A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

nekem is havonta kell mennem a védőnőhöz.
Nálatok már volt lakásnézőben?

KépKép

KépKép
t.timi

a kis könyvet kívülről össze lehet ragasztgatni? mert így olyan snassz :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

nekünk pl a szobában adott a nagy szekrénysor,akkor vannak képek,meg van tükör,szoval nem sok helyen lesz kiélni a kreativitásomat,persze olyanom nincs is :D :D persze kis figurák,maci,plüss dolgok lesznek az tuti,meg szép madeirás ágyneműt szeretnék,az olyan gyönyörű,csak rettentő drága.bölcsőt pedig kapok kölcsön,abba meg veszek 2000ft körül van saját készitős ágynemű vaterán,azok is szépek.

KépKép
bettike83

nálunk még nem volt,jól megy neki mert állandoan nyaral valamerre,eddig voltam 3 alkalommal és ebből ő egyszer volt...én gondolom h majd csak vmikor összel jön.

már alig várom h pakolgathassam a pici ruháit a szekrénybe,jó illatosan,szépen összehajtogatva.de ez majd csak festés után lesz,kb ősszel.

KépKép
bettike83

bettike: értem, jól hangzik az is. Nekem meg nagyon van kreatívitásom meg fantáziás, ennek néha látom is az árát, vagyis a pénztárca :) szóval kicsit visszább is kell vennem :)

monka: nem tudom, én is gondoltam már rá, de nem mertem, pedig így tényleg nem szép. föleg, hogy ezer éve mikor én születtem akkor még volt rajta baba most meg már nincs... vissza felehaladunk a kórban nem előre.. :? :?

KépKép

KépKép
t.timi

pl ezek is jók és olcsó:

http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_baba ... 71829.html

az ő termékei is szépek:

http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_baba ... 78304.html

kis rozsaszin :) :

http://baba-mama.vatera.hu/hasznos_baba ... 25410.html

elég sok fajta van neki,lehet válógatni.

KépKép
bettike83

Bettike: úgy örülök ennek a 2kg-nak, mint majom a lóbálójának :lol: a kiindulási súlyom nem kevés :oops: , így próbálom minél alacsonyabb szinten tartani a gyarapodást. Leginkább annak köszönhetem, hogy még Zegen mindenhova szinte gyalog mentem, plusz annak, hogy nem fekszek szinte semmit, csak ha már érzem, hogy akkor most...
Nem csodálom, hogy anyud eltiltott a strandtól. Én úgy tudom, a hidegebb vizű úszómedencébe lehet úszkálni, a melegebb vízben hatalmas baktérium miliő van :twisted: , annál még a természetes vizek is jobbak :)
Vaterán én bútorra akarok majd vadászni :P

Monka: tunyulás :lol: az már nálam is van pár hónapja :lol: szeretnék járni, de itt annyira nem ismerek semmit, hogy fogalmam sincs merre induljak. A derékbajom miatt pedig nekem inkább a vízi lenne az optimálisabb, uszoda van itt Tökölön nem messze, legfeljebb megkérdezem a dokim jövő héten, hogy mehetek-e legalább úszni :P
A kiskönyvet szerintem lehet ragasztgatni, olyan jó volt még amikor kis babás volt!

Mentem uzsizni :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Timi, Kis-csillag nekem is az jutott eszembe, hogy régen milyen kis szuper könyv volt, ezer méterről is ki lehetett szúrni, most meg..... :cry: nagy gáz.... :cry: na hát én kidekorálom, nem érdekel :lol: az úgyis az enyém és kész :D
mára mentem én is, majd holnap benézek :D mindenkinek további szép napot és pocaksimit :wink:

Kép
monka1

sőt,még a 2 évvel ezelőtti kiskönyv is szép babás volt,nem ilyen semmilyen...

csillag

meleg vizbe nem is mennék bele semmi pénzért,nincs nekem semmi bajom az idős emberekkel de ugye azért csak jön bele a vizbe ez az,még ha fürdi is előtte az ember...ott pácolódnak az emberek benne és tele van bacival az tuti.oda nem mennék tuti,max 2 méteres uszó medencébe.mert bátor vagyok :D :D annyira nem tudok uszni de hűssölni jó lesz benne,meg ha van kedven akkor a medence oldala mellett uszom egyet,picit megy,csak félek a mély viztől.

KépKép
bettike83

kész lett a tévé,a videó tropára ment,az fogta fel a villámot :cry:

a tévé 8000lett.videót meg elvileg tud adni a szerelő,pár ezerért.annyira szerettem mert mindig ha volt valami film és nem tudtam nézni,beállitottam és felvettem.ezért ragaszkodom a videóhoz.marhára hiányzott ez az egész,de tanultam belőlle,mindig ki kell huzni a kábel zsinorját is,mert abban jött a villám,végig söpört elég sok helyen,rengeteg villám csapásos cucc volt a szerelőnél.

KépKép
bettike83

monka: ha megcsináltad a kiskönyvet fotozd le, mert látni szeretném :)

KépKép

KépKép
t.timi

én is kiváncsi vagyok rá :)

KépKép
bettike83

timi: a szőnyegek közül nekem a piros tetszik, bár én nem gondolkozom padlószőnyegben, csak egy puha szőnyegre ahol szopikálós kanapé lesz.

monka: végre megint köztünk :) a szomszédo-süti most készült el, ebben a pillanatban vettem ki. megkostolom, és ha finom és nem zabálom be együltőben akkor megyek , kurjantok és megkapják az utca lakói :) szeretnék egy kicsit elutazni pár éjszakára, sztem ha a házzal jobban állunk, elmegyünk vhova kettesben.
a diavetitős cucc nagyon jóóó lehetett. kár hgy én nem birtam ki és szinte azonnal elmondtam mindenkinek :D persze anyu meg apu nagyon örültek de a barátoknak még ráértem volna :D
az aqua natal sztem nagyon jó, a bőr állagán is biztosan segit. itt nekem nincs a közelben, de tuti járnék!

kis-csillag: nagyon jol hangzik a dunai szellő! a szunyogok kevésbé. nekünk is van benne részünk, de nem használunk szunyogirtót mert -nem akarom tul dramatizálni- nem egészséges a babára nézve. néha lehet, de csak ha kiszellőztet za ember utána...
az álmod nagyon érdekes. hogy mindig lányokat láttál! azért ez nem lehet véletlen. bár az orvosi szem mást mond, de az álmook olyan koomplikáltak és mélyről jönnek. elképzelhető hogy legbelül a két lány volt a vágyad.

bettike: anyukád cuki hogy igy aggódik a fürdés miatt :) igazábol ha te is ugy érzed, ez igy van jol, vagy hogy neki mindig igaza van, akkor jobban jársz ha hallgatsz rá. vannak olyan anyukák akiknek tényleg mindig igazuk van :)
az enyém ma azt mondta, ne egyek 3 toffifee-t ebéd után :D
tuti igaza van.
én is arra vágyom hogy kisruhákat pakolásszak az uj babaszobában. képzeljétek ma rajtakaptam magam hogy kislány ruhákat nézegetek :D el is hessegettem a dolgot és rájöttem milyen szupi lesz vagány kisfiút divatolni :)
nem is olvastam ezt a villámcsapás dolgot nálad. hűűűű, ez tegnap volt? vagy még korábban?

illka mi van veled? eljöttél már a korházból? minden rendben van??

Kép
spumilla

spumilla

tegnap volt,olyan este 9 körül :?

a kislány rucikról mostmár le tehetsz,de vannak olyan cuki kis menő fiú rucik is :)

aggódik persze,mondjuk ő már felnevelt pár gyereket aztán rá lehet halgatni.meg az egyik ismerős ikreket várt,bement a nagyobb gyerek után a vizbe és ott helyben elment az egyik baba,a másik pedig rá 1 honappal,4 honapos volt.engem is félt meg a babát is.

KépKép
bettike83

hűűű bettike, ez megint egy komoly történet volt :(
ha ilyeneket hallotok, láttok, tényleg jobb nem reszkírozni az ilyesmit. nekem a velencei tavas uszkálástól semmi bajom, sőt :)

a lányrucikról letehetek, igen :) nem is tudtam hogy ez ennyire bennem van, csak most kaptam fel a fejem :)
de lejövök róla hamar.

igen, 9 körül voltak itt is azok a durva dörgések meg villámok. nem is tudom hogy lehet hogy nem olvastam ezt az irásod. lecsapta a tv-t meg a video is behalt? :( ez szar. nekem is felrobbant a tévém egy honapja kb, de nem villám miatt, csak úgy :D majd becseréljük egy nagyra, majd ha költözünk.

Kép
spumilla

Kis-csillag
hát tuti a front de nekem még ma se ok nagyon…pihenek sokat és úgy jobb. Apa hajkurássza a gyereket lent hozok képeket majd, apát ráizzitom ő a zseni ebben…jaj nagyon izgulóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók)))))))amúgy a képhez egy üres fal elég gondolom az még akad de türelmesek leszünk amúgy én is most mázsáltam magam és 2 kg ment nekem is fel…egész jó.

monka
köszi a drukkot

bettike
akkor egész jól megúsztátok a tv dolgot…váááááááááááámiket hallasz te…erősen rémtörténet szaga van….

KépKép

KépKép
msi22

anyu mesélte,az egyik rokon csajszi járt igy sajnos.ha az ember elkap valamit akkor a baktériumtók képes elvetélni,ezért nem szabad reckirozni,bár a természetes viz azért más,de ezek a medencék,nem túl tiszták.és ha úgy érzi az ember h nem biztos a dologban akkor nem szabad,ezt az egy nyarat kibirom,eddig is kibirtam,már csak 1 honap van a nyárból...

a videó az elment legelni,teljesen szétnyomta.

és ami nem vicces h itt kb 10 méterre tölünk a néniél mindent tönkre tett,sőt még a falakból is kiszakadoztak a vezetékek a konektorok..szoval durva,sztem tőle jött hozzánk,szerencsénk h nem lett nagyobb baj.Mondtam a páromnak h eljött az ideje a villámháritónak a tetőn mert ez már a második villámunk,muszáj valamivel kivédeni mert nem vicces.

KépKép
bettike83

Már rég jártam erre!Bocsánat!

Spumilla: Gratulálok a kiscsákóhoz!!!!már nagyon kiváncsi vagyok a nevére!Szép nagy babóca!

LÁnyok nagyon szépek a gyerekszobák! nagyon kreatívak vagytok! mostmár én is rákaptam a dolog ízére :P

Msi: szép a pocos képed!!

Bettike: huuu de félelmetes, hogy ilyet csinált nálatok a villám! Kiskoromba nagyon féltem, főleg a gömbvillámmal riogattak,ami bejön az ablakon is és embereket öl meg...

Nono: nem semmi, hogy miket éltél meg! a jelen terhességnél 12.héten láttak az a szívritmuskihagyást? Tök para az egész, nagyon gáz! nem hiszem hogy a 12.héten bárkinek is ilyen alaposan nézték a babó szívdobogását mint Neked! De ilyen dolgokról még soha nem hallottam, mindenesetre a boldog tudatlanság jobb, mint hogy a dokik csupa fölösleges infókkal traktálnak ami miatt aggódhatsz!

Ma bentvoltam AFP-t levetettni, kis tanulólánnyal megszurattam magam, ügyi volt,be se lilult a helye. Utána beszélgetés a főnővérrel: DECEMBERIG MEGHOSSZABBÍTANAK!!!!! :D csak bírjam ki hogy októbrig dolgozzak!, mondta hogy októberben dolgozzak legalább 2hetet/majd nem egyedül leszek/ és a maradék szabimat kiadják, utána menjek táppénzre. nagyon örülök, csak bírjam fizikailag is!

Nagyon fárasztó ez abakolás,festés, nem győzök hajolni, súrólni szimatolom a különböző szar vegyszereket is...domesztos citromos súróló szagát bírom csak elviselni, avval pucolom ki az összes szekrényt, kívül belül.mindenki mondja hogy ne nyújtózkodjak, stb. dehát mások meg nem csinálják meg helyettem, férfiak száraz ronggyal áttörölik a bútort és más tisztának is mondják...
Kész a belső festés, ma a külsőt is megcsinálták, szép kékes-zöldes lett a házunk,bár én almazöldet képzeltem, de ez se rossz.

Nah a főnövérrel beszélgetés után lesurrantam az UH-ba a terhes kolleginával, visszajött a szabiról a kedven Uhs kolleginám és szép képek készültek a KUKIJÁRÓL.multhéten még pöcök volt ma már rendesen zacsi és kuki szépen ki lehet venni, hát apa nem is hiszi el, annyira csajt akart!!én az elejétől éreztem hogy fiú lesz, de a párom és anyum is nagyon lányka párti gondoltam akkor hátha,én is eljátszottam a gondolattal hogy szépen öltöztetett kislánykám lesz, dehát így alakult, bár már átálltam fiús mami üzemmódra!Ő lesz az én másik szerelmem, lehet még apát is megelőzi! :wink:

Mostmár csak a neven megy a vitam, hosszú történet,de talán ezértis nem akart fiút apa: FRIDOLIN GÁBOR lenne a neve..apának Frigyes a neve ami Fricinek becézik, tők gáz név a hevrok mindig azzal cikiztek hogy macska a pasim, mert csak állatoknak adnak Frici nevet...ráadásul apósom is Frigyes, és nagyon akarják hogy vigye tovább a nevet...de én meg olyan vagyok hogy dafke azért sem!! nem fogom az apósom és párom karmáját ráeröltetni a gyerekre, ráadásul nagyon gáz eza név, és nem fogok harmadik Frigyesnek hívni a gyerekem....keresgéltem már a babavárás elején és megtaláltam a Fridolint ami nagyon hasonló a párom nevéhez, a jelentése is közel ugyan az és nagyon megtetszett, de bárkinek mondtam kigúnyoltak hogy ez lánynév, meg Krinolinnak fogják csúfolni...de hogy amikor már nincs ilyen márka, a mai gyerekek az se tudják mi a krinolin..

