Sziasztok kimamik,
csak egy gyors bejelentkezés, visszaolvastam ugyan mindent, de enm tudok reagálni, mennem kell Ábelhez, mert nagyon nagyon beteg szegényke. Már két napja el sem mozdulok mellöle, mert nem nagyon engedi. Tegnap voltunk dokinál, a mandulája van nagyon begyulladva szegénynek, tegnap este még fél tízkor is 40 fokos láza volt. Nagyon elesett, állandóan nyüszít és alszik, meg kapaszkodik belém, a szívem szakad meg! De remélem az antibiotikumtól jobban lesz hamarosan Nem is eszik, mert annyira fáj neki minden nyelés, inni is úgy tukmálom belé. Ma benéztem a szájába, hát a fogsorig teljesen be van dagadva minden, és tiszta genny. Szegénykének korog a gyomra, annyira éhes, de nem tud enni, annyira sajnálom!
Szóval most tényleg minden idömet mellette töltöm.
Hétfön voltam este dokinál, ctg tökéletes, Áron majd kirúgta a ház falát, doki röhögött is, hogy jó kis magyar virtus! Keményedek én is most már, doki mondta, hogy ezek már a jóslófájások. Egyébként manó 2 kg fölött van valamivel, ami nagyon jó.
Megkaptam a kórházi beutalót meg minden papírt, ami a szüléshez kell, mert öt már csak babával fogom újra látni, mert szabira megy.
Papírokon a diagnózis és kérés: császár
Átbeszéltünk mindent és így lesz a legjobb és legbiztonségosabb mindenkinek. Úgyhogy ha minden igaz, akkor szept. 7-8-án találkozunk Áronnal, ha csak nem akar elöbb kibújni.
Még így is necces lesz a dolog, hogy apa velem legyen, mert Áblt valahova lekell passzolnunk, a szülöszobára azért scak nem vihetjük be, mondjuk szerintem hisztizne is, ha meglátná a pár perces öcsikéjét. De majd csak összehozzuk valahogy.
Mindenkinek szép napot, ha enyhül a helyzet jövök rendesen!
pussz