A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Tényleg... (míg Barni alszik)... nem akarok észt osztani, csak amit én tapasztaltam:
(Ne vegyétek nagy okoskodásnak, csak jó lett volna, ha nekem is mondják két hete....)

-Vigyetek a szülőszobára ásványvizet! (Ha nem is lehet inni a szülés alatt, utána sokat kell inni, h tudjatok pisilni. /Mert elvárás./ Le kell üríteni a hólyagot a méhösszehúzódás miatt.)
-Legyen nálatok a táskába valami nagy szénhidrát tartalmú dolog. (Mert ha úgy jártok mint én, és hajnali fél3kor születik meg és a kórházba csak fél9kor adnak reggeli, és Apát már nem kínoznátok egy úttal kajáért, akkor ti is a szobatársatokra számíthattok csak, ha nem készültök. --->én jól jártam, rendes volt a szobatárs és megszánt egy csokis croasszonnal. Olyan finomat rég ettem! :D :D :D )
-ha lehet zuhizzatok le a szülőszobán. (Mert szülés után a kötelező 2óra fekvés után még van annyi adrenalin, h menni fog, utána fél órával a gyerekágyas részen már nem tuti...)
-Merjetek majd segítséget kérni. (a vérveszteség miatt én vagy jó pár órán keresztül nem tudtam felállni annyira szédültem.)
-Betét: én úgy csináltam, h egy always éjszakai és rá egy bella nagyon vastag szárnyatlan, de ezt is az első két-három nap minden szopi után cserélni kellett....) :oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
annyira rendes Tőled, h ezt a sok infót megosztod velünk, köszi :!: egyáltalán nem okoskodás, egy óriási segítség :!: :wink:
örülök, h jól vgytok :!: :wink:
mindjárt meg is nézem a képeket :!: :wink: szuper, h csak 3 kg :wink:

Gabi
aranyos lehet Roli baba, mint egy kis öreg ember :lol: fészkelődik a kis drága :roll: :wink:
sajnálom a tejcsis dolgot :roll: :cry:

Csajok nekem egyáltalán nincs étvágyam, nem tudom, h mi van velem, de Én semmit nem kívánok :roll: néha még hányingerem is van :roll: olvastam, h ilyenkor visszatérhet a hányingeres időszak, de remélem nem :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jajj, De Édesak, aranyosak, kedvesek...és még sorolhatnám milyenek is vagytok!!!!!

Köszönöm a köszöntéseket!

Ma a legszebb névnapi ajándékom reggel fél kilenckor ért......
Édesanyukám és édesapukám képében az ajtónk előtt..... :oops: :P :cry:
Ém úgy bőgtem,mint egy kisgyerek...... :cry:
Annyira hiányoznak Nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

Apa is megköszöntött reggel....kaptam egy jó kis könyvet a babamasszázsról.... :wink: :P
Dalma pedig adott egy jó éjszakát ismét Nekem.... :lol: :oops:

Mami és Papi hozott Dalmusnak jó meleg téli sapit....játékokat....és elárulták,hogy karácsonyra Dalma bébikompot és egy etetőszéket kap!!!!!!!!!Olyan Édesek...... :P

Nah, de befejezem az ömlengést!
Holnap talán tudok részletesebben is irni Nektek!

Mindenkit puszilunk és mégegyszer köszönöm!!!!!! :P :wink: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jelentem sikerült kabátot venni! :lol: :lol: :lol: Megmondtam Lacinak,hogy kabát nélkül nem mehetünk haza, mert rémálmaim lesznek,és idegösszeroppanást kapok! :lol: :lol: A boltba már szereztem egy széket, leültem, mert már nem bírtam állni. Lacit megkérdeztem,hogy nem ciki-e, erre azt mondta, hogy nem terhes vagy, próbáljon meg bárki is szólni... :lol: :lol: Tök ari volt! ÚÚÚgy örülök,hogy sikerült! Lehet,h ez kis apróság amúgy, de engem már nagyon nyomasztott! :oops: :oops:

Gabi
Nagyon cuki Roli baba! Milyen édi,hogy bealszik a friss levegőtől. A tejcsit sajnálom! De ne keseredj emiatt! Én is tápszeren nőttem fel, pedig anyumnak annyi teje volt,mint a fene... :shock:

Gyevacska
Várjuk a te képeidet is ám!!! Sok sikert a zh-khoz, és beadandókhoz. Kitartást a munkához is!!! Akkor majd egyszerre várjuk a 4d-t! :lol: Te hanyadikán mész??

Vivi
Egyáltalán nem volt okoskodás! Köszönjük asok-sok információt! Elraktározzuk! Én lehet,hogy kimentem word-be, mert elfelejtem addig! :oops: Tök jó,hogy már csak 3kg felesleg van rajtad. Az is hamar le fog menni a szoptatással!! Mennyit híztál összesen a terhesség alatt?

Suzy
Nem csodálkozom,hogy nincs étvágyad. Cipike elfoglal minden helyet, nincs hely a kajának! Viszont remélem hányingered nem lesz!!

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi
csini vagy a képeken, milyen helyesek vgyok ott 3an :roll: :wink:

Gani
hát az az evős kép :shock: :lol: nagyon édi :wink:

Orsi
micsoda meglepi ajándékod volt :wink: örülök, h továbbra is jól vgytok, szeretetben, egészségben, jó kedvben, békességben, kívánom, h továbbra is maradjon így :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
örülök, h sikerült kabátot venni, mert most már tényleg kell :!: reggelre itt nálunk csak 1 fokot mond, megyünk a védőbe a központiba, nem is tudom mit fogok felvenni, mert nincs kabátom :roll: van egy jó meleg kardigánom, majd jó aláöltözök :roll:
még jó, h le tudtál ülni :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszönöm Neked nagyon-nagyon...... :D

Kismamik, tettem fel újabb képeket Nektek a közösre!
Pusznyusz

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
micsoda képek :shock: :wink: annyira meghatóak :roll: szép család vagytok, gratulálok drága :!: :wink: ügyesek voltatok nagyon :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!
Jók az új képek!!!
Mindenki nagyon szééééép!

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!!!!!
:oops: :cry:
:lol:

Nemsokára Ti issssssssssss!!!!! :wink:

Gabi!
Roli se semmi...az a kajcsis szájacskaaaa! :P
Imádolom!

KépKép
Kép Kép
schorsi

én ma elvergődtem a klinikára...persze megint rosszul szálltam le a metrón de ez már csak természetes ha rólam van szó

ma a CSALÁDJOGI TÖRVÉNYEK volt a téma...
vki mondta már itt hogy a házassági anyakönyvi kivonatnak NEM KELL 300 napnál fiatabbnak lennie :!:
képzeljétek lehet hivatalosan anyakönyvezni a gyereket Gandolfnak vagy Frodónak :lol: :lol: :lol:
mindenki nézze meg a személyiének a lejáratát nehogy akkor jöjjetek rá mikor épp intézkedni kéne
a bölcsödébe pedig érdemes a tervezett idő elött 2 évvel felíratkozni
szülési szabit a szülés várható ideje elött 28 nappal ki lehet venni de NEM KELL...ez csak gondolom arra vonatkozik aki hamar vissza akar menni dolgozni illetve nem tud TP-re menni
családi pótlékot lehet apának is kérni nem csak anya kaphatja de az a lényeg hogy abban a hónapban kell igényelni mikor született a babó mert különben azt a hónapot "bukjuk" vagyis az adatlapon a 2010.decembert kell ráírni(ha 31.-én 23.50kor születik is a baba) :!:
a TGYÁS alapja a szülés elötti év bruttó jövedelme(vagyis nálam a2009-es év mert 2010.dec-ben szülök)ezt van hogy 1 hónap múlva utalják erre készülni kell anyagilag hogy addig ne halljunk éhen :( a GYED-é pedig a 2010-es év! itt megkérdeztem hogy ha én az év nagyobb részében TP-en voltam ami ugye csökkent jövedelem akkor hogy kapok majd pénzt..erre azt mondta hogy érdemes bemennem a Teve u-ba vagy a XI. Fejér Lipót u.59-be (ott nagyon rendesek azt mondta)és ott megmondják...
tgyás és gyed alatt NEM LEHET DOLGOZNI még 4 órában se!le lehet mondani róla és a gyest kérni és akkor lehet menni dolgozni de akkor az adók is duplázódnak mert akkor a gyesből is vonnak és a fizuból is szintén
kelengyepénzt kérni kell ennek feltétele 4 db terhesgondozásról szóló igazolás az ORVOSTÓL(nem a védőnőtől) ez egy sajtpaír de vigyázzunk rá mert fog kelleni.... 1x64e ft
a babakötvény talán az egyetlen amit nem kell igényelni mert azt autómatikusan adják a gyereknek42500ft kerül a számlára amit ha mi úgy döntünk átvihetünk másik bankhoz startszámlára de lényeg hogy ezt a gyerek 18.évéig nem kapja meg...
önkormányzati támogatások miatt érdemes elmenni mert hivatala válogatja van ahol semmit nem adnak de van olyan kerület ahol 40-50e ft is összejöhet
az apa 5 napját a szüléstől 2 hónapon belűl ki kell adja a munkáltató..nekünk azt mondták mivel apa nem jöhet be csak 4-6ig van látogatás így érdemes akkor kivenni ezt ha majd kiengednek a kórházból...
zárót 2-2db-ot kapunk a gyerek és anya...
az okmányokat amiket vinni kell azt lehet fénymásolni és aláírva "az eredetivel megegyező"szöveggel ellátva elfogadják...ez azért jó hogy nem vész el vagy ott lehet hagyni és gyorsítja a dolgokat....
anyakönyvi kivonatot lakcím kártyát a kórházban megkapjuk kivéve ha hamarabb kiengednek...
a TAJ-t kipostázzák ha elöbb akarjuk akkor a teve u-ban adnak igazoló lapot de akkor is a kártyát postán adják ki
és akkor még a hasznos linkek amit érdemes nézni vagy letölteni a nyomtatványokat:
www.babakotveny.info
baba@allamkincstar.gov.hu
www.oep.hu okmányok letöltése bal oldali menüsor (tgyáshoz:igénybejelentő+pótlap+nyilatkozat kell)
www.szmm.gov.hu

na most ennyi de kaptam még papírt amit nem olvastam és benne sok elérhetőség és félfogadási idő infó ha kell vkinek majd

Kép
menion
Budapest

és még azt akartam írni hogy majd holnap olvasok vissza mert ma már késő van és fél 6-kor kelek holnap melóba...
addig is mindenkinek szép álmokat!

Kép
menion
Budapest

ja és igen orsinagy NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
gondolom én vagyok az utolsó így23.55-kor :oops:

Kép
menion
Budapest

...Orsinak-ot akartam írni....

jáj már de béna vagyok :oops:

Kép
menion
Budapest

Köszi csajok a válaszokat:)
csak nem tudom olyan ciki megkérdezni a dolimat amásik mondta magától az elején... :? :oops:

Evita hol vettél kabátot és milyet?nekem is kellene vmi lassan m tavaly vettem ugyan kabit de az olyan karcsúsított , hogy most még beleférek , de feszes a dolog nagyon , és közbe csinos s szeretnék maradni!:)hmm?

Kép
böbe baba

Sziasztok!
Tegnap irtam egy kis bejegyzest,de eltunt... :evil:
Szoval.....

Orsi! Nagyon boldog nevnapot kivanunk Neked! Aranyos nevnapi ajandekok... :lol:

Szandri! Nagyon sajnalom,hogy rosszul voltal,remelem azert a hetvegi kiruccanas osszejon.

Erika! szuper,hogy minden ok :wink: Akkor megis en leszek a kovetkezo????

Suzy! orvendek,hogy nalatok is minden rendben

Vivi! kosz az infokat

Evita! vegre,egy remalommal kevesebb :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Rolunk....
Reggel egy hatalmas fajasra ebredtem. Eddig is voltak kissebb-nagyobb gorcsok,de ez szornyu volt.Vartam a kovetkezot,de azota semmi....

nomi77

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom uj, magyar webaruhazunkat, melyben nagyon sok szep, praktikus termeket kinalunk a babaknak. Tobbek kozott teli labzsakot, takarot, agynemut, es Magyarorszagon eloszor az USA-ban kifejlesztett praktikus es biztonsagos kisagy-racsvedot.
Kinalatunk folyamatosan bovul uj termekekkel.
Kellemes babazast, sok oromet kivanunk!

www.babymarket.webs.com

littlebabymarket
Budapest

Megneztem az uj kepeket...persze megint bogtem egyet :oops: Gyonyoruek....
Vivi! A korhazi agyon ahogy eloszor van kezedben Barni....hat.....
Orsi! Nalatok meg az "egymas szemeben"...

A tobbieke is :wink:

nomi77

Jó reggelt!

Mi ma lazitunk, tegnap Anyum annyi kaját hozott, hogy egész hétvégén nem kell főznöm!!!!Hurrááá....ma egész nap pihi és babázok!
Na jó...picit mostam...és porszivóztam! Meg mosogatni kell majd...de ráér... :wink:

Menion!
Naggyon köszönöm..... :P ! Puszpuszi!

Nomi!
Neked is köszönöm Drága!
Hát igen..a képek.....Én is minden alkalommal megkönnyezem... :cry: :lol:

Jaj, huhha...lehet nemsokára kibújik a bújósbaba, aki nem mutatja magát...mert Anyának és Apának meglepetést akar okozni??!!!!
Pihenj!!!!
Nekem a doki azt mondta, hogy ezek a fájások jelzik a méhszáj nyilásának a megindulását....szóval, Nomi, hajrá.....és készülj a nagy találkozásra!!!!! :P
Szoritunk!!!! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Nah végeztünk a költözéssel és végre a netet is bekötötte Apa:)
Viszont nagyon lemaradtam tőletek, remélem azért fel tudom majd venni a szálakat.

Próbálok visszaolvasni és utána jövök még és próbálok bekapcsolódni.
A blogomat még nem sikerült frissítenem, mert nincs meg egyelőre a fényképező és azon vannak a képek, ha előkerül küldök képeket.

Olvastam, hogy van valami közös oldal ahova töltötök fel képeket, kérlek valaki küldje át nekem is, hogy láthassalak titeket.

Ahogy rendeződik a lakásban a helyzet jövök gyakrabban és lépést tartok veletek.

Addig is puszi mindenkinek!

andicsiga

Orsi! koszi....hat ram fer egy kis drukk,mert felek. Plane ez a reggeli "izelito" megijesztett

nomi77

suzy gratula a jó eredményekhez....megdolgoztál érte!
evita ha 3 óránként pisi miatt ébredsz az lehet hogy már a gyermekágyra kondizás :lol: akkor majd a szopi miatt kelsz fel :lol: a gyerek szerintem már most gyakoroltat veled
szandrii sajnálom a görcsöt...nekem akkor volt ilyen amikor kiürültek a vérömléenyek a méhemből de az olyan volt hogy túlzás nélkül azt hittem a wc felé menet hogy ott fogok meghalni...olyan fájdalmat soha életemben nem éltem át!de nálad hogy mi lehetett nem tudom...az biztos hogy a dokid nagyon jól állt hozzá...engem megnyugtatna hogy ennyire foglalkozik a dologgal...persze befeküdni én se szeretnék...azt tudom mondani neked hogy a fekvés tud a legtöbbet segíteni!ha eddig se vagont rakodtál akkor is!komolyan!nekem amikor ez volt én sehova nem mentem és feküdtem mint a bot! és mivel volt elötte sok vérzésem és görcsöm már rutinom volt hogy ez az ami segít semmi más nem ér fel vele!szóval ha tudsz akkor szerdáig még jobban korlátozd a menetrendedet! drukkolok hogy jól legyél!
böbebaba elöttem mondták már én is úgy tudom h elötte utána 6 hét szieszta de persze ez egyéni is ki mennyire van jól
gabi jaj nehogy már most feladd!!!nagyon drukkolok a tejcsiért!tarts ki és próbáld fejni azt mondják akkor azért megint megindul...ja és volt az előkészítőn ilyen említve hogy ált.2x van a féléves szopi ideje alatt mélypont amikor kevesebb és/vagy más a tej minősége de ez nem jelenti azt hogy elfogy csak nem szabad feladni!
wivi a 3 kiló az szuper!nagyon ügyi vagy!az always betétet már más is mondta hogy jó volt neki úgyhogy azt is teszek majd a pakkomba hátha épp az fog kelleni...én azt szoktam amúgy mensinél használni de a műanyag borítás miatt azt hittem nem jó...

Kép
menion
Budapest

hát én is megnéztem a képeket hogy mit emlegettek....
jaaaaaaj végem lett menten! gyönyörűűűűű :cry:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok,
Kb másfél oldalt tudtam visszaolvasni, igyekszem a többit is bepótolni, egyelőre ennyire futotta:):)
Rólunk: Dórival minden rendben, továbbra is átalussza az éjszakákat (10körül fekszik és 8-9 körül kel), már 6200gr
és 64 cm, szóval szépen fejlődik. sokat mosolyog és "dumál" a csörgöket, játékokat szépen fogja és egyből a szájába
tömi:) Most próbálkozik a hasról hátra fordulásra, eddig még nem sikerült neki, de nagyon ügyes:):)

Gabi
Nagyon édi a kis Roli! Dóri is mindig elmászkál az ágyába, mindig felkúszik a sarkokba.:)
Sajnálom a tejcsi dolgot!De ne add fel, próbálj fejni, hátha beindul.

Gyevacska
Örülök, hogy jól vagy és sok sikert a zh-khoz!

Vivi
Gratula a 3kg-hoz, az már hamar le fog menni.A köldökcsonk leesése olyan jó, után már annyival
bátrabban lehet fürdetni és ez neki is jó!Biztos fogja élvezni a sétákat, legalábbis jókat fog aludni, Dóri is állandóan
alszik séta közben, olyan édes.
Sok jó tanácsot írtál, szerintem senki nem veszi okoskodásnak.

Suzy
Remélem nem tér vissza a rosszullétes időszakod.Örülök,hogy jók az eredményeid!

Orsi
Boldog névnapot! Micsoda meglepetést okoztak a szüleid:) Jó, hogy Dalma ilyen jó kislány.

Nomi
Nemsokára te követekezel. Bizony ezek már szerintem is jóslófájások lehetnek, biztos el kezdtél tágulni.
Drukkolunk, ha eljön az idő, ügyes leszel, ne aggódj!

Menion
Köszi a privit!

Hencsi!
Örülök, hogy minden rendben. Nekem is viszketett a hasam sokat, én sima testápolóval kentem, nekem bevált.

Szex téma
Hát mi kivártuk a hat hetet, na persze nem azért mert nem volt kedvünk hozzá, csak én sokáig véreztem és kivártuk míg
elmúlik teljesen. Apa nagyon türelmes volt, imádom:)
Orsi, azért irigykedem, hogy neked már ilyen hamar összejött:)

Megnéztem a képeket, mindenki nagyon szép és a babák cukik:) Majd én is teszek fel!

Cicikenőcs
Bepanten és neogranormon is jó rá, úgy tudom ezeket nem kell lemosni. Én az elején kenegettem, de már megedződött
a cicim, így már nem kell csak lemosom, de őszintén szólva nem minden etetés előtt.
A kézmosásra viszont nagyon odafigyelek, még kézfertőtlenítőt is vettem, biztos ami biztos:)

Jó hosszú lettem, akiket kihagytam bocsi, igyekszem bepótolni, csak nagy a lemaradásom.

puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra, pocaklakókra és a babákra

andicsiga

ja és még az jutott eszembe hogy akinek a munkaszerződése határozott idejű és a tgyás vagy gyed alatt lejár azt simán megteheti a munkáltató hogy nem hosszabítja meg :(
ezt is meg kell nézni kinek mi van a szerződésében...

Kép
menion
Budapest

Menion
köszi ezt a sok hasznos infót és a linkeket :!: erről a kelengye pénzről még soha nem hallottam :shock:
Én határozatlan idejű szerződésen vgyok :!:

Noémi
jósló fájások már lehetnek, szorítok Értetek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!:

Andi
de jó, h jöttél, gondolom jól el vagy fáradva, a költözés iszonyú nagy munka :roll:
Dóri baba :?: ha nyugisabb lesz és időd is engedi gyere mesélj :!: :wink:

Orsi
jó babázást Neked :!: :wink:

Nem tudok éjszaka jót aludni, sűrűn fent vgyok :roll: ma voltam a központi védőben, megkaptam az utolsó v.v-re a beutalómat és kiadta a védőnő az igazolást a TGYÁS-hoz :!: most már oda nem kell mennem, még egy v.v lesz nov.5-én, ami már nem éhgyomri :!: jövőhéten kérek időpontot CTG-re, közeledik nekem is az idő :roll: :wink:
Ma nagyon elfáradtam, sokat mentem, ebédeltem 2-kor, de mit nem agyaltam, h mit kellene enni :roll: :?: rántott husi, zöldséges krumpli és cékla sali lett a menü :!: :wink: jól laktam, de olyan rossz, h igazán nem esik jól semmi :roll: nincs olyan kaja, amire azt mondanám, h na ez úúúúúgy ennék :roll:

Többiek :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja most már tudom kelengye pénz=anyasági támogatás :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Én jól vagyok! Babó nem mocorog az utóbbi két napban sokat! :cry: Egy nap rúg 1-2-őt,h jelezze oké, de ennyi! Most már igazán beindulhatna! :lol: :lol:
Apósom itt volt egy kollegájával,hogy felmérje a terepet! Mit hogy fognak csinálni, mennyi alapanyag kell...stb. Már most rosszul vagyok a felfordulástól!! :shock: :? :oops: Már várom nagyon a végét, pedig el se kezdődött. Elméletileg karácsonyra kész lesz minden! Milyen jó is lesz! Addigra már a kiságyat is felakarom állítani,hogy gyönyörködhessek benne! :oops: :oops: :lol: Szegény cicákra rossz világ vár. Most szabad bejárásuk van a gyerekszobába, sőt állandóan ott vannak, mondhatni az az ő szobájuk! :lol: :lol: Milyen jó dolguk van,mi?? Saját szoba!!! :P Viszont,ha kész lesz minden, akkor már nem mehetnek be, a mi szobánkba alapból nem jöhetnek be, úgyhogy.... szegények! :cry:
Ma megint elcsodálkoztak a hasamon,hogy milyen kicsi! :lol: :oops: :cry: Megkérdezték hány hónapos vagyok 2 v 3? :shock: Mondom az ötödikbe vagyok!! :lol: :lol: Volt ám nagy csodálkozás! Hát ez van!

Orsi
Milyen jó meglep,hogy eljöttek a szüleid. ennél jobb nem is lehetne! :lol: :lol: És de jóó,hogy pihizhetsz. Nem kell főzni!!! Szupi!!!

Böbe
Nem magamnak vettem kabátot, hanem a férjemnek. Nekem van két télikabátom, egy elegánsabb. Abba nem tudom meddig fér majd el a hasam, bár ha ilyen ütemben nő, akkor elég sokáig... :lol: :lol: Viszont van egy kevésbé szép pufi kabátom, ami xl-es. Tesómtól kaptam régebben, és valamilyen oknál fogva xl-eset vett, de hogy miért??? :shock: :shock: Na mindegy, az most jól fog jönni, mert abba szerintem végig el fog férni a hasam,úgyhogy én nem szándékozok kabátot venni!

Nomi
Hűha! Már nagyon közeleg az idő!!! Várjuk az infokat!!! :lol: :lol:

Andi
De jó,hogy már lassan túl vagytok a pakoláson, költözésen! Milyen nehéz lehet egy pici babával! Dóri szépen növöget, majd várjuk a képeket!!

Suzy
Neked is lassan itt az idő! Nagyon izgi! Kíváncsi vagyok,hogy meddig húzod! Bent lesz Cipike 40 hétig vagy hamarabb jön, esetleg később, bár azt nehezen tudnám elképzelni! Izgi, izgi!!! Sajnálom,hogy nem esik jól semmi. Nekem is volt már ilyen! Nagyon rossz. Csak kényszerből eszik az ember, mert tudja,hogy muszáj! :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

hát igen azért írtam kelengyepénzt mert legtöbben így ismerik...lényeg hogy egyszeri anyasági segély vagy mi a mostani hivatalos neve...kérelmezni kell és mindenki megkapja aki viszi a gondozásról az igazolást...de az igazolás ha elvész a kiskönyv is megteszi helyette azt mondták ha van benne orvosi pecsét elég....

Kép
menion
Budapest

nekem sincs kabátom illetve ami van az csak látszat kabát papír vékony és csak arra jó hogy mutasson...
ma reggel is 2 pulcsival jöttem dolgozni de látom hogy ez nem sokáig lesz megoldás...eddig nem kellett mert autóval mászkáltam egy pólóba télen...
majd megkérdezem a Lacit hogy mit veszünk autót vagy kabátot :P

Kép
menion
Budapest

Menion
:lol: :lol: :lol: reméljük új autó lesz :D
sok a meló :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem nagyon van...most még a házidokik dolgoznak vagy inkább próbálják lepasszolni a betegeiket estéig majd estétől jönnek a nagy megoldatlan több hetes bajokkal a sürgősségire :P

Kép
menion
Budapest

Szandri
Hol vagy? Hogy vagy? Remélem jól vagy, és nem jött elő újra a görcsölés!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

Kép

Mindenkinek jó hétvégét!
Apa itthon van egész hétvégén :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita

Kép

Jó pihenést kívánok Mindenkinek a hétvégére :!: :wink: vigyázzatok magatokra, pocaklakókra és babácskáitokra :!: :wink:

Én fekszem, pihenek még, de ma főzni fogok :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita!

Boldog Születésnapot kivánunk!
http://www.youtube.com/watch?v=X2O75oqQ ... re=related

Dalma & Orsi & Norbi

KépKép
Kép Kép
schorsi

Igaz a végére nem a te neved van irva, de olyan szééép.....!!!!
:wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita! Isten eltessen! Kép

nomi77

Evita!
Boldgoságos szülinapot neked!

puszi mindenkinek és jó hétvégét!

andicsiga

Evita
Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Nomi-Suzy
Nagyon szépen köszönöm a kép dicsiket! :)
Tényleg felejthetetlen pillanat volt. Így, h távolodik a szülés, márcsak jóformán arra az érzésre emlékszem, amit a kép megörökített... Onnantól szerelmes vagyok teljesen a kisfiamba. :)
A másik ilyen felejthetetlen pillanat, amikor szopi közbe először rám nézett a gyönyörű nagy barna szemeivel... Leírni sem tudom... (De kívánom Neked is és mindenkinek, h tapasztalja meg!!!!!)

Gabi
Sajnálom nagyon a tejcsit! Esetleg próbáltad a Laktoherb teát? Nekem olyan szinten beindult tőle a tejci, h 3nap után abbahagytam, mert szét akart durranni a cicim... (Hátha....)

Andi
De jó, h jöttél! :) Grat a költözéshez! Majd teszel fotot az új babaszobáról is és Dórikáról?

Ne haragudj, csak két gyors kérdés,( te jársz hasonló cipőben, mint én):
Ezek szerint neked majdnem a végéig kitartott a vérzésed?
És meddig érezted még a gátsebet?

Menion
Köszi a sok infót! Épp most kezdjük intézni a dolgokat! :)

Képzeljétek: leesett a köldökcsonk végre!!!! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Evita! Boldog Szülinapot!
Kép

Remélem mindenki jól van és semmi pocakgörcsölés, kimerültség vagy egyéb! Pihizzetek nagyon sokat a hétvégén!!!

KépKép
manama

Itt süt a nap, szuper!!! :lol: :lol:

KépKép
manama

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést!

Szép hétvégét!

Puszi :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi!Köszi az infót,örülök nagyon h megírtad és tényleg nem okoskodás.Annak is nagyon örülök h jól vagytok. Csinos vagy a képeken.
Köldökcsont:Gratulálok!!!

Gabi!sajnálom nagyon a tejcsi dolgot!

Megnéztem a képeket a gmail-on és mindenki nagyon szép...babák aranyosak.

Nomi!szerintam Te leszel a következő.Már nagyon várom h meg szülessen Ádámka,lehet h nem érem el a november 9-ét,bármikor jöhet a dokim is mondta.a páromnak november 10-én lesz a szülinapja...milyen jó lenne ha a szülinapján születne meg.
És h érzed magad?görcsölés el múlt?Megy a drukk!+++++++++++++

Andi!örülök h jelentkeztél és h végeztetek a költözéssel és h minden rendben van veletek. Várjuk a képeket.

Suzy!sajnálom a rossz éjszakád.

Evita!Boldog születésnapot!!!
Kép

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek/pocaklakóknak/babáknak!!!

Pihenjetek sokat!

Kép
erika12

Erika
gratulálok a betöltött 39.héthez, már csak 7 nap :wink: húúúú, de izgi :roll: :wink: hogy érzed magad :?: Ádám baba :?:

Anyukák :!:
olyan édesek a pici babáitok :wink: nem győzöm nézegetni a gmailen :!: :wink:

Vivi
de jó, örülök, h leesett a köldök csonk :wink:
Én már beszereztem a Laktoherb teát, de azt mondják sokan nagyon hatásos az alkohol mentes sör is :!: :wink:
nagyon fáj a gátsebed :?:

Remélem jól vgytok mindannyian :!: :roll:

Főztem csípős savanyú levest és brassóit, de Én úgy elfáradtam :roll: olyan érdekesen fájdogál néha a hasam :roll: kíváncsi leszek fog-e görcsölni, h ha már nem szedem a magnéziumot :?: :roll:

További szép estét :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!Köszönöm szépen! Jól vagyok köszi...bár ma este egy kicsit görcsölt a hasam mint mindig.Ádámka sokat mocorog aminek nagyon örülök...ilyenkor tudom h minden rendben van vele. :)

Elfáradhattál nagyon...pihenj sokat.

Nem tom h írtam-e meg van ragasztva a kiságy ahol meg volt repedve...csak még össze kéne állítani...jó lenne már holnap össze rakni,de lehet h nem lesz belőle semmi...nem tom milyen programja lesz a páromnak. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
erika12

Erika
most már pihenek, 3 óta :wink:
na végre legalább már meg van ragasztva, majd csak össze áll a kiságy is, mire Ádámka megérkezik :!: :wink:
apás szülés lesz :?: hogy tervezitek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!Az jó h pihensz.
Hát nem hinném h apás szülés lesz.Egyik nap mondtam a férjemnek h bent lehet mellettem mikor szülök...erre nem mondott semmit,szerintem nem akar majd bent lenni,ráadásul reggeltől-estig dolgozik minden nap.Még erről jó lenne beszélni,Én szeretném h apás szülés legyen.

Kép
erika12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: