A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Cedis!
Kezet foghatunk,nekem 3 napja ilyenek az éjszakáim!Megspékelve azzal h néha Izához is át kell mennem,ekkor Niki is felébred és elkezd rugdosni...már most összefogtak ellenem :lol: :lol:
Én pont azért nem tartottam soha a szüléstől,mert úgyse tudni hogy milyen lesz!Akkor minek előre parázni?Lehet h 2 óra alatt kipotyog a gyerek! :lol:

annus11

Cicus: remélem semmi komoly Regivel! Jobbulást!

Csaninak is jobbulást kívánok, mi is mindig összeszedünk valamit plusszban a rendelőben sajnos!

Annus: igazad van, de tegnap valahogy nagyon ráparáztam a dologra, az ismeretlentől való félelemre, pedig eddig nem féltem egyáltalán.

Pár napja én is jósolgatok, de ez a tegnapi volt a csúcspont, a fájdalmat illetően, bár ismereteim alapján bőven lehet még fokozni ezt! :)

Balázs is kétszer ébredt éjszaka, rosszakat álmodott. Biztos a front miatt van ez náluk is.

Titokbaba: most már tényleg jelentkezz! A mai napot kérted Bátonytól, nem? Mi van veletek?

Kép
cedis

Sziasztok ismét!

Na, azért sikerült visszaaludnom, nemrég ébredtem és kikészített reggeli várt a konyhaasztalon, teával az uramtól! :) ;) Szóval szép reggelem van! :)
Nem tudom Nenu mikor írt utoljára, azt hiszem hozhatok róla hírt. Múlt héten beszéltünk, nagyon vizesedik, nincs túl jól, ezért a doki sürgetné a császárt, viszont a baba miatt még halasztani akarták kicsit. Szombaton a férjemnek annyit mondott, hogy a doki eldöntötte, megcsinálják a héten a csaszit. Szóval ha nem húztok bele, ő lesz a következő!!!! :) Pontosabbat nem tudok, de majd ma megpróbálom utolérni.
Csajok! Nem tudnátok valakit küldeni, aki felsöpör és felmos nálunk???? :) Nagyon nincs ingerenciám, de nem akarom itthagyni estére a férjemnek, szóval muszáj lesz...
A héten adventi naptár és adventi koszorú csinálást terveztem, tök jó ötleteket néztem a netről, ha Bogika is úgy akarja, akkor lesz adventi koszorúnk. :)
Na megyek, kézbe veszem a söprűt... :?

Kép
orsolymors

Annus, Cedis: akkor beálltam mellétek a sorba. Amit eddig jósló fájásnak hittem, az.... Tegnap én is 10-kor kezdtem, de már előtte leült a hangulatom. Alig tudott az uram bevinni a kanpéról a hálóba, aztán elszenvedtem mellette éjjel 1-ig. Akkor elaludtam, de fél háromkor arra ébredtem, hogy nem tudok megmozdulni annyira fáj. Az én drága uram már az összerándulásomra azonnal ébren volt. Stopperolt a drága :lol: A legjobb volt a nappaliban rákönyökölni az egyik szék háttámlájára, ott billegtem mint egy inga. Aztán volt még egy kettő, de össze-vissza, beültem egy kád meleg vízbe az kilazított, majd megnéztünk egy rész Star Trek-et az urammal aztán 4-kor már ágyban voltunk :lol: Szegénykém alig tudott reggel felkelni :roll:

Cicus: jobbulást Reginek is!!!Gyógypuszikat küldök!

Ja, el is felejtettem hétvégén megvettük a Barni-járgányt, apa felfúrta a bútorfogantyúkat, összepakoltuk a kórházi cuccomat és a hazajöveteles holmit, szóval minden kész :!: Azért 1-1,5 hetet még kérek, akkor a kari ajándékokat is el tudom intézni.

cicóka

Orsi: én is adventelni terveztem a héten. Milyen ötleteket találtál?

cicóka

Akkor Nenunak drukk!Hát ezer éve nem járt erre!!

Cicóka :lol: :lol:
Tipikus első baba feeling!Az én uram is folyton indulni akart a kórházba!Mondtam neki h ennyivel nem kell elindulni.Most már nem akar folyton vinni :lol: :lol: Főleg h tényleg annyira vártam én is h na majd szép rendszeres fájások,megterveztem h mikor indulunk el stb.Erre elfolyt a vizem,sokat nem kellett utána agyalni :lol: :lol:

annus11

Menion!
Te aztán kitartó vagy. Végig olvastad az egészet! Minden elismerésem! :)
Gratula a súlygyarapodáshoz, remélem haza is mehettek. Megnéztem Annát, annyira édes és gyönyörű!!!! Jó látni, hogy milyen stramm kiscsaj és annyi idős, mint Zsófi! :)

Látogatók téma:
Pont tegnap beszéltük meg ezeket a dolgokat Zsoltival. És mint mindig, mindenben-ebben is egyezett a véleményünk.
Szóval eldöntöttük, hogy amikor elindul a szülés senkinek nem szólunk a családból, mert már volt egy-két utalás arra, hogy akkor indulnak is majd és ott fognak várni! Hát nem! Lesz akkor elég bajom, nem szeretnék még azzal is foglalkozni, hogy kint vár az egész rokonság arra, hogy mi van már....csak ketten szeretnénk ott lenni. Utána, ha meg van a baba, jöhetnek megkuksizni, (úgyis csak üvegen kereszetül lehet itt) természetesen, mert mindenki nagy-nagy szeretettel várja! Itthon pedig majd improvizálunk, mert hát ugye ki tudja mikor dönt úgy a kisasszony, hogy elhagyja ideiglenes szállását. Lehet, hogy pontos lesz és karácsonyra időzít. Mindenesetre átjáróházat nem szeretnénk. Ha már jól leszünk mind a ketten, majd jöhetnek. Szerintem ezt nekünk kell eldönteni, a mi életünk, a mi babánk.

Cicóka!
Akkor nem volt egyszerű estétek. Legalább gyakoroltok az éles helyzetre. :)

Cicus!
Zsófi baba annyira gyönyörűséges!!! Büszke lehetsz a gyerekeidre! :)

Bogi!
Nem lehet túl jó egyedül lenni a párod nélkül már ilyenkor. Vigyázz magatokra!

Orsi!
7 nap!!!!!!!! Durva! De olyan jól viseled a végét. Én már most nagyon nehezen bírom, pedig nekem még egy hónapom van elvileg.

Annus!
Ugye, van ám pocakom, mi? :) Ne is mond, abba hagytam a magnéziumot, eléggé nehezen viselik az izmaim a dolgot.

Hadedit!
Drukkolok, hogy ma-holnap meglegyen a Doroti!!!!

Cedis!
Nekem is le kellene mondanom a biztosításomat, de azt hiszem a holnapi napot választom, mert akkor itthon lesz Zsolti és el tud velem jönni. Én már egyedül, főleg kocsi nélkül elég nehezen mozgok. Még itt a lakásban is...nemhogy a városban.

Titokbaba, Julcsi?
Vajon mizu velük? :)

Orsi!
Aranyos a párod a reggelivel! Nekem is ott volt a friss kakaós csigám az éjjeli szekrényen reggel!! :)
Én már megcsináltam az adventi koszorút a hétvégén, mert ki tudja mikor lesz időm meg kedvem később. Ilyen lett:
Kép

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Béenn: nagyon szép az adventi koszorútok. Nekem is nagyon be kellene már szerezni a karácsonyhoz való dolgokat, de úgy nincs kedvem kimozdulni. A bankot is áttoltam délutánra, remélem eláll az eső addigra. Szép nagy a pocód már valóban, elhiszem, hogy minden nehezedre esik már.

Mi a családdal megbeszéltük, hogy csak a gyerekeknek veszünk ajándékot most, mert arra abszolút nincs ingerenciám, hogy ezer ember ajándéka után szaladgáljak. Ha megértik jó, ha nem az is jó.

Látom mindenki rugalmasan kezeli ezt a látogatós dolgot, már hogy megszabjátok hogyan legyen és nem tűrtök ellentmondást. Legszívesebben én is ezt tenném, de tudom, hogy oltári sértődés lesz belőle mindkét nagyi részéről. Anyósom amikor Balázs született már ott várakozott kinn a folyosón, és még éppen engem rendezett a szülésznő, amikor egy sokadrangú rokonnal megjelentek a szülőszobán. Hát nem volt valami felemelő élmény, ott kiterítve feküdni, próbálkoztunk a szopival, erre ők meg ott állnak, és lesnek. Hát ezt mondtam, hogy most ne tegye meg legyen szíves. Jöjjenek be a kórházba is nyugodtam egy fél órára egyszer, aztán sipirc. Napi szinten csak a férjemet szeretném, ha bejönne.

Orsi: hozzál majd Nenuról híreket, ha megtudsz valamit. Drukkolunk neki. Te aztán jól bírod magad így a 39. héten, hogy még beszerzőkörútra mész. Férjecskéd nagyon rendes, hogy reggelit készített neked. Nálunk ilyen ritka mint a fehér holló. Sőt én készítem reggel a káváját, reggelit, mondjuk mindegy is, mert Balázs miatt kelnem kell legkésőbb 7-kor, indítani, vagy vinni az oviba, így ha már fenn vagyok, miért ne csinálnám meg.

Megyek megnézem a szöszi Anna babát! :D

Kép
cedis

Na sziasztok!

Megjártam a védőnőt minden ok csak a vizelet üledékbe sok a fehérje :cry: és hogy beszéljek a dokival nahogy toxémia legyen a vége :cry: az vészes nem igazán tom hogy mi az :cry:
Egész éjszaka fájt a hátam és most is kiváncsi vagyok mi lesz ebből :roll: Kingánál is igy kezdődött :roll:

Szülés téma szerintem ez mindenkinél egyéni hogy -hogy éli meg és hogy épül fel de a 6hét az nagyon fontos hogy pihenjük :!: :!: :!: :!:

Csajok a magzatvizet azt nézik mindenkinek csak ha indokolt :?:
A védőnő most mondta hogy nekem elő van irva én ugy félek tőle :cry: Valakinek nézték már :?: Jaj most olyan sirásos hangulatom van :cry:

Beteg gyerkőcöknek jobbulást :!:

Titokbaba Julcsi remélem jól vagytok :!:

t katinka

Menion: Tényleg mennyire szöszke Anna baba!Nagyon édes, szépséges csajszi!

Kemény lehetett az a 27 óra, de a lényeg, hogy pikk-pakk mehettek hazafelé remélem még ma! :wink:

Kép
cedis

T katinka: a toxémia nagyon veszélyes dolog. Magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, és vizesedés a jele. Azt nem tudom, hogy mindháromnak egyszerre kell-e jelen lennie, de ezek figyelmeztető jelek. Julcsi is vizesedett, és magas vérnyomást mért, és a doki benn is fogta a kórházban. Neked mennyi volt a vérnyomásod? Mérte a védőnő? Szerintem beszélj a dokival.

Nekem nem mondta a dokim, hogy nézni akarja a magzatvizet, Balázsnál sem volt ilyenem személy szerint.

Kép
cedis

na gyors hírek,aztán megyek takarítok tovább :lol: :lol:

Hívott Titokbaba!!!!!

Benn vannak,és szülnek :lol: :lol: Már nem engedik el baba nélkül.Fájások is vannak,reméli h délutánra meglesz a baba is!Már hálóingben van,szóval nincs esélye meglógni a Kikába :lol: :lol: :lol:

annus11

Katinka!
Toxiémához nem elég csak a fehérje!!!Ha rendben a vérnyomás és a vizesedés is akkor no para!!!Ennek a 3nak egyszerre kell teljesülnie!!!!!

Magzatvizet úgy tudom h akkor szokták ha már túlhordod,azt nem tudom h milyen előzetes ok miatt néznék....nekem nem nézték soha.Kivéve mikor folyt belőlem :lol:

annus11

JAJJJJJJ

Akkor most már tényleg én jövök remélem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titokbaba!!!!!!!

Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!

Tiszta ideg lettem!!!

ANNUS!!!!!!

Gyere a hírekkel!!!!!

hadedit82

Jaj köszi lányok megnyugodtam valamennyire :wink: vérnyomás ok :!: vizesedés van de nem olyan vészes csak lightos :wink:

Én is ugy tudom hogy csak tulhordásnál nézik :wink: szerintem a védőnő nézte el szereti paráztatni az ember lányát :evil: Na mindegy szerdán megyek a dokimhoz addig nem lesz bennt.

De jó TITOKBABA megy a drukk ezerrel++++++++++++++++

t katinka

Titokbaba:+++++++++++++++++++++++++++++++++

Annus: Gyere a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, de izgi!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Titokbaba: na csak sikerül a 22.-ei baba! Drukkolok, szorítok nagyon neked!!!

Annus: legyél vele forró dróton! :lol:

Kép
cedis

:lol: :lol: :lol: OKok,amint van vmi repülök!Micsoda interaktív szülés lesz :lol: :lol:

Mondjuk én 2 perceseknél is még telefonáltam :lol: :lol: vagyis azt hiszem h smseket dobtam :lol: :lol:

annus11

Titokbaba!
De jóóóóóóóóóóóó! :D
Nagyon drukkolok, várjuk a híreket Annus! És köszi persze!!! :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Hello :!:

Na ugye, Cicus-boszi megmondta,hogy babát érez mára??? :D :lol: :lol:
Titokbaba,mindent bele!!!!!!!!! Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!! :P Hú,ez tök izgi és én már alig vártam egy újabb babó hírt,de tudtam,h. Ő lesz a következő!!! :wink: Ha már nem én előttem,legalább utánam! :wink: Na jó,Madiani azért még közbeszólt... :lol: Szóval szupi hírek,hurrá hurrá!!! :?

Regina baba elkapta a szokásos hányós vírust,szerdán kell majd kontrollra visszavinni! de semmi gyógyszert nem kapott,csak a folyadékpótlásra kell odafigyelnünk és ihat szőlőcukros vizet,az jót tesz. Köszönjük a jobbulás kívánságokat!!! :)

megint itt vagyok egyedül,párom bement anyóshoz a m.helyére,oda lett csalva azzal,h. ad nekünk egy kis pénzt... :? Ami rendes tőle,csak ma már 2x telefonált nagy aggodalmában Regi miatt és baromi jól tudja,h. tök egyedül vagyok,ha elhívja páromat!!! :evil: Mert mi van,ha épp szoptatok,Reginára meg rájön a hányás :?: Már annyira unom ezt a nőt! Már lassan többet van nála a férjem a szabija alatt,mint velünk,pedig most aztán a legjobban lenne rá szükségem! :cry: Ha anyós így akarja a szülés utáni depressziót belőlem előhozni,akkor a lehető legjobb úton jár! :cry: Pedig olyan boldog lennék és vagyok is,csak ne lenne ez a minden napos ugráltatás és csesztetés! :cry: Már kezdek arra gondolni,h. itthagyok csapot-papot,jöjjön ő ide lakni,aztán tessék,nevelje a gyerekeket és lakjon a férjemmel,úgyis imádattal csüng rajta... :evil: Na jó,ilyet nem tennék persze,csak a keserűség beszél belőlem! :(

Béenn: ez az adventi koszorú csodaszép!!! :P Annyira jó,hogy ilyen kézügyességetek van!!! Gratula hozzá!!! :) ja és köszönöm a dicsit a 4 gyerek miatt,Cicókának és a többieknek is!

T Katinka: drukkolok a szerdához,de nem lesz baj!!! 8)

Na megyek,szomorkodok kicsit... Már tök rég elment párom,de azért sem telefonálok rá,ne örüljön anyós,h. én itthon izgulok! :?

Cicus
cicus78

Most néztem a táblázatban, hogy már csak Orsi és Edit van előirányzottan előttem, aztán hivatalosan én következem.

Edit, Orsi: tessék most már belehúzni! :D Illatva inkább Boginak, és Dorotinak kellene! :)

Kép
cedis

Cicus: jók a megérzéseid, vagy tényleg boszi vagy! :D
Akkor várjuk, hogy véleményed szerint ki lesz a következő?

Hát ez már tényleg több a soknál, amit anyósod csinál. Pároddal beszéltetek már róla, hogy ez neked rosszul esik, hogy elvégre azért van szabin, hogy veletek legyen, és folyton elrángatja? Depis meg ne legyél! Beszéljétek meg az a feszültségekre is jó.

Remélem egy-két nap és átszalad Regin ez a buta vírus, addig is kitartás, és remélem Zsófit elkerüli.

Kép
cedis

Titokbaba drukk!!!!!!++++++++++

Ma voltam nst-n , holnap pedig be kell feküdnöm!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Titokbaba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezerrel drukkolunk és veled vagyunk, hajrá!

Csajok: ma már itt a legújabb topicbaba!!! Annustól várjuk a híreket!

Cicus: nekem is rossz kedvem van, de nekem anyukám miatt :cry: :cry: :cry: most beszéltem vele telefonon, és naná, hogy ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta, most bőgtem egy órát, na mindegy....
Remélem Regi gyorsan túl lesz a betegségen!

Béeen: ügyi vagy! szép lett, én az idén szögletes formában utazom majd, már vettem hozzá egy arany színű tálat, tűzőhabot....stb

Katinka: nyugi nem lesz baj akkor, ha nem magas a vérnyomásod és nem vagy túl ödémás! a védőnő mondta, hogy nézesd meg a magzatvizet? feketepont neki, ha paráztat :evil:

cicóka

Moncsi!
Miért kell befeküdnöd? Minden rendben?

Cicus!
Tudom, könnyű azt mondani, de próbálj meg nem idegeskedni az Anyósod miatt. Nem szép dolog tőle, de Ilyenkor a hormonok is dolgoznak, talán te is érzékenyebben veszed ezeket a dolgokat! Próbáld a párodnak elmondani, hogy ez nem jó neked. Biztos megérti, 4 gyereket neveltek, az sokkal nagyobb kihívás mint egy anyós-probléma. Ha az megy, akkor ezzel sem lehet nagy gond. :)
Fasza csaj vagy te, nem illik hozzád a szomorkodás!
És köszi a dicsit a koszorúra! :)
Képzeljétek, magunknak itthonra még soha nem csináltam. Dekoratőr vagyok és az utóbbi jó pár évem novembere-decembere azzal telt, hogy boltokat dekoráltunk karira...valahogy sosem volt kedvem itthon is ezzel foglalkozni...most meg HIÁNYZIK, hogy nem dolgozom!!!!
Úgyhogy ez lett az eredménye. :)

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Moncsi: hogyhogy be kell feküdnöd? :shock:

Kép
cedis

Mondtam ezeket az alhasi szúrkálásokat, meg görcsöket, és mivel veszélyeztetett vagyok így is az előz császár miatt, gondolták befektetnek, jövhéten mindenképpen be kellett volna, kérdezték hogy meg tudom e oldani hogy inkább most , mondtam hogy hát meg, most már nem mondtam nemet. Hát remélem hogy Nem kell baba nélkül két hetet bent lenni. Holnap úgyis szülni akartam :D jó lenne ha bejönne a megérzésem :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Itt vagyok! :(
Nem csajok,most épp nincs is kedvem beszélgetni vele,úgyhogy nemrég hazajött,de küldtem is tovább postára meg vásárolni. :roll: Persze észrevette rajtam a rosszkedvet,kérdezte is,de mit mondjak? Ha magától nem veszi észre,hagyjuk. Kíváncsi vagyok,holnap mi a fenével áll elő megint anyós... :( Most is jó sokáig ott tartotta magánál. Na mind1. :cry:

Cicóka: sajnálom a Te esetedet is,de Neked kicsit más,mégiscsak a TE anyukád,ja és nem mellékesen nem akar elszakítani a párodtól!
Tehát amit esetleg csinál,v. mond,azt nem rosszindulatból teszi,ahogy Cedisnél is így van!

Igen,boszi vagyok,annál is inkább,mert én Zsófival nov.8.-át éreztem (már októbertől) és aznap el is indult a szülésem! :) De ő kivárta a 9.-ét,mert az a kedvenc számom! :lol: Regi is 9.-én született,tehát a két kicsi. A nagyok pedig 12.-én! Szóval így hoztam össze a dolgokat! :D :D

Hogy ki lesz a köv.? Na ezt most nem tudom... :wink: Majd jön az ihlet! :lol: De sztem Orsi,Edit ja és Bei-t érzem nagyon,közülük valaki!!! :wink:

Moncsi: megy a drukk Neked is!!! ++++++++++++++++++++++++++ Miért kell befeküdnöd?

Cicus
cicus78

Béenn: jajj de aranyos vagy,köszi a bíztatást!!! :) Már kicsit jobb kedvem is lett! :) Igazad van,mit nekem egy anyós?! :wink: Pattogjon csak,majd elfárad! :lol:

Cicus
cicus78

Sziasztok Mindenkinek kicsiknek es nagyoknak !!!

Szegyenlem is magam mert eddig nem irtam :oops: Olvastam mindent kb. 3-4 naponta, csk irni nem tudtam :( Koltozkodtunk, vegre minden ok az uj lakasban vagyunk.

MENION, CICUS GRATULALOK A TUNEMENYEKHEZ !!!!! Mert meg ezzel is le vagyok maradva :roll:

Titokbaba drukkok mennek tolem is!!!!!!!!

Rolunk: Szerdan korhaz , csutortokon csaszar , 3 nap es anya leszek :lol: Nem emlekszem ki is irta a Katalin napot na nekunk is az jutott :)

Este meg probalok jonni es irni meg olvasni :)

Sok pusszantas :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Cicus: ok, én ebben a sorrendben vagy ha nem is sorrendben, de abban mindenképpen benne vagyok, hogy előttem szül Orsi, Bei, és Edit, sőt még mOncsit is magam elé engedem, ha nagyon szeretné.
Én mindenképpen decemberben akarok szülni. :D

Moncsi: ok, akkor nincs baj, csak óvatosságból kell befeküdnöd. Lívia hogy fogja bírni nélküled?

Cicus: tényleg ne foglalkozz vele, mármint anyóssal. Párod szeret, nem fog tudni elszakítani titeket. Ha ennyire korlátolt az anyósod, hogy ilyennel próbálkozik, akkor előbb utóbb majd ő veszíti el a fiát.
Ne stresszeld magad, Zsófinak, na és persze a többi gyerkőcnek is a vidám, kiegyensúlyozott Ciucsra van szüksége.Amúgy meg ide gyere nyugodtan panaszkodni, mi itt mind nagyon szeretünk téged!!!! :P :P

Kép
cedis

Titokbaba..nagyon drukkolok neked, húú de izgalmas!Várjuk a híreket!! :D

Moncsi...akkor drukkolok hogy mihamarabb megcsászározzanak, ha már be kell feküdnöd. :(
gondolom a kis Lívi miatt se szeretnél sokat kórházban lenni.
Kitartást és sok bátorságot neked!!!!

Julcsival mi lehet???Remélem jól van, neki a vérnyomása is nagyon felment, nem? :roll: :( kórházban van??

Edit drukkolok neked hogy te se várj már sokáig.Felkészültél???

Katinka..beszéltél a dokival???Drukkolok nehogy toxémia legyen.Nem vizesedsz???

Nst-re én is holnap megyek, és akkor lesz Uh is.Sajnos híztam 2 kg-ot a 2 hét alatt :( de nagyon vizesedem is. :?
Kíváncsi vagyok mit mond a doki.
Én is programozott csaszis leszek, de még nem tudom mikor kell befeküdni, szerintem csak Mikulás után :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Nenu....Húú, de mozgalmas a fórum, jó hogy jelentkeztél, akkor nagyon szorítok neked minden símán menjen, és szép egészséges babád legyen 3 nap mulva!!! :D
Sok erőt és kitartást a műtéthez!!++++++++++++

Kép
Kép
lovaszkata

Na még nincs hír!2 percenként lesem a telóm hátha nem hallom meg véletlenül :lol: :lol:

Nenu!
Huuu,akkor csütörtökön már biztos lesz baba!!!Jaj de jó!Akkor addig pihi!

Moncsi!
Sajnálom a befekvést.Ezek szerint hegszétválás veszélye miatt kel befeküdnöd?Lehet h előbb meg is császároznak esetleg?Vagy mit mondott a dokid?

Cicus!
Én is beszélnék a férjeddel a helyedben!Ti ketten értsetek egyet,anyóssal meg nefoglalkozz!Hála az égnek h nem kell vele együtt élned! :wink:
Na és én?Én mikor jövök?Kérek én is egy jóslatot!

Cicóka!
Anyud meg had mondja a magáét,te se idegeskedj!Van jobb dolgod is!!!Bólogass aztán hagyd a fenébe :lol: :lol:

Béen!
Szép lett a koszorú!Csinálhatsz nyugodtan nekem is ha ennyire hiányzik a meló :lol: :lol:

annus11

Annus!
Szívesen csinálok neked is, ha lejössz érte Szolnokra! :D :D

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Van ám ma irogatás!

Kata!
Igen teljesen fel vagyok készülve!
És már szeretnék menni,de az a Doroti baba nagyon jól érzi magát bent.

Cicus!!!
Tényleg ne idegeskedj!Gondolj bele legalább nem állít be váratlanul.Csak a férjedet ugráltatja,ha ő meg hagya magát akkor megérdemli hogy inkább az annyával legyen.
Majd rájön egy idő után.
tudom hogy ez nem nagy segítség de gondolj bele! az enyém itt lakik az utcákban.Előre sajnálom magam mert ő most a tájamra sem néz de ha a Doroti végre kibújik minden nap itt lesz.
Már tegnap elkezdte,hogy -á nem fogok én megszülni majd csak december 5.e után mert ő látja rajtam.
Mit?És mikor?már egy hete föl sem hívott de ő látja.
Na mindegy.

Holnap én is megyek CTG-re meg uh-ra.De előtte mindenképpen jövök.De majd csak délután leszek legközelebb.
Ha meg lesz valami úgyis sms-ezek.

hadedit82

Béen!
Öcsém minden héten jár Szolnokon :lol: :lol: És mivel utána ide jön a szemközti házba,bármit el tud hozni :lol: :lol: :lol:

annus11

Elindulok a dokihoz. Még előtte be kell mennem a háziorvoshoz a táppénzes papíromért azt bedobom a munkahelyemre aztán a doki.

Mire hazaérek remélem Titokbaba már a karjában tartja a pici fiát.

Nenu: neked is mennek a drukkok, pihi még 3 napig aztán....!

Moncsi: szorítunk neked is!!!!

Cicus, Annus: igazatok van, az én anyum, de régen olyan jó volt a kapcsolatunk, mostanában nem találjuk a közös hangot. Már az esküvő kapcsán is voltak súrlódások, és ezt az egész anyává válást úgy szeretném vele is megélni, de valami miatt állandóan félreértjük egymást. :cry:

cicóka

Sziasztok!

Titokbaba: Gondolok rád! Várom a híreket!

Csak gyorsan leírom, hogy mi történt ma velem aztán pihenek tovább.
Bementem ctg-re, minden oké, Réka mozgott, vizelet, vérnyomás rendben, visszamentem az orvosomhoz az eredménnyel, megvizsgálta a méhszájat, azt mondta zárt minden oké.
Bementem öltözködni, lenézek és egy vértócsa állt alattam, nagyon megijedtem! Mondták, hogy valószínűleg a méhszáj érzékeny és a vizsgálattól vérzik, de azért csinálnak uh-ot. Szerencsére nem lepényleválás okozza a vérzést, minden rendben van a babával.

Hazaengedtek, pihennem kell stb. ha gond van visszamenni!
Most már jobban vagyok, nem görcsölök és nem is vérzek annyira.

Megyek is lefeküdni, szeretném a szülési sorrendet tartani és nem beelőzni titeket!

Kép
eper74

Nenu neked is megy a drukk++++++++de jó 3 nap és babót a kezedbe tartod addig is pihenj :lol:
J meg van már a neve :wink: :!:

Béenn nagyon szép a koszorú én is kérek :wink:

Cicus én nagyon megértlek,most annyira nem hiányzik az idegeskedés :cry: beszélj a pároddal

Moncsi neked is drukkolok++++++++Livia hogy fogja vajon birni :?:

Lkata nem beszéltem a dokival szerdán megyek,vizesedés van de nem nagyon egy picit :roll:

t katinka

Eper: pihenj sokat! Nem azért, de akkor jól felnyúlt, és megpiszkált az a doki, ha így véreztél. Nekem is volt ilyen, amikor a főorvos nézte meg a méhszájat annó, baromira fájt is maga a művelet, és utána én is véreztem, de azért figyelj oda rá, ha nem múlik a vérzés inkább menj vissza szerintem.

Kép
cedis

Ezek szerint nagyon sanszos, hogy a héten minimum 4 baba ( Bátony, Nenu babája, Julcsi Áronja, Moncsi Balázsa) megszületik ugye? Na hát és ebben még nincs benne a hidegfront. csak babaeső lesz itt végül! :D

Kép
cedis

Cicóka: és nem tudsz leülni anyuddal elbeszélgetni róla mi a gond kettőtök között? Lehet most szembesült azzal, hogy feleség, anya lettél, már nem az ő egyedüli kislánya vagy. Biztosan nagyon szeret, és jót akar neked. Beszélgessetek, bár könnyű ezt mondani az én anyukám mal pl. nem lehet érzelmekről beszélni, mert úgy tesz mintha kemény kőszikla volna, meg sem hallgat, aztán persze bőg magában, ahol senki nem látja.

Várjuk rólatok este a híreket.

Kép
cedis

Sziasztok!

Úgy látom kezd begyorsulni a topik... :) Titokbaba: nagy nagy hajrá Nektek és megy a drukk tőlem is!! ++++++++++++++++
Annus: NINCS MÉG SEMMI HÍR RÓLUK????
Cicus: Reginek jobbulást, remélem hamar túl lesztek rajta. Anyóssal próbálj meg tényleg nem foglalkozni, nem ér ennyit az egész! Szerintem is a pároddal próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, az most sokkal fontosabb, anyós meg majd észreveszi magát!
Cicóka: ne hagyd, hogy anyukád elrontsa az utolsó pár napot/hetet a várandósságból! Próbálj meg csak magatokra koncentrálni és boldogan várni a kis családtagot, a többit meg ajtón kívűl hagyni.
Az adventi ötleteket innen is loptam:
http://evamagazin.hu/advent/14605_adven ... serek.html
Ezt a tölcséres naptárt szeretném megcsinálni, egyszerű és mutatós, apukának és Boginak készül közösen. :) A 2008 decemberi praktika újságban találtam egy mézeskalács tésztából (ill sógyurma fahéjjal színezve, illatosítva) készült adventi koszorút. Én minden évben saját kezüleg készítem, és igyekszem mindig mást csinálni, most ezt tetszett meg a legjobban. Ha lesz időm megcsinálni, majd dobok fel képet róla. :)
Moncsi: sajnálom a kórházasdit, remélem már nem sokat kell várnod a babára. Azért ha tudsz, adj hírt magatokról!
Cedis: én is szeretném megvárni a decembert a szüléssel! Nagyon úgy tervezek, aztán meglátjuk. Furcsa nekem, hogy többen meg szeretnétek szülni már a 37-38. hét körül. Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy nem véletlen, hogy 40 hétből áll a terhesség, a babának odabent a legideálisabb addig. Persze ha kicsit előbb jön hát nincs mit tenni, meg baja sem lesz, de én valahogy szeretnék betöltött 40. hét után megszülni.
Tegnap kölcsön kaptam a Vida Ágnes féle Igazi szülésfelkészítő dvd-t, sehogy sem tudtam feltölteni a gmailre, de amit a szülési fájdalmakról mondott a dvd-n azt nagyjából megtaláltam a honlapján is:
http://www.kismamablog.hu/szules/szules-felelem-nelkul
Van bent egy-két érdekes dolog, ha valakit érdekel.
Jövök még, remélem lesznek hírek! :)

Puszi

Kép
orsolymors

Még mindig semmi hír...jaj de izgi!

Eper!
Jaj én is megijedtem volna!Akkor tényleg pihi!!!És nem előzni!!!Hogy jössz így Nikit látogatni :lol: :lol: És tényleg ha nem múlik a vérzés vagy bármi van akkor menj be!Inkább feleslegesen mint vmi baj legyen!

Tényleg jó sok baba lesz így!

annus11

Sziasztok!

Baszus mennyit írtatok 1 nap alatt. :)

Cicóka
! NAgyon Szép Zsófi!!!!! A malackás mosolygós egyszerűen enni való!!! :) Kiscsajodnak meg gratulálok az érméhez! Egyébként neked hova tünt ilyen gyorsan a hasad????? :shock: NAgyon jól nézel ki. Mintha nem is szültél volna. :wink:

Eper
. Nem is értem mért vizsgál a 36. héten már? Ilyenkor mát nem szoktak.

Titokbaba!!!!! NAgyon megy a drukk++++++

Én ma voltam NST-n. Szülés is volt várni kellett,de állítólag 1/2 óra alatt megszült - 4. baba és a nő hangját nem is halottuk csak a babáét,amikor felsírt. Olyan jó volt hallani. És képzeljétek. A nőt tolokócsiban tólták ki. Mi meg csak néztünk, hogy ez meg hogy lehetséges, hogy már ül szülés után 1-2 órával. :shock:
Az szerintetek jó, hogy átlagba 160 a szívverése Rékának és volt párszor hogy felugrott 180-ra aztán meg le 120-ra,de ez így hirtelen. Doki nem mondta, hogy nem jó. :?

Cicus!
Adja az ég, hogy jók legyenek a megérzéseid. Nem akarom, hogy indítsanak. :(

Kép
bei

Bei!
Persze hogy jó!!!Ha megnézed az én CTGmet,a blogomban fenn van,akkor láthatod h az enyém milyen és semmi gond nincs vele!!!!!

annus11

na megjöttem,és még mindig semmi Titokbabáról...úgy izgulok :wink:

Eper: te jó ég, ilyen is van :?: tessék pihenni, hiszen mi egy napra vagyunk kiírva, szóval ne hagyj el kérlek :D Ha vérzel irány vissza, igaza van Annusnak inkább feleslegesen menj, mint ne menj és...
Puszi Nektek és jó pihit!

Cedis: megpróbáltam már leülni vele, de sajna nem ment. Kicsit ki vannak az idegei, 15 éve beteget ápol, először apukám 4 évig, az nagyon kemény volt, ketten csináltuk végig én is belerokkantam. Aztán jött a nagyikám, ott is ő állt helyt, a tesója annyira nem törte magát, egyedüli segítsége én voltam 150 km-ről, miközben a tesója és az ő családja 20 km-re lakik. Most meg a nagyapám, bár ő szerencsére nem beteg, csak 88 éves lesz márciusban és nagyon nehéz vele. Ebben most már annyira nem tudom támogatni, hiszen nekem is ideje volt családot alapítanom, és magammal törődnöm. És hát ott van a tesója, meg annak a lánya oldják meg, Csak hát ő nem szeret konfrontálódni, hanem inkább mártír módjára felvállal mindent - szinte nincs is saját élete. Csak a nagyapa gondozásának él, miközben dolgozik. Szóval őt lelkileg kellene helyretenni, de ehhez én már kevés vagyok.
Na mindegy, bocs hogy ennyit írtam erről, de most jobb egy kicsit
:oops:

És hát velünk a helyzet: farosak maradtunk, és ha így is maradunk a legvégső időpont, ha addig spontán nem indul be a szülés, vagy nincs valami más jel, akkor dec. 20-án hétfőn mi vagyunk az első program csaszisok :roll: hát ez még jó sokára van :shock: Ha közben beindulna, akkor is irány a műtő, mert hát sacc per kábé nem kis gyerekről vagyon szó - 3075 g körül állunk :shock: úgy hízunk az elmúlt másfél hónapban, hogy ihaj! Méhszáj zárt 2000-es, szeptember közepe óta ilyen.
Az éjszakai jóslóimra azt mondta, hogy az erős méhtevékenység attól is lehetett, mert kicsi fiam megpróbál megfordulni :wink: egyelőre sikertelenül, de mégis befordulna, akkor meg várjuk mikor akar kijönni. Egyébként minden csütörtökön randi a koriban. Most is, lesz vér, kenet és CTG.

cicóka

Megszületett Bátony!!!!!!

Holnap jön Kata és mesél!A lényeg h végül császár lett,rá volt tekeredve a köldökzsinór a babára,és az mindig visszahúzta,nem illeszkedett be rendesen emiatt.Tágulni se tágult tovább,a szívhang is leesett,ezért lett császár.De mindketten jól vannak,már szopizott is a fiatalúr :lol: :lol:

Itt is nagy gratula nekik,jó egészséget,sok tejcsit!!!!

annus11

Cicóka!
Ez tényleg nehéz így,de teljesen egyet értek veled....Továbbra is támogasd anyudat lelkileg,de csak el kéne fogadnia hogy többre neked most nem telik!Remélem h megérti!
És tényleg jó nagy a gyerkőc!Én örülök ha Niki lesz ekkora a végére
:lol:

Cicus!
Tényleg nem semmi hogy eltűnt a hasad!!!!!Hogy csináltad?Fogadjunk h csak egy párna volt ott nem is Zsófi :wink:

Szilvi!
SzösziAnna meg vmi gyönyörű!!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: