A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Drága Lányok!

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek és családotoknak!

Egy kis móka :wink: :
http://elfyourself.jibjab.com/view/ZsoBsJUIDcdf0M82

Kép

Móni! Szívből gratulálok tesó babához!!!!!!!!!! :lol: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Hoppá! LMóni! Gratula! :)
(Látszik, hogy le vagyok maradva... :oops:)

Csak bekukkantottam, hogy kellemes ünnepeket kívánjak Nektek! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

El vagyunk maradva, mert a gép megkergült, és nem tudtam írni csak olvasni.

De most csak annyir írok, hogy mindenkinek nagyon áldott karácsonyt kívánunk sok szeretettel!

Puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Elköszönök akkor. Pakolom a bőröndöket, aztán indulunk :arrow:

Tegnap G. úgy bealudt az altatásba - a Rugóéba -, hogy nem bírtam felébreszteni a Watchmen miatt. Ettem egy szelet vajas kenyeret, neteztem, aztán lefeküdtem én is (pedig dolgozni akartam).

De tíz órát aludtam 8)

Ronda, langyos idő van, esik is :x

Szilveszter körül jövök. V.

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Móni gratula a kistesóhoz.

Kép Kép Kép

Nálunk minden a megszokott kerékvágásban zajlott. Egyet kivéve még idén nem vesztünk össze a párommal. ( nagy csoda ) Szeretet ünnepén mi 23-án álltalában mindig összeveszünk. Most ez elmaradt.
Tegnap reggel Ádi nagy örömmel fogadta az ajándékjait és a karácsonyfának is nagyon örült.
Állandóan puszilgat rajta egy díszt és közli, hogy nem nyúlt hozzá csak puszit adott.
Délelött anyósékhoz mentünk ott ebédeltünk aztán Ádi ott is aludt. Felkelés után kicsit játszott még aztán indultunk.
Délután a szüleimnél voltunk egészen estig.
Sajna Ádinak folyik az orra azaz szörcsög de pórszívóval alig akar kijönni.
Éjszaka sokat köhögött így inkább hagytuk had menjen a párásító.

Ma délelött itthon lötyögtünk aztán délután megyünk a tesómékhoz ott lesz kaja.

Ajándékok :
Ádi : kormáynkerék ami zenél, nyomda készlet, Verdés pizsi, Verdás pulcsi és törölközö poncsó, Verdás tároló doboz, Tescos fa garázs, játszó szőnyeg, zokinik és anyóséktól kapott egy ugráló várat.
Én : hajszárító, parfüm, smink készlet, fűszertartó, ezüst nyaklánc és pénz.
Párom : nadrág, poló, boxer naci, parfüm, dvd, könyv és thai masszázs ajándék kártya

Mindenki nagyon szuper ajándékokat kapott .

Teszek pár képet aztán lépek ebédelni aztán készülni a vendégségbe.

Kép szájába a sok habcsók de ő nem csinált semmit
Kép a fáról finomabb
Kép íme az ugrálóvár
Kép bontja az ajándékjait
Kép autóversenyző lesz
Kép nagyon csinos

Mindenkinek további kellemes ünnepeket.

Puszi
20200310173350

Sziasztok :oops:

Mi is kívánunk boldog, békés karácsonyt!

Kép
Kép
h@jni

Drága Lányok!Áldott, békés, boldog ünnepet kívánunk Nektek és Családotoknak!
kispocc

Ádis képek nagyon jók! Megismertem Ádit a képeken! Nem is néztem meg, csak utólag, ki az. :) Haladok... :)

Vindo, várunk nagyon vissza!

Kép
Kép
Kép
zdori

Látom, ma nem sokan jártatok errefelé... :)

Írok odaátra...

PANNDIIIII!!!! Mi van veletek?????

Kép
Kép
Kép
zdori

Napsugarast :)
Csajok!
visszajön Vindo és ki lesz akadva :wink: mi ez a passzivitás?

Nálunk ünnepek betegen de jól teltek :) bár Rval szinte minden nap összekaptunk :shock: Bálint jobban végre 2. napja nem lázas,pénteken még felment neki 38,9re :( de már uolyan zsivány mint volt,csak egyfolytában nyafog :evil: mindenre mondja nem tudom,nem tudom,tegnap már oly szinten kiakadtam ott hagytam,majd a ha befejezi visszamegyek :) érdekes hamar megnyugodott :)
most M. az aki nem 100as :( tegnapelőtt este elvitte keresztanyja ot is aludt,mert Zsófi angyalkája a Disney on Ice-ra hozott jegyeket :) tetszett a kiscsajnak,másnap mikor hazaért olyan fáradt volt :) du. f5kor kidőlt :) B. meg este 7kor kezdte mondani pihenni szeretnék :) aztán hajnal 1kor indult a menet :roll: B. üvölt,M. felkel szomjas.B. visszalszik M. is,majd pár perc múlva megjelenik befekszik közénk :) hn 4kor B. ismét üvölt,megnyugtat,M. megjelenik szomjas :) megitatom saját ágyába befekszik B. nem hagyja,M, visszaküld aludjon helyemen :) elalszunk végre 5körül :)

Móni!
család hogy fogadta nagy hírt?

Mesi!
aztán márc. közepén nehogy 2csíkos teszttel jelentkezz :) M. végül nem kapta meg ágytakarót+falvédőt,mert utróbbit nem sikerült megcsinálnom :oops:

Miléna!
sejtem ki lehet gondjaid fő okozója :cry: :evil: ha van kedved öntsd ki szíved oda :)
Zétiről nem dobsz képet? oly régen láttuk :)

Irina!
spongyabobos üdvözlet naon jó :wink:

Dóri!
meggyógyultatok?

Ádámoknak utólag boldog névnapot :)

Ktimi!
de édes Ádi :) nálatok Verdás őrület van?

B. a legjobban természetesen a sorompónak örült -no mega piros esztergom vonatnak(tescós gyorsvonat piros színben :) :) ) - :) utsó pillanatban rendeltük meg fakopáncséktól :) Míra meg mindennek :) bár a sminkkészlet okozta szerintem a legnyagyobb örömöt neki :) bakker úgy festette a szemét,mintha mindig is csinálta volna :) ha apa kiszűri képeket megmutizom mit alkotott kisasszony :)

:arrow: kicsit kúrálom magam,mert tegnap estére már én torkom is kezdett fájni :evil: :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok lányok!

Látom mindenki nagyon karácsonyozik :roll:

Nekünk egész jó volt. Anyuméknál aludtunk. Cicus rengeteg ajándékot kapott. Alig fért be az autóba.
Majd teszek képeket is, ha megkerül a gép és a kábel.
Z-vel nagyon összevesztünk, hát persze hogy HP miatt :evil:

K.Timi micsoda ugrálóvárat kapott Ádi :lol:

Zdori meddig fejsz még éjszakánként?
Én cicus fél éves koráig csináltam. Majd szép lassan abbahagytam. Addig épp elég volt :roll:

Vindo jót mosolyogtam a karácsony estéteken :lol: :lol: :lol:
remélem jól érzitek magatokat otthon.

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat :lol: :lol: :lol:

Tegyen mindenki sok-sok képet.
Biztos sok készült a z ünnep alatt :wink:

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka gyors legyen a kúra!!!
Fájó torokkal, hogy fogsz nekem énekelni?
sminkelő Míra :lol: :lol:

Család jól fogadta :lol: :lol:
Először néztek, hogy mi is az a fénykép :shock:
Majd fülig ért a szájuk :lol: :lol:
Végül ledöbbentek, hogy már a 14. hetet betöltöttük :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ádámoknak utólag is sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ááááááááááá
undok a babanet :evil:
pirossal írtam a köszöntést és még nagyobb betűvel is!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
nekem sem sikerül a színezés+vastag betű :evil:

Mesi!
de nagyon jók azok a láncok :) csak gyerekeknek ajánlod? horgolva vannak? mert nagyon tetszik :)

KépKép
viranka

Panndi!
ma nagyon gondolkodtam fel hívjalak-e :? Bálinttal kint bújocskáztunk,2 fenyő közt lévő gyöngyvirágfából kis darabka szemébe ment :( lelkesen bújt elő.szerencsére nem lett semmi baj :)
ti hol voltatok,mikor Zsófi szemével gond volt? biztos ami biztos :)

KépKép
viranka

na csak elfelejtettem :oops:
nincs itt regisztrálva vki? www.gulliver.hu
Apa szülcsi napcsi ajcsiját kellene megnyernem :) Míra kívánságára :) csak még nem tudok licitálni,ellenőrzik adataim :evil:

KépKép
viranka

No nálunk is vége az ünnepeknek. Kis drágáim nagyon élvezték, a fő ajándék az építő-lego akármi volt, de vagy 3x. 8) :lol:

Móni!
Örülök, hogy jól fogadták a hírt!!!!!! És vigyázz Magatokra!

Viranka! Ezeket a láncokat egy nagymama készíti, tulajdon képpen arra való, hogy a kölköcske elbíbelődjön vele, de akár anyukának is jó nyakláncnak. Fagolyókra vannak horgolva, tök jók!!!! És szépek!!!
http://www.mei-tai.hu/termekeink/?type=1&sub=4#content

Gullivernél licitálni? Hogy mik vannak... Majd megnézem azt az oldalt. Nálunk meg folyamatos az ünneplés, meg kell szoknom, hogy ha karácsonyra vásárolok, akkor gondolnom kell Gegikém szülinapjára is (ami Panndiéval van együtt :D ).
Jövő szombaton őt ünnepeljük. 1 éves lesz....
Egyébként új dumája van: gagyagagyagagyagagyagagya... :lol:

Egyébként szerintem a Tömő utcai Szemészeti Klinikán voltak. Mi is odamentünk, mikor Zsozsinak könnycsatorna szűkülete volt. A legjobb hely szakemberek tekintetében!

Gyógyuljanak a betegecskék!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Jövök írok pár sort, nehogy kikapjunk Vindotól 8)

Viranka sajnos nem vagyok regisztrálva.
Nem is hallottam erről az oldalról még :roll:

Mesi a láncok nagyon szépek :D
nekem is az jutott eszembe mint Virankának, jó volna nyakláncnak :lol: :lol:

Grétus legjobban az edényeinek örült :lol: Azóta állandóan főz és meg kell kóstolnunk :lol: :lol:
Kapott Anna és Peti könyvet. Reagálása az volt, hogy akkor anya pocakjában nem pöti van hanem Peti? :lol: :lol:

mennem kell kirakózni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !
Én is csak pár sort gyorsan, Panka még alszik :shock: .
Jól telt a karácsony, sok helyen voltunk és sok ajándékot kaptak/tunk, mert most sem sikerült betartatni, hogy csak a gyerekeknek, de mostmár tényleg jelképes, aranyos csomyagok voltak 8) .
Pankánál a sláger a babakocsi lett és a kávéskészlet, eddig is mindig kávét főzött, de mostmár szakszerűen és célszerszámokkal tudja csinálni :wink: .
Azért nagyon durva volt 25-én a dörgés-villámlás, én az előző heti hónak jobban örültem volna :roll: .

Ádámoknak boldog névnapot utólag is!

Mi sajna képeket nem csináltunk, mert a fényképezőm k.o., de majd ha megkapom a rokonoktól, töltök fel :) .
dettyk

Sziasztok :)

Csak pár sorra futja, rohanok tovább...

Mesi, bizony, Gegivel együtt ünnepelek :) Csak én nem az elsőt...

Vera: Tönköl Tamásnál voltunk, itt Dunakeszin az SZTK-ban, amúgy a nyugatinál van magánrendelése. Nagyon jó fej, de örülök, hogy nem lett rá szükségetek :)
Vendég

Jó reggelt!

Panndi!
köszönöm elraktározom :) s te meg a 18dikat fogod ünnepelni :wink:

Móni!
nálunk AnnaPeti Míra Bálint és Álmos most már :)

:arrow: összevesztek :)

KépKép
viranka

Ma vettünk annapeti könyvet Zsozsival.
Azt hiszem Zsozsi Gegi és ..... kistesó? hármaska?.... lesz majd. :)
Nem hinném, hogy tavasszal beállítanék egy pozitív teszttel. Még nem tervezem a kistesót. Később. :)

Móni! Gondolkoztatok már neveken?

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Azt hittem a Tömő u-ban voltatok. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello

Mesi ez a gyöngysor..annyira édes! Nagyon tetszik az oldalatok, a termékek, nagyon ügyesen csináljátok..remélem jó sok rendelésetek van!!! :wink:

Móni: HP :evil: kibékültetek?? Hogy vagy? Gréti és a főzés! :lol:

Dettyk: Panka kávét főz :lol:

Anna Peti: nálunk is nagyon menő..most kapta a 2.at--annyira szereti..hát nálunk majd "petike" érkezik...egyszer.... :lol: ....

Ma végre pihi..nem megyünk sehova.
Emma nagyon élvezet a karácsonyt. Mindenhol gyerekek, nagyobbak és fiuk.. :lol: jókat játszott.
Minden ajándéknak nagyon örült..de a vágya teljesült..a babaház..nemsoká letöltöm a képeket...
kapott még: favonatot, sapka, sál, harisnya, könyv, legó, mágnese tábla betükkel, ..még egy konyhát ( hello kitty, apóséktól..kár h nem kérdezték meg h van e :? ,) még egy orvosi táskát ( :? ) még egy babát...nő az bölcsis csoport létszáma ... :lol:

a szaloncukor és a beigli is nagyon bejött de a halászlé volt a CSÚCS..imádta!!! :lol:

jövök mindjárt képekkel!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Szaisztok!

Most csak annyi, hogy örülök, hogy lassan mindenki előkerül! :)

Vindo, remélem, engem nem szidsz meg, egy egész regényt írtam amoda... :)

Képek nagyon jók! :)

AnnaPeti könyvek nálunk is mennek, Samu szereti őket. :)

Megyek, etetni. Puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj, de szép Emmácska! :oops:

Apa nincs itthon, Gegit pelenkázom, jóóóóó nagyot kakilt. Kibontom, még a kukija is tele. Persze rögtön oda kellett nyúlnia, kéz kakis. Én meg: ne fogd meg! Mondom ne fogd meg!!! Erre belenyúl a másik kezével... :shock:
Én két kézzel a két kezét fogom.... :lol: És közben segélykérően és kérdően kiáltom az univerzumnak, hogy most ilyenkor mi van? MOST ILYENKOR MI VAN??????? :shock: :lol:
Megfogtam az egész gyereket kakistul-ruhástul és beállítottam a fürdőszobába, zuhany.

Ezen felbuzdulva visszakerestem ezt (itt Gegi 5 napos volt):

Pelenkázás alatt (még) természetesen sír. Pelenkázás nappaliban (Zsozsi alszik). Ágyon vízhatlan izé, rajta gyerök, bontom ki.
Törlöm.
Jön egy jóóóóóóóóóóóóó kis anyatejes kaki pelcsibe. HÁHÁ! Megfogtuk! Twisted Evil
Törlöm.
Még egy fosi, pelcsi nincs alatta. Shocked Gyorsan odatartom a törlőkendős kezemet, hát telerakja cuccal, a tenyeremben remeg az egész, mint a kocsonya, feneke kakis, másik kezemben a lába, pánikszerűen kiabálok Apának, aki persze röhögve jön be, hogy ő mit csináljon?!
SEGÍTS!
Oké, tartja a nejlont, cuccot beleöntöm, erre MÉG EGY GIGA FOSI, most már szaros minden, én is röhögök, gyerek megnyugszik, elhallgat, és sugárba lepisili a hasam!!!! Shocked Laughing Itt már érzem, hogy van hasizmom, annyira röhögök.
Törlés ezerrel, és a végszó két perc után: kuki fel, Gegi arconpisili magát. Laughing Laughing Laughing
Egy CBA-s zacsi tele lett a cuccal.
Szép az élet! Wink

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Ádámoknak utólag boldog névnapot!
:)

Nekünk is jól teltek az ünnepek, Szeli nagyon élvezte, főleg mikor az unokatesóknál voltunk! :)

Szeli kapott egy Thomasos vasútat, egy orvosi készletet, és egy tányér-pohár-evőeszköz készletet, + fa képkirakót, egy fa puzzle-t, és egy edénykészletet, amiből enni tud. Mindennek nagyon örült, de a legjobban az orvosi készletnek, állandóan doktornéniset játszik! :D
Majd dobok képet is, ha lesz időm kicsinyíteni.

Rengeteget ettem, neki kell állnom újra fogyózni (74 kg vagyok... :evil: :oops:) ... Ki csatlakozik??? ;)

Mesi! Tutik a láncok (is)! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi :lol: :lol: :lol:

Emma nagyon szép!

AnnaPetiGergő nálunk is sláger, van vagy hat belőle. Mi ugye gyúrunk hármaskára, 24-én este jött meg először szülés óta :wink: Szóval mostantól indul a parti.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Akkor hajrá! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Karácsony előtt már nem tudtam jönni és azóta szinte időm sem volt leülni a gép elé :) 2 gyerek és a karácsonyra készülés komoly elfoglaltság :).
Tényleg nagyon jó volt Móniékkal találkozni karácsony előtt, sajnálom, h a csajszim nem volt szánkózós formában. Viszont a két csaj nagyon jól bírta egymást :)
Lilla rögtön odaadott egy kis mikulást Grétának :) édesek voltak. Azt hiszem a bölcsi jót tett neki, ami a társas érintkezést illeti.

Móni
:) nekem is tetszik a vonalzó :). Már gyűjtöm neked a cuccokat :)
Veszekedés HP miatt :( na pont ez hiányzik most neked :(
AnnaPeti könyv: tudod Lilla jó darabig Petinek hívta az öccsét :lol:

Mesi
Eljön majd az ideje annak is :) én is pont ezen gondolkoztam, h 3mat szeretnénk, de most rövid időn belül nem bírnék még 1 babót bevállalni. Most egyelőre kettőhöz is kevésnek érzem magam.
Pedig mindkettőt nagyon akartuk. :)

Vindo
Nem semmik vagytok :) jókat mosolyogtam a karácsonyi készülődéseteken :) olyan nagyon nem hagyományos :)

Miléna
+++++++a munkához

Timi
Ádi irtó édes a nyakkendős szerelésben.

Vera
Összekapás, betegség :(
Köszi a pocakbogyós emailt. :)

Kaqk
Édes Emma :)

AnnaPeti könyvekből betankoltam én is leárazáskor :)

Mesi
Gegi kaki storyk :lol:

Panndi
Hajrá!!!! Bevállalósok vagytok nagyon :)

Regi
Nálunk is menő a vonat :) látom Szeli is élvezi.

Karácsony nálunk is jól telt. Bár voltak rossz pillanatok.
Kissé el voltunk maradva egy két dologgal, mert amit én szerkesztettem albumot azt úgy döntöttünk átszerkesztjük, h kicsit nagyobbak legyenek a képek benne mikor előhívjuk.
Végül is digitális scrapbook albumot készítettem aranyos szövegekkel L&D meséi címet viselte. De ugye Petinek nem volt ideje időben hozzákezdeni így 23.-án délután hívattunk elő 70 oldalt fotó papírra (A4) a pasi örült nekem (végül is igen, csak szegény épp csak beugrott én meg pont elcsíptem)
De nagyon klassz lett. Csak a mamáknak nem tudtuk postázni. De aki megkapta az nagyon örült neki.
23.-án Dani fiam kb óránként szopizott volna és ez is kissé borította a menetrendet. Takarítani kellett, előkészülni, az albumokat megcsinálni..szóval annyira nem voltunk nyugodtak. Lilla a kis tündér meg mindenbe belemászott volna, apa meg nehezen viselte (ezen össze is kaptunk kicsit)
De végül Lilla 7 órakor vacsora közben fél kezével a tésztás tányérban elaludt :lol: ilyet sem láttam még tőle :)
Szóval végül minden kész lett, de mi jó későn feküdtünk és éjszakai műszak az volt.
Másnap reggel jött anyósom. Szerencsére nem volt semmi extra és bár volt némi szócsatánk, de tényleg ez már bárki mással is előfordulhatna. Segített a vacsorát megcsinálni, az ebéd készítésnél meg Danit pesztrálta.
Aztán apa elvitte Lillát autókázni és mire hazajöttek addig mi bekészítettük a húst és a fát feldíszítettük, meg az ajándékokat is kiraktuk.
Mondjuk mikor hazaértek nagyon rosszul jött ki a lépés, mert Lilla az ajtóban ébredt fel és látni sem akarta a karácsony fát. Úgy tekintett rá mint valami idegen betolakodóra, pedig nagyon várta. Kellett neki kb fél óra mire feloldódott kicsit. Azóta amúgy teljesen odavan. Átdíszíti, ki kell menni többször napjában megnézni a fát.
Az ajándékok kibontására is várni kellett kicsit (azt sem akarta) de aztán úgy belejött, h az én ajándékaimat is ő bontotta ki :lol:
26.-án anyukámék jöttek hozzánk.
Lilla nagyon élvezte Bálintot :) papa is sokat bolondozott vele, szóval jó volt nagyon. Délután negyed 5kor a sok izgalomtól kidőlt Halász Jutka csiri biri koncert felvétele előtt :)
Sok szép dolgot kapott: kis konyhát, fa vasutat, építőkockát, anyum meg egy tök szuper öltöztetős játékot varrt neki (majd fotózom), meg kapott némi ruházatot is.
Dani is kapott pár apróságot :) tele van állatkákkal a kiságya már :) dagi madár és kutyus őrzik álmát.
Amúgy 24.-e délutánt majdnem végig aludta. A fa felállításától az ajándékok bontásának befejeztéig aludt. Szóval jó sokat.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Mesi, jaj, nagyot mosolyogtam a kaki-ügyön! :)

Panndi, hajrá-hajrá! Mi ma döntöttük el, hogy 5 hónap múlva kezdjük. :) Ha nem lesz az Orovsunknak ellenvetése...

Sztem talán pont itt nem írtam, de én is nagyon boldog névnapot kívánok az Ádámoknak!

Fleur, ügyesek voltatok akkor, meg nagyon édes lehet kis druszánk az állatkáival! :)

Nagyon jók a képek!

Mindenkinek nagyon jó éjsazkát, még megyek fejni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok

Először is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok igy utólag is :oops:

Boldog szülinapot Móni. Ádámoknak boldog névnapot!!
Remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Mesi: Gegi :lol: :lol: :lol:

Viranka: Jobbulást a szőkeségnek!! Nem semmi amik veletek történtek mostanság. Ja és mi is oda járunk szemészetre amit Mesi mondott és ajánlom bátran ha szükség van rá.Nekünk Sényi Katalin a doki nénink.Nagyok kedves nő. :D

Panndi: Hajrá tesó :D

Móni: Hogy vagy?

Fleur: Nekem Petrus míg cicizett minden éjjel óránként kelt enni.Totál kivoltam tőle és ez annyira megmaradt h még most sem felejtettem el :D

Vindo:Remélem jól érzed magad és tényleg lesz olvasni valód mire jössz :D

Kaqk,Regi:
Annyira szépek a leányzók :D

Ktimi: úúúúúúú nagyon tetszik az a beülős verda Petra tuti kész lenne tőle :D Nagyon kis csini Ádid.

Megin kéne egy ki segítség :oops: Van egy olyan vers vagy lehet mondóka :roll: Azt hiszem úgy kezdődik hogy erdő mélyén házikó és ott lakik a nagyanyó :roll: meg jön hozzá a nyuszi is :oops: :D

Amióta megtanultam a katicásat és Petra meglátja hogy itt olvasgatok rohan az ölembe és követeli a mondókát :lol:

Nálunk is eléggé jól eltelt a karácsony a körülményekhez képest szenteste itthon a többi napon meg lent szolnokon ott volt unokaöcsi is Petra egyfolytában büfiztetni akarta meg mikor meglátta odahajolt mindig és mondta hogy szia és megpuszilta a feje búbját olyan édes volt.És egyáltalán nem volt féltékeny mert mikor Bence sírt megkérdeztem h megvígasztlahatom e megengedi hogy felvegyem e? És mondt a h "ahhha" :lol:

Ja és nálunk egésznap a mici mackót nézi felváltva a Halász Jutka csiribiri koncertjével ott nem is kell mondanom melyik a kedvence amikor elbújik a levél alatt a katica :lol: de a szám címét persze nem tudom :D

Ja persze a melóhelyről írogatok nektek mert mégholnap is melózom :? De kicsit sok is lettem úgyhogy elzárom magam.

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
agica1126

Erdőszélén házikó
Ablakában nagyanyó
Lám egy nyuszi ott robog
Az ajtaján bekopog
Kérlek segíts én rajtam
A vadász a nyomomban
Gyere nyuszi sose félj
Megleszünk mi kettecskén

www.annapeti.hu s ott a malacfejre rákatt kiad egy csomó gyerekdalt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Látom szép lassan mindenki előkerül :lol: :lol:

Mesi kakisztoritok :lol: :lol: :lol:
Lánynevünk van, Csilla Sára.
Fiúnév még képlékeny. Hajlunk a Kende Zoltán felé, de nem annyira :roll:

Fleur a lényeg, hogy mindennel elkészültetek :lol:
remélem fotóztátok az evés közben beájuló Lillát :lol: :lol: :lol:

megbeszélni nem tudtuk, mert mióta visszajöttünk Orosházáról dolgozik.
Persze nem a háznál, hanem hol bent a városban, hol Balatonon :?
este 10 körül ért haza mindkét nap.
Addigra én meg már extra fáradt vagyok :roll:

Ágica végre egy jó hosszú hozzászólás :lol: :lol:
olyan jó olvasni rólatok :lol:
Micimackó nálunk is nagy kedvenc.
Köszi én jól vagyok. Pocakom sokkal nagyobb mint Grétivel volt és a kilók is könnyebben jönnek fel sajnos.

Kaqk Emma még mindig csodaszép kislány :lol: :lol:
szép lett a babaház.
Dicséret érte apukádnak :D

Viranka na sikerült licitálnod?
jó ez a versike :D

Kispocc, Heni, Maggie, Irina, Juba hol vagytok???
Na meg a többiek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panndi hajrá hármaska :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szelikét elfelejtettem megdicsérni :oops:
Gyönyörű nagylány már Ő is :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hol vagytok??????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

csakhogy Móni és Dóri közt legyen vki más is :) :)

Móni!
igen sikerült licitálnom,az utsó órában elmentünk itthonról és vki galád rámlicitált :evil: hátha lesz még,uez a hely,mert M. kérése az h. lepjük meg Apát :)
már 15 hetes vagy :shock: nemrég kaptam csak azt a kis pü-t amiben írtad teszteltél pozítívat :)
de a nevek régóta megvannak nem? a Kende Zoltánra még emlékeztem :) a tavaszi taliról hazajövet(tudood metróig sszóló taxi) mesélted :)

Regi!
s milyen fajta fogyókúrára gondolsz? mert én most annyi vagyok,mint mikor Bvel várandós lettem :) s lehet ezért fájnak a csípőizületeim reggelte s érzem kemnynek a matracunkat :roll:
nézegettem a képeket,s jött B. :) gyorsan lejebb görgettem,nehogy meglássa aThomasos pályát :) szerintem itt ültünk volna fél de :)

Mesi!
nejlonzacsis sztori rémlett :) na de mostani :) :) látszik pasi :) rögtön kukihoz nyúl :) s alvóemberkéket/állatkákat nem fog kötni/horgolni nagymama? anno nekem volt olyan babám amit anyukám kötött és úúúúúgy szerettem :)

Ágica!
drága vagy,de nem akarok Pestig bemenni :oops: túl lusta vagyok,pedig most már GPs-em is van :evil: odataláálnék :)
olyan jó h. írtál :) Petrust úgy megölelgetném :)
ma Apa is letöltötte Csiribirit,Mírát el nem lehetett hozni a tv elől :) B. is katicás számot felfedezte :) de én is olyan lelkesen néztem/hallgattam félfüllel :) csak a PaprikaJancsi nincs rajta :( azt szerettem nagyon kicsinek is :)

Fleur!
s hatnak bogyók? de látom azért kezdtek alakulgatni,mert szokásos Fleur regényt kaptunk :)
majd mutass képeket,biztos szép lett :) büszke lehetsz ám magadra,én lányom csinálta volna ezt amit Lilla én már sárga házban lennék :) de pár hónap és dani minden hülyeségben őt fogja utánozni

ma édes kicsi lányom kifestette öccsét :) aza kis lüke meg hagyta :) mert DEDE csinálhat vele bármit :) kék letta szemhéja,szájáról szerncsére szájfény gyorsan lekopott :) jó ötlet volt ezt is vennem :lol: de Míra nagyon profin csinálja,én szemhéjamat is kikente+számat :) mintha ezt látta volna mindig :) tiszta hugom ilyen szempontból is :) mintha visszamentem volna az időben 22 évet :) én arra vágytam olyan szép kiscsaj legyen,mint Eszter volt,erre belsőleg uolyan :)

s este Míra súgja nekem:Anya ma jó sokáig fent voltam ugye :) (jahh 3/4 7kor lefektettem :) B. 6 előtt elaludt,mert f11 kor kidőlt de. és f1kor már fent volt :? )
s sokáig fent kellene maradnom,mert öcs elhívta R-t fotozni és nekem kell Gödöllőre mennem :?

KépKép
viranka

s míg M. vacsizott bekapcs tv...mi ment? BS TH vmelyik filmje :) rögtön Vindo és Rugó jutott eszembe :)

KépKép
viranka

Helló, drága lányok!
Sokat gondoltam Rátok, csak jönni nem tudtam, mert vagy vendégjárás volt, vagy épp Ádival volt valami, de erről majd később.

Szorítottam, hogy a beteg babácskák mielőbb gyógyuljanak meg, remélem, már mindenki jól van!!!

A karácsonyi képek szuperek, de mindig a gyerekek rajtuk a legszebbek, ahogy ragyog a szemük. MINDEN KICSI GYÖNYÖRŰ A KÉPEKEN!

Bocsánat, ha nem tudok mindenkire reagálni. A dolgozó anyukákra külön gondolok.

Mónikám: mi holnap úgyis talizunk, de köszönöm, h gondoltál rám és kerestél! Örülök, hogy a család örült a kistesónak, hátha egyszer hp is emberi mértékkel mérve is normálisnak lesz mondható (ha csak nagy néha is ;-)))

Panndi: hajrá, kistesó (Ti aztán nem vagyok semmik! :-))!

Miléna: gyere, és mesélj odaát arról, ami a szívedet nyomja, mindenki kíváncsi rá szerintem...

Vindo: gondoltam rád a filmnézések kapcsán, mi a Becstelen brigantikat tudtuk egyedül végignézni egy délutáni szieszta során S-val. Igen jó kis film volt, a Landát játszó színész egyszerűen zseniális. Még kari előtt megvolt a District 9 is, baromi jó volt, végtelenül szatirikus (kb. mint a Starship troopers volt, az a kadétfilmnek álcázott társadalmi vérszatíra sci-fi álruhában). Ennyit a filmekről. :-)

Karácsony: rakok fel majd pár képet is Ádiról. Igazából a kis gitár és az orvosi táska (Kaqk!) aratott nagy sikert Ádinál, szívesen fürdött is volna azokkal. A gitárral szaladgál napok óta, ordítva énekel mellé, majd meghajol és a kezeit a magasba emeli. Már csak azt nem mondja, hogy YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... :-)
A felnőtteknél Virankáék naptárai taroltak természetesen :-)

Közben karácsony utáni napon a hasát fájlalta nagyon, aztán periodikusan, úgyhogy kihívtuk a mentőt. Meg is érkeztek 45 perc múlva (!). A mentős dokibácsi szerencsére nagyon jó fej volt, de ezen a tempón akkor is rémesen ki vagyok akadva, könyörgök, Budapesten élünk és 2010-et írunk mindjárt. Ő megvizsgálta, nem talált semmi nagyon sürgős dolgot, de azért bementünk a Heim Pál Ügyeletre is úgy éjféltájban. Ott is megvizsgálták, vírusfertőzés szerintük. Azóta már kevéssé fájlalja a pocakját, de vagy hasmenése van, vagy nem kakik, vagy alig eszik, vagy sokat. Mindenesetre rém megnyugtató... így nem tudom, mi lesz a szilveszterrel, valószínűleg itthon maradunk.

Kép
Kép
irina

Akkor karácsonyi képek:
Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Nagyon klasszak a képek, beszámolók!

Móni: remélem hamar meg tudjátok beszélni..+++
Viranka: Míra és a sminkkészlet! :lol:

Ágica: Petra és az uncsi :lol:

Fleur: alakultok.. :lol:

Panndi: te aztán nem semmi vagy!!!! ++++++++++

Nekünk nem volt jó éjszakánk..fájt a kistündérünk foga....:-( ..köztünk kötött ki 11 kor..aztán jobban aludt..

Reggel sem volt az igazi..hamar kezdett fájni, nyilalni a füle, a foga..:-(
egész de-t ölben volt...reggelire 2 babapikótát teába tunkolt és at ette, ennyi.....csak velem és csak az ölemben..pihenni akart....
11 kor vet 3 kiskanál borsófőzit..aztán elaludt az ölemben..bevittem a szobájába..felébredt, sírás, majd az ágyában hamar megnyugodot. és alszik 3/4 12 óta....du-án anyósomhoz megyünk anyuékkal...hát nem tudom..azt hiszem a szilveszteri programnak lőttek!

[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

A képeken végigfutottam, csodásak:)

Utólag is Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és előre is boldog újévet kívánunk.

Egyfolytában csinálok valamit, most elkezdtem beszerezni a kórházi cuccot, közben ugye készültünk a karácsonyra, hála istennek nagyon jól sikerült, Anyósnál is minden rendben volt, Robesz pedig szuperül viselkedett, pedig féltem, mert ha az ikrek ott vannak, tragédia, de most annyira aranyosak voltak. Eddig ugye a két ikercsaj bestresszelte Robeszt, elvették a játékait, Robi meg bújt hozzánk, most Robi helyrerakta őket, no nem durván aztnem hagynám, de visszavette amit akart, arrébb pakolta őket, ha zavarták, aztán meg együtt táncoltak, játszottak.
Itthon is jó volt minden, nagyon aranyos volt, imádta a karácsonyfát és az ajándékokat is, majd rakok képeket.
Nekünk meg elment az idő, Eger, készülődés, céges buli, aztán család. Tegnap színházba vittük Robeszt, hát lányok ha tudjátok vigyétel el a csimókat a Kolibriszínháznak van három darabja is 3 év alatt, 30 perces, de Robi tátott szájjal nézte. Még én is élveztem.

Még jövök majd remélem, de egyszerűen annyi mindent akarok csinálni, és már nem megy ám:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok Lányok!

Újra gép előtt! :) Gyorsan átnéztem a termést.
Karácsonyi képek csodaszépek!

Fleur!
Akkor összességében azért szép volt az első négyesben eltöltött karácsony, ugye?

Móni!
Már akartam kérdezni, hogy nem raksz-e vonalzót, de a hír bejelentése után látom lett az is! Örülök!
Hp-vel ne foglalkozz! Zárd ki valahogy a fejedből, tudatodbó!

Viranka!
Édes lehetett a kis kozmetikus és az alanya!

Ágica!
Örülök, hogy jöttél!

Mesi!
Kaki sztori! :lol:

Kaqk!
Ez a fogacska nagyon megszenveszti Emmát.
Nálunk Zsuzsunak jött ki a 18. pár napja, de szerencsére nem volt különösebb problémája. Gergőnek még 16 van, a többinek híre-hamva sincs!

Irina!
A rockzenész Ádi csúcs lehet! Elképzeltem magamban az előadást és még most is azon mosolygok... :)

Regi!
Nagyon édes Szeli! És milyen csajos!

Panndi!
Hajrá hármaska! :)

Juba!
Mi újság?

Többiek?????

A mi karácsonyunk is jól sikerült! Annyira örültek a fának, hogy ugráltak örömükben! Az ajándékokkal aznap nem is igen foglalkoztak. Azóta is a karácsonyfa a mindenük. No meg a szaloncukor - főleg Zsuzsunak. Képes lenne egész nap azon élni, de valahogy sikerült rávenni, hogy csak akkor ehet, ha rendes ételt is eszik -ugyebár nála az evés egy kritikus pont.

Puszi mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Nektarin!
Hűha, lassan a finisben!
De jó, hogy írtad a Kolibriszínházat! Már rég gondolkodom ezen, csak nem gondoltam, hogy már érdekelné őket!

Kép
gica1

Sziasztok Lányok

Ezt amit most írok csak azért írom mert ez egy boszi topik :lol:
Késik kb 5 napja......... gyógyszert már rég nem szedek.Ha jön örömmel várjuk ha nem az sem baj :D

Na kiváncsi vagyok mennyire jön majd be ez a leírás.
:roll: :D

Kép

Kép
agica1126

Ja és fáj a cici bimbóm is. :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: :lol: :wink: :lol: :D
Vendég

Ágica: :lol: :lol:

KépKép