Msi megy a drukk a 4d-re, ez már a genetikai is lesz egyben??? De izgi, várjuk a képeket nagyon, akkor még egy képre be fognak férni, vagy már külön? Nekem ez az idő jön be, én a 40 fokban feküdtem ki. Most jól érzem magam

Nekem is egyből néz mindenki hogy még egy lányt szetnénk. Vagy a másik variáció hogy kérdezik mi lesz, mondom hogy kislány, elkezd sajnálni, erre úgy kell kiigazítanom, hogy nekem az a jó és akkor néz nagy szemekkel, hogy mi nem akarunk kisfiút, hát nem

Szóval teljesen megértem hogy csodálkoznak rajtad is

Kiderült miért áztok?
Spumilla két szintes a ház igen, lent konyha, nappali, étkező, fent nekünk a háló, Regi szobája meg egy kis szoba ami apának dolgozószoba, ja és a fürdő. Így hogy leírtad az álmod így már emlékszem, mert már egyszer leírtad, bocsi hogy ismételtetlek

De így a többiek is tudják már. Nekünk ha Regi mégis kukacos lett volna, Bence volt a vésztartalék

Tábliba megkaptad a kék cipőcskét

Elhiszem hogy fog hiányozni a tó, de könnyen le lehet szaladni kocsival, viszont a nagyszülők nagyon jól fognak jönni hogy közel vannak hamarosan

Költözésben remélem te csak dirigálni fogsz, nem pakolni!
A telefonszám jó ötlet, de nekem kint nincs bekapcsolva az itthoni telefonszámom, a kinti mobil számomra meg nem várhatom el senkitől hogy oda írjon sms-t bár talán nem olyan drága, ha van aki hajlandó írni, akkor beírom
Amit te felraktál hungarocell decor linket az is nagyon ééédes!
Nono hát tényleg annyira nem kell semmi, főleg ha kislány lesz, felesleges költésbe meg nem akarok menni. A szekeret én is lecseréltem már, mert most el is tudtam itthon adni a régit. Még egy babafigyelő kell (nem légzésfigyus, mert Reginek van, azt megkapja a kicst), Reginek, hogy halljam hogy mit matat a szobájában, a babaágynál egy kis díszítés, de szinte kb. ennyi. Újszülött pelus

Volt mit idegeskedned akkor szegény, nagyon nehéz lehetett ezeket a szívproblémákat végigélni. Mégsem adtátok el a lakást??? De már szerződésnél voltatok nem? Nagyon jókat röhögtem a kisbetűs első-kukacos-pelenkacserélős sztoridon, nagyon jóóóóó
Bettike sajnos mi is jártunk így, de nekünk kiégett szinte az egész tévé. A szerencsétlenségben a szerencse hogy legalább nem értél pont a készülékhez

Mi is utána ezt csináltuk, ha jött a vihar, húztuk is ki a készülékeket. Szerencse hogy ilyen hamar meg is tudtátok csináltatni a tévét.
T.timi én is szeretem a Micimackót, abból is főleg Fülest, tényleg sok figura van ott amit küldtem

Tényleg csak ezt a 4 hetet kell kivárod és utána már sűrűsödnek az időpontok. Drukkolok hogy rögtön mutassa is meg magát a pindur

Nekem az egérkés szőnyeg tetszik, nagyon bájos!!!
Monka írj részletesebb beszámolót, mit szólt anyukád!!! Nagyon gondoltam rád!!! Olyan izgi, hogy sikerült, mit mondtak? Egyből elkezdte szervezni biztos hogy mikor jön haza hozzád

Ma jön a tesód ha jól emlékszem? Én is kíváncsi vagyok a kiskönyvre, csináld meg és várjuk a fotókat! Szerintem utána biztos a többiek is nekiállnak, te leszel az úttörő benne

Kíváncsi vagyok mi lesz a nevetek, tényleg nagy a különbség, nekem a te neveid tetszenek inkább mint apáé.
Kis-Csillag tök jó hogy jobb védőnőd lett!!! Ne dugulj, írj sokat!!! Mikor utazol fel az esküvő előtt? A szervezés hogy áll? Mekkora esküvő lesz? De jó te is milyen ügyes vagy hogy nem híztál, csak én bálnásodom
Avenim de örülök hogy akkor mégsem szúrnak ki veled és hosszabbítanak. Akkor így gondolom több gyedet is kapsz majd! Párod talált már melót? Nem tud neked segíteni valaki az otthoni melóban??? Vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad. Majd ha kész lesztek, te is rakj fel fotót! A névben legyél határozott ahogy eddig is, te vagy az anyja annak a gyereknek. Anyósod a saját gyerekének adott nevet, a tiednek már ne akarjon! Nem semmi az a kuki, ilyet se láttam még

(remélem nem is fogok holnap, mert akkor úgy kell felmosni az asztalról

)
Lányok mindenkinek köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!! Olyan jól esett!!!
Salsifraga nem ismertem ezt a dalt, aranyos