A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina már mondtam is ma de írom is, Ádó gyönyörű :lol:
örülök, hogy nincs nagyobb baj

Kaqk Emmának jobbulást+++++
a szilveszter meg így lesz nektek a legjobb :wink:
mintha írtad volna................

Viranka köszönjük szépen a sálat.
Hazaértünk, Gréti mutatja az apjának.
Nézd apu, Báló küldte nekem :lol: :lol: :lol:
Jól emlékszel, a nevek rég megvannak :lol:

Nektarin színházas ötletet köszi :D

Gica Gréti is állandóan kérné a szaloncukrot :roll:
csak én gonosz vagyok és nem adok neki

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Na, csak megkerülök én is. A karácsony előtt, meg ugye a 24-e is eléggé húzósra sikeredett. 25-én leginkább szerencsére csak pihiztünk, szombaton meg útrakeltünk, elutaztunk Nánásra, csak tegnap jöttünk meg.
Tegnap még érkezett a keresztfiunk. Vele ment Dávid Tankcsapda koncertre. :lol:

Bercó még mindig taknyi egy kicsikét, én viszont nem kicsit. :twisted: Tavaly pont szentestére lettem ilyen állapotban, most a szilvesztert töltöm majd így. Szerencsére nem is terveztünk semmi extrát. Én már csak öregesben, itthon szeretem a bulit. Bármikor átválthatunk tollasbálba. :lol:

Ádámokat Isten éltesse utólag is!!!!

Gyönyörűek a képeken a babócák, mit babócák, hiszen már kész úr és hölgy mindegyikük. :lol:

De jókat olvasok. :wink: Panndi,akkor hajráááá! Ágica, Neked is drukkolok nagyon. :lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Csak nagyjából olvastam vissza... :roll:

Ágica! ;)

Ádi nagyon elegáns cuki pofa! :)

Délelőtt elvittem Szelit játszóházba, hadd virgonckodjon, nagyon élvezte, jól el is fáradt. Aztán apja hazahozta, én meg mentem dolgozni, ma már végre csináltam is valamit ténylegesen! :lol:

Maggie! Jobbulást!
Szilveszterkor mi is itthon... :)

Vera! :lol: (vonat)
Én mindenképpen fogyni szeretnék, mindegy milyen fogyókúra! ;) Bár nekem a tavalyi szénhidrátmentes nagyon bejött Cefamadarral kiegészítve! ;)
De ma se tudtam betartani, nehéz elkezdeni azt hiszem... :oops: Talán ha nem egyedül lennék vele, könnyebb lenne... :roll:

A karácsony nekünk jól telt, nem volt semmilyen vita! :)
24-én itthon voltunk, Anyu átjött hozzánk, mert ő egyedül él. Aztán 25-én unokatesóméknál voltunk délután, 26-án meg ebédre mentünk Zs családjához.

24-én sütöttünk Szelivel mézeskalácsot, de a 3. után otthagyott a konyhában... :? Pedig milyen jól kitaláltam. Persze majdnem mind ő falta fel több nap alatt... :lol:

Mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, még visszaolvasni nem tudok, csak bejelentkezem, hogy megérkeztünk.

A karácsony gond nélkül telt, hazavezettem, és aztán Egerbe is bementünk anyával meg Rugóval.

Tegnap előtt voltunk Aggteleken a cseppkőbarlangban anyósomékkal :mrgreen: De ez most tényleg jó volt, gyermekkoromban jártam ott utoljára.

Majd teszek fel képeket is.

Szilveszteri cset-parti lesz szokás szerint???? :wink:

Bár mi lehet, kiugrunk majd a térre.

Jók legyetek, Ádi pedig gyönyörű :lol:

Panndi, visszaolvasok, mi is van Veled.

Ágica, +++++++

Másra nincs időm. Eszek, teregetek, fürdetek, altatok, aztán watchmen, már tényleg.

:arrow:

Kép
vindolanda

Regi, én csatlakoznék, de a múltkori sem az enyém volt, bár most tényleg elhatároztam én is magam. Borzasztóan már ez a sok kiló. Csak tényleg attól tartok, hogy megint csak téged foglak csodálni, aztán én nem tudok eredményt felmutatni.

Meg igazság szerint nekem valamilyen olcsó és jó fogyókúra kellene. :oops: Mondjuk, ha nem eszek semmit, az eléggé olcsó. :wink: :lol:

Vindo, szia!!! :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

mi is megvagyunk, csak minden nap van valami program :roll:

Holnap itthon szilveszterezünk, aztán megint minden napra van valami program :roll:

Majd holnap megpróbálok jönni az esti chatre:-)

Jó éjszakát!

Heni
KépKép
heni81

Ágica! :shock: 8)

[quote]S írta:zilveszteri cset-parti lesz szokás szerint???? Wink

Jessz! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hellóbelló, lányok!
Köszi a dicsiket, átadom majd az ifiúrnak.
Örülök, hogy megélénkült a topik :-)
Móni, csak ismételni tudom magam: Grétus egy gyönyörűséges tünemény ;-)) Köszi még 1x a mézeskalácsot, Ádinak nagyon ízlik (persze nekünk is).

Közben még pár dolog korábbról eszembe ötlött:

Mindenkinek, aki gondolt ránk a lakással kapcsolatban: KÖSZÖNÖM!

Tündi: csak lakást veszünk, nem házat. :-)

Maggie-kém, a kezed hogy van???
A kilókat ne is mond, szabályosan sírok, ha a tükörben látom magam (a mérlegre halál komolyan nem merek ráállni, mert végképp letargiába esnék). Januártól szigorú diéta, ez amúgy is régi elhatározásom már. Együtt, na? :-)

Hú, Ágica, ez nagyon izgalmas!!! :wink: Szorítok Nektek!!!

Gica: fa előtt ugrálós képet tudnál felrakni a kicsikről? :-)

Vindo: a Watchmen szerintem isteni jó film (ezt kivételesen moziban láttuk S-val és nagyon megérte). Jó mulatást hozzá!

A holnapot még nem tudom, de ha itthon leszünk, jövök csetre természetesen!!!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Én már ébren, meg Gergő járkál itt. Viszonylag jól telt az éjszaka, de eléggé ramatyul vagyok. Szerencsére még lázam nincs, általában nem is szokott lenni, remélem így marad, mert akkor nekem kakukk. Eldőlök és fel sem bírok majd kelni.

Jaj, Irina, köszöm a kérdésed a kezem is naggyábból rendben, bár fájnak a kisízületeim rendesen egy-egy fogásnál, emelésnél. Jól elbántam magammal. :oops: Szerencsére a ballal történt az eset.

Lakással hogyan álltok? Mikor lesz a költözés?
Fogyi akár rendben is lehet, remélem nem csábulok el, de most én is igyekszem komoly elhatározást tenni. :oops: Most az anyukám kényeztetése is megtette a hatását.
Én közben elkezdek egy béltisztítást is, találtam egy olyan szert, amit szoptatós mamák is használhatnak, teljesen természetes. Már nagyon esedékes egy nődokis látogatás is. Az uh-on mindig lát olyanokat, amit nem kellene, ő mondogatja mindig, hogy rám férne. De ez egészségügyi szempontból fontos. Én ezzel is kinlódok állandóan, szerintem őrült sok méreganyag van a szervezetemben. No, meg a végbélsérvemet is érzem sokszor. Ehhez kapcsolódik a következő elhatározás, intimtornát is csinálnom kellene. :oops:

A tegnapi nap valami borzasztó lett. Apa bütyköli szokás szerint a nagy gépet, aminek az lett az eredménye, hogy eltüntetett mindent, pontosabban nem látható a partíció, amin az anyagaink vannak. Egyelőre úgy néz ki, hogy nincs meg egyetlen fényképünk sem, az írásbeli munkáim, a tanulmányaimhoz szükséges dolgok is elvesztek. Kész öröm. :twisted: Ja és frissen digitalizált családi videóknak is kampec. Gondolom, dolgozik még rajta, de...

Este szerintem én is leszek. :lol:
dmaggie

Vindo, nincs velem semmi ám :)

Megyek konyhászkodni, este Fruzsi keresztszülei jönnek a majdnem fél éves fiúkkal, meg be kell csomagolnom Fruzsi névnapi ajándékát :)
Vendég

Sziasztok!

Ágica mikor tesztelsz?

