A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Gremese: valószínű, hogy ez is normális ilyenkor, bár nekem az még nem fájt. Ha nem múlik el, vagy nagyon fáj, nézesd meg magad!

Babazene: ezzel kapcsolatban én a rossz anyák közé tartozom. Én a könnyűzenét részesítem előnyben. Karácsonykor én még javában discóztam. (Már terhes voltam, csak még nem tudtam róla). A szilveszter éjszakát is átmulattam. Na, akkor már gyanús volt, hogy hajnal 5 felé már kivoltam nagyon. Még szerencse, hogy nem iszom, különben elég parás lettem volna. Ja és még január-februárban zenészbálokba járogattunk. Mondjuk azt már csak lájtosan. Szóval az én gyerekeim ilyen zenéken nőnek fel.
Egyébként Rebeka mindenevő. Sorban énekli a dalokat, amiket a kocsiban szoktam hallgatni, szereti az apja zenéjét is (lakdalmas, táncdal), és van neki gyerek CD-je is, azt is imádja!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Tulajdonképpen nem fáj, csak éreztem valami nyilallást. (A fájdalom nálam egészen máshol kezdődik szerencsére.
De anyu lejött reggel, elmondtam neki, és rávágta: jóslófájás. :D
Jól van mondom, akkor szépen haladunk. :wink:
És még azt számolgattam anno apának, ha babci minimum 11 napot még tovább lustálkodna, akkor ő is mérleg lehetne, mint az anyja, meg az apja. Most meg örülhetek, ha szeptemberig kihúzza.
Jaj, már nagyon izgi...... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: akkor jó. Egyébként nálam működik a pszihológia. Amióta a doki megnyugtatott, hogy ezeknek a keményedéseknek meg pici mensis görcsöknek nincs jelentősége, azóta nem is nagyon figyelek rá. Nem is érzem annyira.

Mi meg apukával mindketten bikák vagyunk. És sanszos a kis oroszlángyerek mellé még egy! A baj csak az, hogy Rebekában benne van az oroszlánszülöttek összes rossz tulajdonsága. Az unokahúgom is oroszlán, dettó ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Jaj, mi lesz velem???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Bocsi, hogy pár napig nem voltam de annyira fáradt vagyok, hogy mire végig olvaslak titeket teljesen elfáradok.

Szóval én mellszívót tutti csak a szülés után veszek és akkor is az AVENT-et mert cumisüvegünk meg cumink is olyan van.
Én külföldön dolgoztam bölcsiben és ott csak az Aventes dolgokat használták az anyukák mert az volt a legjobb.
Nekem a sterilizálom is olyan és mikrós amibe csak vizet kell tenni és ha jól emlékszem akkor 5-8 percig kell betenni és már kész is a sterilizálás.

Lányok gyönyörűek a képek. Annyira jó ennyi pocis csajt együtt látni.

Gremese : látom te is láttad az M1-en a műsort amibe a dél-pesti kórházról volt szó.
Én ott fogok szülni. Nem is tudtam, hogy van ott olyan szoba amibe van kád is. Én szeretnék vízben vajúdni mert amúgy is szeretem a vizet és halak a horoszkópom. Szóval víz jöhet dögivel.

Pont holnap megyek a kórházba mert elkezdjük a CTG-t majd rákérdezek erre a témára is.

Era : nagyon édes Beatrice. Szépen növekszik és szuper, hogy ennyit tud enni már. Mondtak már valamit a dokik, hogy milyen súlyt kell elérnetek, hogy mehessetek haza ? Még mindig megy a drukk nektek és a sok sok pozitív energia.

Hát lányok tegnap engem is elért a vég.
Egésznap hasmenésem volt. Azaz úgy volt, hogy azt hittem csak pisilnem kell és erre jött más is. Jól megijedtem és inkább bevettem még egy vas tablettát. Most meg iszom a sima Colát ( persze nem szabadna ) mert az is hasfogó.
De hála istennek azért este már jobban voltam és remélem ma is jobban leszek már.

Voltam vettem a kínaiaknál hálóinget darabját 1.000ft-ért. Bőven megteszi majd főleg mert úgy nézek ki benne mint egy nagymamai. Azt hiszem a kórház után megy a szekrény aljába és jó lesz a következő szülésre majd. Az tutti, hogy addig én fel sem veszem. Amúgy sem igazán szeretek hálóingben aludni.

Na jó hosszú lettem. Majd délután jelentkezem még.

Üdv mindenkinek !!! Kép . Kép .
20200310173350

KTimi! Nekem a kórházas infót a vizitorna-oktató mondta tegnap - de nincs jelentősége.
Örülök, hogy jobban vagy! Anyukám is - orvos - nagyon sok mindenre a kólát ajánlja. :wink:

Na megyek a gyogyótárba és veszek 70% alkoholt, meg hexachlorophenes hintőport Zsofka popikájára. :lol:

Kiskolbi! Az arconrugjukapátmertaztökvicces nálunk is bejátszik. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Csajok!
Örülök, hogy mindenki jól van. Aranyosak a tali képek, a sok pocakos!

Ktimi: ma ezen híreken felbúzdulva felhívtam a kórházat. tutira lesz 7-én felkészítő, akkor remélem lehet tisztázni mindent!

pupu

KépKép
anesz74

anesz : én holnap megyek és rákérdezek megint és ha haza értem rögtön írok milyen infókat kaptam.
20200310173350

Sziasztok Mammikák!
Emese! Nekem már sokszor nyilallgat a szeméremcsontom, főleg ha sokat ülök terpeszben, vagy jógázok. Tágulunk-tágulunk :lol: Szerintem ne aggódj, én szándékosan ülök úgy sokszor, hogy tágítom a medencémet, és utána ha felállok nyilallgat.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! és még egy, Emese, meg a többiek, akik gátmasszázsba gondolkoznak! Ezt ismeritek?: http://www.kismamajoga.hu/ itt kismama jóga - legördülő - és gátvédelem!
Vagy ezt? : http://bmkorhazbabak.freeweb.hu/gatmasszazs.htm

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Táguluuuuunk....... táguluuuuuunk...... jejujeeeeeee..... :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Horoszkóp: Nekem a legjobb barátnőm Szűz jegyű, úgyhogy tökéletes lesz egy Szűz kislány! :lol:
Én egyébként Ikrek vagyok, a párom pedig Bika. Majd azért néha biztos nem fogok bírni a két földjegyűvel…

K.Timi! Én is a kínaiban vettem a hálóingeket és a köntöst is. Szerintem nem olyan rossz minőség már a kínai, és jóval olcsóbbak. Meg én speciál úgysem fogom utána hordani őket.

Vettem ma két kiszoknit! :D

Már festik az előszobánkat, és az ajtókat!!! :lol: Lassan, de haladunk!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok kimamik,

csak egy gyors bejelentkezés, visszaolvastam ugyan mindent, de enm tudok reagálni, mennem kell Ábelhez, mert nagyon nagyon beteg szegényke. Már két napja el sem mozdulok mellöle, mert nem nagyon engedi. Tegnap voltunk dokinál, a mandulája van nagyon begyulladva szegénynek, tegnap este még fél tízkor is 40 fokos láza volt. Nagyon elesett, állandóan nyüszít és alszik, meg kapaszkodik belém, a szívem szakad meg! De remélem az antibiotikumtól jobban lesz hamarosan Nem is eszik, mert annyira fáj neki minden nyelés, inni is úgy tukmálom belé. Ma benéztem a szájába, hát a fogsorig teljesen be van dagadva minden, és tiszta genny. Szegénykének korog a gyomra, annyira éhes, de nem tud enni, annyira sajnálom! :cry: :cry:
Szóval most tényleg minden idömet mellette töltöm.

Hétfön voltam este dokinál, ctg tökéletes, Áron majd kirúgta a ház falát, doki röhögött is, hogy jó kis magyar virtus! Keményedek én is most már, doki mondta, hogy ezek már a jóslófájások. Egyébként manó 2 kg fölött van valamivel, ami nagyon jó.
Megkaptam a kórházi beutalót meg minden papírt, ami a szüléshez kell, mert öt már csak babával fogom újra látni, mert szabira megy.
Papírokon a diagnózis és kérés: császár :cry:
Átbeszéltünk mindent és így lesz a legjobb és legbiztonségosabb mindenkinek. Úgyhogy ha minden igaz, akkor szept. 7-8-án találkozunk Áronnal, ha csak nem akar elöbb kibújni. :wink:
Még így is necces lesz a dolog, hogy apa velem legyen, mert Áblt valahova lekell passzolnunk, a szülöszobára azért scak nem vihetjük be, mondjuk szerintem hisztizne is, ha meglátná a pár perces öcsikéjét. De majd csak összehozzuk valahogy. :wink:

Mindenkinek szép napot, ha enyhül a helyzet jövök rendesen!

pussz

KépKép
KépKép
motiot

ÓÓÓ! Motiot! Jobbulást kívánok Ábelnek!
Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok, Kismamik!
Köszi mindenkinek a tanácsokat a kütyükkel (mellszívó stb.) kapcsolatban, nagyon jól jöttek, nem agyalok tovább, hanem kiválasztok mindegyikből egyet a neten, aztán ha kelleni fog, apa megveszi.

Örülök, hogy ily sokan ilyen szépen tágulgatnak!!! :lol: Nekem csak nyilallások vannak időnként, de majd tuti lesz más is.

Motiot, nagyon sajnálom Ábelt! Pépeset sem tud enni? Szegénykém... :cry:

Anitja, köszi a remek gátmasszázsos oldalakat!

Szombaton megyünk CTG-re, utána szerdán pedig a dokihoz, már alig várom! Gremese, végre látni fogom a Péterfy szülészetét belülről, majd beszámolok (bár nem hinném, hogy sok újat tudnék mondani Neked)! ;-)

Kép
Kép
irina

Juba, örülök, hogy minden rendben a babával!
Betét: Azt hiszem, Vadvirág anno az Allways éjszakai betétjét ajánlotta, hogy neki az vált benne (én vettem a Tena mellé azt is), nézd meg, hátha jó lesz. Bugyi: kínaiból nagymamis 290 Ft/db, szerintem az eldobható sem olcsóbb. ;-)

Kép
Kép
irina

benne = be :oops:

Kép
Kép
irina

Irina! Azért várom majd a Péterfy-s beszámolót! :)

Én is a figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy újságot, amit korábban Vadvirág ajánlott: A Kismama magazin különszáma: A baba első éve.
Főleg első babásoknak ajánlom, rengeteg kérdésre választ ad. Én ma vettem meg, és már olvasom is.

Anitja! Nagyon köszi a gátmasszázsos, és jógis oldalakat!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Jelentezek én is.

A képek szuperek

Tegnap voltam dokinál hétfőn vérvétel, 15.-én CTG meg lehet,
hogy m,ég egy uh is de azt majd akkor kiderül.
Babuci minden órában jelez,hogy jól van.

Motiot!
Jobbulást Áronnak vigyázz rá.
Probálj neki levest adni az is telit valamennyire.

Era!
Hogy van a csöpséged?

Szép napot.
Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Motiot! Megy a sok pozitív energia Ábelnek!!!! ++++++++++

Era! Mi újság Beatrice-szel? (Ha már a +++++++++ energiáknál tartunk). :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: oké, mindent meg fogok vizslatni a Péterfyben!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Anikó elment a link!

Banita sikerült??

Motiot: jobbulást Ábelnek! :(

SOS!!!

Van valaki akinek már leszállt a pocija?Éjszaka iszonyúan keményedtem,reggelre a pocim elvándorolt. :shock: :shock: :shock:
Hetek óta nem láttam a bordáimat,most mindet látni és az oldalam be van esve teljesen a pocim felett.Ha le akarok ülni a karomat a hasam alá kell rakni mert útban van. :oops:

Anyukák ez mennyi idővel szülés előtt szokott lenni?Várom a tapasztalatokat!

Megyek pihizni,majd később jövök.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Ebből baba lesz!!!!!????? :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: de jó lenne.... :D Ma olyan mindent csinálhatnékom van. :lol: Kitakarítottam pedig mostanában nem szoktam egyedül nekiveselkedni,páromra a frászt hoztam.Anyukámnak mondtam mit csináltam,rögtön azt kérdezte:csak nem szülni fogsz? :wink:
Nem tudom hol van összefüggés,de ma elég sok energiám van az éjszaka ellenére is.Majd kiderül... :wink:
Ha a héten nem jön össze hétfőn mehetek másik dokit beszervezni,enyém hétvégén van utoljára.Szóval jó lenne belehúzni...Másfél hét eltelt lassan a jósolt kettőből. :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Lányok!

Hát megvagyunk-megvagyunk, most lecsökkentették a kajaadagunkat 4 ml -re mert nagyon felpuffadt a hasunk, viszont!!!! már 1050 gr-ot mutat a mérleg!!!!!

Tegnap volt egy vizelet és vérvizsgálatunk, minden negatív lett!

Mellszívó ügyben nekem az AVENT nagyon bevált, csak ajánlani tudom, mert az elején én kézzel fejtem ( pont a tejbelövellésnél nagyon fájt, utána elektromos gépeel, most pedig ezzel, hát van viszonyítási alapom, nekem messze az AVENT ISIS jött be.

Képet majd csak jövő héten tudok küldeni, addig is puszi mindenkinek!
Era
Vendég

Miléna! FÉSZEKRAKÁS!!! Ebből BABA lesz!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Timi26! Lehet, nem te leszel a második. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna:
ez változó. Van akinek a szülés kezdetekor, de van akinek 2-4 héttel előbb.
Nekem Marcinál kb. a 37. héten és a 42. héten szültem. De barinőmnek meg pl. mikor a burok megrepedt.
Drukkkkkk....

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok !

Era . nagyon szépen gyarapszik a kis hölgy. A puffadáson is hamar túl lesztek. Megy tovább az energia. A kézit vagy a gépit használod ?

Miléna : én is szeretném elkérni a linket. Köszi.
Nem is tudom mit kívánjak neked de ahogy olvasom a soraidat mielöbbi babázást.

Megyek mosok kicsit.
20200310173350

Miléna!
Drukkolok!
Puszi
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj....Dokim azt mondta vagy görcsölni fogok,vagy a kicsi méh miatt megreped a burok ami jobb lenne mert rögtön megcsászároznának.Remélem lesz belőle valami..Holnap rendel,meglátom az éjszakát és lehet visszamegyek hozzá.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok mamik!

Bár nem vagyok gyakori venndég, azért ide ficcentek egy két sort....
Mától nem dolgozom!!!!!Juhéj!!! De persze ezer a dolog és ez csak több lesz... Hirtelügyintézés, költözés, stb.....Hát olvasgatva a sorokat mindenki úgy néz ki, hogy szinte teljes felkészültséggel várja a babókáját... kész babaszoba stb... Ehhez képest nálunk.. Na nem is ez a lényeg...
Remélem jól szórakoztatok a babanetes talin biztos nagyon jó volt...
Anitja úgy sajnálom, nem tudtam menni jógára, meg ugye oly messze van most tőlem, így ugyi a talira sem:( nah sebaj azér én megpróbálom szorgosan itthon gyakorolgatni....
Majd priviben még írok.. de most csak ténleg csak egy gyorska ez itten..

jó dalos mesés oldalak mert láttam, megkezdődött a link küldözgetés:

http://marci.co-net.hu/dalok.htm
http://www.nchungarians.org/gyerekek.htm

Nézzetek körbe érdemes!!!

Mindenkinek a legjobbakat!!!!És hosszú ilyen kellemetes időjárást kívánok!!
pola

Kép
pola

Motiot: jobbulást Ábelnek, próbálj meg egy kis folyadékot belédiktálni, hogy ne száradjon ki.

Horcsog: örülök, hogy minden renben veletek.

Miléna: én a múlt héten vettem észre, hogy vándorol a pocakom, de azt mondták, ez ilyenkor már természetes is lehet. Nem feltétlenül szülést jelent, de nálad lehet... Megy a drukk ezerrel, rögtön írj, ha van valami!!!

Era: nagyon ügyesek vagytok! Tényleg, mi az a súlyhatár, amikor kiengedik Beatrice-t?

Gremese: megmondtam hogy nem én leszek a következő. Bííí!!! :D
Figyu, az én málnalevél teámra az van írva, hogy hasmenésre, meg öblögetőszer torokgyuszira. Semmit nem ír a szüléssel kapcsolatban. És háromféleképpen lehet megcsinálni!!! Most akkor hogyan fog hatni??? Forrázatként, főzetként, vagy hideg vizes kivonatként???

Kép
Kép
timi26

Ja, egyébként kemény 169 forint volt!

Kép
Kép
timi26

Miléna, húha, a pocileszállás nagyon izgalmas!!! Okvetlenül számolj be a fejleményekről!

Era, gratu a kislány gyarapodásához! Pikk-pakk kenterbe fogja vágni a többi babát, figyeld meg! ;-)

Szia, Pola! Köszi a linkeket és a bejelentkezést! ;-) Nem baj az, ha nincs még kész a babaszoba, 6 hét alatt még a fél világot meg lehet váltani! És csodálom ám az energiáidat (és azt is, hogy eddig tudtál dolgozni!)!

Kép
Kép
irina

sziasztok!

A súlyhatár 2300 gr :-( . A kézi mellszivót használom.

puszi
Era
Vendég

Ó mi se tartunk sehol.
Múlthéten túl hamar beharangoztam, hogy megyünk shoppingolni.
Hát semmi nem lett belőle.Na majd most hétvégén.

Láttam többen írtátok a gátsebre a Szilviát.Arra gondoltam, hogy a seb biztos fog húzodni és nem e lenne érdemes venni intim törlőkendőt. Néztem a Dm-ben és lehet kapni illatmentes, alkoholmentes, kamillás és aloe veras kendőt. Lehet ez még a gyógyulást is segítené. Szerintetek? :shock:

Hé ne menjen mindenki szülni. Én csak szeptember középére vagyok kiírva és akkörül tervezek szülni is. De nehogy utolsó legyek má. :P
Szépen mindenki várja ki az idejét. :D :D

Már én is csak a héten dolgozok. Már csak kééééééééééééét nap.
Juhéj!!!! :P :P :P

Azér minden szülni készülőnek drukkolok :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Miléna!

Nem kaptam meg a linket, hova küldted?

Era!

Húha! Szépen nőttök, csak így tovább!

Motiot!

Gyógyulást Ábelnek, remélem gyorsan túl lesztek rajta!

Csajok, olyan jó napom volt! Ma volt Szolnokon a Tisza Szállóban Anyatejes nap. A bejárati ajtóban virággal fogadták a kismamikat, meg 2 csomaggal, ami tele van minden jóval. Még nem volt időm megnézni, dolgozok, de este az lesz a program. Láttam benne szoptatós teát, meg valami vizet, termékmintákat meg nem tudom miket. Ja meg még csoki is van benne!
Volt több kiállító, ők is adtak egy csomó jó dolgot. Pl. felfújható strandlabda, kendő napozáshoz, vízminták, cukorkák, tollak stb. Előadásokat tartottak a szoptatásról, meg a bababarát kórházakról, igaz ezekből nem sokat hallottam, készültünk a divatbemutatóra. Egyik tévés elkapott és interjút készített, tiszta béna voltam!!! Ma este lesz a szolnoktv-ben, jajj, miket mondhattam!!!

Ja, a lényeg, utána a kertben ebédet kapott minden jelenlévő. Isteni kajcsik voltak svédasztalon, utána meg süti is volt! Apa is örült neki! :lol: Most tele vagyok!
Tuti jövőre is elmegyek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó, remek dolgok voltak ezen az Anyatej-bulin, remélem, másutt is rendeznek ilyet... ;-)

Lányok, újabb kütyükérdésem: a babamérleg témájához hogy álltok? Én nem akartam venni, hogy ne stresszeljük magunkat (meg úgyis érzem és látom, mennyit szopik majd a baba), de a védőnéni hangsúlyozta, hogy "kéne azért" (legalább kölcsönözni). De csak azért nem akarok venni, hogy a védőnéni elégedett legyen. ;-)

Kép
Kép
irina

Irina! A védőnő hétfőn rékérdezett a babamérlegre, én meg azt mondtam, nem akarok, hogy ne stresszeljem magam. Ha van kakis meg pisis pelus, akkor minden oké. Bólogatott egyetértően, viszont arra kért, hogy akkor hetente jelenjek meg nála mérésen, mondtam nem gond, szívesen. HA meg kényelmetlen, vagy valami, akkor is tudok tőlük bérelni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, szívemből szóltál, köszi! Azért én sem akarok mérleget, hogy kb. 2 hétig használjuk, majd félretoljuk, vagy hogy csak a rend kedvéért füzetben vezessük a gyarapodást. Majd rákérdezek, ők kölcsönöznek-e mérleget.
Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mammikák!
Era! Örülök, hogy Beatrice már ilyen szépen fejlődik! Sok+++++++++++++++++!

Miléna! Neked is sok +++++++++++++++++!

Pola! Jó, hogy jelentkeztél, már aggódtam!

Lánykák! Ha még nem mostatok ki minden babarucit :lol: , érdemes ezen is elgondolkozni (indiai mosódióhéj):
http://www.enatur.hu/product_info.php?m ... ts_id=1896 , én végülis így döntöttem, egyenlőre próbacsomaggal, aztán majd meglátom. Beszámolok mindenképp, hamarosan ugyanis mosok - végre talán a héten elkészül a szekrényke :lol:

Babamérleg: dettó mint Emese :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mi anyósomtól kaptunk mérleget amikor Rebeka született, de csak a heti súlyméréshez használtam. Most is elővettem, de szintén csak a hetihez fogom használni. A franc fog állandóan görcsölni, hogy mikor mennyit eszik. (A heti mérés úgyis mutatni fogja).

Kép
Kép
timi26

ők = nálunk az sztk-ban a védőnők

Kép
Kép
irina

Anitja: nagyon jól hangzik. Feltétlen számolj be, ha kipróbáltad, lehet hogy engem is érdekelne.

Kép
Kép
timi26

milénamoni: nekem mar leszallt kb. 1,5 hete – tobben is megjegyeztek. en is nagyon varom mar a szuletest!

timi26: az en malnalevel teamra is az van irva hihihi

irina: en fontosnak tartoma babamerleget, vettunk is egyet! mivel elso baba nekem kellenek a megerositesek meg a kontrollok, h jo vagy rossz ahogyan es amit csinalok – en segitsegkent latom a merleget!

u.era: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Motiot: szegeny abel kuldunk neki is pozitiv energiat ++++++++, vigyazz ki ne szaradjon …

gremese: nekem mar nagyon regen faj a szemermcsontom, de most egy ideje kb 2 hete a keresztcsontom vagy mefdencecsontom faj, de nagyon nagyon - Linike mar be van fordulv abiztosan azert van

de ez azt jelenti, h nemsokara szuletes lessssssszzssz

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: akkor te melyik módszerrel készíted a teát? És mennyit iszol naponta belőle? Mert nekem a védőnőm csak annyit mondott, hogy már lehet inni, csak azt nem mondta, hogy mennyit. Nem is kérdeztem, mert azt hittem, hogy rajta lesz a csomagoláson...
Te tettél már fel pocakos képet magadról, vagy csak én nem emlékszem rá? Ha nem akkor léccci!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Most jöttem rá, hogy a mentolos Orbit is jó a gyomorsavra!! Ha én ezt előbb is tudtam volna...

Kép
Kép
timi26

Irina: a te vonalzód is 35-öt mutat ma....

Kép
Kép
timi26

timi: 36. hettol lehet az a leghamarabbi idopont, napi egy cseszevel fogok inni jovohet hetfon kezdem!
haaaaaaaaat ez lebukas: meg nem tettem fol kepet :oops: csinalunk es rakok-nem vagyok olyan csini, mint tiii!!!!

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: azt nem hiszem, itt mindenki nagyon csini, te is, csak még nem láttunk... :D

Kép
Kép
timi26

majdnem kesz a babaagy: majd ha teljesen keszen van minden textilia akkor azt is folrakom: Kép Linike 2 sz. ágya

jah es megvettuk a bebihordozot is mutatom: Kép

Kép

Kép
mmarica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: