Halihó!
Én már ébren, meg Gergő járkál itt. Viszonylag jól telt az éjszaka, de eléggé ramatyul vagyok. Szerencsére még lázam nincs, általában nem is szokott lenni, remélem így marad, mert akkor nekem kakukk. Eldőlök és fel sem bírok majd kelni.
Jaj, Irina, köszöm a kérdésed a kezem is naggyábból rendben, bár fájnak a kisízületeim rendesen egy-egy fogásnál, emelésnél. Jól elbántam magammal.

Szerencsére a ballal történt az eset.
Lakással hogyan álltok? Mikor lesz a költözés?
Fogyi akár rendben is lehet, remélem nem csábulok el, de most én is igyekszem komoly elhatározást tenni.

Most az anyukám kényeztetése is megtette a hatását.
Én közben elkezdek egy béltisztítást is, találtam egy olyan szert, amit szoptatós mamák is használhatnak, teljesen természetes. Már nagyon esedékes egy nődokis látogatás is. Az uh-on mindig lát olyanokat, amit nem kellene, ő mondogatja mindig, hogy rám férne. De ez egészségügyi szempontból fontos. Én ezzel is kinlódok állandóan, szerintem őrült sok méreganyag van a szervezetemben. No, meg a végbélsérvemet is érzem sokszor. Ehhez kapcsolódik a következő elhatározás, intimtornát is csinálnom kellene.
A tegnapi nap valami borzasztó lett. Apa bütyköli szokás szerint a nagy gépet, aminek az lett az eredménye, hogy eltüntetett mindent, pontosabban nem látható a partíció, amin az anyagaink vannak. Egyelőre úgy néz ki, hogy nincs meg egyetlen fényképünk sem, az írásbeli munkáim, a tanulmányaimhoz szükséges dolgok is elvesztek. Kész öröm.

Ja és frissen digitalizált családi videóknak is kampec. Gondolom, dolgozik még rajta, de...
Este szerintem én is leszek.