Fogyókúra én rám is rám férne de most örömmel kihagyom 8) :lol:

Maggie sajnálom a tegnapot :(
Na meg jobbulást is++++++++++++
Valami gyökérkönyvtárból lehet, hogy elő tud mindent varázsolni :roll:
Na meg kukázás és sok-sok-sok türelem.

Tegnap délelőtt Csillával találkoztunk délután meg Fleurékkel :lol: :lol:
Csilla nagyon csini, nem tudom mi a gondja. Olyan jót beszélgettünk :lol:
Lilla kicsit nyűgös volt az elején de aztán megint belejöttek a játékba.
Ésssssssssss, láttam Danit ébren, sőt még fogtam is a karjaimban :lol:
Édes a kispasi :lol:
Grétus viszont megharagudott rám :shock: de csak itthon mutatta ki.
Nem volt hajlandó hozzám bújni, tolt el magától és közölte "most haragszom anyu"
Aztán az apjának kinyögte, hogy rosszul esett neki, hogy foglalkoztam a kicsivel :roll:
Reggel is úgy bújt a karjaimba ahogy a Danit fogtam és beszélni se volt hajlandó, hanem utánozta a csecsemőket :roll:
Ezen kicsit meglepődtem.
Már többször találkoztunk kicsivel és nem volt gond belőle.
Remélem alakulni fog.
Remélem nem lesz gond a tesóval :roll:
Remélem nem fog teljesen eltávolodni tőlem mert hozok majd egy kis síró csomagot a házhoz :roll:

Este én is leszek szerintem :lol:

Heni a húsos kenyérnek (azt hiszem az volt a neve) betennéd a receptjét?
Z emlegette és én nem találom sehol.
Csinálnák neki a napokban.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie Dávidnak utólag is boldog névnapot

megyek felhívom a keresztfiam , elfelejtettem tegnap megköszönteni :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

de jó lehetett minitali :) :) Csilla köszönöm Te egy tündér vagy :wink:

Ádi nyakkendős képei csúcsok :) Emma is nagyon szép kiscsaj :) Szeli is édes :) no meg Gegi helyes kispasi :) (mert h. oda írjak esélytelen)

Maggie!
csak meglesz minden :wink:

B. tegnap így szólt: Nem tudok csöndben lenni :lol: :lol: :lol: s ez milyen igaz :)

Fruzsinak boldog névnapot :) Ma tartja vagy mostanában vmikor ?

B. kezd alvásilag "nem " alakulni :)

Ágica :) :) :) akkor lassan eljutunk Halászhoz :)
a nagy korkülönbség mi :) :) szeptemberi babára gyúrtok ismét :)

Juba++++++++++++++++++++++++

s pár kép :)
piros haj ördögszarvval :)

Kép
kezdődik a sminkelés :)
Kép
Kép
Kép
Kép
trambulinozás :) s még nem volt baleset :) :)
Kép
Kép
s a "giga" sínpálya most már sorompóval :) :) :)+ kis kupival :oops:
Kép

KépKép
viranka

Megjöttünk az uh-ról,bővebb információk :arrow:

Csodás képeket tettetek fel,Ádó nyakkendős képétől oda vagyok teljesen! :D
És látom Míra is szeret sminkelni,Bertus is hasonlóképpen néz ki ha megtalálja a készletet... :lol:

Ígérem amint tudok jövök és írok bővebben de az utóbbi időben teljesen kész voltam,most is nagyon fáj a felem,kicsit lazítok egyet!

juba0

Dávidnak utólag kívánok én is boldog névnapot!

Vera! Fruzsinak holnap lesz! ;)

Szeli elaludt az autóban hazafelé (boltban voltunk), de most meg dumál... :roll: nem lesz ebből alvás... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Móni: A tesztel még várok.Úgy vagyok vele hogy érezném ha nem lennék egyedül nem? És Petrával az első pillanattól h megtudtam éjjel nappal hányingerem volt :? Most semmi jelét nem érzem a ciciken kivül de az azért is lehet mert meg akar jönni....lehet :D

Viranka: _Igen én is gyorsan megnéztem mi van ha??? És szept 2. 8) de úgy sem... :D

Nagyon jóóók a képek!!!!

Kép

Kép
agica1126

Szilveszteri és újévi babonák

- Egy középkori babona szerint, ha nem falunk fel mindent szilveszterkor, akkor az új esztendőben sem fogunk hiányt szenvedni, sem ételben, sem csillogó tallérokban.

- Ne feledjük, hogy tilos baromfihúst ennünk, mert a baromfi hátrakaparja a szerencsénket.

- Sok háznál mandulaszemet vagy más apróságot főznek a lencsefőzelékbe, és az a leányzó, aki ezt megtalálja, a babona szerint férjhez megy a következő esztendőben.

- A gazdagságot többféle rétessel lehet hosszúra nyújtani.

- Régi szokás az egész kenyér megszegése is, hogy egész évben legyen a családnak kenyere.

- Újév napján semmit ne vigyünk ki a házból, mert a hagyomány szerint "elszáll a haszon". Szemetet sem lehet kiönteni, mert kiöntjük a szerencsénket.

- Akinek van almafája, íme egy külföldi hagyomány: a tiroliak esküsznek rá, hogy ha a férfiak szilveszter éjszakáján meztelenül megrázzák az almafát, egész évben nem lesz gondjuk...

- A hallal is jobb óvatosnak lenni, mivel folyó menti vidékeken - ezek szerint Budapesten is - szerencsét hoz (ahány pikkely, annyi pénz), máshol viszont baljós állat, hiszen vele elúszik a háziak szerencséje.

- A Dunántúl egyes részein úgynevezett tollaspogácsát sütöttek: a pogácsák közül előre kijelölték, melyik családtaghoz tartoznak, és egy-egy tollat szúrtak beléjük, majd a tollak sütés alatti sorsából következtettek az emberek sorsára. Akinek a tolla megégett, az már nem érte meg a következő tollaspogácsa-sütést.

- Ismert szokás volt vidéken a nyájfordítás is, a cél az volt, hogy az állatok felébredjenek és a másik oldalukra feküdjenek, így gondolták szaporaságukat biztosítani.

- Erdélyi hagyomány a nagyobb ünnepeken - így húsvétkor és pünkösdkor is - a tüzeskerék-engedés. Szalmával betekert kereket meggyújtottak és legurították a domboldalról. Úgy tartották, a kerék összeköti az óesztendőt az újjal.

- A bukovinai székelyek szilveszterkor hagymából jósoltak a következő évi időjárásra. A gazda félbevágott egy fej vöröshagymát, 12 réteget lehántott róla, ezek jelképezték egyenként a hónapokat. Mindegyikbe szórt egy kevés sót, és amelyikben reggelre elolvadt, az a hónap csapadékosnak ígérkezett, ha azonban a só megmaradt a hagymalevélben, akkor szárazságra lehetett számítani.

- Az óév és újév közötti éjszakán arra is fény derülhet, hogy ki lesz életünk párja. A népszokás szerint nem kellett hozzá más, mint néhány házilag gyúrt gombóc, amibe gondosan belerejtették a papírra írt legkülönfélébb férfineveket. Amelyik gombóc főzéskor elsőnek feljött a víz felszínére, az tartalmazza a jövendőbeli nevét.

- Újév első napján nem szabad veszekedni, pörlekedni, mert így telik majd el a következő évünk.

- Kerülendő volt mosni, teregetni, varrni, fonni, ez akár a család egy tagjának halálát is hozhatja!

- Szokás volt kora reggel friss vízben mosakodni, hogy egészségesek maradjanak. Aki reggel a kútról elsőnek mert vizet, "elvitte az aranyvizet", és egész évben szerencsés volt.

- Ezen a napon nem szabad orvost hívni, orvoshoz menni, mert akkor betegséggel töltjük majd a következő évet.

- Szilveszterkor, éjfél előtt pár perccel gondolj három kívánságodra, és határozd meg azt, hogy körülbelül mikorra teljesüljön.

- A távol lévő szerelmesek ilyenkor egy kicsi pezsgőt öntsenek ki a földre – azért ne a háziak féltett perzsaszőnyegére – mielőtt a többiekkel koccintana, hogy a kedvessel egész évben együtt maradjanak. Egyes hagyományok szerint ez azért is hasznos, mert ha ilyenkor valamit kiöntünk a földre, akkor "dől a szerencse" egész évben.

Boldog Új Évet Kívánok, Mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Na, Rugó rohangál a lakásban, próbálok akkor írni.

G. elment az ügyeit intézni, át akarja alakítani a lakásbiztosítást a debreceni lakásra, egy éjjeli szekrényt kinéztünk a yisk-ben (egy szék áll az ágy mellett egyelőre), meg nem tudom még, hol is lehet, de hogy órák óta elment, az biztos :roll:

Szerintem vesz valami piromán cuccot is.

Próbálom a lakást rendbe tenni, de a bőröndözések miatt olyan nagy a kupi. Most már azért alakul :wink:

Még a fürdő meg a wc lenne hátra, de port már nagyon régen nem töröltem.

Mire hazaértünk, meghalt egy hal :?

A watchmen tényleg bejött, bár éjjel fél kettőkor lett vége, kettő után aludtam el, nyolc után meg Rugó már ébredt is :roll:

Ma is jó lenne egy filmet nézni, de még meg is kellene szerezni.

Nemtom, hol a fényképezőgép, így nem tudom letölteni az aggteleki fényképeket. Nem emlékeztem már rá, hogy a barlang ennyire szép :shock:

Ádámoknak, Dávidnak, Fruzsinának sok boldogságot!!!

Rugó idejött, mutogat a fenekére, és bűzlik :? :P :arrow:

Kép
vindolanda

Mi nem kaptunk sok ajándékot.

Rugó azért kapott két könyvet (az egyik tetszik neki, munkagépek vannak benne), egy pici vonatot, és macit.

Kép
vindolanda

Szilveszteri pezsgő behűtve, este jövök dumcsizni! 8)

Gegi megint taknyi, de sokkal gyorsabb lefolyású, mint előtte. Ha meggyógyultunk, januártól benne lennék minitalikban. :)
Hozzánk egyelőre még nem lehet jönni, mert a felújítást még nem fejeztük be, valamikor januárban csinálják a két szobát. Ezért is szeretném magunkat Rátok tukmálni :oops: , hogy ne legyünk itthon, ne nyeljük a port, másrészt meg annyi minitalizásról írtok, hogy nagy kedvem lett végiglátogatni azokat, akiket lehet. :oops: :lol: Gegi iaós már nagy partner mindenféle játékban. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ajándékot a felnőttek már nem adnak a családban egymásnak, csak a gyerekeknek veszünk (mióta mindannyiunknak vannak gyermekei), meg a szülőknek-nagyszülőknek.
Most Gáborral sem vettünk egymásnak semmit, hanem kaptunk pénzt, és abból veszi most az éjjeli szekrényt. Meg vettem egy afrikai maszkot is tegnap :roll:

Próbálunk most takarékoskodni amúgy. Vagyis ez a terv, aztán majd meglátjuk.

Még kellene a Rugó szobájába egy szekrény, kellene egy komód a hálóba, egy tévé a nappaliba (amin már lehetne fogni is valamit, mert vagy két hónapja nincs egyetlen csatornánk sem). A dvd-s tévét meg előre vinnénk a régi részbe, ott van adás is :D A nappaliba meg le tudnánk húzni a padról :roll:

A galéria lépcsőjének nincs korlátja, valamint a galéria padlója sincs megcsinálva.

Röviden ennyi :? :wink:

R. végre leült dvd-zni.

Kép
vindolanda

Én behozok egy kv-t! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó kávézást :!:

Lehet, én is főzök egyet :idea:

Tényleg Emese, rendelnek a rólam elnevezett mei-taiból néha?

Nem tudom, hol lehet Gábor, elvileg már az üzletek is bezártak :lol:

Kép
vindolanda

Vindo! Nekünk is kellene valami szekrény az előszobába, a fürdőbe tárolók, és a nappaliba (ahonnan most Apa kiköltözött a dolgozóba) sok-sok tároló az ezernyi játéknak.
Gegi néha tol valami alkalmatosságot, amivel ösvényeket vág a játéktengerbe. :? :lol:
Mindjárt keresek egy képet, Mamáéknál művelte ezt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hááát.... idáig még nem. Feltettem a teszveszre egyet, na arra lecsaptak és egy csomó megfigyelője van. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ha ügyesen takarékoskodunk, lehet, sikerülne elmenni a januári egyik talira is :roll:
Mondjuk az időpontoktól is függ. Meg Gábor munkarendjétől :roll:

Rugó kibír mindenféle utazást, úgy látszik :roll:

Kép
vindolanda

Na itt a kép, jó homály lett, de a lényeg: így vágja Gegi (itthon is) magának az utat.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, csak volt egy vállalkozó kedvű vásárló :lol:

Nem tudják, miről maradnak le :lol:

Rugó sír :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Az nagyon jó lenne! :D
Na most má' tényleg behozom azt a kávét. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

:)

Kép
Kép
Kép
gremese

Háháháááá.. Oldalkezdés. Mint a régi szép időkben! :)

Majdnem elfelejtettem, 3-án megyünk Kolbiékhoz minitalizni. :)
Mennem kellene rendet rakni. A játékfront reménytelen. AZt szoktam mondani, hogy rendszeresítek egy hólapátot, és azzal fogok takarítani.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi egy kis buldózer :lol:

Na, kinéztem egy svéd vámpírfilmet éjszakára, az a címe, hogy Engedj be.

Jók a kritikái.

Rángat :arrow:

Emese, bizony, nekünk már minden kikapcsolódós nap ajándék :D :wink:

Még ha anyósomékkal megyek Aggtelekre, az is :lol:

Kép
vindolanda

Úgylátom beindultatok! :-)

Vindo: jó hogy megjöttél! :-)

Tényleg Mesi, párod csinál másoknak is honlapot?

Én éppen búrázok, kölök remélem szundít! Jó éjszakánk volt, és reggel is boldogan 6 kor kelt ( eddig elkényeztetett mert 8 kor keltünk)
azóta is jókedvű eszik is...:-)

3-an leszünk itthon. anyuék elmennek bulizni....mi meg maradunk! :-) jó lesz kicsit egyedül lenni.

KépKép
kaqk
Debrecen

ha tudok jövök este...

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Bizony ám! http://www.weboldalkészítés.net
Nem hazabeszélés, de annyira maximalista, és ráadásul még ért is ahhoz, amit csinál. Olvastam máshol, hogy egy mt készítőnek lesz honlapja, és valaki ajánlott bele webáruházat. Egy "hozzáértő" meg írta neki, hogy a Gremese weboldal jónak látszik, kb. 50 ezer forintból meg lehet csinálni ugyan azt a webáruházat. :shock: :shock: :shock:
Na azt én is megnézem, ki programozza 50 e-ért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gremese 2009.12.31 14:36-kor.

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekem kávé a kezemben 8)
A rétesek kisültek.
Lassan megcsinálom a krumplisalátát a hús meg megsül magától.

Mesi a képen olyan jót nevettem :lol: :lol:
jövőhéten valamelyik nap jönnek hozzánk Meliék.
Ha ráértek ti is jöhettek 8)
Tudod, sok jó gyerek (és anyuka) kis helyen is elfér :wink: :lol:

Vindo de jó volna talizni :D
én is sorolhatnám mi minden kell :roll:
de inkább nem hergelem magam :D
miért sírt Rugó?

Ágica értem :D

Regi cicus se alszik már minden nap, sőt....
mondjuk most épp igen, de tegnap és tegnapelőtt nem :D

Heni jók ezek a babonák :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

l.móni! De jó, ha csatlakozhatunk, megyünk szívesen, csak majdí írjátok meg mikor.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, fetrengett egy kicsit a földön, álmos volt :roll:
De már alszik 8) 8) 8) 8)

Nekilátok dolgozni, közben figyelem a fórumot azért :wink:

Kaqk, akkor jó szilveszterezést hármasban :!:

Kép
vindolanda

Ja, én élőben nem vagyok nagy élmény, az írás jobban megy, mint a kommunikáció :wink:
De legalább látnátok Rugót élőben, én meg a többi babát.

Kép
vindolanda

Mesi, így már Z is járt. Mondták neki, hogy drága és majd más megcsinálja olcsóbban. Majd jelentkeztek xx idő múlva, hogy tegye már élvezhetővé a honlapot mert katasztrófális. Párom csinált egy jót, azóta is meg vannak vele elégedve és ajánlják másoknak

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi ha lesz időpont szólok :D

Én most töltöttem le a Jégkorszak 3-at
Azt nézzük délután :D
Hátha nem alszom bele :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már megy a szilveszteri chat? :)

Vindo!
Örülök, hogy megjöttetek! :)
Én is szívesen taliznék veletek!

CSAJOK!
Hozzánk is lehet ám jönni! 50 m2-en élünk, de azért elférnénk... Sajnos vezetés hiányában mi továbbra sem tudunk eljutni hozzátok.. :( Pedig gyerkőcöknek kellenének a kis barátok, olyan kis vadak.. :(

Kaqk!
Örülök, h Emmácskával minden rendben!

Mesi, Móni!
Weboldalügyileg Apa is járt már így. Egy főiskolással csináltattak oldalt, mert az olcsóbb, aztán utánna jöttek könyörögni...

Kép
gica1

készültök az estére? du-i bemelegítés?
ha meggyógyultunk mi is benne lennénk taliba (most már mindenhova eltalálok :) ) :) bár még mind a 3an köhögünk :evil:
Gegi de laza csákó :) Kolbi tálja még nálam :oops: lehet nEKÜNK IS MENNÜNK KELLENE HOZZÁJUK :)

R. az esti filmet már kinézte.... Angolkák karácsonyi extra kiadás fogok zsibbadni azt hiszem :)

Múltkor néztem ám MesiPárja honlapját :) tök jókat csinált :)
jégkorszak 3 már megvolt :) jah és Becstelen Brigantik is (Irina :wink: mi is pont ünnepek alatt néztük meg :) )

most kedvet kaptam a kv-hoz :) megyek is :)

Vindo!
mi Téged is szívesen látnánk :)

KépKép
viranka

Móni,jut eszembe :) kv még mindig pár csepp a többi tej?

KépKép
viranka

Beindult a szilveszteri dumaparty? :)

Nekünk most sikerült összevesznünk, mint minden évben szilveszterkor... :evil:

Mesi! Tényleg csúcs az oldalatok, az már biztos! :) Gratula apának!
Gegi... :lol:
Én is egyfolytában pakolom a játékokat, Szeli néha besegít, de így is úgy érzem, hogy egész nap mást se csinálok. Főleg, hogy most nincs bölcsi... :roll:

Talira én is mennék, de olyan nehéz megszervezni, hogy eljussunk valakihez... :cry: Mi meg nem vagyunk valami közel... :?

Én vetettem Apával krém whisky-t, azt fogom szopogatni. ;) Meg vettünk kólát is, el ne aludjunk. De így a vita után nem tudom, mi lesz este... :? Egyelőre én itt bent, Apa meg kint a nyári konyhában...

Kép

Kép
regcsiken14

Krém whisky 8) 8) 8)

Regina, tessék kibékülni :!:

Mi elutazáskor szoktunk összeveszni, mikor a bőröndöket pakoljuk :D

Viranka, igyekszem én, de annyi mindenen múlik :roll:

Kép
vindolanda

Én forralt borra szavazok szerintem :roll: De csak ha hazaértünk a térről, már ha megyünk.

De mivel Rugó alszik, lehet elugrunk, hogy kifáradjon :roll:

Éjjelig dorbézol majd, mi lesz a vámpíros filmmel?

A brigantik nálunk is be vannak tárazva.

Ja, én az új Sherlock Holmes-ra pályázok Robert D. Jr-ral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :o :oops:

Meg először az Avatarra :roll:

Kép
vindolanda

Regi édes is tud ám lenni a kibékülés :wink: :lol:

Viranka hát igen :oops:
mondjuk már két cseppel több a kávé 8)

Pöti amúgy nagyon válogatós.
Ha zsírdúsabb a tej szörnyen rosszul vagyok. Na meg a paradicsomos kaját se szereti :roll:
És a fagyasztott málna ellen is tiltakozik :?
Valamelyik este Z már az ügyeletet akarta hívni annyira rosszul voltam :roll:
HP-nál meg a halászlé illata miatt lett KO.

Puzzuloznak, olyan jó rájuk nézni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az avatart megnézték a keresztfiaim mikor otthon voltunk.
Háááát, nekem nagyon nem tetszett :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: