, tök jól összetartott :wink: . azt nem tudom, hogy esztétikai szempontból mennyit segít, mert lehet, hogy enélkül is lement volna a pocakom, de mindenesetre az én hasam laposabb volt szülés után 3-4 hónappal, mint valaha 8) :wink: . (Csak a bőröm volt szotyi :? ) A bnőm 5 hónapja szült császárral, nem hordott hasleszorítót, és bár ő is -3 kilónál tart, és 165 centihez 51 kiló (nagyon csini amúgy) jócskán maradt pocakja :( . Biztos fog még lejjebb menni neki, de talán segített volna ez a bigyó :roll: . Ez tuti, hogy alkati dolog is...de én nem mertem kockáztatni :oops: . Meg nekem tényleg nagyon jólesett hordani, hiába volt 40 fok :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Irulpirul :arrow: Már gyártom a mappákat, többféle restanciám is van, küldöm a meghívókat :roll:

Volt időszak, mikor a nyakamra tette rá a fejét, azt nem csíptem túlságosan, mert ált. arra ébredtem, hogy fuldoklom :oops:

Mi tegnap sem voltunk sehol, ma már kell valami inger, mert a épp az előbb hozta a slusszkulcsomat( :shock: ), hogy menjünk már valamerre :oops: Mondjuk szakad az eső :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is kaptam ilyen hasleszorítós bugyit, egyszer sem volt rajtam :oops: Mondjuk nem is hiányzott :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem nem volt ilyen hasleszorítósom, és ugye csúnyán meg is maradt a pocakom :twisted: Ezért most tervezem, hogy veszek valamilyet, de én biza 10.000et nem adok egy bugyiért :roll: Pocok te mennyiért válnál meg tőle?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo,

Nincs lámpám :-( de ha mész és veszel, megköszönöm és természetesen kifizetem.
Óra :arrow: Nekem a kisebb fejű tecc... A nagy sztem hülyén néz ki rajtam.

Dodi,

Cipők :-) mondjuk én már gagyikat inkább nem veszek pár éve.., Teapa megőrülne tőlem... Egy teljes szekrény van tele a cipőimmel :-)

Bugyi :arrow: Már nincs hasam :oops: csak kb mint terhesség előtt. Most vhogy nem éreztem hogy fel kell venni h összetartson. Nimródnál kaptam kölcsön, most ezért vettem, de nem került rá sor.

Tike,
8 postával?

Lois,
Képeket köszi :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:

nőrablós rémtörténet (hogyigazenemtudom...)
Debrecenben (talán) valami kínai boltba egy nőci egyedül ment be a férje kint várta a kocsiban, amikor fél óra múlva sem jött,kezdett aggódni a férje :arrow: bement a boltba sok kis kínai közölte,hogy itt nem volt az ő felesége.... :? :arrow: telefon a rendőrségnek,körbekerítették az épületet :arrow: végül a nőt a pincében találták meg teljesen levetkőztetve és leborotválva,(ééés igen,valóban a próbafülkében volt csapóajtó) :arrow: szervkereskedelem.

Mi is itt kint hallottuk ismerősöktől és otthon senki nem tud erről semmit..........érdekes :roll: :shock: :evil:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Én is megfogadtam már többször, hogy nem veszek gagyit, de sajnos attól még a mániám nem hagyott alább, így meg nem lenne pofám kiélni a vágyaimat :oops: :lol: .
Nálatok annyiban más a szitu, hogy te magadnak veszel cipőt, nekem viszont gyakorlatilag apa veszi :roll: :oops: . Persze kapok GYES-t de az lófütty, nálunk ő a kenyérkereső, és ugyan ebből sosincs vita, de vlsz. pont ezért, mert ezzel nem szoktam visszaélni :wink: . Tőle mindig márkás cipőt kapok, és mindig azt mondja, hogy vegyek inkább 1-2-t/idény, de azt nem bírom ki :oops: :oops: . Szóval én inkább veszek Deichmannban/Humanicban/Renoban... mint drágább/jobb helyen :oops: . Kínaiban mondjuk cipőt már évek óta nem veszek, mert azok tényleg nagyon hamar a kukában végzik, de ez most szerelem volt, na :roll: :lol: :lol: :lol: . (amúgy ma néztem, lehet kapni tök normálisakat is = bőr belső, formatartó kialakítás, harántemelés :shock: . Amikor én "piacoztam" kamaszként akkor ilyen még nem volt :P )

Apa végülis elvitt az Asiaba, csak ők továbbmentek Botonddal vkivel tárgyalni ( 8) :lol: ), én meg addig szemezgettem.
Hát csajok, ami az Asiaban nincs, az nem is létezik :shock: :lol: :lol: . Megtaláltam hosszas keresés után a csudiszupi szandikámat is, és nagyon csecse :P :lol: :lol: . És nem kamuzott a csaj, nagggyon kényelmes :shock: 8) . Vettem ezeré' egy strandpacskert is (fekete Ridert vadászok, de nincs az a fazon, amit régen imádtam, csak Arthurka megette :twisted: ), meg két földig érő nyári ruhát, amilyet már régóta szerettem volna :wink: . Az egyik pánt nélküli nemtudommegmondanimilyen zöld( :lol: ), mindenesetre sötét, és kicsit kékes...mindegy szép, és jeanskék mintás, a másik meg mondjuk homokszínű, és barna, fehér, és lime színű virágos. Az félvállas, két virággal, nagyon romantic :lol: :lol: :lol: . Apának tetszik, és meg beléjük szerettem, mert úgyis lesz még meleg, és szívem szerint forrónaciban flangálnék, de ahoz még nekem sincs gyomrom (mármint magamhoz) :twisted: :oops: :oops: :oops: . szóval maradnak ezek a lenge csodák, amik jóól eltakarnak :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Vettem Vaterán bázistalpat a hordozóhoz :wink: . Használt, kicsit karcos, de egy műanyag bigyónál ez nem különösebben izgat (hordozót nem szívesen vettem volna idegentől használtan :oops: . Főleg azok után, ahogy Boo járt.)
Nagyon király, tényleg egy mozdulat 8) . eddig ennek a cuccnak örülök a legjobban, a babaholmik közül :oops: :lol: :lol: .

aj, ne haragudjatok, mennem kell hányni..... :? :( :( :( :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

kösziköszi, a legolcsóbb lámpa tökéletes lesz az amatőr próbálkozásomhoz.

Mehetünk együtt Asia-zni, csak szólj előre, hogy melyik nap, mert akkor Apa itthon hagyja a normális kocsit nekem :lol: Holnap? :wink:

Nőrablás :shock: :shock: :shock: még nem is hallottam róla...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mokibuci!

Na, akkor ez is csak egy nagyvárosi legenda, mert én pont ezt a sztorit hallottam, csak az Asiacenterről, és két lánnyal, nem házaspárral. Én mondtam a Ricsinek, hogy ezt a Veresi piacosok terjesztik biztos, hogy növekedjen a forgalom :twisted: :lol: :lol: . de ezért nem árt vigyázni :roll: . ajtós fülkébe direkt nem mentem most :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

háááááányniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????

Cipő: jó, megértelek, na :lol: :lol:

Mai túrádért irígy, én olyan rég shoppingoltam magamnak... ráadásul ilyen maxiruhákat már én is olyan rég (kb ez a harmadik nyár) szeretnék - pl a múltkori vacsinál Lois-ét is imádtam... anno vettem egyet, de a még nemszoptatós cicijeimre is szűk :cry: :cry: :cry:

Lehet hogy holnap elmegyünk Borival vásárolni, már úgyis tombolnak a leárazások... ma egész jól viselte a Mom parkot, csak hazafelé borult ki szegényem, mikor már fél órát csúszott az etetés :arrow: nem akartam ott elkezdeni pelenkázóhelységet keresni, gondoltam hazarobogunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Emberrablás :arrow: Naugyanmá' lányok :shock: :shock: :shock: Nagyvárosi badarság.

Dodi!
Örülök, hogy lett bázistalp a csudiszép hordozóhoz :)
Nézd, így néz ki gyerekkel töltve, ez a három alkalomból az egyik, mikor használtuk:
Kép

Humanicban és társaiban is van teljesen jófajta cipő, nem csak gagyi. Én mondjuk nem veszek nembőrt :roll: De idejét sem tudom mikor vettem valamit, ami nem crocs papucs, vagy tornacsuka volt :oops:
Hánytál??

Pocok!
Pocakhuss :arrow: Királyság :lol:

Nekem is így volt, ahogy Boo-nál, már 1-2 nap múlva álmélkodtak rám,hogy mintha nem is szültem volna, remélem kövi babánál is így leszen 8)

Nekünk a nagy kiruccanás némi vásárlásra redukálódott, ellenben vettem a kölkömnek téli kabátot :roll: C&A-ban szezon előtti kiárusítás van, olllyan cépet vettem 4 ezerért neki, hogy csak na. Tavaly is így vettem neki, most majd megint nyomkodom össze a fejénél, hogy ki ne nője addig :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Az volt a trükkje, hogy ez vagy 40-42-es (nem emlékszem pontosan), bár nem volt belőle méret más, de mindegy is volt, mert kellett mellben és úgy vetettem be az oldalán, hogy mindenhol passzoljon :roll:
Még tavaly nyáron vettem, mikor még szoptattam és veletek volt rajtam másodjára. De nem lett mellben nagy mostanra sem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Húúúúúúúúúúúúúú, akkor holnap C&A :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Hűűűűűűűűűű, de trükkös! :lol: :lol: :lol:

Nem lett nagy... dejóóóóóóóóóó neked, én simán visszamentem anno az eredeti méretemre, gondolom, most sem lesz ez így másként... :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igazából én sem tudom hogy, látszatra a korábbi a formám, de mégis kell a nagy cicifix.

Lányok!
Aug 1.-jén megyünk fel Bp-re, de csak este 6-ra kell mennem a reptérre, gondoltam viszem a kölkömet is, és már felmegyünk hamarabb hátha valakinek van kedve velünk talizni valahol :roll:

Még képlékeny az egész, időjárásról sincs lövésem sem, lehet nem is kedvezne a dolognak, ez csak előzetes puhatolózás :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

én beírom a naptárba :lol: :lol: :lol: :arrow: szóval persze, örömmel! (augusztusban bölcsiszünet lesz, szóval lehet hogy Borira majd vigyáz valaki, míg én Nimróddal megyek talizni veletek)

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, most látom, ez szombat... akkor így még egyszerűbb :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem szombat, hanem hétfő :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Én is láttam nagyon tuti bőrdzsekit neki, az még akciósan is 8 e, nagyon viszketett rá a tenyerem :roll: De már vettem neki katonás vagány zubbonyt őszre, amit most persze jól leakcióztak, ha nem csak bazi nagy méretben lett volna, tuti idegbajt kapok :oops:

Jaja gondoltam, hogy a te állapotod nem kedvez annak, hogy velem talizgass :wink:

Málnalevél :arrow: Simán leforrázod és slussz.

Ledes lámpa :arrow: És az is éget??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Szuppi :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

akkor majd visíts, hogy mikor :lol:

Lelépés :arrow: szupeeeeeeeeeeeeer! Na ugyehogyugye működik?

Base gel :arrow: nekem úgyis csak arra kell, hogy szebb legyen a saját köröm, meg hogy ha lakkozom, tartósabb legyen - hosszabbítani nem akarom.
Szóval részermől okés.

Málnalevél - nincs rajta a zacsin hogy hogyan kell megcsinálni?
http://teaunnep.hu/malnalevel-tea.html

[quote]M írta:ondom: Áááááááááááááááááááááááááá, dehogy, tulképp mindenki sírt, hogy mennyire hülye vagy!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Igen, hánytam :oops: :evil: :? :? . Ma már 2x :? . Törpöm a kobakjával időnként úgy felnyomja a gyomromat, hogy úgy érzem, a fülemen is sav kíván távozni :twisted: . A Renie már kudarcot vallott, szóval igyekszem mindenféle praktikákat bevetni, de ma 2x is olyan hírtelen jött, hogy éreztem, hogy csak kár belém a "gyógyszer", ahogy lehajolok, kijön, és így is lett :twisted: :? . De én amúgyis nagyon hányós vagyok :? . De annyira nem gáz, mármint a sav az az, de a hányás nem annyira, sztem jobb, hogy nekem könnyen kijön, minthogy szenvedjek vele, mint sokan, akik nem tudnak hányni. Na, mondjuk nem tartott sokáig savtalanság :twisted: :evil: . Most naívan reménykedem, hogy lejjebb ficereg majd, és elmúlik, ahogy a múltkor is :roll: . Fulladás detto, mert az is érzem néha megint :? .

Lois!
"[i]Én mondjuk nem veszek nembőrt. De idejét sem tudom mikor vettem valamit, ami nem crocs papucs, vagy tornacsuka volt/i]"
Hmm?! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: A te tornacsukád, meg Crocsod bőrből van? :twisted: :lol: :lol: :wink:
Nekem csak annyi a kikötésem, hogy a (félig) zárt cipők belül bőrből legyenek :wink: . Persze mondjuk egy téli csizma más, de balerinát nem szívesen veszek műbör belsejűt, de a min. egy bőr talpbetét :wink: . Nyári cipőknél (szandi, papucs) mindegy, legyen rám jó, és jöhet :oops: :lol: :lol: .

Jaj, de várom, hogy én is telepakoljam a hordit :roll: :D :D .
Zétény "lőddmá'eltebéna"-fejét megzabálom :lol: :lol: :lol: .

Pocok!

Maxirucit én is évek óta szerettem volna, de Lois múltkor méginkább megihletett :wink: . Ezek ciciben tuti jók lesznek később is, mert a zöldnek van a cicijén két "szalag", ami a két oldalától jön, és középen kell megkötni, ergo olyan szorosra kötöm, amilyenre kell, amúgy meg gumis, szóval a bősége jó lesz sztem szoptatáskor is (bár akkor már nem fog kelleni nyár ruha :wink: ), utána meg nem félek, hogy nagy maradna a cicim :twisted: :lol: :lol: :? . A másiknak meg kicsit olyan "tógás" szabása van, hogy az egyik vállamra feljön, és a cicim alatt vmivel húzott, de nem feszes a cicimen, hanem kicsit buggyos. Na nemtom mennyire érthető, majd holnap lefotózom :wink: . Most még melltartó nélkül is okés, de ha lefittyednek a cicik, elkél majd egy pántnélküli alá :roll: :lol: :lol: . Ezek persze cicitől lefelé bővek, majd jövőre veszek kicsit testhezállóbbat is, addigra már karcsú gazella-termetem lesz! Vagy? :roll: :lol: :lol:

Lois!

Aug. 1-re vevő vagyok :wink: :D . Ha car az idő játszóházazhatunk is :wink: . (max. ti szeditek le a kölykömet, ha fennakad a csomolungmán :roll: :lol: ).

Na, akkor most azok, akiknek azonnal lapos volt a hasa, és/vagy nagy maradt a cicije szülés után, azok vonuljanak a sarokba kukoricára térdepelni, és gondolkodjanak el!!! :evil: :evil: :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bekaphassátok, jóvaaaan?! :twisted: :lol:
Nem leszek rest, holnap kaptok fotót a pár hetes hasamról. Nagyon lávli :twisted: :lol: . Persze nem szórakoztatna a dolog, ha nem ment volna le később, de akkor azért nem volt vicces :? . Egyrészt nekem ugye csaszim volt, másrészt majd' 4,5 kilós gyerekem, és orbitálisnagy kitágult berendezésem :( . A bőröm így sem bírta sajnos, és meg is ereszkedett, kíváncsi leszek az állapotára a második után :roll: . Én ezért is firtatom a hasplasztikát. Nem a zsír miatt, mert az rajtam (is) múlik, hanem a bőr miatt, mert azt cseszhetem :( .

Akkor tehát holnap CundA.... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vááá, megörjít a sav :evil: ! Asszem Katynak volt ilyen car anno, és Petra is faros volt... :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

összekavartál az este 6-al :evil: :evil: augusztus 6-ra írtam be a kismamaagyammal :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
A "valami" az a bőrcipő. Azt nem vettem már ezer éve, csak játszóterezős tornacsukát, meg radírgumi crocspapucsot :oops:

Nekem annyira tetszenek a pántnélküli maxiruhák, de nem kapok magamra pánt nélküli melltartót :?

Az hogy mekkora a baba és reped e a has, az szorosan összefügg, nekem van 37.-ik héten szült ikerterhes barátnőm akinek az orbitális nagy hasa a 35-ik héten repedt meg, a ő bőre is simán kitartott volna egy egyesterhességnél.
Az hogy milyen tempóban húzódik vissza az nem tudom min múlik, gyanítom nem az izmokon, mert az nem volt nekem sem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Hát bocsi, mingyá' jól tarkón vágom magamat mert ennyire nagyon félreérthető vagyok :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: