Hello
Na ugye, Cicus-boszi megmondta,hogy babát érez mára???
Titokbaba,mindent bele!!!!!!!!! Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!

Hú,ez tök izgi és én már alig vártam egy újabb babó hírt,de tudtam,h. Ő lesz a következő!!!

Ha már nem én előttem,legalább utánam!

Na jó,Madiani azért még közbeszólt...

Szóval szupi hírek,hurrá hurrá!!!
Regina baba elkapta a szokásos hányós vírust,szerdán kell majd kontrollra visszavinni! de semmi gyógyszert nem kapott,csak a folyadékpótlásra kell odafigyelnünk és ihat szőlőcukros vizet,az jót tesz. Köszönjük a jobbulás kívánságokat!!!
megint itt vagyok egyedül,párom bement anyóshoz a m.helyére,oda lett csalva azzal,h. ad nekünk egy kis pénzt...

Ami rendes tőle,csak ma már 2x telefonált nagy aggodalmában Regi miatt és baromi jól tudja,h. tök egyedül vagyok,ha elhívja páromat!!!

Mert mi van,ha épp szoptatok,Reginára meg rájön a hányás

Már annyira unom ezt a nőt! Már lassan többet van nála a férjem a szabija alatt,mint velünk,pedig most aztán a legjobban lenne rá szükségem!

Ha anyós így akarja a szülés utáni depressziót belőlem előhozni,akkor a lehető legjobb úton jár!

Pedig olyan boldog lennék és vagyok is,csak ne lenne ez a minden napos ugráltatás és csesztetés!

Már kezdek arra gondolni,h. itthagyok csapot-papot,jöjjön ő ide lakni,aztán tessék,nevelje a gyerekeket és lakjon a férjemmel,úgyis imádattal csüng rajta...

Na jó,ilyet nem tennék persze,csak a keserűség beszél belőlem!
Béenn: ez az adventi koszorú csodaszép!!!

Annyira jó,hogy ilyen kézügyességetek van!!! Gratula hozzá!!!

ja és köszönöm a dicsit a 4 gyerek miatt,Cicókának és a többieknek is!
T Katinka: drukkolok a szerdához,de nem lesz baj!!!
Na megyek,szomorkodok kicsit... Már tök rég elment párom,de azért sem telefonálok rá,ne örüljön anyós,h. én itthon izgulok!
Cicus