(Ne vegyétek nagy okoskodásnak, csak jó lett volna, ha nekem is mondják két hete....)
-Vigyetek a szülőszobára ásványvizet! (Ha nem is lehet inni a szülés alatt, utána sokat kell inni, h tudjatok pisilni. /Mert elvárás./ Le kell üríteni a hólyagot a méhösszehúzódás miatt.)
-Legyen nálatok a táskába valami nagy szénhidrát tartalmú dolog. (Mert ha úgy jártok mint én, és hajnali fél3kor születik meg és a kórházba csak fél9kor adnak reggeli, és Apát már nem kínoznátok egy úttal kajáért, akkor ti is a szobatársatokra számíthattok csak, ha nem készültök. --->én jól jártam, rendes volt a szobatárs és megszánt egy csokis croasszonnal. Olyan finomat rég ettem!
-ha lehet zuhizzatok le a szülőszobán. (Mert szülés után a kötelező 2óra fekvés után még van annyi adrenalin, h menni fog, utána fél órával a gyerekágyas részen már nem tuti...)
-Merjetek majd segítséget kérni. (a vérveszteség miatt én vagy jó pár órán keresztül nem tudtam felállni annyira szédültem.)
-Betét: én úgy csináltam, h egy always éjszakai és rá egy bella nagyon vastag szárnyatlan, de ezt is az első két-három nap minden szopi után cserélni kellett....)