Volt termés, rendesen.
Trzsike: üdv közöttünk, csinos kismama vagy
Oszman: nagyon jó a link, amit betettél
Bárány: tökéletes eredmény
Ewi: üdv neked is, ha a 20. héten sem tudja biztosra, hogy fiú, akkor az nagy valószínűséggel csajszi
Mia: gratulálok a kukishoz
Mumin: jó lenne, ha javítanád a lányok arányát
Almaani: de jóóó, megvettétek a zenélős forgót.

Ügyik vagytok. Én is nagyon szeretnék játszószőnyeget, de nem láttam még sehol olyan nagyobb méretűt
Oszman: babgulyás NYAM-NYAM.

Én is Ferro-Folgamma-t szedek, 2*1-et, Elevitet naponta 1-et és a MagneB6-ot, abból 3*2-t
Sziszka: babaápolási termék? Kinél mi válik be. Pl. a Johnson’s-ra a környezetemben sokat panaszkodtak, a Gabira is. De eleinte úgy is a doki ír fel neked termékeket (vagyis nálunk így működik), nagyon érzékeny még ilyenkor a babák bőre. Pl. sógornőm még mindig a gyógyszertári A vitaminos popsikrémet használja (az ikrek 2 évesek), neki csak az vált be.
Mankabi: nagyon szép kiságy, nekem nagyon tetszik

Elvileg a 20. héttől érdemes elkezdeni a szülésfelkészítő tanfolyamot
Ibm: nagyon rendes dokid van

, 3*1 kötelező szex, ez jó és megnyugtató
Mosószer:
Én most a Brendonban vettem direkt babáknak való mosógélt és öblítőt, árban ugyanott van, ahol a többi mosószer
Szívhang:
Lehet, hogy már írtam (nézzétek el, híg az agyam), a múltkori terhesgondozáson nagyon bunkó volt velem a védőnő. Az volt a gond, hogy meg mertem kérdezni, hogy hanyadik héttől nézik a szívhangot itt a terhesgondozáson, erre azt mondta, hogy majd meglátom.

Még szerencse, hogy előtte mérte meg a vérnyomásomat.
Testsúly:
Hát most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki hogy nézett vagy néz ki. Iwiw-en milyen néven lehet elérni benneteket? (jöhet priviben)