Nahm ma felhívtam az örömhírrel anyósomat de rögtön elkezdett rábeszélni a Frigyes névre, mert ő akkor is Fricinek fogja hívni az unokáját...hát mondtam neki hogy hívhatja Pistinek is de akkor is Fridolin lesz nem ez a béna Frigyes....szóval még nincs lejátszva a meccs, de a lényeg hogy NEM LESZ FRIGYES :twisted:

kicsit hoszúra sikerült bocsánat

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Kép kuki

a bizonyiték :lol: [/img]

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

a képminőség nem túl jó..

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim

a bizonyiték látható,kis kukis :) :) :) gratulálok hozzá :)

már jó sokan vannak fiúk eddig a csapatban.lány még talán 1 ha jól tudom.
beze:fiú

nlzs:fiú

nono:lány

spumilla:fiú

balimamika is fiú asszem :)

de javitsatok mert nem igen fog az agyam most :D

eddig 4 fiú,1 lány :wink:

engem is riogattak a gömbvillámmal.
na meg a nagy halakkal a vizben,amitől azóta is irtózom,főleg ha hozzáér valami a lábamhoz,szoval mindig van amivel riógatják az embert és tapasztalat szerint a jővőt is nagyban befojásolja,legalábbis nálam..

KépKép
bettike83

szép jó reggelt:)))))))))))))))))))))))

avranim
hát ez irtó jó, kicsit homály a kép de a nyilak jók:))) töredelmesen bevallom neme is a krinolin jutott először eszembe de megértelek én is e téren erőszak áldozata lettem:( a férjem az apja nagyapja köbükapja is Ferenc, hát én utálom...20. héttől tudtuk hogy fiú..onnantól apa váltóba vagy kivert kutya képpel nézett rám könyörgőn vagy durcásan..de már mikor összejöttünk megmondtam neki hogy én SOHA nem adnám a gyerekemnek a nevem vagy az apja nevét...lehet azt hitte viccelek...ment a gyilok a család részéről is, de megmondtam hogy én szülök én leszek ott, ha berágat Dezső lesz a gyerek szóval ne erőltesse....végül megsajnáltam és Balázs Ferenc lett de kutya se használja a Ferencet és mindenkivel közöltem hogy ha Fecinek merik hívni a gyereket nem érdekel az utánajárás kitöröltetem az anyakönyvből....megkapta apa a Ferencet mert imádom és nem akartam a megnyúlt képét évekig látni:) szerencsére megértették és mindenki Balázsnak hívja:))))

erre most jön apa hogy ha fiúk akkor lehetne az egyik Ferenc...mondom ja ha a másik lány akkor meg Franciska nem?????vagy Flóra Ferenc:(((((pedig elég ronda név is a Ferenc:(

de ma megtudjuk remélem kik laknak bent és akkor indul a gyilok:)))))

KépKép

KépKép
msi22

bettike
kis-csillagnak egy fiú egy lány:)

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Bár elég ritkán írok,azért olvaslak Titeket :D
Mindenkinek gratulálok akik jó eredményeket kaptak, akik már tudják kisfiúk, vagy kislányuk lesz, annyira jó érzés tudni, amikor már nem baba a pocakban, hanem a kislányom(vagy a kisfiam) :D

Mi is gyarapítjuk a kislányt várók táborát :D Sőt már kislány ruhákat is vettem,mert eddig jóidőben születtek,most meg téli baba lesz, így nincsenek pici meleg ruhák...Lehet belül mégis kislányra vágytam...
Nevek, ha fiú lett volna nálunk is Apa nevét kapta volna meg,Noémi is,akkor még volt kis ellenérzésem a nevével,mostanra már elfogadtam,József lett volna, ami nem éppen gyakori mostanság,hiszen régi név...Leventének nem voltam hajlandó az Apja nevét adni,pedig nagyon szerette volna(István),úgy látszik változik az ember hozzáállása dolgokhoz :D

Nagyon szép szobákat terveztek,nálunk egyenlőre a 2kicsi velünk lesz eleinte,bár Noémi még most is nehezen alszik el,és ébred éjszaka ,de már alakulgat, ha nagyon zavarják egymást változtatunk.Viszont érdekes, hogy nagyfiú,sose hallja Noémit sírni este(pedig szokott néha),vagy legalábbis nem zavarja,mikor hazajöttünk első nap olyan aranyos volt,megnyugodva közö lte Levi,hogy nem is hallotta sírni Noémit(biztos félt tőle,hogy nem hagyja aludni majd)...
lenojo

BOLDOG SZÜLINAPOT NYUFÓÓÓÓ!!!
Kép

Kép
spumilla

Jó reggelt kismamik!

bettike: látom próbáltad össze számolni a fiúk-lány arányát már én is megpróbáltam,de nem teljesen sikerült. jó lenne nyufó táblázata ha látnánk a kiscipőket könnyebb lenne, de tuti, hogy a fiúk vannak többen.
Azt tudom nyufónak is kislány van, meg kis-csillagnak ez is az is :)
szóval akkor 3 lány van eddig a többi fiú, de ma még msi is megtudja.

KépKép

KépKép
t.timi

na akkor még egy kislány lejono :) akkor már 4 kislány. :) :)

KépKép

KépKép
t.timi

BOLDOG SZÜLINAPOT NYUFÓ!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem a legnagyobb ajándékod az lesz, hogy a 4D-én 100%-os lesz, hogy kislány van a pocakodban, és lesz egy gyönyörű szép Annátok, olyan szép, mint Regi :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

bettike: megkérdezhetem miért más a sima természetes víz és nem a medence vize? Az mégiscsak klóros és fertőtlenítik míg a természetes vizekben...khm, belengedik a kutyákat is sokszor ha megdöglik egy hal benne ott bomlik le, nem egyszer láttam a h a gyerek abba nyomta a tudodmit. Én inkább úgy gondolom ha már muszáj fürdeni v vki nagyon akar akkor inkább a medence ami klóros. Amúgy a fertőzések nagyon alattomosak tudnak lenni. Ismerősömnek az 5. ónapban ment el a babája. Balcsiba fürdött, összeszedett vmit de nem volt semmi jele v tünete és egyszer csak megrepedt a burok és annyi. Utólag derült ki h fertőzés volt tutira. Bár sokszor ki sem derül h mi okozza sajnos de nála tudták, a baba amúgy egészséges lett volna. Szval én ammondó vagyok én nem fürdök. Ennyit nekem megér. Persze tudom van olyan aki nem így gondolja ez csak az én véleményem nem sértésként mondom. Sok terhes vizi torna van de van olyan medence bár kevés helyen ahol nemcsak a klór hanem még uv fénnyel is pluszbn fertőtlenítenek, ezeket szokták ajánlani. Na és nem mindegy h milyen közegben van ugye mert ha oda gázos alakok is járnak jobb kihagyni. sztem.

avrenim. igen jó lenne ha nem tudnék sokmindent. Békésebb érzés az is tuti. De a dokim az alaposabbnál is alaposabb, ami jó is meg hát ha így nézzük nem is, mert bár megpróbált megnyugtatni de hát tudod h megy ez.

Akiknek kispasikjuk lesz. Tudom női aggyal olyan nehéz elgondolni h milyen lesz de sztem annyira szuper. Nekem lány volt az első aztán megérkezett a fiam veszett jó kisrucikat kapott ő is pedig amúgy alapból a rózsaszín a kedvenc színem. szval első pelenka-csere nagy rutinosan nekiálltam, mit nekem h kuki vagy puni, baba és kész kakis is, hajrá. aha. És akkor ahogy levettem a pelust mégis annyira meglepett h csak álltam és végig néztem ahogy élete első pelenkázásakor telibe pisil a kölkök. Annyira meglepett h bámultam mint Rozi a moziban. :lol: Aztán visszahajtottam a pelust és rájöttem h halvány lilia gőzöm nincs mit kezdjek ezzel a kolbáűszkával, szóltam a szomszédos ágyon az anyukának h kéne egy kis segítség mert azt sem tudom mit krémezzek ezen az izén mert a lányomnál olyan egyértelmű volt de most? Ő is jót rötyögött de megmutatta h mit s hogy kéne. Utána még párszor meglepett a tény h kukaca van de már egyre ügyesebb lettem. Bár voltak olyan baklövéseim.... :lol: másodszor már résen voltam h ne kelljen a pelenkacserével magam is újra ruházni, mikor lehajtottam akkor pisilt de gyorsabb voltam és visszahajtottam csak arra nem gondoltam h a pöcök is visszahajolhat és erre magát pisilte szemen...na akkor kapkodtam de mindenesetre mint "rutinos" második gyerekes szereztem pár muris percet a szobatársaimnak. Szó szó mikor ott lesz és kezetekbe veszitek nem számít h milyen nemű imádni fogjátok mégha most olyan furcsának is tűnik :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Kép
salsifraga

nyufó: sok sok boldogságot!!!! Kép

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Jó reggelt :D

Timi, Bettike hát lehet leszidnak érte, de én biza eldöntöttem és telerajzolom meg ilyenek :lol: de csak cerkával, hátha le kell radírozni :lol: és ha kész a remekmű, lefotózom, hátha kedvet kaptok :wink: Jah tényleg, még tavaly én is láttam ilyen szép kis könyvet :cry:
Spumilla na hogy sikerült a süti? :D maradt másnak is? én is sokszor sütök másoknak, csak nem mindig jut el a célállomásra :lol: :lol: :lol: a diavetítős nagyon bejött anyuméknak, de hát nem is volt sok más lehetőség, mert sajna személyesen nem jött volna össze :( mindenképpen pihenjetek egy néhány napot, mert annyira jó kicsit feltöltődni :D nagyon sok van még a lakásból? apa nem enged vízbe, csak tornára, de hát jövő héttől már megyek is :D pedig imádom a vizet :(
Avrenim vigyázz magadra héééééé, nehogy itt túlterheld magad :evil: viszont HATALMAS GRATULA A KISFIÚCSKÁHOZ, annyira szépen látszik a kuki :D :D :D :D :D :D de én még mindig sírok a nevetésről a nevek miatt:) ne haragudj, csak annyira vicces volt, ahogy leírtad a storit :lol: de remélem hamarosan megoldódik ez a probléma :D amúgy nálunk is ez van : apa ilyeneket akar, hogy Huba, Kolos, Álmos, Koppány meg ilyenek, hát én meg nem, én meg inkább ilyeneket, hogy Ádám, Áron, Dominik, Noel, stb... :D nálunk ez nagy vita :lol:
Nyufó Kép NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Itt az én kukis képem (ugye szerintetek is az?):

Kép
és ilyenből van még egy pár kép :lol:

Kép
monka1

Sziasztok!!

Neharagudjatok a zavarásért,de hátha valakit érdekel!!

Kismamafelsők eladóak,S-M méretben.

Valamint Kislánynak-Kisfiúnak való babruhák.
Badyk,rugik,sapik,hálózsák,overáll.

Bolti ár töredékért,szinta vadi újak,van ami csak 1X volt kimosva.

Többit priviben megbeszéljük!!

További szép napot mindenkinek!!
csucsu99
Budapest

Nono nagyon sajnálom, ami az ismerősöddel történt és hát igen, sajna mindkét víztípusnál elég nagy a kockázat, pedig jó mozgásforma :( én most tornára fogok járni :D a kukis sztorin hatalmasat nevettem :lol: :lol: remélem nekem is lesznek ilyenek :lol: :lol: :lol:

Kép
monka1

AVRENIM, KRISZ, KRISZTIN
Kép

Remélem nem hagytam ki senkit :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82

Nyúfo
Boldog szülinapot !!!!

avranim
az nagyon jó ha meghosszabbítottak addig, de tényleg ne terheld túl magad!

lenojo
gratula a kislányhoz énis azt remélem hogy Balot nem fogja zavarni a kistesók sírása, állítólag a gyerekeket nem zavarja a babasírás…na majd kiderül…

dr nono
 a régi szép emlékek, én már tudtam ha álla kukac akkor pisi lesz…meg direkt csinálta a fiam…csak akkor pisilt mikor lent volt a seggéről a pelus tudod hányszor lepisilt mire rájöttem??? Én meg majd ha lányom is lesz akkor lesek hogy mit hogy és hova kell de a legszebb kihor hasmené hőmérő kienged a szelep és el tudjátok képzelni mi jön azután:D

monka
tudod hogy irigyellek apa ízlése miatt ??????? bárcsak apa is ilyen klasz neveket szeretne, el se tudnám dönteni melyiket válaszuk én erősen kukacnak látom

minden Krisztának és Krisztinának boldog névnapot

KépKép

KépKép
msi22

Kép Szülinap

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, és kívánok a többi Krisztina fórumtagnak boldog névnapot!!

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Minden KRISZTINÁNAK Kép :D

Kép
monka1

Msi szép nevek az kétségtelen, csak én nem szeretném adni a fiamnak. De majd megbeszéljük még :D Apa nálatok miket akar pl? Hát igen, szerintünk is kuki :lol: Van kép, ahol még nagyobb is :D

Kép
monka1

Msi megy a drukk a 4d-re, ez már a genetikai is lesz egyben??? De izgi, várjuk a képeket nagyon, akkor még egy képre be fognak férni, vagy már külön? Nekem ez az idő jön be, én a 40 fokban feküdtem ki. Most jól érzem magam :D Nekem is egyből néz mindenki hogy még egy lányt szetnénk. Vagy a másik variáció hogy kérdezik mi lesz, mondom hogy kislány, elkezd sajnálni, erre úgy kell kiigazítanom, hogy nekem az a jó és akkor néz nagy szemekkel, hogy mi nem akarunk kisfiút, hát nem :D Szóval teljesen megértem hogy csodálkoznak rajtad is :D Kiderült miért áztok?

Spumilla két szintes a ház igen, lent konyha, nappali, étkező, fent nekünk a háló, Regi szobája meg egy kis szoba ami apának dolgozószoba, ja és a fürdő. Így hogy leírtad az álmod így már emlékszem, mert már egyszer leírtad, bocsi hogy ismételtetlek :oops: De így a többiek is tudják már. Nekünk ha Regi mégis kukacos lett volna, Bence volt a vésztartalék :lol: Tábliba megkaptad a kék cipőcskét :lol: Elhiszem hogy fog hiányozni a tó, de könnyen le lehet szaladni kocsival, viszont a nagyszülők nagyon jól fognak jönni hogy közel vannak hamarosan :D Költözésben remélem te csak dirigálni fogsz, nem pakolni!
A telefonszám jó ötlet, de nekem kint nincs bekapcsolva az itthoni telefonszámom, a kinti mobil számomra meg nem várhatom el senkitől hogy oda írjon sms-t bár talán nem olyan drága, ha van aki hajlandó írni, akkor beírom :D
Amit te felraktál hungarocell decor linket az is nagyon ééédes!

Nono hát tényleg annyira nem kell semmi, főleg ha kislány lesz, felesleges költésbe meg nem akarok menni. A szekeret én is lecseréltem már, mert most el is tudtam itthon adni a régit. Még egy babafigyelő kell (nem légzésfigyus, mert Reginek van, azt megkapja a kicst), Reginek, hogy halljam hogy mit matat a szobájában, a babaágynál egy kis díszítés, de szinte kb. ennyi. Újszülött pelus :D Volt mit idegeskedned akkor szegény, nagyon nehéz lehetett ezeket a szívproblémákat végigélni. Mégsem adtátok el a lakást??? De már szerződésnél voltatok nem? Nagyon jókat röhögtem a kisbetűs első-kukacos-pelenkacserélős sztoridon, nagyon jóóóóó :lol:

Bettike sajnos mi is jártunk így, de nekünk kiégett szinte az egész tévé. A szerencsétlenségben a szerencse hogy legalább nem értél pont a készülékhez :cry: Mi is utána ezt csináltuk, ha jött a vihar, húztuk is ki a készülékeket. Szerencse hogy ilyen hamar meg is tudtátok csináltatni a tévét.

T.timi én is szeretem a Micimackót, abból is főleg Fülest, tényleg sok figura van ott amit küldtem :D Tényleg csak ezt a 4 hetet kell kivárod és utána már sűrűsödnek az időpontok. Drukkolok hogy rögtön mutassa is meg magát a pindur :D Nekem az egérkés szőnyeg tetszik, nagyon bájos!!!

Monka írj részletesebb beszámolót, mit szólt anyukád!!! Nagyon gondoltam rád!!! Olyan izgi, hogy sikerült, mit mondtak? Egyből elkezdte szervezni biztos hogy mikor jön haza hozzád :D Ma jön a tesód ha jól emlékszem? Én is kíváncsi vagyok a kiskönyvre, csináld meg és várjuk a fotókat! Szerintem utána biztos a többiek is nekiállnak, te leszel az úttörő benne :lol: Kíváncsi vagyok mi lesz a nevetek, tényleg nagy a különbség, nekem a te neveid tetszenek inkább mint apáé.

Kis-Csillag tök jó hogy jobb védőnőd lett!!! Ne dugulj, írj sokat!!! Mikor utazol fel az esküvő előtt? A szervezés hogy áll? Mekkora esküvő lesz? De jó te is milyen ügyes vagy hogy nem híztál, csak én bálnásodom :?: :?: :?: :oops:

Avenim de örülök hogy akkor mégsem szúrnak ki veled és hosszabbítanak. Akkor így gondolom több gyedet is kapsz majd! Párod talált már melót? Nem tud neked segíteni valaki az otthoni melóban??? Vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad. Majd ha kész lesztek, te is rakj fel fotót! A névben legyél határozott ahogy eddig is, te vagy az anyja annak a gyereknek. Anyósod a saját gyerekének adott nevet, a tiednek már ne akarjon! Nem semmi az a kuki, ilyet se láttam még :D :D :D (remélem nem is fogok holnap, mert akkor úgy kell felmosni az asztalról :lol: )

Lányok mindenkinek köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!! Olyan jól esett!!!

Salsifraga nem ismertem ezt a dalt, aranyos :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

KépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka
nálunk apa Péter, Pál, Sándor, Károly stb az én favoritom a Donát de apa mindig lekacsázza(((

nyúfó
igen az a hivatalos 18. heti genetikai vizsgálat csak lehet kérni 4d-be, felveszik meg alaposan megnéznek mindent…nagyon remélem a hosszú kukucska alatt egyszer-egyszer megvillantják amilyük van) elvileg azért csináltatjuk most a 4d-t mert még ráférnek egy képre…tegnap voltak szerelni az ablakot…hát az építtető az ablak szigetelését festhető sziloval oldotta meg de nem szedte le a fóliát az ablakról, így az ázott be…de kiderül közben hogy a fiam szobájában lévő ablak nem is jó oda…csinálnak egy másikat…

KépKép

KépKép
msi22

Msi nálunk is így van, hogy ami nekem tetszik, az apa szerint kicsúfolják majd az oviban :( bezzeg, ami neki tetszik azt nem: Buda,Gellért,Huba... :lol: Donát pedig aranyos név :D nekünk eddig két közös: az Álmos és Levente, bár nekem a Levente annyira nem tetszik, a Kendén még gondolkodom, az Álmos nagyon szép név szerintem,csak az a baj, hogy más jelentése is van :( áááh, ezek a férfiak :lol:
Nyufó köszönöm, drága vagy nagyon :D hát nem nagyon tudtak mit mondani a meghatottságtól, csak faggattak ezerrel, hogy mi hogy és mikor és mi és stb..... :lol: anyukám már kb 100 embernek elmesélte még aznap :lol: szeptemberben jön haza kicsit, akkor majd akar menni bababoltba :D a húgom tegnap jött haza, még nem találkoztam vele, majd a hétvégén :D de hát ő is odavan nagyon :lol: majd átküldöm a mailedre a diát ha gondolod :D a könyvnek meg még ma nekilátok :lol: remélem ti is kedvet kaptok hozzá :wink: csak tartok tőle, hogy rám szólnak, de hát nem az övék....nem a belsejét teszem színesé, hanem a külsejét :D szerintem nálam is bejelölheted a fiúcskát :D kicsit feljebb van egy uh fotó, szerintünk fiúcska, mintha kuki lenne rajta :D

Kép
monka1

Mennem kell lányok, majd holnap reggel jövök :wink: mindenkinek pocaksimis napot :D :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Úgy néz ki, végre én is tudok fotót csatolni a kicsikénkről.

Kép

Tegnap már a pocakomról is próbáltam, de még kicsinyítve sem engedte. :(
Ez a babfotó múlt heti, akkor volt a bébi 18+0 napos. Nekünk tisztára olyan, mintha mosolyogna. :)

Egyébként - bár én éppen nem tettem közzé fotót magamról, korábbi rossz tapasztalatok miatt - nagyon jó érzés ránézni a táblázatra, látni a sok mosolygós csajszit, családot, stb. Olyan vidám az egész!

Kép
balimamika

balimamika

tényleg mosolyog és annyira édes :)

ma láttam olyan hatalmas uszülött felsőt,46os volt,épp egy férfi tenyérben elfért :) annyira picurka volt :) vettem volna pár db rucit de még nem akartam addig mig nem tudom milyen nemű picur lakozik a pociban :)

KépKép
bettike83

nono

igazad van,de különben miondeki azt mondja h a termsézetes viz milyen frankó,pedig nem,és nekem is megér annyit h idén kihagyom,soha nem bocsájtanám meg magamnak ha az én marhaságom miatt baja lenne a babának.ugyis sztem max ha egyszer elmegyünk idén mert jönnek a tesóim és el akarjuk vinni őket,de valószinű nem fürdök az a tuti.bár az uszást pártolják a dokik is és azokban a medencékben kevesen vannak...na de majd meglátom,ha rosz érzésem lesz akkor ugysem megyek bele.

nyufó

Boldog szülinapot :)

KépKép
bettike83

lányok 2 óra mulva bent vagyok 4d-n szorítsatok hogy minden ok legyen:)))

amúgy afp eredményem 2,7 és küldtek szerelmes levelet is hogy sürgősen mennyek be elbeszélgetésre:S viccesek pedig feliratam hogy ikrek...na majd ma kiderül a genetikán...

KépKép

KépKép
msi22

msi

drukk és tuti szép élmény lesz :)

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: