Fanni! Köszi a számot, elmentettem. Nagyon jó képek Milánról és Márkról.
Riddencs! Szerintem jól látszanak, főleg az első nagyon édes, ahol már emeli a kezét a szájához.
Rebe! A csajok is nagyon cukik. Örülök, hogy minden rendben.
Sotske! Szép a pocifotód. Költözés? Nem semmi ilyenkor. Én örülök, hogy nálunk terhesség előtt volt, mert én biztosan nem bírtam volna ki, hogy ne csináljak semmit. Tegnap is "kikaptam", hogy nem kellene 38 hetesen teraszokat rendezgetni. De mikor olyan gyönyörű idő volt, még muskátliültetést is terveztem, de a délutáni időjárás jelentést hallgatva még egy kicsit halasztottam.
Babyteve! Szépen megnőttek és szerintem még fognak is. Szurkolok a forduláshoz. Én sem akarok császárt, de ha nem hajlandóak a jövő héten sem kibújni, akkor sajos az lesz. Ráadásul Mira harántfekvése is ezirányba mutat. Jánosba szerda délelőtt megyünk legközelebb. CTG+UH+flowmetria. Már nagyon kiváncsi vagyok. Egyébként nagyon jól bírjátok, csak így tovább, és egyébként sem ér beelőzni.
Csilla! Séta nekem sem ment az elején. Én az első két harmadban szinte alig tudtam kimozdulni otthonról. Mondjuk a sok hányás sem könnyítette meg a helyzetet, nálam ugyanis az nem múlt el 3 hónap után csak az elmúlt pár hétben nincs részem benne. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de én most a vége felé sokkal aktívabb vagyok. Ez teljesen egyéni. Először én is nagyon elkeseredtem, hogy a sarki közértig sem mindig tudok elmenni, de aztán tudomásul vettem és azóta mindig igazodom szervezetem jelzéseihez, próbálok annyit bevállalni, ami még megy.
Dóri! Reménykedve próbáltam a 4 összeszorított ujjamat a cici és poci közé tenni. Hát nem hogy 4 nem fér be, de konkrétan melltartóra sem nagyon van szükségem, arra ott a hasam. Szóval, ha ezen múlik sose fogok szülni, vagy kiselefántok lesznek.

Csajok nagyon édik.
Lanyáné! Vizesedésre gyümölcsnap vagy krumplinap. Én egyeztettem a védőnővel és a dokimmal is. Heti egy ilyen nap engedélyezett. Egyik sem túl kellemes, de mivel én egyébként is szénhidrátdiétán vagyok ezért nem volt olyan nehéz és abszolút beválik. Reggel kimérem azt a gyümölcs vagy krumplimennyiséget ami megfelel az engedélyezett szénhidrátbevitelemnek és azt elosztom napi 5X étkezésre. A krumplit főzve, sótlanul kell enni, esetleg egy kicsit lepirított hagymával lehet csalni, hogy valami íze is legyen. Szerintem teát nem nagyon szabad. Az én orvosom nem enged semmilyen teát aminek vízhajtó hatása is van, még akkor sem, ha azt egyébként terhesteaként árulják. Én a korábban minden nyarat végigszenvedtem és a várandósság elején is nagyon vizesedtem, de amióta tartom a heti 1 napot semmi gondom, még most a 38. héten sem.