A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

sziasztok!!!!!

Szanett,Gratula!!!!SOk tejcsit és jo egészséget kivánok nektek!!!!!!

Gyönyörűek a gyerkőcök és a pocaklakok !!!!!

Lányok ti birtok(tatok)sétálni ?Én nagyon nem :oops: :cry: Alig lépek egy pár lépést (nem lakásban)és már szurkál a hasam.Ez természetes?Két hét mulva lessz afp eredmény és uh,aztán 20 hetesen pedig 4d . Már alig várom.JA és d.u. utazunk el egy pár napra,mert az ünnepekben betegek voltunk.ja és még valami .vettünk vércukrmérőt és teljesen jo a cukrom :shock: :D
s.csilla

Kép [/img]
Azt hiszem végre sikerült feltenni egy képet :lol:
Ez a legfrisebb rólunk,a 26.héten készült. Mindenki azzal jön,hogy ahhoz képest,hogy ikrek elég kicsi :evil:
Vendég

S.CSilla
Ne aggódj,teljesen természetes,hogy nem tudsz sétálni.Én sem tudtam,most pedig már kifejezetten csak a fekvés esik jól.Ha ülök,nagyon nyomják a szeméremcsontomat.Egyébként szerintem egyénenként változik,hogy ki mit és meddig bír.Ha jól érzed magad és a babák is rendben vannak,akkor aggodalomra semmi ok :D
Vendég

Wow, Szanet, óriási gratula!!!!!! :D

Nálunk mai doki: babók mindketten medencevégűek, doki szerint 1000% a császár, a kérdés az időpont (poénból közölte, még a véén túlhordom két héttel őket...na ettől félek én is :D ) Méhszáj okés, súlyuk 2300 és 2400, elméletileg már jöhetnek is....(Nem tudom, miből híznak, én a kórházból hazajövet óta 66 kiló vagyok....átalakulok bébikké :D )

Szofi, mikor mész legközelebb a Jánosba? Nekem péntek reggel 8-kor kell újabb vérvételre meg mindenfélére mennem... :D Nem semmi a 3 kiló/kopf, nekem ez a súly is iszonyat sok, és semmi helyük nincsen a megfordulásra...meg a további hízásra sem, szerintem...nagyjából tudom, mit érzel :D

Babó-fotók naggggyon szépek! :D

Kép
babyteve2

Én is mindig megkapom, hogy ahhoz képest, hogy két babó van benne.... :D gondolom, Te sem voltál nagydarab terhesség előtt, így valószínűleg nem is leszel óriási...csak pocakra megy a súly, de azért az is véges...ne aggódj, így is fejlődnek a Picurok! Szép vagy! :D

Kép
babyteve2

Nekem is mindig azt mondta a többi kismama a 34-36. héten a kórházban, hogy ahhoz képest, hogy ikrek, nem is nagy a hasam. Úgy utáltam, mindig nézegettem magam oldalról az ablaküvegben.

KépKép
lili73

Sotske,
Hát akkor téged sem irigyellek a költözés miatt! Nekem is olyan lelkiismeret fordulalásom van, hogy nézem ahogy mások dolgoznak :roll: , de a babákért mindent!
Nyugi, én is nehezen mozgok, és borzasztó hamar kifáradok, kapkodom a levegőt. Érdekes, mert nekem nem a fekvés a legjobb sokszor, hanem a félig ülő-fekvő pozíció!
Szép vagy a képen nagyon! :D Magatok csináltátok vagy profi fotóssal csináltattad?

Csilla,
Jó rég írtál! Örülök, hogy jól vagytok! Nekem is nehezen megy a séta, bár nem a szurkálás miatt, hanem mert elfáradok.

Babyteve,
De jó, hogy végül ilyen sokáig kihúzod! Csak így tovább! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Jó nézni a sok szép babucit !
Tegnap egész nap feküdtem ,mert iszonyúan görcsölt az alhasam és kisugárzott a hátamba is .Valószinűleg tágul a méhem ,kb 2 hetente van ilyenem.
Csilla !Nekem is szokott szúrni a hasam ,de a doki szerint velejáró dolog ez is
A keresztcsontom ráadásul elkezdett fájni ,nehezen alszom ,pedig csak a félidőbe vagyok.Dokibácsi megnyugtatott , hogy ez csak rosszabb lesz .

Lányok nektek mekkora cm volt a pocitok szülés elött?Csak ,hogy felkészüljek.Nekem most 95 cm .
amonré

Babyteve2
Köszi.Valóban nem voltam nagy darab,ráadásul az első 3hónapot végig hánytam és lement még 4kg.de nagyon jól esik,hogy ti megnyugtattok és bíztattok.
Persze mindig azoknak a legnagyobb a szájuk,akiknek fingjuk sincs az ikerterhességről. :x
Drukkolok neked,hogy továbbra is minden ok legyen.Biztosan nem lehet már könnyű neked,de tarts ki,nemsokára vége,lesz két gyönyörű és egészséges babád és ezután kezdődik még csak az igazi élet.

Rebe
A párom profi fotós,minden héten héten készít rólunk néhány felvételt és olyan jó ezeket visszanézegetni,már most.Milyen jó lesz majd a lánykáknak mutogatni őket :lol:
Majd teszek még fel és csemegézhetsz.
Van honlapja is,ha gondolod kukkants rá:www.kiskorosfoto.extra.hu

Amonré
Nekem most 100cm a pocim.A párom minden este megméri :oops:
Vendég

Sziasztok Csajok!
Megjött a babakocsim!!! :lol: Nagyon tetszik,annyira örülök!Le-fel tologattam az udvarban és könyörögtem a páromnak,hogy szerezzünk 2 gyereket,mert sétálni akarok menni... :P :P :P

Sotske!
Merre vagy a megyében?Én Baján.Ha itt lennél a közelben,akkor talizhatnánk... :wink:

binyek

Kamilla!

Kérdezted, hogy lent van e a hasad, elvileg ha a 4 összeszorított ujjadat a cicid és a pocid közé oda tudod tenni, akkor van már lent a hasad. De ezt nekem az egyes terhességemre mondták, ott bejött.
A tiéd még annyira lent, de már elindult valami...

Binyek,sostke és a többiek, nagyon szép pocitok van!

A méret pedig, hát az emberek úgy képzelik, hogy aki ikerterhes, az tuti bálna, pedig ez a has dolog alkati kérdés, van akiben simán elfér a baba a hasüregében, és alig látszik, más meg majd orrabukik a nagy hasában.

A 4d-s fotók is tök jók.

Judit!

Nagyon édik a csjok ahogy dumálnak. Akkor már nem is Dévényeztek, csak a gézengúz van?

Lili!
Próbálj meg privát rendelésre elmenni, mert júniusra, ha baj van már elég késő... :!: illetve sokkal tovább fog tartani a kezelés ( ne szenvedjenek annyit)

És végül egy pár kép a csajokról, igaz azóta levágtama hajukat, mert kezelehetetlen volt...

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Dori: gyonyoruek a Lanyok!!!! Az utolso kep a legszuperebb!!!

Lanyok, eladom a babakocsim, kell valakinek? :wink: :D Nem tudom mennyibe kerult mert kaptam de azt hiszem tobb mint 200000 ft. valaki tudja? En odaadom 150000-ert, nyaron megyunk haza, juliusban akkor tudjuk vinni.

Ez az:
Kép
Szekkel:
Kép

En nagyon szeretem de ha mar nem hasznaljuk a hordozot eloszor le kell vinnem a babakocsit a lifttel osszecsukva mert nem fer be aztan a ket babat es a taskamat stb. valahogy egyszerre leszenvednem es amig nem tudnak jarni nem megy igy kell vennem egy masikat.

Ezt akarom, csak kek szinben, ez befer a liftbe.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

dóri szépek a lánykák :D
tontika komoly a babakocsi szerintem tuti el tudod adni.
binyek dobj fotót a kocsiról :!:
mi is a hetekben megvesszük,csak most kitaláltam,hogy megkérdezem a bergont,hogy igaz narancssárga amit kinéztünk ,de rendelésre nem csinálják meg rózsaszínben :oops: :lol:
itt a 21 hetes poccom,kezdek bálnásodni úgy vizesedek,azzal lehet valamit kezdeni :?: Kép

lanyané

Dóri!

Dévényt is nyomjuk, egy héten kétszer :cry:
Megnyugodtam, hogy nem csak mi eszünk maszatosan :lol:
Édesek a csajok!

Judit

jucicuki

Lanyané

Nem vagy bálna!!!!
Nekem a lábam vizes már január óta(mert nem bírok a seggemen elmaradni és pörgök ezerrel).Ha tudod,polcold fel.Én már nem bírom,mert ülve fáj a farokcsontom a súlytól,háton fekve agyonnyomnak a kölkök,oldaltfekve meg hogy lehet polcolni?Azt mondta a dokim,hogy igazából ez ezzel jár,ne aggódjak.A vérnyomásomra kell figyelni,de az meg 110/60.
Viszont a rossmannban lehet kapni teekanne-s terhesteát,az nekem bejött.Kicsit többet pisilek tőle ahogy megy ki a víz.De legalább van bokám reggelente.
Vendég

Dóri, már egyedül esznek a csajszik? ;)

Judit! Te adsz nekik kanalat, h egyenek egyedül? a mi gyerekeink egész tisztán esznek ezek szerint. kivéve répát. az repült mindenfelé. azóta sem adtam :wink:

Lanyané, nekem az elefántbokám a fekvéstől ment le. egy hét alatt fogytam is kb 5 kilót. sztem vízből.

amonré, ha visszanézel, láthatsz pár irtó nagy pocit! asszem, eddig Tdanie-é volt a leghatalmasabb :D nekem kb 110 centi volt a 34ik héten 8)

Szanetnek nagy gratula és kitartás az első hetekhez!!!

Kép
an°°di

Andi!

Ha nem felejtem el, akkor viszek nekik kanalat a kezükbe, de mi Aventes üvegből etetünk egyenlőre, nem tányérból, így kanalazni még nem tudnak. De beteszik az üreset a szájukba :lol:

Judit

jucicuki

Üveges répát enyémek is utálják, de amit én főzök, azt megeszik :D

jucicuki

Andi, Judit!

Nekem a neurológus mondta, hogy nagyon fontos nekik kanalat adni, erre mindig rákérdez.

Viszont már egyedül tudnak kanalazni (még etetem őket), és pohárból inni, ami koraszülöttekről legyen szó nem is rossz :wink:

Nálunk mindeki nagy répafüggő :shock:

Dóri
Vendég

Dóri!

Én is hallottam, hogy fontos, hogy maszatolhassanak maguk is, de mi még nem tudunk annyira ülni, hogy etetőszékben egyenek. Egyenlőre hordozóban, ill. pihenőszékben kajálnak, így nem tudok saját tányért adni nekik. Majd ha átülünk az etetőszékbe, kapnak saját tányért, kanalat, én meg egy másik edényből etetem őket, hogy valami a hasukba is jusson :lol:

Többi anyuka? Ti hogy csináljátok?
Eszik már valaki húst is?
Főztök v. bébiételeztek?

Judit

jucicuki

helló
én spec főzök. ma mondjuk épp nem, mert keresztelő volt, és anélkül is volt elég program :roll: :wink: általában univeres kaja van itthon, de az alma-krumplijuk pocsék a sajátomhoz képest :oops: :oops: :lol: eddig mi még csak almát, őszit, krumplit és kölespépet ettünk, ja meg egyszer meggyet, amikor magunknak is azt főztem (volna, ha nem zuhant volna bele a só :evil: )
húst majd kicsit később, de nemsoká sztem. asszem a nagymamám csirkéjével kezdek 8)

Kép
an°°di

Fanni! Köszi a számot, elmentettem. Nagyon jó képek Milánról és Márkról.

Riddencs! Szerintem jól látszanak, főleg az első nagyon édes, ahol már emeli a kezét a szájához.

Rebe! A csajok is nagyon cukik. Örülök, hogy minden rendben.

Sotske! Szép a pocifotód. Költözés? Nem semmi ilyenkor. Én örülök, hogy nálunk terhesség előtt volt, mert én biztosan nem bírtam volna ki, hogy ne csináljak semmit. Tegnap is "kikaptam", hogy nem kellene 38 hetesen teraszokat rendezgetni. De mikor olyan gyönyörű idő volt, még muskátliültetést is terveztem, de a délutáni időjárás jelentést hallgatva még egy kicsit halasztottam.

Babyteve! Szépen megnőttek és szerintem még fognak is. Szurkolok a forduláshoz. Én sem akarok császárt, de ha nem hajlandóak a jövő héten sem kibújni, akkor sajos az lesz. Ráadásul Mira harántfekvése is ezirányba mutat. Jánosba szerda délelőtt megyünk legközelebb. CTG+UH+flowmetria. Már nagyon kiváncsi vagyok. Egyébként nagyon jól bírjátok, csak így tovább, és egyébként sem ér beelőzni. :)

Csilla! Séta nekem sem ment az elején. Én az első két harmadban szinte alig tudtam kimozdulni otthonról. Mondjuk a sok hányás sem könnyítette meg a helyzetet, nálam ugyanis az nem múlt el 3 hónap után csak az elmúlt pár hétben nincs részem benne. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de én most a vége felé sokkal aktívabb vagyok. Ez teljesen egyéni. Először én is nagyon elkeseredtem, hogy a sarki közértig sem mindig tudok elmenni, de aztán tudomásul vettem és azóta mindig igazodom szervezetem jelzéseihez, próbálok annyit bevállalni, ami még megy.

Dóri! Reménykedve próbáltam a 4 összeszorított ujjamat a cici és poci közé tenni. Hát nem hogy 4 nem fér be, de konkrétan melltartóra sem nagyon van szükségem, arra ott a hasam. Szóval, ha ezen múlik sose fogok szülni, vagy kiselefántok lesznek. :D Csajok nagyon édik.

Lanyáné! Vizesedésre gyümölcsnap vagy krumplinap. Én egyeztettem a védőnővel és a dokimmal is. Heti egy ilyen nap engedélyezett. Egyik sem túl kellemes, de mivel én egyébként is szénhidrátdiétán vagyok ezért nem volt olyan nehéz és abszolút beválik. Reggel kimérem azt a gyümölcs vagy krumplimennyiséget ami megfelel az engedélyezett szénhidrátbevitelemnek és azt elosztom napi 5X étkezésre. A krumplit főzve, sótlanul kell enni, esetleg egy kicsit lepirított hagymával lehet csalni, hogy valami íze is legyen. Szerintem teát nem nagyon szabad. Az én orvosom nem enged semmilyen teát aminek vízhajtó hatása is van, még akkor sem, ha azt egyébként terhesteaként árulják. Én a korábban minden nyarat végigszenvedtem és a várandósság elején is nagyon vizesedtem, de amióta tartom a heti 1 napot semmi gondom, még most a 38. héten sem.

Kép

Kép
szofi74

Fanni! Köszi a számot, elmentettem. Nagyon jó képek Milánról és Márkról.

Riddencs! Szerintem jól látszanak, főleg az első nagyon édes, ahol már emeli a kezét a szájához.

Rebe! A csajok is nagyon cukik. Örülök, hogy minden rendben.

Sotske! Szép a pocifotód. Költözés? Nem semmi ilyenkor. Én örülök, hogy nálunk terhesség előtt volt, mert én biztosan nem bírtam volna ki, hogy ne csináljak semmit. Tegnap is "kikaptam", hogy nem kellene 38 hetesen teraszokat rendezgetni. De mikor olyan gyönyörű idő volt, még muskátliültetést is terveztem, de a délutáni időjárás jelentést hallgatva még egy kicsit halasztottam.

Babyteve! Szépen megnőttek és szerintem még fognak is. Szurkolok a forduláshoz. Én sem akarok császárt, de ha nem hajlandóak a jövő héten sem kibújni, akkor sajos az lesz. Ráadásul Mira harántfekvése is ezirányba mutat. Jánosba szerda délelőtt megyünk legközelebb. CTG+UH+flowmetria. Már nagyon kiváncsi vagyok. Egyébként nagyon jól bírjátok, csak így tovább, és egyébként sem ér beelőzni. :)

Csilla! Séta nekem sem ment az elején. Én az első két harmadban szinte alig tudtam kimozdulni otthonról. Mondjuk a sok hányás sem könnyítette meg a helyzetet, nálam ugyanis az nem múlt el 3 hónap után csak az elmúlt pár hétben nincs részem benne. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, de én most a vége felé sokkal aktívabb vagyok. Ez teljesen egyéni. Először én is nagyon elkeseredtem, hogy a sarki közértig sem mindig tudok elmenni, de aztán tudomásul vettem és azóta mindig igazodom szervezetem jelzéseihez, próbálok annyit bevállalni, ami még megy.

Dóri! Reménykedve próbáltam a 4 összeszorított ujjamat a cici és poci közé tenni. Hát nem hogy 4 nem fér be, de konkrétan melltartóra sem nagyon van szükségem, arra ott a hasam. Szóval, ha ezen múlik sose fogok szülni, vagy kiselefántok lesznek. :D Csajok nagyon édik.

Lanyáné! Vizesedésre gyümölcsnap vagy krumplinap. Én egyeztettem a védőnővel és a dokimmal is. Heti egy ilyen nap engedélyezett. Egyik sem túl kellemes, de mivel én egyébként is szénhidrátdiétán vagyok ezért nem volt olyan nehéz és abszolút beválik. Reggel kimérem azt a gyümölcs vagy krumplimennyiséget ami megfelel az engedélyezett szénhidrátbevitelemnek és azt elosztom napi 5X étkezésre. A krumplit főzve, sótlanul kell enni, esetleg egy kicsit lepirított hagymával lehet csalni, hogy valami íze is legyen. Szerintem teát nem nagyon szabad. Az én orvosom nem enged semmilyen teát aminek vízhajtó hatása is van, még akkor sem, ha azt egyébként terhesteaként árulják. Én a korábban minden nyarat végigszenvedtem és a várandósság elején is nagyon vizesedtem, de amióta tartom a heti 1 napot semmi gondom, még most a 38. héten sem.

Kép

Kép
szofi74

Nem értem miért küldi el kétszer, már az előzőnél is így jártam. Amúgy is kisregényre sikeredett, így már tényleg tele van velem az oldal.

Kép

Kép
szofi74

Nem baj, legalább látunk Téged is! :D

Nem akarok előzni, remélem, babók is így gondolják.....szeretnék első lenni a táblában, máshol erre úgysincs esély... :oops: Ti meg aztán főleg jó sokáig bírjátok! :D Mi csütörötkön megyünk Jánosba, akkor ezt buktuk... :( Fizetős szobát kértek majd?

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Lenne egy kérdése.
Pár napja görcsölget az alhasam mintha mensi jönne meg.Szedem rá a Magnerotot.Ma már kevésbé de megvan ,úgyhogy fekszem egész nap. Ma ehhez jött egy furi érzés előre is bocsi-alul a hüvelyemnél nem is igazán tudom leirni hogy mit érzek mintha egy kicsit megdagadt volna :oops: ,vagy valami hasonló.A jobb oldali babónál a mozgás megvan.

Volt ilyen nektek ?Mi lehet ez? Ha kinyilik a méhszájam azt megérzem ?

Segítsetek!
amonré

Amonre: menj az orvoshoz!!! Hany hetes vagy most? Nem akarlak ijesztegeni de a menzis gorcs foleg ha nem mullik rosszat jelent! Lehet semmiseg az egesz de szerintem inkabb menjel foloslegesen a dokihoz! Remelem olvasol, vizsgaltasd meg Magad!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Amonré :P
Nekem minden kimaradó vérzésemnél ez a helyzet. Nem most kellene "amúgy" megjönnie? Az én dokim szerint ez normális. De azért hogy megnyugodj, kérdezd meg a dokidat!

Szofi :P
Várom az sms-t!

Babyteve :P
Tőled is, csak kicsit később! Bár érdekes lenne, ha egyszerre szülnétek :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Szépek a pocakok! :D
Amonré!
Szerintem is nézesd meg magad dokival!Nem hiszem hogy gond lenne ,mert nekem is görcsölgetett a hasam és azt mondták hogy nagyon intenzíven tágul a méh,a hüvelyedben az érzés is a vérbőség miatt lehet!De biztos ami biztos...
Csajok!
Beújítottunk egy biciklis utánfutóra :D Ma voltunk próba úton!Nagyon élvezték a boszik,azt kiabálták,hogy "hurrá,bicikli"!Én is nagyon élveztem :D végre tudunk mozogni ebben a szép időben :D :D Már nagyon hiányzott!!Dobok képet! Kép Kép

bognartundi0727

Tündi!

Meg szabad kérdezni, hogy hol szereztétek be és mennyiért?
Pont hétvégén láttunk egyet a városban és nekünk is jó lenne majd.
Édesek a csajok benne!

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!

A Praktikerben vettük,elég húzós 36.900.-.Az interneten is találtam az is kb.ugyanennyi volt csak még 3kerekű futókocsiként is lehet használni.Már gondolkodtunk rajta,hogy kellene aztán most hétvégén ráakadtunk :D
http://www.expressz.hu/baba/babakocsi/s ... 27212.html
ezen a linken is hirdetik.
Nagyon jóóó :D :D

bognartundi0727

amonré,
azt nem lehet érezni, ha nyílik a méhszáj. Sztem ne ijedj meg, sokszor érzel még mindeféle fura dolgot a terhességed alatt. Én azt mondom, amíg nincs vérzés, addig aggodalomra semmi ok. Ha görcsölsz, az egyetlen amit tehetsz, hogy fekszel. Hívd a dokit, és kérdezd meg!

Két kép sétálószerkóban:

Kép Kép

KépKép
lili73

Amonré, nekem folyamatosan, az első perctől kezdve voltak görcseim, amire iszonyat mennyiségű magnéziumot kaptam, még a kórházban is állandóan görcsöltem, pedig ott jött pluszban infúzióból is a magnézium...Ha viszont eddig nem voltak görcsök, akkor doki, ő tudja, hogyan álltok! Drukkolok!

Kép
babyteve2

Tündi :P Lili :P
Édesek a gyerekeitek :)

Szanet :P
Nem vagytok ti már otthon véletlenül? Olyan kíváncsi lennék a babákra 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Bejelentkezem, hogy vagyok, de csak olvasó üzemmódban, az is csak kb 3 naponta...

ocsi, nem is tudom, mire akartam válaszolni :?

Mi már jobban vagyunk, csak Andris kezdett hányni :( Mikor lesz már vége :?: :?: :?:
Hanga baba 2 hét betegeskedés után fogyott 26 dkg-t...Megint csak 5,5 kg...Jó, mi :shock:

Most az átlagos kelések száma 10 db/éjszaka. Úgyhogy megyek is aludni...

Szanet!
Óriási gratula!!!! :lol:

Kép
Kép
maminti81

Maminti sajnálom, hogy még mindig nem vagytok jól. Gyógyuljatok meg gyorsan! Neked sok erőt!

Anyukák?

Mennyit tejcitek van még? Nekem sajnos egyre kevesebb, már csak kétszer tudok szoptatni naponta és este még fejek, de az már minimális. Olyan két-két és fél dl tejet kapnak a csajok még naponta. Nagyon szomorú vagyok :cry: :cry: :cry:

Szép napot mindenkinek!

Judit

jucicuki

Pár kép
Kép Dorka eszik

Kép Lili eszik

Kép Dorka babázik

Kép vonat

Kép 7 hónapos kis nők

jucicuki

Nagyon szépek a pocakok, a gyerkőcök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocakmérettel nem kell foglalkozni. A lényeg, hogy a babák szépen fejlődnek, egészségesek :wink:

Mi így eszünk...
8-kor tápszer, anyatej
12-kor valamilyen bébiétel
15-kor gyümölcs
18-kor valamilyen bébiétel
21-kor tápszer, anyatej
Vendég

Kép Maki Bálint

Kép Tomi maki

Kép Bálint eszik

Kép Tamás eszik
Vendég

Kismamik
Kép 23 hetes pocak

Kép 38+1

Kép szüléskor (38+6)

És a 8. hónap közepéig dolgoztam... :wink:
Vendég

sziasztok!

nagyon édesek a gyerekek!!!Tündériek!!

a mieink:

Kép

szép napot!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

De gyönyörű babócák! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Maminti!
Nagyon sajnálom,hogy még mindig betegek vagytok!!!!Sok gyógypuszit!!!!!
Lányok!
Ahogy elnézem a képeket,ebben a topikban mindenkinek gyönyörűek a babái!! :D :D :D :D :D :D
Tdanie!
Nem semmi pocid volt!Nagyon jól bírtad,hogy 8.hónapig dolgoztál!!
Juci!
Szerintem tejci ügyben ne keseregj!!Én biztos vagyok benne,hogy erőn felül teljesítettél és mindent megpróbáltál.Tudom,hogy milyen rossz érzés,mert én is mindent megpróbáltam(alkoholmentes sör,laktoherb tea stb.)és nem lett több tejem,a lányoknak az a mennyiség meg egyre kevesebb lett.Sokan okoskodtak,hogy agyban dől el,meg minél többet szoptat valaki annál több lesz a tej!Én 3 óránként szoptattam őket,+imádtam szoptatni,de a mennyiség nem nőtt!!Ne aggódj amikor a legnagyobb szükségük volt rá megkapták az anyatejet a kis tündéreid valószínű azért is fejlődnek ilyen szépen!Most már esznek majd mindenfélét,összeszedik a vitaminokat :D Amennyi tejcid van az meg +,sok egy babás anyuka negyed ennyi energiát sem fordít rá!!
Dorka nagyon aranyosan babázik!!Sokáig néztem a képet hogy melyik lehet Dorka :D :D

bognartundi0727

Elolvadtam! Ennyi szép babát :D

Már babás lányok :P
Technikai tanácsot kérnék. Emeletes a házunk. Fent van (lesz) a babaszoba és hálónk is, viszont lent van a konyha és az élettér... Éjszaka a kicsik persze az ágyukban alszanak, de napközben levinném őket a nappaliba... de ott hová fektessem őket?
Lehet pl. kettőjüket 1 utazóágyba? Vagy ahogy Juditnál látom -bár ők persze már nagy babák- 1 felső állásba tett járókába? S ugyanígy kitehetem őket a -fedett- teraszra is?

Köszönöm előre is!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Szerintem a legjobb megoldás az a fajta járóka mint amilyen Juciéké.Nekünk is olyan volt.A fekvő felületet 2 vagy 3 magasságba is lehet állítani+vannak kerekei.Van belőle 100x100,100x120 és 120x120as méret.Nekünk helyhiány miatt a 100x120as volt,de nagyon szerettem sokáig használtuk. :D Abban majd elhemperegnek :D

bognartundi0727

Tünci :P
Köszi!
S nem kell bele plusz matrac ilyen pirinyó (0-6 hós) korban?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Maminti: sajnalom hogy megint betegek vagytok/voltatok, tudom milyen ez :cry: most aztan mar gyogyuljatok meg! Ne aggodj Hanga sullya miatt, multkor beszelgettem egy szomszeddal akinek a lanya 1 evesen 7 kilo volt, most 10 eves es nagydarab, dagi kislany. :D Az ejszakak kegyetlenek lehetnek, remelem nemsokara vege lesz ennek is, kitartas!!!!!!

Juci: nagyon jok a kepek, kulonosen a babas, en is sokaig kerestem hol a gyerek. :lol:
Szerintem csodallatos hogy eddig tudtal/tudsz szoptatni, nem semmi csaj vagy! :wink: A nappi ket szopi szerintem pont jo ebben a korban.
Most nezem, nem tudom ki is O de milyen edes kis godrocskei vannak amikor nevet az utolso kepen.

Tdanie: hu, jol osszekentek Magukat a kis csibeszek! :D Latom mar van fogacska is, nalunk meg mindig semmi.

Zsuzska: szuper edesek es nagyon hasonlitanak egymasra. Edesek a polok! :D

Fanni: a Tundi altal ajanlott jaroka nagyon jo otlet, en is szerettem volna olyat csak nem fer el. Nekunk van egy hinta es egy utazoagy a nappaliban, az utazoagy kicsi kettejuknek mar regota, egymasra masznak benne, belenyulnak egymas szemebe, szajaba stb. es csak siras lesz a vege igy abban mindig csak egy gyerek van egyszerre.
Ezek a kis pihenoszekek is nagyon jok amiket most hasznalnak! Ja, meg a padlo!

KépKép
KépKép
tontica

Fanni, nekünk van benne szivacs, hogy puhább legyen.

Tünci, köszi, aranyos vagy!

Judit

jucicuki

Kösz, Tonti!

Lilié a gödrös mosoly :lol:

jucicuki

Sziasztok!

A tegnapi éjjel gyilkos volt, a mai nem tűnik annak, de lekopogom :)

Köszi mindenkinek az együttérzést/gyógypuszikat :) , remélem, ténylge kifelé jövük belőle! Tegnap meg én voltam béna: be akartam csöpögtetni Andris orrába, de felkapta a fejét, beleböktem, eleredt az orra vére :? Hát milyen anya vagyok én????
A betegség miatt nem is kaptak hozzátápit, de most bele akarok húzni...

Juci!
Tüündériek a lánykáid!
Nekem is egyre kevesebb tejem van. Bár én mindig szoptatok, csak mindig kapnak kiegészítést is. Nyugodj meg,és légy büszke magadra, hogy ikreket ilyen hosszú ideig szotattál/szoptatsz, ennyire nehéz kezdetek ellenére is! :D

Tünci!
Annyira jóaz az utánfutó! Sztem majd ősszel, amikor már 1 évesek lesznek a bogyók, mi is beújítunk egy ilyet, ha csődbe megyünk is 8)

TDanie!
Gyerkőcök maguk is megpróbálnak enni, vagy csak játszanak a kanállal? Tudom, hogy volt róla szó, csak nem emlékszem...És kajcsi után sima vizet kapnak, vagy teát, vagy...?

Amonré!
Van valami eredmény? Ugye nincs semmi baj?

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: