Karácsony előtt már nem tudtam jönni és azóta szinte időm sem volt leülni a gép elé

2 gyerek és a karácsonyra készülés komoly elfoglaltság

.
Tényleg nagyon jó volt Móniékkal találkozni karácsony előtt, sajnálom, h a csajszim nem volt szánkózós formában. Viszont a két csaj nagyon jól bírta egymást
Lilla rögtön odaadott egy kis mikulást Grétának

édesek voltak. Azt hiszem a bölcsi jót tett neki, ami a társas érintkezést illeti.
Móni

nekem is tetszik a vonalzó

. Már gyűjtöm neked a cuccokat
Veszekedés HP miatt

na pont ez hiányzik most neked
AnnaPeti könyv: tudod Lilla jó darabig Petinek hívta az öccsét
Mesi
Eljön majd az ideje annak is

én is pont ezen gondolkoztam, h 3mat szeretnénk, de most rövid időn belül nem bírnék még 1 babót bevállalni. Most egyelőre kettőhöz is kevésnek érzem magam.
Pedig mindkettőt nagyon akartuk.
Vindo
Nem semmik vagytok

jókat mosolyogtam a karácsonyi készülődéseteken

olyan nagyon nem hagyományos
Miléna
+++++++a munkához
Timi
Ádi irtó édes a nyakkendős szerelésben.
Vera
Összekapás, betegség
Köszi a pocakbogyós emailt.
Kaqk
Édes Emma
AnnaPeti könyvekből betankoltam én is leárazáskor
Mesi
Gegi kaki storyk
Panndi
Hajrá!!!! Bevállalósok vagytok nagyon
Regi
Nálunk is menő a vonat

látom Szeli is élvezi.
Karácsony nálunk is jól telt. Bár voltak rossz pillanatok.
Kissé el voltunk maradva egy két dologgal, mert amit én szerkesztettem albumot azt úgy döntöttünk átszerkesztjük, h kicsit nagyobbak legyenek a képek benne mikor előhívjuk.
Végül is digitális scrapbook albumot készítettem aranyos szövegekkel L&D meséi címet viselte. De ugye Petinek nem volt ideje időben hozzákezdeni így 23.-án délután hívattunk elő 70 oldalt fotó papírra (A4) a pasi örült nekem (végül is igen, csak szegény épp csak beugrott én meg pont elcsíptem)
De nagyon klassz lett. Csak a mamáknak nem tudtuk postázni. De aki megkapta az nagyon örült neki.
23.-án Dani fiam kb óránként szopizott volna és ez is kissé borította a menetrendet. Takarítani kellett, előkészülni, az albumokat megcsinálni..szóval annyira nem voltunk nyugodtak. Lilla a kis tündér meg mindenbe belemászott volna, apa meg nehezen viselte (ezen össze is kaptunk kicsit)
De végül Lilla 7 órakor vacsora közben fél kezével a tésztás tányérban elaludt

ilyet sem láttam még tőle
Szóval végül minden kész lett, de mi jó későn feküdtünk és éjszakai műszak az volt.
Másnap reggel jött anyósom. Szerencsére nem volt semmi extra és bár volt némi szócsatánk, de tényleg ez már bárki mással is előfordulhatna. Segített a vacsorát megcsinálni, az ebéd készítésnél meg Danit pesztrálta.
Aztán apa elvitte Lillát autókázni és mire hazajöttek addig mi bekészítettük a húst és a fát feldíszítettük, meg az ajándékokat is kiraktuk.
Mondjuk mikor hazaértek nagyon rosszul jött ki a lépés, mert Lilla az ajtóban ébredt fel és látni sem akarta a karácsony fát. Úgy tekintett rá mint valami idegen betolakodóra, pedig nagyon várta. Kellett neki kb fél óra mire feloldódott kicsit. Azóta amúgy teljesen odavan. Átdíszíti, ki kell menni többször napjában megnézni a fát.
Az ajándékok kibontására is várni kellett kicsit (azt sem akarta) de aztán úgy belejött, h az én ajándékaimat is ő bontotta ki
26.-án anyukámék jöttek hozzánk.
Lilla nagyon élvezte Bálintot

papa is sokat bolondozott vele, szóval jó volt nagyon. Délután negyed 5kor a sok izgalomtól kidőlt Halász Jutka csiri biri koncert felvétele előtt
Sok szép dolgot kapott: kis konyhát, fa vasutat, építőkockát, anyum meg egy tök szuper öltöztetős játékot varrt neki (majd fotózom), meg kapott némi ruházatot is.
Dani is kapott pár apróságot

tele van állatkákkal a kiságya már

dagi madár és kutyus őrzik álmát.
Amúgy 24.-e délutánt majdnem végig aludta. A fa felállításától az ajándékok bontásának befejeztéig aludt. Szóval jó sokat.